No, énis csórtam egy kis humort a másik topicból, ahogy látom, rátok fér! Fel a fejjel csajok, itt az új év!!!!! Fogjátok fel úgy, hogy nektek még van időtök felkészülni a következő süteményrecept túléléséhez....
nekem már nincs
Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):
Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.
A szex miatt meg én irigykedem....
nekem egyre nehezebben megy mindenféle nagyobb kilengésü mozgás
bár pocim az alapjáraton miniatürizált, ahhoz képest hogy korának megfelelő fejlett bébi van benne, mégis mint a seggbelőtt pingvin úgy közlekedek újabban medencecsonti fájdalmaim miatt. Zoli jókat derül rajtam általában, milyen mozgásnemeket vélek felfedezni, hogy léteznek és boldogan alkalmazom őket párom nagy örömére
szóval... elkalandoztam...
addig élvezzétek a szexet, amig tehetitek.... én is élvezném, nagyon kivánom, de ha igy csináljuk itt szúr, ha úgy akkor ott nyom, ha amúgy akkor meg a kisasszony veszett rugkapálásba kezd odabenn.... lehet, feladom erre a maradék időre....
Mindenkinek kitartás!!!!
Pusz: Ági
Jjjja, és ZSIBIMA!!!! Miket olvasok én itten?????
Pont te???? Még pár hete te mondtad nekem, hogy ne legyek kiborulva, szedjem össze magam....a másik topicban amiket irtam... ugye????
No, lesz ott bébi!!!!!
Te mindenkibe lelket öntesz, aztán te akarod feladni??? Nem nem, az nem te lennél!!!
Na, eldugultam......