Új privát üzeneted érkezett!

No, énis csórtam egy kis humort a másik topicból, ahogy látom, rátok fér! Fel a fejjel csajok, itt az új év!!!!! Fogjátok fel úgy, hogy nektek még van időtök felkészülni a következő süteményrecept túléléséhez.... :) nekem már nincs :)

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.

A szex miatt meg én irigykedem.... :oops: nekem egyre nehezebben megy mindenféle nagyobb kilengésü mozgás :lol: bár pocim az alapjáraton miniatürizált, ahhoz képest hogy korának megfelelő fejlett bébi van benne, mégis mint a seggbelőtt pingvin úgy közlekedek újabban medencecsonti fájdalmaim miatt. Zoli jókat derül rajtam általában, milyen mozgásnemeket vélek felfedezni, hogy léteznek és boldogan alkalmazom őket párom nagy örömére :) szóval... elkalandoztam... :) addig élvezzétek a szexet, amig tehetitek.... én is élvezném, nagyon kivánom, de ha igy csináljuk itt szúr, ha úgy akkor ott nyom, ha amúgy akkor meg a kisasszony veszett rugkapálásba kezd odabenn.... lehet, feladom erre a maradék időre.... :roll: :lol:

Mindenkinek kitartás!!!!

Pusz: Ági

Jjjja, és ZSIBIMA!!!! Miket olvasok én itten????? :) Pont te???? Még pár hete te mondtad nekem, hogy ne legyek kiborulva, szedjem össze magam....a másik topicban amiket irtam... ugye???? :) No, lesz ott bébi!!!!! :D Te mindenkibe lelket öntesz, aztán te akarod feladni??? Nem nem, az nem te lennél!!! :)

Na, eldugultam...... :)
Vendég

Sziasztok

Lányok ne legyetek ennyire elkeseredve, egyszer mindenki babás lesz csak van akinek többet kell várni rá sajnos és van akinek kevesebbet.
De mindenkinek sikerülni fog. Fő a pozitiv gondolkodás.

Én azt vallom egyébként hogy mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Sok olyat ismerek akik 35 év felett vállaltak gyereket, illetve xcsak akkor sikerült nekik több évi próbálkozás után.

Mindenki lesz anya egyszer, olyat nem szaba mondani hogy nem.

Énma is csináltam lh tesztet ma még erősebb a csík mint tegnap, tehát ma is +

Majdnem elvesztettük a fejünket apával, és majdnem......., de még nincs vége a napnak. Ma telt le a két hét amig nem lehettünk együtt. De mi van ha pont most jönne össze? Nem lenne gáz?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Henka: engem december 7-én műtöttek és bár most fáj a hasam, nem hiszem, hogy ez a vérzésem előjele lenne. Pedig jó lenne. Főleg, ha a 21 napos ciklusom visszaállna. Gyorsan lepergetnénk azt a maradék 2 ciklust:)

Egyébként a 30as évek a legszebbek a 20as évek után. Szerintem. Bár én még csak most leszek 27:)
És a 65 kiló sem olyan vészes, bár minden nézőpont kérdése. Én sem indulhatnék pehelysúlyban, az tuti, bár 172cm magas vagyok és sosem voltam egy csontgyönge, de nem gondolom, hogy ez baj lenne. A terhességem 3 hónapja alatt 3 kilót fogytam - 0 hányás mellett

Jajj a poénok nagyon jók voltak, maj delküldöm néhány babás ismerősömnek. Legelőbb tesómnak, aki a 2 fiú mellett sosem tudja merre szaladjon.
wruska

Hali :wink:

Először is Baba!!

Meg ne halljak ilyet mégegyszer!!!Még hogy te nem lehetsz anya????Dehogynem!!!Sajna a sors furcsa fintora mai veletek történt és nem kell ezt semmilyen jelnek venni,csak annak hogy erősek vagytok,túléltétek,felálltetok a pdlóról és lesz babátok!!!!! :wink:

A szex témával kapcsoklatban teljesen egyet értek Pumpókával...én is tenném szívesen de nem iagzán esik jól egyik felállás sem :oops: hol nyomódik a hasam,hol féltem a babát,hol nem bírom magam tartani.....

És tényleg élvezzétek ki, hogy ilyen nemes célból gyakorolhatjátok nap mint nap!!!! :wink: :lol:

Gabi!

A műtét után mi is már két héttel próbálkoztunk mert nekem is az LH poz lett :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok

panni köszi az infót. Igen mi is megtettünk mindent, aztán vagy sikerült vagy nem, de a lényeg hogy nem muszájból voltunk együtt hanem mert akartuk. Az más kérdés hogy pont most volt peteérés is.

Nálunk terhesség alatt nem lehetett szexelni mert görcsöltem utána, így mi a 30. héttől nem voltunk együtt.

Kép

gabi1

Hát én is meg tudom számolni kb.az egy kezemen :oops: hogy hányszor voltunk együtt így az elmúlt 29 hét folyamán...
Mivel az elején én nem mertem volna nehogy elvetéljek,utána a méhkeményedéseim miatt nem lehetett ,most meg már nem kényelmes....
Nem baj,ez semmiség,nekünk nem annyira nagy áldozat,mert a baba mindent megér!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

csajok! a fogyókurásoknak ajánlom:http://www.aranyoldalak.hu/hirek_view.php?id=466&fokatid=4&alkatid=65

én a tescóban vettem készen, és elkezdtem inni, szar az íze, de ki lehet bírni, egy próbát meg megér és nem káros, sőt....

panny

Tudom, hogy nem szabad ennyire elkenődni, csak olyan nehéz ilyenkor mikor megjön. olyan távolinak látom ilyenkor a babaáldást, de majd jön a peteérés ideje, akkor majd biztos derüsebben látok majd.
Vendég

Vendég

Na jelentkezem én is!

Sziasztok!

Nálam még mindig semmi.Okt.30án volt a műtét és még mindig nem jött meg....
Elmentem dokihoz 2 hete h mi van.Mondtam h már voltunk együtt,de védekeztünk.Erre megnézett uhal,de semmi.Aztán tegnap megint elmentem a dokihoz,mert azért idegesítő h 66 napja semmi...

Erre megint uh,persze nem látott semmit.Mondtam h védekeztünk,de szerinte bármi megtörténhet...Elküldött vérvételre h csinálnak terhességi tesztet.Majd hétfőn megyek...de ma csináltam itthon tesztet és negatív!

A lényeg h kérdeztem h mégis meddig várjak,meddig normális ez.Erre csak azt mondta h lehet h lassabban áll vissza a szervezetem.2 hét múlva kell visszamennem ha addig se jönne meg :roll:

Ha végre megjönne,akkor max mégegy menszit várnék és hajrá!De lehet a védekezés is felesleges...hizsen úgyse eshetek teherbe...főleg ha nem lesz elsőre peteérés vagy ilyesmi.
Nálunk elsőre összejött a baba,meg is tapadt rendesen,remélhetőleg egyéb okok miatt ment el.

Adok még 2 hetet,de ha a doki még mindig nem lép akkor irány egy másik!!!

annus11

Annus!

Helyes! :lol:
Vendég

Annus!

Azt hiszem én is türelmetlen lennék a helyedben. Borzasztó a várakozás. Amennyire utálja az ember a menstruációt, annyira örülne is neki ebben a helyzetben. Hiszen ettől is függ az újrakezdés! Kicsit felőrli az ember idegeit és erre most igazán nincs szükséged! Talán az elkövetkező napokban történik valami!
Te megszoktad érezni ha peteérésed van van?

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert 2 héttel a műti után Pe-m volt, majd a következő 2 hétben megjött, aztán ismét 2 hét Pe, és most várom a mensit jövö héten.

baba!
Mondtam már, h kezdek utálni tanulni? :twisted: Ha így folytatom-mert én közben rengeteget eszem-vedelhetem az almaecetes vizet.Valamikor ittam én már, csak nem tudtam az arányokat (Bár nem vagyok egy vastag alkat, de egészséges).
merszi

Köszi lányok,legalább vki átérzi a helyzetemet.Hát én sajna nem ézem a pe-t...

Egyébként egy ideje néha érzem a menszi előjeleit...Vagyis volt már pattanásos időszak,na azok szépen elmúltak...aztán jött h feszült vagyok...na annak is vége...most éha fáj a derekam,a hasam mégse jön meg...

Az a baj h magátl a helyzettől nincs vmi jó hangulatom...ezek a hülye hormonok :twisted:

Jaj az almaecetet én is hallottam...van is még itthon.Elég rongy íze van :roll:

annus11

Sziasztok!

Mindenkinbek BUÉK!

Annus! Hallottál már a Jónás módszerről? Én most azt szeretném kipróbálni, bár elég furi, mert ha igaz, akkor én a mensim előtt 1-2 nappal fogog teherbe esni, ha összejön.

Kép
mutyurka

Mutyurka!

Engem nagyon érdekelt a Jónás módszer(van is topic ezzel kapcsolatban-ott profik a csajok)olvasgattam is hátha összejön vele a lány)de valahogy szkeptikus vagyok...Megmondom miért...Mert hogy lehet pl. a mensi előtt 1-2 nappal teherbe esni ha akkor nincs is pé???Volt hogy nekem is a mensi 1.napjára tette a lányos megtermékenyülést...de hisz nem is volt pém,nem??!!
Tudom, hogy sokan nagyon hisznek benne és tul.képp el kellett volna olvasni a könyvet amit ez a doktor írt.Sztem te is olvasd el ha komolyabban érdekel.
Sok sikert hozzá :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nem hallottam még róla!

A spontán dologkban hiszek :lol: :lol: Legalábbis eddig!

De majd mindjárt utánaolvasok!

annus11

mutyurka!

Én is többször nézegettem mit is ír nekem a Jónás módszer, de valahogy nekem is olyan napok jöttek ki, h nem akartam elhinni. Menstuációkor, stb teherbeesni?! Bár volt már rá példa!
Az én egyik ismerősöm , pl a búzafű vagy zöldárpa v. valami hasonló kapszulára esküdözött, h attól lett terhes...pedig igazából a férjétől... :lol: :twisted: Jaj de gonosz vagyok...
Na jó a lényeg az, h higgyünk valamiben! Aztán az mindegy mitől jön be, a lényeg az h bejött. Csak az lényeges h kitől... Agyamra ment a tanulás akkor vagyok ilyen "poénos". Legyen már hó vége, aztán elsüllyesztem a könyveket!

Annus!
Akkor talán lesz már valami, erőlködik a szervezeted, legalábbis tünet van már.

Panny!
Akkor te sem a Jónás szerint estél teherbe. Lusta vagyok viszaolvasni, h mennyi idő múlva estél teherbe a vetélés után (ha ti már 2 hét múlva próbálkoztatok). Én is ezt tenném, de nem merek kockáztatni, bár sok egészséges baba megszületett már így!
Én a mensit is most úgy várom, mint a gyerekek a karácsonyt.Ezzel is telnek a hetek...aztán meg azt várom majd, h ne jöjjön meg!
merszi

Merszi!

Az az igazság, hogy nekem nem vetélésem volt hanem 6 hetesen el kellett vetetni a magzatot mert elkaptam egy olyan vírust( a nagyfiam hozta haza az oviból-B19 Parvó Vírus) amitől valszeg beteg babánk született volna.Szal nekem műtét volt,nálam a teherbeeséssel és a baba megmaradásával nincs gond :wink: A műtét utáni első mensi után egyből terhes lettem és azóta itt van Olivér a pociban :wink:

Igen, amúgy a műtét után 2 héttel pé-m volt és megpróbáltuk,de az nem sikerült.Helyre kellet állni a mensivel a szervezetmnek.Egyébként nekem tényleg elsőre sikerült mindhátom fiam,ebben nagyon szerencsés vagyok(remélem ezzel nem okozok senkinek fájdalmat :? )Viszont az a műtét engem nagyon a padlóra tett :(

És tényleg nem a Jónással...a második fiamat mgpróbáltuk Jónással lánynak...hát szép kis fütyije van :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na megcsináltam én is a naptárat...

Hát érdekes!
De ha minden igaz akkor meg kéne h jöjjön! :lol:
Még nem jöttem rá h melyik pötty a peteérés és melyik a menszi,de pont az egyiknél kell elkezdeni a próblkozást!

Na de ezt csak érdekesség kedvéért csináltam :D

Hát erölködhetne gyorsabban is a szervezetem...én nem sok mindent tehetek az ügy érdekében...

annus11

Panny!

Nekem is ovodás korú a fiam és mindig attól tartottam, h elkapok tőle valamit. De nem ez volt a bibi...
Akkor tényleg szerencsés vagy ha hamar megfogantak.
1,Talán kijelenthetem, h nekem se a teherbeeséssel volt soha gond. A méhenkívülim valószínüleg annak köszönhetem, h hideg munkahelyen dolgoztam évekig, ahol többször felfáztam és a gyulladások tönkrevágták az egyik vezetékem, amibe megszorult a " bébi", és nem jutott el a méhemig. Igy odalett a vezeték is és Ő is..
Ezután azonnal megfogant a fiam!

2, 1.5 év sikertelenség után kiderült a páromnak gyulladása van.Azonnal teherbe estem kezelése után. DE! a baba fogantatása előtt egy befelé vérző mensiből vérömleny alakult ki és már nem tudott távozni egy következő mensivel mert terhes lettem. Sajnos a babát miatta veszítettem el...
Nálam sorozatos balszerencse jellemző. Na de majd most!
merszi

Merszi!

Tényleg nagyon peches voltál eddig,biztos hogy mostmár nem lesz gond!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Újra itt vagyok. Lassan meglesz a kromoszóma vizsg. eredménye. Már nagyon várom, de az az érzésem, hogy azzal nincs semmi gond, nem az miatt volt a két vetélésem.

Annus, nekem is hasonló gondjaim voltak/vannak. A tavalyi első vetélés után nekem csak nagy nehezen, kb. 55-65 naponta jött meg a mensi. Most megint semmi, holott kb. most kellene megjönnie először a második vetélés után...

Nekem most a pesti doki azt mondta, hogy be kell állítani a ciklust clostyval. Ez kicsit furcsa, mert két hormonvizsgálat készült még októberben, azokat látta a pesti doki is, és szerinte a hormonok rendben vannak....
Igaza van Alzizának, hogy ezen soik múlik, és szinte alig van doki, aki lelkiismeretesen foglalkozik ezzel a problémával :twisted:

Én a helyedben nem várnék sokáig. Ha nem jött még meg, nézz egy másik doki után. Te B-i vagy, a többiek biztos tudnak ajánlani valakit, aki normális.

Zsibima, hogy vagy?

Mit szóltok a jó kis jégpályákhoz a járdákon meg az utakon?? Szerintem szörnyű. Ki sem mer az ember mozdulni otthonról.

Jöhetne már a tavasz.... :roll:

Üdv mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Nekem a mütét után másfél hónappal jött meg először....
Március 14-én mütöttek és július huszonvalahányadika táján estem teherbe. Viszont én nagyon rossz kislány voltam, mert egyáltalán nem védekeztünk. Még a 6 hetet sem vártam ki a mütét után, amit elvileg ki kellett volna várni a szex-szel.... :oops: azt hiszem, már másfél héttel utána együtt voltunk...
Egyébként én azt mondtam augusztusban, hogy jó lenne, ha most megjönne, mert Zoli szülinapjára készültünk a telken nagy dajdajt csapni sok emberrel és szerettem volna bulizni egy őrületeset még hányinger és egyéb fincsi dolgok nélkül.... és mikor nem jött meg? Hát természetesen augusztusban.... teszt kétszer... pozitiv... bulinak lőttek, legalábbis nekem, antialkoholista partit csináltam magamnak.... :(
de persze nagyon boldog voltam, hogy baba lesz! :) Csak igazán megvárhatta volna azt az egy hónapot... de ő jönni akart, akkor és nem máskor.... szóval, akkor jön, amikor a legkevésbé várjuk... pedig mi nagyon vártuk, sorakoztak a tesztek, ha csak egy napot is késett... baromi türelmetlen voltam... akkor egyszer kivántam, hogy most jöjjön meg.... :lol:
Vendég

sziasztok

pumpoka mi is így voltunk, december 20-án volt a műtét, ahogy letelt a két hét már együtt voltunk és nem védekeztünk, ha meg akar foganni akkor úgy is megfog.

Kép

gabi1

Gabi!

Ez sztem is így van....én is mindig azt mondtam hogy ha kész a szervezet az újabb terhességre akkor úgyis megfogan a baba és meg is marad és minden OK lesz.Csak mert engem is megtaláltak egy-két megjegyzéssel az ismerősök... :? És nekem lett igazam :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Röné!

Ha rendben vannak a hormonok akkor mi lehet a gond? :shock:
Mi az ami miatt szabálytalan a ciklus...

Fogamzásgátlóval nem lehet visszazökkenteni a szervezetet?Bár ha pl 1-2 hónapig szedné az ember,majd abbahagyná akkor vajon magához térne a 'rendszer'?
Egyébként néha én is úgy vagyok vele h felesleges is védekezni most,hiszen csekély az esélye h teherbe esek...

annus11

Annus engem is baromira megzavart a fogigátló, nem volt peteérésem. Mert ugye a fogamzásgátló alatt nincs peteérés, csak megvonásos vérzés, mikor abba hagytam a gyógyszert akkor nem tért vissza magától, a closty azért jó mert a szervezetet emlékezteti hogy újra legyen peteérés. Én is ezt szedtem, már a második és harmadik terhességemnél, és úgy jöttek össze, illetve most is ezzel sikerült.

Még azt akartam kérdezni hogy a kontrollnál mikor megyünk akkor csak vizsgálat szokott lenni vagy uh is?

Kép

gabi1

Nekem volt vizsgálat meg UH is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gabi-én műtét után 1 héttel voltam visszahívva Uh-ra. Ott minden rendben volt, a kontrollra meg el se mentem...nagyon nem éreztem úgy, hogy én most kész vagyok egy manuális vizsgálatra. Egyszerűen taszított a gondolat, hogy megvizsgálnak, azóta se mentem...de az uh. megnyugtatott h. minden rendben!

Röné-köszönöm jól vagyok! Remélem te is egyre jobban! :D Nekem 35 nappal jött meg az első mensim, a műtét után, a második 30 napra, pedig világ életemben 28 naposak voltak a ciklusaim...
Lányok kell egy kis idő, amíg helyre rázódik az ember, úgyhogy Annus nem kell aggódni, de menj el orvoshoz mindenképp!!! Lehet egyébként, hogy a lelki feldolgozás miatt is nem tud rendeződni a dolog, szerintem nálam is még azért nem állt helyre a rendszer. Ahogy sikerül akkor sikerülnie kell a babának is...

Panny-nem a Jónás módszer tehet arról, hogy neked a petéd nem hajlandó megérni mensi előtt :D :D :D Ezért nem értem én sem a Jónást, jó nagy hülyeség szerintem. Elvileg ha mensi előtt lenne peteérésed, akkor lehet, hogy lányod lenne, de mivel (gondolom) normál félidőben van, akkor fiú??!! Szerintem ezt is csak azért találták ki, hogy szédítsék szegény teherbe esni akarókat.
Egyébként a kínai naptár szerint (asszem ez a neve) a korom és a teherbeesési hónap szerint lányomnak kellett születnie, és az is lett...kiváncsian várom a következő gyerekem bejön-e :D
Vendég

köszönöm, akkor lehet lesz nekem is uh is meg vizsgálat is. Kiváncsi vagyok, lehetne már kedd, biztos akarok lenni hogy minden rendben van e.

Kép

gabi1

Gabi-ha nem lenne rendben valami biztos lennének valamilyen jelek. Úgyhogy: no para! :D
Vendég

Igazad van, nincs semmi bajom.

Kép

gabi1

Zsibima, mi ez a kínai naptár? Csak hogy felkészült legyek a következőnél :wink:

Egyébként még én is várom, hogy megjöjjön, de még nálam is csak "jósló" fájások vannak. Mondjuk karácsony előtt szépen kijött rajtam minden középidős tünet, de semmi. A dokim szerint most lesz esedékes. Szerinte konkrétan holnap. Ilyenkor szeretnék valamilyen germán precíziós műszer lenni... :shock:
Mindenesetre a sexel már mi sem várunk tovább. Bár egyenlőre védekezünk, de már csillagokat látok a hiánytól és nem csak én szerintem :oops: Szóval jöjjön annak a gyerekcsinálásnak a móka része! A többi meg majd csak jön magától.

Aztán már nekem is esedékes lesz bemennem a követő vizsgálatra és az eredményekért...
wruska

Wruska-akkor azonnal szex! A lélek gyógyulásához is ez kell!
Kínai naptár-fogalmam sincs hol találtam, lehet h. nem is ez a neve :oops: de megkeresem neked. Egyébként nekem TÖK mindegy hogy fiú-e vagy lány!!! Fő az egészség. Mondjuk zárójelben egy lány után nem bánnám ha fiam lenne, pedig lánypárti vagyok abszolút...
Vendég

Wruska- tényleg kínai naptár a neve megnéztem. :D
Itt találod többek között:
http://velvet.hu/poronty/2006/12/01/fiu ... mzasnapta/
Nekem bejött... :D
Vendég

Hát remélem h igazatok lesz.
A ma nappal fogyózni kezdtem,azért semmi drasztikusra ne gondoljatok :lol: Csak kicsit jobban odafigyelek h mi és mennyit.Ja és tornázni is fogok!(majd megírom mit sikerült ezekből megtartanom)

Miután abbahagytam a fogamzásgátlót rögtön teherbe estem.Akkor azért csak volt peteérésem,szóval visszatért rögtön(elméletileg)

Az biztos h addig nem fogunk próbálkozni amíg nem állt be rendesen,örülnék ha minnél elöbb lenne,de még 25 éves se vagyok,szóval van időm bőven!

Na most küldöm mindenkinek a pozitív energiát(addig amíg van miből) :lol: :lol:

annus11

sziasztok Csajok!

SIKERÜLT, TERHES vagyok!!! Már két teszt is erős két csíkos lett, és a folyamatos hányinger pedig mindent megmagyaráz. Egész nap rosszul vagyok, szoktam hányni is.
A héten akarok menni UH-ra, hogy minden hivatalosan is megerősítést nyerjen.

De persze családtagok és ismerősök még nem tudják, a 13. hétig nem is akarjuk elmondani senkinek.

NEktek azért árultam el, hogy erőt adjak és reményt, hogy sikerülni fog nektek is nemsokára.

Azért izgulok, hogy minden rendben lesz-e, hiszen ott van a kisördög még.

Puszi mindenkinek és fel a fejjel!!!!!
Új ÉV Új Élet!
lei

lei gratulálok.

Lányok egy gyors kérdés. Mennyi idő után ürül ki a szervezetből a hcg?

Kép

gabi1

Lei!!!

Nagy gartula!!!Aztán számolj be hogy mik a fejlemények!!!

Gabi!

Fogalmam sincs :lol:

annus11

Lányok egy gyors kérdés. Mennyi idő után ürül ki a szervezetből a hcg?[/quote]

A méhkaparást követően, ha a rosszindulatúság gyanúja az első körben kizárható, hetente mérik a vizelet HCG-koncentrációját. Mivel a hormon a szervezetből lassan ürül, a hormon teljes kiürülése 14 hetet is igénybe vehet. A HCG-ürülést 6-12 hónapon keresztül követik nyomon. Ha a HCG-szint ismételt emelkedését észlelnék, ismételt méhkaparást és szövettani vizsgálatot végeznek, ugyanis elképzelhető, hogy a mola helyén rosszindulatú elfajulás található. Ha a HCG-szint növekszik, de a méh "üres", klinikai karcinómáról kell beszélni, és a kezelés is eszerint alakul.

http://www.hazipatika.com/services/denc/view/Uszogterhesseg?id=329;tid=10
lei

Köszi akkor normális hogy nekem még halványan de +

Kép

gabi1

Sziasztok!

Lei!
Írtam már a másikba,hogy gartulálok! :lol: :lol: :lol:

Peteérésről!
Nekem is mindíg volt peteérésem amikor terhes lettem,de a progeszteron kevés volt a terhesség megtartásához!
Vendég

Lei- EZT EL SE HISZEM!!!! GRATULÁLOK!!!! TUDTAM!!!! :D :D :D

Nagyon örülök!!! Magamhoz se térek, és hogy derült ki, mármint kb. hány hetes lehetsz, mesélj!!!
Vendég

szia zsibima!
Hát igazából Szilveszter másnapján kezdtem gyanakodni.
A buli után mikor hazamentem nagyon rosszul voltam, és hánytam is, pedig egyáltalán nem ittam sokat, max-két három pohár pezsgőt. szóval nem volt indokolt egy ilyen kaliberű rosszullét. Aztán másnap mentünk anyámhoz maéacsültre és én alig bírtam megmozdulni olyan hányingerem volt. De érdekes módon a nagy kajálás után meg tök jól lettem. Na akkor már gyanús volt a dolog. Végülis másnap meg mondtam is páromnak, hogy a terhességkor voltam ilyen rosszul, és hogy szerintem az vagyok. Ezért vettem gyorsan egy tesztet és megcsináltam, egyből vastag csíkos lett. Egy napra rá megint vettem egyet a iztonság esetére, és az is vastag csíkos lett.
Csütörtökre bejelentkeztem UH-ra, nagyon izgulok!!!!!!

Az a gondom, hogy nem tudom, honnan számoljam a heteket, mivel a műtét után ugyebár egyszer jött meg, aztán rá két hétre barnázás volt, amire a doki azt mondta, hogy az lehetett a második mentruáció. És ugyebár azóta semmi. Szóval, ha a barnázástól számítom, akkor ez lehet a hetedik hát, ami azért is lehetséges, mert az előző terhességnél is kb. ilyenkor kezdődött a nagyon rosszullétes időszek nálam.
Szerinted?
Viszont a mellem nem feszül, csak nagyobb lett és kékeres. Ez ugye nem baj? mármint, hogy nem feszül úgy, mint a múltkorinál...
lei

jaaaj, azért parázok rendesen, hogy mi van, ha.....meg ilyenek. mindent figyelek magamon és egyből izgulok, ha valami nem úgy megy, mint a múltkor. Pl. ez a mellfeszülés is idegesít, hogy miért nincsen. Meg attól is félek, hogy ugyebár szilveszterkor ittam alkoholt, és hogy az hogy befolyásolhatja az egészet......
na a hab a tortán meg az, hogy nem beszélhetek senkinek a környezetemben erről még, csak veletek. És legalább ez tartja bennem a lelket szerencsére, mert különben megőrülnék.
lei

gabi: még ezt találtam:

A HCG szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket. Ez a jelenlegi teszteknél kb 25 IU (nemzetközi egység)-nél van, ami a fogamzást követő 10-12. napnál következik be. Ha a terhesség elhal, a HCG szint csökkenni kezd, és a hormon kiürül. Egy darabig még mérhető (pl. terhesség megszakítás után két-három hétig), majd a mérhető szint alá csökken. Eleve kóros terhességnél a szint lassabban emelkedik és később lesz kimutatható, alacsonyabb csúcsot ér el ezért hamarabb lesz mérhetetlen. Ugyanez a helyzet a méhen kívüli terhességnél is.
lei

Lei!
Már én is gartuláltam a másik topicban :wink:

Figyi lehet hogy mégiscsak a műtét utáni első igazi mensitők kéne számolnod....csak azért,mert nekem ugyanígy volt.Műtét,utána egyszer megjött és kb a 20 napon barnázás...és it van Olivérke a pocakba :wink:
De az UH úgyis kideríti,kiváncsi leszek!Azért is gondolom hogy onnan számold,mert ha tuti vastag csíkos volt a teszted(márpedig azt írtad :wink: )akkor már rég túl vagy a cikluson,érted?!legalábbis sztem :wink:

És ne legyenek negatív gondolataid!!Tudom, hogy ott a kisördög(nekem is ott volt),de próbáld elhesegetni mert tudod,sokminden fejben dől el!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Drága Lei- most aztán nem parázni ám!!! Ha tényleg vagy már 7 hetes, akkor úgy is látod a dobogó szívecskét nemsokára!!! :D
Úgyis megmondják, ahogy Panny is mondja mennyi idős vagy kb.
Egyébként meg minden terhesség más. Mivel az előző nem volt "normális" terhesség lehettek más tüneteid mint most! Úgyhogy tényleg ne idegeskedj a nem mellfeszülés miatt!!!
Nagyon izgulok érted, és írj mindenképpen! Mindent tudni akarok!!!
(remélem uh. után kicserélheted végre ezt a hülye vonalzót, egy sokkal szebbre) :D
Vendég

Köszi, amiket írtok, megnyugtattok. Csak ezt nem akarom, hogy az UH-s nő hülyének nézzen. A telefonban kérdezte, hogy mikor volt utolsó mensi, és hogy kb. hány hetes lehetek, én meg csak makogtam, hogy hát szerintem hét hetes, de nem biztos....stb. aztán lehet kiderül, hogy tök más az időpont, mint amit én gondolok. :)
persze, ha lesz valami hírem, azonnal írok, nyugi!!! :lol:

panny: és neked az első mensitől számolták, vagy a barnázástól? És végül melyik volt a jó számolási mód?
lei

Jajj Lei azt akartam még írni, hogy a pezsgőzés miatt egyáltalán ne aggódj!!! Attól a pár pohárkától nem lesz semmi baj!!! (full alkoholisták, akik ugye nem arról híresek, hogy pezsgőznek, na meg ugye mindennap megisszák a magukét, teljesen egészséges gyerekeket szülnek...)
Vendég

de akkor hogy lehet, hogy december 20. körül negatívat teszteltem, tudod, mikor én iszonyat halványan beleláttam, de párom szerint nem volt ott semmi. Lehet, hogy akkor még nem lehetett kimutatni a teszttel?

ja, ezt az alkohol dolgot én is tudom, hogy full alkeszeknél semmi baja nincsen a babának. De azért mégis megijedtem picit.
egy barátom felesége narkósan volt terhes és a baba tök egészséges lett, de szegénykét rögtön metadon kúrára kellett fogni a születésekor az idióta anyja miatt. ezek azért brutál felelőtlenségek....
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?