Új privát üzeneted érkezett!

Biztos, hogy el mesélem majd Neki és megmutatom a képeket, hogy lássa milyen szép helyen fogant meg.
Vendég

patr!

Az AFP-ről annyit, hogy nekem az AFP-re Hepatitisre és vérvételre összesen 4 ampulátt vett le.
Vendég

Sziasztok!

Érdekes volt ez a cikk, a kórházakról.. Én is Kútvölgyibe járok, és a dokim is úgy kezdte, hogy nem tudja garantálni hogy ott lesz amikor szülök... gondoljam végig hogy bevállalom e, mert még ő sem tudja hogy mit hogyan rendeznek át... Hát nagyon jó... örültem neki meg kell hagyni... Nem tudom mi lesz majd, de azért jó lenne ha legalább még idén működne, vagy legalább ne az utolsó hónapokban találják ki, hogy akkor bezár... Bár ez igaz más kórházakra is, szerintem senki sem örülne ha egyszercsak közölnék, hogy akkor ma volt utoljára és lehet másik dokit keresni vagy rengeteg pénzt fizetni .....
encsike87

én a legutóbbi uh-n amikor voltam, találkoztam egy nővel, aki a 8. hónapban volt. akkor volt az én dokimnál először, mondta hogy az a kórház, ahová 15 éve jár, nem zárt ugyan be, de már nem tb támogatott, és mindenért fizetnie kell, és innentől kezdve vmi több, mint 200 ezer lenne neki a szülés - így fájó szívvel ugyan, de otthagyta a dokit is, a kórházat is. nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni én sem. :(

mia_snow

Babuli - én sosem tudom, hogy mennyi vért vesznek, mert nem bírok odanézni. :D Akkor nyitom ki a szemem, ha szólnak, hogy kész vagyunk!

Kép
Kép
patr

Mia!
Te hol fogsz szülni?

Kép
Kép
patr

Patr- Én sosem féltem a vérvételtől!
Vendég

Én sajnos mindentől, ami orvossal kapcsolatos.

Na megyek dolgozni, remélem nem kapok el semmit a gyerekektől a suliban!
Ha tényleg járvány lesz, meggondolom a betegállományt!

Kép
Kép
patr

Jó munkát Neked!
Vendég

patr: a jánosban szülök majd.
köszi a menyasszonyi ruha dícséretet, van nálunk pilisvörösváron egy nagyon jó kölcsönző, olcsóbb, mint a bp-iek, ráadásul bármit megvarrnak, amit kitalál az ember, és ugyanúgy a kölcsönzési díjat kell fizetni. :)

mi görög gyerkőcöt szerettünk volna (szinte 2. otthonunk, ott voltunk nászúton is...), de végül hőgyészen hoztuk össze szeptemberben, egy hosszú hétvégén. :D

mia_snow

Babuli, köszi, szerencsére tényleg jó! Bár állítólag jó munka nincs.

Mia! én is a Jánosban fogok szülni, majd írd meg kinél! Most tényleg rohanok.

Kép
Kép
patr

Mia! A gyerkőcnek mindegy nem fog érte szólni és nálunk is véletlenül jött össze így mivel Nekem függött attól is minden, hogy hogyan áll a pajzsmirigyem. A nyaralás alatt minden tökéletes volt ezért jött a Babuli is.
Vendég

Sziasztok csajok :D Látom megy nagyon a tere-fere :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kike!

Gyere csatlakozz Te is!
Te fennt vagy iwiwen?
Vendég

Igen,fenn vagyok:Némethné Weisz Erzsébet :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sőt,a Lányom is :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

patr: Szuromi Andrásnál. fiatal, magas, jóképű.. :D és nem utolsó sorban: 3 barátnőmnél bevált, ebből 2 császáros volt (farfekvés miatt)

mia_snow

Bejelöltelek!
Vendég

Már vissza is igazoltam Babuli :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Rendben Kike! :wink:
Vendég

Illetek egymáshoz a pároddal-a ruhád pedig gyönyörű volt :D
Szóval ti hárman vagytok testvérek?Ti is sok gyereket szeretnétek?

Kép
Kép
Kép
kike

Köszönöm szépen a dícséretet imádtam a ruhámat.

Igen hárman vagyunk lányok. Az idősebbik nővéremnek már van egy 4 éves fia. Tündéri kisfiú. Azt, hogy a tesóim mennyit szeretnének nem tudom. Én kettőt szeretnék egy fiút és egy lányt a sorrend mindegy.
Vendég

Én is így gondoltam:hogy egy lányt és egy fiút szeretnék,aztán már mégegyet is szerettem volna :lol: Remélem többet már nem akarok :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ha nem ilyen lenne a helyzet ebben az országban akkor 5-öt is bevállalnék, de a babókat fel is kell nevelni.
Vendég

Na igen,ne is mondd :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sajna lépnem kell egy kicsit házimunkázni,ha tudok még jövök,ha nem további szép napot mindenkinek :wink:
Mosogatás elmarad,mivel bedugult,majd Apa nekiesik délután,mikor megjön :?

Kép
Kép
Kép
kike

én 3 gyerkőcöt szeretnék, de nálunk is az anyagiak a mérvadóak... meglátjuk, hogy mi lesz 2 után, aztán ha bírjuk, bevállaljuk a 3.-at... persze függ egészségtől is, meg hogy mikor jön össze, stb... de tényleg ellennék otthon 3 gyerkőccel, azt hiszem. :D

mia_snow

Jó házimunkát Kike! Tudod csak mértékel!
:D Én este már nem jövök mert megyek 5-re a pajzsmirigy eredményemért és későn érek haza holnap meg meló! :cry:
Vendég

Én otthon nem szeretnék maradni mert nem tudom elképzelni, hogy többet ne dolgozzak csak a gyerköcöket és a páromat gondozzam. Kell egy kis munka! :lol:
Vendég

babuli: aha, 4 órában, valami minden felelősségtől mentes munkát végeznék, ahol emberekkel találkozom. szoli, lottózó, stb :D

mia_snow

Sziasztok!

Megjöttünk. Roli már alszik. A kaja sül a sütőben.

Én sem tudnék örökre itthon maradni. Már most is rossz néha, mert rossz az idő. Ha a pici betölti a két évet, szeretnék visszamenni dolgozni.

Kép
szly27

Mia! Én 8 órában is dolgoznék!

Szly! Mindent megvettetek ami kellett?
Én ma nem föztem mert tegnap milánóit csináltam és még maradt belőle.
Vendég

Megvettünk mindent. Minden nap ennyi kimozdulásom van mostanában, hogy elmegyünk a boltba. Elég szánalmas. De holnap végre megyünk baba-mama klubba.
Szóval én nem tudnék itthon lenni nagyon sokáig. Ha most is kisfiunk születik, akkor még vállalunk egy harmadikat, hátha kislány lenne. De tuti hogy köztük visszamennék dolgozni.

Én most oldalst sütök, meg sültkrumplit. CSak apának külön kell húst sütni, mert nem szereti az oldalast.

A héten én is fogok spagettit főzni, mert már fég volt és fincsi. Meg legalább már egy kaja megvan, olyan nehéz kitalálni.

Kép
szly27

oldalast

Kép
szly27

Az oldalas nagyon finom! Én szeretem.

Ha gondolod írhatok egy-két tippet hogy mit főz és majd válogatsz belőle.
Vendég

Ok
Bár nem vagyok nagy konyhatündér

Kép
szly27

Az olyanokat szeretem, amivel nem kell órákat állni a konyhában.

Kép
szly27

Ezek egyszerűek és finomak!

Rakott kel
Rakott krumpli
Fözelékek( Krumpli, borsó, tök, )
Sült csirke+krumpli püré v. rizs
Levesek ( húsleves, karfiol leves)
A spenótban és a brokkoliban is sok a folsav és a vitamin.
Hal párolt zöldséggel.

Egyenlőre ennyi remélem lesz ami elnyeri a tetszésedet.
Vendég

Köszi Babuli!

A főzelékek, meg a spnót és a brokkoli kilőve, de a többi fincsi.
A héten lehet csinálok rakott kelt. Már nagyon régen csináltam, pedig szeretjük. Csak valahogy elfelejtettem.

Kép
szly27

Szívesen!

Főzelékekkel, spenóttal és a brokkolival mi a baj?
Vendég

Nekem elnyerték :lol: Éhes is lettem :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

Örülök hogy tetszik a menű!
Vendég

Kihez mehetek ebédelni? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

Milánói? :D
Vendég

Azokat valahogy nem szeretjük. Mert hát ugye nem csak az a lényeg, hogy nekem mi a jó, hanem Rolinak és Gyurinak is kell hogy tetszen. Hát még ha majd négyen leszünk!!!
Egyébként hármunk közül én vagyok a legválogatósabb.

Kike hozzánk jöhetsz! Mindjárt megsül a hús.

Kép
szly27

Megyek berakom az olajsütőbe a krumplit is.

Kike neked mennyit pucoljak? :D

Kép
szly27

Babuli,Szly:MEGYEK!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Ma voltam genetikai Uh-n. Hál Istennek minden rendben.

Eredményeim:

Magzatvíz mennyisége: normál
Placenta: Mellsőfal,bal oldal
Szívműködés: szabályos
Mozgás : élénk
BPD: 47 mm
Fronto : 57 mm
THORAX: 39 mm
FEMUR: 28 mm
TALP: 27 mm
HUMERUS: 27,5 mm
Szív: Épnek látszó,négy üregű
Hasfal.mellkas: Zártnak látszó
Gyomor: telt
Hólyag :telt
Hosszú,csöves,csontok
Épnek látszó agy és arckoponya.Épnek látszó rekesz.

Megkérdeztem a nemét. Ő is KISLÁNYT látott....
Olyan boldog vagyok...

Kép
orsitigris

Orsitigris! Gratulálok a jó eredményekhez!

Kép
szly27

Orstigris:hatalmas gratula :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?