Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a drukkokat!

Robcsi: ma délelőtt megállapítottam, hogy jé, Réka 3 éves :lol: aztán jól nem írtam semmit :evil: Szóval boldog szülinapot és cserélheted a képet az iwiw-en :wink:

Monyó: a 3. napit is meg tudod csináltatni, mert pl. nálunk erre a 3-5. napon kell menni valamikor. A 21. napi nálunk meg 24. napi :wink:
De azt is lehet, hogy a progiszint mérésre nemcsak a 21.napon, hanem később is elmész, beszéld meg a dokiddal...A Te esetedben ez pl. nagyon hasznos lenne, mert látszana a változás.

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso 3ik napira nem tudok elmenni.hetfo kedd unnep meg azert eloszor beszelenem kell a dokival.
egyszer vboltam 3ik napin.ott neztek lh fsh tesztoszteron inzulin cukor.mit kell meg 3ik napon?es 24ik napon?progi,tsh?

Kép
monyo83

Monyó:
3. napi (nekem ezek voltak, mikor 1 év után elmentem dokihoz)
FSH
LH
Eostradiol
TSH
Kortizol
Tesztoszteron
Szabad tesztoszteron index
Prolaktin
Progeszteron (itt a magas progi nem jó)
17-OH-progeszteron
Sexhormon binding glob.(SHBG)
DHEA
DHEA-SO4
Androsten-dion

21.napi
progeszteron
(esetleg prolaktin)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Monyo,jósteszteltem,hcg-t nem csináltam
vedresandi

andi nekem a josteszt meg soha nem jott be.igaz en pcos vagyok lehet azert.

Kép
monyo83

Monyo,most csináltam először.... Kép
vedresandi

Coca üzeni: döglődik a gépe még mindig, ezért nem ír. Mindenkit üdvözöl. :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt!
Vendég

Sziasztok!

Andi jósteszt mire jó? Még nem hallottam róla!

Monyó, sztem a Pco-d is okozhatja a galibát! Mindenképpen a hormonokat kell meg az inzulinszintedet ellenőriztetni.

Coca, várunk vissza!!!

Szilcsi, ma már a pihe puha ágyikódban fogsz aludni...vagy nem! :lol:

Ceni köszi a gratulációt!

Robcsi, Rékának Nagyon BoldogSzülinapot kívánok utólagosan bár 8 napig érvényes! Mit kapott a nagy lány? Fog menni oviba?
kata05

sziasztok.

andi valakinek bevalik valakinek nem.persze ez nem jelenti azt hogy nem indult el valami,hcg et is kellet volna csinalnod,13 dpon mar kimutatta volna ha van valami.

kata koszi mar erdeklodom a pcosoknal hogy mit kene csinalni.az ir em nem magas meg tartomanyon belul van es szedem ra a gyogyszert.A doki szerint azt helyre tettuk,az igazsag az hogy olyan pici az elteres hogy erre nem is nagyon adnanak nekem metet.
0perces 11(ref 6-27) 120 perces 21(ref 6-27)a labor ref.tartomanya szerint meg normalis is az inzulinom.

Kép
monyo83

sziasztok!

szilcsi: nagyon édes lali baba

zsú, ceni: nagyon cuki a picur.

robcsi: javítanád a táblában, ma 2.cn. köszi. boldog szülinapot rékának!

boni: gratulálok. tetszik a gumimacid nagyon.

snufi: nagyon jók a képek. csinik vagytok.

kata, zsú: boldog szülinapot!

monyo: sajnálom.

bettike: örülök, hogy haladnak a dolgok. hajrá inszem!

klarissza: köszönöm, én is ugyanezt kívánom neked.

andi: sajnálom.

szezso: drukk az inszemhez.

rólam: tegnap megjött. egész nap nagyon görcsöltem. megint igaza lett a dokimnak.azt mondta, hogy a mostani mensi sok lesz, mivel a lombik után alig volt. most duplán pótolja az előzőt is.

kati
katica30

Jajj, jajj, gyorsan írok, amíg le nem fagyok!

Bocsi, hogy olyan rabszódikusan el-eltűnedezem, de sajna még mindig szarakszik a gépem. Nem jönnek rá, mi a baja.

Sikerült elolvasini az utóbbi napokat...Monyó, rád nagyon haragszom :twisted:

Bettike, neked meg nagyon örülök.

Még visszalapozni sem merek, hátha megint fagyi, de pusszantok mindenkit össze-vissza.

Barátnőm terhespatológián fekszik, mert pecsételt, és megfigyelik (drukkokat kérek neki is, 14 hetes, inszemes, és vén banya, mint én :wink: első babával).
Szobatársa a napokban ment szülni. Elfolyt a magzatvíz, lesétált a vajúdóba. 1 óra fájás után szólt a nővérnek, hogy nézzék meg, mert nem "normálisak" a fájásai. (3. babája) A nővér feltelefonált, hogy jöjjön egy doki, mert "hisztizik a kismama". Úgy érezte, hogy valami máshogy fáj, de nagyon, és feljebb csúszott a baba. Nem csináltak vele mást, csak egy szívhangot néztek. Kicsit határértéken volt, de azt mondták, semmi baj, ne rinyáljon. ...egyszercsak elájult, S.O.S. doki, nincs szívhang, császár. Az előző császáros szülésének a belső hege felrepedt, és a baba a hasüregébe mászott éppen ki. Épp a máját és a lépét próbálta odébbnyomni a gyomor felé
...hál'istennek (szó szerint) már mindketten jól vannak

A másik. Gyomorfájásra panaszkodott a csaj, hányt, és nagyon pocsékul volt. Halálfélelme volt. Adtak neki egy savlekötőt, orvos nem látta. (37 hetes volt). Próbáltak sétálgatni, leültek férjével a társalgóban. Megint jött a hányinger. A férje jobb híján odatartotta elé a szemetest. Erre a főnővér leüvöltötte, hogy "magát nem tanította meg az édesanyja, hogy a WC-be szokás az ilyet?" Kimásztak a WC-be, ott leült, de mivel nagyon rosszul volt, a férj elment orvost keresni. Közben a csaj elájult, és leesett a székről. A saját hányásában feküdt, amikor feltették hordágyra, betolták a szobába, és ott élesztgették, amíg nem érkezett meg a doki.
...azonnal császár...a gyomra perforált a súlyos hashártyagyulladásától. Azóta intenzíven, de már stabil, baba jól van.

??? Hihetetlen.
zölddisznó

Robcsi! 5. cn. Köszi!
zölddisznó

Jó reggelt! :D

Coca: duuuuurvák a storyk!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

snufi

Coca! Ez túl durva! :evil:
Köszi, hogy örülsz! (Előbb - utóbb meghallgattam tanácsod!) Kár, hogy utóbb! - de ez már egyéni szoc.probléma! :lol:

Mindenki pihizik?
Bezzeg mi már megjártuk a fogorvosi ügyeletet is apjukkal! De most már legalább nem fáj neki!
Most meg megyek rántothusit sütni! Nyammii!

Katica! Kitartást pirihez! +++

Andi! Ebben a hónapban hcg teszttel is kísérletezz jó?
:wink:

Itt egyébként nagyon gáz az út! Tiszta jég! :evil:
Holnapra kérek időjárás javítót jó? Kocsival megyünk, szeretném túlélni az utat! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike, mi itthon vagyunk! Minden jégpáncél így még gyalog is életveszély elindulni! :evil:
kata05

Coca, ez a 2 eset melyik kórházban volt?

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike nagyon vigyázzatok magatokra holnap!

Mi ma kénytelenek voltunk autóba ülni, mert az egyik családtagunkat vittük le velencére Kórházból! hát végig imádkoztunk! :twisted:

Zöldi engem is érdekelne, melyik kórház!

Szezsó hajrá 11 órai repiszuri

Puszi
Vendég

Gondoltam visszaolvasok. Hát mit mondjak? Gyorsan ment.... :lol:

snufi

Szezso, nagyon drukkolok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

ma mindenki korcsolyázott! :o)
Vendég

Én holnap túrabakancsban indulok dolgozni! Csak görkorim van, az meg nem jó a jégen.
zölddisznó

Eredményes nekifutást!
Anyáink ilyen útviszonyoknál zoknit húztak a csizmájukra...és lőn 21. század, patentos csúszásgátlót árul az egyik TV-s "veddmegazonnal" jópárezerért :lol:
zölddisznó

CSúszás és balesetmentes szép jó reggelt!
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap megkaptam a repiszurit a 19x23 mm-es tüszőmre :lol:
(viszont kiderült, hogy a jobb petefészkem PCOS-jellegű :? doki szerint nem kell miatta parázni...csak azt nem értem, hogy a laparnál hogyhogy nem vette ezt észre? Vagy akkor még nem volt ilyen... :roll: meg azt sem tudom, mitől lett ilyen, nincs stimu, és mindig kaptam tüszőrepesztőt, és/vagy UH-val igazolták a tüszőrepedést. És a hormonjaim is rendben vannak...:roll: .

Köszi a drukkokat!!!!

Szép napot és vigyázzatok Magatokra!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó nyugi minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!

Szezso, nyugi azt elnézte sztem! Pco mindkét pfészekben jelentkezik, olyan nincs h csak az egyik olyan! Amúgy nekem mind2 olyan a hormonjaim mégis jók! Azt írta nekem egy csajszi a másik topicból h a pajzsmirigy másként működése is okozhat ilyet! ( bár lehet ezt már írtam )

Én tegnap nem voltam sehol ki se dugtam a nózimat! Bár nem értem az a sok ember akiket a tv mutatot a balesetin az hova indult vasárnap????? Főleg az idős bácsi!! :shock: :shock:
Még ma sem megyek dolgozni! :D
kata05

KAtám egyetértek veled! hova mentek? lehet misére? :wink:

de jobban avgy?

Én is itthon leszek egész héten, kiirattam magam. pihenésre vágytam :oops: :lol:
Vendég

Már jól vagyok, köhögésem javul! Holnap már megyek dogozni, bár félek most az influenzától! És gyerekközösségben ezt elkerülni.....

Jó pihizést neked!
kata05

KAtám! Egyél sok c vitamint!

egyébként nekem is kicsit kapar a torkom. csak tudnám milyen gyógyszert szedhetek be rá! ha valaki tudja ossza meg velem! :lol:
Vendég

Azt szedem Ca+c vit.1000 mg? pezsgőtablettát.

Kamillás öblögetés, vagy konyakkal öblögess nagyon hatáos ( nem lenyelni) v sós vízzel.
kata05

KAtám köszönöm! Kép
Vendég

Bettike ma már kicsit talán jobb a helyzet az utakon, de vigyázzatok magatokra!!!!!!
Vendég

Boni: jó pihenést már rádfért szerintem, állandóan dolgoztál :-D

Kata: valami rémlik, hogy írtad már ezt a pajzsmirigyes dolgot. Ez nálam rendben van, szeptemberben néztek hozzá hormonokat. Viszont a barátnőm PCO-s és neki is csak az egyik petefészke cisztás, de nála hormoneltérés is volt, meg nem volt pé-je. Igazából nem értem, hogy mi lehet ez, lehetek-e úgy PCO-s, hogy amúgy minden (hormonok, peteérés, súly stb) rendben, csak az UH kép utal rá, és csak egyik petefészeknél??? Különben én is láttam az UH képen a sok kis sejtet (tüszőt). Azt hiszem kérdezősködöm kicsit a PCOS-topikban…

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Szezso,szép tüszők.Sztem nem lesz semmi baj.Drukkok!

Bonim,örülök,hogy szabin van,és pihensz.Miért lektél ilyen korán?
Torokra,meleg,sós-szódabikarbonás vízzel öblögess.(ne nyeld le,mert akkor Kép
vedresandi

sziasztok.

nalunk karacsony van:)ferjem nem is ment dolizni :lol:

elhataroztam hogy ebben a ciklusban megyek proginezesre.ha az stimmel akkor massal van a baj.betojtam hogy Leiden-es vagyok :? kivancsi leszek a doki hogy fog hozzaallni a kivizsgalashoz :?

szezso hallotam mar olyat hogy valaki becisztasodik aztan a kovetkezo ciklusban mar tiszta a petefeszke,no para.

boni jobulast :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

2008.01.06-án, vasárnap, 14.15 órakor megszületett Dorka, Mfpan babája 2950 grammal és 51 cm-rel!

Pusz
athiz

Hello!

Nagy tülekedés nálam sincs a játsziban: betegek, ill. aki nem, azzal meg nem indulnak el ebben az időben.... :( Így hazajöttem az egyszem gyerekemmel....

Szezso: drukk!!!!

Bettike: :?:

Andi: hova mész kivizsgálásra?

Tesó: jól tetted, hogy kiirattad magad! Jó pihit!

Ha jobb lesz az idő, talizunk Csajok??????? :D Gaby is támogatja az ötletet!

snufi

Monyó: mi az a Leiden-es? :shock: :oops: :shock:

Mpan: gratu és egészséget, sok tejcsit kívánok!

snufi

Mfpan, gratulálok és sok tejcsit, bár kár hogy nem izgulhattuk veled végig a terhességet.

Monyó, jó pihit férjeddel! Végre kiderül az ok... remélem.... és a következő baba 9 hónapig el sem fog "hagyni".

Snufi, benne vagyok, ha találunk megfelelő időpontot.
kata05

snufi veralvadasi problema ami nagyon sok esetben korai veteleshez vezet.ha ez a bajom rogton a terheseg elejetol a vegeig inekciozni kell magam,de nem erdekel csak deruljon mar ki mi a baj.

kata hat most nagyon beporogtem.ki akarom deriteni hogy mi a fene van es lehet e rajta segiteni.Azert kicsit nehez mar ez a folytonos sikerul-nem sikerul dolog.
csak az a gaz hogy nem erzem a dokimban azt hogy egyuttmukodne,o orokke a lapart emlegeti. :cry:

Kép
monyo83

Monyó, és dokit nem tudod lecserélni? Vagy ott nem így működik a dolog?
kata05

Andi Kép
Vendég

kata 2 meddosegi doki van.ezt kb ugy kell elkepzelni hogy fel budapestet 2 doki kezel,nem egyszeru helyzet.(3 vajdasagi lannyal priviztem,az egyik magyarorszagon kezeli magat, a masik sehogy kozel 2 eve nem csinalnak vele semmit, a harmadikat pedig egy nogyogyasz minden elozmeny nelkul stimuzott,o most az en dokimhoz jar)
az egyik ebbol az en dokim,a masik lenyuzna a boromet anyira anyagias.
inkabb azt probalom hogy magam uttana nezek a dolgoknak es kerem tole hogy ezt meg ezt szeretnem ha szerencsem van belemegy.
ezert kerdezgetek ilyen sokat,informalodok :lol:

Kép
monyo83

Monyó: nem egyszerű a helyzet nálatok,... :(

snufi

snufi hat nem,ha tudnak szerbul tobb lehetosegem lenne.

Kép
monyo83

MFPANNI DORKÁNAK
Kép
Vendég

Monyó, még neked szeretném írni, hogy túlképp neked nem csak biokémiai terhességed volt? Mert a vetélés én mindig úgy tudtam, hogy annak a nőnek lehet akinek a doki megállapítja a terhességét és van szívpulzálás, vagy nem?
Tehát az én logikámban nálad beágyazódási probléma van, de ez csak az én logikám. Ki mit gondol róla?
kata05

kata igen igazad van.akkor minek nevezzem amikor elmegy a dolog?1 alkalommal lett megallapitva a terheseg a tobbivel nem jutottam el a dokihoz,igaz elso esetben sem jutottam el a szivhangig.
van valami otleted hogyan lehet ezt kideriteni?beagyazodai problemara gondolok.
gondoltam ilyen egeszsegugyi kaparasra hatha az kiderit valamit.szerintetek?

Kép
monyo83

sziasztok!

coca: a gépeddel mi van? mitől fagy le? durvák nagyon a sztorik, amit írtál.

bettike: vérvétel eredménye?

szezso: nagyon drukkolok+++++

kata: gyógyulást!

boni: gyógyulást és vigyázz magatokra!

monyo: nem tudsz átjönni szegedre? itt jobb orvosok vannak :wink:

panni: gratulálok :lol: sok boldogságot!

kati
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?