Új privát üzeneted érkezett!

Viki,köszi az infót...hétvégén hozatok a párommal.:)
Vendég

sziasztok

Lego nagyon drukkolok, könnyű szülést kivánok neked. Írsz majd sms-t ha megszületik a baba?

Megcsináltam az lh tesztet már -. Ilyenkor mikor lehetett az ovu, ha két napig volt +, vagy ilyenkor az erősebbet kell nézni? Ma reggel 37 volt a hőm, igaz nem nagyon méregettem eddig csak egy egy napot.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Akkor tegnapról mára virradó éjjel lehetett a pé-d, de Magika ebben a profi, majd megerősít, vagy megcáfol, de szerintem tegnap volt, pláne ha ma már magas is a hőd! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki köszi, akkor elvileg elkaphattuk tegnap. Na de nem görcsölök rajta, fő a nyugalom, majd lesz valami.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok megjöttem igaz már rég de csak most jutottama géphez.
na szóval. Van jó és rossz hír is.
a jó az hogy
Kép
Itt a babóm. 9mn-se petezsák. a rossz hír az hogy nem látni benne még semmit és kicsit szabálytalan szélű amiért ráírta a papírra hogy missed ab gyanúja. Így pénteken megint mehetek de nem fogok addig várni hanem kedden elmegyek az sztkba és ott megnézetem hogy nőtt e

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Vera!

Nem is tudom, hogy mit mondjak erre..... hát nagyon drukkolok neked, hogy rendben legyetek :shock:
Én hétfőn reggel megyek Kerényihez vérvételre.... már ha most már lehet vért vetetni az SZTK-ban......remélem.Ezer meg egy drukk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera sajnos én se tudok mit mondani csak azt hogy nagyon drukkolok neked. Tudom mitérzel, mert pont ugyan ezt éltem át én is nem olyan rég.
Ha van kedved olvasd el a blogomat. liegl.blogol.hu

Kép

gabi1

Vera!Én ezt nem értem egy hete nem látszódót semmi most már ott van akkor csak nöl és van benne valaki nem???Drukkolok,hogy így legyen+++++++

Lego!Várjuk ám az sms-t ha megvan Hédi :wink: :wink: Amúgy olyan aranyos pocid van.Dorka várja a húgit?Apás szülés lesz?

Ibica!Miújság?Írj ám nekünk :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera!

Sajnálom, hogy nem felhőtlen még a dolog! Remélem rendben lesztek, és a következő uh-n már látni lehet a babát is! :(

Lego!

Megy a drukk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Teszek fel egy két Peti hómunkást
:lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki: Tündéri hómunkásod van :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

viki nagyon édes a fiad:)

Lányok merre vagytok?

Kép

gabi1

Vera drukkolok a keddhez majd írj mi van.
Vendég

Vera! Visszakerestem, nekem 5 hetesen ennél százszor szabálytalanabb volt mint a te képeden. :D :D Sőt ilyenkor nem is mindig szokott látszani benne a törpike, neked meg teljesen látszik. :D Mi a francot kell már megint kelteni ezeknek a köcsög dokiknak a feszültséget??????? Ezek ezt élvezik????? Mondja azt, hogy még nem látható szívműködés (ennyi idősen nem is) és gyere vissza 1 hét múlva! Addig az ég adta világon semmi se lenne másképp, csak te egy babával a pocidban nem görcsölnél x napig rajta, halál feleslegesen.
Esetleg addig nézzél tesztet, ha erősödik a csík, nyasgem a dokinak (át is adhatod neki!!!!!!! :wink: ) meg amúgy is. Meg ha vannak tüneteid (hányinger, stb.) és nem múlt el, akkor is majdnem biztos, hogy minden okés. A missed ab-sok mindig arról írtak a topikokban, hogy "sejtettem, hogy baj van, mert már nem éreztem terhesnek magam".
Szóval csak nyugi, ott van az a kiscsajszi. :wink:

Csajok, hogy én mennyire rühellem ezeket a szopacs vadparaszt orvosokat!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Már bocsi, ha valakinek a lelkivilágába gázolnék..... :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja még annyit, Vera, hogy szerintem az sztk-snak ne mondd el az előzményt, hogy enélkül ő mit mond!!! És ne vedd készpénznek, hogy mekkorát mér, mert egyrészt másik uh géppel dolgozik, másrészt ekkora manótartó zsáknál csak egy miliméterrel máshova teszi az x-et és máris tök más jön ki, mint amekkora valójában.

A lényeg, és a legnehezebb: nyugi!!!!!!!!! Minden oké lesz!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Remélem igazatok lesz és a +1 nap ajándéknak volt oka :wink: :wink: Apa tegnap elment,de sokat beszélünk,így nem olyan vészes a dolog.Persze azért nagyon hiányzik főleg este :wink: :wink:

Vera!
Drukk a következő Uh-hoz,remélem tényleg baba van a dologban.

Gabi!
Ez szupi lenne,ha a ciklusod helyra állt.Szerintem sem kéne heteket várni amit a szervezet megkíván meg kell adni neki. :wink: :wink: Drukkolok nagyon++++++++++++++++

Kata!
Neked otthon van most apa?Hogy vagy?Túl vagy már a Pé.-n?

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!De jó,hogy írtál :lol: Nálunk itthon van most apa már nem megy kamionozni mert nincs gyakorlata a nagy hóba meg nem szivesen alkalmazzák :( De tavasztól szeretne újra kamionozni de belföldön legalább egy fél évet8gyakorlatot szerezni) utána viszont lehet többet megy külföldre :roll: Hú nekem még most múlik el a mensim beált 33napra :D te vettél tesztet(LH)?Olyan jó lenne ha a +tezstel várnád a férjed :wink: :wink: Viki,hogy viseli apa hiányt?

Viki!Nagyon édes Peti!!Nekem is kell egy kisfiú aki seít a ház körül :oops: :lol:

Ma elmentünk fodrászhoz Zsófi olyan édesen tartotta a fejét8mert utána meg kellett szárítani nagy hajszáritoal).igazi nő a kis csaj itthon kéri a hajmosást,hogy utána hajszárítóval mosunk hajat ha szájfényzek jönn oda úgy,hogy mostanában gyerek szájfényt használok :lol: :lol: Levágattam én is a hajam :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

mpatr
Te most totáll megnyugtattál. Szóval te is látsz benne valamit? Vagy csak mondtad? :wink: :wink:
Háát igen. Ezek az orvosok. És igen én is azt gondoltam hogy oda megyek a másik sztkshoz nem ahhoz akinél eddig voltam és viszem az utsó tesztemet ami ez
Kép És ezt odaadom neki és megmondom hogy terhes vagyok ennyi. Nézzen meg ultrahangal.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Látom, de az uh fénykép mindig csalóka. Ha ott álltam volna melletted, könnyebben tudnám. De szerintem van benne baba. Én a kép alapján biztos vagyok benne :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok szép napot mindenkinek! Mi ujság veletek? Én most már egyre jobban zizgulok a hétfö miatt! Egyrészt mert van idöpontom az ogyei-be, másrészt meg elvileg megkéne jönnie hétfön és semmi jele! :wink: Nagyon várom már a pénteket is, mert ha addig nem jön meg akkor szombat reggel teszt :!: :!: :!: Persze, ha kibirom addig :!: :!: :!: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

De kihalt itt mindenki!! Majd késöbb benézek, hogy mizujs!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Lányok, én tök kész vagyok, délután elkezdett esni az ónos eső, már minden tükör jég :( Az árkád tetején a parkolóban már majdnem eltanyáltam, és itthon a ház előtt a járda meg kész koripálya, hiába volt lesózva. Ha ez így marad, akkor nem tudom, hogy a bánatban fogok kimozdulni itthonról a Petivel! Ha meg nem megyek sehova, tutira begolyózok itthon :( szóval a t....m tele van ezzel a szar téllel már na :evil: :evil: :evil: :evil:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Vera én is nagyon drukkolok neked ám szép csíkos teszted van.

Én most rendeltem a netről 35 db lh tesztet és 30 db terhességi tesztet, remélem nem lesz szükségem az összesre.

nócika neked is nagyon drukkolok, remélem kétcsíkos leszel.

Ibici örülök hogy jól vagy, köztünk hamar eltelik az idő majd meglátod, sőt ahogy látom egyszerre fogunk tesztelni.

kata nagyon ügyes a kislányod:)

mpatr én is nagyon utálom a telet, alig várom hogy jobb idő legyen, hideg van és tiszta jég minden.

Nálunk minden ok volt ma, bár a gyerekek tiszta lököttek voltak. Most estére nyugodtak le. Ma bakonyit főztem, fincsi lett. Lh tesztem negatív.

Kép

gabi1

Én is várom a tavaszt :lol: :lol: Elöször örülök,hogy még nem vagyok terhes be lennék ám szarva,hogy eltaknyálok :shock:

Viki!Nagyon vigyázz magadra :!: :!: Tényleg ti társa házba laktok?Képek alapján nem tudom eldönteni :oops:

Gabi!Jól be spájzoltál :wink:

Nócika!Szorítok,hogy +tezst legyen :wink: :wink:

Tegnap anyukám 50.születésnapját ünnepeltük Zsófi annyira édes volt ott volt a szomszéd Bence és Őt ölelgette ha nem baj majd rakok fel képet? :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lányok szép jó napot mindenkinek! Köszi a drukkot!! Rámfér :? Most is épp azon gondolkodom hogy mi lenne ha most csinálnám meg a tesztet!!! Pedig egyébként nagyon nem merem!!! De mindegy! VÁROK!!!! Mi jot föztök-föztetek ma? én is nagyon várom a tavaszt, de a nyarat mégjobban!

Kata isten éltesse anyukádat még legalább 50 évig :!: :!: :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Kata: anyudnak még legalább ennyi szülinapot :!: :!: :!: :!:

Nóci: Teszteljjjjjjjjjjjjjjjjjjj :!: :!: :!: :!: :!: :!: Megöl a kíváncsiság :roll: :lol: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

Vera: Nagyon szép teszted van ám :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kata!

Igen, társasházban lakunk.Új építésű társasházban 2. emeleti lakásban, és tőlünk 2 házzal odébb sikerült csak a garázs! Ezért nem egyértelmű sztem, mert nem ua-t látod a képeken :wink:

Vera!

Tényleg jól néz ki a teszted ám! :wink: drukk, hogy minden okés legyen! (ezek a kiscsajok már csak ilyen tréfás kedvűek, lásd az enyém :wink: )

Nócika!

Teszt++++++++++++++++++

Magika!

Mi van Veled, merre vagy, hogy vagy?????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló!!

Nócika
Tesztelj bátran!:) :) Maximum ismételsz,de már egy halvány csík is biztosan feldobna. :wink:
A vonalzód tényleg nem stimmel...csak 6 napból áll???? :shock: :shock: Vagy én látom rosszul???

Viki
Ma nálunk eső esett....-2 -4 fok van,gondolhatod milyenek az utak.... :evil: :evil: :evil:
Még 50 nap. :wink: Szépen haladsz.:)

MA töltöttem a 38. hetet,jujjj még 14 nap.:) Bár valószínűleg csak 8... :D :D :D Max. 8. :lol: :lol:

Magi,tényleg eltűntél.:( Csinálhatnál Te is pocifotót,kiváncsi vagyok.:)

Gabi
Lelkileg helyrerázódtál????
Remélem mihamarabb sikerül összehozni eg ykis csöppséget,aki feledteti majd veled ezeket a csúnya heteket. :wink:

Dodó
Mkor utaztok???

Betti
Te is írhatnál! Remélem egész nap nem kínoz ez a fránya rosszullét. :roll:

Móni
Írj ha tudsz. És mindent bele!!! :wink:

Ibici
Bízom benne,hogy sikerült eredményesen elkapni a párod. :wink: Micsoda ajándék lesz majd neki a csíkos teszt.:)

KAta
Isten éltesse anyudat.:) Jöhetnek a képek.:)

Vera
Drukkolok!!!!Szép a teszt,ez már egy jó jel. :wink:
Vendég

Sziasztok

Dodóék szerdán utaznak haza. Jól vannak.

Lego köszi kérdésed, igen azt hiszem hogy minden rendben van. Jól vagyok, kedden megyek dokihoz a kontrollra. És hát már voltunk együtt, mert lh teszt szerint volt peteérésem, de ahogy látom ma megint lement a hőm. De mindegy is, a lényeg hogy műtét után jöjjön meg rendesen, aztán lehet hogy pont most sikerül kitudja, de próbálok nem görcsölni rajta.

Iskola ügyben pedig úgy döntöttem hogy halasztok egy évet, amióta meghoztam a döntést sokkal jobban érzemmagam, mintha megnyugodtam volna. Sok volt most azt hiszem az építkezés iskola, gyerek válallás mellett, na meg 9 éve mást se csinálok csak tanulok, azt hiszem besokalltam.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Koszonom a hianyolast.
Megvagyok es elek.
Most egesz jol erzem magam.

Tegnap elvittem Zolit metrozni, mert egesz heten azt kerte, hogy szeretne metrozni. REggel azzal kelt, hogy azt almodta, hogy ment metroval es szeretne menni. En meg elvittem elmetroztunk a Westendbe ott meg megneztuk a Nextet, de nem volt mar semmi olcso dolog, igy csak Zolinak vettem par dolgot.

Ellenben vettunk fulbevalot neki. En szeretnem ha a szuloszobaba szurnak ki a fulet. Alitolag akkor meg nem ernek le az idegek a fulebe, igy nem faj neki.

Lego!
Megy neked a drukk.
+++++++++++++++++++++++
KErunk azonnal SMS-t ha totetenik valami.

Viki!
Ti hogy vagytok?

Lanyok ti fogtok fulbevalot rakatni?
Vagy ti hogy fogjatok csinalni?

Vera!
Nagyon drukkolok neked. +++++++++++++++++++++

Nocika!
Jaj en jobban izgulok, mint te.

Tobbieknek ++++++++++++++++++

Dodo!
Otthon vagytok mar?

Dobok egy kepet a fulbevalorol.

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gabi
Szerintem jól döntöttél hogy halasztassz,legalább "pihensz" egy kicsit! :lol:

Lego
38 hét :lol: De izgi! :lol:

Viki
Nálunk is koripálya van! :twisted: Fáj is a fejem hogy még ma nem mentünk levegőre! :?

Vera
Drukk!Biztos minden rendben lesz!

Nócika
Neked is drukk!Én biztos be lennék sózva,de én sem merném megcsinálni a tesztet! :lol:

Kata
Isten éltesse anyukádat! :D Várjuk a Zsófis képeket! :lol:

Ibici
Hogy vagy?Hogy bírod apa nélkül?

Betti
Hogy vagy?

Magi
:?:

Móni
:?:

Egy-két kép:
Kép
Kép
Kép

edoci

Magi
Látom közben jelentkeztél! :D
Nagyon szép a fülbevaló! :D Ha nekem egyszer lányom lesz,biztos minél hamarabb kiszuratom a fülét!

edoci

Magi én annk idején Bettinek már a szülőszobán kiszúrattam, aztán Rékával nagyon hamar hazajöttünk így viszont a kozmetikus csak 3 hónaposan vállalta, de azóta a fülébe van. Nagyon szép fülbevalót vettél.

Edoci nagyon szép a fiad. Jó hogy jelentkeztél. Nem sokat írsz magadról, hogy vagy?

Kép

gabi1

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy gondoltok rám mindíg.Nagyon jól esik.Hétvégén anyóséknál voltunk nem rég értünk haza Vikikémmel.Olyan jó,hogy itt van legalább ő.Eddig is puszilgattam,de most valahogy még többet :lol: :lol: amit apa kapna az is az övé!! :lol: :lol: Kész vagyok!!!Nagyon hiányzik apa és mikor jön még...........!!!!Az utakrol ne is beszéljönk,élet veszélyesek szó szerint.

Gabi!
Tényleg egyszerre tesztelünk,de jó.Majd egyszerre fogunk izgulni :wink: :lol:

Magi!
Szép a fülbevaló.Én is kiszúrattam a Viki fülét a kórházban és olyan szép volt.1 nappal előtte egy kis alkoholba beáztatod és a nővérkék szivesen kiszúrják.Persze némi anyagi oldala is van a dolognak,de megteszik.

edoci!
Jöhetnél te is 1 kicsit sűrűbben,ritkán vagy.Nagyon helyes Máté!!

Legó!
Szorítok,hogy egy könnyű szülésben legyen részed.

Kép
Kép
a.ibici

Gabi
Köszi a kérdést,megvagyok,most a ciklus 12. napján vagyok,a hőm reggel lezuhant 36.0-ra,a derekam baromira fáj.De ez szerintem korai lenne pé-nek,nekem sokkal később szokott lenni. :roll: Ráadásul fél tonna édességet is megettem ma! :lol: Pedig annyira nem szoktam odáig lenni értük! :lol:

edoci

edoci hát nincs kizárva hoy most előbb van, főleg hogy a hőd is leesett.
Gyomrod?

Ibici :) Remélem neked sikerül, enyém még ugye kérdéses hogy a műtét miatt hogy áll vissza a szervezetem, minden esetre mi apával megadtuk a lehetőséget, ma is.

Kép

gabi1

Sziasztok! Én megmondom öszintén, hogy ezt a vonalzot én se értem igazán! Na de lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan! Elvileg holnap kéne megjönnie, de semmi jele a dolognak!

Lányok olyan arik vagytok, hogy így izgultok :D :lol:
Higyétek el én is! Már tökre megvagyok zazulva! A párocskám is jön és bujikázik! Én meg nem birtam kihagyni, de beszoltam neki, hogy ne nyomja meg a pocakom mert ha van bent valaki, vagy netán valakik akkor megnyomja a fejecskét és akkor olyan kis tojás fejü lesz mint az apucié!!!! Ha-ha-ha jót nevettem rajta ezen az esös csunya délutánon :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi
Lehet,azért kíváncsi vagyok holnap milyen lesz a hőm.
Gyomrom:hol ilyen,hol olyan,van hogy hetekig semmi baja,aztán mondjuk 3 napig,vagy egy hétig fáj. :roll:

edoci

Köszi Lányok anyum nevébe is :lol:

Gabi!Jól teted,hogy kicsit pihensz lehet tényleg besokaltál :roll: A hőddel ne törödj majd össze jönn a kisbaba

Magika!Nagyon szép a fülbevaló.Én 2hónapossan lövettem ki Zsófi fülét de ha a következö lány lesz szerintem a kórházba kilövetem
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Még vagyok, és még Magyarországon vagyok! Már csak holnap vagyunk itt.....és az pakolással fog eltelni!!! Kedden megyünk fel dél körül Pestre nővéremhez (ő holnap jön haza). Szegényke elég rosszul viseli eddig a terhességet! Ja, lehet hogy itt nem is meséltem még. Én ugye júli 9-re vagyok kiírva, és nővérem (ahol szintén első baba jön) meg júli 12-re....és unokatesóm meg júli 14-re :) Tök jó....pedig össze sem beszéltünk! :) És 3 külön országban vagyunk. Unokatesómék itt Magyarban, nővérem eddig Írben volt, de most hogy hazajön, Angliába megy vissza. Mi meg ugye Svédben. De nővérem állítólag még tegnap is végighányta a napot! De állítólag anya is ilyen volt! Vagy pedig az a különbség, hogy nekem (megérzés alapján!!!!) fiam lesz, és neki lehet hogy lánya! :)
Szóval jól vagyunk, meg vagyunk.... már azért várjuk hogy menjünk haza!!! Otthonról majd rakok fel képeket!
Most amugy nálunk is jégpáncél minden. Reggel mentünk templomba, de tyúklépésben.......

Hányingerem már nem szokott lenni, csak a hasam és a mellem viszked, általában estére, olyankorra nagyon bedurran!!!

Drukkolok mindenkinek, hogy babásodjon....(akire vonatkozik)!!!

Lehet még kicsit később írok.... vagy este!

d.dodó

Edoci, Kata!

Jók a képek! :D

Magika!

Én nem fogom kilyukasztatni a baba fülét, ráér az ovis korában szerintem. A fülbevaló nagyon szép, biztos csini lesz benne a Kislányod! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dodó!

Jó kis családi baby bumm lesz nálatok július elején! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Hát lányok én nagyon rosszul vagyok!egész nap hányok amit megeszek az kijön elég hamar!
Munkahelyen is öklendezek folyton inkább nem eszek hogy ne hánnyak akkor meg korog a hasam szörnyű!
azt hiszem ez is kislány lesz!
Szerdán megyek dokihoz!szorítsatok majd!
Komolyan gondolkodom hogy kiíratom magam pedig a rékával 35 hétig dolgoztam de most úgy érzem nem bírom! :(

Puszi mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Szorítunk majd a dokihoz!!! Nővérem is állítólag mindent kihány! Amugy szerintem náluk lány lesz, és nálunk meg fiú!! :)

d.dodó

sziasztok

Megjött a csomag a tesztekkel, hát szép kis kupac, nagyon remélem hogy a felére se lesz szükségem.

Betti de jó hogy jöttél, sajnálom hogy ennyire rosszul vagy, de egy valami miatt még is csak jó, mert így tudod hogy minden rendben van. Szerintem is írasd ki magad, az a legbiztosabb, amúgy se bizti jó hogy a kórházban dolgozol, nehogy össze szedj ott most valamit.

dodó anyukád biztos örül egyszerre két babával ajándékozzátok meg, még az is lehet hogy egyszerre szültök, de jó.

Lányok holnap doki, kezdek izgulni, az emlékek, pont holnap lesz 3 hete hogy megmondta doki. Félek egyedül elmenni a dokihoz, eddig kétszer mentem dokihoz egyedül mind a kétszer rossz hírt mondott. Megpróbálom mára áttettni estére ha van hely hogy apa is eltudjon velem jönni.

Kép

gabi1

Csajok mennyi idő után ürül ki a hcg?

Kép

gabi1

Sziasztok csajok! mint mondtam semmi jele annak, hogy megjöjjön, de sajna tegnap megjött ez a szenyo!! Már szívem szerint tegnap írni akartan, de nem ment! Csak sírtam és sírtam! Még erre se vagyok képes! Aszthiszem most kezdek kikészülni! Ugy szeretnék már babázni! De elöbb nagy pocakot szeretnék!!!! De ma megyünk a központba első időpontunk fél 4-re van! Hát ott majd meglátjuk mi lesz. Ma védönökkel talizunk! Majd este még biztos írok, hogy mi zu volt!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?