Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Amint olvasom mindenkinek mozgalmasan telt a szilvesztere. Angéla este kb. 6-kor elaludt, mi Ketten Kristóffal ellőttük a tűzijátékokat fél 10 felé, majd én is ágynak este, de Angi felébredt és nézte a tv-t.Tegnap egésznap az ágyat nyomtam, fejfájás, torokfájás és egy kis gyomorfájás, totál kivoltam, influenza és egy kis epebetegség keveréke kínozott, de erőt vettem magamon mivel ma már mennem kellett dolgozni. A gyerekek holnap kezdik a melót.
Hát Juditok úgy gondolom hogy nagy szerencsétek volt, védőangyalaitok vigyáztak rátok.
Rólam csak annyi hogy elvagyok, de semmi sem az igazi.
A gyerekek gyönyörűek a képeken.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Na végre, mindig vágytam arra hogy én legyek az oldal első. Kép

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Sziasztok!
Rólunk mert nyilván karácsony óta nem is igen írtam igy.

Karácsony jól telt, Bettike kapott fa építőkockát, gyurma készletet, kis mamuszt, összerakos játékot, meg egy micimackós játékot, meg könyveket. Én meg végre megkaptam a digitalis fényképező gépet, s tudnák felrakni képet de még minidg nem tudom le kicsiníteni. Elin programmja jó mert avval már sikerült, de az meg már kiirja akép elé hogy unregisted version Evil or Very Mad Mad . Szóval ez van sajna ilyen az én formám.
Bettike élvezte a karácsonyt meg a szünetett engem persze nem hagyott tanulni, de már hozzászoktam. Holnap kezdődik az ovi, nem akar menni , nem tudom hogy fogom el vinni pedig nekem délután vizsgám lesz szóval délelőtt még tanulni kellene. Szilveszterkor mi itthon voltunk alukáltunk.
Amugy most még vagy három hétig pláne ritkán jövök mert annyit kellene tanulnom mint a nem tudommi mert szinte 3-4 naponkét vizsgák vannak, :cry: de azért az olvasásra mindig szakítok időt csak írni nem írok minidg.

Judit!

jó az a program amit írtál de én nem tudom lekicsinyíteni vele aképet:-( valaki aki ráér küldjön már nekem egy olyan programmot amivel lehet képet kicsinyítenis le is írja azt hogy hogy kell.

Dorka!
megkaptam az emailt majd küldöm hamarsoan.



Hát nem is tudok most másra reagálni majd jövök s olvasok s megpróbálok időt szakítani.

Jah hó! ma és tegnap is voltunk kinn Bettikének nagyon tetszett a hó, hóembert még nem tudtunk csinálni de hó a hóangyalkát élvezte nagyon:-)

puszi mindenkinek majd megpróbálok sűrűbben jönni :-D

Kép
kbernadett
 
 

 
 

Nagy a pangás, úgy látom...



Niki! Nagyon édesek a lányok a képen, látom, babákkal el vagytok látva!

Márti, neked pedig jobbulást kívánok! Munka és család mellett próbáld kikúrálni magad!

Rólunk: Végre volt egy átaludt, nyugodt éjjelünk. Tudom, hozzá voltunk szokva a jóhoz, Szabi hónapok óta nyugisan aludt éjjelente, elszoktunk már az éjszakai műszaktól.
Pár kép:
etetőszékben először!
anya főzött, apa etet, én meg tátikázom

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Bocsi! :?
Most nem tudok se írni, se olvasni... de ezt a pár képet muszáj feltennem! :D Réka babáról készültek!!!! :D

Majd jövök, mikor kicsit több időm lesz! ( Egyébként jól vagyunk! :) )


Jaimee-ék Réka babája! :D Olyan édes! :lol:
Kép Kép
Kép Kép
szilbee
 
 


Judit: Nem tudunk ma menni angolra, mert váratlanul vendégek jöttek.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás????

Én is elkezdtem dolgozni, év eleje, hó eleje, azt sem tudom hová kapjak!

A táblázathoz küldhetnétek az adatokat....
csongianya2@freemail.hu

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Hát igen, ez a Réka baba gyönyörű!

Nálunk mindenki lepukkant, beleértve engem is. :x Szerintetek szedhetek valami lázcsillapítót, mert még a kis drágaságom naponta kb. 2X-er ráfanyalodik az anyatejcsire.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Húú, én meg azt hittem, hogy már legalább két oldalt teleírtatok! Irgum-burgum!!!!!!!

Mi most váltottunk szolgáltatót, és tessék lássék, a tavalyi 3 hetes szünetmentes szolgáltatóváltása most csak fél napos volt.

jaimee!
nagyon szépek vagytok, Gyere minél előbb, várjuk a beszámolódat!

ildi!
+++++ akkor az egész családnak. két szopi között aspirin c? Vagy Neked is homeós kúp?

Niki!
Hát én is majdnem visszafordultam mert Szajol előtt egy akkora ködbe mentünk be, a hőmérséklet ott -14 volt, aztán felment -9-g!
Csak hárman voltunk, Szofi, Domi, meg mi. Nagyon elevenek voltak, nem is kaptak nyomdát.
:roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, elfelejtettem. Hogyha valakinek van befőttes üvege, ami 720ml, illetve 370 ml-es, megvenném, vagy mézre becserélnénk. Nagyon kellene, teljesen ki vagyunk fogyva, olyanba töltjük a mézet.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!Köszönöm a sok szurkolást!

Na!Tegnap voltunk Uh.-n
Fejecskéje:87mm
Haskörfogata:285mm
Combikája:70mm

A doki azt mondta hogy már több mint 2,5kiló.A gép szerint 35-36 hetes.

Még minimum 6 napot kell várnia és utána ha megint beidul szülünk.
Csütörtökön megyünk nst-re majd írok hogy mizu velünk.

KépKép
viragb88
 
 


Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Nem vesztem ám el, csak nem tudtam jönni. Zsófikám az ünnepekben nagyon rászokott, hogy valaki mindig szórakoztatja, így a rutinszerű hétköznapokba nemigen akaródzik neki visszacsöppenni :roll: és hát szegény anyját nem nagyon hagyja internetezni...
Szal, szilveszter nálunk is jól sikerült, barátainknál voltunk délután, aztán meg ők jöttel át este. Igaz, már 9-kor koccintottunk az új évre, ők meg aztán elkoccantak haza, mert nekik is van egy 2 éves kislányuk, így nem tudtak tovább maradni. Mi még apjukkal néztük a tévét, megvártuk az éjfélt, én még sokáig néztem a tűzijátékokat. A tűzijátékot szeretem, ha nem a közelemben lövik fel, viszont a petárdázóknak rohadjon le a keze! :twisted:

Balwin, megdöbbenve olvastam, hogy leégett a próbahely, mekkorra szerencse, hogy a RC cuccai megmaradtak! Hát ez már nektek tényleg csak jó év lehet! Enyém férj szintén zenész, és ők is akartak ott bérelni helységet, csak áram nélkül nemigen tudták volna megoldani a próbákat, így maradtak a seggükön...és most mennyire örülnek! Ja, amúgy szilveszterkor a jó hangulatot megalapozandó RC-vel kezdtük a zenehallgatást :wink: Nincsenek új fejlemények a tűz okát illetően?

Tudom, már kicsit aktualitását vesztette a hó-téma, de én kiakadtam azon, hogy újév napján délután a FŐÚTON nem tudtam áttolni a babakocsit, olyannyira nem volt eltakarítva a hó...könyörgöm, azért mégiscsak egy megyeszékhely újév ide vagy oda...vagy nekem vannak nagy elvárásaim?

Betegeknek jobbulást! Ildi, én sajos nem tom, mit lehet beszedni és mit nem...én is félek tőle, nehogy beteg legyek...remélem, valaki tudott már használható tanácsot adni....és gratulálok Petikének a mászáshoz! Hát már ő is milyen nagy fiú...

Dorka, Szabika miket eszik már? Mindig Te főzöl neki? Vagy üveges kajcsit is kap? Aranyos a képeken :lol: Katlina hol van elveszve, tudsz róla valamit? Lélekben már én is készülök a hozzátáplálásra...(hát már nem is bánom :oops: )

Virág, de jó, hogy még egyben vagy! :lol: Na azt a 6 napot meg már csak kihúzzátok valahogy, és utána már nyugodtan babázhattok.

Szilbee, mi újság hűtő-ügyben? Jaj, Dávidka nagyon kis édes vasgyúró! Levivel mi lesz, végül megy bölcsibe?

Fanna, veletek mizu? Kicsi a világ, van egy közös ismink, de már biztos tudod, hogy kinek a szomszédja vagyok :lol:

Bocs, hogy most nem tudok reagálni mindenkinek...de még olvasok vissza...

de még ezt felteszem...lánykám újév alkalmából a következő produkcióval örvendeztetett meg benünket: Kép

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasz!

Ildi! Gyógyszer ügyben nem merek tanácsot adni, nehogy gáz legyen, csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani. A háziorvosom szerint Algopirint szedhetek. Bár nem kifejezetten lázcsillapító, de ezt szedhetem szoptatás alatt, kis dózisban.

Ditke! Katlina él és virul, épp ma volt nálam, látttttttam!!!! :)
Csak elfoglalt mostanság, azért nem ír.
Főzőcske: zömében én csinálom Szabika kajcsijait.Szívesen leírom priviben, hogyan vezetgettem be a szilárd kajcsit, mik hogyan jöttek be nekünk, meg küldök recepteket is, ha kérsz!
Zsófi nagyon ügyes, innen már csak pár cm, és megfordul! Kicsit ijesztő, milyen tornászgyakorlatokra képesek, nem?

Virág!! de jó, hogy még egyben!! :)
Nemsokára már időben lesztek!

Judit! Sajna nincs üveg....:(

Már megint itt ütközött ebben a pill.ban két autó a Ságvárin, FRONTÁLISAN!!! hogy hogy csinálták????
Pár napja megint feljött a járdára egy ótó, este11-kor, szerencsére ismét nem volt gyalogos a járdán.
CSak ijesztő, hogy nap mint nap itt tolom ki Szabit az utcára, és pár hónapon belül a második autó tarol le mindent a járdán, pont a kapunk előtt...:(

Kép
Kép
dorkáék
 
 


jajjjj, elfeledtem:


OLGA!! VIZSGA???

És nincs valakinek eladó szánkója?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.07.14 08:45-kor.
szilbee
 
 


Bocsi, hogy még mindig nem reagálok a kérdésekre :oops: :oops: , de hulla vagyok,mire gép ellé kerülök... holnap meg nem leszünk itthon... de igérem, hogy bepótolom!!! :)

Puszi Mindenkinek! és Jó Hétvégét!

Kép


Ja és itt egy onilne játék link, azoknak akiknek esetleg kicsit rossz a kedvük és azoknak is akiknek nem. Kicsit tricky... ;)
szilbee
 
 


JAIMEE! KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGOSZTOTTAD VELÜNK, NAGYON KÜLÖNLEGES ÉRZÉS VOLT OLVASNI A TÖRTÉNETETEKET, AMIT REMEK STÍLUSBAN ÍRTÁL MEG!
Réka baba nagyon édes, gyönyörű kislány!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka, jöhet a privi!
Zsófi amúgy már forog, csak most muszáj volt neki így kitekeredve is az anyját lesni :lol: :lol: :lol:

Elolvastam Jamiee szüléstörténetét...köszi Jamiee! Sok olyan rész van benne, mintha csak magamat hallottam volna....most kicsit újra átéltem a sajátomat...hát az biztos, hogy anyának lenni a legjobb dolog!!!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Hell :)

Csak erre az oldalra reagálnitudni, bőszen gyerekezek.

Jaimee, köszi a szülésélményt, több részletben olvastam (tegnap este is), de nem vesztettem el a fonalat :) Ahogy Ditke is írta, történeteteket olvasva én is újra átéltem Annalucus születését... :) Rékababa nagyon gyönyörű :D Apja lánya?! Képről tiszta Te vagy... :D Bár apukát nem ösmerjük...

Dorka, milyen szépen/tisztán eszik Szabi! Le vagyok nyűgözve :D Annaluci még mindig inkább szopizza a kanalat, tegnap sikerült először veszteség nélkül belerakni egy fél üveg bébihamit :) Mondjuk eddig ez tetszett neki a legjobban; tészta-paradicsom-cukkini.

Ditke, Zsófinak is vannak mutatványai... :lol: Édes lányka :)
Tűzről nincs hír... Párod zenekarának mi a neve?

Most (is) csak ennyi, bocsi :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Hú, én egyhuzamban olvastam végig a szüléstörténetet. Nagyon klasszul leírtad, Jaimee :lol: (Szilbee, köszi, hogy felraktad)
Hasonlókat éreztem anno én is, a toló időszak nagyon elhúzodott nálunk, szerintem miattam. Valahogy megijjedtem, Csongi meg jól elgondolkozott ezen odabenn :wink:
Gyönyörű Réka baba, gondolom apuci is el van ájulva tőle. Kár, hogy nincs net otthon!
És igen, sokat jelent, ha az ember tudja, hogy van egy-két-há társaság, ismert és ismeretlen barátnők, akik lélekben mind vele vannak!

A történetet olvasva bennem az fogalmazódott meg, hogy a második szüléstől én már biztos jobban paráznék. Egyrészt már jobban fel van világosulva az emberlánya, másrészt, lehet, hogy ugyanolyanra számít, és teljesen más folyamata lesz. Nem is tudom, akarok én második gyereket?!

Ditke, én is éreztem sokszor olyat Csongi születése után, hogy a legjobb dolog a világon anyának lenni. Sok gond, aggódás, probléma, de minden eltörpül benned egy mosoly, később egy ölelés, majd egy "téged szeretlek a világon a legjobban, anya" után!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee!
nagyon szép szüléstörténet, akár még újságba is beküldhetnéd! Egyszerre jópofa, sé megható! Gyere most már a mindennapjaitokkal, és képekkel, mihamarabb, akár Szilbee-n keresztül!

Ja, és újabb produkciók, kapaszkodás nélküli 5-10 mp-s állás, és a várva várt fogacska, de nagyon nyűgik vagyunk! Jobb alsó egyes számú rizsszem

na menek tanulni

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Gyors leszek, Zsófi itt hisztizik mellettem, nem aludt ma egy szemhunyásnyit sem :?

Dorka, köszi a privcsit, válaszoltam is privát.

Balwin, ők a Morgen zenekar.

Jamiee Rékáját meg se dícsértem a múltkor, pedig nagyon szép kis pici baba!

Na most ennyi voltam...

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

Ditke! :D :D

Judit! A képek a kajcsizás elején készültek... :? Már a tenyérlenyomata ott van a konyha falán...:)
Gondlom már ti is sokmindent esztek!
Brokkolit kóstoltatok már?

Judit! na, végre nőnek a kis fogacskák! A nyűgin meg majd csak túllesztek, már csak 27-nek kell áttörnie a kis ínyt. :wink:
Az álláshoz meg Letinek és Niki Katájának is taps-tapsi!

Ma voltunk mi is szánkózni! Sajna nem vittünk fényképezőt, pedig nagyon vicces volt, Szabika úgy ült a szánkóban,. mint egy cárevics!
:)

Jaimee! Majd írj, amint tudsz, vagy üzenj! Hogyan telnek a napjaitok? MEsélj magatokról!
Én is kedvet kaptam leírni a szüléstörténetem, sok közös pontja van a tieddel...
MAjd egyszer...

Ja, és valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell válaszolni a privire???
:oops: :? Én nem találok semmi arra utalót, hogy válasz küldése, vagy hasonló... béna vagyok....
NA jó éjt!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit, gratulálok az újabb mutatványokhoz! :D Jól megváratott benneteket az a rizsszem :wink:

Dorka, megnyitod az üzenetet, amire válaszolni akarsz, és aftomatice megjelenik alatta a "Válasz a privát üzenetre", szövegszerkesztőstül, mindenesetül...mintha egy új üzit írnál.
Próbálkozunk sokmindennel, de brokkolit még nem kapott :roll: Nem azé, mer nem akarom, csak így alakult :) Amúgy én nem főzök neki :oops: , üveges bébihamizunk.
Az Anyák Lapjában (vagy a Kismamában?!...) olvastam egy cikket, pro és kontra a pépes és a darabos kajákról... egyelőre csak a darabos mellett szólót, a pépes "védése" a következő számban jelenik meg :) Nekem végülis mindkettő szimpatikus, de nem tudom elképzelni, hogy ha a kezébe adnék egy banánt, répát, akármit, enne belőle annyit, hogy jóllakjon :roll: Banánnal már próbálkoztunk (nemrég sós sütikét is adtam a kezébe), de csak lenyammogott egy darabot, oszt kitúrta a szájából...

Egy kis nézegetnivaló... :)

Interjú az RC-vel

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin, ez a darabos-pépes érdekes téma.
Csongi valahogy mindig a darabosokat részesítette előnyben. Na, nem úgy, hogy kezébe adtam banánt, de daraboltam, nem pépesítettem neki a kajákat. A bébiételekből is azt szerette, ami darabos volt.

Volt egy kis barátja, annak még 3 évesesen is törték a húslevesben a tésztát, mert ha nagyobb darabot nyelt, már öklendezte is vissza.
De gondolom ez is gyerekfüggő, majd kitapasztaljátok :lol:

Álláshoz, fogakhoz gratula!!!!

Én meg az első munkanapomra lebetegedtem, még tegnap is igen sz*rul voltam. Ma már úgy érzem megmaradok :wink: Annyira be volt dugulva az orrom, hogy néha alig kaptam levegőt. De szerintem ez még nem influenza volt, mert csak hőemelkedésem volt, lázam alig.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee, már majdnem elsírtam magam, aztán meg akkorát nevettem, szóval nagyon klassz volt olvasni a szüléstörténetedet, és jó volt hallani, igaz csak a távolból a hangod szülés után és Réka bab sírását!

Üdv az anyucikák táborában!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Évi!
Jobbulást!

Nálunk is a darabos kaja megy jobban. A brokkoli ok, viszont a paradiscomos nem megy.

na rakok egy pár képet, nézegetni
Kép Kép Kép Kép buli van! Kép Kép ébredés Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Adok egy kis életjelet én is.

Réka baba tényleg nagyon szép. Jaimee szüléstörténetét még nem sikerült elolvasnom, mert csak 2 percekre tudok idejönni, most is rohanok, szedjük le a fenyőfát.

Judit: Gatula Letinek a fogacskához! Aranyosak a lányok. Gondolom szilveszteiek a képek.

Évi: Jobbulást! Egyébként hol dolgozol, ha meg lehet kérdezni?

Dorka: Holnap már megy Dorcsi bölcsibe, akkor kitöltöm a kérdőívet és küldöm. Remélem, még nem késő.

Bébitel: Én is azt adok, a brokkoli a kedvenc nálunk is.

Nekünk is áttörte két fogacska felül, de nem a két középső, hanem a mellettük lévő. Nyűgös is volt éjjel nagyon Kata. Szerintetek a 38 fokos láz még lehet a foga miatt? Reggel volt egy kis hőemelkedése (37,7) aztén felkúszott 38-ig, akkor adtam neki kúpot. Remélem, nem lesz beteg.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki, egy munkaerő-kölcsönzőnél vagyok személyügyes+mindenes :lol:

Hááát, szerintem egy fog nem valószínű, hogy ekkora lázat csinál, de ne legyen igazam!!!

Hihi, egyébként Csonginak is kibújt a foga csücske :lol: De ez már "felnőtt" fog! :lol:

Bocsi, még én sem töltöttem ki a kérdőívet :oops: Aktuális még? Mert akkor holnap megpróbálom...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Niki, ment a privi gyerekzene ügyben.

Évi, milyen adatok is kellenek a táblázathoz? Jobbulást Neked!

És Dorka, kicsit lemaradtam, s lusta vagyok visszaolvasni, milyen kérdőívről is van szó? :oops:

Jaimee Rékája olyan kis huncutul bájos, a szüléstörténet pedig... lányok, én nem tudom, biztos benne van, hogy nekem a három császár miatt kimaradt szinte minden, de én félig bőgtem, félig nevettem, mikor olvastam. :oops: :lol:

Jázmin is belázasodott pénteken, s közben neki is jönnek sorban a fogai felül, de nekem már korábban azt mondta a gyerekorvos, hogy egy kis nyűgösség és hőemelkedés belefér a fogzásba, de 38 fok fölötti láz semmiképpen sem.. Így mi is hívtuk, megnézte, de mert semmi más kísérő tünete nem volt, szerinte vírus. Tegnap este 2 hűtőfürdő és 2 kúp (3 óra szünettel) vitte csak le a lázát. De "amúgy" szerencsére semmi baja nincs...

Dorka, olyan receptjeid is vannak, amik glutén-, tej- és tejszármazék-, tojás- és halmentesek? Mert ugye Jázmin ezeket nem eheti az ekcémája miatt és néha már nem tudom kitalálni, mit is készítsek neki. :roll:

Judit, olyan nagyok ezek a lányok! :lol:

Márti, jobban vagy már?

Szilbee hová tünt? Fanna, egy kis életjel? És Katlina?

Holnap kezdődik a suli és az óvoda... Picikét már nem is bánom... :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Estéket, estéket!

Judit! Köszke az infót priviválasz-ügyben, igyekszem megtalálni majd, ha legközelebb írok...
Főzöcske meg: én szívesen elvagyok ilyenekkel a konyhában, bár én is használok üvegeseket is.

Évi! Akkor csak kitartást és jobbulást kívánunk! +++
Csongi meg már felnőttesen a fogakkal... Nohát!!! :)

Judit! Köszi a képeket, nagyon édesek a lányok, mindig elcsodálkozom, hogy Leti csak 4 hónappal idősebb Szabikánál, és már miket csinál! :)
Nálunk meg a paradicsomos lett az egyik sláger!

Kérdőívek jöhetnek még! JA, Szamóca, ovis anyukáknak küldtem el, aki vállalta, a gyerekek tv-nézési szokásairól ír egy ismerősöm szakdogát, és ahhoz kellene neki. Esetleg téged is megbombázhatlak eggyel e-mailben? :wink:


Niki! Katának boldog hófordulót! :)
A láznál nekem is azt mondta a védőnéni asszem, hogy nem kíséri magas láz a fogak áttörését. MAx. enyhe hőemelkedés. Remélem azért nincs semmi komoly, és mégis csak a kis fogacska okoz kellemetlenséget.

Szamóca! Jázminnak jobbulást! +++
Receptek: hát, mi még csak a max. 6 hónapos kajáknál tartunk, olyan 10-12 féle főzeléket próbáltunk már ki, azokban egyikben sincs glutén, tehéntej-származék, tojás és hal sem.
Elküldöm szívesen, ha gondolod!

És a távollévők???? Anikó, Virág, a két kismamink! Mi újság veletek???
TÖBBIEK?????

Egy újabb prodáksön:
a leghátsó kell nekem!
MOST!

No szép estét!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka, köszi a recepteket, a kérdőív is jöhet, bár az én óvodás gyerekem (Anna) nagyon kevés tévét néz, kb. heti egy órát. Inkább a meséit DVD-n.

A címem: almalevel@mailbox.hu

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam már..., de apjuk itthon volt.
Nem tudom mindenkinek a hsz-ra tudok e reagálni, de megróbálom... ha
mást nem akkor több részletben.

Először is! Tök jó, hogy ennyi képet tettetek fel! Annyira jó nézegetni őket... :lol: Ha írni nem is írtam, a képeket mindig megnéztem! ;)

Erikának tolmácsoltam az üzeneteiteket! Már nézegetik a netes Csomagokat!;) :D

Őszülés... Hát én ha nem festeném a hajam már rég szürkében pompázna a búrám... :S Már huszon évesen (a fősulin) is tiszta ősz volt a fejem teteje. :(

Ildi!
Gratulálok Petikének a mászáshoz! :D
Egészségügyileg hogy álsz?
Végül mit szedtél be, hogy lemenjen a lázad?

Dorka!/Katlina!
Fényképek készültek a talin??

Niki!
Azon a babás képen egy pillanatig nem tudtam melyik a te Katád!
Dorka melyik bölcsibe jár és mióta?
Kata hogy vagy? én úgy tudom,hogy csak hőemelkedést okozhat a fogzás, lázat nem...

Márti!
Hogy vagy? Meggőgyultál már?

Évi!
Táblihoz mennek az adatok? Az enyémet megkaptad a múltkor?

Virág!
Hogy vagytok??

Ditke!
Hát hűtő ügyben még ott tartunk, hogy sikerült rávezetnem apát, hogy kicsi az a hűtő, amit ő szeretne. Most még azt sasolom, honnan lehet olyat rendelni online, amit szeretnénk... csak ugye ott is még szállítási költség meg egyebek... :scroll: :( Akkor most már Zsófi gurul? :)

Judit!
Gratula Letinek az álláshoz! :)

Dorka!
Szerintem rakjatok egy képkeretet a falra a tenyérlenyomat köré!! :lol:
Olyan aranyos Szabi az etetőszékben! Látom ő is igazi kisfecske!! :lol:
Múltkor elfelejtettem mondani, gratula az ücsörgéshez! :)

Balwin!
Az RC talált már másik próbahelyet?

A kismamikkal mi van?????????

Rólunk:
Jól vagyunk! Meg vagyunk! Olyan jó volt, hogy együtt az egész család! Sokat töltődtem.
Levente egyre többet csacsog... és egyre több értelmes szót mond. Már kezdtem egy kicsit aggódni, hogy mehetünk szakemberhez.... de hál"stennek egyenlőre hanyagolhatjuk. :lol:
Rákapott a puszira. De halljátok olyan puszit ad, hogy fültől fülig nyálas vagyok tőle! De kit érdekel!! Olyan édes! :lol:
A hétvégén már kérdezgettem tőle, hogy hiányzik e neki a bölcsi? Hát rögtön elkezdte sorolni, hogy kiket szeret a bölcsiben (Kati néni.. stb.). Ráadásul a bölcsi szót is tisztán kimondta elsőre... eddig ugyanis nem mondott semmit ezzel kapcsolatban. Szóval úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk megint. Ádám ma el is vitte a bölcsibe, ahol is minden rendben ment. Míg Ádám pakolászta a ruháit ő lelépett kezet mosni (apja legnagyobb meglepetésére), aztán már rohant is be a csoportjába.

Dávid is jól van! Pár napig zöld kakát produkált amivel kicsit meg is küzdött, de csak akkor mikor már jött az inger is, tehát alapvetően nem hasfájós. Ettől eltekintve nayon jókedélyű és kis huncut, mert második cicnál már vigyorog rám és nem akar enni rendesen... :lol: Képes akár 40-45 percet is elnézelődni, különösen akkor, ha a karácsonyfa alá tesszük be a bébihordozóban.
Súlyra most nem tudom mekkora, de az 56-os ruhákat már rég kinőtte. Néhány 62-es is kicsi neki (a kisebb fajtákból).

No egy szuszra ennyit tudtam írni.... (azt is notepad-be)... Meg úgy hallom Dávid is felébredt.

Pusz! Szilvia!
szilbee
 
 


Szilbee!
Újra itt! :) de jó!
Katlina csak felugrott, Robika a nagyobbik Robival a kocsiban maradt, nem láttam... :( Így fotó sincs...

Csajok!
Kanapét akarunk venni, jó boltok, tippek? Ki tud nekem tanácsot adni???

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szió!


Olvasok minden nap folyamatosan....de kedvem az nincs írni....bocsi.... :? majjjövök.... :roll:

fanna3
 
 


Sziasztok!
csak én is röviden, Leti fülén a melegítő, már megint...

Dorka!
Mi a Ságváryn vettük, ahol régen a Star volt, meg sok minden a Skálával szemben az emeletes.

Szilbee!
Jó hogy itt vagy megint!
Címek:
www.argep.hu
www.arukereso.hu
itt megtalálod, hogy hol a legolcsóbb, ha már online...
Jó hogy vagy megint. Gréti nálunk is ment oviba, és olyan rossz érzésem van megint, úgy hiányzik!

Ditke!
nem is gratuláltam a forogcsához! Elég érdekes pózban sikerült Zsófit lekapnod, hihetetlen hogy tudnak tekeregni, csavarogni! Téynleg igaz, hogy nem porcelánból vannak, akkor már repedt volna!

Dorka!
naná, hogy a leghátsó, és amit még Te sem mindig érsz el, mindig az kell... :wink:

Évi!
Nektek is grtaula már a vasfoghoz! Ha már így jönnek a barázdazáráson gondolkoztál már? én majdan meg akarom csináltatni, ha odakerülünk, Fanna, Te mit mondassz erről? Írj már Rólatok is régen hallottunk!

Niki!
Na, hogy álltok? Én sem hiszem, hogy a fog lenne a bűnös, de hátha csak Katának magasabb a testhője alapból.

Egy vickes sztori estéről:
Tegnap Misi volt a fürdetős, nekem sajnos megjött Mikulás bátyja, bejöttek Grétivel, mire közli velem:
Te vagy a legjobb anyuka a világon. Úgy sajnálom, hogy nem Veled fürödtem, de már apa is megérdemelte a szagát!
:roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy bírom a gyerekdumát! 8)
Ja nekem is kegyetlen hiányzik Levente! :( De tényleg úgy tünik hiányzik neki a bölcsi... Örülök is neki :) , meg nem is :cry: ...
Soha nem fogom ezt megszokni... ha már 30 éeves lesz akkor sem..

No menek dolgomra!

Dávid lassan ledumálja a nyuszikat, meg macikat a zenélő-forgóról!! :lol: :lol:
szilbee
 
 


Hihi, Szilbee, nyugi MEG FOGOD SZOKNI! Csak az elején ilyen, hidd el, aztán már tök természetes lesz mindenkinek!

Fanna, már megint :? Nem akarod kiönteni a szíved? :wink:

BBJ, hát nálunk már késő a barázda zárás, sajnos elhanyagoltam. Most már másként csinálnám, mert iszonyú rosszak Csonginak a hátsó rágófogai, tartok tőle, hogy nem fogjuk tudni vele kivárni, hogy kihulljon :?

Szilbee, nem nagyon jönnek azok az adatok a táblázathoz. Meg van a tiéd, a dorkáé, bbj, és fanna (kicsit hiányosan, majd leírom, mi kell hozzá, meg jöhetnének javaslatok is, de most megyek ebédelni!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Amit írtam elszállt, úgy hogy újra.

Kata jól van, köszönjük az érdeklődést. Este már nem volt hőemelkedése sem, éjjel jól aludt, ma meg nem mértem, mert nem éreztem melegnek. Dorka is volt ma már bölcsiben, azzal fogadott a gondozónő, hogy bárányhimlő járvány van. Dorka ugyan be van oltva, de állítólag így is kijöhet rajta enyhébb formában. Akkor pedig fertőz. Nem akarom, hogy Kata elkapja. Mit csináljak? Olyan sokat volt itthon, most megint tartsam itthon? De meddig?

Szilbee: Dorka kétéves kora óta jár a Kolozsváriba. Szereti, de ott aludni nem hajlandó, ebéd után hozni kell haza. Nektek Kati néni meg Teca néni a gondozónénitek?

Judit: rendeltem a babaszobán. Ma érkeztek meg a rucik, nagyon szépek és nem is volt drága. Azt hiszem, rá fogok szokni.

Dorka: Szolnokon akartok venni kanapét? Mi a Mária úton vettük, de már nagyon régen.

Szamóca: Köszi a linket.

Évi: Jobban vagy?

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki!
Igen Kati és Teca a gondozónénije. Imádja mindkettő, de azt hiszem Katit kicsit jobban.
Barihimlő járvány van? :( Oltás után mennyivel alakul ki a védettség? Most akarjuk neki beadatni, mert korábban beteg volt, aztán meg az ünnepek jöttek...
szilbee
 
 


Niki, nem akarlak elkeseríteni, de nálunk tavaly az oviban 3 hónapig (!) tartott a járvány, folyamatos volt a lebetegedés. Én nem adattam be Csonginak, és nem is bánnám, ha suli előtt túl lenne rajta, de tavaly szinte ő volt az egyetlen a csoportban aki nem kapta el :?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Niki!
9 hótól már beadható az oltás! és jól mondták, lehet pár petty vagy levertség, s ő fertőzhet,szóval.... nekünk is menni kellene már érte, de külön fel kell menni a doktornőhöz a receptért, és nincs kedvem.

Az én kis csacsogóm is éppen hazafele tart, már alig várom, hogy meggyomrozzam!

Kitől rendeltél?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Lányok, a mosógépem a végét járja, s tudom, hogy már egyszer volt szó erről, de meséljetek, mi a véleményetek a sajátotokról, ajánlanátok-e, s ha igen, miért, ha nem , miért.

Az én igényeim (lennének, bár nem tudom, ilyen gép van-e...): minél több ruhát mosson egyszerre (a mostani 5 kilót bír csak, ezzel naponta mosok), nagy legyen a betöltő nyílása (lehet előltöltős), legyen rajta félprogram, plusz centrifuga, gyapjúmosás, külön lehetőség a keményítéshez. Azt hiszem, ennyi. Esetleg halk legyen...

Köszönöm.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!
Olvastam eddig is, de mindig csak felnézek a netre, így írni nem jutott szusz.
Az ünnepek elteltek, most itt a január, amit minden évben kedvem lenne átaludni, egyszerűen utálom, és kb. 60 napos hónapnak tűnik... Most, hogy Babóca itt van a pocakban, azért más, de sajna így is hajlamos vagyok a nyűgösségre...
Jövő héten ultrahang, már alig várom!
Tegnap terhestanácsadás, eddig 14 kg plusz, ( 63-ról 77 ), kiskönyvbe beírva DIÉTA. Ötletek???
Elért az aranyér is hétvégén, ááááááááááá!!! :cry:
Na most meg különösen nyűgösre sikerültem, bocsánat érte!
Itt van Drága Kicsikénk a pocakban, egyre élénkebben mocorog, tegnap hallottam a szívecskéjét kalapálni, erre itt nyarvogok...

donkoaniko
 
 


Sziasztok!

Na, ilyen se volt még, hogy ilyen korán írjak...gyermekemmel ma 4: 20, tegnap 5 óra óta fent vagyok :roll: :roll: nem akaródzik neki szopi után visszaaluni. De közben meg tök álmos, de nem tud visszaaludni, akárhogy próbálkozom, altatom...ennek következtében napközben is igen nyűgös, mivel napközben sem hajlandó aludni, max egy órát babakocsiban. Szóval megy a visítás egész nap...én már nem tudom, mit csináljak vele, ugyanis napok óta ez megy...már arra is gondoltam, jön a foga, de semmi nem látszik az ínyén. Szerintetek attól még lehet,hogy a foga jön?! Szóval friss és üde vagyok, szó se róla...Amúgy már 6-kor meg kell fürdetni, 7-kor alszik, mert addigra teljesen kidől...most próbálom majd átvariálni a napirendünket. Ja, és tanácsokat és tapasztalatokat várok, a Ti gyereketek alszik délután momdjuk 1-2 órát napi rendszerességgel? Ha igen, ezt hogy értétek el? És én mit csináljak, hogy erre rászoktassam? Légyszi válaszoljatok...

Bocs, hogy most nem udok reagálni, de már megint mennem kell vígasztalni :cry:

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Még annyit, hogy Szamóca, nekem Indesitem van, utálom!!!Még nem romlott el, igaz, nincs 2 éves, de annyira sz@r programok vannak rajta, hogy elképesztő....pl sima centrifugálás tart 25 percig, mert előtte kiöblít vagy 2x, holott csak sima centrifugára állítom, közben elhasznál vagy 2 köbméter vizet...borzasztó...pedig ez se a legolcsóbb meg legegyszerűbb gép volt, de még egyszer nem venném meg...

Dorka, mi a Csősz és Tóthnál vettünk kanapét, őket csak azért nem ajánlom, mert azt mondták, 2 hét alatt meglesz a kanapé, amiből végül 2 hónap lett :twisted: közben folyamatosan ígérgették, hogy már jövő héten meglesz, meglesz...

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

Hú, Ditke nem irigyellek, át éltem ilyen fáradtságot én is. Nyűgösség sok mindentől lehet, akár fronttól, fogtól, lehet nála most egy "fejlődési ugrás" is.
Próbálkozhatsz, hogy pl. délelőtt hamarabb fekteted, aztán délután is. Az alvásigénye minden gyereknek más, és tapasztalatom szerint sokszor változik. Volt mikor Csongi egy ideig fél órákat aludt, aztán egy idő után meg másfelet. Kitartás!

Nekem Elektrolux gépem van, hát én sem nagyon ajánlgatom senkinek. Volt mikor elfelejtett centrifugálni, és nem is mos túl szépen...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Anikó, panaszkodj nyugodtan, vannak ilyen időszakai az embernek! A terhesség alatt meg a hormonok igen megtréfálhatják az ember lányát :wink: Diétára ötletem nincs, én kb. 18 kg-t híztam, utána nem tudom, mert már nem álltam rá inkább a mérlegre...
Majd mesélj, milyen volt az UH!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Virág hogy vagy??? Pihenésre vagy ítélve? Én is voltam benn Csongival 32 hetesen, tök hasonló szituba. Aztán 4 hétig semmit nem csináltam, majd meguntam... 39. héten született meg a gyerkőc :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szami!
Nekem Whirlpoolom van, na azt se vegyél.Folyik orrán száján, a feles programmnál bevitte az öblítőt már az elején, szóval...

Ditke!
Próbáltál neki fogzásra valamit adni? Attól még a fogcsírák elindulhattak, ha nincs bedagadva az ínye. esetleg homeós kúpot? Alvás? nekünk megszokott rendszerünk van, délben 1,5-2 óra, délután 1/2-1 óra. Fontos, hogy mindig uabban az időben legyen, megszokott rendszere. Próbáld meg, hátha a kezedben ringatod, és elalszik, egy-két alkalommal még nem szokik hozzá, de mégis jó anyához odabújni és úgy csicsizni, pláne hogyha valami nem ok.

Ildi!
Lehet késünk, mert délután mi is orvoshoz megyünk, ok?

Leti már megint köhög, elég csúnyán, egész éjszaka köhécselt, de álmában. Délután doki, de már nem tudom mit ad neki, a füle megint fáj, misi hozott oscillococcinumot, most ebben bízok. Nagyon jókat mondott róla a gyógyszerész, influenza megelőzésére is kiváló, mintha Szilbee már írta volna.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?