Új privát üzeneted érkezett!

Don:
Mágikus ágy :lol: -nekünk is ilyen kéne-na meg jópárunknak,igaz Nyhk?! :lol:
kazi

Az esti furcsibol par kep. :lol: 8)

Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi, igen nagyon nehéz volt. Apa volt itthon velünk az első két hétben. Utána magunk voltunk,minden egyes szoptatáskor a Dávid tépte saját haját és taknya -nyála egybe volt, hisztizett hogy vigyem vissza a szobájába a pici lányt. Ez így volt 4 hónapig,néha hívtam egy ismerősömet hogy kösse le játékkal a Dávidot legalább a délutáni szoptatásnál. Mert komolyan együtt sírtunk. De gondba vagyok mert még nem akar beszélni a Dávid, lehet hogy a tesó miatt?Nem akar egyedül enni, inni, semmit. Komolyan mondom kész katasztrófa.
De neked mi a gondod a picivel? Nálatok mennyi a külömbség a kettő között?
laimera

Kazi, mi történt veled, nem olvastam az előzményeket?
laimera

Kazi

Ez nem fog túl jól hangzani, amit most írok. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy visszakapd a dolgaid. :( Persze a remény hal meg utoljára.
Lina sógora pont arra lakik, ahol meglett a tárcám, így kaptam vissza.

Szeretik egymást nagyon, de már egyre többször van, hogy Bence szívatja Adrit. Nem mindig szólok bele, legalább Adri talpra esettebb lesz. Esténként viszont óriási ramazurit csapnak le.

Estella

Tényleg nagyon izgi és jó ez a várakozás. Emlékszem, mikor Adrit vártam, sokszor odaálltam a kiságyához, és elpróbáltam milyen lesz majd dajkálni. Amikor pedig már tényleg ott volt, azért álldogáltam felette, hogy "Hihetetlen, itt van!" :) Nekem pedig még plusszban az is jó volt, hogy Bence folyton ölelgette és simogatta a hasam.
Bence jövő héten lesz 9 éves. :)

Andi
Kép
cukkker

Estelle 26 szia mikorra várod a babucit? Nagyon drukkolok neked! Mid lesz fiu vagy lány? Imátkozom érted hogy minden rendben menjen. szia
laimera

Bence amúgy mérges volt, hogy feltettem, így ez volt az utolsó. Hiába, ő már lassan kamaszodik.

Andi
Kép
cukkker

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199568950.3378.jpg[
/img] Én vagyok a gyerekeimmel és a nagymamával
laimera

nem sikerült a képet letölteni :(
laimera

Kép
laimera

most sikerült, mi lennénk :D
laimera

most sikerült, mi lennénk :D
laimera

Timcike nagyon aranyos a babád!
laimera

Cukkker nagyon szépek a gyerekeid!
Elnézést hogy ilyen sok ablakot nyitottam, de majd belejövök :(
laimera

Cukker!

Jaaaa,én azt hittem pici gyerekük van,mondjuk így sem helyénvaló,de legalább nem csöpp kis emberke.Nagyon szépek a képek,milyen nagyok lettek mindketten! :D

Laimera!

Nagyon aranyosak vagytok a képeken! :D Szerencsére nekem nem ismerős a féltékenység,Donát első pillanattól kezdve imádta-imádja,olyan óvó,gondoskodó,hihetetlen aranyos tud vele lenni :D

Lili!

Ez tényleg misztikus ágy,ha hiszed,ha nem azóta nincs harc esténként,9 után Donát mondja,ágyazzuk meg kiságyát,hozza párnáját,paplant,pár perc alatt alszanak,eddig meg volt szinte minden este 11-1/2 12,mire elaludtak,az idegeink már kicsit tépázva voltak :shock: Jaj,milyen másképp írsz,mint valamelyik nap :D Aranyos vagy,ugye azért bele lehet rázódni?3.baba? :D

Kazi!Nyhk!

Ilyen ágyat vegyetek ti is! :lol:

Timci!

Nektek is Boldog Új Évet!Mekkorát nőtt Attila!Eszméletlen mennyire szalad az idő,most született,s el is múlt 7 hós :shock: Miket csinál már?Fogacskák?
Vendég

Estelle!

Oké,váro majd pü.-t,köszi,majd ha lesz időd,kedved,akkor tavaszig ráérek.Belegondolok,ha ovis lesz,nem lesz mellettem :roll: Borzasztó,tudom,ez a helyes,de mindig velem van,az 5 kórházi napot nem voltunk együtt,mikor Noémi született.
Vendég

Ma délután voltunk Auchanban vásárolni(remélem egyikőtök sem volt)s Donát megkapta első pofonját,mondjuk nem nagyot,de hatásosat :? Valamilyen autót ki nézett magának,hogy vegyük meg,mondtuk nem veszünk most játékot,most hozott a mikulás is sokat,szombaton lesz a szülinapja,azt nem akarjuk azért,hogy ahányszor vásárolunk,mindig valami játék is legyen benne.Erre ő bepipult,elkezdett üvölteni,hisztizni,azt se tudtam merre nézzek,persze mindenki minket figyelt,aztán fogta magát,s elkezdte rugdosni az apját :shock: Én addig türelmesen beszéltem hozzá,ekkor eldurrant az agyam,odaléptem,s durr egy pofon.Hogy honnan szedte ezt,hogy belerúg? :shock: Mi még soha össze se vesztünk,nemhogy ilyet lásson.
Na,ezt azért írtam le,ha esetleg láttátok a szitut,nehogy azt gondoljátok ez így megy nálunk,mert az elsőt kapta ma :? Úgy sajnáltam,de ilyet csinálni,mikor tényleg amit szeretnének megkapnak,meg nem is így vannak nevelve.
Vendég

Lili,Geli!

Ennél a totyogós szüéls előtti járásnál a legjobb barátnőm szülése volt mókásabb. :lol:
Vendég

khmm..azt akartam írni"szülés előtti"
Vendég

Don,mi voltunk ott délután, de nem láttunk :wink: :cry: ....
Egy ilyen ágy Hannára is ráférne, ami percek alatt bealtat-tegnap én is a hajam téptem,annyira nem akart elaludni-közben meg lelkiismeretfurdalásom volt, h szegénykém,ha nem álmos hogy aludjon..... :roll:

Kazi,remélem azért az irataid meglesznek!

Lili, na ezeket a sorokat már jobb olvasni, de tényleg ne hid, h mi mind a türelem mintaképei vagyunk,és mindig minden klappol :wink: ! Hogy van Zsófi?

Laimera,mi találkoztunk a Lilinél a kórházban igaz?

Cuki,olyan gyönyörű barna szemű csajszi Adri,h csak na!

Kép
seriff

ne hidd :oops:

Kép
seriff

Timci, nagyon szép kisfiatok van! :) És milyen szépek a havas képek! :) A pancsis is.

Jó, tudom, az utóbbi 1hónapban nem voltam vmi pozitív, de azt nem mondhatjátok, h. állandóan negatív vagyok. Ált. jókedvem van, csak ez most nagyon nehéz időszak volt. És persze, minden nappal egyre könnyebb. :)

Laimera, olvass kicsit vissza és ott látni fogod, h. mi történt Kazival. Évának kisfia lesz, Mózes Mór. Mi is úgy tudjuk, h. kivel mi van, h. elolvassuk az üziket, még ha nekünk személy szerint nincs is címezve. :) És így tágabb képet kapunk egymásról. :)

A mai éjszaka frankó volt....ha 8*nem kelt Boti, 1* sem. De a tegnapi éjszakánk nagyon jó volt, csak 3-kor, meg 6-kor kelt a legény.
birolili

Don, milyen volt a barátnőd szülése?

Ser, igen, Laimera volt bent nálam a kórházban.
Egyébként sztem a gyerekek sokszor nem érzik, h. mennyire álmosak, Zsófi is tegnap azt mondta délben, h. nem álmos, és több, mint 2órát aludt. :) :lol:

Lina, hogy vagytok? Jót aludtatok?
birolili

Sziasztok!
Donoé,hát tényleg elég ciki lehetett...sajnos én is nagyon hamar ítélkezek és ha ilyet látok megvan a véleményem...csak késöbb gondolkodok rajta,hogy bizony én is kerülök majd ilyen helyzetbe és valószínüleg én se fogok másképp tenni. :( Engem nagyon felbosszant amikor Alinak ugrálok egész nap és egyszer csak gondol egyet és hirtelen semmi se jó,én meg csak állok és nézek,hogy most mi van.A Piciknek is lehet rossz napjuk...engem is ütött már meg Ali,persze gondolom nem is tudta,hogy mit is csinált,tőlünk se látott ilyet.Nem tudom,hogy mi okosat lehetne ilyenkor tenni. :?:
Estelle,élvezd ki még ezt a pár napot!Olyan csodás ez a feszült várakozás!Az én Anyukám is bent volt,vagyis jött-ment,láttam rajta,hogy sokat sírt,mindennél többet jelentett,hogy életem egyik legszebb pillanatában Ő is ott volt,én arra gondoltam,hogy biztos Ő is ennyire boldog volt mikor engem a karjában fogott.Ezt más nem is értheti csak az Anyák.

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Don
én tegnap épp dolgoztam,kár hogy nem taliztunk.
Örülök hogy jó az ágy.

Ser
azt hittem nem vagytok itthon,olyan rég írtál már.

Timci
naon szépek a képek,tök jó a szánkózás.

Cuki
micsoda ismerös helyen vagytok fotózva.Szépek vagytok!

Erszényes
gyógyulást Janának,remélem semmi komoly.

Lamiera
szép kis család vagytok,kár hogy ilyen messziröl vannak a gyerekek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

:?: :!: Lányok, nincs vkinek lakberendező vagy belsőépítész ismerőse?
Kösz előre is!
birolili

Geli
Milyen az itteni baba-mama szoba? Mi ez a ki-be járkálás? Szolnokon senki nem mehetett be a csecsemőkhöz (ill az egész osztály le volt zárva és mi mehettünk csak ki a látogatókhoz, a babákat meg az üvegfal mögött hagytuk h láthassák)
Mit kell vinni a kórházba (pelenka, popsitörlő ilyesmi)?

Kazi
Remélem legalább az irataid meglesznek…

Laimera
Február 19-re vagyok kiírva, de örülni fogok ha a 36. hétig kibírja bent….most így érzem. Már egyre nehezebb és még fog nőni is…Szépek vagytok! Nem csinálsz vonalzót a gyerkőcöknek? Beszéd miatt ne aggódj, majd kialakul.

Erszényes
Fel volt nyitva az ablaktörlő h ne fagyjon oda az ablakhoz, ő meg felállt a mellső lábával és összerágta…de már nem fogja, mert közben sajna elvitték. Meglett a gazdija. Gyopi meg folyton emlegeti…majdnem sírt, amikor levitték.
Janának gyors javulást!

Adri
Másik vonalzót kell csinálni Levinek, mert magától nem áll át a következő szülinapra.

Donoé
Mi volt a barátnődnél?

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili,sajna nincs ilyen ismerősöm...pedig jól jönne! :lol:
Erszényes,Jana hogy van?
Timci,nagyon ari Atticy! :lol: Olyan kis ölelgetni való Babuci!! :lol: Neked,hogy van ennyi vonalzód??? Vagy én vagyok ennyire ....? :?:

Sygnum már nem jár erre felé?Tud róla vki vmit?

gadevi

laimera-koszonom szepen.Ti is nagyon hejesek vagytok. :wink:

don-koszonom.Hat,nagyokat kiabal,szokott hisztizni is,mikor nem eri el amit szeretne,imad pancsolni,szankozni,setalni.Mar mondogat a sajat nyelven,nagyokat kacag.Es van alol 2 kis tunderi fogacska. 8)

lili-koszonom szepen.A havas kepek odahaza keszultek,ahol a hetvegi hazunk van.Imadta Atticy a havat,foleg a szankozast. :lol:

gadevi-hat unalmamba keszitettem a vonalzokat,es mindenik nagyon tetszik,nincs szivem megvalni egyiktol sem... :oops:

hajni-koszi neked is.Minden ok veletek?

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Laimera,most nézem :oops: nagyon kedves a kép rólatok!
Timci,nekem azt írja,hogy 255 karakter a max az aláíráshoz.Én semmi többet nem tudok feltenni :(

gadevi

Sziasztok lányok!
Donoé, te nagyon szerencsés vagy a féltékenység terén. Nem minden gyerek egyformán reagál a kistesó érkezésékor.

Seriff, nem vagyok biztos benne hogy találkoztunk,de ha a Lili mondja biztos úgy van. Olyan pillanatig voltam bent a Lilinél csak arra emlékszem hogy egy doktornő volt bent a szobában.

Thymi, szurkolok nektek. minél tovább ki kell húznod. A Dávid 36 hét és 3 napra született és nem volt a tüdeje kifejlődve. Pedig 3350gr-os volt. Pihenjél sokat, ez a legveszélyesebb időszak. Kép Rita 8 hónapos Kép Dávid 26 hónapos
laimera

nem tudom hogy kell vonalzót készíteni :(
laimera

Laimera,mekkora szemek!!!!!!!!Gyönyörű gyerekek!!!!!!!Ha van olyan vonalzó az oldalon amelyik szimpi,akkor kattints rá és megnyílik az oldal,ahol Te is tudsz készíteni magatoknak.

gadevi

Ja..........és ha kész van 1,akkor azt a profilodba kell beilleszteni az aláírásodhoz.

gadevi

Gadevi, köszönöm, majd ha lesz egy kis nyugi megpróbálom, szia
laimera

Laimera, a dnő volt Seriff. :) Ő röntgen orvos a kórházban. :)
birolili

Sziasztok!

Laimera:
elveszítettem a táskám,benne minden cuccunk-kocsié,gyerekeké.... :cry:
A gyerekeid tényleg tündériek,a nagy szemeikkel :)

Cuki:
Nem is gondolom,hogy meglesz a cuccom,csak az íratokban reménykedem....

Ser:
Jobban vagytok?Hannus megúszta a betegséget?

Lili:
Megvan már a párásító?Zsófi meggyógyult?
Nekem sincs ilyen ismim.

Erszényes:
Hogy van Jana?
kazi

Lili, most lebuktattál :wink: :lol: :lol: :lol: ....

Kazi, mi Hannával tök jól vagyunk, apája még nem egészen, de javulgat.

Kép
seriff

Kazi, szegény, remélem hamarosan megtalálod legalább a dokumentumaidat.

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

segítség,miért nem a vonalzó jött elő?!

border="0"/)BBcode

laimera

Laimera:
A HTML-et kell bemásolni!(azthiszem)
kazi

Lili-Nagyon ari vagy! :D Igen, nagyon izgi...És tudod, hogy min gondolkozom a legtöbbet mostanában!? Hogy vajon min múlik, hogy melyik napon vagy éjszakán indul el kifelé? Ő dönt így, kicsi lesz a helye? Vagy a fronttól függ? Vagy a csillagok állásától függ? Vagy a Hold? Ez olyan érdekes...
Biztosan nagyon édesek, ahogy fejlődnek napról-napra. És szerintem Zsófi és Boti is majd később rengeteget fognak együtt játszani, és ekkor ez már segítség lesz! :D
Nekem lakberendező és feng shui tanácsadó az egyik volt kolléganőm. Nem tudom, megfelel-e?
Harmadik gyerkőc!
:lol: Szuper, hogy így gondolod!

Kazi-Megkaptam a pü-t. Örülök Ritáéknak nagyon, és puszilom a kis Lizettet!!! :) A talit megbeszéljük pü-n. Egyet nem tudok még. Hogy a táskádat bent v. kint vitték el? Mert bent vannak kamerák, és vissza tudják nézni...Nem? :?

Timcike- Aranyos Attici! Nekünk is ugyanilyen fürdőkádunk van! :)

Cukker-Én is ugyanezt csinálom a kiságy mellett, csak eddig nem írtam le, nehogy furcsálljátok! :lol: Eljátszom, hogy ,hogy fogom kivenni, dajkálni.... :D Nekem a férjem ölelgeti és puszilgatja a hasam! :) Következő alkalommal már Mózes is simogatni fogja remélem! :)

Ser- Hova mentek síelni? (bár már kérdeztem egyszer)Hanna először megy?

Laimera- Kisfiú lesz! Lili már leírta! :D Köszi az imádságot!
Nem lehetett könnyű Neked a szopiztatás... :? Szépek a gyerekek nagyon!

Donoé- Auchan: Ez van! Én is pipa lettem volna a helyedben, ha az apját rugdosná! Hogy mi a legjobb megoldás? Ezt nem lehet tudni! :) Egyébként hogy reagált a pofonra? Abbahagyta?

Kép
estelle26

Ja, Ser- Mikor lesz telihold legközelebb? 24-én volt utoljára. nincs idei holdnaptáram... :?

Kép
estelle26

Jan. 22 kedd.
Ja, Ausztriába megyünk síelni(bocs, h nem válaszoltam a múltkor),Murauba, már többször voltunk ott,szeretjük nagyon.Hanna mindig jött velünk, csak még nem tud síelni,még az idei év is csak próba lesz Neki, talán jövőre már be lehet íratni a síoviba. Én sem vagyok egy nagy síbajnok,szóval jól megleszünk,egy baráti családdal megyünk.

Kép
seriff

estelle, miért érdekel a hold álása?

seriff, de jó nektek!

border="0"/)BBcode

laimera

Éva, írd meg pü-ben a számát a volt kolléganődnek légyszi. :) Köszi!
Ezen az induláson már én is rengeteget gondolkodtam. Érdekes nagyon. Mondjuk nálunk apa is közrejátszott mind a 2gyerkőcnél. :D

Kazi, van már párásítónk, igen, jól bevált. :) Zsófit csak a jövő héten fogja a dnő gyógyultnak nyilvánítani. Ha meghallgatta. Remélem, h. nem kell megint Orsi segítségét kérnünk.
birolili

Laimera, már akartam kérdezni, h. milyen volt a karácsonyotok? MIt szóltak a gyerekek a fához? ÉS a szilveszter? Voltatok vhol?

Ser, mikor mentek síelni? Ott van Ausztriában Síovi? Ez nagyon jó. Amíg ott vagytok, megtudják tanítani HAnnát síelni? Elég annyi idő?

Úgy látom, h. sokan elfogadnátok egy "misztikus ágyat". :) :D

Timci, hol van a hétvégéi házatok? Jó a kertes házban lakni? Szeretitek?

Cukker, gyönyörűek a gyerekek! :) Bence tényleg milyen nagyfiú! Anniyra hasnonlítanak. Bölcsi? Mesélsz? Tetszett Adrinak?

Roz?
birolili

Lili, jól elteltek az ünnepek, itthon voltunk. A Dávidnak nagyon tettszett a karácsonyfa és a betlehem is báránykákkal, fenyőfával. Ma bontottuk le és még mindíg keresi. :(Voltak vendégeink minden nap. Nektek milyen volt a Karácsony?
laimera

laimera-szerintem Estellet azert erdekli a telihold,mert a babak nagyon erezkenyek ra,olyankor sok baba szuletik. :wink:

estelle-hogy birod?En ilyenkor mar nagyon extazisban voltam. :lol: De kiszurt velem,mert egy hetet meg rahuzott. :lol:

lili-A hetvegi hazunk Nagyadorjanban van,nem tudom,h.mond-e ez neked egyaltalan valamit...30 km-re a szulovarosomtol.
Nagyon tetszik az Uj haz.Remek igy elni,h.tudod,h.van hova menned,h.a tied.Meg sok javitani valo van,de lassan mindent hejrepofozunk.Igy is egy ev aladt rengeteg mindent tudtunk osszehozni.Nagyon szeretjuk.Csak messze van kicsit Kecsotol.
Kozbe a kepeket lestem,amiket foltettel,Zsofika nagyon hasonlit rad,Botikan meg nem igazan latok semmit.Lehet,h.az apja? :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

estelle-a kadat Hajnitol kapta Atticy.Szuper jo,nagyon szeretem,es Atticy is. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X