Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak eddig tanultam a vizsgára! Na ezt a sztorit figyeljétek: elmentem ma vizsgázni, mint kiderült Szombathelyre kellett volna mennem (ezt év elején felírták az üzifalra, azok az üzik meg már nem látszódnak, csak ha rájuk keresel
) de azt mondta a csaj az tan.osztályon, hogy nem baj, a sztrájkok miatt úgyis átrakták jan. 4.-re. Erre hazajövök, hogy akkor minden oké, majd akkor, megnéztem a honlapját a sulinak, erre 2 napja kitették, hogy mégis ma lesz/volt.
Én meg ezt az oldalát nem olvastam 2 napja, hanem csak a másik 2 oldalát a sulinak. Annyira ideges lettem, mert már panaszkodtam eddig is, hogy minden infó így jut el az emberekhez, ha szerencséd van, akkor kapod csak meg őket! Most majd mehetek utóvizsgázni, így, hogy most tanultam rendesen. Sőt annyit, hogy a gyerekem apás lett közben!
De képzeljétek, arra jöttem haza, hogy Kiara egyedül sétálgat. Na jó, úgy, hogy azt hiszi apa fogja a ruháját a hátánál, de apa meg elengedi sutyiba.
És simán billegés nélkül sétált így rendesen hosszú távokat ma már többször is. Szóval menne neki, csak a bizti kedvéért kell fognia még a kezünket/nadrágunkat, ....
Csajnak még mindig csak 1 foga van, de nagyon nyomulnak a felsők már, olyan, mintha csak egy vékony hártya tartaná őket!
Tényleg akartam kérdezni, hogy ha már kitört az ínyen a fog, mennyi idő alatt jön ki általában teljesen?
Gurulka: még több infót is kérünk, mit csináltok napközben, miket csinál már a nagyfiú! Képet tudsz felrakni? És gyere gyakrabban!
Detty: Húúúú, az jó gáz lehetett. Jobban van már a fogad? Nekem egyszer nyomott egy ideget, és akkor feldagadt az egész arcom, szörnyű volt!
Kinga: vezetés? Gyakorolsz?
Ez az ajándéktéma engem is kiborít. Ma vizsgázás helyett így elmentem, és asszem megvan minden! Már csak a fa kell majd. Ja, meg egy új aksi a kocsiba, hogy teljesen anyagi csődöt jelenthessünk!
Tali akkor januárban? Én benne vagyok! Már nadon kivi vagyok rátok!