Új privát üzeneted érkezett!

Én is keményedek, göcsölök de már kedd óta. Lehet így maradok örökre beton hassal :lol:

Bingii,
Én megértem és csendben drukkolok, hogy napokon belül babázhassál :wink: Kedd után én is szívesen megyek szülni ha Dorka úgy gondolja :D
Vendég

:lol: azért örökre csak nem maradunk így :lol:
valaki megkezdhetné az évet :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy,
Én rád szavazok :wink: :lol: kezdheted bátran :lol:
Vendég

Azért ez elég érdekes.:)
Eljött a január és még nincs bébi.:)

Emlékeztek Olikra????
Ma reggell olvastam,hogy megszületett Tündi babája.:) Jan véégére volt kiírva... :D 8)
Vendég

Mármint januári bébi nincs.:)
Vendég

Lego,
Igen emlékszem, pont két nappal volt elöttem. Szóval itt már bárki szülhet bármikor :lol: Azért még mindig Vörösbegyre szavazok :lol:
Vendég

Olik? én nem emlékszem :?
Pandácska én olyan szívesen lennék az első...de Barni elég lustácska :lol:
de jövő héten kikapják, ha tetszik neki, ha nem. kedden derül ki, hogy melyik napon. majd Pötty biztosan megírja ide is :lol:
de szerintem Te Pandus, vagy Bingi, vagy Marcsitita be fogtok előzni :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Igen Pandus,hasonló "korban" volt mint Te.:)

Vörösbegy,most már tényleg csak pár nap. :wink:
Nekem az is meghökkentő volt ma,ahogy olvastam a vonalzómat....15nap...húúúúú...és ha azt számolom,hogy elméletileg max 14ig húzzuk....9nap.... :lol: :shock: Beleborzongtam.:):):)
Vendég

Mindenki Neked drukkol Vörösbegy!

Zsu
tothzsu

Nekem elvileg már csak hat nap.... de ki tudja :wink:
tothzsu

Zsu
Elvileg.... :lol: :wink: Bármi lehet.:)

Amúgy nekem nem tetszenek a következő napok...6-7-8 nem akarok szülni...9-e szimpatikus dátum,11is...na és persze drága uram 14-i szülinapja is. :lol:

Kedden telihold.... :shock: 8)
Vendég

Vörösbegy,
Nem leszek olyan szemtelen, szóval elöbb neked kell babát produkálnod :wink:
Vendég

szívesen bevállalnám :lol: akár ma is :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

a mai napon már szültem...igaz 8 évvel ezelőtt a kislányomat :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok
Igen arik vagytok csajok,foleg a 36-37 hetbe jarok.Tiszta izgatott mindenki.Ere en fitten tancolva toltom a napjaimat.Es apszolut nemerzem a szules kozeledtet.Kedden megyek dokihoz,akkor megmondja mi lessz,szerintem beinditja a szulest,vagy egy par napon belul.Nem fektet be egy napra sem.Multkor egy csajnak is rakott fel valamilyen kupot,hazakuldte es mondta ketora mulva beindul a szules,jojjon vissza.

Parom idegesit csak.De talan mar eszre vette,hogy nem jo ez igy.Hadjuk egymast.

Adamka lusti en ugyerzem,jol erzi magat bent. :D
Mar varom is,de ahogy lafiek irtak menyire hianyzik a nagypocak,nem sietek en most kezdem elvezni.

Kép

Kép
marcsitita

Cső Csajok!

Pocokról semmi, majd hétfőn történhet vele vmi, és holnap találkozok vele nst-n...

Na rendben van, hogy az ember 12 órát nehezen bír ki kaja nélkül, de mondjátok már meg, ha előbb kell befeküdnöm hogy készítsek neki szenyát? vagy ki az aki szülésrte menet még összedob egy szalámis zsömit... :) ? :) ? Azért szőllő cukrot, csokit, vizet raktam be neki is. De ő is úgy gondolja, hogy nem az evéssel lesz elfoglalva, ha pedig tényleg 12 órát kell kibírni, akkor ott a büfé. Ha tényleg 12 órát tart, akkor nem hiszem, hogy lemaradhat. Még törölközőt is raktam be neki. Már csak az a qrva ruha hiányzik... :( amit nélkülem fog tudni megvenni :( el ne felejtse! Hát így az ő cucca is lett egy kisebb utitáska.

Én is szeretnék 9-14ig szülni!!! Ez a bizonytalan várakozás a legrosszabb! Ez picit idegesít! És végre eljött az idő, hogy már nem szeretném néha kint, néha bent tartani... most már tartanám kint :)
Azt hiszem megértem lelkileg is - és ez olyan jó!
Várlak már nagyon kisfiam! Ahogy itt sok más anyuka várja a többi kisfiút és kislányt! Mikor indul be újra az angyal eső???

Eldöntöttem, hogy nem olvasom ki a kórházi könyvemet itthon, mert ha ott lesz olvasni valóm, akkor tuti nem fogok tudni olvasni...

Jah és én már úgy fekszem le minden nap, hogy egy törcsi van az ágyba - háha gyorsan kell valamit a lábamközé szorítani...

Hajrá csajok!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Jah és most már mindenkép szeretném, hogy velem legyen az uram a szülésnél, mert már sokszor volt rá példa, hogy "kézrátétellel" vette ki a fájdalmat a fejemből. Tegnap a lábamból... :)
Bár szülés közben nem fog tudni ott fogni, ahol fáj :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

Helló csajok!

Nem igaz, hogy ilyen lusták a babáink :lol: Persze van még idejük, de akkor is :D

Nekem most estére úgy látom bevizesedett a bokám :shock: Lassan minden utólér....nátha,candida, vizesedés...pici kincsem, merülnek anya tartalékai, úgyhogy most már tessék lassan kibújni :)

Én nem tettem törlülközőt az ágyra, de minden egyes átfordulásnál felébredek és félálomban végigtapogatom a lepedőt, combomat :D

Párom ma annyira édes volt...napok óta nem bír aludni, látni rajta az aggódást és ma odajött, megcsókolt és vörös szemekkel közölte, hogy ő nem is tudja mi lenne vele nélkülem, hogy nagyon félt, nehogy vmi bajom legyen. Persze elbőgtem magam :)

Marcsi: a te párod meg lehet, hogy vmi kispapa depresszióban szenved..lehet, hogy nem tudja feldolgozni a dolgokat....bízzunk abban, hogy ha meszületik a pici akkor elmúlik nála ez a nemtörődömség.

Szegény pocok...nem lehet neki könnyű :(

konkri: nekünk sem sikerült még apás szettet beszerezni, de nem hiszem el, hogy ha beindulna a szülés akkor ne adnának vmi műtős cuccot neki, hogy be tudjon menni veled.
Mi most abban reménykedünk, hogy jövő héten szerdán a kórházban meg tudjuk venni...most a héten leltár miatt zárva volt a kellékes...

Én nem is tudom kire voksolnék.....Vörösbegy? zsu? Pandus? Lego? Jajj már mindenkinél bármikor jöhet :)

áááááááááááááá, folyik a tejem....nektek hogy ez a dolog?

bingii

Bingii: a lepényed nem tartja vissza a prolaktinodat eléggé, ki tudja, lehet pár napod van már csak??

marcsi: ne engedd sztem, hogy ha minden okés a CTG-vel meg a zsinór áramlással és lepényedddel hogy beleszóljon ilyen kúpokkal. Amúgy a kúp prosztaglandint tartalmaz, amit az ondó is, szóval elég ha a férjed ráveszed egy kis szexre és uott vagytok. Hátha ez a baja, nem? Vagy lehet megijedt? Saját tapasztalatból azt tanácsolom, hogy ha fontos a férjed ne hallgass pár napnál tovább. Inkább ordíts, törj tányért, mert könnyű odajutni ahová mi is :(.

A víz sokszor nem folyik el, én remélem, hogy nekem megint csak akkor fog ha már ki vagyok tágulva (nem akarom engedni a repesztést, mint múltkor, ha okés a szívhang).

Estére nekem is dagad a lábam :(.

Kép
Kép
normajeane

Bingii,
Nekem is folyik a tejem, és egyre több a mennyisége. Nem lusták a babák, csak nagyon váratlanul akarnak lecsapni :lol:

Norma,
Hogy vagytok?
Vendég

Hat mar kezdem sajnalni szegenyket.Lehet hogy most o depresszios.Lehet csak most kezdi felfogni a dolgokat.Ma hizeleg,de egesznap megint a gep elott bubbog.Hetfon kezd munkaba.
A szexel nincs gond
:oops:
Meg mindig :oops:

Kép

Kép
marcsitita

Nekem meg mindig nincs tejem

Kép

Kép
marcsitita

Most írt Lafi smst:
Epekő vagy epehólyaggyulladás miatt behozott a mentő az Uzsokiba. Görcsölök nagyon. Holnap kiderül lesz e műtét.

Szegényt annyira sajnálom végre babázhatna boldogan és akkor jön ez a ... :evil: :cry:
Vendég

Sziasztok,

Jaj, szegény Lafi, szorítok, hogy ne legyen nagyobb gond.

Kép
andi1975

Jó lenne, ha megúszná műtét nélkül!!! :roll:

Képzeljétek erről jut eszembe, hogy az egyik ismerőshöz régen 2X jött ki a mentő görcsöt oldani. Mikor másodszorra voltak, még le is szúrták,hogy mit kényeskedik, epekő nem nagy dolog.
Reggelre sem lett jobban, bevitte a férje a kórházba. Ott meg jól kivizsgálták és kiderült,hogy hasnyálmirigy gyulladása van, majdnem elpatkolt szegényke. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Pénteken voltunk Sleepinnel szülőszobalátogatáson és mindketten nagyon sok élménnyel tértünk haza, többek között sikerült megismernünk egy bűbáj szülésznőt, akivel le is egyeztettünk mindent.
A papás ruhával kapcsolatban a szülőszobán két apukát is láttunk, mindkettőn zöld köpeny volt, olyan hátulgombolós :lol:
Egyébként a szülésre felkészítőn mondták, hogy vigyünk nekik tiszta ruhát, hogy ne az utcai legyen rajtuk és papucsot. Meg tapasztalatból mondom, hogy kb. 30 fok volt bent, úgyhogy valami szellőset tegyetek be.

Már én is nagyon várom, hogy végre a karjaimban tarthassam az én legkisebb fiamat. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mikor fog jönni. Renátó január 25-én született, nem lenne egyszerű, ha ő is ugyanezen a napon bújna ki :D

Én még nem mutattam pocakos képet, ez szilveszteri buliba készülődéskor készült:

Kép

Kép
Kép
bnemonika

Szép napot!

Drukk Lafinak!!!Pandus ha valamit tudsz írj mindenképp.

Gratulálok Milánnak és Hunornak az első hófordulóhoz.:) Hihetetlen!!!

Móni,csini vagy.:) Ebben a blúzban szép nagy pocid van.:) Szerintem csudajó ajándék lenne Renátónak ha a kistesó is aznap születne.:)
Vendég

Lafi:
Kiderült epekő. Még nincs gyulladás, de elkezdődött ezért hétfőn vagy kedden laparral fogják műteni. Annyi jó van az egészben, hogy most legalább egy szép kórházban van, és nagyon rendesek vele az orvosok, a Szabolcsos élmény után ez már pozitív. Azt is írta, hogy pont ezt a fájdalmat érezte akkor is, amikor terhesen éjszaka bement a szülőszobára(amikor ott voltam én is és talákoztunk) lehet, hogy már akkor ez volt a hibás, ezért görcsölt. Elvitte Hunor rugiját magával, látogatni nem vihetik az influenza miatt. Úgy számoltuk, ha hétfőn vagy kedden megműtik, talán már pénteken otthon lesz. Drukkoljunk neki, hogy ne találjanak nagyobb bajt és gyorsan otthon lehessen Hunorral. Most az apukája meg a nagyi lesz vele, szóval biztos jó dolga van így is, de azért anya mellett a legjobb.
Vendég

Sziasztok!

Szegény Lafi:( Drukkolok, hogy minden rendben legyen és minél előbb otthon lehessen a kis manókájával!

Én nem tudom mi volt velem, de lefeküdtem éjfélkor és 10-kor ébredtem :D Mondjuk hajnal 3-kor és 7-kor volt egy pisijárat, de simán visszaaludtam.

Amúgy az normális szerintetek ilyenkor, hogy hol bal oldalt, hogy jobb oldalt van a fejünk? A szülésznő viccesen azt mondta, hogy túl nagy a háza Majának :lol: Nektek is váltja a pozícióját?
Mikor beindul a vajúdás, akkor amúgy már középen van vagy akkor is vmelyik oldalon vagy erre nincs törvény? :?

bingii

Jah...amúgy én kedden szeretnék szülni, mert aznap nem dolgozik a párom és tök jó dátum lenne, hogy 2008.01.08 :lol:

bingii

Itt van egy mai kép arról a bizonyos nagy házról :D

Kép

bingii

Bingii!

A jan. 8 tényleg tuti dátum. Zsuzskám is jan.8-án született és most olvastam egy könyvben, hogy akik ekkortájt születnek nagyon jó egészséggel rendelkeznek egész életükben.. és ez tök jóóóóóóóóó!!!
4 éve is pont keddre esett 8-ika!! :D

Egomi kh-ban nem adnak zselét, mert nincs (gondolom zsé miatt, mondta doki, hogy 20e-be kerül egy adag :shock: )
Norma! Jó,hogy a "házi változat" esetén nem kell leperkálnunk apának a tarifát..he-he....

Candida nálam is bejelzett - kari, újév sütihegyek - úgyhogy a gátmasszázsolajba tettem teafaolajat, ami nagyon tuti rá. Rögtön elmúlik a viszketés, remélem este elég lesz megint csinálni... bár igazán nem rossz program 8)

Kedden megy Neked a drukk Bingii, ok?

Lafi :( JOBBULÁST!!!!

Móni! Nagyon édi kismama vagy!!!! Jó kép!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Bingii! UFF!!!!
kerület publikus? nekem pénteken 120 cm volt....huhhhhhhhh. Nem véletlenül fordulok úgy mint egy reumás teknős....
tothzsu

tothzsu

Helloka!
Jó lenne h amár holnap műtenék, biztosan a dokik sem akarják,hogy az 1 hónapos babája nélküle legyen :roll: , laparos műtétek meg gyorsak, meg hamar gyógyulnak úgy hallottam.
Megy a drukk Lafinak!!!!!

Ah, a pocakfotók. Nagyon jók :D

Teszek pár képet: Kép Kb 2 hetesen a torna gyakorlat Kép lapátkezünk lesz??? Kép Tesó bodyjában!!
Vendég

Kép Tesóval...és gömbölyödünk :)
Vendég

Sziasztok
Nekem epp kedden telik le a masodik datumom :D
Szegeny Lafi,szoritunk.

Kép

Kép
marcsitita

Ja kerdezhetek valamit,mert akartok a 37 hetbe szulni?
Nekem sincs kozepett a babi feje,a medence csontom korul lehet.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi,
Hát van egy pár okom rá most nem sorolom, de mindegy is nem rajtam múlik, hogy mikor szülök. Az egy dolog, hogy én mit szeretnék :D úgyis a baba dönti el, hogy mikor jön.
Vendég

Sziasztok!

Lafinak nagyon szorítok. Szegénykém, hogy ki lehet idegileg is. Meg a kis Hunort is nagyon sajnálom. De én is bízom benne, hogy péntekre már otthon lesz.

Tóthzsu,

Nagyon szép volt a karácsonyfátok. Ezek a piros masnik. Ilyen szép fát nem azért mondom, de nem láttam sehol az idén.
Köszönöm az olaj tippet. Lusta voltam utánna nézni a neten. Így már könnyebb lesz. :wink:

Vörösbegy,

te is megtudod ám rígatni az embert. Örülök, hogy végül sikerült a fülbecalót betenni.
Holnap akkor beköltözöl. Mennek a drukkok!

Bingi.

szép a pocid. Neked is szorítok, hog ykedden történjen valami. Egyébbként az Imre is nagyon jó választás. Ja még filóztál is, hogy melyik legyen ugye?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsu
Édesek a képek.:) Milyen jó Neked,hogy ilyen ügyes segítőid vannak. :wink: Anya pihenhet,picur dolgozik.:)

Marcsi
Egyetértek Pandussal...az nem számít,hogy mi mit szeretnénk...a baba úgyis akkor jön amikor ő akar,maximum vágyakozhatunk utána. Teljesen egészséges,érett a 37.héttől a baba,miért ne jöhetne???

Brigi
Szép a pocid,Neked is már eléggé feszül...jól látszanak az erek.:) Enyém is hasonló.:)

Blo
Milán gyönyörűséges.És a tornamutatvány..... :o Mikre nem képesek már 1-2 hetesen.:)

Hurrá...38.hét.:) Ezt is megértem. :lol:
Vendég

Lego,
Gratula a 38. héthez, te is időzített bomba vagy rajtad tartom a szemem :lol:
Vendég

Pandi
Pláne a mai nap után. :lol: :lol: :lol:
Elkapott a takarítási láz. :lol: Fürdő,hálószoba,nappali kis saroktól az ablakig,minden kisuvickolva. :lol: A konyhában már csak a mosogatásig jutottam...de még fel kell mosnom,illetve a gyerekszobában elpakolni játékokat.:)
Jézuska is elvitte a karifát...kiváncsi leszek Dork amit szól ha hazajönnek apával. :roll: :shock:

Keményedések rendszeresen jönnek????Mikor lesz következő ctg???
Vendég

Legi,
Igen óránként kb. 6 mindig van még éjszaka is, meg görcsöl a pocim de már kedd óta ez megy, nem tudom mennyire számít. Pénteken megyek megint ctg-re, bár nem bánnám ha már csomagokkal mennék. Jövőhéten sokat kell mászkálnom, örülök neki ennyi fekvés után :D Én tegnap csináltam nagytakarítást persze óvatosan, de nagyon jó volt. Ki fog nekünk írni ha mennetek kell? És ha megszültél?
Vendég

Sziasztok!
Még mi is duopackban. :D De párom már noszogatja hogy siessen, mert babázni akar. Édes mikor a pocakommal tárgyal. :lol:
Én meg szerintem összeszedtem valami fertőzést így a végére ismét. Nem viszket meg semmit nem érzek, csak valami sárgás folyás, meg ilyen nyálkás izé néha a pisimben. tuti nem nyákdugó mert fehér. Szóval lehet megint kúpozni. :x

Lafi szorítunk mi is Lilivel hogy mehess haza gyorsan Hunor babához.

Blonygi, Milán nagggyon édes. :D
Már én is alig várom hogy babázhassak, igaz most kicsit kezdek parázni a szüléstől. Szarakodik a szivem, szurkál meg néha fulladok. Pulzusom általában 90-100 közöztt.

A múltkor a védőnő 156os vérnyomit mért. :shock: Monfdta hogy figyeljem. Azóta 120 körül van mindíg szóval nem tudom az mi volt.

NST-n is voltunk, minden ok. Lili baba szívhangja tökéletes, mocorog is rendesen. Doki azt mondta jan. 24 várható. Nem tudom...most nem érzek semmit hogy mikor jönne. Majd ő tudja. :wink:

Na megyek párom most cseréli ki a kiságyban az ágyneműt, mert szerinte a kék szebb. :roll:

Kép
móni86

Nem roszbol kerdeztem.Aztmondjak aki beleeli magat,annak meg is tortenik.Nekem jo igy.Fejlodjon csak amig kell.

Kép

Kép
marcsitita

sziasztok!
jöttem elköszönni csajok, engem holnap a programozott császár miatt befektetnek...nem gondoltam hogy erre sok kerül majd...még nem voltam ennyi idős kismami sosem, hiába a 3. babám :lol: kedden fog kiderülni mikor lesz a műtét, majd Pötty ír, megbeszéltem vele...remélem mire mi külön leszünk Barnival, addig itt is lesznek újévi babák :lol: hajrá mindenkinek!
kicsit el vagyok érzékenyülve...hát ideértünk a végére...emlékszem az első aggódásainkra az UH-ok előtt, a vérvételek, az AFP, a szúrások...megcsináltuk, már csak az utolsó akadály áll előttünk és hamarosan a mi topicunkban is csak babázó anyukák lesznek...
az egyik szemem sír, a másik meg nevet...csodás 9 hónapot töltöttünk együtt, és akik később csatlakoztak, azok is csodás időszakon vannak túl...
most kibőgöm magam, visszaolvasok és még írok :(

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy,
Gondolatban mind veled leszünk, amúgy nem lehet, mert nem férünk el egy kórteremben :D Izgatottan várjuk Barni érkezését, legyetek nagyon ügyesek! Remélem az első közös pillanatotok úgy fog sikerülni, ahogy te szeretnéd!! Várunk vissza persze már nem egyben :wink: képekkel, beszámolóval!!
Vendég

Sziasztok!

Zsu, Vikci köszi a drukkot :)
Nincs rendes mérőszalagom csak az uram barkács centije :lol: ...avval 115-116 a kerület. Ez nagy??

Blo: Milán nagyon tündéri! Úgy meg bírnám dögönyözni! Annyira édesek ezekben a nagy pelusokban :)

Lego: ne is mondd...annyira feszül már néha, hogy azon töprengek olykor, hogy hogy-hogy nem durrant még szét. Enni is csak madár adagokat tudok, különben nem kapok levegőt meg feszül, mintha nyúznának.
Gratula a 38-ik héthez :)

Ezek a fertőzések így a végére attól vannak, hogy kimerültek a tartalékaink. Én most 3nap helyett, 4 napig kúpoztam..biztos, ami biztos alapon :)Honap megyek az uccsú nagy laborra, majd ott kiderül, hogy minden rendben van-e most.

Vörösbegy: már megint könnyet csaltál a szemembe. Örülök nagyon, hogy megismerhettelek, mert egy nagyon értékes ember vagy. Nagyon drukkolok, hogy Barni meggondolja magát és magától elinduljon még talán ma éjszaka;) Keddig még van egy kis idő ;)

bingii

Bingii,
Hát méretes nekem csak 101 :oops: van mit cipelned az biztos de szép :D Maya mekkora volt az utolsó uh-on?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?