Új privát üzeneted érkezett!

Kész vagyok ezektől a fogaktól timcike! :lol:

Kép
mogyoland

"Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
M. - Te hiszel a születés utáni életben?
T. - Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is
azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
M. - Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,
hogyan nézne ki?
T.: - Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
M. - Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp
nevetséges!Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én
neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már
most túlságosan rövid.
T. - De. de valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden kicsit másképpen,
mint amihez hozzászoktunk.
M. - De hát onnan még senki sem tért vissza. A születéssel az élet
egyszerűen végetér. Különben is az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a
sötétben.
T. - Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre
meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
M. - A mamát? Te hiszel a mamában? És ő szerinted mégis hol van?
T. - Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle
egyáltalán nem lennénk.
M. - Ezt nem hiszem! Én soha semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,
hogy nincs is.
T. - No de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogyan énekel, és azt is
érezzük, ahogyan simogatja körülöttünk a világot. Tudod én tényleg azt
hiszem, hogy az igazi élet csak ezután vár ránk."

Ez nagyon tetszik!
mogyoland

Mogyo! Először is nagyon boldog hófordulót Ágikának! :) Tényleg nagyon telik az idő, már ami a gyerkőcöket illeti! Másodszor: Apa is rábólintott az ötletemre! :D Dehogyis kell meghálálni! Tényleg nem írtam, de ha van kedve a párjaitoknak, Őket is szeretettel várjuk. Jó ötlet a nyári tali is! :wink:

Timci! Hihetetlen milyen nagy lett Atika, rá sem lehet ismerni! :D Alapból gyönyörű, de ahogy nő egyre jobban tetszik nekem! :wink: A fogas kép is nagyon jó lett! :lol:

Kép
Kép
mandula82

Mogyo! Nekem is nagyon tetszik!!!

Kép
Kép
mandula82

Mandula: Tudod te mire vállalkozol? :lol: Amúgy tök jó fej vagy, hogy ezt felajánlottad! Jó nagy hangzavar lesz, meg sok babóca, akik majd jól meglesik egymást! :D Klassz ötlet tényleg!

Timcike: nagyon szuperek a fotók! Ez a pasi egyre szebb! Komolyan mondom, a fogas kép egyszerűen szenzációs!

Akkor melyik nap lesz a tali?

Kriszti: Tök jó fej vagy, hogy elmész Mogyóért! Tudtam én!!!

Nyáron esetleg nálunk is lehet ilyen partit csinálni, itt is van kert, meg hinta, stb.
De majd csak Mogyóék után! Az első ilyen kerti-party az övé!

Még a végén egy igazi jó kis banda leszünk! :lol:
Vendég

Ja lányok! Megvettük ma a kompot! Kipróbálásra beletettük kisbékát, és hát most is oda-vissza volt, mint barátnőméknél. Mondjuk még egy hónap mire megkapja! Ugye februárban a névnapjára! Addig még nő is egy kicsit, és majd kotor mint az őrült!
Vendég

De jó volna ha tényleg így összejönnénk azért más volna ha mindenki találkozna egymással!

Hát nállunk lehet ,hogy jön apa is!
Tényleg nekem is mindegy a tali ahoz igazodjunk akinek nem jó valamelyik nap!

Ja és Ágika tegnap óta 4 óránként eszik!
Hát feltűnt ha automatikusan 3 óránként etetem akkor hagy egy csomó kajcsit és ha 4 óránkért kéri igy és berántja az adagját!

Éppen mondom apának ,hogy akár egy jó kis bográcsozást is beválalhatunk nyárra vagy éppen grillezést vagy mindekettőt mert lehet ,hogy valaki vagy ezt vagy azt nem szereti!

"Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
M. - Te hiszel a születés utáni életben?
T. - Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is
azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
M. - Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,
hogyan nézne ki?
T.: - Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
M. - Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp
nevetséges!Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én
neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már
most túlságosan rövid.
T. - De. de valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden kicsit másképpen,
mint amihez hozzászoktunk.
M. - De hát onnan még senki sem tért vissza. A születéssel az élet
egyszerűen végetér. Különben is az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a
sötétben.
T. - Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre
meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
M. - A mamát? Te hiszel a mamában? És ő szerinted mégis hol van?
T. - Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle
egyáltalán nem lennénk.
M. - Ezt nem hiszem! Én soha semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,
hogy nincs is.
T. - No de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogyan énekel, és azt is
érezzük, ahogyan simogatja körülöttünk a világot. Tudod én tényleg azt
hiszem, hogy az igazi élet csak ezután vár ránk."
mogyoland

véletlenül újra beillesztettem bocsika :oops:

Kép
mogyoland

Lányok, itt is megkérdezem. Tudja vki véletlenül, hogy Kecsón lehet-e vhol régi hagyományos guminadrágot kapni gyerkőcre? Elvileg a Baby Bruin forgalmazza, de itt Félegyházán nem kaptunk. :(
Vendég

Koszonjuk szepen a bokokat. :wink: :oops: Valoban nonek a gyerekeink,mint a gomba.Hihetetlen.Mar nagyon varom a randit,h.vegre szemelyesen is megismerkedjek az ismeretlen ismeroseimmel. 8) Attila azt mondta,h.nallunk is megrendezhetjuk egyszer ezt a babarandit,csak O ne legyen itthon. :lol: Ugyhogy a jovo honapban szeretettel varunk itthon nallunk benneteket reggel 9-tol delutan 5-ig. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Na szép vagy, beelőztél? :lol:
Én benne vagyok abban is, csak legyen járható az út!
Most mondta apukám, hogy tiszta jég minden!
Brrr. .. nem szeretnék most kocsiban ülni!
Vendég

Brigi! Belegondoltam. :lol: Egyedül azon dilemmáztam hova tegyük majd a sok babakocsit, de azt hiszem ezt a problémát is meg tudom oldani. :wink: Guminadrág ügyben sajnos nem tudok Neked segíteni. A kompot mikortól fogjátok használni? Biztos jó dolog, mert mégis többet lát a világból, mint a földön lapulva.
Tényleg! Hányan jöttök babakocsival? Csak hogy tudjam mekkora hely kell. :)

Timci! Akkor legközelebb Nálatok? :wink: :D

Kép
Kép
mandula82

Mogyo! Bocs, csak Neked nem válaszoltam. :oops: Akkor várjuk Ágiapucit is! :)

Kép
Kép
mandula82

Brigi! Kicsit "pihent" vagyok ma. :roll: Vedd úgy, hogy nem kérdeztem a kompot, mert most olvasom, hogy írtad mikortól lesz használva. :oops:

Inkább elteszem magam holnapra még mielőtt megint valami jót kérdezek valakitől. :oops: :roll:

Szép álmokat Mindenkinek!

Kép
Kép
mandula82

Ugyan már, semmi gond!
Szóval jövő hónaptól. És olyat kap, amiben hintáztatni is tudja magát! Hát remélem jó lesz! Nekünk tetszik, apának is!
MI babakocsival megyünk, vagy akkor csak símán autóval. Hol tudunk megállni a környéken úgy, hogy ne kelljen fizetni, mert akkor én nem viszem fel a babakocsit!
Na ügyi vagyok???
Vendég

Brigi! Most válaszolok, mert lehet holnap nem fogok tudni jönni (jön apósom :roll: ). Nagyon ügyi vagy! :lol: A ház háta mögött van egy parkoló, ott le tudod tenni a kocsit ingyenesen. :wink: Biztos nagyon szupi lesz a komp! Ádámnak is kellene valami, amivel elfoglalja magát, mert mióta tud közlekedni azóta egyfolytában a nyomában kell lenni. Tegnap például a papucsomra kattant rá, és állandóan a szájába akarta venni. :? Dani úgy nézem le lesz kötve a komppal, meg tök jó, hogy tud utánad rohangálni majd, és nem azt keresi mit lehet huncutkodni. :wink: Most már tényleg megyek! Jóccakát Nektek!

Kép
Kép
mandula82

mandula-igen,a jovo ho- ban lehet itt megszervezni. 8) :lol: En a babakocsit akkor nem viszem,ha nem akarunk kint setalni.Dontsetek el.Ha akartok,akkor viszem,de az autoban hagyom,nem viszem fol,mert a nehezzel mennek,hisz a sportkocsit otthon hagytam,nem fert be az autoba,majd 20-adikan elhozza egy ismeros a tobbi csomaggal egyutt. :oops:

Az esti furcsibol par kep. :lol: 8)

Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Mandula: Oké, akkor majd vhol ott keresek parkolót.
De még mindig nincs meg a nap! Timi neked melyik is a jó?
Mert szerintem mi többiek tudunk alkalmazkodni.
Meg az időpont is kéne nagyjából! Nem?
Vendég

Nekem mind1,csak tudjam meg a het elejen,h.ugy intezkedjek.Ja az idopont is kene. 8)

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Na akkor Timcike mi egy véleményen vagyunk! Nekem is jó még a hét elején megtudni. Igazándiból szerintem délelőtt kéne, de jó a délután is ha úgy döntenek a többiek.
Amúgy ki jön???
Vendég

Az igazat megvalva en meg sotetedes elott szeretnek epsegben hazaerni. :oops: Nem igazán szeretek egyedül a kicsivel sötétben vezetni. :oops:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hát sötétbe én elvagyok, de mondjuk könnyen, mert akkor már Andrissal jövünk haza. De nekem is jobb a délelőtt, a délután az alvás miatt már nekünk tutira belecsúszna a sötétedésbe!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, eljöttünk keresztanyámékhoz Halasra, remélem haza is érünk, csak nem ered el az ónos eső.... :?

Mandula: nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a lakásotokat, szerintem ez lesz a legjobb meglodás ennyi babával, remélem nem csapunk majd nagy rumlit!! :D Mi biztos ott leszünk, ha csak nem kap el megint valmi kór bennünket. A babakocsit lent hagyjuk a kocsiban. Te mintha a csütörtököt mondtad volna, nem?
Ádika egyébként tündéri a fával, nagyon szép kisfiú! :D És még a cumi is jól áll neki!! (kitartást apóshoz!)

Timcike: Isten hozott itthon! Atticyről is gyönyörűek a képek, és nagyon édesek a fogacskái? Nem harapdál meg? :wink: A családi fotók is szuperek, szép pár vagytok! :)

Nagbri: örülök, hogy Daninak is tetszik a komp! Biztos, hogy ő is nagyon ellesz benne! Akkor hozod a nagyfiadat is, igaz? Kiváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni a sok kicsivel! :D
Guminadrág ügyben én sem tudok segíteni. :( Ha korábban mondod hoztam volna Egyiptomból, mert ott láttam.

Mogyó: persze, ha nem betegszünk le, és az utak is járhatók, akkor vállaljuk a fuvart! :)

Most megyek, majd ha hazaértünk jelentkezek!

K.

Lilypie Maternity tickers

Kriszti: Jelentkezz mindenképp, hogy értetek haza, mert itt minden tiszta jég!
Igen, viszem Bencét is! Szereti a gyerekeket, remélem azt azért engedni fogja, hogy aki akarja, megnézze Danit. Általában olyankor fúrja oda magát, hogy ő akarja szeretgetni! :lol:
Guminadrág: hát, ha Kecsón se kapok, van egy hölgy Pesten aki gyártja, és ő tud majd postán küldeni. Csak ugye így nehéz, hogy nem tudom egy db-al kipróbálni, hogy tényleg jó-e és mekkora méret kell!
De még bízom benne, hogy lesz Kecsón!
Én már nagyon várom a talit! Akkor babakocsi nálunk is marad a kocsiban, csak a hordozót viszem fel! Abban biztos ellesz Dani! Meg viszek neki játékot is!
Akkor csütörtök???
Vendég

A francba, véletlen kitöröltem amit írtam. Szóval, elfelejtettem az előzőben írni, hogy köszi, hogy tetszettek a képek, szerintem is édik voltak együtt. :)

Brigi: csak itt, Magyarországon nem vittem még ki, folyamatosan minuszok voltak, és ő nagyon a meleghez van szokva. Nem mertem kockáztatni, és mostmár ki is bírjuk így a maradék másfél hetet.
:wink: Nem szeretném ha megint lebetegedne, mert akkor mérgemben nem is jövök többet ide. :lol:

Mandula: ez nagyon vicces, hogy pirosban van Nektek az overál, mert én is azt szerettem volna, csak anyukám lebeszélt, hogy az lányos. Pedig nem is!! Nem ért már az én anyukám a divathoz! :lol: Egybként Atticyn nagyon csini, biztos Ádámon is! :) Amúgy Aziznak azért nem jött be annyira Ágika, mert Mogyóval volt elkavarodva. Úgy látszik az idősebb nők jönnek be neki. :) Egyébként egyelőre fiúpárti, remélem ez csak átmeneti. :lol: :wink:

Na megyek, mert szétszedik a gyerkemet!

Sziasztok, szép napot!

K.

Sziasztok!

Mi megyünk Bálinttal a talira! :-)))

Mandula!!

Hihetetlen jó ez a felajánlás!!! Nagyon-nagyon köszönjük! Már épp azon gondolkodtam, hogy ha betolom a Széchenyiből Bálintot, az már legalább fél óra, de inkább 3/4 aztán még kint lenni a levegőn, lehet, hogy sok lett volna.
Lényeges kérdés! /én még nem tudom/ Hol laktok? Priviben is írhatod, bár, gondolom a többieket is érdekli. Esetleg a számodat is elküldhetnéd. Mi nagy valószínűséggel babakocsival érkeznénk. Nálunk elég bonyolult az autókérdés, meg egyszerűbb lenne a babakocsi-téma. És hová tudnánk tenni? Még egy csúnya kérdés. Van-e lift a házatokban?
Tündéri Ádám a képeken a karácsonyfa előtt! :-)))))))))))

Mogyi, Nagbri, Timcike!

Nektek is köszönjük a lehetőséget! Nagyon klassz lenne gyakran összejárni! :-)

Timcike!

Már korábban írtam, de bizti nincs időd visszaolvani. Az iwiw-en mintha láttam volna valamit... Szóval, a lényeg, hogy sok szeretettel gratulálunk! :-))) Sok boldogságot Nektek!

Már tényleg csak az időpontot kéne kitalálni. Nekünk is a délelőtt lenne jobb. Akkor melyik nap legyen? Csütörtök? Péntek?

Nagbri!

Nem tudsz esetleg majd a kompról képet feltenni? Köszi! :-)

Na, várom a fejleményeket! :-))))))

Puszi!
N.

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi: Bocsi, de képet majd csak egy hónap múlva tudok feltenni. De ha gondolod, tudok weboldal címet megadni, ahol megnézheted. Amúgy nekem azért tetszik ez, mert gyorsulásgátló is van rajta, nem tud nagyon belendülni a gyerkőc!
http://bababoltcsepel.extra.hu/e107_plu ... Ft.%5D.jpg
Na ilyen a miénk, csak narancssárga! remélem meg tudod nézni! Egy hónap múlva pedig megmutatom madj Danistól, jó?
Vendég

Jaj, Lányok, segítsetek!

Nem tudom a profilomat szerkeszthető formába hozni, pedig be szeretnék illeszteni még egy vonalzót! /pedig már raktam be, de most egyszerűen nem sikerül./

Hogy kell?

Köszönöm!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Nagbri!

Oké, köszi!

Megnéztük, nagyon aranyos! És nem is drága! :-) Gratula!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Naaaaaaaaaaa!
Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hogy tetszik?

KépKép
Kép
pálfinoémi

Nekem tetszik! Klassz nagyon!

Bálint babának NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!
Bocsika, de csak most láttam meg, hogy ma 4 hónapos!!!
Vendég

Én tisztára lelkes vagyok! :-)) Nagyon várom a talit!
Viszek fényképezőgépet! Utána meg majd az összes képet felteszem a fórumra! :-)

Honey!

Ugye, Ti is jöttök?

Mandula!

Mit vigyünk??? Nehogy azt mondd, hogy semmit! :-))) Üdítő, sütike?

Nagbri!

Köszönjük a köszöntést!
Az Uram mondta, hogy a házasságoshoz azt írjuk amit. Én nem vitatkoztam! :-)))))))))))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Nagyon boldog hófordulót Bálnitkának!

Hát várjuk már mi is a talit!

Hát apa azt mondta ,hogy lehet ,hogy nem jön de biztattam ,hogy jöjjön és csinál fényképeket az új géppel és majdl elép időközben!

Ha megyünk akkor Krisztivel és akkor mi sem viszünk babakocsit!

Nagbri: csúcs ez a komp nekünk is van csak ez a hagyományos mutiztam apának és el kellet menteni az oldal mert lehet veszünk ilyentet!

Noémi:Adrinak nem tudsz szólni nehogy lemaradjanak Patrikkal!

enn is remélem el tud jönni !

Apa játszik a lány meg sikoltozik neki ,hogy rá figyeljen!

Szerintem délelőtt jobb mindenkinek! csak szóljatok melyik nap!

Nekünk mindegy!

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Látom, itt már összeszokott csapat van, de azért csatlakozhatok?
Most találtam meg ezt a fórumot, eddig a Nők Lapja 2007-es októberi babások között voltam.

Majd megpróbálom beilleszteni a vonalzónkat, csak megnézem hogy kell.

Magunkról:Széchenyi városban lakunk, kisbabánk 2 hónapos volt 31-én, Zalánnak hívják. Sajnos a barátnőimnek már nagyobb gyerekei vannak, így kisbabás ismerősöm nincs.
Én 32 éves vagyok, és pénzügyi területen dolgoztam a baba előtt. Már nagyon vártuk ezt a picurit, és annak ellenére, hogy jó vele itthon, azért hiányzik a társaság, a hétköznapi élet. De visszamenni nem tervezek, a második babát is kis korkülönbséggel tervezzük.
Hirtelen ennyit magunk/magamról. Remélem újakat is befogadtok.

Üdv mindenkinek! Nóri
norri

Szia Nóri!

Üdv itt! :D

Mogyo: Örülök, hogy tetszik a komp. Hát majd kíváncsi leszek mit rendez vele Dani baba, de erre még pár hetet ugye várni kell, mert hát a névnapja majd februárban lesz.
Amúgy elég stabil, és klasszul tudja benne magát hintáztatni. Láttunk egy másikat, vmi kínai volt( mondjuk ezt is ők gyárják), de az komolyan gyerek nélkül is majd széthúllott. És egy ezres volt köztük a különbség. Szóval nagyon meg kell nézni, mit vesz meg az ember!
Vendég

Szia Nóri üdv itt köztünk!

Pesze ,hogy befogadunk !

És sokunknak van itt első babája szinte mindenkinek! :D
Persze Nagbri tapasztalt anyuka már nagyon!

Nori: meg képet is kérünk!

Kép
mogyoland

Nagbri: köszi, hogy mondod, úgy néz ki, maradunk még egy napot, mert elvileg estére eláll az eső, de sötétben meg megint nem merek vezetni. Úgyhogy örülnek a rokonok. :D Szuper a komp!
Remélem azért Bence hagyja majd, hogy Danit mi is megszeretgessük kicsit! :) Sok sikert a gumibugyihoz, :) igen, azért jobb lenne először kipróbálni mielőtt bevásárolsz!

Noémi: szépek a vonalzók, én is szerettem volna ilyen házasságosat, lehet csinálok is majd a példátokon felbuzdulva. Bálintnak boldog hófordulót! :D

Nóri: üdv. itt! Szép a kisfiad neve, tegyél majd fel képeket is róla! :)
Mi is kis korkülönbséggel szerettünk volna tesót, de Aziz olyan betyár lett, hogy inkább eltoltuk egy pár évre ezt a projektet. :lol:

K.

Te jó ég kistesó !
Hát..
Pedig nekem semmi gondom úgymond Ágival de nem tudom ,hogy szeretnék még egyet!
Apa már most szeretne!

Szívtelen vagyok! :D

Kép
mogyoland

Nóri!

Üdv közöttünk! Én is a Széchenyiben lakom a Nagy László u-n! Te hol pontosan?

Kriszta!

Köszi a köszöntést! Hajrá! Te is csinálj házasságosat! :-))) Vigyázzatok nagyon magatokra!

Mogyo!

Persze, szólok Adrinak!

Lányok!!!
Akkor most csütörtök vagy péntek?
A délelőtt az egyértelmű.

Mandula!

Várhatóan mi olyan 10- fél 11 körül tudnánk odaérni.

KépKép
Kép
pálfinoémi

Azizt akkor most érik rendesen az ingerek ennyi új embert megismerni!

De az a lényeg ,hogy jól érezzétek magatokat!

Kép
mogyoland

Mogyo!

Szerintem nem vagy szívtelen! Én az első két hétben azt mondtam, hogy na, nem kell még egy. Azóta ez persze változott. :-)))
Gyakran kapom azon magam, hogy már a következő gyerek nevét tervezgetem! :-)))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Szerintem irja már mindenki meg hogy kinek megyik nap jó!

Nekünk mindegy!
Tehát alkamazkodjunk olyanhoz akinek nem jó valamelyik nap!

Kép
mogyoland

Különben nállnuk is megvan a következő neve!
Ha fiú Gellért mert apa fiút csinál azt mondta!

Kép
mogyoland

Ja annyira az én nevemet akarta a lánynak ,hogy tényleg azt kapta kérdeztem ,hogy ha a következő lány lesz az meg Ágota lesz? :lol: :lol: :lol:

Kép
mogyoland

Lányok!

Jut eszembe!

Tudjátok, hogy a Geli megszült? Kislánya van, de többet nem tudok.

KépKép
Kép
pálfinoémi

Nem hallotam rólla!

De rég volt már erre!

Kép
mogyoland

Apa tegnap kapott két tortát is egyik oroszkrém a másik meg rigó jancsi.
Hát most nem lesz édességhiányom én eszem csak őket persze azért osztottam belőle !

Kép
mogyoland

Mogyó: és ha fiú, akkor nem Menyus nevét kapja? :) De a Gellért szép név! Nálunk Jázmin lesz. Vagy Amir (herceg) ha fiú. Nálunk a családban csak fiúk születnek! :roll: Egyébként igen, rengeteg új inger éri, de élvezi. Már nem is sír az idegenektől, meg akkor sem ha kimegyek a szobából.

Noémi: köszi, igyekszünk majd óvatosnak lenni, most próbálnak rábeszélni, hogy induljunk el, mert már nem is olyan jeges. Nem tudom...

K.

:-)))))))))))
Azért konkrétan még nem találtam ki, mi lenne a neve. Bálinté annyira jól el van találva, hogy a másodikét is szeretném legalább ilyen jóra. :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Hát akkor Gellért Menyhért lesz ,hogy a család se lázadjon (nem mintha nagy közük volna hozzá)Ja és apa választotta a Gellértet mert én Menyust szeretem volna!

Ja kérdés: ki szereti a tejespitét?
Mert csinálok ha lesz rá jelenkező!

Kép
mogyoland

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?