A hajam jó rövid lett
, csinált a Roland képet, de nem tetszett
, nagyon be van szárítva
, majd ha én bénázok vele hátha jobb lesz
.
Nézegettem a fejemet a fodrászatban, ugye hogy máshol le volt takarva és olllllllllllllllllyan tokám van
, ne ennek nem örültem.
Szemöldökömet is kiszedettem, rohadt jól jártam mert valami tanuló csajszi volt és csipesszel vállalta, hát majd kifolyt a szemem a végére, de így azért jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg a Roland mondta, hogy induljak már 20 perccel előtte, -nincs messze míx. 50 méter-erre 10 perccel előtte indultam, de úgy siettem, hogy fújtattam mint a gyárkémény = 5 perc alatt ott voltam kb.
Timi:én nem értek a jegyző dolgaihoz, de egy próbát mindenképp megér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............szerintem
Zsuzsi:én nem tudom mit csinál ez a bébi, de a másik két csemetém ezt nem csinálta, arra tuti emlékeznék!!!!!
Na jó azt igen, hogy a hólyagomon ugráltak, azt hittem bepisilek és mégsem tudtam
, de ez más!!!!!
És a keresztcsontom is másképp fáj, eddig mintha belül fájt volna most meg kívül!!!!!
Azért gondolom mennyire izgi lehet, hogy nekem itt fáj meg ott
!!!!
Meg az is a furcsa, hogy ugye én koordinálom a programokat, mikor hova kell menni(Nandu, nst , Szoninak kontroll, doki néni)
-ne röhögjetek de van is határidőnaplóm, mondjuk már jó pár éve-aztán egyszercsak majd jól felfordul az életünk, persze jó értelemben és elfelejtek majd mindent!!!!!
Bölcsi téma:mi is szerettük volna ha a Szoni megy bölcsibe, mikor a Zsombi jött, de ugye itt is kell munkáltatói, mi ilyet nem tudtunk virítani, de én nagyon örültem neki, hogy itthon maradt végülis!!!!
És most is , hogy itthon lesz egy darabig, számítok a segítségére
, annyira készül már, felváltva puszilgatják a hasamat!!!!!
Ja meg a "nagyok" szülinapja is foglalkoztat, mert amíg picik voltak én nem szerettem velük nagy bevásárlóközpontokban flangálni, pár hetesen meg nem hagyom senkire................és akkor hogy oldom meg a vásárlást?????Mármint nem a kaját.................na mindegy majd kitalálom!!!!Bár amit mi szánunk az már megvan nagyjából
, de most anyósék nevében is kitaláltam jókat, lehet, hogy lezsírozzuk velük, hogy előbb szánják rá a pénzt és mi megvesszük!!!!
Nem is meséltem milyen hülye vagyok
, úúúúúúúúúgy eszembe volt, hogy a Zsombira kicsi az overál, alig bírtam beletuszkolni erre nézem a héten a méretét 86-os
, a minimum 90 cm-es gyerekemre ezt mérte utoljára a védőnő, így másnap rohantunk overált venni, persze most jó nagyot, hátha jövőre még nem nő bele!!!!!!
Évi:gratula Samunak az új ágyhoz!!!!!!
Akkor most hova pakolod ami az ágy alatt volt?????
teszek azért pár fotót:
ágyak, átrendezve:
apa csúszni próbál, Zsombi csak les
, ez a kicsi overál
szánkózásra készen:
huncutkák:
keleti kényelem
:
tornázgatnak:
huncut Zsombi Panni babával a hátán:
[/
főzősarok:
[URL=http://imageshack.us]
Tegnap este majd kifeküdtünk a röhögéstől, este eszméltem, hogy nincs meg a Zsombi üvege
, kerestük mindenhol, erre a Szoninak jutott eszébe, hogy berakták a kiskonyha hűtőjébe
, még szerencse, hogy emlékezett, mert már majdnem a hajam hullott!!!!!!!!!!!!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."