Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak bekukkantottam a topikba, és szeretné hozzászólni Tabati problémájához. Nekem is ugyanezek a tünetek vannak. Már két hete vérezgetek. Az előző mensim se volt normális. Nekem is csak éépen van egy kis vér, főleg ha kicsit erölködök.
De!!! A párommal nem bírtuk tovább, és hancuroztunk egyet. És képzeljétek, utána megszünt... Szerintem érdemes kipróbálni... Persze lehet hogy semmiköze hozzá, csak véletlen, de miért ne???

Kiíváncsi vagy mit mondanak neked Tabati

Jó estét!
Szilvi

Kép
szilvia80
 
 


Sziasztok!

Hát csajok, ehhez nem igazán tudokhozzászólni, mert nekem ilyen tiniként volt, de csak 1 ciklusban, aztán elmúlt. Mivel ti most babát szeretnétek, ezért én is azt mondom, mennyetek dokihoz, nehogy vmi galiba legyen. A biztonság kedvéért!

Na és eg van már a 2008-as első kismamink?
ritt
 
 


Sziasztok!


Nem tudtam jönni, úgyhogy most szeretnék nagyon Boldog, sikerekbken gazdag új évet kívánni mindenkinek!

Csucsu: sajnálom, hogy megjött, de a következő hónapban biztos sikerül.

Lyndee: ne idegeskedj, az nem jó. Szerintem is menj el a védőnőhöz. Nem veszíthetsz vele semmit.

Szerintem nekem ez a hónap sem sikerült. Ezt abból gondolom, hogy én mikroszkóppal néztem, hogy mikor van ovulációm, és amelyik nap mutatta (páfrányos volt) nem volt lehetőségünk együtt lenni a párommal. Másnap reggel még páfrányos volt, de este már nem. Csak este tudtunk együtt lenni. Szerintetek van esély, hogy ebből baba legyen? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Én nem nagyon bízom benne, úgyhogy most azt fogom várni, hogy megjöjjön. De azért jó lenne ha nem jönne meg :oops: de erre szerintem nem sok esély van.


Kép
mónika23
 
 

 
 

Mónika23:Szerintem van esély teherbe esni mert ez a mikroszkóp is akkor páfrányos még mielőtt megrepedne a tüsző.Vagy nem ugy működik mint az ovu teszt?
Mert az sem akkor pozitiv amikor az ovu van hanem előtte.
És ha ez a mikroszkóp is igy működik akkor éppen lehet pont jókor voltatok együtt. :wink:
Inkább azt várjuk hogy ne jöjjön meg :lol:
Lehet hogy Te leszel 2008 első kimamija? :D :D :D

Tabati mi van már veled,remélem nem történt baj... :roll:

Kép
lyndee
 
 


Sziasztok!
Tabati: remélem minden rendben veled!!!
Mónika: szerintem se add fel, amíg nem jön meg addig mindig van remény!!!
Nekem úgy néz ki, elmúlt. Végre. Viszont a hőmet egyáltalán nem értem. Ilyen még sose volt, hogy ennyire lent van és ugyanannyi minden nap.
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok lányok, én a spontán vetélés topicból vagyok itt, látom a páfrányos mikroszkóp a téma, ki mennyire ért hozzá?
fölteszem a görbémet, de közben azt elmondom, hogy volt egy spontán vetélésem, 3szor véreztem egymás után , először egy hét múlva, aztán megint egy hét múlva, majd 3, nap kihagyással, az utóbbi vérzést mutatja a görbém, most én is mikroszkópozok, tegnap előtt gyöngén tegnap nagyon erősen, ma megint kicsit gyöngébben páfrányos, kérdésem a következő, létezik e hogy nincs peteérés, és mégis páfrányos?Az hogy most sokat késik nem csodálkozom, műszeres befejezés nem kellett, mert a 3 vérzés kitakarított, most csak azt figyelgetném működik e normálisan a szervezetem, egyébként 28, 29 naposak a ciklusaim.
napsugár035
 
 


na a görbém lemaradt

1199362745.5869.xls
napsugár035
 
 


annyit még, hogy ma érzem hogy kicsit fájdogál a hasam, vagy egy következő vérzés, vagyovu, a fene se tudja
napsugár035
 
 


Sziasztok!

Gyöngyös, mi a helyzet?

Jajj, képzeljétek lebetegedett a babóm, tegnap du-án 38,5 volt a láza, este kúp ellenére megint adtam neki megint kúpot, éjjel 39 volt neki reggel megint 38, úgyhogy most jöttünk a dokinénitől.
Szegény alig aludt az éjjel, csak a karomban akart lenni, de már olyan nehéz, még ülve is.
Remélem mielöbb meggyógyul és én nem kapom el. :?
ritt
 
 


Szia Napsugár!

Én sem nagyon értek ehhez a mikroszkóphoz, én is csak ebben a hónapban kezdtem el használni. Azt nem értem, hogy amikor páfrányos, csak akkor lehet teherbe esni, vagy utána való nap is, amikor már nem mutat páfrányosságot. Ugy működik, mint az Lh teszt? Aki tud valamit erről írja meg legyen szíves.



Kép
mónika23
 
 


Üssétek be a google-ba hogy ovulációs mikroszkóp, vagy egyből .www.családtervezes.com és ott le van minden írva a mikroszkóppal kapcsolatosan, hogy mikor hogyan kell használni, mikor jelzi a pé-t, mikor kell összebújni, stb....

Remélem tudtam segíteni!
ritt
 
 


Ritt.
Úgy néz ki a mikroszkóp jól mutatta, ma már teljesen nega, dobom a görbém, abból láthatod mi van, úgy tudom a hő ha felugrik , már túl vagyunk a repin, úgy gondolom ebből, hogy amikor először kezd páfrányosodni akkor kell akcióba lépni, nekem három napja lett először páfrányos, 1 nap erősen +, tegnap gyengébben, ma teljesen nega.
Nézd mellé a görbém.
A ciklusom azért ilyen hosszú mert volt egy spontán vetélésem.

1199441074.4541.xls

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Szóval Monikának címeztem, nem Ritt-nek

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Köszi Napsugár. Akkor én nem jókor voltam együtt a párommal, de ezt gondoltam rögtön, de akkor nem volt lehetőségünk együtt lenni. Na mindegy! Majd a következő hónapban sikerül. Én nem szoktam a hőmet mérni, csak a mikroszkópot használom, ezért nem tudtam, hogy mikor mi a helyzet. De már világos. Köszi neked!
További szép napot!



Kép
mónika23
 
 


De szerintem még ma is össze kéne bújnotok, ha ma elöször - meg ma emelkedett a hőd is, szerintem ma még kapd el apát és holnaptól pihi! :wink:
ritt
 
 


Ritt, ha ezt nekem írtad, most nem kimondottan arra megyek hogy megint terhes legyek, kivizsgálásokra kell menjek, okt4 volt az első vetélésem, elmúlt hónapban több mint 2 hét alatt sikerült spontán magától kitisztulnia, azért néztem a hőt, hogy lássam minden visszaállt e a norm kerékvágásba, kicsit már izgultam , hogy még mindig gond van, mert a terhességi teszt nagyon nagyon nehezen lett negativ, attól féltem hogy valami fönt maradt, de így hogy látom a szervezetem működik, így most kicsit megnyugodtam.
Én nagyon könnyen terhes leszek, pedig hátrahajló, és belső sövény is van a méhemben, nagyon nehéz viszont megtartani, sajan hallottam olyat is hogy ilyen rendelenességgel az 5-dik terhesség sikerült.

Na nem akartam én befurakodni közétek, csa a mikroszkóp miatt írtam.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


az első, műszeres befejezés volt a 10 héten, a mostanispontán4+2 kezdtem el vérezni, pár napos kihagyásokkal több mint két hétig véreztem, a mostani ciklusomat az utsó ilyen vérzés kezdetétől számolta, de tudom ilyen esetben kicsit felborul a rendszer, ahhoz képest szerintem nem is annyira

Kép

Kép
napsugár035
 
 


ja és még annyit, gyógyulást kívánok a babádnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Köszönömés nagyon sajnálom ami veld történt én is októberben veszítettem el a babámat, remélem most minden ok lesz.
ritt
 
 


Ritt, minden ok lesz, meglátod!Szorítok!
Gyógyulást a kislányodnak!!!
Dokibácsihoz mikor mész?
Vendég
 


Én is próbálkoztam a páfránynézegetővel, de nekem nem jött be.A ciklus második felében végig páfrányt mutatott.
Vendég
 


Sziasztok sikerült gép elé ülnöm.
Mielőtt mondanám a jó és a rossz hírt kérdeznék valamit rittől.
Ritt kedves.
ugye te mondtad hogy előszőr neked se látszott semmi az első ultrahangon és mikor mentél a következőre akkor a petezsák látszott. Megírnád hány mn-es volt?

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Napsugár, Mónika: sajna én nem tudok hozzászólni, tőletek hallottam először erről a módszerről. De majd utánanézek ahol Ritt ajánlotta.
Ritt: jobbulást a babádnak!
Vera: :?:

Kép
németh
 
 


Na csak azért kérdeztem meg ezt rittől mert nekem most 9 mm-es a petezsák de babót még nem nézett benne pedig én láttam pulzálást benne de nagyon rossz felbontással nézte. távolival. Így pénteken megint re hozzá deén nem fogom azt kivárni hanem kedden elmegyek az sztk-ba
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera:Gratula!!!!Nagyon szép a zsákod! :D
És jóóóó nagy!Nekem 5 hetesen 6mm volt,7 hetesen volt 10mm.
5 hetesen még nekem sem mondta meg hogy van e a zsákban babó,csak amikor a 7 hetesre mentem.
Kaptál gyógyszert?

Ritt:gyógyulást kívánok a picikédnek!

Mónika:Nem feladni,szerintem megvan az esély hogy sikerülhetett!
Reménykedjünk! :wink:

Kép
lyndee
 
 


lyndee
nekm mert azt írta a papírra hogy missed ab gyanú mert kicsit szabálytalan szélű a petezsák. Akkor szerinted ez normális? Én örülnék neki nagyon. és épp ezért megyek kedden megint hogy megnyugodjak

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera:Én is elmennék a helyedben kedden,hogy megnyugodjak.Nem tudom mert a vérzésed már nem most volt és ha elment volna a baba akkor,most szerintem az UH ki sem mutatná.
Minden esetre reménykedjünk!!!!

Kép
lyndee
 
 


Vera: Izgulok érted. De szerintem kedden megnyugszol minden rendben lesz biztosan. Nyugalom hisz eddig sem hittek a doki abban, hogy babás vagy és mégis :)

Kép
csucsu05
 
 


Vera: én is remélem, hogy minden rendben lesz és végre nyugodtan várhatod a babucit (a kiscsajt)!

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Vera: Ma mész dokihoz, ugye? Én is nagyon szorítok neked!
Lyndee: hogy vagy? Voltál védőnőnél?




Kép
mónika23
 
 


Mónika:Köszi a kérdést :D Jól vagyok!
Még nem voltam védőnőnél,ma viszont megyek a nődokihoz!
Remélem minden rendben lesz!
Kíváncsi vagyok mennyit nőtt a babó a legutóbbi vizsgálat óta :wink:

Kép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Vera!Én 5+6-on voltam azt írták, hogy egy szabályos petezsák látható 11 mm-es és szikhólyag ábr.
Úgyhogy ne izgulj biztos minden ok lesz.Szikhólyagot is látta?

Köszönöm, ma már csak hőemelkedése van a picurnak és remélem már nem lesz magas láza.

Én ma vagyok 7+2-ön 17.10-re megyek ma dokihoz remélem minden ok lesz és bízom benne, hogy holnap már uh-ra is mehetek és ott is minden ok lesz. Úgyhogy szorítsatok értem/értünk légyszíííí!!!!
ritt
 
 


Lyndee, Ritt: szorítok nektek és minden rendben lesz veletek! Majd azért írjátok meg, hogy mi volt!

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Szóval voltam a dokinál, azt mondta minden ok, minden a helyén van és most nem kel uh-ra mennem, majd 4 hét múlva megyek hozzá megint és utána.Akkor már 11 hetes leszek.

Azért én elmentem volna, de ez van.Remélem addig sem lesz semmi gáz!
ritt
 
 


Sziasztok!

Bennfogtak a kórházban sajnos. :? A diagnózis: méhen kívüli terhesség, ami elhalt. :( Részletesebben leírtam a Várandósságnál, a 2009-es topicban, ha valakit érdekel. Mindenesetre kis apróságokkal is el kell menni a dokihoz, mert ugyan szerencsém volt, nem kellett műteni, de a dokik eléggé be voltak sz..va, alig akartak kiengedni, pedig folyamatosan csökkent a HCG szint, ami vetélésre utal, már megtalálták azt is hol "ragadt be" a babu, de azért biztos ami biztos bennfogtak, nehogy bevérezzen, és itthon legyek rosszul.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:nagyon sajnálom! :cry: Milyen jó hogy elmentél a dokihoz,éreztem hogy nincs valami rendben hogy nem jöttél vissza akkor aznap hogy mit mondott a doki!
és mikor lehet újra próbálkozni?
Minden esetre szerencséd is volt,de jobbulást kívánok!!!!

Ritt:Örülök hogy nálad is minden ok!Csak így tovább :wink:

Én is voltam! :D
22,5mm -es a babó,szépen fejlődik csak annyira rossz helyen van hogy alig látja a sima UH.
Ugyhogy holnap csinál nekem hüvelyi UH és akkor szépen lát majd mindent.
2-re kell mennem...

Kép
lyndee
 
 


Tabati: elolvastam amit a másik topicban írtál. Sajnálom, hogy így alakult, de ugyanakkor tényleg szerencsésnek mondhatod magad, bármilyen hülyén hangzik is. De szerintem nagyon jól fogod fel, ami nekem szerintem nem menne. Tényleg példát lehet venni rólad. Gondoltam egyébként, hogy kórházban vagy, hogy nem jelentkeztél sokáig. Remélem hamar beáll a ciklusod és aztán hajrá! Most meg pihengess.

Ritt: örülök, hogy minden ok nálad. Elhiszem, hogy szívesen mentél volna uh-ra, de ha nem kell az azért jó hír, mert akkor aztán tuti minden ok!

Lyndee: neked mit mondtak?

Kép
németh
 
 


Ritt, lyndee, szuper, hogy minden rendben! :lol: :lol: :lol:
Vera, holnap mész uh-ra, nem?

Tabati :cry:
Vendég
 


Köszi az együttérzéseket. 3 hónap múlva próbálkozhatunk megint, az már tavasz. (az eredeti időpont amit terveztünk, csak türelmetlenek voltunk, és tessék...)

Amikor megtudtam, hogy pozitív a teszt, akkor már tudtam, hogy ez rosszat jelent, úgyhogy nem volt időm örülni a babának, ergo nem éltem bele magam, úgyhogy az egészből csak a megkönnyebbülés van meg, hogy megúsztam egy ilyen veszélyes dolgot. Mindenki figyeljen oda magára, és már terhesség előtt!! Nekem valószínüleg egy fertőzés okozta a gondot, amit én idéztem elő. A tampon használatával. Úgyhogy ti is felejtsétek el a tampont, ha jót akartok!! Csak azoknak ajánlják, akinek erős a vérzése, és ők is csak 2 óráig hagyhatják fenn. Utána már csak fertőzések forrása. (bár lehet, hogy pont a fertőzés volt a szerencsém, mert talán amúgy is méhen kívüli lett volna, csak a fertőzéstől halt el) És ha bármilyen gomba, vagy hasonló van, akkor igenis ki kell hagyni azt a ciklust, nem éri meg türelmetlenségből kockáztatni. Igaz, nekünk a doki mondta, hogy nem lehet baj...

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: Olvastam mi történt veled. Hát nem semmi. De a fő, hogy végül minden jóra fordult. Tavasszal már biztos minden a legnagyobb rendben lesz. :) A fő, hogy most jól vagy és a többi majd tavasszal alakul. Nem feladni ám!!!

Vera: Hol vagy mi van veletek?

Ritt: Örülök, hogy minden ok. :) :) :)

Kép
csucsu05
 
 


háát velem annyi van hogy még semmi voltam tegnap a nőgyógyon az sztk-ba mert a körzeti nem írt ki.
Itt Elintézteem! Sikerült!!!!
Azt hogy a petezsák nőtt e nemtudom mert ő másképp mérte de szerintem kerekedett. És felírt utrogestant és ki is írt. Igaz hogy egy kis hazugsággal mert azt mondtam hogy fodrász vagyok és a vegyszerek miatt kellene a tp. Mert nagyon akarom ezt a babót ami ez igaz is. Csütörtökön megyek a saját dokihoz a khba. Meglátjuk hogy ő mit mond a méretre. Ez a doki az előzményeket ismerve most azt mondta hogy teljesen rendben ez a terhesség az idejének megfelelő vagy is kb.5 hetes vagyok.
Jó későn fogant ez a picuri úgy hogy én eldobhatom a mensi szerinti számolást.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


De jó Vera, hogy minden ok és Lyndee veled is!

Nálam a helyzet, hogy tegnap óta nem érzek cicifeszülést és semmi különösebbet, kivéve, hogy most kicsit görcsölgetek :( , ma mikor elmondtam a szüleimnek a babát, közben azt is elmeséltem, hogy most nem küld el uh-ra a doki, viszont be vagyok tojva, hogy nincsenek megint tüneteim, mint a múltkor is elmúltak és most is azt mondta a doki, ha a tünetek meg vannak, akkor minden ok.Így hát holnap elmegyek 4D uh-ra Écsanyám kezdeményezésére és még ki is fizeti, ami nem olcsó.8-10 000Ft csak a vizsgálat!

Szóval, most ettől a görcsől meg mégjobban betojtam, úgyhogy abbahagytam a házimunkát is, nem vsalok, semmit, csak pihengetek, amennyit csak tudok!
ritt
 
 


Ritt: akkor holnap megnyugszol. amint tudsz ird meg mit mondott a doki. Biztos minden rendben lesz nyugalom:)

Vera: Gratula. akkor szerintd mikor foganhatott a pici? Ha nem a mensitől számitasz. ?

Kép
csucsu05
 
 


Ritt, szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!
Ilyen gyorsan be lehet jelentkezni 4D uh-ra?Azt hittem, heteket kell várni.

Vera, örülök, hogy minden oké.

Ti is szorítsatok nekem csajok, ez az utolsó próbálkozós hónapunk, muszáj összejönni!Úgy érzem,mi mindent megtettünk, most már csak a várakozás van hátra.

Éppen akkor fog kiderülni, hogy van-e valami, amikor az angyalkánk született volna.
Vendég
 


Én is azt hittem Luca, mert anno a Dalmával kb. 1 hónappal elötte kellett időpontot kérnem.Mondgyuk nincs konkrét időpontom, azt mondták 4 és 6 között mennyek és 2 kismama között megcsinálják, szerintem ez csak a jóindulatuknak köszönhető, hogy így ilyen gyorsan mehetek, mert nagyából elmondtam a nőnek, hogy miért szeretnék menni és gondolhatja, hogy ez nem egy snassz, mezei "mozizás"!Akkor du-án, este fele jövök mesélni és talán tudok képet is feltenni!

Addig is szorítsatok, légyszíííííí!!!!!!
ritt
 
 


Ritt: Szorítok :) amint tudsz gyere a hirekkel.

Kép
csucsu05
 
 


SziasztokLányok!

Rossz hírem van! :cry:
holnapmegműtenek ugyanis a hüvelyi uh nem látott
élő embriót a 16x14mm zsákban.
Annyira el vagyok keseredve :oops: :cry:

Ez most nem sikerült!.....
lyndee
 
 


Lyndee: Nagyon-nagyon sajnálom :( Nem könnyű most ez neked. A holnapi napon gondolok rád. Tudom ez most téged nem vigasztal de hidd el , hogy a rossz után a jó jön.
Írjál lágyszi majd mi van veled.
Kitartás!

Kép
csucsu05
 
 


Lyndee, nagyon-nagyon sajnálom!Ezt nem hiszem el!Most virtuálisan átölellek és fogom a kezed! :cry: :cry: :cry:
ritt
 
 


Sziasztok.
Szoktalak olvasgatni titeket, ha nem baj, sajna én csak a vetélőshöz tartozom még, de most hogy szomorú hírt olvastam, csak írok, de csak annyit, hogy nagyon sajnálom, hogy veled is ez történt Lyndee.
Azért vagyok most szomorú, mert olyan sok történik mostanában ilyen szomorú eset.
Nagyanyáink, anyáink korában, mért volt ez sokkal egyszerűbb, csak úgy ontották a gyerekeket, pedig jobban vigyázunk magunkra, mint ezt régen bárki is megtette volna.
Anyám velem utolsó nap fölásta a kertet, terhesség alatt behordta a szenet az udvarra az utcáról....ki érti ezt?
Mindenesetre, kívánok neked sok erőt, és hogy nagyon gyorsan épülj föl testileg lelkileg.tudom nem könnyű, én már többször átéltem, de bízzunk benne, hogy többet ez nem fordulhat elő.

Kép

Kép
napsugár035
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: