Új privát üzeneted érkezett!

Vera: Bejelöltelek az iwiwen. Én Nagy Zsuzsa vagyok. Lányként: Kurucz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!Bejelöltelek titeket iwiwen :lol: :lol:

Magika!Téged nem találak :cry: Már az létezö összes modon kerestelek :cry:

Ibica!Add meg te is a neved :lol:

Zsuzska!Remélem téged jelöltelek be :oops: Igen lesz egy saját babanetes ovi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!!

Csak egy gyors BUÉKolásra néztem be!
Na nem mintha nagy partit terveznénk, talán elnézünk ide-oda, de már a második éjszaka feküdtünk le hajnali 5 körül (végre összejött a távolba szakadtak baráti társasága :D ) szóval teljesen átállt a belső órám :D )

Majd megkereslek titeket az iwiwen. Én:Szilágyi-Kovács Bori néven vagyok fenn.

Mindenkinek millio puszi, majd jövök hamar remélem,
csak mostanában teljesen szétcsúsztam, képtelen vagyok rendesen beosztani az időmet.

BUÉK!!!

És végre van szép hó itt is!!! :D
Vendég

Hahóóó

Boldogságos,babázós,nagypocakos,kispocakos,sikerekben és aprótalpakban gazdag Új ÉVET kívánok minden kedves topiktársamnak.:)

Pussssssssssz.
LegoViki
Vendég

Sziasztok lanyok!

Az iwiwen Dr. Farkasne Kovacs Agnes (Agi) vagyok.

A nevet illetoen, most majd megbeszelem apaval, hogy mi legyen, de szerintem Katalin lesz, O is hajlik ra, de igy legalabb jobban megerosodik benne.

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego, Vera, Kata, Betti, Dodo, Ibici, Moni

Emese: Gabi, Edoci

Na megyek, mert megyunk egy baratunkhoz hazibulizni.

Mindenkinek BOLDOG UJ EVET KIVANUNK!
TELJESULJON MINDEN ALMOTOK ES LEGYETEK BOLDOGOK, NEM CSAK AZ UJ EVBEN, HANEM MINDIG!

Magi
Vendég

Magi
Téged bejelöltelek! :lol:

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Kép

edoci

Sziasztok csajok! Boldog új évet kivánok nektek és mindenkinek sok csíkos tesztet! Jó bulizást mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Móni!
Reptéren fog melózni :cry: :cry:

Kata!
Megy a privi.Együtt babásodni.......????????Na-ná!!!!!!!

Nóci!
Kihez jársz az Örsvezér téren?

Itt is szép fehér minden :lol: :lol:
BUÉK Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Boldog új évet mindenkinek!!!

Aki még nem pocakos annak tuti 2008 a babavárás éve lesz :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Boldog új évet csajok!!!2008 a mi évünk :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Mindenkinek BUEK!

Kivanok nektek Zebrat, Rokat es Golyat szoval egesz allatkertet!

Magi
Vendég

Sok Boldog Új Évet Mindenkinek!

Kép
blani28

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! :)

Én átaludtam az új évbe :oops: :oops: :oops: na mindegy mostmár :oops:
Férj csinált Petinek este fél 8-kor tüzijátékot, mert ugye az éjfélit még én sem bírtam kivárni :oops: tetszett neki az is! Meg koccintottunk mielőtt aludni ment Kópé pezsgővel! :) Arra is azt mondta, hogy : anya, ez jóóóóóóóóóóóó. :D

Itt olyan 20-30 cm-es hó van és még mindig esik! Nekem már elég volt bőven, nem akarja valaki elvinni esetleg ? :wink: :lol: :lol: :lol:

Már ettünk lencsét, Peti megevett egy nagy tányérral és azt mondta, finom :D Voltunk nagyot sétálni a hóesésben, kellőképpen hóember formánk lett mire hazaértünk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Mindenkinek boldog Újévet kívánok.

Nálunk tesómék voltak itt, meg anyuék. Sütöttünk malac húst, meg volt fasirt, rántott hús, saláta.
Tévéztünk, beszélgettünk. Éjjel fél 3-kor feküdtünk le a gyerekek is, jól bírták.

Volt nálunk is tüzijáték, majdnem minden háznál lőttek ki, nagyon szép volt, a két nagy nagyon élvezte, íde réka félt tőle.
gabi1

Sziasztok!
Én is Boldog Uj Évet kívánok mindenkinek! És mielőbbi babásodást mindenkinek, aki még ez előtt áll!!!

Ma töltöttem a 13. hetet! Hogy repül az idő! Párom odáig van meg vissza a pocakomtól, azt mondja, hogy milyen jó áll!! Eddig 2 kilót híztam, most vagyok 51 kg. Otthonról rakok fel majd képeket!

Móni!
8-án megyünk fel Pestre, 9-én hajnali 6-kor indul a gép, reggel 4-kor kell a reptéren lenni!

d.dodó

Így szilvesztereztünk tegnap:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog uj evet kivanok, nem tudom legonal szebben mondani :) Szoval ugyanazt 8)

Holnap este mennek el anyosek, akkor majd tobbet leszek. Szilveszter jol telt, Zsolti imadta a tuzijatekot, 1kor ugy aludt el, h mondogatta: tuzijatek...

Felkeresek mindenkit az iwiwen, meg fogtok ismerni :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!
Kinek,hogy telt az év elsö napja ?

Mi is bealudtunk tegnap Gabival szüleim telefonáltak éjfélkor arra keltünk fel :oops: Zsófi olyan jót aludt pedig itt volt olyan álat aki az erlyéről dobálta a betárdát és onnan tüzijátékozott :evil: :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt mindenkinek! :D

Hogy vagytok? Kihevertétek már a nagy bulizást? :D

Gyerkőcök hogy bírták?

Kata, én nagyon nem szeretem a petárdát, még messziről sem, nemhogy az ablakom előtt! Csak míg sétáltam át Anyuékhoz, vagy 4szer kaptam kisebb szívrohamot, aztán meg jó nagyokat káromkodtam... :oops: remélem a "lakómnak" még nem túl jó a hallása.... :?

Mi is nagyon lazán, Anyuéknál szilvesztereztünk, már 11kor pezsgőztünk, mert indulni akartunk, aztán valahogy mégis maradtunk 1-ig.
Nagyika kornyikálós műsorokat nézett a nagyszobában, így mi a kisszobába szorultunk és kicsit be is aludtunk :D

Tegnap meg elmentünk csúszkázni. Először persze mindenki lebeszélt, de este visszamentünk a hegyre, és párszor csúsztam, rövidet :D
Aztán pár méterre tőlünk baleset és csonttörés.. akkor hazajöttünk.. :shock: :( megijedtem...

Elvileg mától vagyok kiírva betegszabira... na nem mintha ez a munka szempontjából bármi változást jelentene... :lol:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Boldog új évet!

Mi barátnőméknél voltunk traccspartis buliban, ugyanis náluk 3 hónapos a kicsi fiuk :lol: Tündéri a drága.... olyat böffentett a pulcsimra, hogy öröm volt nézni és hozzá röhögött teli képpel :shock: :lol: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
A mi szilveszterünk is hasonlóan zajlott mint ahogy a tiétek.Mi az anyóséknál voltunk,éjfélkor koccintás majd szundi-bundi.

Ma már sajna dolgoztam!!Apa holnap repül kész vagyok :cry: :cry: Most még megyek segíteni neki pakolni,csomagolni.

Úgy látom ma nem voltatok most valami bőbeszédűek!!!!!Merre jártok??Ki,hogy van???

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Én egyre többet foglalkozok már a szüléssel, szerintetek ez nagy gáz? Hiszen még olyan messze van! Csak sokszor eszembe jut és este, mikor lefekszem, már azon agyalok, hogy mi lesz, hova rakjuk majd addig Petit, ki vigyáz rá, stb... Pláne most, hogy a dokim meg olasz o-ban lesz a 37.-38. hetemen! :? (mondjuk Petinél ugyanez volt, akkor is külföldön volt 1 hónapot, pont két héttel szülés előtt jött haza! De azt kihúztuk, kíváncsi leszek most mi lesz? :roll:

Lányok: én ma annyira hülye vagyok! Egész nap tiszta idegbeteg vagyok, pedig most még csak okom sincsen rá. Remélem nem maradok így sokáig, mert már saját magamat is nehezen viselem el, nem ám mást a közelemben! :roll: :roll: :roll: Igazi sárkány lettem, és annyira útálom ilyenkor magamat! :? Meg egyre nehezebben tudok mármindent megcsinálni, még a nyomvadt bakancsot fel-le húzni is komoly erőpróba, pedig még nem is mondanám, hogy olyan nagy lenne a hasam (nekem ennél nagyobb volt Petivel emlékeim szerint) szóval bocs a panaszáradatért, de ma totál kész vagyok :(

Magika!

Mi van Veled, hogy vagytok?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Lanyok!

Hogy vagytok?
Tenyleg nem voltunk ma valami aktivak.

Ibici!
Kitartas!
Sajnalom, hogy holnap mar megy apa.
Ellenben ma el kell meg kapnod utoljara. Sott tobbszor is, hogy tuti legyen esetleg holnapra is utanpotlas. :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen jo lesz majd neked, hogy + tesztel varhatod haza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nalunk a szilveszter egy hazibuli volt.
De koran eljottunk (1-kor)
Hat hiaba mar mi is oregszunk.

Zolit megkerdeztuk, hogy neki melyik nev tetszik Katalin vagy Emese. Kozolte, hogy Maria. (szerintunk a menybol az angyal miatt). :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mikor rakerdezunk, hogy tetszik Katalin? Kozli, hogy nem, neki a Maria tetszik. Ugyan ezt mondja minden nevnel. :shock: :shock: :shock:
Jo fej, ugy nevetek rajta.

Amugy ugy megvagyok hatva, hogy bogtem is negyed orat magamba. Zoli delutan mikor felebredt jott hozzam es kerte, hogy segitsek neki elenekelni az Este jo, este jo eneket. Elkezdtem neki enekelni, ami hat eleg hosszu. Enekelte O is, az elos sor utan egyedul vegig enekelte nekem ugy hogy vegig a szemembe nezett.
Na en meg negyed orat bogtem utana. Meg most is konnyezem, ha ragondolok.

Magi
Vendég

Viki!

Szeerintem nem gaz, hogy a szulesre gondolsz.
En is. Ma kivasaltam a kisruhakat, most volt kedvem vasalni es nem hagytam a takcsinenire.
Sot ossze is raktam, a pelustaskat, amit majd apa hoz a korhazba ha jon ertunk, mikor megyunk haza.
Ket rucit is pakoltam. Egy minit, ha nagyon pici lesz es egy nagyobbat, ha akkora lesz mint Zoli.

Sot mar azt is osszeraktam, amibe a korhazban leszek. (melltarto, kiskesztyu)
Meg sterilizalni kell majd par ciumit meg egy uveget es a mellszivot.
Pelenkat kell venni Tena bugyit es betetet, meg bimbokremet es en total kesz leszek.
De ezeket azert meg nem veszem meg, majd februarban.

A bakancs felvetele nekem is nehezen megy. En a feleig kifuztem es ott kotottem meg, igy abba is csak bele kell bujni, nem kell kotogetni.
Nalam meg a ket het mulva kezdodo egy hetes sieles lesz erdekes.

Magi
Vendég

Ibica!Annyiszor eszembe jutsz mikor bele nézek a naptárba :cry: Tudom milyen összepakolni meg indul a férjecskéd és belegondolni :cry: Viki ment már oviba?Te nem félsz egyedül a gyerekkel éjszaka?Én nagyon féltem most már nem(annyira)

Viki!Szerintem nem gáz,hogy a szülésre gondolsz.De nem olyan messze van az már :shock: Szerintem a hormonok tombolnak benned nekem is volt ilyen magamtól is kiakdtam :oops:

Magika!Hát a Mária is szép név(volt régen)Nem lehet,hogy viccböl mondja ez Zoli? :lol: Elhiszem,hogy megható volt amint a kisfiad szavalt neked :lol: :lol:

Mi megbeszéltük Gabival,hogy mostantól új idöszámítás lett a babaprojektben mivel eddig nem jól csináltuk mostantól fél évig ha nem jönn össze akkor kivizsgáltatjuk magunkat,január februárba nem veszek Lh tesztet megpróbáljuk igy ha nem akkor veszek és hát ha :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Zoli teljesen komolyan mondja, hogy Maria!
Pedig soha nem hallotta tolunk ezt a nevet.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magika aranyos lehetett Zolika, olyan édesek mikor szavalnak.

Ibici fel a fejjel, velünk gyorsan eltelik az idő, majd gyere sűrűn. MA meg még búcsúzás képpen kapd el apát, és majd mire haza jön várod egy pozotiv tesztel.

Viki teljesen normális hogy a szülés körül forog a gondolatod. És a hormonok dolgoznak azért van ez a hangulatváltozás.

Kata így bizti sikerülni fog nyugi, tuti az volt a baj hogy nem jókor voltatok együtt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Na képzeljétek ezt nem is mondtam, ma nagyon fájt a jobb petefészkem, és volt ilyen barnás folyásom, na erre felbuzdulva vettem lh tesztet, és ++++++++++++++. Tudom hogy ez most nem jelent semmit, hisz nem lehetünk együtt de még sosem volt a 14. napon + lh tesztem, el sem tudom mondani mennyire örülök neki.

Kép

gabi1

Gabi!Ez tök jó!!!!Akkor azt jelenti,hogy helyre áll a ciklusod :lol: :lol: :lol: Még is vártok 3hónapot a próbálkozásig?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata nem, nem várunk, de 2 hetet kell várni a műtét után addig nem lehet nemi életet élni, és csak zuhanyozni lehet. A két hét olnap telik le, de dokihoz nem tudok menni csak kedden, addig meg amig nem vizsgál meg és mondja hogy minden ok, addig nem akartam. Mjad megjön január közepe felé, és akkor már próbálkozunk.

Kép

gabi1

Sziasztok csajszik! Most értem heze nemrég a munkából! Tökre elfáradtam! Így már rég fáradtam el! Elvileg hétfön kéne megjöjjön a miklóskám de most annyira fájnak a melleim, meg a derekam, hogy nagyon. A melleim olyan nagyon kerekek, hogy ilyennek még nem láttam öket!!! Szerintetek van esetleg valami ebben???? Vagy csak én akarom ugy érezni? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Hoigy vagytok ma?

Eleg passzivak vagytok.

Nocika!
Tetszt?

Ibici!
Gyere, igy talan gyorsabban telik majd az ido.

Magi
Vendég

Jaj de keveset írtok :cry:

Ibica!Hogy vagy?Gyere sürün :)

Viki!Hogy vagy?Kedved milyen?

Magika!Zoli még mindig a Máriára voksol?

Nócika!Vegyél egy tesztet :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Igen!
Maria a meno.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy nem hagytok magamra :lol: :lol:
Képzeljétekel apa itthon van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Törölték a mai Bukaresti járatot,mert -20fok van és 30cm-es hó.Úgy,hogy kaptunk 1 ajándék napot még :lol: Sajna holnap már nincs vissza út reggel indul a gép :cry: :cry:

Vera!
Holnap doki?Szorítok!!

nóci!
Megy a drukk!!!Még várom,hogy megírd,hogy kihez jársz az örsvezér téren dokihoz,ha nem titok.

Többiek merre vagytok?????????????Tessék jönni!!!Sehol-senki :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

nóci!
Bocsi épp most jött meg a privi.Köszi szépen a választ!! :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Én vagyok, csak most még hogy itthon vagyunk, és járjuk az ismerősöket, igy elég ritkán jutok géphez! Ma vettem magamnak egy kismamafelsőt!! :) Majd otthon csinálok róla képet, és rakok fel!

ibici!
Jó lehet az az ajándék 1 nap! Lehet nem véletlen!! Használjátok ki!! :wink:

d.dodó

Sziasztok

dodó örülök hogy jól vagy és hogy jelentkeztél.

Ibica lehet hogy ez jelent valamit? Akkor ma még kapd el apát:)

Lányok én ma is csináltam lh tesztet, ma még erősebb a csík mint tegnap, most akkor mi van?

Majdnem elvesztettük a fejünket apával, és majdnem......., de még nincs vége a napnak. Ma telt le a két hét amig nem lehettünk együtt. De mi van ha pont most jönne össze? Nem lenne gáz?

Kép

gabi1

gabi!
Szerintem nem lenne gáz ha most jönne össze! Ha kívánjátok ám legyen..... ha a szervezet nincs felkészülve rá, ugysem fog összejönni!!! :wink:

d.dodó

Gabi!A vonalzód szerint is ma van a peteérésed :lol: egyet értek Dodóval ha a szervezeted nincs kész rá úgy sem esel teherbe ha meg igen akkor meg nosza :wink:

dodó!Várjuka képeket :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Én is vagyok, csak sokat keményedek megint ma! :( Mindegy, mostmár csak kibírja a kisasszony még 4 hétig legalább! :wink:

Gabi!

Ha nem vagy felkészülve, akkor úgysem jön össze, ha meg igen................. :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hát lányok köszönöm. Akkor próba szerencse, fő a pozitiv gondolkodás, nem lesz baj mégegyszer.:)

Kép

gabi1

Sziasztok! Megint most ülök csak ide a géphez mert megint csak most értem haza! Megmondom a frankot, hogy még nem merem megcsinálni a tesztet! :x :? Pedig higgyétek el, hogy mindennél jobban vágyom rá hogy minden csik erőteljesen szinesedjen!!! :lol: :lol: De azthiszem erös leszek és várok még egy pár napot! Ugy is tiszta nátha vagyok! És az a baj, hogy muszáj volt már szednem gyogyot :!: :!: :!: Paxirazolt!!!! Szerintetek, ha netán van odabent valaki akkor nem ártok vele neki???????? :?:

Gabi Én azt mondom, hogy isten igazából ha jól esik és már nagyon kivánjátok egymást hát akkor gyerünk!!

Ibici! Biztos, hogy nem a véletlen sorsa volt, hogy apa nem tudodt menni :!: Remélem kihasználjátok még ezt pár "pásztor órát"!!!!! :lol:

Üdv mindenkinek !!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok
nóci neked is köszi, hát nem tartottuk vissza magunkat, aztán majd meglátjuk. Legalább most nem muszájból voltunk együtt, hanem azért mert tényleg akartuk.

Betti mi van veled? Olyan régen voltál.

Lego? És a többiek? Mindenki jól van? Vera te ma mész dokihoz. Nagyon drukkolok neked. Majd gyere a hírekkel.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Kepzeljetek van mar elotejem. Ma vettem eszre reggel, mikor felkeltem.

Lego szerintem mar babazik. Remelem jelentkezik hamar.

Betti???

Vera!
Varjuk a hireket.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vera!

Mi újság a dokinál?

Magika!

Nekem is van egy ideje, de nem folyik, csak rá van száradva egy-egy csepp! :lol:

Lányok: van a Tescoban 2 csomag Libero (3-6kg, 2x90 db) 5590 ft-ért akcióban! Így egy pelus 31 ft-ra jön ki ha esetleg érdekel valakit! Én vettem, mert nekem Petinél ez nagyon tutira bevált, bízom benne, hogy most is jó lesz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hahó:)

ÁÁÁÁÁ,még sehol Hédi.:) Vagyis itt van velem,bennem. :lol:

Tegnap voltam dokinál,bő 1ujjnyira nyitva vagyok,kívül-belül,méhszáj elsimulva...bármikor jöhet.:) DE az is lehet,hogy 20án is itt irogatok 2in1.:)
Doki megkérdezte mikor szeretnék szülni.... :?:
Hát 14.-én-volt a válasz...:)
Visszahívott 14re ,azt mondta ha tovább nyílok aznap este szülünk.:) Hurrá.:)

hát röviden ennyi rólunk.

Bocsi Csajok,hogy ritkán írok,de olyan nehéz már ülni.Hasam eléggé lent van,keményedek ezerrel és ez a szörnyű viszér a gáttájon.... :cry: Nagyon fáj.:(

Mindenkinek drukkolok,gondolok rátok!
Sok puszi,jövök ha bírom. :wink:

1 pocifotó,lehet az utsó.:)
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?