Az egész tegnap kezdődött!
(Na jó tegnap előtt, mert akkor kértem időpontot ugye és kaptam péntek 17.45-re) - Na jó kb. 15 hónapja kezdődött mikor elkezdtünk próbálkozni!
(Bocsi, de nem tudtam kihagyni!)
Szóval tegnap itt olyan idő lett délután 5 körül, hogy rájöttünk kocsival nem kockáztatjuk meg az utat! Néztem busz menetrendet, vonat menetrendet! Debrecenbe még csak simán (legfeljesbb sok várakozással) feljutunk az időpontra, de haza nincs már járat!
Így felhívtam a dokit, hogy ugyan már adjon korábbit, mert kocsival nem csak tömegközlekedéssel jutunk el! Hihetetlen, de szó nélkül mondta, hogy mikorra és ahhoz jó-e a haza felé tartó járatunk! Így lett 15.45! Ehhez volt vonatunk és még azt is elmagyarázta, hogy melyik villamossal, honnan hová!
(Extra pirospont neki!)
Természetesen Egerből (extra sz@r város)
hülyén van közlekedés! 11.36-kor kellett indulni, így 3-ra odaértünk! Kerestünk egy kávézót gyors fogyasztás és irány a doki!
Megnézte a papírokat, kifaggatott, megkérdezte, hogy mikor volt mensi, mondtam, hogy ma! Aztán közölte, hogy vetkőzés megvizsgál meg minden! (apjuk végig bennt volt velem)
A technikai felszerelést nem is részletezném! (4d UH, meg giga, hiper technológia) legalábbis ahhoz képest, amit én itt Egerben tapasztaltam! Apjuk is csak nézte a nagy képernyőn a méhem!
Minden ok, szupi, tökéletes! Felöltözhettem!
Itt kötekednék egy picit! nyálkahártya 7 mm
Szerintem ez vékony (nem is lesz meg sokáig most)! De ő nem szólt rá semmit!
Megjegyezte, hogy hyper mértékben előrehajló a méhem! (De elfelejtettem kérdezni, hogy most mi van?) Az itteni dokim hátrahajló méhet mondott! Vagy ez ugyan azt jelenti, csak más szemszögből? - (Vagy alakváltoztató!)
Aztán vázolta a lehetőséget, amiből választhatok:
1.) 13-14 napon megcsinálja az összeférhetetlenségit
1/a - ha jó, akkor spontánkodunk tovább vagy inszem
1/b - ha nem jó, akkor inszem
Én megkérdeztem, hogy lehet-e azt is választani, hogy inszem most? Jó fej volt, mert közölte, hogy: Igaza van Bettina, mit tököljünk!
Így hétfőn megyek 3. napi vérvételre fél 8-ra (természetesen vonat az innen fél 4-kor indul) 12.00-re kész az eredmény és megbeszéljük ez alapján a stimulálást, majd kb. 2 UH és inszem!
Szóval határozottan belecsapunk a lecsóba!
(15 perc után)
És persze haza fél 6-kor indult vonat, amihez a csatlakozásra fél órát kellett várni, majd késett a vonat így értünk haza 21.00 körül!
Persze közben intézhettem, hogy hétfőn nem megyek be dolgozni, meg kísérőt keresni, aki eljön velem, mert apjuk nem tud!
De ugye kit érdekel az utazás, várakozás, jövés-menés, mikor INSZEM lesz!
NAGYON KÖSZI NEKTEK, hogy meghallgattatok, tanácsot adtatok, segítettetek!