Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Panda!Gyönyörű ez a kis film,sírtam rajta.

Császár:Kezdődőtt azzal,hogy nagy a baba.Amikor kórházban voltam,akkor megvizsgált egy főo,és ordítozott a dokimmal,hogy ez a baba akkora,hogy ha akkor 34+5 napossan megszültem volna,akkor sem lenne semmi baj,és nem kell infúzióval visszatartani.Innen indult.
Aztán írtam nektek,hogy a 4d-n az agykamrát tágabbnak látták,ezért mentünk uh-ra,de ott meg azt mondták,hogy rendbe van,és doki nézte nem szonográfus.

De a dokim azt mondta hogy figyelni kell rá

ami még rám írható,hogy végig volt folyásom,sárgás,ami lehet,hogy még évekig meglesz,de az elején beilyesztett,és mi meg nem mertünk kockáztatni,nehogy burokrepedés legyen,végig jártunk hozzá kezelésre.(Nagyon sokszor)A fertőzésre tudok még gondolni,de aztmeg penicillin infúzióval meglehetne előzni nem?

És ma azt mondta hogy az előzményeket figyelembe véve akar császárt,de nem értem az előzményeket.Hisz minden uh.n megfelelő méretek,vérvételek rendben........


Teljesen zárt vagyok.
Mit csináljak,hogy kinyíljon a méhszály,vagy induljon be a szülés?
Alig várom,gogy azt érezzem folyik a vizem,és akkor talán nekiindulhatnánk símán.

De milyen az a tervezett császi?Tuti nem fogja megvárni a 40 hetet így a doki,lehet uh után azt mondja holnap kivesszük?????????

Nagyon kivagyok,eddig is rengeteg pénzt kapott tőlünk,bíztam benne,de most nem értem.Eddig nem volt ilyen,csak mióta ugatott vele az a doki a szemem előtt.

Ha van ötletetek,hogy beinduljon a szülés,elfogadnám,mert most nagyon kivagyok.

Kép
csiperke
 
 


Csiperke :)
ezt írom... én ebbe nem mennék bele.
37. héten sehogy sem fogod tudni indukálni a szülést, az nem a te akaratodtól függ.
Nincs olyan, hogy ő eldönti, te meg kés alá fekszel.
Ha császár akkor is ragaszkodnék ahhoz, hogy megvárja amíg magától be nem indul, előtte semmi indok arra, hogy kivegye!

mondd, hogy NEM, nem egyezel bele, ez ennyire egyszerű.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Csipi, leírom az én császárom.Én is úgy éreztem, elvettek valamit tőlem, arról nem is beszélve, ma tölteném a 40. hetet, szar mert szeretnék, szerettem volna még terhes maradni, de ez adatott nekem...ezt csak azért írtam hogy tudd, ha csaszi lesz, lesznek ilyen érzéseid biztosan, de ott a baba, és nekem most már ez a legfontosabb, egészséges és minden oké(leszámítva, hogy ma éjjel egyikünk sem aludt, meleg volt bent, rohadt panelfűtés :twisted: )

Szóvalé reggel, pontosabban hajnalban beöntés, aztán wcn töltötttem egy kis időt :oops: , aztán fel a szülőszobára. Szétizgultam magam, rendesen, felrakták a ctgt , leborotváltak, és vártun, rengeteget, mert mégsem velünk kezdték, jött egy sürgős csaszi. Na kész ideg voltam, infúziót ekötötték, kb 3djára találták meg a vénám, de hozzászoktam ehhez már.
Aztán szóltak, ballajak át ha tudok vagy átemelnek, én átballagtam. Dokim meg még nem érkezett meg, nem tudtam utolérni,. mert reggel elment, hogy nem velem kezdték, de aztán férjem utolérte, amikor én már a műtőben voltam, szóval itt is ideges voltam.

spinális érzéstelenítőt kaptam, na az szar volt, mert a doki rossz gerincrészbe adta és nem hatott, na még idegebb lettem, 10 percet szórakozott, a sima érzéstelenítő sem hatott és hát nem volt kellemes ahogy az ilyen meg olyan vastagságű tűkről beszélgettek, hogy mekkora kell és hova döfjék stb, engem már az ájulás kerülgetett, amikor hirtelen a lábamba villám csapott, felsikítottam, hgy fáj és nem érzem, na akkor azt mondták, most jó!Mert villámot kell érezni a lábban, majd semmit.

nem mozdulhattam, a műtős pasi tologatott a z asztalon, semmit sem éreztem magamból.

és akkor oxigénmaszk, infúzió, vérnyomi mérő, cukormérő stb és megláttam a dokim. Azt kérdezte, érzek-e valamit, én azt mondtam, még nem, akkor jó, mert már felvágtuk, válaszolta.

engem nyugalom fogott el, mert halálfélelmem volt, hogy mi van ha érzem, de nem éreztem.

majd rá 3-5 percre, 10 óra 52 perckor, 4 héttel ezelőtt pontosan kivették a babámat.

doki annyit mondott, ez egy fiú és megvan vagy két kiló, ne aggódjon!!!!Majd elvitték, közben összeöltöttek, és végighallgattam a politizálásukat meg az egügyi rendszer szidását meg néha fantasztikus vicceket mondtak, azokon én is röhögtem.

majd visszahozták a babát, egy pólyában, ahonnan majd kiesett szegény és én csak annyit tudtam mondani, jézus, de pici vagy és elvitték a koraosztályra. engem meg le az intenzívre.

másnap felálltam és lementem hozzá.

a felállás nehéz 2-3 napig, iszonyat fájdalmas, de amint rájössz a technikára, hogyan kell a kórházi ágyból felkelni, megy mint a karikacsapás!!!Csak addig nehéz.

van egy technikája, de magadnak kell rájönni, leírhatom, ha akarod, de magadnak egyszerűbb rájönni!

(oldalt kell fordulni és kézzel feltolni magad, mert ahsad ereje nem tud most segíteni, majd ha feltoltad magad a lábad erejével kell felhúzni magad az ágyról, visszafekvés egyszerűbb. szóval nehéz leírni, ezért is mondtam, hogy majd rájössz)
Vendég
 

 
 

Icsilya!
Köszike a reakciót.Tudom,hogy csak úgy nem fog megindulni a szülés.(Bár jó lenne).

De ha bejelenti az osztályvezetőnek a dolgot,gondolom a műtéti terv miatt,akkor nem fogja megvárni,hogy magától meginduljon,hanem gondolom eldönti,hogy jövö szerda 9 óra .Nem?

Még jövőhéten beszélek vele,akkor ott lesz a férjem is,és végül attól fog eldőlni a dolog,hogy mekkora a BPD-je,és a súlya.

Lafi!Köszönöm,hogy leírtad a tőrténetet,még olvasni fogom egy párszor,mire is készüljek.Katétered,vagy drain-ed volt császi után?

Nekem is az a legfontosabb,hogy egészséges legyen,csak most nagyon lehangolódtam.Műtéteket ismerem sajnos,munkám miatt,hogy fejed fölött beszélik meg a dolgaikat.

Kép
csiperke
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Én is a Kaáliba járok ( Bonit ismerem ), eddig volt 3 inszemem és most lett volna februárban a lombikom. Decemberben spontán hónap volt. Jól kezdődött az idei évem, mert teszteltem egy pozitívat. Ma voltam a Kaáliban, a vérvétel eredménye: hcg 134. A doki szerint ez jó, de én úgy éreztem ebben a ciklusban, hogy a tüszőrepedésem nem a 14., hanem a 11. napon volt. És akkor szerintem nem olyan jó. Utolsó mensim december 5-én volt. Szerintetek?

Réka
réka66
 
 


Pandus,
nagyon nagyon aranyos a filmecske, milyen szép emlék lesz Dórikának :!: :D

Kisfióka,
hú, ez kegyetlen élmény lehetett, nem irigyellek, én is biztos szívrohamot kaptam volna
azért elég furi, hogy nem hallotta, látta a szívét.. :shock:

Csiperke,
hát ezt én sem értem, annak komoly oka kell, hogy legyen ha császározni akar!!!
mi az hogy nagy a gyerek???????? :x
mennyire nagy?? 5-6 kg??? :shock:
nem egy lányt ismerek, alacsonyat, vékonyat aki simán hozott világra 4-5kg-os babákat :!:

Réka
hát ezt elég nehéz megmondani az alapján, hogy mikor érezted!? :oops:
sztem higgy a dokiknak, max. menj el újra vérvételre és ha megfelelően nő az érték az a lényeg
asszem 2 naponta duplázódik... :roll:

Kép
fendike
 
 


Donika,
hát nem tudom, kis hasfájás normális lehet, de tudod nekem is mindig ez a dilemmám, hogy min kell aggódni, mi az ami normális.. :roll:
én holnap megyek dokihoz, mondom majd neki, hogy sokat keményedek, de már előre látom a reakcióját.. :?
én is a bérest szedem!!

Kata,
akkor a magneB6-tól vagyok olyan rohadt szomjas????
este beveszek 2-t és hajnalban fel kell tépnem a hűtőt, az az érzésem, hogy mindent meg tudnék inni ami benne van.. :D
neked izzadás éjjel nem volt??
én vagy 2szer öltözöm át, remek mulatság!!!
és szarul alszom, sokat pisilek, izzadok, iszom mint a ... :D , remek pihentető éjszakáim vannak :oops:
már vmi homeopátiás altatón gondolkozom.. :roll:

Kép
fendike
 
 


Sziasztok

Lányok :P
Kíváncsi vagyok, ki mikor szül. Annyira közel vagytok most így Csipi, Pandus és Judit is.

Pandus :P
Nagyon megható a kisfilm, amit készítettél.

Kisfóka :P
Remélem, mostmár minden rendben lesz veletek.
Ha jössz rendszeresen és megadod az adataidat, szívesen beteszlek a táblába.

Én tegnap voltam a legrosszabbul náthaügyileg, még lázam is volt, eléggé aggódtam, de mára mintha jobb lenne, s már csak hőemelkedésem van. Talán holnapra mégjobb lesz...

Boni :P
Itt is gratu.

Feldobom ide is a babavárós táblát:
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
köszi a táblicskut!!!
Jobbulást!!!
Engem is megérintett az influenza szele, nátha + köhögét, ami igen szar, állandóan benyilall vhol a hasam, próbálom visszatartani.. :oops:

Csiperke,
azt még lefelejtettem, hogy a folyás - ami szinte mindenkinek van - szintén nem ok a császárra!!!!
barátnőmnek a 9. hónapra streptococcusa és candidája is lett, szülés előtt kapott az infúzióba vmi lórugást és kb. 3 óra alatt iszonyú könnyen megszületett a babája, akinek persze semmi baja nem lett emiatt!!!!
szóval, ne hagyd magad!!!!!!! :D

Kép
fendike
 
 


Réka :D
találgatásokba senki sem bocsátkozna szívesen, mert igazán semmi okosat nem fog tudni Neked mondani.
a beágyazódás 5-9 napon belül bármikor lehet a megtermékenyülés után, ha később ágyazódott be már ott vagyunk mintha a 14en volt a tüszőrepid és hamar ágyazódik be... szóval kár ezen agyalni.
várd meg a 2 hét múlva esedékes UHt, akkor okosabbak lesztek.
ha nagyon aggódós vagy, akkor 1 hét múlva kérj hcg kontroll vérvételt.

Csiperke :D
nincs olyan, hogy műtéti terv, ragaszkodj hozzá, hogy várjátok meg a spontán indulást, én a vajdáshoz is ragaszkodnék és ahhoz, hogy lássátok hogy alakulnak a dolgok.
Lilivel én vajúdtam is mert szerettem volna spontán megszülni, de nem ment így ő is csaszis lett.

jah, amit meg a folyásodról írtál!
ha komoly baci lenne benne már eddig is kezelni kellett volna és gondot okozott volna, valószínűleg cska bővebb terhességi folyásról van szó, simán lehet mellette hüvelyen keresztül szülni.

bpd meg súlybecsléshez... Máténál (aki 2300 grammal született) 600 grammot mértek el, Lilinél meg fél kilót... semmire nem jó.

én ahhoz ragaszkodnék, hogy ne előre döntsék el.

mellesleg ha az orvosra nem lehet hatni szerintem nem jó orvos, mert túl azon, hogy nem értesz egyet vele, semmibe veszi a Te óhajod, ami a legnagyobb hibák egyike, amit csak egy szülész elkövethet

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Csipi, katéter volt bennem a műtét alatt és másnap regelig,az első kelésnél, azaz még aznap este bennem volt, de reggel már a mosdásnál kivették.
Vendég
 


Fanni!
Örülnék, ha bekerülnék a táblába! :) Életkor: 24. Orvos: Dr. Krizsa.
Probléma: egy elzáródott petevezető,+endometriózis, 2 inszem után 1 lombik sikerült. Szülés várható ideje: 2008.június 12.
Köszi! :D

Remélem én is, hogy mostmár minden rendben lesz!
Mikor mész uh-ra legközelebb?

Fendike!
Az uh gépen nem lehetett semmit látni, csak egy fehér valamit, ami hasonlított egy baba formára, ami egy helyben volt! Nagyon nagyon megilyedtem, hogy ez nem történhet meg, de utánna a másik gépen láttam, hogy nagyon élénk,a mi kicsi bébink! :D

Itt megjegyezném, hogy Krizsa doki már a terhesség elejétől óva int a szegedi Klinikától! Kezdem érteni, hogy miért. Ő szegedi és dolgozott a Kkinikán. de váltott!Vajon miért?

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Lányok!

A férjem honlapján tudtok uh felvételeket nézni a babánkról!

www.potsdamstudio.extra.hu

Belépés a babázóba, lehet, hogy le kell tölteni hozzá egy programot, de ott van az is, le tudjátok tölteni! :wink:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Sziasztok

ezzel még tartozom! :lol:

Kép
Vendég
 


Pandus!
Nagyon aranyos a kisfilm! :)

Orsi! :D
Vettem a Béres magnéziumból, megdöbbentem, hogy 1 tablettában 250 mg van, abból akkor 3x1-t szedjek szerinted? Reggelente 1 szem Gravidát is szedek.

Kisfóka!
Jaj, nagyon sajnállak, amin keresztül mentél, szörnyű lehetett! Lényeg, hogy a babával minden rendben! A barnázgatásod nyugodtan lehet a vizsgálattól, de azért inkább pihenjél! Nekem elég sokat fájt a hasam 18 hetesen is, nyúlnak a szalagok, és az nagyon tud fájni, neked is javaslom, hogy egy pici alkohol jó rá! :lol:

Fendike! :D
Jön az izgalmas időszak, reméljük a legjobbakat! Én tegnap éjszaka nagyon rosszul aludtam, egyik oldalamra se tudtam fordulni, mert nem tetszett Zsombinak, ráadásul formába volt, egyfojtába mozgott!

Fanni!:P
Jobbulást, mikor mész uh-ra legközelebb?

Csiperke!
Egyetértek az előttem szólókkal, ne hagyd magad!

Kép

Kép
donika
 
 


javítva: egyfolytában

Kép

Kép
donika
 
 


Bonikó!
Nagyon szépen látszik a picike! :lol:

Kép

Kép
donika
 
 


Fanni! :P
Szupi a tábla, annyi, hogy szeptemberben 31 lettem!
Itt szeretnék gratulálni Leonak, remélem ő is csatlakozni fog hozzánk! :wink:

Kép

Kép
donika
 
 


Donika :P
14-én biztosan, de még előtte is lehet, hogy kisírok valahol 1-et :wink:

Kisfóka :P
Betettelek a táblába, a következő frissítésben benne leszel!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Na megjöttünk az uh-ról Dorka bátran jöhet akár egy perc múlva is, mert már kb. 3000 g :lol: Hihetetlen sokat szedett fel, azt hiszem a decemberi csoki zabálásom megtette a hatását :lol: Doki szerint most lelassul a hízása kb. 3200-3300 g lesz, persze majd meglátjuk ha megszületett, mert az uh is tévedhet nem is keveset. Amúgy minden ok, beilleszkedett a buksija a helyére, holnap ctg és megnézem a szülőszobákat, hétfőn vérvétel.

Boniko,
Már most nagyon édes a babád :wink:
Vendég
 


donika írta:Orsi! :D
Vettem a Béres magnéziumból, megdöbbentem, hogy 1 tablettában 250 mg van, abból akkor 3x1-t szedjek szerinted? Reggelente 1 szem Gravidát is szedek.

3x2 is mehet simán

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


PAndus annyira jó a kisfilmed és hajrá Dóribaba! :lol:
Vendég
 


Pandus :D
ezek szuper hírek! az hoy a feje a helyén megint csak jó hír.
(nekem Lili sajnos beilleszkedni sem tudott még a szülés előtt 2 nappal is kimozdítható volt a buksija a medencéből)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Igen nagyon örülök, nem gondoltam volna hogy ilyen kis méretes feneket növeszt ez a lány :lol: Bár korának megfelelő a mérete, szerintem rengeteget hízott 4 hét alatt, rá is igaz hogy ünnnepek alatt elereszti magát :lol: Az baj, ha kimozdítható még ilyenkor is a baba buksija?

Boniko,
Köszi :D
Vendég
 


Pandácska :)
Lili 2940nel született 37+3ra... az normális súly, Dorkáé is az.
Fej: Igen az nem jelent túl jót, mert azt jelenti, hogy valami miatt nem tud eléggé lejönni, bíztunk benne, hogy szülés során elindul, de aztán csaszikor kiderült, hogy rövid volt a köldökzsinórja és az is 2szer a nyakán volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
köszi

Pandus!
Szuper hírek, hajrá Dorka baba! :D

Kép

Kép
donika
 
 


Pandus,
húúú, kezd nagyon izgi lenni, szuper hírek, Dórika tudja a dolgát és szép nagy baba... :D
emlékszem nemrég volt amikor ott kókadoztál a fotelban a kaáliban.. :D

Kép
fendike
 
 


Donika! Én korai fájásokkal mentem be, nekem azt mondta a dokim ha 2 feles után nem jobb, azonnal kórház. Nem volt jobb és mentem. Olyan erős fájásaim voltak, mint a szülés előtt 2 órával, szerencsére rendszertelenek és megfogta az infúzió. a 32-33. héten volt, 4 napot voltam bent. Szerintem is mehet 3x2, én 4x2t szedtem a 28. héttől, dobozszám ettem, mert nagyon keményedett a pocim a fekvés ellenére. A kórház után olyan erős keményedés nem volt mint akkor délután, mikor bementünk. Arra kell figyelni és azért kell időben menni, hogy a fájások ne rendeződjenek be és ne kezdjen kinyílni a méhszáj, mert akkor már nehéz visszafordítani.

Fendike! A magnéziumtól lehetsz simán szomjas, mondom és 2 liter vizet megittam éjjelente, meg a szülőszobán is az infúzió alatt. Én kb. 5x pisiltem éjjelente és dőlt rólam a vít, a mellkaso hátam tiszta víz volt. (Ja, és én viszkettem is, MINDENHOL, és csak az egyik oldalamon tudtam aludni. És ami a csúcs volt, a szeméremcsontomnál (vagy valahol ott) annyira fellazultak az izületek, hogy mikor felálltam az ágyból, éreztem, hogy nincs a helyén. És helyre kellett csússzon, mire lépni tudtam... hááááát, nem volt kellemes!)

Pandus! Nagyon szép kis filmet csináltál! :lol:

dkata
 
 


Icsilya!

A babám fejvégű fekvésben van,de mindig nézi kézzel,és mintha kimozdítható lenne,de erre rákérdezek majd.

Kép
csiperke
 
 


csiperke írta:Icsilya!

A babám fejvégű fekvésben van,de mindig nézi kézzel,és mintha kimozdítható lenne,de erre rákérdezek majd.

szerintem ne adj neki tippeket még a császár indokláshoz! :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah és csak írom...
vajúdás után 100.000.000szor jobb a felépülés, mint a vajúdás nélküli csaszinál.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

(meg én azt vallom, a szülést a gyerek indítja, hagyjuk meg neki a döntést, ha orvosilag nem indokolt a terhesség korábbi befejezése)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Érdekes dolgok ezek pl. mitől lesz rövid egy köldökzsinór? Tudom erre nincs válasz csak költői kérdés volt :D

Fendike,
Tényleg olyan mintha tegnap lett volna :roll: gyorsan megy az idő...

Kata,
Köszönöm :D
Vendég
 


Kata,
hát igen, hasonlóak a tünetek!!! :oops:
Érdekes, hogy én fekve, éjjel keményedek leginkább, nappal csak elvétve... remélem nem lesz baj.. :roll:, fájás még nem volt, csak az összehúzódások!!

Pandus,
hogy vagy ma??

Nálam beköszöntött az influenza, hőemelkedés, köhögés, fejfájás, hányinger, nagyon remek!!! Remélem kisbabám azért jól van :!: :?:

Kép
fendike
 
 


pandácska* írta:Orsi,
Érdekes dolgok ezek pl. mitől lesz rövid egy köldökzsinór? Tudom erre nincs válasz csak költői kérdés volt :D

igen ez max. költői kérdésnek jó :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fendike,
Szokásos keményedés, görcsölés mindjárt indulok ctg-re kiváncsi vagyok a szülőszobára nagyon. Egy lapra felírtam az összes kérdésem, szegény szülésznőnek lesz mire válaszolnia :D
Vendég
 


Csiperke!

Nagyon sajnalom a szitut, biztos nehez de en sem egyeznek bele.

Fanni!

Köszi a tablat, de jo latni, hogy mar nem sok van hatra. :D Remelem jobban vagy mar!

Lafi!

Meg olvasni is rossz volt, amit a korhazban töltött idöröl irtal... :(

Pandacska!

Nagyon tetszett a kisfilm Rolatok! :D

Boniko!

Nagyon szep kep! :D

Lanyok!

Megcsinaltattam a hüvelytisztasagi vazsgalatot, es pozitiv lett azaz sztreptokokkusz fertözesem van. Hetfön kell hivni a dokit mert most meg szabin van.
Volt valakinek ilyen? Tudom, hogy antibiotikumot adnak majd de azert be vagyok tojva... :(

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Pandus, ez már nagyon izgi, az is lehet, hogy bent tartanak :?: :!:
Méhszájat mikor néztek utoljára???

Kép
fendike
 
 


Fendike,
Nem hiszem, hogy ott kell maradnom, max csak akkor ha elfolyik a m.vizem :D Szóval pár óra és jövök :D méhszájat már nem nézi a doki, felesleges mindegy hogy milyen.

Jucmuc,
Nekem is megcsinálták tegnap, nem tudom mikor lesz eredmény :roll:
Vendég
 


Fendike!
Nem ijesztgetésnek írom, csak hogy tudjátok (aki még nem szült, vagy nem szerencsés alkat), hogy a fájás sem fáj mindig!!! Nekem a nagyobbik úgy született, hogy 5 percenként "keményedett" a hasam, mikor sima vizsgálatra mentem (mert aznap kellett menni 37+3 voltam). Kérdezte a doki: Fájások vannak? Nincsennek, csak keményedik a hasam 5 percenként. Megtapogatta a hasam: jó, a baba feje még nincs annyira lent, kb. jövő héten szülünk. Aztán megvizsgált, 2 ujjnyi volt a méhszáj, és 2 óra múlva megszületett Ádám. Az a 3 tolófájás fájt.
A másodiknál tovább tartott a vajúdás mert indították. Mikor már "untam", megkérdeztem, milyen erős fájások már ezek, mikor lesz ebből gyerek? A szülésznő azt mondta, a nők ezen a szintem már szoktak sikoltozni... :lol: Bálint 1. tolófájásra született a maga 4450 grammjával. Én vártam a következő fájást, úgy szóltak, hogy le kéne pillantani a lábam közé, mert ott a gyerek... :oops: :oops: :oops:
Mindannyian mások vagyunk, úgyhogy a fájás se mindig jelenti azt, amit gondolunk róla.

Pandus, Te vagy a következő, szerintem a 37. hét után már jöhet (nekem az volt a NAGY lélektani határ).

dkata
 
 


Milyen gyönyörű napsütéses az idő :D :D :D

Panda :D
Olyan, de olyan izgi 8)
Még abszolút nem időszerű, de már én is nagyon-nagyon vágyom - újra - a szülés élményére!!! Meg arra a kis rózsaszín illatfelhő babára, akit utána a kezembe adnak :D

Képzeljétek, egyre biztosabban érzem a magzatmozgásokat :D Kislányomnál is nagyon hamar, már 15-16. hét körül éreztem, és most is érzem már!!! Igaz, csak nyugalmi helyzetben, és ritkán - napi 1-2X, de azért olyan jóóóó :D

Véda
Vendég
 


Pandacska!

Biztos rendben lesz a tied, en legalabbis szoritok! :D
Nekem egy hetet kellett varni az eredmenyre, bar itt rettalisat is neztek.
Kivancsi vagyok mit latnak a mai vazsgalaton Nalad! :D Majd kesöbb meg benezek. :wink:


Kata!

Te a ritka szerencsesek köze tartozol... :D 8) :wink:

Kép
Kép
jucmuc
 
 


PAndácska letelt a pár óra! :lol:
Vendég
 


Megjöttem :D
Ctg mutatott szép fájásokat, majdnem 5 percenként. Dokim is ott volt éppen, megnézte kérdezte hogy érzem? Mondtam, hogy persze már napok óta. Szülésznőm egy tündér a szülőszobák meg nagyon szépek lettek igényesek, tiszták, tágasak. Láttam babát is olyan édes volt :D Mindent megbeszéltünk alaposan. Pénteken újra ctg, ha addig egyben maradunk. Hát kiváncsi vagyok hogyan alakulnak a dolgok :roll:
Vendég
 


panda, izigis kezd lenni a dolog!
és ne fájdítsd a szívem, szóval minden széééép, jajjj...én meg trutyis,undorító, gyomorforgató, sz@r helyen szültem :evil:
Vendég
 


Lafi,
Akkor nem szép koszos, lepukkant, csöves. Így jobb? :D
Vendég
 


Pandacska,
ez most mar tenyleg nagyon izgi mikor dont ugy Dorika hogy kibujik.
Gyonyoru a kisfilm,olyan meghato...

Kisfoka,
nagyon durva a szori en biztos rosszul lettem volna..Remelem elmuli ka barnazgatas is hamarosan es nyugodtan varhatod a babat

Csiperke,
drukkolok neked hogy ´tnyleg csak akkor kelljen a csaszi ha az indokolt..Probald azert meggyozni a dokit..

Fanni,
remelem mar jobban vagy es nincs lazad++
Megkerhetnelek hogy enge mis betegyel a tabliba?
Adatok: Kor 29,Korhaz-Brusszel VUB,kiskatonak miatt,kislany Laura,04.04.2008
Koszi elore is :lol:

Fendike,
jobbulast neked is++Az ejszakai horror nalam is bekoszontott ma pl reggel fel hetkor sikerult elaludnom.Es a picur is nagyon aktiv volt.Es meg a gyomoreges...Neked javult?

Boniko,
nagyon szep a piciked :lol:

Mi tegnap voltunk bevasarolni es megvettuk a picur dolgait,mar csak aprosagok vannak hatra..Vettem egy csomo ruhacskat is mert nagy learazas volt :lol: Kozel 4 ora az uzletben de nagyon elveztem :lol:
Lanyokszerintetek ejszakara a halozsak eleg?
Talaltam egy nagyon szupert,ALVI markajut es ket reszbol all,egy hosszu ujju vekonyabb es a zsak..Az elado szerint erre mar nem kell takaro :?

Kép
petitpois
 
 


Kata! :D
Köszi a részletes leírást!

Pandus!
Akkor tényleg bármikor jöhet Dorka! Te szeretnél már szülni, vagy inkább még maradjon bent 1-2 hetet?

Jucmuc!
Te időd is vészesen közeleg! :lol: A hüvelytisztasági vizsgálatot mindenkinél elvégzik? Mi van, ha nem szedsz antibibit, ok, értem, hogy kell, de ha vkinél nem végzik el ezt a vizsgálatot, mi van?

Fendike!
Jobbulást! :D

Petitpois!
:?: :?:

Kép

Kép
donika
 
 


Pandus, jajajaja sokkal jobb! :lol:

Petitposi, én nem rakom hálózsákba, body-rugi-takaró, egy könnyedebb, mivel mi panelban lakunk és hát 26 fok van bent pedig lezárjuk nálunk a fűtést, hogy ne legyen annyira meleg, és még így is 26 fok van, mert jön át a többi szobából. :evil: Szóval ott nem érdemes bundazsák. amúgy meg sokan azzal takarják a bébit. Sztem a melegtől függ.
Vendég
 


Petitpois! :D
Én is venni akartam hálózsákot, de már többen azt mondták, hogy éjszaka körülményes lesz tisztába tenni, kivenni a zsákból, vissza! Ezt majd a helyzet hozza sztem! Inkább később, amikor lerúgja a takarót, akkor biztos kelleni fog!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika :D
éjjel nem kell tisztába tenni a gyereket! azzal csak felébreszted és nemtanulja meg, hogy éjjel éjjel van, nappal meg nappal.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: