Na helló!
Most már képeket is néztem
aki hiányolt: kössz
Hajni: Te bombasztikusan nézel ki a karácsonyi fotókon!! Van nekem is ilyen sortom, de mikor lesz az jó... Majd egyszer
talán
És Marcinak micsoda szempillái vannak! Mintha külön növesztette volna! Lilla "hajnali" fél 7kor kel? Nekem az már reggel:(
Andi: Petra olyan bájos, szép kis pofijú, Huba meg szerintem Mókamiki személyesen! Szerintem olyan mókásan, viccesen néz. Vagy lehet h a feliratok teszik? Nem, úgy néz és kész!
Kriszti: hogy áll a szopi/éjszakázás ügy? Hogy bírod? Én komolyan reggel fél hatkor van hogy tiszta kóma vagyok, és hagyom fél órát nyekegni (nem sírni), mert minden porcikám aludni akar! Ezellen az álmosság ellen elég nehéz küzdeni.
Jolka: Milyen boldogan tekingetsz a Ákossal a képen! (ez a frissbaba kép még). Nálatok van féltékenység? És 8 kiló a kis repper?
Nem is tudom, ki írta a derékfájást. Hát nekem nagyon fáj! De térdmagsságban pelenkázom, talán azért.
Móni: babaúszást ikor kezditek? És hol?
Szilveszterkor meg előtte barátoknál voltunk, ott is aludtunk. Vilmos irtó jól viselkedett végig. Aztán hazajöttünk, itt kiadta magából a feszkót. Néha már rá lehet bírni, hogy visszaaludjon fél kilencig!!! Éljen! De ma is fél hatkor keltünk
Szopi ügy: megyeget. 130-nál többet viszon nem eszik meg egyszerre. Én szerintem sosem fogok 200 körül szoptatni. Nem is tudom, hogy az ő adagja mikor és hogy fog emelkedni. Holnap hivatalos mérés, aztán már csak itthon fogom mérni, jaaaj, megint izgulok. Remélem jól hízik. Szerintetek nem gáz a súlya 5050 volt, 11 hetesen, 3150-el hoztuk ki.
Jutta: mintha magamat olvasnám. A depid biztos összefügg a szoptatással. De Dorka lassan 3 hónapos lesz, minél idősebb, egyre több dolog érdekli, kevesebbet akar cicin lenni, és az intimitás valóban fontos, és ameddig lehet/ett, te megadtad neki. Ha észreveszem, h kevés a tejem, én is egyből kiakadok, pont ilyeneket gondolok, de ha nincs tej, akkor nincs:( és én már azt is észrevettem, h ha én feszült vagyok, bizony a Vilmos is szirénázik. És ne félj elmondani a problémádat, akár itt priviben, akár otthon bárkinek. De igyekezz olyat találni, aki tudja is, h miről beszélsz. Emlékszem, mikor frusztráltak Téged a rokonok, lehet, h nem velük kéne megosztanod. És mindenekeltőtt tudj róla, hogy ez teljesen természtes!!! Nem akarok itt okoskodni, bocs, csak én is így érzek sokszor, bár nekem az eleje volt pokoli lelkileg.
Zsu: örülök, h Pankával már minden rendben! Vagy most még álomkóros? Miért van a tejmentes tápszer? A múltkoriak miatt az kell? Nagyon jó a karácsoniy fotó, szépek vagytok rajta!!! Azért Panka még jó húsban van:) az anyukája meg 45 kg ??:evil:
Mogyó: Ágikának úgy láttam, hogy tetszik az együtt fürdés apával. A kis vigyori! És nálunk is van olyan, hogy sírva kel a Vili, nem tudom miért. Fodrász: 3 hete vettem hajfestéket , ma már befesteném. Te végül eljutottál? Ágika mit szólt hozzá?
Na, jól sokat írtam, most itthon van Noldi, így egész más itthon lenni.
Boldog hófórdulókat!