Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG ÚJ ÉVET Minden kedves topikos mamának!

Mi Hangát ágyba dugtuk szokásos időben, aztán megvártuk az éjfélt, de én már alig birtam nyitvatartani a szememet, aztán az állat szomszédunk nekiállt petárdázni, meg tűzijátékozni a kertből inditott jónéhány rakétát, de szerencsére a kiscsaj nem ébredt fel. (én viszont baromi ideges voltam mert pont a kislány ablaka a kertre néz ahonnan ő inditotta ezeket a rakétákat és neki is van mondjuk egy lánya, tudhatta volna) Na nem mérgelődöm, mert elvégre is nem kelt fel a Hanga.

VISZONT MEGJÖTT A MÁSODIK KISFOGA!!!! Rohamütemben fejlődünk :D egyik napról a másikra sereg-forog, meg mostmár kocogtatja a fogát a pohár szélén! Annyit nevettünk ma rajta, és látja hogy tetszik amit csinál és tovább csinálja !!!

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Ma apa elvonult a dolgozóba, úgyhogy ha a 2 kis törpe is úgy akarja akkor jövök.

Addig is 2 kép.

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Jó reggelt csajok!!!! :)

Ismét egy szokásos hétköznap.....illete majdnem, mert hogy Ati kicsit el lett kapatva. :cry: Reggel fél órát üvöltött a járókában, mire feladta. Szabályosan sikítozott, kiabált, olyan dühös volt. Aztán abbahagyta, nézelődött egy darabig, most meg alszik. Lehet ezt másként is, vagy csak én vagyok ilyen szívtelen? :oops: (Tegnap már abszolút nem tudtuk magára hagyni a járókában, már akkor is úgy visított....)

Egyébként meg valami nyavalyával viaskodom. Torokfájós, tüsszögős valami.....homeobogyót szedek, hátha....nagyon bízom benne.

Mai tervek: amint Ati kel, szopi után irány ajándékot venni apának. Holnap szülinapja van. Egyébként mosok, megy gyorsan összeütök egy borsófőzeléket ebédre. Nem sűrgős, mert most reggelizem.

Franciska
Gyűröm én is a Leg Magic-et. :lol: Most nem hagyom, hogy alább hagyjon a lelkesedésem. Szerintem elvileg fogyaszt is, mert hogy zsírt is éget. De én nem mértem se centit, se kilót. (Na jó, tudom, hogy most 57 vagyok). Majd ha a látvánnyal elégedett leszek, akkor lesz jó. (Minden nap nézegetem magam a tükörben, és kérdezgetem apát, hogy na, kisebb lett? :lol: :lol: :lol: Észre vett valami változást? :lol: :lol: :lol: )

Ati felébredt, szopizni mentünk...

mikegirl
 
 

 
 

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!

Hát mi rosszul kezdjük az újévet. :( Kaki már megint nincs egy hete, most jöttünk az orvostól. Szerinte ne aggódjak, nem kemény Fanni hasa, nincs felfújodva, jókedvű.... A sebészetre nem akar megint elküldeni, mert ott megint megkinoznák Fannit, és szerinte alaptalanul. Holnap kijön a védőnő és ha még mindig nincs, akkor kitalálunk valamit. Ezt mondták... :( Pedig már mindent próbáltam. Szerinte az hogy múltkor minden nap volt kaki, a gyógyszernek volt a hatása, amit a betegségére kapott. De most hogy meggyógyult, visszaállt a régi rend.... mármint hogy ritkán kakil.

A másik dolog: egyre többször kel fel éjszaka úgy, hogy nem alszik vissza rögtön evés után. Ma is éjjel egykor felkelt és fél 3-kor aludt vissza. Utána fél 9-kor én keltettem, mert ugye indulni kellett az orvoshoz. Ilyenkor ha felkel, nem sir, nem nyügös, egyszerűen nem álmos. Vigyorog, tornászik, játszik... Én meg nyüglödöm mellette.

Na még jövök, de most menni kell, hiv a kisasszony...

horvviki
 
 


BÚÉK MINDENKINEK, CSAJOK!
Kép

Sziszike,
gratula a fogacskákhoz! :) Egyébként a szilveszter nálunk is hasonló volt: én is szétmérgelődtem magam éjfél után, mert egy barom nekiállt tűzijátékozni meg petárdázni a téren, amelynek a sarkán lakunk. Kérdem én: mi a fészkes fene poén van abban, hogy durrogatunk egy olyan helyen, ahol ilyenkor a kutya sem jár, mert mindenki, aki az utcán van, a nagyobb helyeken tolong? :evil: Meg reggel hatkor is bosszankodtam egy sort, mert akkor meg a szemközti pubból tódultak ki egy kellemes üvöltözésre meg petárdázásra s...részeg alakok. Hála istennek Zituka egyikre sem ébredt fel, nem is értem, hogy csinálta. Lehet, hogy tőlem örökölte az alvókáját? :D
Ja, és tegnap újév örömére hasra küzdötte magát. Már néhány napja igencsak tekereg mindenfelé, de tegnapra rájött, hogy mehet ez tovább is. Igaz, a maga alatt felejtett kis mancsával még nem tudott mit kezdeni, de szemlátomást nagyon megörült a váratlan attrakciónak. :D

Dimet,
hol kapható ez a sampon? Elvileg bárhol? Én ugyanis már nemigen akarnék vágatni a hajamból, mert abból nullás gép lenne. :?

italoman
 
 


Nincs elmenetel, nincs séta, nincs vásárlás.....apa kocsijában maradt a kulcsom. :cry: Pótkulcs meg csak a bejárati ajtóhoz van, garázshoz, kapuhoz nincs :evil: :evil:
Viszont Ati kint szunyál a teraszon. Min. 0 fok van, mert olvad. Egykor behozom, másfél óra elég lesz, azt hiszem.

Ildi, Vichy cuccokat gyógyszertárban lehet venni. Nem akarom elvenni a kedved, de a sógornőmnek nem használt. Valaki írta, hogy ezerféle cucc van, lehet próbálkozni, mindenkinek más jön be......

mikegirl
 
 


Mikegirl!
Üvöltés-elkapatás: szerintem te csinálod jól :) Én egyszer már elszúrtam de nagyon és úgy néz ki, másodszor sem lesz sokkal jobb. Bár időnként muszáj hagyni bőgni Enikőt, mert ugye van egy bátyja is, akivel foglalkoznom kell, de én nem vagyok ilyen szilárd és kitartó...
Nem csak neked jó, ha elvan egy ideig egyedül, de az ő érdeke is.

Én most értem haza gyed-ügyintézés körútról, király volt.

Viki!
Üdv a klubban (éjszaka felkelő és ébren lévő babák anyukái klubjában). Szerintem ne játsz vele, mert megszokja. Én át szoktam menni a kiscsajjal a másik szobába, hogy a fiúkat ne zavarjuk fel, lefekszünk és sötétben elvagyunk egymás mellett. Nem is nagyon beszélek hozzá, szokja meg, hogy éjszaka nem bulizunk. Bár a mai éjszakára nem szólhatok egy rossz szót sem. Jobb kedvem is van és imádom a kicsi lányt (persze akkor is, ha rossz kedvem van...)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mikegirl,
köszi, majd érdeklődöm gyógyszertárban, aztán valami csak bejön. Legalábbis remélem, mert már szelíd idegrohamokat kapok attól, hogy mindenütt a hajszálaim bolyonganak. Leginkább az zavar, ha a pici mancsai közül kell kiszedegetnem. Mindig attól parázom, hogy elfogyaszt néhányat. Vagy szerintetek ez hülyeség?

Az olvadásról jut eszembe: az elmúlt időszak fagyos napjain néha elgondolkoztam azon, vajon hány fokig érdemes egyáltalán sétálgatni a manókkal. Mintha már lett volna róla szó, de szerintetek van valami fagyhatár? :roll: Mondjuk mínusz 20 fokban tutira nem megyünk mi sem sehová, tehát olyankor a kérdés már magától megoldódik...

italoman
 
 


Pfranciska: mi is kimegyünk a nappaliba olyankor, hogy apát ne zavarjuk. Általában én is a sötétben fekszem vele a kanapén, de éjszaka tud a leghangosabban magyarázni.. Van, hogy megunom, és lerakom a játszószönyegére, én meg netezek éjjel... Lehet, akkor megpróbálom nem megunni, és kitartani, hátha az unalomtól ő is bealszik előbb.

Italoman: a mi dokink szerint -5 °C-ig lehet sétálni. Ha annál hidegebb van, akkor csak ablaknál levegőztessem egy kicsit.

Ma volt súlymérés is, 6170 gramm Fanni. 40 dekát hízott két hét alatt. Ugye múlt hónapban a betegség miatt semmit sem, azért ez már haladás.

horvviki
 
 


hali, búék!!!!

nekem bejött a vichy. de most a la rochetól használom a viszkető fejbőrre valót,mert viszket a fejem. és puklik vannak rajta, patti félék (hormonális, gondolom). és azóta nem hullik a hajam. szóval, ez is jó. és a fejbőrömnek is jó.

altatás: képzeljétek, pár napja zenére alszik el. eddig volt,mhogy 40 percig altattam!! de minimum 10-15. most meg....nelly furtado egyik számát szereti. :) 3 perc!!!!!!! de komolyan, nálunk senki se muzikális, de ha meghal vmi zenét, ami neki jó,arra elhallgat és elalszik. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Ildi, Eszterünk -9 fokban is vígan aludt kint órákat és nem lett semmi baja. Szélvédett helyre tettem, úgy emlékszem, ez a fontos (mármint nem északi oldalra)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Dimet, én is pár napja jöttem rá, hogy a zene milyen jó hatással van rá altatáskor. Lekapcsolom a villanyt, leteszem a kiságyba, és énekelek neki. ugyanakkor simogatom a buksiját. Pár perc alatt elalszik. De ez csak akkor működik, ha álmos. Tegnap este 11 után aludt el. Lányok, az lehet, hogy a foga miatt nem sír ugyan, de éberen tartja? Az este is sikongatott, kacagott. Én már rég kidőltem volna...
Benyúltam a szájacskájába, és az egyik oldalon alul éreztem, hogy élesebb az ínye. Még nem látszik semmi, csak tapintásra érződik a különbség.
Én éjszaka szoptatáskor csak suttogva beszélek hozzá, és rögtön utána lekapcsolom a fényt, mert előfordul, hogy már kezdene kacarászni a játékainak. De az első hónapokban ő is ébren volt éjszaka több órán át, tudom, hogy milyen rossz. Folyton álmos voltam.

Kép
tipetupa
 
 


én hajhullásra a fodrásztól a következőt kaptam: hormonális gond, 3-6 hónapos korig hull a haj a tesztoszteron szint helyreálltáig, utána pedig minden visszaáll a régi kerékvágásba.

horvviki: barinőm Fannija úgyanigy volt, hogy napokig no kaka, na akkor adta neki a cukros vizet, és napokig csak anyatejet és utána újra a főzeléket (neki most 7 hónapos a lánya) és ettől a gyerek úgy szétkakkantotta magát, hogy háromszor kellett lemosni, sőt a szőnyegét kipucoltatni, próbáld meg

éjszakai kelés: ne nagyon engedtesd játszani mert hozzászokik és ez lesz neki a természetes.

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Sziszike hajügyileg teljesen egyetértek - ilyenkor hullik ki az ami terhesség alatt bent maradt -sztoikus nyugalommal versenyzek a perzsamacskával ki hullajt többet :)
.. éjszaka nálunk eddig csak cumi visszatömködés van bár minden nap eldöntöm hogy viszek fel vizet mert hátha szomjasak de folyton elfelejtem... :oops:
Mikegirl a teljes fél órás programot végig csinálod a leg magic-el? Nálam a legsarkallatosabb kérdés hogy mikor tudok úgy nekiveselkedni hogy le is tudjak zuhanyozni utána és a csajok se óbégasanak le fél percenként róla...most ünnepek tájékán esélyem sem volt rá :(
Tesó kérdés - bele lehet jönni ebbe a baba várás dologba :) -mostanában egyre gyakrabban szomorodok el hogy ezen én már túl vagyok.... talán ha biztosan tudnám hogy a 4. kisfiú lenne...bár apa nem rajong az ötletér szerinte éppen elegen vagyunk..De azt is mondtam neki hogy úgy állítsa a fülét hogy babát én sem vetetek el szóval ha becsúszna.... 8)

Kép
Kép
panni7
 
 


Betegeknek jobbulást!

Éjszakai ébredés nálunk is van... anya nem is foglalkozik addig a dologgal, amíg a gyerek nem üvölt... :oops:
Még csak ki sem veszem az ágyból...
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk oly annyira volt nyugis a sziveszter, hogy koccintani nem koccintottam éjfélkor, mert szoptattam és altattam Larát. És ez a művelet olyan jól sikerült, hogy negyed 1-kor mindketten bealudtunk. :roll: :lol: :lol: A többi gyerek apa elmondása szerint egyig bírta, végül a párom dőlt ki valamikor reggel. Aztán elsején volt egy kis újévi kergeség. A srácok meg apa játékosan brikóztak, meg kergetőztek, minek eredménye az lett, hogy Vivi háttal nekiesett az ágy sarkának. Lehorzsolta csak meg lett egy pukli rajta amit apa egy jéghideg dobozos sör odanyomásával próbált leapasztani. Vivcsikém meg kifakadt, hogy a sör fúúj és nem szereti, nem kér sört. :lol: :lol: :lol:
Délután társasoztunk anyuval meg apával. Vivi szokása szerint már nagyon unta, és hogy feldobja a játékot, elkezdte leszedegetni a bábukat a pályáról. Erre apa rászólt, hogy tán mégsem kéne. És mi volt a lányom válasza erre? F.szfej. :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Megdermedt a levegő, aztán mindenki próbálta visszafojtani a röhögést. Végül leteremtettük a lányzót, hogy ilyet többet soha nem akarunk hallani tőle mert ez nagyon-nagyon csúnya volt.
Szóval így telt az első nap az évből. Remélem nem ez fogja meghatározni az egész évet.. :P :roll: :lol: :lol:

Néhány kép:
Kép A horzsolás Kép Apa ajándéka tőlem. :D:D Kép A mostohafiam belemerült a játékba.. :)

Lara új szavai: beemm, baaam, buummm, boomm :lol: :lol: :lol: kisharang.

Az éjszakai kelés nálunk úgy zajlik, hogy cumi vissza, ha kiköpi és tovább nyűglődik akkor cici.
Na megyek, mert ahogy hallom ideges a csöpp..

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Éjszaka nálunk nincs játék és cseverészés. Még villanyt sem kapcsolok a szobában. Az előszobai lámpa beszűrődő fényénél intézzük a dolgokat, és ennyi elég. :) Még ha fent is van, irány vissza az ágyba, én pedig megyek aludni.

Panni
Torna este van. Amikor apa vigyáz Atira. Én nem a dvd-vel "együtt" csinálom. A gyakorlatsor ugyanaz, viszont én mindenből 60-at csinálok, aztán kész.

mikegirl
 
 


Tyuhú Mikegirl akkor hamarosan lepattan a popsidról a bolha... :D (népi folklór :) )

Kép
Kép
panni7
 
 


dobok pát képet a mai úsziról

Kép
sziszike77
 
 


Kép zsip-zsuppal indulunk :D Kép Kép Kép Kép

mostmár eldugulok :D

Ja nem!!! Izguljatok a barátnőmért, elfolyt neki a nyákdugója 8ra van kiirva, de szerintem ma szül :D

Kép
sziszike77
 
 


B.U.É.K. mindenkinek!
Látom jól teltek az ünnepek! Nagyon édesek a fotók, a horzsolás azért kicsit dúrva.........

Sziszi, milyen hősiesen tűri a vizet a kis drága!

Képzeljétek, az új évre tekintettel megjött.... na nem olyan brutálisan, de azért vérzik, szóval próbálkozik a szervezetem!

A Leg Magic tényleg szupi, nekem nagyon bejött, gyúrjátok csak magatokat!

Kép
h.bogesz
 
 


Annyian dobtatok képet. én sem szeretnék kimaradni:


Kép még szenteste

Kép karate kid

Kép
h.bogesz
 
 


Panni
Popi terén eléggé el vagyok eresztve, úgyhogy az a bolhapattogás még várat magára :lol:

A fotók édesek!!! A horzsolás engem is megrémít.....

mikegirl
 
 


bocs. :( nem ilyesztegetni akartam. Inkább eldugulok. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hello!

Na végre én is elmondhatom, hogy kitettem Sebit a teraszra aludni! :) És aludt is egy jó nagyot, én meg addig takarítottam a havat, csajok meg apával szánkóztak meg hóembert építettek!:)

na, mennem is kell!:(

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Pattogó, nem semmi sebesülés! Engem biztos a frász törne ki, de minden bizonnyal hozzászokunk ilyesfajta esetekhez mi, elsőgyerekes anyucik is :)

Bogesz, nagyon szépek vagytok!

Eszter is felébred éjjel (van, amikor egyáltalán nem), legtöbbször elég csak visszatenni a cumit, de pl. ma éjjel Apja álomba ringatta.
Ma pedig megkóstolta az őszibaracklét és tetszett neki :) (múltkor az almát nem díjazta annyira..)

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Gurlok- nem gurulok: Én még nem tudtam visszavenni a jeggyűrűm! :oops: :wink:

Éjjeli buli: ha hagynám mikor csak mozgolódik, akkor felébredne teljesen! Csak akkor nyugszik meg, ha meg is etetem...cumi szóba se jöhet, mert nappal sem fogadja el, pedig lehet, hogy az megnyugtatná!

Nagyon cukik a képek! Sebi most az elmúlt 2-3 hétben olyan nagyot nőt!!! Még Tamara is megjegyezte, hogymilyen nagy lett, pedig a gyerekek nem nagyon figyelik az ilyet.

Sziszike: Gondolok a barátnődre...főleg, mivel most olvastam, hogy milyen káosz van a pesti szülészeteken. Van 1 cikk amiben írják, hogy rossz babát adtak neki oda szoptatni...meg hát dokik is össze -vissza dolgoznak! Pedig egy csomó helyen nem is csökkentették le az ágyszámot, sőt a kútvölgyiben nem zárták be az osztályt!!!!

Ági: Sebi is tegnap kapott először barackot-almával, ette, de közben egy csomószor megrázkódott, godnolom savanyú volt neki.:)

Bogesz: Jó, hogy neked még tornázni is marad energiád! Időm még csak lenne nekem is, de mire rászánnám magam....

mamiblue
 
 


Sziasztok

Most találtam meg a másik topicunkat :oops: nézem az utcsó hozzászólást ,mondom ez nem stimmel nem jó helyen vagyok.

Sziszike
Édes Hanga baba.Nagyon kis husika :-)Mennyire élvezi a vizet ,látszik rajta.

Hbogesz
Szaffi és ti nagyon szépek vagytok.Az a karis kép nagyon tuti. :P
Megkérdezhetem miaz amin Szaffi hason fekszik?
Jah a fátok is gyönyörű :wink:

Sabine
Én sem veszem ki csak ha hallom nagy gáz van.Nekünk voltak most sszar éjszakák akkor ki kellett venni ,de csak adig míg magam mellé tettem és úgy szenvedtünk.
Most nem akarom elkiabálni szuilveszter este óta visszaállni látszik a rend. :P Sőt ma reggel benéztünk 7.30 kor és apa kurjongatva óbégatott gyere nézd meg mit csinál ez a kutya gyerek.Benézek és mint aki mászik a rácson felfelé,kifelé néz ajtó irányába és röhög.,valamint iszonyú bűz ,ugyanis telerakta a pelust a reggel örömére.
no felkelt kaja van még jövök

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Gyönyörű idő van, süt a nap ezerrel :lol: :lol:
Ezt a képet Sabine-nak küldöm, egy kis téli hangulat. Mi itt lakunk :D

Kép

Az újévet mi is egy óriáskakival nyitottuk. Nem is fért a pelusba :lol:
Viki, lett végül kaki? Tudom milyen szörnyű, ha nincs. Egy darabig nekünk sem volt. :(

Csajszikák, mindenki babája úgy ficánkol. Csak a mi Atink nem forgolódik. Mintha visszafele fejlődne.....most megint elkezdte a repülést, pedig azon már túl voltunk. Már a popiját tologatta felfele annó. Szóval mennyire vagyunk kórosak? Vagy csak sikerült egy extra lusti bébit összehoznunk a sok év alatt?

És még egy kérdés, kicsit más téma. Használ valaki kenyérsütő gépet?
Apa tegnap kitalálta, hogy vegyünk. Mit érdemes nézni a vásárláskor? Mindegyikben lehet kalácsot is sütni? Köszi!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Kaki még mindig nincs... Létező összes módszer kipróbálva... Ma kaptunk a gyerekorvosunktól egy sebész telefonszámát. Már fel is hivtam. Parafinolajat adjak Fanninak ma 2x, és ha reggelig nem lesz, akkor holnap reggel 9-re vigyem be hozzá (Madarász utcai kórház) és megnézi. Azt mondta, ne aggódjak az anyatej 80%-a viz, és nincs szilárd anyag. Mondjuk Fanni kap már néhány kanál gyümilevet is, de hát az is csak lé, mondjuk azoknak van már rost tartalma nem? Na meg a tejpép? De abból mondjuk nem kapott sokat mostanában, pont a nem kakilás miatt. De ez a doki végre tök normáis volt, mondta, hogy csinál hasi ultrahangot, hogy megnézzük egyáltalán hol van az a kaki, ha van egyáltalán.

Könnyű mondani, hogy ne aggódjak, 10 nap nem kakilás után???

Mikegirl: nagyon szép helyen laksz. Irigykedek egy kicsit itt a lakótelepen... Kenyérsütőnk nincs, de jópár ismerősünknek van. Az a tapasztalat, hogy először "nagy szám", majd egy-két hónap után abbamaradt az otthoni kenyérsütés... bár biztos van olyan, akiknek bevált.

horvviki
 
 


Sziasztok!

Mekegirl, nagyon szép helyen laktok! Itt tényleg jól lehet levegőztetni a gyerkőcöt!

Köszi Jucu :roll: ! Apjától kapta a játékot. Ez egy virág formájú játszó szőnyeg, aminek a közepén van egy gyerekmérleghez hasonló valami amire rá lehet fektetni és forog, vagyis a gyerek hajtja a kezével körbe-körbe. Remélem érthető volt. Ezzel jól erősíti a hátizmát és ahogy forog, mindig mást lát. a cucc : http://www.infantasy.hu/newspic/p0007.jpg
Jó cuccai vannak a cégnek.

A fánk műfenyő..... meglocsolva egy kis fenyőfa illattal, hogy a hatás meglegyen :roll:

Ági, dobjál te is képet, régen láttuk Eszterkét!
Mi most a Hipp őszibarackos pépet díjazzuk, de csak 30ml-t eszik meg, még az anyatejci a Best nálunk. Teázni viszont nagyon szeret.

Kép
h.bogesz
 
 


Atya világ Horvviki!!!! Kicsit kilehetsz..... Nagyon sajnálom, remélem megoldódik és nem kell durva beavatkozás!
Gondolom próbáltátok a Glicerines kúpot?!
Egyik barátunk kislánya 5 nap nem kakilás után ettől pakolt ki, de nyakig!

Kép
h.bogesz
 
 


Nem is mondtam, voltunk Bécsbe! Álomszép volt! Nem is gondoltam volna, hogy ott ekkora a Karácsonyi készülődés! Csodás volt! Ajánlom nektek jövőre! Persze, csak aki még nem volt.

Kép

Kép
h.bogesz
 
 


Kép itt már bealudt

Kép
h.bogesz
 
 


Képzeljétek! Amíg az előző hozzászólásomat írtam, Fanni bekakilt :D :D :D Én annyira boldog vagyok :D nem kell menni holnap sebészetre :D :D :D (Teljesen normális kaki volt, és még nem is volt olyan nagy adag :oops:)
Ma délelőtt kapott narancslevet szopi előtt (védőnő ajánlotta), lehet ez segített. Így most mi narancslevezni fogunk... Hátha tényleg beválik.

H.bogesz: hülye kérdésem lenne... Szaffi mivel ment Bécsbe? Úgy értem nekünk már nem kell útlevél, de ő is mehet minden nélkül? Mert ugyebár nálunk van személyi... neki nem kell semmi? Mi nyáron megyünk Horvátországba, oda kell csináltatnunk neki útlevelet, úgy tudom...

horvviki
 
 


Sziasztok!

Viki, gratula a kakihoz!
Nekik még kell útlevél, 2 évre adják nekik, az aktuális árát nem tudom :(

Bogi, én is mondtam apának, hogy jövőre (bocs, idén) elmegyünk Bécsbe adventkor.

Csináltam egy weboldalt ahová babazenét, gyerkőcös cuccokat töltögetek fel, ha valakit érdekel az oldal dobjon egy privit és elküldöm a címet.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Viki, egyébként tegnap is gondoltam rátok, amikor a 4. kakás pelust szedtem ki a kisasszony alól :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Kenyérsütő: nekünk van egy 2-lapátos AFK, tízezer körül volt és tökéletes. Szerintem alapvetően a méretről (1, vagy 2 lapátos) kell dönteni, onnantól kezdve csak a márkát fizettetik ki az emberrel. Ezzel is lehet kalácsot sütni, lekvárt főzni... Én mostanában csak dagasztásra használom, mert a sütőben finomabbra sül, és nem lesz lyukas az alja a lapátok miatt.

Viki :)

Bogesz, pár éve én is voltam a bécsi vásáron, mindenhol füstölt sonkák lógtak és mindenki forralt bort ivott :) Hogy bírta Szaffi az utazást? Hol etettél :) Teszek fel képet, bár nem karácsonyi, de azért eszteres :) :

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Eszterke beteg!
Folyik az orra, és nagyon csúnyán köhög! Láza azonban nincsen!
A doktorbácsi antibiotikomot is felírt! Szerintetek beadjam neki?

Robcsi!
Elküldenéd a webcímet?

Köszi

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Robcsi, én is kérem a webcímet.

Kriszti, jobbulást Eszterkének! Fura, hogy nincs láza és mégis antibiotikumot írtak fel neki. Esetleg hívd fel :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Kriszti!
2 hete Enikő is beteg volt és én beadtam neki az antibiotikumot. Ugyan az ő tünetei enyhébbek voltak (köhögés, doki szerint csúnya piros torok..), de a bátyja 40 fokos lázzal kezdte...
Igazából én sem tudom, mi a jobb, mindenesetre nálunk születéskor életmentő volt az antibiotikum, talán ezért nem vagyok annyira ellene.
De szerintem attól fájt a pocija és hasmenése is lett, úgyhogy ezekre készülj fel, ha úgy döntesz, hogy beadod.

Kenyérsütő
Van nekünk is, de most anyu használja. Az elején nálam is nagy volt a lendület, de elmúlt. Amúgy nem rossz, csak beleszórod a cuccokat és 2-3 óra múlva kész a friss kenyér, ami ráadásul sokkal tömörebb, mint a bolti és pontosan tudod, hogy miből készült...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


B.krisztike!
3 hete Fanni is beteg volt, ugyanilyen tünetekkel: folyt az orra, köhögött, de láza nem volt. Először kanalast kaptunk, de aztán kezdett ráhúzodni a fülére a hurut és akkor mi is antibiotikumot kaptunk. Én beadtam neki és 3 nap múlva sokkal jobb volt. Viszont akkor nálunk is hasmenése lett Fanninak, sőt utána zöld volt a kaki is, de az orvos azt mondta ez a betegségtől van.

horvviki
 
 


Betegeknek jobbulást!

Mikegirl
Szép... csak én nagyon örülök, hogy ez kimarad az életemből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaka
Időnként Felipe tud úgy kakilni, hogy a pelusban alig, viszont a háta közepéig olyan... :roll:

Fiús mamik
Locsolással hogy állnak a picurok?
Nálunk rendszeres, hogy vagy magukat, vagy engem pisilnek le... miért akkor jön rájuk a pisilhetnék, mikor lekerül a pelus?
Vendég
 


mikegirl: szerintem ne izgulj a forgólodás miatt ,minden gyerek más és más, hidd el Ati is nemsokára fog forogni :D, sőt lehet hogy ő már állással nyit.
A barátnőm ma hajnalban megszült, kisfiú. Ők nem akarták tudni előre a baba nemét és eldöntötték a neveket ha fiú akkor Ábel , Fiú lett az édes és szegénykémnek tegnap volt a névnapja, mondtam is neki hogy ezt a kicseszészt, karácsony, névnap szülinap egyben :D:D:D
Voltam benn nála és olyan kis pirinyók voltak a babócák, hogy csak úgy lestem hogy nemrég még a mieink is ilyen pirinyók voltak,

horvviki: örülök nagyon a kakának, sztem mostmár ne aggódj úgy néz ki hogy Fancsikának kevés kakája van, nem egy szétkakálós baba (ő egy pelussporoló baba) Nálunk még mindig szinte minden evés után van és mindig fürdetés a vége

Kép
sziszike77
 
 


Hello!

Robcsi: NEkem is elküldenéd a webcímet? Előre is köszi!:)

Mikegirl: Szép helyen laktok! 6 hónapos korban kell megfordulniuk a babáknak, asszem...
4. hónap:
- Szemével mozgó tárgyak mellett embereket is követ,
- Oldalára fordul, tárgyakért nyúl célirányosan,
- Két kézzel próbál fogni,
- Kezét a szájába veszi,
Száj - a kéz mellett a másik tapintó szerv.
Jelzőértékű: Nem fog, szájához a tárgyat nem viszi - értelmi elmaradás jele.

5. hónap:
- Tükörképére mosolyog,
- Hason fekve kezére támaszkodik,
- Lábak felfedezése - lábbal való játék,
- Támaszkodva próbál ülni, háta kezd kiegyenesedni.
Jelzőértékű: Ívelt hát, renyhe hátizmok.

6. hónap:
- Hátáról hasára próbál fordulni,
- Két kezében külön tárgyat tart,
- Száj fontos ismerkedési terület,
- A hónap végére a tónusos reflexek beépülnek a mozgásba.
Jelzőértékű: A tónusos reflexek megmaradása.

Ne aggódj! :)

Jobbulást a betegeskedőknek!

Sziszike: Gratulálok a barátnődnek! Főleg, hogy kibírták, hogy ne kérdezzék meg a nemét!

mamiblue
 
 


Mamiblue
Köszönöm!
Ati állandóan az ülést erőlteti. Hogy fogjuk úgy. Ha nem, akkor visít, vörös a feje, erőlködik, tiszta ideg. De olyankor nem is egyenes a háta, és Te is írtad, hogy az jelzés értékű. Sajna a gyógytornász 14-ig szabin van, csak akkor tudom megkeresni. Bár szerintem már javult a fejtartása. De akkor is, nézze csak meg.

Viki
Hurrá, kaki!!! :lol: :lol: :lol:

Jóéjt!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

BÚÉK Mindenkinek!

Köszi a tippeket! Végülis a chicco happy snack mellett dönöttünk.
Üdv!
beszilva
 
 


viki, grat!! de van egy ilyen mondás: naponta tízszer, vagy tíznaponta egyszer :)
szélcső??? nálunk bejött. de 2 hete egyszercsak elkezdett magától kakilni a csajszi. azóta sunyin nyomja a cuccot a pelusba :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Hello!

Mikegirl: Sajna Sebi sem húzza ki magát teljesen. Pedig nagyon sokat van hason, sokat erősödött is a háta... még jobban kell...

Hu...rengeteget kell még pakolnom!!! 1-2 hét és költözünk!:)

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Aki kérte az oldal címét nézze meg az e-mailjait, küldtem egy meghívót amivel ingyenesen lehet regelni és utána töltögetni :)

Na el, reggeli következik :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?