Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi! Kíííírály! Kííííírály!
zölddisznó

Megjöttünk!

Szilcsi hajrá hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robcsi már be is tett a táblába, bízott bennünk!

Jelentem van egy gyönyörűséges 17mmes " macink" akinek csak úgy dobog a pici szivecskéje! Én annyira de annyira... Képet csak holnap teszek, mert munkahelyen megcsinálom normálisan, hoyg látható is legyen!

megyek enni....
Vendég

Boni! A 17 mm az pont egy Haribo gumimaci!!! ...már csak 7 hónap, és egy gyömöszölhető kismedve lesz belőle! Stipi-stopi enyém az első topikos gyömösz!
Hatalmas nagy gratula ...APÁnak is ám!
zölddisznó

Boni: :D :D :D 17 mm-es kis Bocsotokhoz mennek a gratulák és a drukkok :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi! Akkor nyomássss! És 2-a lett belőle! Hihetetlen! :lol:

Boni! :lol: Akkor most már lehet hatalmasat és rendesen hangosat:
GRATULÁLOK!

Kép
bettike
Eger

Köszi lányok! :lol:
Vendég

szilcsi.huha szoritttttttttok:)

Boni gratulalok.:)gondolom menyire meg voltal hatodva.

coca,uttananeztem ma vagyok a 35ik napomon.

menzi szerint 5 hetes vagyok(hu ezt magamrol irom? :roll: fura)szerintetek jovo heten mar lehetne latni valamit?

Kép
monyo83

Boni, gratula a kismackóhoz!

Monyó, Adriennek 6+3-nál már szívhangja is volt :)

Kép
Kép
robcsi03

Monyo
szorítok nektek nagyon++++++++++++
most olvastam mik történtek veled szilveszterkor! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Monyó++++++++++++++++++++++++++

Boni, szupi, gratulálok nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Monyó! 5 hetesen kb 10 mm-es petezsák, 6 hetesen már (jó felbontású képernyőn) szívcső pulzálás is látható...akár. De egy HCG vérvételből sokminden kiderülhet!
zölddisznó

Monyóka, igaza van Cocinak, menj el vérvételre!drukk++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

lanyok tudjatok mi a gaz az hogy itt most van karacsony.hetfo kedd unnep.a fene vigye el.
na mindegy jovo heten felhivom a labort hogy mikor dolgoznak.

Kép
monyo83

Monyó, jövő héten szerintem már simán mehetsz uh-ra, akkor már felesleges laborba menni.

Kép
Kép
robcsi03

de ma szerda van Monyi!
zölddisznó

meg nem tudom mit fogok csinalni.

Kép
monyo83

A dokidat már hívtad? ...én egy erőszakos malac vagyok, és rá akarlak beszélni, hogy azonnal beszélj a dokiddal. Megmondom miért: "alapszabály", hogy minden olyat el kell követned, amit ha nem tennél meg, és gond lesz, nagyon megbánnál. Gondolok itt a progipótlásra, ha alacsony a progiszinted (azt már most lehetne) , méhen kívüli kizárására (ami az UH-n már most is kimutatható, ha méhen belül látszi a petezacsi) , HCG-szint nézése, amivel ki lehet zárni egy biokémiait. Mindezt csak azért javaslom, mert ha nagyon beleéled magad, és neadj'isten mégse, akkor magadat fogod hibáztatni, hogy nem tettél meg mindent. (Ismervén a sok biokémiaidat és vetélésedet) Ha nem érzed így, akkor felejtsd el erőszakos coca "intelmeit" :lol:
zölddisznó

Sziasztok!

Szilcsi, millió drukk, és apának boldog szülinapot!!

Monyó, Cocával értek egyet és most az egyszer én sem értem miért nem mentél még dokihoz!! :roll:

Boni, gratula!!!

Robcsi, szépek a gyerkőcök nagyon!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Szilcsi: hurrá és hajrá és minden! :-D

Boni: gratulálok!!!!!

Monyó: nagyon drukkolok!

Babim: jól vagy??

Robcsi: cukik a csajok :-D ja, iwiw-en láttam, hogy Macspacs babája, Kristóf decemberben megszületett :-D
Táblához: 5. ciklusnap, 30 év, Aktualitások: 4. inszem, Megjegyzés: ismeretlen eredetű meddőség

Rólam: jelentem, hogy az én leendő 17 mm-es, dobogó szívű Kismaszatom egyik fele egyenlőre a jobb petefészekben tanyázik 10x12 mm-es tüsző formájában (másik fele még Apánál van :-D
Jövő héten inszem! :-D

Csóközön!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én is Zöldi pártján vagyok!telefonálj!
Vendég

Coca, jól beszélsz :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajj, léányok, mi az a csillogó karika a fejem fölött?

Szezsó! Téged is örökbe fogadlak! :lol: Jó a dumád!
zölddisznó

Szilcsi!
Sima szülést kívánok!!! :D
szilbee

Coca, ma örökbe fogadtál akkor most Szezsokámmal testvérek lettünk? :lol:

Szezso: kérdésedre a válaszom: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Katica! Vérvétel eredménye? Egyébként a 2 szuriból látható, hogy még nem józanodtak ki a nővérek teljesen! :lol:

Szezso! Akkor mint fő társ sztrájkoló elő a pozitív teszttel majd gyorsan! :wink:

Monyó! Most nem csesztetésként, de azt hiszem, hogy Zöldi közöttünk vérprofi! Gondoldd át tényleg! És hidd el, itt mindanyian csak segíteni akarunk! :wink:
(Én rég bánom, hogy nem hallgattam rá azzal kapcsolatban, hogy gyorsabban haladjunk és csak bíztam, hogy majd csak összejön!) Pedig rég elmehettünk volna Debrecenbe és akár már nagypocakú kismami is lehetnék! De ami késik nem múlik! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike: oké, január vége felé majd előrukkolok valami pozitívval!! :lol:
Sajnálom, hogy leesett a hőd..Drukk Debrecenhez, meg az ikrekhez! :lol: Most már nem érdemes bánkódni, a lényeg, hogy sínen vagytok! És ez tudod, mit jelent? Nem azt, hogy el fog ütni a vonat :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Húha mennyi testvér!

anno Zöldi engem is gyermekévé fogadott.csak szólok :lol:

Szezsó anyánkra te hasonlítasz legjobban ami a humort illeti :wink:
Vendég

Szilcs már a finisbe van :D Bármikor kibújhat csöpp. 3-kor 4-re ígérték de az már elmúlt..... remélem nem szenvedteti meg nagyon... :?
++++++++++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Ceni extramegahiperdrukk Szilcsiéknek! :lol:
Vendég

Ceni, tűkön ülve várom a fejleményeket :) Reméljük már ki is bújt a kis trónörökös :)

Kép
Kép
robcsi03

Képzeljétek az előbb rendeltem Réka szülinapjára Én kicsi pónim-os tortát. Ezért van most megveszve, biztos nagyon fog örülni neki. (remélem azért ehetünk is majd belőle :lol: )

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi:1cn (nagyjából)

babaimádó
Kép
babaimado

No van már valami hír Szilcsiékről??? :)
szilbee

16:50-kor megszületett Szilcsi kisfia :D :lol: :lol: :lol:

Semmi paramétert nem tudok, elvitték ellátni, ők se tudják mekkora a baba. Majd írok ha lövik ha méretes smst :D

ceniko
Szeged

Csajok!
Orvosi engedélyünk már van, a pszichológus és a környezettanulmányozó néni is már írt véleményt rólunk, három hét múlva kezdjük a tanfolyamot, és ha ott is ügyesek leszünk, mindenkit örökbefogadok! ...de jó, unokáim is lesznek!

Szilcsi! Már biztos túl vagy rajta! :lol:
zölddisznó

Bettike! Én még drukkolok!!!!!

Monyó! ++++++++++++++++

Boni! GRATULA!!!!!!!

Szezso! Dejóóóóóóó!!!!!! :D :D :D :D :D

Robcsi: nagyon cukik a gyerkőceid!!!!!! :P

Szilcsi: hajrá!!!!!!! :wink:

Én nemtom hányadik cn-en vok, de nem is érdekel, hehehehe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilcsi, gratulálok kicsi fiatokhoz! Sok-sok fini tejcsit és egészséges hosszú életet kívánok!

Kép
Kép
robcsi03

Mire megírtam a hajrát Szilcsinek, addigra megszült. :lol: :lol: :lol: :lol: Szívből gratulálok!!!!!!! Kép

snufi

Szilcsi!
Kép
szilbee

Szilcsi! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
zölddisznó

sziasztok!

szilcsi: gratulálok és sok boldogságot!

ceni: köszi a híreket. hogy vagytok?

monyo: hallgass cocára, hívd fel a dokit!

boni: gratulálok :lol: :lol: :lol:

coca: mindenkit örökbe fogadsz? :wink:

baba: ölelések mennek ((((((((((baba))))))))))

szezso: drukk az inszemhez++++

bettike:sajnálom, de én még drukkolok+++++

robcsi: javítanád a táblában, bromot nem szedek. sőt most semmit sem. köszi.

rólam: ma prolaktin ellenőrzés volt, jó lett az érték. így most egyelőre nem kell ennem a negyed szem bromot.

kati
katica30

Kati! Ez jó hír!
zölddisznó

coca: eddig is mindig jó volt az érték. az első alkalommal volt csak magas, még nyáron, de egy hónap alatt lehúzta a gyógyszer.

kati
katica30

De most már vissza sem fog kúszni gyógyszer nélkül sem! Így döntöttem! :wink:
zölddisznó

coca: ez jó döntés. :wink: a doki azt mondta, hogy februárban megnézi újra, ha mégis visszakúszna, akkor ő 2-3 hét alatt újra le tudja húzni.

kati
katica30

Szilcsihíradó: Lali baba, 3480gramm, 55 cm nagy fekete haja van :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

:D :D :D :D :D :D :D :D

snufi

DRÁGA SZILCSI!

ÜGYESEK VOLTATOK!
SOK SOK TEJCSiT KÍVÁNUNK! BONIÉK!

Kép
Vendég

SZilcsi, nagyon gratulálok és sok tejcsit kívánok!! :D :D

Ceni, ha lesz kép akkor szeretnénk hogy tegyél majd!

Kép
kata05

Kata, naná, hogy teszek ha lesz :D

Katica: köszi jól vagyunk, csajok élvezik a nagy havat és az anyjuk is :lol: :lol: Zalán édes, nagyon kis figyelmes baba, állandóan magyaráz :lol: :lol: Fordul hasról hátra, néha fordítva is sikeredik :lol: Imádom, mindet :lol:
Nálatok helyzet babafronton?

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?