Új privát üzeneted érkezett!

Felébredt és már nem volt errőm vissza jönni.

Akkor most a folyt. köv. :

bolhácska!! Mégegyszer köszi a receptet , meg csináltuk mi is (1kg. liszt és 1kg. urva só-ból és egy pici olaj) Így is jó lett , lementem a hobbi boltba és kértem rá festéket + vettünk hozzá pár csillámport is . Kézlenyomat lett belőle a nagymamáknak , nagyon örültek neki !!! :wink:

ÉS KÜLÖN KÖSZÖNET A HÉTVÉGI BEKUKKANTÁSÉRT !!!!


Remélem a Karácson jól telt mindenkinek !!!


Nálunk nagyon jó volt ,és az ajándékok telitalálatok voltak !!! (ez a legjobb) :lol:




Millió puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


urva =durva :oops:

bolhácska ! Képzeld hazafele annyi de annyi őzikét láttunk , klassz, hogy mindenhol fehér a táj és így olyan jól kilehet szúrni őket.
(Igaz ,nem erre felé, Kőrös és Solt közöt)


kislánykám ! Most nézem, ez már a 11. hét !!!! :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


SZIASZTOK !!


SEHOL SENK ????



NAGYON BOLDOG BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK NEKTEK !!!!



MILIÓ PUSZI , KATI ÉS

Kép


Kép
kati16
 
 

 
 

Sziasztok!

elúszott amit írtam.. grrrr :evil: :evil: :evil:

Tehát. A két ünnep között apával ránk jött a fészekrakás, így veszettül takarítottunk. Ezért nem jöttem. Meg apa rendszert is telepített. A szilveszterünk jó volt. Mindegyik gyerek megvárta az éjjfélt. Bár Lalával mi kidőltünk negyed 1-kor.. :roll: 8) :lol: :lol: Erik ( a mostohafiam ), és Vivi egy körül dőltek el, apa meg valamikor reggel. :D

Tehát. Ezúton kívánok mindenkinek egészségben, boldogságban, szerencsében gazdag nagyon-nagyon boldog új évet!!

Örülök, hogy rátaláltunk egymásra, és remélem barátságunk sokáig tart majd. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Kati: őzeket mi is láttunk múltkor a vonatból. Rá voltunk tapadva az üvegre mindannyian. :lol: :lol: Tavaly meg képzeld a szomszéd telken legelészett egy őzike reggel. :) Tök közel volt, de későn vettem észre és meglátott, vagy hallott, de elfutott. Pedig szerettem volna, ha Vivi is látja. Mindegy. De tök ari volt. :D

kislany: remélem jól teltek az ünnepek, és ha visszajöttél kérjük a beszámolót, hogy hogy fogadták a bejelentést. :D

Na megyek teszek veszek, és kiviszem a kutyát. :)

puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Boldog, új Évet kívánok Nektek!!!!! :)

Sziasztok!!!! Megjöttem, itt vagyok!!!! :D :D

Tegnap este megérkeztünk Ausztriából. NAgyon jól éreztük magunkat. :lol:
Az utat- 6 óra- egész jól viseltem, inkább a nappalok voltak kicsit rosszabbak. De ha látnátok azokat a gyönyörű hegyeket.....
26-án indultunk, 27-én apával kettesben, azaz a 2 kutyával négyesben voltunk, és 28-án pedig egész nap kint voltam én is a pályánál, ahol Apa a barátainkkal boardozott. Persze a melegedő előtt csücsültem plédekbe bebugyolálva, de nem volt hidet, mert odasütött a nap!! Végre lett egy pici szín a pofikámon, mert nagyon fehér vagyok, amióta babát várok....
Sajnos csak azon az egy napon sütött nap, azóta havazik!! De én azt is imádom!!!
Szóval tényleg nagyon jó volt!!! Pocaklakónak is tetszett!!! Kivéve a szilveszteri kölyökpezsgő. No, az nem jött be neki!!! :lol: :lol:
Úgyhogy lányok én az új évet rókázással kezdtem... :lol: :lol:
De ez legyen a legnagyobb bajom!!! Különben is!!! Mindjárt vége!!!!! :lol: :lol: :lol:

Aztán a Karácsonyról:
MIndenki nagyon örült a meglepi babának!!! :lol: :lol:
Anyósom ugrált örömében, Apu csak szótlanul ült a fotelben, a Nagyik sírtak.... Totál döbbenet és nagy öröm!!! :lol: :lol: Leendő sógornőmön nem láttam egyedül az őszinte mosolyt, de sebaj!!!! Az az Ő baja! :shock:

Most pedig újból itthon!!!
Bolhácska!!! Most már összehozzuk hamarosan a talit!!! Mit szólsz hozzá???

Kati, hogy vagytok??

Sok sok puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


sikítok... elúszott amit írtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Majd ha kitomboltam magam és lesz türelmem mégegyszer leírni amit írtam akkor jövök... ( gyorsan múlik a haragom. :lol: )

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hahóóó Bolhácska!!!

Elszállt már a haragod????
:oops: :oops:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Itt vagyok :lol: A haragom már akkor elszállt, mikor elküldtem az előző írásomat. A türelmem viszont elveszett az íráshoz, aztán meg elmentünk a postára, meg apa elé. Most értünk haza. :) Mindjárt írok, csak Szoptatok. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Na itt vagyok.

Apa. Vivi alszanak, Lara elfoglalta magát a játékszarvas meggyilkolásával, én meg ettem is. :D

kislany: úgy örülök, hogy jól teltek az ünnepek és a ti piduri, mégis hatalmas ajándékotok ilyen örömet okozott mindenkinek. :)
Anyósom hozott egy csomó ruhát. Van közte egy-két nagyon aranyos picurka kis ruha. Ha elfogadod odaadom egy fél csomag newborn pampers pelussal egyetemben. :)

Nálunk oly annyira volt nyugis a sziveszter, hogy koccintani nem koccintottam éjfélkor, mert szoptattam és altattam Larát. És ez a művelet olyan jól sikerült, hogy negyed 1-kor mindketten bealudtunk. :roll: :lol: :lol: A többi gyerek apa elmondása szerint egyig bírta, végül a párom dőlt ki valamikor reggel. Aztán elsején volt egy kis újévi kergeség. A srácok meg apa játékosan brikóztak, meg kergetőztek, minek eredménye az lett, hogy Vivi háttal nekiesett az ágy sarkának. Lehorzsolta csak meg lett egy pukli rajta amit apa egy jéghideg dobozos sör odanyomásával próbált leapasztani. Vivcsikém meg kifakadt, hogy a sör fúúj és nem szereti, nem kér sört. :lol: :lol: :lol:
Délután társasoztunk anyuval meg apával. Vivi szokása szerint már nagyon unta, és hogy feldobja a játékot, elkezdte leszedegetni a bábukat a pályáról. Erre apa rászólt, hogy tán mégsem kéne. És mi volt a lányom válasza erre? F.szfej. :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Megdermedt a levegő, aztán mindenki próbálta visszafojtani a röhögést. Végül leteremtettük a lányzót, hogy ilyet többet soha nem akarunk hallani tőle mert ez nagyon-nagyon csúnya volt.
Szóval így telt az első nap az évből. Remélem nem ez fogja meghatározni az egész évet.. :P :roll: :lol: :lol:

Néhány kép:
Kép A horzsolás Kép Apa ajándéka tőlem. :D:D Kép A mostohafiam belemerült a játékba.. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok lányok !!!


Végre végre !!! Újra együtt !!!

kislánykám !! Nagyon örülök, hogy jól teltek az ünnepek !!! Főleg a meglepinek örülök, hogy jól sikerült !!!
(a sógornő meg monnyon le !!!!) Mit írígykedik ?????

Mi lesz a munkával ??? Vissza mész idén még egy kicsit ???
Amúgy már kevesebb a rosszullét azért ???


bolhácskám !!! Tök jók a képek!! Édesem , tényleg jól felhorzsolta !!!
Nálatok sem lehet unatkozni, mi ??? Sajnos ezek a balesetek előfordulnak akkor is ha ezer szemed ott van !!!! A csúnya beszéd meg direkt menni fog egy darabig , hiszen olyan jó olyat csinálni amit nem szabad !! :lol: Úgy-hogy, kitartást !!!! :wink:


Mi is elkezdtük a telk nézegetést !!! Van már 7 azaz 7 kiszemelt áldozat !!! De mielőtt szíveséget kérnék , drága kislány , előtte még megnézzük az ingatlan irodákat , hátha ott bent van valami ebből a 7-ből , mert igen csak össz.- vissz. 2 tel. számunk van.


Jaj , de izgi !!!!



PUSZI NEKTEK !!!

kATI ÉS

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Tegnap bent voltam a munkahelyemen, megbeszéltük a főnökömmel a jövőt!! Januárban biztosan nem megyek dolgozni, mert én közben a másod diplomámat is csinálom, és most lesz, azaz már van a vizsgaidőszakom, legalább tudok tanulni. Legalábbis most erre fogom! :)
Februártólmár lesz új kolléga a helyemre, mivel februárban nagyon sok munka lesz, napi szinten túlóra is. Én ezt nem tudom bevállalni, igazából nem is akarom. Igaz, hogy kevesebb a pénzem így táppénzen, de nem érdekel. Különben is, ügyes lány (asszony) vagyok, és tudok spórolni!!! :lol: :lol:
Már hétfőtől megyek angol órára is! :lol:
Eddig szerda késő este jártam, de nem tudok menni este, mert elalszom. Így átrakott a tanárnőm hétfő csütörtökre reggelre!!! Ez meg nekem pont jó, feltéve, ha felbírok kelni. :lol: :lol:
Aztán csütörtökön pedig angol után rohanok a varrónőmhöz, aki tanít szabni és varrni!! :lol: :lol: Szóval a programok már megvannak!
MIndjárt folytatom.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


No itt is vagyok,csak a terhességi pisilési kényszer.... :lol: :lol: :lol:

Apa tegnap már mérges volt rám, és be kell vallanom, igaza volt...
1-én jöttünk haza Ausztriából, ma 4-e van, és még a lakás szalad a cuccainktól... :roll: :roll: :roll:
De már ma reggela konyhát rendbe raktam!!!! :lol:
A többivel csupán az a bajom, hogy a szennyest nem akarom bezsúfolni a fürdőbe, mosni pedig sajnos nem tudok. Nem tudtok esetleg olyan mosóport, aminek nincsen szaga????? :shock: :shock:
Eddig Ariel-t használtam, de csak most jöttem rá, hogy ezt érzem az ágyban az ágyneműn, a ruhákon, és az egész lakásban... Brrrrrr.......... :evil: :evil: :shock:
Tegnap drága Apácska puszit akart adni, én pedig csak fintorogtam, és csak akkor engedtem puszit adni, amikor már félmeztelenre vetkőzött. Hiába, a ruháján is érzem a mosóport, leh.nyi pedig nem igazán szeretném.... :lol: :o Csórikám Ő is szagolgatta a ruháját, meg mindent, de Ő nem érzett semmit..... Nem is értem... :shock: :shock: :lol:

Bolhácska!!! Akkorát nevettem azon, amit a kislányod mondott.... :))))
A pelust és ruhácskákat szívesen elfogadom, de majd megbeszéljük, hogy mivel kompenzálom ezt Neked, ok??

Kati, mi a helyzet a házakkal??
Képzeljétek, rájöttünk anyuval miért nem éreztem őszintének leendő sógornőm mosolyát a babámmal kapcsolatban.
Szerintem örült Ő, csak el van kenődve, mert ugyan van egy 4 éves kisfia a volt férjétől, de napokkal ezelőtt született a volt férjének is még egy gyereke a mostani kapcsolatában, ugye itt lesz nálunk is a babóc, Ő pedig szintén szeretne, csak valószínűleg a bátyám nem még... :shock: :shock:

Jaj Lányok, megyek, rendbevágom a lakást, aztán irány- de lehet, hogy előtte- irány a nagymama igazi házi piros paprikáért! Úgy döntöttem ma paprikás krumplit főzök, és mivel sok sok nagyon érett banán is van itthon, sütök egy vékony piskotát, banános pudinggal megtöltöm, felcsavarom, még a tetejére is egy kis babnános puding, és csokireszelékkel leszórom!! Vagyis banános piskótatekercs lesz!!! Nyamnyam!!! Máris éhes vagyok!!!! :lol:

Nagyon szép napot kívánok Nektek.

PUszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Hahóóó!!! Újra itt! :lol:

A nappalit végre sikerült összepakolnom, és még egy adag ruhát is beraktam a gépbe. Most azt találtam ki, hogy mosószappant reszeltem a ruhákra, de még nem teregettem ki!! Nem tudom, milyen a szaga.... :shock: :shock:

Aztán, hogy mit is csináltam még.

Megcsináltam a paprikás krumplit,és hogy csináljak Nektek egy kis étvágyat, mindjárt fel is rakom a képet róla!!!

A sütike még nem készült el, mert annyira elkezdett fájni a derekam, hogy most csücsülök a fotelban egy picit. De a pudingot már megfőztem, már csak a psikótát kell gyorsan megsütni. Az hamar kész van úgyis!!

Puszi Nektek, a hamiróla képet mindjárt láthatjátok...

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Íme: Kép

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kislany: ááááááááááááááááááááááááááááááá... ez nem ééééééééééééééééééééér!!!!!!!!!!! Ma még nem ettem... :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: Istenien néz ki. Jó étvágyat. Tőlünk most ment el a tervező.. Hát mondott hideget, meleget, de legalább normális. :)

Ja és a mai nap leg eseménye: Lalának kijött az első fogacskája :D:D Hurráá hurráá :D

Kati: a csúnya beszéd.. remélem leszokik róla, bár nem beszél csúnyán. Sőőt. Ha apa csúnyát mond akkor rögtön rászól, hogy hogy beszélsz??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó asszem megyek én is paprikáskrumplit csinálni.. :P :P :lol: :lol: :lol:

Jaj iwiw-en nem vagytok fennt?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ja kislany: jóétvágyat nektek. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ja már írtam, hogy jóétvágyat... :oops: nna ennyire rövid az eszem.. :roll: :roll: :oops: :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogóbolha:
tegnap akartam megkérdezni, hogy az iwiw-en fönn vagy-e. Illetve Fönn vagytok-e....... :lol: :lol:

Első fogacska????? Jaj de jó!! Akkor az már nem kínozza Picurkát!! Ez 4 hónapos korban jön elő?? (Csak hogy tudjam.)

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Bolha, nem csak Te vagy szétszórt: nem válaszoltam Neked, igen,én fönn vagyok a wiw-en. :lol: Privibe megírom, hogy találsz meg, és Te is Kati.

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


És Skypotok van?????

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok !!!


kislánykám !! Öröm téged olvasni , kicsattansz a jókedvtől !!!

A paprikás krumpli meg istenien néz ki !!!


Én is fent vagyok iwiw-en !!! Mivel még nem jött privi én küldök nektek !!


bolhácska !!!Az igen egy fogmár kint is van !!! Hú ,de jó, akkor biztos nem viselte meg !!!! Sajnos Diámat nagyon nyúzzák , igaz olyan lassan jönnek mintha vissza fele mennének !!! :shock:


Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


szia kislány! skyp is van, igaz ott már nem tudom mi a nevünk (olyan sűrűn használom) :lol: :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


Írtam Mindkettőtöknek privit!!!!! :lol: :lol:
Egyformát!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kaislany: háát első fogacska.. Vivinek 7 hónaposan jött az első, Larának 4,5, a barátnőm kislányának meg 2 hósan. Szóval változó. :D
szkájpunk volt de idegesített és letöröltem. Mi msn függők vagyunk.

akit érdekel az msn címünk annak elküldöm priviben. Akit meg nem érdekel annak is... :lol: :lol: :lol:

kati: volt egy kis nyűglődés, de nem vészes. Vivinél még ennyi sem volt. Remélem Dia is hamar túl lessz rajta. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Fönn vagyok az iwiw-en!!! No és hol van már a jelölés?????

Vagy a privi üzi????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Meg vagy Bolhácska!!!! :lol:

Milyen gyönyörű szőke babád van!!!!! :lol: :lol:
MIndannyian édesek vagytok!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kislany: megvagy :lol: :lol: :lol:

katíííí hool vaagy?? :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


kati: megvagy. :) nagyon helyesek a gyerkőcök!!

És mindenki nagyon helyes. :lol: és olyan jó, hogy legalább már arcot is tuok csazolni a nevekhez! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


sziasztok !!



Meg vagytok !!!! Bocsi , a privi azért nem ment ,mert felébdt ez a drága gyönyörűség !!!! De a tietek meg jött !!!

Várom a vissza igazolást !!! :lol:

Kislány ! De jó, legalább végre tudom, tudjuk a keresztneved !!! :lol:

pusz, most megyek megnézlek titeket !! :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


bolhácska !!!! köszi !!! :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


Végre megvagytok!

Eddig csak találgattam, ki hogy nézhet ki, ki milyen lehet.... :lol: :lol:

Ha rám néztek a képeken, akkor tegyetek hozzá most jó pár pattanást is a pofikámra!!! :lol: :lol: :lol: Nem ismerek magamra!! Ilyen utoljára 16 éves volt a fejem!!! :twisted: :twisted: De ez legyen alegnagyobb gondom, igaz???

Szóval Bolha Te is skorpió, mint én..... :lol: :lol: :shock: :shock:
Kati Te pedig mérleg, de ezt már többször is írtad!! Mindenesetre nincsen véletlen, nekünk találkoznunk kellett!!!! De hogy mennyire kicsi a világ, Bolha, hogy még egy utcában is lakunk!!! :lol: :lol:

Még mindig nem tudod hol lakom???
Sajnos nincs házszámunk, csak hrsz-ünk még, de ha jól tudom a szomszédaink 5-7 körüliek. Sárga fal, fehér rozsdás kerítés, és a házunk talán nem is látszik az utcáról,mert egy hosszú tuja soros úton kell bejutni a házig...
Így már biztosan megtalálod!!!

Puszi, és köszönöm, hogy megmutattátok magatokat!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kislany: 27.-én elsétáltunk felétek Vivivel. Akkor megkukkoltuk a házatokat. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


kislany: nekem a várandóság alatt volt a legszebb a bőröm. Most kezdtek visszamászni a pattanások.. :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


:))))))))))))

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


A pati sztem a gyógyszer miatt van. 1 hete fogyott el a Duphaston, amit a vérzés miatt szednem kellett!! Szerintem az ütött most ki, nem is kicsit!!! :twisted:
De jövőhéten megyek kozmetikushoz, Ő majd megoldja!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Hahóóó!!

Kész a babános sütiiiiiiiiiiii!! :lol:
(felvágva csak később lesz, ha Apácska hazajön.)

Kép

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kislany: van még? Küüldj léégyszíí.. :lol: :lol: :lol: Nagyon jól néz ki. Ha megkérhetlek tedd már közzé a receptet.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok !!!


Lányok, én is igazán örülök, hogy végre legalább így láthattalak titeket !!!!
(bolhácskáékat már meglestem régebben itt a www-ben , de kislány téged csak most láttalak )

Igazán nagyon szépek és kedvesek vagytok !!!! Úgy örülök nektek !!!!

kislány a pattanások sztem is a gyógyszer miatt jöttek , tisztul a szervezeted !!!! Ez jó !!!
Igazán nagyon jól áll az összes hajszn amit láttam !!!!! Szerencsés vagy ebben is !!

Ennyi skorpiót !!!! :lol: :lol: :lol:

A süti igazán ehetőőőő !!!! :lol: :lol: :lol:

Segítsetek még egy kicsit !!!
Zsolti most megint gondolkodik , hogy nem kéne-e mégis itt maradnunk Fóton , csak kicsit kijjebb menni . Az az igazság ha kijjebb megyünk nincs semmi közlekedés , tehát a gyereek teljesen ránk (rám ) lesznek utalva . Képtelenség annyit gyalogolni , főleg rossz időben .
Mindez azért merült fel , mert ugye csak plusz 15-30 percel nő az utazás (pestről ill. mi Kiskőrösre járunk anyósékhoz , tehát az egész Hungária utat átutazzuk , van hogy csúcsba és mire hazaérunk így is, Zsolti már kivan . Útálja pestet)

De sztem még mindíg jobb+ 30 perc mint , hogy ne legyen közlekedés a közelbe .

Vagy nem ??? Nem jut eszetekbe valami, mivel érvejek még ????


Húú, kislány te nem sokára mész dokihoz UH-ra !!! Azta ,és már el is érkeztünk a 12. héthez sőt lassan már itt is a 13. !!!!! :lol:

Látod, milyen gyorsan megy az idő !!!

Ui.: Zsolti volt tegnap , de csak a Mirobába ment be ott lent , hát semmi nekünk való telek nincs , van egy a Diófa u.-ban , de közvetlen a vasút mellett van és 8 millát kér érte , nem sok ez egy kicsit ???? ( jó, jó szép nagy , de ez egy kicsit sok érte , vagy nem ?? )



Millió puszi nektek !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Még jó, hogy tegnap megcsináltam a sütit, ma nem tudnám.... Az a fránya róka indította a napot... :twisted: :twisted: Azóta meg csak remeg a gyomrom, pedig már ettem....

A recept nagyon egyszerű:
A piskóta: ahány tojás, annyi kanál liszt és kristály cukor.
Vagyis, ha van 4 tojásotok, akkor a 4 tojássárgáját krémessé verni a 4 evőkanál cukorral, majd belerakni a 4 evőkanál finomlisztet. Ezalatt a robotgép a 4 tojás fehérjét kemény habbá veri. Aztán az egészet egy nagy keverőkanállal finoman összekeverni, hogy a hab ne essen össze.
Figyelem!!!! Én mindig rakok bele egy pici vizet a lisztes tésztába, attól egy picit sűrűbb lesz a tészta. Ha piskóta tekercset szeretnétek, akkor ne rakjatok bele sütőport, így az picit sűrűbb lesz.

Sütőporral: nincs recept, mennyi kell, de fél zacsi biztosan, szóval sütőporral magasabb lesz a tészta, amibe tehettek bármit.Anya mindig meggyet vagy cseresznyét és dió darabokat rakott bele. De azt is lehet, hogy a fele tésztát egy pici kakaóporral kikeverni, és utána a fehér tésztába kakaós pöttyeket rakni! Így foltos lesz a tészta. Guszta és finom. De lehet a liszt fele helyett reszelt diót is rakni a tészta, és akkor diós piskóta lesz. A dédim mindig azt csinált, és én imádtam... :lol:

A banános süti krémje: én csak sima főzhető vaníliás pudingot főzök, megvárom míg kihűl, majd érett banánt krumplinyomóval belenyomom, és robotgéppel összekeverem. A recept anyósomtól van, de ő úgy csinálja, hogy a margarint kikeveri cukorral, hozzárakja a pudingot és a banánt. Csak én nem rakok bele margarint, mert nem szeretem a vajas krémet.

A süti formájáról: lehet tekercs, amilyet én akartam tegnap, akkor sütőpor nélkül vékony tésztát sütni, ha megsült, forrón kiborítani a tepsiből egy konyharuhába, és azzal együtt szorosan felcsavarni, míg forró. Ha kihűlt, ki lehet csavarni és megtölteni a krémmel, közepére pedig egész banánt rakni. ÍGy az a szeleteléskor ott lesz benne!! Nyamnyam... :lol: :lol:

Tegnap én végülsütőporosat csináltam, és a kihűlt tésztát középen félbevágtam, és azt raktam egymás tetejére.

A tetejét is bekentem pudingos banánnal, és reszeltem rá csokit...

No, hogy tetszik????

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Kati Hozzád:

Szerintem érvelhetsz azzal is, hogy Őrbottyán csak 10 percre van még Fóttól, és hogy nem a világ vége, ott is jár vonat és busz!! :lol: :lol:

Azon gondolkoztam, miért mentek Ti a Hungárián..... az a legforgalmasabb út!!!
Az a lényeg, hogy az autópályára jussatok Kecsekmét felé??? Mert akkor jobbat is tudok!! Persze Őrbottyánból!!! :lol: :lol:

Puszi

húú, de sz*rul vagyok most...... :cry: :cry:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


MIKOR SZŰNIK MÁR VÉGRE MEG A HÁNYKOLÓDÁS???????????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok !!!


kislánykám !!! Sajnálom , remélem már jobban vagy !!!

Hát mi azért megyünk a Hungárián mert azt M3-ról letérve arra a legrövidebb , onnan meg az M0-ás (ha jól mondom ) aztán rá az 51-es útra, utánna már sinen vagyunk .

Nagyon kíváncsivá tettél evvel a rövideb úttal !!!!!! :lol: :lol:

A 10 perc meg úgy érvényes ha nem kapjuk ki a vonatot :twisted:
meg ugye arra csak egy sáv oda egy vissza, lassú a menet.

Fótra is inkább az M2-tőn jön, ne kelljen egy kicsit se szöszögnie.

Én meg inkább itt szeretek a régi fóti úton jönni , szeretem hogy körbevesznek a fák , nem baj ha lassabb is (viszont rövidebb :wink: ) !!!!


Millió puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


No már egy picit jobban vagyok!! Remélem nem kiabáltam el... :shock: :shock:

Lehet, hogy nem rövidebb az út,amit mi ismerünk, csak inkább lehet haladni.
Ha mi Kecskemét felé megyünk, vagy a repülőtér felé,akkor Veresegyház, Szada, Gödöllő, Aszód, Maglód, Vecsés,és így tovább. De most nem tudom hol van az 51-es út.. :shock:

Páromnak meséltem, hogy a férjed inkább Fóton belül költözne, Te pedig kijjebb, és azt mondta, hogy a férjeddel ért egyet.. :cry: Igaz Ő könnyen beszél, mert Őrbottyán legcsendesebb helyén lakunk.... Nem tudom Kati... egy biztos, Őrbottyán még viszonylag megfizethető árú, Fót, Dunakeszi, Veresegyház már meglehetősen drága...

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kislánykám !!


Pedig ám Zsolti mindíg azt mondta , hogy ő legszívesebben tanyára menne !!!

Most meg , hogy mehetnénk kíjjebb most beg beszart vagy nem tudom mi van ???

Pedig sajnos az árak nagyn közel vannak a fótihoz , nem gondoltuk volna . :?

Valószínű ezen kezdett el inkább gondolkozni , mert Őrbottyánba is inkbb csak kijjebb tudunánk telket venni, akkor meg mi értelme még messzebb menni ???

De, én álitom, hogy ott még mindíg nem kell annyit gyalogolni a vonathoz vagy akár a buszhoz .

De felmerült , hogy mennyünk Dunaharaszti fele (51-es út ) ,
én arra semmi esetre sem mennék , hát onnan mire beér a gyerek pestre a suliba , sztem van vagy 2 óra .
Persze ennek anyósom nagyon örülne , de hát had ne mán azért menjünk arra mert neki közelebb. Egy évben kb. 2x jön hozzánk .

Nekem erre nagyon tetszik az út is, meg a környék is . Jól érzem itt magam és innen már csak Őrbottyánig megyek , és kész.

Aztán majd jön a hideg zuany , mert a kezem beleér a bilibe !!! :?

Álom álom !!!! Miért nem vayunk mi miliomosok !!!!! Mindíg ide lyukadok ki !!!! :lol: :shock:

(jó lenne ha már valami eldőlne és találnák valami klassz telket, útálom ezt a bizonytalanságot :evil: )


Ui.: Mikor is mész dokihoz ???


Nem szeretnélek titeket elveszíteni !!! Ha máshova mennénk akkor is maradok veletek ,ha nem baj !!! ????? És majd jöttök hozzám látogatóba, jó ??????
Na , de hess, hess még nincs semmi eldöntve??


Ja , akkor ti miért nem itt vettetek telket kijjebb ???? Apa mit mond erre ???


puszika

Kép


Kép
kati16
 
 


bocsi, nem ír néha betűt az a kis ................... :twisted:

majd nézzétek oda !!! :lol:


(hát nem igaz , hogy 3x kell megnéznem , hogy meg van -e az összes betűűű :twisted: :twisted: ) ÁÁÁÁÁÁ

puszz

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

kislany: köszi a receptet :D És jobbulást már ami a rókacsaládot illeti. :) Ha vígasztal akkor elméletben mostanában kell megszűnnie a hányásnak. :)

Kati: érvek.. Hát én nagyon nem tudok érvelni, mert 1: pestről jöttünk, 2: nincs kocsink. :( Gyertek mert jó. Ja de mégis van egy érv.. Van itt egy quad ( vagy hogy írják ) pálya, és elég sokan száguldoznak ilyennel. :wink: :lol:

Itt voltak nagynénémék, és elhozták a karácsonyi ajándékokat. Vivinek olyan öltözéket hoztak, hogy amikor ráadtam azt hittem megzabálom. Ebben megy oviba azt mondta. :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szép jó estét !!


bolhácska !!! Quad pálya szuper !!! Bár apa biztos ismeri már , de ez jóóó !! :wink:


Vivikém gyönyörű eben az új ruhácskában , nem csodállom, hogy ebben szeretne menni oviba !!! :lol: :lol:

Apropó ovi , akkor ti gyalogosan mentek oviba is , lesétáltok vagy mentek egy megállót busszal (vagy nem tudom mennyit) ??

Ovi az iskola mellett ??




Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


kati: 3 ovi van Bottyánban. Ha a sineken innen költöztök akkor a fenti oviba tartoztok majd. Ha a sinek másik oldalán találtok telket akkor a suli melletti oviba mentek. A 3. ovi meg foggalmam sincs hol van :D Egyébként, ha kerülőúton megyünk ( kislany felé ), akkor a sulit egy lassú tempóban kb 30-40 perc elérni. Amikor siettem akkor 20 percembe telt. Ha a sinek mellett megyek lassan akkor 20 perc. Szóval jóidőben egy kellemes sétának is beillik. :)

Na megyek, mert Vivit elkéne altatni, ehelyett itt ugrál a hátam mögött, Lala meg keservesen eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-zik.. Jó éjszakát. :) :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok !!

bolhácska !!! Most nézem , Vivi már oviba jár ??? Mercit nem vették fel pesten 3 év alatt !!! Ehhh.......

3 ovi is van !!! Jeszzzz !! Ez igen !!!

Akkor szuper , hogy nem kell a sulihoz legyalgolni !!!!
Remélem sikerült az altatás !!!

Nekünk tegnap szuper napunk volt alvás terén !!!
Diám 2x is alud 2 órát nappal !!! Este meg 20:30-tól reggel 6:30 ig !!!

Hát ez csodának minősül nálunk !!! (mostanában mindenképp!!)



Millió puszi nektek !!!

Kép


Kép
kati16
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: