Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ja, én már voltam fodrásznál (el is felejtettem olyan rég.. ránézésre legalábbis): mikor hazaértem, Huba tüzetesen megvizsgálta az új fejemet... nagyon cuki volt! :)

Timi, értettem: tehát 3 év múlva ;)

Jutta, at átfordulással kapcsolatban: nemlüke, sztem, hanem még nem elég erős a többszöri ismétléshez, nem?

Kép
an°°di

andi. csúcsak a képek!
Nagyon fajinak az ikrek!

Timi: majd üzensz ,hogy mikora adod fel!

Én menni akarok egy kis melirra és egy kis vágásra!Csak azért kérdeztem mert eddig nem mertem bevállalni!

Nállunk a fürcsihez való készülödés eltart mert előtte levetkőztetem és szellőztetem a popókát!Aztán orrszívás és be a nagykádba!
Utánna gyors torna testápolás pelus ruha ekkor már sikitozik mert hirtelen éhes lesz még akkor is ha csak 1 órája evett! :D Ilyenkor csak kisadagot csinálok neki!
De általában úgyanakkor történik minden igy ez már megoldodott!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Látom, már több baba is fordul. Én ha Ramit a hasára rakom, akkor egyből sír ezerrel. Sőt,ma is próbáltam és egyből kihányta az összes tejcsit. Jól megnyomódhatott a hasa. :?
Így én nem tudom ez menne-e neki..

Mogyo, Rami is olyan mint Ágica, fürcsi után cicit kér szinte mindíg.

Valaki kérdezte a tesó dolgot: Ramika lombik baba és nekünk még van fagyasztott embriónk, neki még biztos adunk egy esélyt. Remélem velünk fog majd maradni, én kb. másfél év múlva tervezem a beültetést.

Én is voltam már fodrásznál, festés, vágás minden volt. És én parfümözni is szoktam, Ramika étvágy ettől változatlan. HASPÓK!!!

Lányok, én holnap már nem jövök így:
[color=brown]Mindenkinek Boldog Új Esztendőt kívánok!!!![/color]

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska, kaja előtt rakd hasra Ramit! Egyrészt, akkor nem jön vissza a kaja, másrészt ha sír megvígasztalódik! Tényleg fontos, hogy erősödjön a keze... Dorka se csípi még mindig de 2-3 hét alatt nagyon sokat erősödött, sokkal tovább bírja tartani a fejét, meg magasabban is és néha már nem sír, a megfordulás csak bónusz, gondolom Ádiék már máshogy nyomják, mert ők tényleg elég erősek hozzá és nem csak véletlenszerűen sikerül, szerintem Rami is hamar megoldaná, pont azért amiért Dorka! Ha vmit utálsz, az nagy motiváció! :wink:

Timi, jó neked, hogy legalább Bibus ennyit alszik! (bár van elég bajod, így nem irigyellek)

Andi, nem azért lüke, mert nem sikerül neki, hanem mert dühös ezért! :lol:
Asszem lesz benne csakazértis! 8)
(na majd amikor csakazértis lesz 2-3 évesen, tuti nem fogok ennyire vigyorogni!)

Jutta

KépKép
jutta

3 év múlva?? az nagyon sok időőőőő (mi ennyi ideig jártunk össz-vissz lagzi előtt... ja és azért volt esküvőnk, mert Apa már akkor is gyereket akart... én meg nem esküvő nélkül, még így is várattam utána... én néha még most is fiatalnak érzem magam hozzá pedig nem 18 vagyok!)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Andi:
ok, igazad van. :)

Timi:
megy a pü.

Kertikiri:
a kettő nem egy kategória. :wink:

Fodrász:
én már voltam, melír, vágás... Írtam is, h csibesárga voltam 2 hétig, így figyeltek? :twisted: :lol: :lol:

na megyek is, elfáradtam ma.... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Jutta, nagyon ügyes Dorka a megfordulással!
Én nem is tudom, hogy Panka megfordulna-e, mert nem teszem hasra, annyira utálja :oops:

Nálunk fürcsi kb 15 perc mindennel együtt, nem csinálunk belőle nagy ügyet. Illetve pucéran fürdés előtt nagyon szeret játszani, ezért akkor mindig játszunk egy nagyot a pelenkázón, csak vigyázni kell, hogy ne húzzuk túl sokáig, mert akkor a fürdés utáni öltözködés már üvöltésbe torkollik a türelmetlenség és az éhség miatt.

Tesó kérdés: hát, amilyen nehéz volt a kezdet Pankával, nem biztos,hogy lesz. Sok időm nincs már eldönteni ugye a korom miatt, ha lesz, akkor még 40-en innen!

Friss kép: reggeli játék a nagyágyban - ezt is nagyon szereti. Csak azért van levéve róla a ruci félig,mert imád pucérkodni :D
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Fürcsi után mindenki krémez? Aki igen, mivel?
Tesó: Egyértelmű volt, hogy kis korkülönbséggel lesz tesó, de én a Nadinnal töltött első hetek közben-után azt mondtam tuti nem. Most újra pozitívan állok a kérdéshez, mire aktuális lesz biztosan nem lesz bennem szemernyi kétség sem. 1 éves kora körül elkezdünk próbálkozni, aztán meglátjuk. Mondjuk Nadin elsőre összejött, remélem tesóval is így lesz. Nekünk sincs sok időnk, nem annyira az én korom miatt, hanem inkább Csabié miatt.

Rita, Lala nagyon édes, milyen óriásinak néz ki a születéses képen. Vivi meg gyönyörű.
Hajni, Marci is annyira gyönyörű, biztosan Lilla is az lesz.
Jolka, Ákos egy óriásbébi?! Jól emlékszem, hogy 8 kg körül van most?! Manó is ekkora volt kicsinek?

Fodrász: kéne menni.....

KépKép
kertikiri

Panka cuki nagyon!

KépKép
kertikiri

Hát bevallom én is azt mondtam ,hogy nem szülők többet de pedig én nem is panaszkodhatom az Ágikára!

Pedig mi négyen vagyunk tesók!
De valahogy úgy érzem elég ez az egy!De apán múlik ő már nekilátna pedig Ágika is 5 évre lett!
Hát apa már egy hónap után mondta,hogy tőlem szeretne gyereket és ha lehet akkor már most! :shock: Hát meglepődtem .Nekünk másfél évre rá lett az eljegyzésünk ahogy összejöttünk és 3 évre az esküvő több mint 8 évre a lányzó!
Szegény apa jó sokat várt azért erre a gyerekre! :wink:

Fodrász akkor húzok én is mikorra tud adni időpontot a fodrászom!

Kép
mogyoland

Panka nagyon szép kislány !
Ja és én is rendelek kockát ,hogy legyen nekünk is egyenkockánk4

Gabci: merre vagytok?
Tényleg hol lehet csuklóra való csörgöt beszerezni?

Kép
mogyoland

Sziasztok!

No a csaj 5360, múlt héten 5030 volt. :shock: :shock:

De a ma esti evészetben 120 milinél beájult... na most vagy 1 óra múlva kel, vagy hajnal 4-kor... :?

Panka tényleg szépséges!

Nálunk azért még mindig kemény sírások vannak!! Bár már nem állandóan, de azért... remélem tovább javul majd a helyzet, várom a bűvös 3 hót és ha nem történik semmi... akkor visszaadom a összes szakirodalmat...

Mogyó, én asszem dettó maradok az egy gyereknél, bár nagyon korai még ezt mondani... és vicces, de apuka nálam is már igen korán (még amikor együtt se laktunk, pedig fél év után összeköltöztünk) jött ezzel a gyerektémával, neki "csak" 5,5 évet kellett várnia!

Mindenki fordrászhoz húz? Nekem egy kozmetikussal kellene randiznom... borotválni nem akarok, mert akkor sűrűsödik... No kérek én i egy időpontot, csak ki lesz akkor a gyerekkel... hétvégére kell időzíteni!

Jutta

KépKép
jutta

Mindenki fürdet???

Jutta

KépKép
jutta

én is én is akarok kockákat ,csak nincs rá keretem,a két prevenar húzós lesz januárba :evil:

Jutta
jajj de sajnálom,Bibi eddig 4-5 alkalommal adott elő igazi sírást,nem lehet neked egyszerű :roll:

nálunk Maja elsőre jött Bibi két vagy 3 hónapra

Bibusért irigyelhetsz egy kis tündérbogár :-) vigasztaljon hogy a második gyerek sokkal nyugisabb,általában :-)

nem alszik ő olyan sokat szerintem napközbe 3szor fél-másfél óra,ez szerintem nem sok egy 3 hósnak.Dorka mennyit szunyál? vagy csak akocsiba?és most is kiviszed?nálunk nagyon hideg van

Zsu
Panka bébi szépséges :-)

Kriszti
mi lila johnsonnal krémezünk
Vendég

csak gyorsan

krémezés: masszázskor fürdés előtt. eddig johnsons-zal, de attól szárad Huba bőre, most neogranormon, annak meg nekem nem tetszik az illata. nivea lesz ebből sztem...
más ötlet?

egyenkocka: nekünk másfajta van.. az is jó? ;)

napközbeni alvás: Petra második napja 3 órát nyom le sziesztaként. éjszaka 10től 6-7ig alszik :shock: :shock: nem értem. szinte alig van ébren, de akkor nagyon aktív, figyel, és szinte lehet hallani a surrogáést, ahogy feldolgozza a látottakat. mire elköltözünk, felfedezi a lakást!

tesó: micsodaaaa??? :lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Én nem krémezek fürcsi után, max ha valahol látom, hogy száraz a bőre. Nekünk gyerekorvos a fürdetőkrémet ajánlotta. Séta után a pofiját szoktam azzal kenni, olyan jó puha lesz tőle a bőre!

Mogyo, jó sokat vártatok Ágikára!
Aztán lássunk ám fotót az új frizuráról!!! :wink:
Csuklóra való csörgő sztem van mindenhol.

Kocka az Árzuhanásról van, Fisher Price, nem volt drága! Kétezer valamennyi,ha jól emélkszem. Van még egy kék is, Panka nagyon szereti. A sárga és a kék csörög-zörög, a piroson a katica csápját kell meghúzni, és akkor rezeg. Jókat szokott rötyögni rajta a csaj :D

Jutta, azért a 3 hós kort ne vedd ilyen szigorúan, az csak egy nagy átlag! Ha jól emlékszem nálunk már 2-3 héttel előtte jött a javulás, de ahhoz az én elhatározásom és következetességem is kellett. Szóval hajrá!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Hát mi ma vendégségben voltunk...
Bíder vs. fűző? Na legalább mostmár tudom!
Andi! Mi 7 óra körül fürdetünk.
És én semmivel nem kenem utána. (Sztem nem is kell.) Ti miért kenitek?
Kriszti! Hogy álltok? Kitartás! (Én szorítok nektek!)
Jutta! Hát nagyon ugyi Dorka! (Nekem Janka nem forog.)
Hajni! Igazad van, ne rakd ide ki! És én emlékszem a csibesárga hajra! (Próbáltalak még egy fotóra is rábeszélni!)
Mogyo! Meg fog ismerni, nyugi! Légy csini!
Timi! Halványlila ibolyám sincs, h hogyan fogom a kakit beállítani! :roll: Adjatok már ötletet! Hiába itatom teával, csak nem sz*rik ez a gyerek! :cry:
Zsu! Hol vagy Te még a 40-től! Még ha én mondanám!
Hát a tesó kérdéssel mi úgy állunk, h ha akar jönni, akkor örülünk neki. (Mi ugye 16 éve vagyunk együtt, 11 éve vagyunk házasok és nálunk mi csak tavaly gondoltuk úgy, h legyen gyerekünk. Aztán 3 hónap után jött Janka!)
Fű, Ti most dicsértétek a fotóinkat? Rendesek vagytok, és köszike!

Kép
ermoni

Zsu! Ilyen egyenkocka sztem mindannyiunknak van már lassan! Ugyanez az árzuhanásról! (Nálunk szemezés van a fekete-fehér ábrákkal!)

Kép
ermoni

Egy kis esti sztriptiz:

Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Jelentem egyenkockánk nekünk MÉG nincs, de lesz!

Timi, az a macis tornázótok van ami az árzuhanáson is kapható? Milyen? Mert én abban gondolkodom!

Hajni! Én csak azon ámulok, hogy mentek, hogy hova az a Ti dolgotok! De jól teszitek, én azért a néha órákig üvöltő gyereket nem hagynám másra, de nálatok nem ez a helyzet!

Móni! 2 tippem van (azon túl, hogy átlagoljuk a 2 gyereket és mindketten jól járunk! :wink: ) kamillatea, de SZŐLŐCUKORRAL (vagy azzal csinálod?) - anno 4 napig nálunk is alig volt kaki, ki emlékszik már erre... - illetve camomilla vulgaris homeopátiás bogyó (ezt azért szedtük, mert elvileg nyugodt lesz tőle a gyerek... hát baromi nyugodt volt vagy 6-8 órát, utána - persze hajnalban - 2 óránként jött a cucc) nálatok szerintem nem lenne ekkora gyakoriság tőle, mert a mi extra helyzetünket súlyosbította...

Krémezés, hát mi kb 2 hós koráig nem kentük semmivel, de akkor pöttyös lett - no ekkor derült ki, hogy a drága érzékeny bőrű, volt honnan örökölni az tuti - azóta gyógyszertári testápoló és Babylove-os babaolaj! Ez utóbbi a hatékonyabb!

Jutta

KépKép
jutta

Móni, fürdés után én sem kenem, de előtte a masszír miatt muszáj
(tesód? jobban?)

Zsu, milyen kis stramm teste van Pankának? milyen pelust hord? és hányas méretet? (ma kitaláltam, h Petra lába vékonyabb... most csak arra nem emlékszem, h Hubáénál vagy a sajátjánál :roll: :roll: , és h fogy :? tudom, hülyeség. Anyukám szerint akkor nem aludna ennyit.)

kakiltatás: fogalmam sincs. Huba ma kétszer is telirakta a pelust. teljesen teli :shock: Gyula alig merte kicserélni a másodikat :lol:

Jutta, és a hasa fáj???
"csak" 120at evett? ja, és nem lehet, h azért fáj a hasa, mert ritkán eszik rengeteget? gondolom, próbáltad gyakrabban etetni. mit lépett rá? :roll:

Kép
an°°di

Csináltatott valaki fotókönyvet Karira? Mi azt adtuk mindkét nagyszülőnek és a dédinek, rendes kemény boritású könyv, annyira szuper lett!!! A többi ajándékkal nem is foglalkoztak, annyira le voltak tőle nyűgözve! Jó sok időm elment, mire megterveztem az egészet, de megérte!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Krémezés:
nekem a doki írt fel testápolót, valami gyógyszertári izééé, de jó.
Meg nekem most a Gabi jön be. Fürdetőből, popsikrémből ( sztem jobb, mint a Sudocreme), meg mindenből. :)
És én azért krémezem, mert picit szárazabb a bőre és a doki fél, h olyan lesz neki, mint Marcinak. Én is félek. :shock: :oops:

Tesó:
nekünk nem lesz több, max. ha besikerül. Elvetetni soha nem lennék képes, de vigyázunk na. :)
Tudjátok, igaz a mondás: Egy nő bármit megtesz, ha gyereket akar, de azért is, ha nem. :wink:

Zsu:
nagyon cuki Panka. :)

Egyenkocka:
nekünk is van. :wink:

Móni:
nem szándékozom, tudod, h én sem teregetem ki ide a magánéletem. :)
Mennyivel jobb a zárt fórum. :oops:

Amugy erre lenne egy javaslatom. :)
Szval egy közös e-mail cím. Ahova mindenki betud lépni, tud küldeni mailt, és ha olyan van, amit ide nem akar/mer kiírni, akkor ide annyit ír, h tett fel oda valamit.
Egyszerűbb, mint a sok pü, nem? :wink:
Vélemény?

Kép
Kép
h@jni

Zsu, én csak sima fotóalbumot csináltam: előhívattam egy rakat képet (volt ugye miből), és belertakosgattam kronológia sorrendben. hát, valóban az volt a legnagyobb szám! (remélem, évekig kitart ez a remek ötlet! bár sztem a dédiknek és nagymamáknak mindenképp nyerő marad!)

privát email: nemtom...
vagy tegyük ezt a fórumot zárttá? :roll:

na, léptem mesét nézni (miyazakit, karácsonyi dévédé...) háháhááááááá. merthogy nem vagyok álmos!!! (ilyen se volt már mióta is? :D :D
mindenkinek jó éjszakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, Libero pelenka, 2-es méret, de már vettünk 3-ast, éjjelre azt fogom ráadni, mert a 2 naponkénti kaki ebbe már nem fér bele :oops: Én a Pampers-t jobban szeretem, de ezt kaptuk ajándékba, el kell használni.
Te méred a lurkók lábát, vagy csak szemre vékonyabb? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta:
elsőnél ( főleg amilyen Marci volt :roll: ) én sem mentem volna, majd a másodiknál Te is lazább leszel. :)
Meg tudod, Lilla álombaba. :oops:
Ma is... kelés 10, alvás fél12-fél1, alvás 2-5ig,majd nézelődés, fürcsi és alszik 9 óta. :wink:

Zsu:
én nem rendeltem, Dm-ben néztem, de ismim csináltatott és lebeszélt.

Andi:
a 120 rengeteg???? :shock: :shock: :shock: :shock:
Lilla 180-kat nyammog befele, igaz egy részét kibukja, de ő a 100ból is bukik, szval mindegy, h mennyit eszik.
Bár mot 1 hete össze-vissza eszik. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
h@jni

Ha zárttá tesszük ezt a fórumot, akkor nem tudnak újak csatlakozni, nem? És ugye mennyi új taggal bővültünk az elmúlt pár hétben!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, az a vicces, hogy ahányszor Pankát látom az jut eszembe, hogy ezek a csajok még hasonlítanak is egymásra! De most komolyan...

Kép

Vagy csak én látom így? Nyugodtan megmondhatjátok!!

Andi... próbálnám én... de hogy?
Ja és ha csak 180-at adok neki akkor bőg... de már én is gondoltam rá, hogy kisebb adagokat adok neki... holnap reggel kiszúrom a szemét egy 180 ml-vel... majd látjuk mi lesz!
(gondolom emlékszel, hogy 200 ml szopi után képes volt egy órát sírni 80 ml pótlásért! aztán lehet / valószínű/ hogy ettől fáj a poci, de ahogy a dokinéni 5 :!: napos korában előre megjósolta: vagy azt hallgatom, hogy azért sír mert fáj a hasa... vagy azt, hogy azért mert éhes... az éhes sírást sajna egy idő után kajával reagálom le... :oops: )

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, nincs mérlegem, úgyhogy azt sem tudom,mennyit szopálnak az ikrek. de ahogy Huba feje nő...
nemsok a 120. inkább a 180 a sok. de ha éhes.

Zsu, mérem persze :lol: :lol: :lol: hüjeeeee. fogásra, teeeeee :lol:
és éjjel kakil? hm, nálunk reggelre szinte mindig csak pisis a pelus. de van vagy 5 kiló
na, tényleg el
csá
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Hajni, én Rossmann-ból rendeltem, és tényleg nagyon jó minőségben csinálták meg, le a kalappal! Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, és a program, amivel csinálni kell az is nagyon juzerfrendli :lol:

120 tényleg nem sok...Pankának is visszajött az étvágya, ma már ő is 170-180-akat nyomott nem egyszer :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, tudod hogy nem azért írtam, mert túl.... mittudoménmilyennek gondolom a dolgot! Inkább mert nekem is megjött (a mensin kívül) a mehetnékem is!

Fórum, e-mail cím: akkor inkább e-mail cím, akkor újak is csatlakozhatnak itt! (kecske is, káposzta is)

Jutta

KépKép
jutta

Andi, jóvanna :oops: Azt hittem, hogy valamiért nektek mérni kell :D
Ma megnéztem a képeiteket, hát tényleg nem kell aggódni a törpék súlya miatt, olyan kis pufi mindkettő :D
Egyébként nem éjjel kakil, hanem reggel valamikor.

Jutta, majd élőben összehasonlitjuk a csajszikat :wink:
Kiszúrod a szemét 180-nal??? Hihihi :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sztem se tegyük ezt zárttá.
Mondom én, aki ír ilyenbe. :oops:

Na, akkor az email cím elvetve, marad a pü. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Na én is lépek szunyálni, gondolom ma is 3 órás ügyelet lesz.
Jó éjt!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta:
tudom. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Na, hogy felpörögtetek!
Hajni! Én irígy vagyok az út miatt! (Sztem ráveszem a férjem, h mi is menjünk el valahová! Ezt kérem szülinapomra! De nekünk olyan kell, ahová Jankát is lehet vinni, mert én nem tudom kire bízni!)
Zárt fórum? Én nem tudom... Ennek is, annak is van előnye és hátránya is! Nekem mindegy! Megyek a többség után! :wink:
Andi! Tesó nincs jól! :cry:
Jutta! Kösz a tippeket!
Zsu! Cuki nagyon Panka! (Janka is szeret pucérkodni! :lol: )
Mondjuk én nem is tudom, h melyik apuka helyében lennék féltékeny! Mer' ugyi az anyuka az tuttttiiii! És hogy ennyire hasonlítanak! :roll: Gyanúsak vagytok Ti ott Veresen! :lol:
Na én el aludni! Aki holnap mulatni megy, annak jó bulit! A többieknek is:
Nagyon boldog új esztendőt!
Nem tudom tudok-e jönni holnap!
Bőrös malachúst sütök... pl.!

Kép
ermoni

Móni:
majd én vigyázok Jankára. :lol: :lol: :lol:
Bőrös malac, nyammmm...
Egyben még nem sütöttél?? Engem Apa azért nyúz, de még nem mertem bevállni.

én is lépek, jóéjt. :arrow:

Aki nem jön már annak B.U.É.K.!!!!!!!!!

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Az egész malac (a legkisebb fajta állítólag) a standard sütőbe ált. nem fér be! Barátnőmék szoktak csinálni és kettévágják, majd összerakják és ötletesen elfedik az illesztést!

Jutta

KépKép
jutta

"Hozzon ez az
új esztendő
békességet, örömet,
hogy mindenütt
boldogságban
nőjenek a gyerekek!"

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt! Mindenki alszik még? De jók ezek a gyerekek :lol:

Nálunk a történelem kezdi ismételni önmagát. Panka újszülött korában először 3 óránként evett, aztán a következő lépés az volt, hogy hajnal 1-ig, majd 3-ig aludt. Az utóbbi időkben meg 5-7 körül kel. Most, hogy visszafejlődtünk 2 napig 3 óránként kelt, tegnap már aludt fél 2-ig, ma meg 3-ig. Szóval jól haladunk a cél felé :)

Móni, este nekem is eszembe jutott, hogy Jutta esetleg meggyanusit, hogy félreléptem a zurával :lol: :lol: :lol:

Utazás: nyár végén már majdnem 1 évesek lesznek a bébik, lehet, hogy akkor elmegyünk egy közelebbi helyre Pankával. 3 éve voltunk egy görög körúton (nem buszos, saját szervezés) és elmentük Sarti-ra is. Akkor megfogadtuk, hogy oda visszamegyünk egyszer. Kisbabával az nagyon ideális hely!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Jutta:
receptet kérek. :)
Amugy ami nekem van, abbak 6 kg-os malacot írnak, az meg befér, bár az kérdés, lehet e akkorát szerezni. :oops:

Zsu:
az már jó lesz. :) Mármint az utazás :)
1 évesen mi is voltunk Marcival, azt már élvezte nagyon. :)
Igaz nem Görögországban, hanem ott, ahova most megyünk ( :lol: :lol: :wink: ), 3 órás volt az út, jól bírta. Remélem érted. :oops: :wink:
Amugy Lilla ugyan ezt csinálja, eszik össze vissza. :( kb 1 hete.
Hajnalban 180, reggel 80, majd 1.5 óra és vonyít, akkor 120, majd 3 óra és 180, akkor kibír 3-3.5 órát, megint 120. Meg éjjel kelt 4 :!: -kor enni. Remélem nem fog visszaszokni erre. :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok! Mostanában csak olvastam. Szombaton vendégek voltak (keresztfiamék), meg Szabinak volt szülinapja, vasárnap de. megint volt ugrálóvár a sportcsarnokban (Gödöllőn), délután meg baráti társasággal voltunk vendégségben (10 gyerek volt)
Tegnap ettem lencsesalit, ma meg székelykápit főztem., Remélem Marcinak nem lesz baja.
Én emlékszem a csibesárgaságra! Hajni, kaphatok én is privit a titkos helyről. Mi is kitaláltuk, hogy elmegyünk egy helyre, de csak 9 hónaposan lehet megkapni az oltást. 3 gyerek ide, rutin oda, mi nélkülük egy tapottat se! Na majd jövőre.

Hány szeletes pizzával készülhetek? Hánykor jöttök? Jön valaki egyáltalán?

Közös e-mail támogatom, mi a gimisekkel úgy nyomulunk, persze csak a nem publikus témákra. De sajna nem tudom, hogy kell csinálni.

Elkeztem ruhákat szelektálni, de kezdek elveszni benne. De találtam még 68asokat.

Panka annyira csajszis! Tiszta nő! Nagyon szép.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hajni, recept nincs, fiú csinálja, tehát érzésből :!: :lol:

Zsu, azért nem gyanusítgatlak nyugi. Szerintem a nagy hasonlóság alapja a tipukus babaarc + a szőkés rövid haj! (pl. nálunk a családban minden gyerek kb ilyen volt és felnőtnek azért különbözünk)

Képzeljétek! A tegnapi rekord kevés kaja után ma 9 után ébredt a csaj, tehát több mint 13 órát szunyált! :shock: :shock: :shock:
Én persze éjfélig füleltem, hogy mikor kel, majd 6-tól megint, 8-kor csináltam 1-2 nyüszögés hallatán tápit, amit dobtam is ki...
(ez azért fasza, mert 1,5 zacsi tápi van itthon és tartoznak a patikában 1 csomival (receptre 2-t írt fel a doki) de most nem vitt a szállítójuk! (ez az adag vagy 3 napra elég, ha jól gondolom :shock: :roll: )

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke, 5-én sajna nem tudok menni, lagziba megyünk!

Jutta

KépKép
jutta

Tesó kérdés? hamarosan meglesz a spirálom!
jan 19-én lesz Szabival a 15 éves évfordulónk (16 éves voltam, voltak szünetek közben), 7,5 éve vagyunk házasok. Abbahygtam a gyógyszert Betti fél évre kopogtatott, azóta nem védekezünk, mint meglepő módon :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

matrac: a kókusz matracot nyáron le lehet zuhanyozni forró vizzel, de csak akkor, hogy estére megszáradjon teljesen

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

mi tudunk menni. perszehogy ;) előre készülök lelkileg az esti sírásra, de kit érdekel?

hogy ti mennyit és milyen jókat főztök! mi max egy kis virslit. lencsét nem merek, hiába, h állítólag nem hiszek abban, h a tejben nincs gáz ugye 8) :?

na, megyek beszélgetni Petrával: ma nagyon dumás! :lol:

Kép
an°°di

Hajni, köszi a püt, érezzétek jól magatokat, sok pihit!

Jutta, nagyon sajnálom, Andi várlak benneteket!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi, Dorka is dumás ma! Apjának beszélt vagy fél órát, most velem énekelt (kezdek népdalokra emlékezni, bár a szöveg még nem százas) és most a macinak nyomja!

Ciripke, hát a termést látva nem csodálkozom, hogy nem védekeztetek! És most bezár a bazár? (nem minth 3 gyerek nem lenne nagy szó!)

Jutta

KépKép
jutta

egyenlőre (csak a család meg ne tudja, hogy nem azt irtam: végleg)

mi is elkezdtük a gyerek zenei nevelését, egész de. Metallicát, kreatort meg dream theatert hallgatott. titkos vágyam, hogy majd zenekart csinálnak és betti lesz a dobos (az olyan vagány egy dobos csaj)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?