Új privát üzeneted érkezett!

Már megint én vagyok az első az oldalon :)

Kép
szly27

na helló csajok. A 3d-s képet azért nem rakom fel, mert azon még annyira nem kivehető, de nagyon cuki képet választottunk, úgy néz ki, mintha vezetne. :) Majd talán azt is felteszem, de nem most.
Most megyek, csak még gyorsan visszaolvastam.
Titanilla, nem csodálom ha depis vagy a párod hozzáállása mellett... Szerencsére az enyém azt mondja, hogy hízzak nyugodtan, mert ha a bébi kér valamit ne az alakom miatt aggódjak, de persze azt is tudom, hogy ha meghízom, akkor miután megszületik a bébi, nem úgy fog rámnézni, meg nem fogok neki tetszeni. Úgyhogy azért nem nagyon merem magam elengedni. Meg nem is akarom... De szerintem annak meg örüljön csak, hogy a pocid nő...
Na most tényleg megyek, majd holnap szerintem megint benézek.
Jó éjszakát!

KépKép
muffin

Sziasztok Csajok!

Gyorsan átfutottam amit írtatok, de sajnos nincs időm nagyon részletesen válaszolni :( Most éppen Anyósoméknál vagyunk, és jól ki vagyunk szolgálva, sokat pihenek :lol:
Holnap megyünk szilveszteri buliba, gondolom most hosszú időre ez lesz az utolsó bulim... Azért nem vagyok annyira szomorú :wink:
Hát a hízás témához - én már a terhesség elején sem voltam nagyon vékony, igaz, épp fogyóztam (fogytam is elég sokat), mikor a baba összejött. Persze a fogyit abbahagytam, de meggyőződésem, hogy nem ettől függ, hogy tetszünk-e a párunknak... Az én páramnak jó pár kiló plusszal ugyanúgy tetszettem, mint nélküle... Szerintem minden a mi fejünkben dől el, mert persze én meg voltam győződve, h. kövéren már nem is szeret, pedig szegény váltig állította, hogy de :wink: :lol:
Én úgy gondolom,h. ezt a gyönyörű időszakot nem a kilókon való aggódással kell tönkretenni, úgyis aggódik az ember eleget más miatt... Ha meghízunk, majd babaszületés után lefogyunk! Persze nem azt mondom, h. ész nélkül kell mindent összeenni, de amit megkívánunk, azt igenis meg kell enni, mert nem véletlen....
Most a pici a legfontosabb és nem az alakunk!

Henka, nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó volt a főnököd! Szerinem ezerszer jobb állást fogsz majd találni, most az a legfontosabb, hogy rendbegyere, testileg és lelkileg! Meg a vérnyomit be tudják végre állítani.

No, csajok, mennem is kell, csak egy pár percre jutottam géphez.
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!
sipiné

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok....

Velem semmi különös nem történt szerencsére az elmúlt napokban, szerencsére..
Szilveszterezni mi nem megyünk, mert sajna későn kaptunk észbe, de sebaj, otthon leszünk, legalább nem kell cigarettafüstben lennem.
Érdekes, mert egyáltalán nem bírom, pedig régebben néha-néha én is elcsábultam...
Főleg társaságban.

Ma vettünk egy tv-t.
Reggel ágyba kaptam apától a reggelit, és közben eldöntöttük, majd elszaladtunk megvenni.
Persze körbejártuk Győr összes üzletét, és a 4-ben vettünk.
Mondtam apának, ha még egybe berángat, hazamegyek...

37"-os Samsung LCD.
Háát, nem rossz...
Persze ő nagyobbat akart, de lebeszéltem róla, azóta focit néz!!!
BRRRR!
Szerintem sajnos holnap nem tudok jönni, Úgyhogy ezúton kívánok mindenkinek nagyon Kép Boldog Új Évet!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Szilveszterezzetek,bulizzatok jól,cigifüstöt ha lehet kerüljétek :wink:
Mi alszunk,az biztos-különben hulla lennék másnap,pedig a gyerkőcök aztán felkelnek-legkésöbb 6-kor :lol:

Csilla:Üdv köztünk :D

Kép
Kép
Kép
kike

Minden Kedves Kismaminak NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK azzal a kisvideóval amit az előző üzenetben küldtem!

Puszi Nektek
Vendég

Na hello csajok. Valószínű én is utoljára idén... Képzeljétek, tegnap este volt először, hogy nem tudtam hason aludni... :) Mármint annyira ez nem jó, de mégis örültem neki. :) Most nincs is túl sok mondanivalóm, úgyhogy megyek is. Majd jövőre jövök. Mindenkinek jó szilveszterezést, és nagyon boldog új évet!
(azt hiszem a vonalzómmal van valami, mert eddig mindig ugyanazt mutatta mint kikének, de most kezdek lemaradni... :)

KépKép
muffin

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk mi is!!
sok bulizást, pihenést, szigorúan üdítőt, na egy nyelet pezsgő biztos nem árt, én maradok a gyerek pezsgőnél :D
szerdán megyek uh-ra :D , megy még valaki?

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Jó régen voltam erre. :-(
24.-én nálunk volt a nagy karácsonyi vacsora. Jól ki is purcantam, utána viszont anyuéknál voltam. Ezért nem tudtam babanet közelbe jutni, de legalább jól kipihentem magam!
utólag is nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

Én 22.-én voltam vérvételen afp-hez, a héten lesz eredmény.

Ibm, én 25.-én éreztem először a mozgását. Olyan volt, mintha egy kis buborék kipukkadt volna a hasamban. Nagyon mókás volt. :lol: Ma pl meg izomrángászerűt éreztem. Nagyon dolgozik ott bent. :wink:

Üdvözlet az újonnan érkezőknek!!!

Ha ma nem jönnék többet, mindenkinek BÚÉK!!!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Olvasgatni nem volt időm benneteket, csak beköszönök nektek:

boldog, babázással teli új évet kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok Kedves Kismami és leendő kismami társaim!

Mi nem megyünk ma mégse sehová,de nem is bánom,annyira nem vágyom az éjszakai hazajövetelre!
Itthon lesz sok-sok hamma,itóka,nézzük a tv-t és pihizünk!
Aki még bulizni indul annak jó bulizást!
"jövőre" találkozunk !

Tavaly még álom volt
Mi jövőre igaz lesz
Hogy egy álomszép babával ünnepeljük az újévet!!!!!!!!!!!!

Ezzel a kis versikével szeretnék minden kedves topictársamnak NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJÉVET KÍVÁNNI!!!!!!!!!!

Vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Én is mindenkinek minden jóval teli Új Esztendőt kívánok! Nem tudom fel bírok-e maradni egyáltalán éjfélig, már most álmos vagyok! :D
Jó mulatást, pihizést, tv-zést, ki mit választott ma estére.

Puszi! Viszlát jövőre! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is mindenkinek Boldog Új Évet kívánok. Aki bulizni megy, annak jó mulatást!

Ja és esik a hó! Lehet végre meg is marad.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nagyon boldog Új évet kívánok én is mindenkinek!

Pusza
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET, JÓ EGÉSZSÉGET, SZERETETTET ÉS BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
:D :D :D
Jó pihenést holnapra!!!

Titi és Picúr!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Boldog 2008-at mindenkinek :D

Muffin:Változtattam a vonalzómon,a doki számítása alapján,csak azért vagy lemaradva :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Kismamik!

Mégegyszer mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!!
Remélem jól telt a tegnap estétek!
Mi ettünk,ittunk,pihiztünk,éjfélkor koccintottunk gyerekpezsivel,nővérem kisfia megivott 2 üveggel! :lol:
Aztán néztünk az utcán tüzijátékokat!

WERA!!!!!!

Annyi helyről lőtték,hogy nem lehetett követni!

És ma mire felkelltünk minden HÓFEHÉR!!!!!!!!!!!
És megállás nélkül szakad a hó!!!!!!!!!!!

[b]JUPIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!![/b]

Kép

Kép
ibm

Szeretettel köszöntök mindenkit az év 1. napján! :D Látom még mindenki lustizik, kivéve természetesen az állandó koránkelőnket, Kikét! Szia Kike! Tudtatok aludni? Én próbáltam, de nem hagytak a petárdás-tüzijátékos városlakók! Persze nem baj, szép volt! :)
Képzeljétek! Apu töltött pezsgőt Anyunak meg magának, nekem pedig bubis vizet, hogy mégis koccintsak valamivel. Meg is történt, anya letette a poharát én meg egy hirtelen mozdulattal jól magamra borítottam a teljes tartalmát. Szóval elmondhatom hogy habár nem ittam pezsgőt, de fürödtem benne! :lol: Jót nevettünk! Hát így indult az én évem! Remélem nem lesz ilyen bénázós az egész :shock: , bár eddig sem álltak távol tőlem ezek a dolgok! :lol: :lol:

Orsi + Tita érdeklődtek a lakodárénk felől valamelyik nap (még tavaly :D ) csak elfelejtettem válaszolni. Bocsi! Gyorsan pótolom. Március 8-án lesz, az éttermet tegnap foglalóztam le, a házasságkötő terembe is bejelentkeztünk már. A pap bácsit és a Hotel manager-t (akinél a 19 szobát kellett volna lefoglalnom) sajnos nem tudtam elérni az elmúlt 3 napban, így marad a telefonon intézkedés, meg az Anyukámat mozgósítás. Már szereztem egy csomó tel. számot zenekar ügyben, holnaptól azt is intézem, egyet láttam dvd-n (egy baránőm kollégájának lagzifelvételein) és az nagyon tetszett. Azt mondták elég drága, de ha jó, akkor biztos megéri. A meghívókat kell még sos-ben legyártatni, legkésőbb a jövőhéten jó lenne elintézni. Ez már csak azon múlik hogy a szerelmemet mikor tudom lerángatni megmutatni neki a választékot. :) Hát eddig ennyi. Ja! 2 vőfély is van "talonban", vszínű azokból fogjuk vmelyiket választani.

Ma este utazok vissza Pestre. Egyik szemem nevet, másik sír, tudjátok hogy van ez. Szívesen maradnék még pár napot, de Apa már nagyon hiányzik! Szerencsére a barátnőmék mennek kocsival és elvisznek, így nem kell vonatoznom. Juppijéé! :D

Mindenkinek szép napot kívánok! És ne felejtsetek el sok-sok lencsét enni! Puszi :wink:
Vendég

IBM - Természetesen egyszerre! Mint mindig! :lol:
Ja igen, itt is szép nagy hó van!! :lol:
Vendég

Sziasztok!
furi módon itt nem volt tüzijáték,pedig szokott lenni.
Hát,az éjszaka kicsit nehezen telt,megpróbáltuk összerakni a két gyereket egy szobába,hát-be is jött meg nem is :lol:
Lefeküdt a két gyerek,csakhogy a Kristi nem hagyta békén a Vercsit,kisautókkal zörgött,így Vercsi kijött a szobából,hogy ismét velünk alszik.Persze visszamen a szobába,amint a Kristi elaludt.
Egészen este 11-ig aludt ott,akkor átjött,visszakísértem,rá tíz percre megint átjött,kérte a takaróját,párnáját hogy hozzam ki a Kristitől,ennyi volt az együttalvás-amiből a Kristi semmit nem vett észre,mivel mikor aludt,akkor ment a Vercsi is aludni,és mikor felébredt,a Vercsi már nem volt ott :lol: Na de sebaj,ma ismét megpróbáljuk :wink: Én meg persze 11-től 1-ig nem aludtam,mert mire elaludtam volna jöttek a petádázások :?

Kép
Kép
Kép
kike

Egy kicsi hó itt is esett ismét,de nagyrészt még a régi hó van meg :D

Kép
Kép
Kép
kike

na helló csajok.
Ahhha, akkor már értem a dolgot, kike. :)
Nekünk is jól telt a szilveszter. Férjem főnökééknél voltunk, ők ketten a gyerekük, meg mi. Úgyhogy szűk körben de jól éreztük magunkat. Este csináltunk mexikói kaját (az a specialitásom) abból jól bezabáltunk aztán kb. döglöttünk és dumáltunk. A tv műsor tényleg katasztrófa volt, végül mi az eurosporton néztük a vicces összeállításokat. De ezen kívül semmi értelmes. Aztán kettő körül mi is hazajöttünk és 11-ig aludtunk. Most meg takarítani kéne, de semmi kedvem... Majdcsak összeszedem magam. Nálunk tegnap reggel óta megállás nélkül esik a hó! Tiszta fehér minden és nagyon jól néz ki. Csak azt sincs kedvem lapátolni, főleg hogy nincs is hólapátunk... :)
Na most azt hiszem ennyi és nézek végre valami harapnivaló után mert lassan éhenhalok...
Ja, és képzeljétek pár hónapja lett egy macskánk. Csak úgy ideszokott a kertbe és havonta egyszer kért enni. Aztán most úgy döntött, hogy ideköltözik az erkélyre pont az ajtó elé és folyamatosan szórakoztat minket. Nagyon cuki. Tegnap pl. elmentünk sétálni ez meg mint egy kutya jött velünk. :) Pedig nem engedjük be meg nem simogatjuk... Bár ez is vicces, mert én az üvegen belül úgy csinálok mintha simogatnám, ez meg kívül odadörgölőzik az üveghez és még dorombol is hozzá. Kész vagyok tőle. :) Csináltam róla képet, majd felteszem. :) De most húzok kajálni. :)

KépKép
muffin

na ettem fincsi sajtos kiflit teavajjal. :) Jólesett.
És itt a kép a macsekról, aztán szerintem nekiállok takarítani végre...
Kép

KépKép
muffin

hűű nagyon cép cicmic. formásnak tűnik és tényleg szép a pofija. én nem bírnám ki, hogy ne engedjem be. :D

íme a mi cicánk, két évvel ezelőtt:
Kép

mia_snow

mia_snow:pont ugyanilyen a mi cicánk is:a miénk nőstény fehér cica. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

B.U.É.K.!!!!! 2008! Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Feltennék egy képet ,igaz,nem túl jó minőségű,mert nagyon le kellett kicsinyítenem (mi nagy felbontásban fényképezünk).

A képen én lennék,éjfél után pár perccel a szilveszteri hóesésben...

Nálunk nagyon nagy hó esett.kb.15-20 cm. Kép

Kép
orsitigris

Tudom, hogy későn szólok, de csak most jutott eszembe, hogy leírjam nektek. Hétkor kezdődik a duna tv-n a Belső kaland című film, ami a fogantatástól egész a születésig mutatja be a terhességet. Hátha addig valaki még benéz és meg tudja nézni... Na mindenkinek további szép estét!

KépKép
muffin

[quote="muffin"]T írta:muffinudom, hogy későn szólok, de csak most jutott eszembe, hogy leírjam nektek. Hétkor kezdődik a duna tv-n a Belső kaland című film, ami a fogantatástól egész a születésig mutatja be a terhességet. Hátha addig valaki még benéz és meg tudja nézni... Na mindenkinek további szép estét!

hűű köszi, még épp időben. :)

mia_snow

Köszi Muffin!

Még én is időben megnéztem úgyhogy láttam az elejétől!
Jó volt!
Milyen jópofák voltak azok a magzatszobrok!
Kár,hogy mi nem kapunk olyat!

Kösz mégegyszer az infót!
Többiek?
Mindenki jól van?
Nekem megint tombolnak a hormonjaim,néha sírva fakadok,amúgy meg időnként olyan bunkó vagyok szegény családdal!
Remélem elnézik nekem!
Ja! És időnként depis is vagyok! :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok !

"Tervekhez szerencsét,munkádhoz kedvet,minden földi jóból a legkedvesebbet!
Kérem a Jó Istent küldjön áldást rátok,hogy az év minden napján vigyázzon reátok!!BÚÉK!

Mindannyiótoknak egészséges szép kisbabákat,Sorstársaimnak pedig mihamarabbi gyermekáldást!!!! :lol:

KépKép
henka76

Sziasztok!

Mi dvd-ztünk amikor anyukám hívott, hogy kapcsoljak a Duna tv-re, úgyhogy én is láttam! Apának is tetszett, pedig általában nem nagyon van türelme nézni az ilyen műsorokat. Mióta hazajöttem folyton a hasamat puszilgatja! Azt mondta sokat nőtt amióta nem látott (6 nap) :D Persze ez nem igaz, de azért örülök hogy így tetszik neki! :wink:
Van egy terhesnaplóm, abba az van írva ehhez a héthez, hogy most már le se tudnád tagadni hogy kismama vagy... hát fene tudja. Azért én még rá tudnám fogni a karácsonyi zabálásra! :lol: :lol: Persze eszem ágában sincs! :wink:

Orsi - nagggyon jól nézel ki! És ez a hóesés! Szuper fotó! :D Örülök hogy föltetted!

Édesek a cicusok is! Bár én extra-allergiás vagyok az állatszőrre, de bizti én is megszánnám és befogadnám. Na nem a lakásba, de a terasz tényleg ok. :)

Ibm - meggyógyultál már a dáthából? Remélem igen! Nem ér betegen kezdeni az évet! :wink:

Képzeljétek! Sógornőm még mindig egyben, de már hangyányit nyitva van a méhszája! És azt mondja még mindig napról napra nő a pocija! Ez olyan izgi! Amúgy fogadtam a sógorral hogy nem bújik ki újév előtt! És nyertem egy kölyökpezsgőt! :lol:

Pusssssz
Vendég

Ja! Még a hangulatváltozós témára akartam reagálni, hogy nálam is jelen van rendesen! Nem vmi jó, de ez van! Ha optimistán nézzük a dolgokat (márpedig úgy nézzük, UGYE?! 8) ) akkor igazából ennek is örülnünk kell! :twisted: :D
Vendég

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek :D

Henka:látom,raktál fel képet magadról,nagyon örülök neki :wink:
Sajna,én nem láttam a filmet :?

Na,holnap ovoda,mindkettőnek-kiváncsi vagyok,milyen eredménnyel :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!!

Nagyon szép, boldog, új Évet kívánok Mindannyiotoknak!!!!

Mi a szilveszter éjt egy ausztriai város utcáján töltöttük!! Csodaszép volt!! Sok sok tüzijátok, zene, a szokásos fél órás bécsi keringő éjféltől!!! :lol: :lol:
Csak babucinak nem tetszett a kölyök pezsi!! :shock: :cry: :lol:

Sok puszi Nektek!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

hoztam a Kristi tortaképet,megkésve bár,de itt van:
[img][img]http://i188.photobucket.com/albums/z123/baba_081/14-2.jpg[/img][/img]

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek :lol:

Kike, nagyon klassz lett a torta! Gondolom Kristi odavolt érte! Nagyon ügyi a nővéred....!
sipiné

Ibm, Wera! A hangulatváltozások nálam is megvannak. Egyik percben még röhögök, a másik percben meg majdnem sírva fakadok :lol: Szegény Uram, nem nagyon igazodik ki rajtam :lol:

Kike, milyen volt az ovi?
sipiné

Ó,igen,nagyon tetszett neki a torta-bizony a Nővérem ezt a próbát is kiállta :lol:

Ovi majd csak holnap nyit-kiváncsi leszek hány órát bír ki nélkülünk-úgy beszéltük meg az ovónénivel hogy ugy visszük,mintha egész nap maradna,ha meg nem jön össze,felhívnak és megyek érte.

Kép
Kép
Kép
kike

Amúgy a szilveszter nálunk is jól telt, mi házibuliban voltunk, természetesen nekem alkoholmentesen :lol: Furi volt józanul szemlélni csomó részeg embert :lol: De azért jól éreztem magam, de hamar elfáradtam, még 1 óra előtt hazaértünk...
Rengeteg hó esett Anyósoméknál, izgi is volt tegnap az utunk vissza Pestre... Persze az autópálya már ok volt, de addig.... :shock:

Ma nem tudom mi volt velem, olyan rosszul aludtam :cry: Felébredtem 5 előtt valamivel és nem is bírtam már visszaaludni.. Úgyhogy most folyton ásítozok, mert most persze álmos vagyok :oops:
sipiné

Biztos ügyi lesz a kissrác :wink: Te nem vagy szomorú?

Jan. 4-én 12.heti UH, úgy várom :lol:
sipiné

Megy a drukk előre is az UH-hoz :wink:

Majd holnap leszek szomorú,mikor nélküle jövök haza,és majd mikor hallom hogy sír utánam-de Apával együtt visszük oviba-legalább első nap,meg hát sok lessz a cucc,mind a két gyereknek:cserecuccos hátizsák,tornazsák,pizsomás táskák.
Ma még inkább bele se gondolok,mi lessz honap-tuti hogy hiányozni fog :(

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi :)

Huh, hát tényleg jó sok cuccot kell vinnetek! Remélem, Krisit élvezni fogja :D (bár meg kell valljam, én még éléken emlékszem,h.mennyire utáltam :roll: Főleg a délutáni alvást... Most bezzeg, milyen jól esne!!! :lol: )
sipiné

na hello csajok. örülök, hogy sikerült elérnetek a filmet, bár nekem egy kicsit csalódás volt. Valahogy többre számítottam. Az elején szerintem túl sokáig volt szó a körítésről, a végén meg már a kisbabákkal foglalkoztak, amivel nincs is baj, csak én úgy tudtam, hogy ez a fogantatástól a születésig tart és ahhoz képest szerintem ez volt benne a legrövidebb rész. Azért jó volt. A kis szobrok tényleg nem semmik! :) De mire mi is eljutunk odáig... :)
AMúgy holnap megint meló van és semmi kedvem hozzá. Ráadásul elég hülye helyzetbe kerültem, mert február közepén, március elején abba akartam hagyni a munkát és addig még kellett volna találni magam helyett valakit. Eddig minden kísérletem becsődölt. Erre tegnap kaptam egy emailt az anyanyelvi tanártól (ketten tanítunk egy osztályban, nekem van heti négy órám, neki meg egy) és leírta hogy családi okok miatt hirtelen el kellett hagynia az országot és vissza sem jön. :shock: Úgyhogy most az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy a szülők megtudják hogy elment az anyanyelvi tanár, majd rá egy hónapra bejelentjük, hogy én is elmegyek... Palotaforradalom lesz... Már csak abban reménykedem hogy sikerül addig valaki jót találni a helyemre és azzal megnyugtatni a szülőket...

KépKép
muffin

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!
Itt még új vagyok...

10-én megyek dokihoz, számításaim szerint addigra leszek 7+4...

Ma fáj a hasam... amúgy is szokott, de pár napja jól felidegesítettek, és most attól félek, hogy nehogy valami baja legyen a babának és azért fáj esetleg a hasam :?

Egyébként jár valaki a Kútvölgyibe? Vagy esetleg tudtok róla valamit?
encsike87

Szia Encsike!

Üdv köztünk, gratula a babóhoz :D
Ne idegeskedj, azzal tutira nem teszel jót a picurinak. Biztosan nincs semmi baj, csak nődögél és esetleg azért fáj. Amikor nálam kiderült, kifejezetten menstruációs fájdalomhoz hasonlóan fájt napokig a pocim, de a doki engem megnyugtatott,h. természetes, h. fáj, hisz nő. A baj akkor van, ha görcsöl és vérzel. Egyébként meg nyugi :wink:

A kútvölgyiről sajnos én semmi sem tudok....

Muffin, én sajna lemaradtam a filmről, most olvastam csak,h. volt :cry: Azért sajnálom, biztosan nagyon érdekes volt! A szülők majd megemésztik, megértik szerintem, h. most a kicsi az első, elvégre nekik is van gyerekük :wink: Azért remélem sikerül a helyedre valami jó tanárt találnod...
sipiné

Sziasztok!

Kike! Nagyon jó a torta, és milyen ötletes! Ügyes a nővéred! Én sajna nem vagyok ilyen kreatív. Meg sütni sem szeretek. Ha holnap a gyerekek oviban lesznek, legalább tudsz délelőtt pihizni. Kell már az ekkora gyereknek a korabeli társaság. Miután otthagyjátok, tuti élveznni fogja a sok játékot, meg a gyerekeket.

Encsike! Üdv itt! A hasfájás, ha nem görcsölsz erősen és nem vérzel,, akkor teljesen normális. És még nem egyszer fog előfordulni, ne aggódj!

Mi jól vagyunk, lassan visszatérnek a hétköznapok. Rolit tegnap kivittük a hóba. Még most látott először havat. Nem rajongott túlságosan. Kicsit lépdelt benne, megfogta, de fázott a keze. Utána a bernáthegyink kétszer fellökte. Ekkor telt be a pohár és azt mondta, hogy neki ebből ennyi elég volt. Be kellett hozni. De azért lekameráztuk, lefényképeztük.

Kép
szly27

Ja igen!

Muffin! Hogyhogy neked kell magad helyett keresned valakit? Ha nem találsz, akkor mi van! MAjd elrendezi az igazgató, nem? Én tanító vagyok, de nálunk semmi beleszólásom nem volt, hogy ki legyen helyettem, pedig ott is zúgolódtak a szülők. 2. osztályos gyerekeknek én voltam a második ofőjük. Az első is a baba miatt ment el.

Kép
szly27

Akkor nem aggódom annyira :)

Érdekes lehet az első találkozás a hóval :):)

Érdekes, ez a magunk helyett találni valakit... Én magam helyett nem is találnék senkit... pedig én csak titkárnő vagyok.... mégis nehéz lenne....
encsike87

Aki kb olyan 7-8 hetes, senkinek sem szoros a nadrágja? :)
Nekem nagyon kényelmetlen farmerban ülni... vagyis ki kell hogy gomboljam :oops: :lol: Nem tudom hogy az ünnepek, vagy a baba miatt :):):)
encsike87

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?