Új privát üzeneted érkezett!

Szóltál már neki, hogy régóta próbálkoztok és nem akar összejönni?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A látásom nekem sem a legtökéletessebb de nekem ilyet hála istennek nem mondott! És igen én az tuti hogy nem szeretnék császáros lenni!!!! Attol valahogy nagyon félek! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Igen tud mindent!

Kép

Kép

Kép
nócika

Akkor meg már el kellett volna küldenie minimum vérvételre szerintem. Nálunk ez volt az első.... rögtön hormonos vérvétel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát ezért megyünk 7.-én az OGYEI-be! De most már megyek megvacsizstatom a párocskám és majd még késöbb lehet hogy vissza nézek! További szép estét! :)

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzsa!

Itt nezd meg a hogorbeket.
http://babatervezok.otthona.net/terhesgorbek.shtml

Most szaladok furdeni, utana jovok.

Magi
Vendég

Aztán eredménytől függően jöhet a folytatás :wink:

Szerintem keress másik orvost :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci: Oksika, én itt leszek.... apácska már félálomban nálunk :? Jó étvágyat nektek :wink:

Magi: Köszike, itt leszek 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Betti
Kitartást a rosszullétekhez!Szerintem lehet attól fiú hogy rosszul vagy,én Mátéval nagyon szarul voltam anno! :wink:

Gabi
jók a képek!

Magi
nekem a Katalin és az Emese is tetszik! :lol:

Kata
Köszi kérdésed! :D Máté kilábalt a betegségből,most én kezdek belemenni! :( Mondhatom jól fog kezdődni az újév! :? Zsófi nem kapta még el ezt a vírust ami mostanában terjeng?

Lego
Jobbulást nektek! :(

Nóci
Üdv!Drukk neked is!

edoci

Edoci!!
Gyomrod hogy van?

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci,

Emese: Gabi, Edoci

Tobbiek tessek szavazni.
Apaval arra varunk, hogy szavazzon mindenki.

Magi
Vendég

Képzeljétek megtaláltuk egymást a szülésznőmmel az iwiwen, tök jó, így legalább tudunk beszélgetni. Két gyereket is nála szültem. Úgy örülök neki.
gabi1

Szép estét.:)

Nócika
Üdv.:) Mielőbbi babásodást. :wink:

Magi
Katalinra 1 voks.:) (de az Emese is tetszik,csak a Katalin tényleg jobban illik a vezetéknévhez.)

Kicsit jobban van már Dorka,de délután annyira köhögött,hogy hányt is...gondolkodtam aRectodelt kúpon.....de nem akarom kínozni szegényt...A köptetőt is csak úgy eszi meg ha belekeverem valamibe... :roll:
Vendég

Szia Lego: Jobbulást nektek :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibici
Igen,asszem mi kezdjük a sort Hédivel. :wink: :wink: :wink:
Még 21 nap...elméletileg...
Ma voltam NST-n,tiszta összevisszaság a görbém.Semmi normális,egyenletes fájástevékenység nincs...ezzel még tuti nem szülünk...
Csütörtök doki...szerdán (vagy csüt) újabb NST....Én 14.ig szeretném kihúzni,akkor lesz a férjem szülinapja.:)
Vendég

Sziasztok.
Üdv az újnak :lol:
Magika Katalin

Zsuzsi
És te kihez jársz az sztkba mert én csepeli vagyok és majdnem az sztk előtt lakunk :lol:
De én most kari előtt a Szathmárynál voltam és amilyen jó fejnek tűnik annyira nulla orvosilag. Örökké azt hangoztatta hogy elment a baba meg hogy méhenkívüli és azonnal anti d-t kell kapjak. És az én dokim akihez meg elmentem az rögtön rávágta hogy ez bizony terhesség csak korai még.
Én is tutira lebeszélnélek a Dél pestiről. Szülészetileg az egy nagy 0-a. Nekem barinőm szült nemrég ott és én is bent voltam vele már 2x és egy tök kényelmetlen szülőágyon kell szüljél, borotválás, beöntés kötelező és hiába van ott a kényelmes vajjudó ágy a szülőágy mellett ha meg szültél rá raknak egy tök keskeny hordágyra és a folyosóra löknek és ott vagy egészen a 2 óra alatt.
:evil: :evil: :evil: No és fent a gyerek ágy az meg kész katasztrófa. a nővérek ott cigiznek és elviszik a gyereket este 11-reggel 6-ig szóval nagyon gázos.
Én is az istvánba fogok szülni és ott szültem 3 gyermekemet is. Igaz hoyg a gyerekágyra rá férne egy felújítás de lehet hogy ezt a nyáron meg is csinálják.
Amúgy nóci te melyik dokihoz jársz az istvánba? Én most keresek merta régi dokim nem vállal már szülést. Két orvosra gondoltam. Dr.Koits Róbertre és Gajdos dokinőre. Na az a kh ég és föld mert ott veled van a bébi egész végig. Kényelmesek az ágyak mind a szülészeten mind a szülőszobában és a gyerekdoki is ott vizsgálja meg előtted.

harivera
Budapest XXI. kerület

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego

Vendég

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego, Vera

Vendég

Magika!Én is a Katára voksolok :lol: :lol: :lol: Szép név és lehet ha nekünk lányunk lesz majd szintén Kata lesz :wink: :wink: :wink:

Szia Nócika!Üdv köztünk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vera: Én Kerényihez járok, ő nagyon rendes és ő a Dél-Pestiben a főorvos. Szathmáryról énis csak rosszat hallottam.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Edoci!Szerencsére Zsófi még nem kapta el de jó lenne ha kihagynánk :oops: :oops:

Lego!De jó lenne apának egy baba szülinapra :D

Tényleg csajok ti fent vagytok iwiwen????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kerényi rendes nagyon, bár sztk-s rendelésen eszébe sem jut megkérdezni az ember lányától, hogy van, de magánon már sokkal kedvesebb....de hát ki ne lenne rendesebb, ha pénzt kap érte, nem :?:
A barátnőim a SOTE-n szültek és nekik teljesen jó volt minden....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép álmokat mindenkinek, mentem apácska mellé filmet nézni.... RTL Klub: Apja lánya :lol: NAgyon jó :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego, Vera, Kata

Vendég

Magi!
Katalin

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego, Vera, Kata, Betti

Vendég

magika!
Én is a Katalinra szavazok.... jobban összeillik ez a 3 név, mint az Emesével

d.dodó

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego, Vera, Kata, Betti, Dodo

Vendég

Magi
Látom Katalin a nyerő! :lol:

Kata
Én fent vagyok az iwiwen. :wink:

edoci

edoci!Mi a teljes neved?

Magika!Szerintem ez eldölt mi melyiket választanánk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

En is fent vagyok az iwiwen!

Magi
Vendég

Magika!Neked mi a teljes neved?(amin fent vagy)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
Írtam pü-t! :lol:

edoci

Sziasztok!

nóci!
Üdv köztünk olyan jó,hogy egyre többen vagyunk.Kihez jársz az örsön?Én is Zuglói vagyok és nekem is oda kell majd mennem,remélem már nem is olyan sokára :wink: :wink: :wink:

Magi!
Kata jobban hangzik!!

Kata!
Én is vagyok iwiw-en.

Kép
Kép
a.ibici

Katalin: Viki, Zsuzska, Edoci, Lego, Vera, Kata, Betti, Dodo, Ibici

Vendég

Kata: Én is fent vagyok az iwiw-en.

Csináltam ma ovu tesztet, de egyenlőre -. De azért nem adom fel....hátha három nap múlva már + lesz :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibica,Zsuzska!Megirjátok privibe a neveteket?
Zsuzska!Hátha a következö + lesz :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Hát megjöttek az első piri csöppek... de nem kesergek,mert így hamarabb mehetek vissza vérvételre és közelebb kerülök az új PÉ-mhez :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Zsuzsa nagyon sajnálom, de majd a következő hónapban együtt babásodunk. Most már tényleg rajtunk a sor.

Lányok én a műtét óta 2,5 kilót fogytam. Lehet tényleg a hormonok helyre állnak? De jó lenne. Pedig ugyan úgy eszem, semmi változás nincs ebben.

Én az iwiwen Liegl Attiláné Hegyi Gabriella néven vagyok fent.
gabi1

Mindenkinek kívánom, hogy az új év hozzon sikereket, csíkos teszteket és teljesüljön mindenki álma és kívánsága:-)

Itt olyanszép fehér minden, esik a hóóóóóóóóóóóóó!!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi: Legyen így :wink: Mindjárt megjelöllek :shock: :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

MEgjelöltelek:-)

Na megyek tanulni, majd még jövök :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

harivera, de jó neked írigykedem, de csak egy kicsit. Amúgy nagyon örülök neki:)
gabi1

boldog újévet mindannyiotoknak!!!

NÖVESZTGESSÉTEK PROBLÉMAMENTESEN A POCIKAT ÉS AKI MÉG VÁR, ANNAK MOST JÖN AZ ÉVE! :wink:

magika: Katalin

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Én holnap kereslek meg benneteket iwiwen mert ma mindenre azt írja nincsen találat :evil: :evil: Csak Edocit találtam meg a többieket nem akarja :cry:

Zsuzska!A következö a hónap a mienk :wink: :wink: Nekem is a napokban kéne megjönnie tök jó lenne egyszerre várni a babákat :lol: :lol: Persze Gabival és Ibicával meg Edocival és Mónival is :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
Köszi a jelölést! :lol:

Gabi
Megtaláltalak az iwiwen. :D

Zsuzsa
:( Sajnálom

edoci

Sziasztok!

En is vagyok am, csak nagy nalunk a surges-forgas es nehezen jutok ide :oops: Itt van anyosom egy baratnojevel az unnepekre, holnaputan mennek haza.
Kulonben a karacsony szep volt, mozgalmas es megis meghitt. Zsolti kocsijainak szama rohamosan megnott, van mar az egvilagon mindenfele, rendorautotol, tuzolton keresztul taviranyitos postakocsiig :shock: :lol: Kapott szerszamosladat is, azt hiszem a kocsik utan ez a legnyerobb, bar nagyon oda kell figyeljunk nehogy szetszerelje a lakast :shock: :lol: :lol: :lol:
Nem usztuk meg mi sem, elojott na bronchitisze is, de ugy tunik jol gyogyul :? Bar a dokino rendesen ijeszteget :(
Nekem meg elojott vmi gombam, nem tudjatok esetleg, h igy hazilag mit lehet vele csinalni? (csip elegge, meg feher :oops: )

Ibici!
Mit csinal a ferjed Bukarestben? En ott vegeztem az egyetemet.

Kata!
Koszi, h rolam is megemlekeztel :wink: Persze, h most mar mi jovunk :wink:

Magika!
Azt hiszem mar eldolt, az Emese nem nyero a susogas miatt sem. (ha az egesz nevet mondod)

Ujaknak udv, legalabb erositjuk a varakozok taborat! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Dodo!

Ti mikor mentek vissza? Nehez szivvel gondolsz ra?
Mi ugy 7.-e kornyeken megyunk Pestre, majd 14-en Angliaba. Most meg egyaltalan ne,m varom :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Köszönöm a biztatást :!: :!: :!: :!:

Hát az nagy show lenne, ha együtt várnánk a babákat..... egy saját óvodát nyithatnánk magunknak 8) :lol: 8) :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?