Új privát üzeneted érkezett!

na, a másik hsz-om elnyelte a Bermudák

szal azt írtam, hogy tök szupi ajándék lehetett mindenkinek akik kapták.
ellenben asszem most láttam először Danit úgy, hogy böcsületesen látszott az arca is (legalábbis nem emléxem vissza, hogy láthattam volna)

Kép
kissmanó
 
 


halihó!

nagyon jó ajándék volt Zsú!

állati jók a képek!

Maja tegnapi esete az almával:
Kép

gondoltam kipróbáljuk, de nagyon nem tetszik neki, szóval hanyagoljuk, igaz még nem akartam rendesen etetni, csak kóstoltatni

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


hozzáteszem arany szive még ösze is rándult az "undortól" meg majdnem csak visszaöklendezte azt a negyed kanálnyit amit véletlenül lenyelt!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 

 
 

Emma :)
2OO5-ös naptár, pont ezért tartottam meg. Anno a Kismamához adták ajándékba. :)

Zsú :)
Bence sem fordul még a hasára. A kariáajándék nagyon szupi lett! :)

Lynia :)
Arany csillagja! :D Hát ha nem ízlik, akkor nem ízlik. Saját reszelés agy üveges? Gondolom te reszelted. Bence sem szerette először az almát, másodszorra üvegeset adtam, az viszont nagyon bejött neki. :) Úgy látszik nem tudok "főzni". :roll: :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Zsú: szép ajándékot kaptak! Ádi sem fordul még a hasára. Hasról hátra igen, de hátról hasra megáll félúton.

Császárosok: milyen a sebetek? Nekem még elég piros és széles. És viszket a környéke.


 
 


Ági :)
Az én hegem szép, egy lilás csík, de nem viszket. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


halihó

hihi Egcsi, "ne keseríts el" hogy még egy almát sem tudok "megfőzni" :wink: na az már tényleg sokként érne!
igen, én reszeltem, de lehet kicsit savanykás volt neki!

nálunkismét tejcsgondok, megint szinte semmi, szóval gyakran etetem és este kapott kis kiegészítésként őszilevet, mert semmi nem jött a mellemből
ismét urtica-zom, aztán ha semmi, akkor 2án beszélek vn-vel és jönnek a főzik, már nem aggódok ezen!

Ági, sebem nekem is viszketett többször, írtam is itt asszem! de brutálmód! most abbahagyta, nekem is lilás csík sacc 3mm vastag

én amúgy azt hittem olyan cérnavékony marad, mint amikor 1-2 hetesen volt, valószínű naiv voltam, mert ugye még nem műtöttek semmivel :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


ja és egyszer észrevettem, hogy kb 1-1,5 cm hosszúságon szinte fekete és megdagadt, na sokként ért, aztán bizergáltam és vérhólyag volt a hegen, kicsit megilyedtem, de kijött belőle és azóta semmi, nem értem, mitől lehetett!? :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 



Andrea
Kép
kindernay
 
 



Andrea
Kép
kindernay
 
 


Sziasztok,
megvagyunk, még mindig megvan a vírusos valami ami a pocóra ment anno, úgyhogy hasmenés van ezerrel, nem kellemes.

Zsú: nagyon szép ajándék, nagyon jó lett, jól néztek ki mindannyian.

Emi: nagyon édes Maja, szerintem 2 nap múlva, ha újraismételsz már tuti izleni fog.

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Lynia :)
A csíkod majd szebb lesz, egy idő után-cirka 1 év- gyöngyházfényűvé szelidül. :wink: Nekem már kettőlesz, gyűjtöm. :D Az almán sok múlik, én a legédesebb fajtát adtam, de szerintem az állaga nem volt okés, az üveges tök sima, azért szerette jobban. 8)

Andi :)
Jobbulást! Fránya vírus. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


jó reggelt

köszi Andi!

Egcsi, remélem is hogy elhalványul, akkor olyan lesz mint a terhességi csíkok majdan? csak heges?
Neked kettő? nem ugyanott vágtak?

Katiiiiiiiiiii és többiek 1 életjelet dobjatok!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


Hegek:
nekem 2 éve volt egy hasi műtétem endo miatt, tökugyanott vágtak, mint a csaszinél, nagyon vékony, halványrózsaszín csík most, egyáltalán nem zavaró!

Egcsi, én is úgy tudtam, hogy ugyanott vágnak ha 2 császár van...
Tudom, hogy óriási kérés, de írnál néha abból a csodanaptárból okosakat nekünk?

Zalántól ma éjszaka megkaptuk a karácsonyi ajándékunkat: 8tól reggel 5ig aludt, 10 perc kaja után ismét alvás és még alszik :shock: :D Hihetetlen!!!!! Lehetséges magyarázatok: megfordítottuk a fejét tegnap este a kiságyban, bekapcsolva maradt a fűtés, így 22 fok volt 20 helyett, tegnap este elmondtam neki, hogy egy lassan fél éves nagyfiú már képes végigaludni az éjszakát, és a szülei sokkal vidámabban tudnak játszani vele, ha aludtak éjszaka :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Karácsony nálunk is meg volt jó volt szép volt!Benike kapott szép széket mi kaptunk új ágyat.26-án el romlott a mosogató gépünk így pénteken arra vadásztunk találtunk egy használtat egyenlőre jó lesz míg össze spóroljuk a pénzt egy másikra.Sajna én kézzel nem tudok mosogatni minden mosogató szere allergiás vagyok gumi kesztyűbe meg egyszerűen nem tudok mosogatni így gyorsan szerezni kellet egyet.Nem hiányzott így kari után.Benike is jól van egész nap kiabál nevet olyan cuki.Rakok néhány képet bár inkább videó készült. Majd januárba amikor apák nem lesznek otthon tuti be indul a topik.Holnap reggelizni megyünk barátainkhoz utána mi itthon szilveszterezünk hárman.:-)nálatok hogy lesz??? Kép Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Hali csajok!!!!!

Még mindig hozzá vagyok láncolva a konyhához, majd lesz karácsonyi beszámoló. Apjuk olvas fel Tőletek néha és nagyon mocorgat pár kérdés:

Emma: miért is kell az üvegen lereszelni, miért is nem jó a fémreszelő? Bocs, ha már volt róla szó.

Másik: nem jó a banán? Miért nem?

Babdorka: látom Ti eszitek a banánt :lol: (olyan rugiban, amilyen nekünk is van ill. minap adtam rá utoljára, kéne nagyobb :lol: ) Akkor ezek szerint Nektek bevált! Milyet vettél meg: kissé érettet vagy keményebbet (azt látom, hogy nem a barna truttyosat :D ) Dokink mondta, hogy kezdjük banános anyatejjel a hozzátápit, így is tervezzük, csak megvárom a választ ki mit tud róla.

Szarvasbori: :lol: nem harizunk, hogy Ti már másztok az etetőszékből :lol: . Ugyan Bors nem pireg-pörög (ekkora fenékkel nehéz is az ilyesmi :lol: ) de csak ülni akar egész nap. Tökéletesen ül, úgy játszik a járókában egész nap. Néha borul, kicsit úgy hagyjuk, aztán mikor nagyon "nyöszög" segítünk felülni neki és mehet tovább a játékok nyalogatása. A zöldfűszerrel kapcsolatban: kiváncsivá tettél, olvasgatok utána (egyébként nem tervezek rakni a babaételbe, ill. nem hallottam még róla, csak hogy írtál róla olvasunk utána)

Tegnap csípőszűrésen voltunk: 1 óra volt az utazás, 15 perc volt a regisztráció, 5 perc a vetkőzés, 15 MÁSODPERC a vizsgálat... mi voltunk az utolsók, ránézett, megnézte a herezacsit, egy tekerés a lábon, mondta "csomagolhatják is", és a doktor már vette is a kabátját.... még szeptemberben kaptuk az időpontot, megérte várni :? .

üdv.: ckat
ckat
 
 


jaaa és a legjobbat még nem is mondtam mi Majálistól azt kaptuk ajándékba, hogy már hasról hátra is fordul! (igaz ezt is csak balra) és a hátról hasra egyre többet megy neki jobbra is! :lol:

csini a fátok hemej! és a többieké is csodás!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


én is üvegreszelőn reszeltem az almát, de szerintem ugyanilyen trutyissá leket tenni a fémreszelőnek azon a lyukacsos izéjén is

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


Kép
mostani kedvenc képem

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a videóval kapcsolatos kedves szavakat!

Képzeljétek Marci tegnap este 7kor kidőlt és hajnali 1kor jelentkezett kajcsiért, majd 6kor ébredt újra cicizni, amúgy 9kor ébredtünk. :lol:

Ckat én is adtam banánt. A mienk kívülről fekete volt, de belülről épp. Én babavízzel higítottam, hogy "csússzon". Egyébként valaki tényleg mondta, hogy nem szabad banánt adni, dehogy miért?

Fémreszelőn elbomlik a C vitamin. Állítólag, meg úgy pépesebbre sikerül. Igaz én üvegreszelőn lereszelem és szitán áttöröm még, hogy ne legyen darabos.

Mi holnap megyünk csípőszűrésre, illetve jönnek hozzánk, mert ismerős csinálja.

Csaszi heg, lilás és vastagabb, bár egy része fehér és cérnavékony, én körömvirágkrémmel kenem.

Ne megyek főzöcskézni, vörösboros marhapörit. :D

kispiskóta
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók lettek a videók, és a képek is szupik, minden baba nagyon édes!

Hozzátápi: Nálunk minden bejött eddig, almával keztük, most sütőtök a menü, egyszerűen imádja, ha belerakom a székébe elkezd rugdosódni a lábával és felcsillan a szeme, és ha meglátja a kanalat...örömmámor Az én kis éhenkórászom.

Betegeknek gyógypuszik!

A mi karácsonyunk is jó volt, azt leszámítva, hogy az uram lázasan feküdte végig az ünnepeket, mi meg kerültük szegényt, hogy Lilla el ne kapja, most nekem folyik az orrom, de legalább nem vagyok lázas. Holnap szilveszteri buli nálunk, így megyek készülődünk.

Emi

Kép Kép
emi_25
 
 


Egy pár kép karácsonyról
Kép
Kép

Amit még akartam: Fordulás: Hát az nálunk se megy még bár ekkora fenékkel nem is csoda, viszont mindenáron ülni szeretne, próbál belekapaszkoni mindenbe, és felhúzza magát.

Mindenkinek boldog új évet!

Emi

Kép Kép
emi_25
 
 


Sziasztok!
Hozzátápi: a kiskönyvükben is van egy táblázat, benne van mit mikortól.

Én úgy tudom, húst 7 hós, joghurtot 8 hós kortól lehet, de nem vagyok biztos. Eminél ugye mindent 9 hónaposan kezdtünk :wink: . Előtte nem kellett.Beninél meg még nem aktuális a dolog.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Sziasztok! Nálunk is megvolt a karácsony, csudajó volt itthon is, én családommal, férjem családjával is.

Tündériek a képek, tényleg hihetetlen, hogy mekkorát fejlődnek! Lassan megint lehetne olyan sorozatokat, mint korábban, mondjuk most 1 hós, 3 hós, 5-6 hós képekkel, az annyira érdekes volt.

Banán: nekem a védőnő azt modnta, hogy bár mostanában nem divat, de ő mégis másodiknak azt ajánlja az alma után.

Éjjeli alvás: nálunk a helyzet egyre rosszabb. Ma például szinte semmit sem aludtam, mert 15-20 percenként felsírt, és vagy cici, vagy elringatás kellett. Nagon gyorsan elalszik ilyenkjor, de utána negyedóra múlva megint ugyanaz. Végül reggel fél 6 és 8 között tudtam kicsit aludni. Egyszerűen nem tudom, mi baja, és kezdek teljesen kikészülni tőle. Napközben vidám, kiegyensúlyozott baba, sokat eljátszik magában is, persze igényli a foglalkozást is. Mindenki, aki találkozik vele, csak csodálkozik, hogy milyen nyugodt, érdeklődő, vidám kiskölök. És aztán éjjel kezdődik a műsor. Próbáltam plusz kaját, tápszert, nappal lefejt tejet adni neki (cumusüveg-sztárjk miatt kanállal), egyik sem segített. Próbáltuk saját ágyban, próbáltuk közöttünk, kevés ruhában, több ruhában, hátha fázik, melege van. Ötletem sincs. Valakinek ötlet?

Kép
nenoke
 
 


B.U.É.K.
Miden Babának, Mamának,
Papának, Anyósnak :wink: , Apósnak, Nagybácsinak,
Nagynéninek, Kistestvérnek, Nagytestvérnek, Rokonynak, Barátnak!

2008

Kép

Andrea
Kép
kindernay
 
 


[quote]j írta:oghurtot 8 hós kortól lehet,
Hát ez a hozzá tápi nagyon érdekes nálunk itt egy éves korig tiltott.Meg itt zöldséggel kezdenek.Meg amit írtam is elég korán kezdik a húst (vöröshús).Egyébként TUDOM hogy nem lehet de múltkor húsi levesböl a répát krumplival pépesitettem nagyon izlett neki.Nem is akarta abba hagyni.Szóval ez a hozzá tápis ahány ház annyi szokás.Legjobb barátnömnek a kislánya egy hónappal idösebb Beninél nos ö szinte mindent ki próbál ami meg engedett.(Sütötök,répa,gyümi,krumpli paradicsommal)Tápit csak reggel kap meg este azt hiszem.A kislány tökéletes egészségnek örvend nincs semmi baja.Mondjuk szerintem korai.De a kislány igényli nem elég neki a tápi és nem kövér.Beni aki tápizik napi 4* egy másfél kilóval nehezebb.Beninél így van kaja (7,12 és 13 között,16,20-22 között)Mennyiség 170-200 között.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Hemej, azt írtad: Egyébként TUDOM hogy nem lehet de múltkor húsi levesböl a répát krumplival pépesitettem nagyon izlett neki. (nem tudom, hogy kell olyan elegánsan idézni), én 6 hetesen már krumplit kaptam, mert Anyukámnak nem volt elég teje, a dokinéni tápszer ellenes volt, és a krumplit találta a legjobb hozzátápinak. És ember lett belőlem. :lol: Szóval tényleg ahány ház, annyi szokás.

Kép
nenoke
 
 


Sziasztok!!

Hemej: Pont a tápi miatt kövérebb Beni, mint barátnőd kislánya, ugyanis a tápszer puffaszt és dagaszt... :? Ezért (is) javasolják a tápszeres babák előbb hozzátáplálását, hogy ne hízzanak el.
Nálunk egyelőre az alma és a répa csúszik, a répát én is húslevesbe főzöm meg (a mienkbe) és kiveszem, összetöröm villával egy pici húsleves lével összekevesem és hammmm :D . Én BIO ételízesítőt használok, vagy ha nincs itthon akkor csak sót. Tehát nincs tele E-vel....
Almát üvegreszelőn reszelem le, így nem barnul meg olyan gyorsan, és az értékes vitaminok se "csapódnak ki", mintha fém reszelőn reszelném.
Ezen kívül tejpépet kap kb minden másnap,harmadnap!
Hja és szopik még+ugyi a tápszer. Kb 90-120 tápit kap napközben este 180-at :D
Édes Beni amúgy, jól be van bugyolálva az alsó képen :) Szép a fátok!

Emi25: Nagyon tünci Lillácska :D Klassz ez a zsiráfos játék :wink: Kellemes szórakozást holnapra!

Emi: Nagyon cukker Maja ebben a sapiban :lol:

Ckat: A banán allergizálhat, azért nem ajánlják 1 éves kor előtt. Nekem azt mondta a gyermekorvosunk, hogy minden olyan zöldség, gyümi ami Magyarországon nem honos (citrusfélék pl) nem ajnánlottak 1 éves kor előtt.

Zsú: Asszem ez volt a legszebb ajándék amit a rokonság kaphatott :wink: Igazán meghatódtam ahogy végignéztem a kisfilmet! Nagyon ügyesen megcsináltátok :wink:

Megyek odabújok Zalán mellé hátha elalszik....
Hja nálunk éjjel alvás van, kb este fél 9-9-től hajnal 5-6-ig akkor egy szopi, majd alvás 9-ig :D Ezért cserébe nappal, csak 1x alszik :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


de jó, hogy írtátok ezt a vitaminos fémreszelős dolgot, én nemis gondoltam volna! igaz üvegen reszeltem, de azért jó tudni, hogy miért is jobb azon!

alvás: kevés a tejem = 2-3 között ébred :( utána pedig 2 óra múlva majd óránként, szóval nyugtalanabbul alszik, mert 8-5ig szokott
most én is olyan vagyok, mint a mosott...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


nenoke, nekünk a hasonalvás jött be, de gondolom azt már próbáltátok!?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


Nenőke, szerintem, csak ők tudják, miért ébrednek. Én már mindent kipróbáltam, amit a "nagyokos védőnők, orvosok" mondanak és semmi. Volt, hogy cici nélkül beraktam a kiságyába szépen elaludt, de ugyanúgy ébredt éjkszaka, hiába lakik jól akkor is ébred és cicizik. Szerintem mi kellünk nekik, és ezen nem tudunk változtatni. Legalábbis én nem tudok. És 3,5 hós koráig szépen átaludta az éjszakát. Evvan.

Ceni, köszönjük.

kispiskóta
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a babaák, ma végre én is áttöltöm már a képeket aztán dobok majd fel.

Petrát se lehet a hordozóban bekötés nélkül hagyni mert ő nem feltérdel benne hanem lefele "távozik" hidat csinál és kiemeli a fenekét, és olya ügyenesn lecsúszik, majd hasra érkezik. És egyből indul a kúszás, előre hátra.Egyik nagy lányom se volt ennyire mozgékony int Petra, pedig súlyban szerintem bőven lehagyta Zsanit és kb ott tart ahol Gréti. Már ő isa négykézláb rugózást próbálja, hamarosan kotorni fog, kereshetem elő a lábfej nélküli kezeslábasait, mert a nadrágokat el fogja hagyni.

Kóstolásnál mi csak almát meg őszilevet kóstoltunk, mennyiséget nem kapott még (lusta vagyok, meg szerintem nekem nem lesz több kisbabám és kihasználom míg lehet a kizárólagos szopit) Banán Vigyázni kell vele magas magnézium tartalma miatt nem kaphat a baba maximum egy héten kétszer. Én nem nagyon adtam kicsinek nekik mert fogja nagyon a hasukat, meg náunk ugye nem súlyra kellett gyúrni hanem hosszra :D

Éjszakai alvás igazából nem panaszkodom, viszont Petra is csinál mostanában érgekes dolgokat. Tegnap például egész nap aludt szinte majd este 9-kor úgy gondolta hogy jó volt a mai nap most játszunk és fél2-ig fent volt. igaz reggel 10-ig egy kajcsival nyomta akkor még egy kajcsi és 12-kor kelt. De ezt egy munkanap megjátsza és a falnak megyek.

Off
És hogy panaszkodjak egy kicsit, tegnap megjártuk Grétivel a sebészetet, valószínű megrántottam a jobb vállát, legalábbis nem nagyon tudta a feje felé emelni a karját, fogni tudott vele, de ne emelte, biztos ami tuti elvittem hogy nem e törés meg hogy jó helyen van e az ízület. És most remélem hogy idénre tényleg letelt rólunk minden rossz, és jövőre semmi gond baj nem ér minket. On

Na megyek mert PEtra még Pizsiben pompázik, meg főzni is kéne valamit (bár töltött kápi még van). Na ez az üzi lassan 2 órája az előnézet fázisában maradt most már csak el kéne küldeni :oops:

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Emi-Lynia :)
De ugyanott vágtak, de azért nem mm-re pontosan. Igen, olyasmi lesz, mint a terhességi csík, csak heges. :)
Maja ügyi a forgással.:) A kép is helyes, honnan van a sapi? Te kötötted?

Emma :)
Persze, hogy leírom a csodanaptár tanácsait. A 6. hó már megvan, a 7.-et majd felteszem az újévben. :wink:
Úgy látszik nekem is el kell beszélgetnem a fiammal. Megint 2X kelt. :roll:

Hemej :)
Nagyon kis édes csomag Benike! Jövőre olyan fát válasszatok, amit magaslatra lehet helyezni, veszlyben lesznek a díszek. :D
A naptáram 8-9 hótól írja a natúr joghurtot, ha nem volt allergiás a családban. Én sem fogom elsietni, az 1 év jobban hangzik. :)
Szerintem semmi gond nincs a husileveses répa-krumplival. Főleg, hogy szerette. :wink:

Ckat :)
Csípőszűrés :roll: No comment. :?

Emi :)
Jobbulást. :?
Lilla is klassz játékokat kapott! :wink:

Nenoke :)
Hát ez brutál! :shock: Ünnepályesen befogom a csipogómat a 2X kelés miatt. :roll:

Nadine :)
Ahhoz képest, hogy lányaid vannak, elég mozgalmas az életed. Azt mondják a fiúk sokkal "veszélyesebbek". :) Mindenféle betegségtől és balesettől mentes új évet! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Üdv!

Köszi a csaszis infókat.

Hol lehet venni üveg almareszelőt?

Én eddig olyan rugikat adtam Ádámnak, aminek volt lábfeje, nem akartam zoknizni. Viszont a 74-es méretekből inkább csak lábfej nélküli van. Most lehet, h hülyeséget kérdezek, de az miért jobb (esetleg majd a kúszásnál, felállásnál) :?: :?:


 
 


Ági
Én már láttam a Corában, de ahol normál tányérokat lehet kapni ott tui van. Most gondokodom hogy Debrecenben hol is lehet most ilyen hely, mert 4 éve a nagy meki meg az apolló mozi közötti kapualjban volt a bejárata az egyik ilyen boltnak. De hogy az megvan e még. De majd nyitvatartom a szemem. Párodnak meg utólag is Boldog névnapot!!!!

Egcsi
Ez az év vége kifejezetten Grétire jár rá, lényegében 18-a óta folyamatosan van valami baja összesen 3 nap volt "egészséges" vagy a hasa ment, vagy lázas volt, vagy kiütések jöttak, vagy mind egyszerre, + a vírusos torokgyuszi. És hogy ma migint örüljek, ma megnt a hasa kezdett rá, ha estére belázasodik akkor felmondok. Nem akarom se az itteni ügyeletre vinni, a gerekklinikára pláne nem mert tuti bent tartanák megfigyelésre, nem akarnék egy kis rotát ehhez, mert tuti nem fertőző, senkinek nem megy a hasa rajta kívül. ott viszont tuti a háynós hasmenős kórterembe kerülne. Eszik, iszik, játszik, most alszik, tehát amúgy jól működik a gyerekek. De a közérzetén látom hogy nem tökéletes. Szerdán megyünk a széklettenyésztés eredményéért, akkor megyünk a házidokihoz is.

Ckat
Csípőszűrésről, hát ehhez képest mi el vagyunk kényeztetve, mert 6 hetesen minden babát UH megnéznek, plusz manuális vizsgálat, aki kicit is gyanús azt 4 hósan viszahívják még egyszer.

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 



üveg almareszelő van minden hipermarketben, meg háztartasi boltban

Nenoke
Nagyon sajnálom, hogy Dávid ilyen aktív éjszaka! Próbáltad a chamomillát? én5öt adok minden este fél 7 körül. Elkezdted a hozzátápit? Nekünk egy fél alma is legurul fél 6 körül...
Én mondjuk hiszek benne - bár lehet, hogy naiv vagyok -, hogy lehet változtatni, csak rövidtávon nagyon megterhelő babának és szülőnek egyaránt... meg egyik baba gyorsabban alkalmazkodik, a másik tovább kitart az elképzelése mellett. Tesóm mondta, aki 2 éves koráig minden éjszaka kelt a gyerekéhez, hogy csak el kellett határozni, gyerek 2 nap alatt leszokott róla. Szerintem az reális kitűzés, hogy 2x keljen maximum egy éjszaka... Bocs', ha okoskodónak tűntem

Képzeljétek, az utóbbi 2 napban vitatkozgatunk a férjemmel :( Alig vártuk, hogy eljöjjön ez a 2 hét, most meg hülyeségek miatt osztjuk egymásnak az észt. Ma délután már megbeszéltük, hogy próbáljuk, hogy ne menjünk egymás agyára............. Remélem a következő egy hét jobb lesz, mint ezek a napok

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

a www.kismama.hu az archívumban lehet találni jó cikkeket a hozzátáplálásról.
mi mostmár megvárjuk ezt a 2hetet a kezdéssel
:wink:

na megyek is mert beteg vagyok

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


boldog névnapot Dávidnak!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


Nenőke!
Dávidbabának Boldog Névnapot!!


Boldog Új Évet Kívánunk!!
Gurgirita, Samu, Ati
torolve_20131003125716
 
 


Sikeres fejlődésben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!
Bogi Robi Heni.


Kép
Vendég
 


Dávidkának sok boldog névnapot kíván a menyasszonykája és szülei! :D
Vendég
 


Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :lol:

Bogi, ez a kép csúcs! :lol:

Emma, igen, adtam már chamomillát, de szerintem nem a foga, mert annak semmi jele. Egyébként elhiszem, hogy le lehetne róla szoktatni, csak gyenge vagyok hozzá. Egyszer m is elszántuk magunkat a "terrorra", hogy szavaiddal éljek, de egyszerűen nem bírtam hallgatni a sírását, a végén már én bőgtem. Azt hiszem, nem vagyok jó anya, mert ahhoz nemcsak a szeretet, de kicsit a következetesség és a szigor is hozzátartozna, ami sajnos belőlem hiányzik. :oops: Azért bízom benne, nem lesz nagyon ferde Kispicurkám személyisége. Nappal egész következetes tudok lenni, meg olyankor valahogy a sírását is könnyebben viselem, mint éjszaka. Éjszaka a 3 perc is soknak tűnik. Hason még nem próbáltam, vagyis mostanában nem, korábban próbáltam, de akkor nem jött be, lehet, hogy megint meg kéne próbálni. Na, majd meglátjuk, Lynia, köszi a tippet. De éhesnek szerintem nem éhes, mert most is megpróbáltam adni neki lefejt tejet, de csak 30-at evett , utána kilökte a kanalat a szájából. Nővérem 3 gyereke addig hasonló tüneteket művelt, amíg nem álltak át a szilárd kajára. Lehet, hogy ez genetikus. :lol: De most már kivároma 6 hónapot, ha egyszer elhatároztam. :wink:

Ági, én azért szeretem a lábfej nélküli rugikat, mert nem növi ki 2 hét alatt a gyerek. :lol: Amúgy mivel nálunk elég hideg van, ezért én harisnyanadrágot adok alá, mert csak így merem lerakni a földre a játszószőnyegére. Így nem tudja lerúgni. :wink:

Enikő, amúgy köszi a receptet, nagy sikert aratott a fetával töltött gomba a karácsonyi vacsin!

Hű, ez jó hosszú lett, bocsi.

Kép
nenoke
 
 


Zsú! Nekem is nagyon tetszett a karácsonyi albumotok. Jónéhány kép már ismerős volt, de nekem is jó volt újból megnézegetni őket. Ügyesen szerkesztettétek meg, tényleg szép összeállítás. :wink:

Hozzátápi: nálunk most a sötőtök-alma kombináció csúszik le, igen nagy a sikere. (A sütőtököt párolom és műanyag szűrőn átpaszírozom.)
Petikém csak a sós ízesítésű főzelékeket volt hajlandó elfogadni. Ádi már nem válogatott. Kíváncsi vagyok, hogy Gábornál ez hogyan lesz.
Ami a húsokat illeti, a csirkehusit azért javasolják az állati fehérjék bevezetésére, mert könnyen emészthető. Később lehet már sertés és marhahusit is adni. Én az utóbbit jobban pártolom. (A sertéssel mindent megetethetnek..... )

Klári! Ismerősek az ilyen éjszakák. Ádikám bevezetett bennünket alaposan annak idején eme dolog rejtelmeibe. Remélhetőleg nálatok csak átmeneti dologról van szó. Én is úgy gonfdolom, hogy anyaközelség miatt van ilyen. Mindenesetre nagyon embertpróbáló a többedik éjszaka után.
Dávidkának nagyon sok boldog névnapot kívánunk.

Nálunk holnap szilveszteri buli lesz, így már most el kell kezdenem a készülődést. Holnap sütök-főzök és takarítok. Mivel nem kaptam leveles tésztát, ezért magam csinálok. :roll: (Még soha sem csináltam, mindig készen vettem, de már néhány napja sehol sem kapni. Mindenki ilyennel süt.:D)

Aranyosak a babafotók, jó nézegetni őket. :wink:

Enikő! Én is bio ételízesítőt használok. Az ízfokozót köszönöm, tartsák meg. Enélkül is jóízű az étel és valódi az íze. Te is ügyes vagy, hogy még szopiztatod Zalánt. :wink: Mindegyik etetésnél szopival kezdetek?

Ha nem jönnék holnap:
Egészségben, sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok!!!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Dávidnak boldog névnapot!

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Nenőke: Dávidot Isten éltesse, nem is tudtam, hogy ma Dávid napja van :oops:
Örülök, hogy ízlett a családnak a gomba :D

Tücsi: Köszi, én is büszke vagyok magamra az előzmények ismeretében :D De ehhez ketten kellünk. Mondjuk az utóbbi 1-2 napban nem nagyon volt oda a ciciért, és ma meg is jött :( gondolom ez volt az oka :roll: Remélem hamarosan vissza áll a rend :D És igen, minden etetést cicivel kezdünk, sőt van hogy 2 etetés között is megkínálom, szív belőle 3at és megyünk tovább :lol: De a hajnali és a reggeli szopik után nem is pótolok. Ma pl az első tápit (90et) délelőtt 11-kor csókolta be!

Ma elég sírós is volt Zalán :( , hőemelkedése volt, tegnap is meg ma is, 37,8 volt pospiba (nem levonva) nem vészes, de azért nem is a normál hője. Sokat sírdogált és nem aludt, vagyis egyszer bealudt délután, de 10 perc után sírva ébredt. Nemtom mi lehet. vagy bújkál benne valami, vagy a fogacska, gőzöm sincs :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Zsú, csak most néztem meg a videót, tényleg szuper! Van valamilyen programotok hozzá, vagy a youtube-on van olyan, hogy rá lehet zummolni a képekre?

Tücsi, sajnos nem átmenetiek az éjszakáink, már két hónapja tartanak (november elején kezdődött, addig megelégedett 2-3 szopival). Nektek Ádikával mennyi ideig tartott? Egyébként mivel nem bírta a derekam a föl-le-emelgetést, köztünk alszik, úgyhogy anya- és apaközelség is megvan. :wink: Levelestészta saját kezűleg???!!!! Aztaaa! Hihetetlen vagy! :lol: Nekem szerencsére van. Én abba csavarom a virslit a vendégeknek.

És továbbra is köszi a névnapi köszöntéseket. Mind megkapta a comibkájára puszi formájában. :lol:

Kép
nenoke
 
 


Nenoke!
Köszi :D :D :D , de azon a képen nem Bogi van!
Egyébként tényleg hasonlít kicsit Bogira, de csak fejre, Bogi sokkal girnyóbb... :D :D :D
Csak azért választottam ezt a képeslapot, mert ez pont hozzánk illik babásokhoz!

Szal Búék!
Vendég
 


Hali!

Nadine: gondolom amire gondoltál az hat hetes kontroll:akkor a kerületi ortopédusnál voltunk csípőszűrni és egy klinikán voltunk uh-n, ahol csípő, koponya és hasi uh volt . Azóta megszünt a kerületi ortopédia, így a Heim Pálba kellett mennünk. Ez a sima 4 hónapos kontroll volt, csak időpontot nem kaptunk előbb. Most az van írva a leletre, hogy következő kontroll önálló járáskor. Azt hiszem inkább fizetek akkor, de máshova megyünk, mert ha nincs is baj, elvárom, hogy a szakorvos alaposabban vizsgálja meg. A gyerekdokink mindig átnézi Borst, most először vagyok elégedetlen.

Nenoke: nem tudok mit mondani az éjszakáitokhoz, minthogy ha legközelebb talizunk egymás vállán sírjunk fáradságunk miatt. Bár ezen a héten csak :!: CSAK 3 óránként keltünk. Fel a fejjel, már csak 17 év és 6 hónap a felnőtté válásig!
ckat
 
 


Nadine :)
Hát tényleg azt kívánom, hogy a betegség kerüljön el benneteket jó messzire az új évben! Szegény Gréti! :?

Nenoke :)
Kitartás! Pusszancs Dávidnak névnapja alkalmából! :wink:

Mivel holnap itthon lesz apósom és kérdéses mikor jutok a gép elé, most kívánok mindenkinek
Boldog, sikerekben gazdag, egészséges új esztendőt!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Nenőke, a párom csinálta itthon, Windows Movie Makerrel. Azt mondja ez egy teljesen egyszerű vágóprogram (szerinte szar is, de ezt neki el kell nézni hisz tvben dolgozik), a youtube-ra csak felrakta.

Dávidnak így utólag is Boldog Névnapot kívánok
!


Ckat, tetszett ez a mondásod, hogy már csak 17 év a felnőtté válás! :lol:

Kép


Boldog Újévet Kívánunk: Zsú, Marci és Dani

kispiskóta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?