Új privát üzeneted érkezett!

Viki!Megnyugtattál :lol: Nekem meg szülés elött napra sőt óra pontosággal megjött.Na akkor csak veszek lh tesztet hátha meg persze számolgatok is :D Remélem nekem se kell gyogyo.90 nap az nem semmi :shock:

Gabi!Bodog szülinapot a lányodnak!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Kata!
A legjobb most tényleg az lh-teszt.Ki mutatja mikor is van a Pé-d.Lehet,hogy az elég és nem kell gyógyszer.

Megyek most én is fodrászhoz,mert este buli lesz.Apát búcsúztatjuk :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok :lol: Amúgy szerintetek másfél hetesen már lehet érezni a terhességet?

Gabi: Nagyon boldog szülinapot lánykádnak :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Nem vesztem ám el!! :) Tegnap este óta sajna szörnyen fáj a fejem... :( ! Szerintem jön valami hóesés féle....
De tök jó...képzeljétek, ahogy betöltöttem a 12. hetet, elmúltak a hányingereim! :lol: Ennek nagyon tudok örülni!

Vera!
Gratula! És drukk a péntekhez!

Gabi!
Milyen szép ajándék is lesz majd az ujévben megtudnod, hogy babás vagy!! :) Én drukkolok nagyon!

Kata!
Neked is megy a drukk!

Móni!
merre vagy?

Edoci??

d.dodó

Sziasztok

Dodó
Köszi a hiányolást!Karácsony előtt egy pár nappal elutaztunk,25-én jöttünk haza és Máté rögtön beteg lett.Magas láza volt.Tegnap már csak hőemelkedése.Erre tegnap délután a férjem is belázasodott. :twisted:
Fejfájásod hogy van?Remélem rendbejött!
12 hét! :lol: De irígy vagyok! :lol:

Magi
Jobbulást Zolinak!Hogy van?
Nagyon szép ruhákat vettetek!

Vera
Drukk hogy minden rendben legyen! :D

Ibici
Jó bulizást estére!

Gabi
Boldog szülinapot a lányodnak!
Tanulás:meg tudlak érteni!Azért ne hajszold túl magad! :twisted:

Újaknak:Üdv! :lol:

edoci

edoci!
örülök hogy itt vagy!
mesélj magadról!

legó?????????????????

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

harivera én nem kockáztatnék, a melegvíz nem jó, mert vérbőséget okoz, vetéléshez vezethet, késői terhességnél meg mgindíthatja a szülést. Beülhetsz a kádba de ne legyen meleg a víz.

dodó köszönöm, én is nagyon örülnék neki.

Mindenkinek köszönöm a lányom nevében is a szülinapi jókivánságokat.

Ma itt voltak az unokatesómék a 3,5 hónapos kicsijükkel annyira édes kislányka. Csak eszik alszik, nézelődik, sokat dumál.

Megvolt az ünneplés is, kapott Betti sok ajándékot.
Holnap pihi. Aztán hétfőn szilveszter. Ki hol lesz? Mi itthon, sütünk malachúst, jönnek anyuék, tesómék, meg talán az egyik szomszéd is.
gabi1

Ibica!Hogy sikerült a búcsúztató?Mindig eszembe jutsz mikor a naptárat nézegetem de majd velünk gyorsan repül az idö és hipp.
-hopp haza jön a férjed. :wink: :wink: :wink: Gabival most úgy döntötünk január februárba számolgatunk 19-25nap között aktívabbak leszünk és ha igy nem jönn össze akkor veszek Lh teszt :D :roll: Te most vettél?

Edoci!Hogy vagy?Máté?

Zsuzska!Hát szerintem nem nagyon lehet olyan fiatal terheséget érezni.Mikor volt peteérésed?én zsófit megéreztem,hogy megfogant vannak 3napos tesztek vettem egyett ott halvány csík volt de nem hittem,hogy tényleg terhes vagyok.Egy hete késett amikor végre +lett a teszt :)

Dodó!Tök jó,hogy elmult a rosszul lét :lol: :lol: Haza utazás elött nem mentek még uh-ra?

Magika!Hogy van Zoli?És te?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibici elfelejtettem mondani hogy ne legyen lelkifurdalásod az lh teszt miatt, hisz én azt tiszta szívemből adtam, nem gondolta egyikünk sem hogy ez lesz. Örültem hogy segíthettem.
Én most nem tudom hogy vegyek e, meg azt se hogy mérjem e a hőmet.
Néha azt gondolom hogy igen, néha meg azt hogy nem, most inkább hagynám hogy magától történjenek a dolgok. De azt már eldöntöttem hogy nem akarok várni semmit sem, ha jönni akar akkor jöjjön.
gabi1

Gabi!Ez tök jó hozzá állás. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Én napról-napra rosszabbul vagyok :?
Dehát nem panaszkodom én akartam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép

Kép

Kép
gabi1

Kép

Kép
gabi1

Na és egy utsó, ő az unokatesóm babája

Jázmin
Kép
gabi1

Sziasztok!

Én is előkerültem...Sikerült végre levegőhöz jutnom.Sajna nem úgy telt el ez a hét,ahogy terveztük,de nem panaszkodom. Együtt voltunk,ez a lényeg.:)
Sajna Dorka eléggé lebetegedett (de látom nem vagyunk egyedül :( ).Magas láz,köhögés,nátha,fül- és szemgyulladás...mindenére ráment ez a hüle vírus.Nem vittem el dokihoz,semmi értelme nem volt.Sinupret,Fenistil csepp,Calcimusc,Stodal szirup meg lázcsilalpító...ez volt a menü...4 éjjel nem aludtunk,mára egy kicsit jobb a helyzet.
Szülinap is sajna így telet,pedig nagyon készültünk rá...De érdekes,mert minden ünnep így telik nálunk. :roll: :roll:

Nagyon szépek a rucis képek MAgi,úgy szeretnék én is felmenni vásárolni,de már nem merek elindulni...azért 250km ilyenkor már nagyon sok...ráadásul senkim nincs a környéken,akivel esetleg hozatnék vagy küldetnék. :cry:
Remélem jobban van már Zoli.

Gabi
Nagyon szépek a gyerekek.:) Bár úgy látom Te elég szomorú vagy a képen,azért jó tudni,hogy igy állsz hozzá...SZORÍTOK NEKED!!!! :wink:

Betti
Gratula!!!Pár hét és jobb lesz!!! :wink:
Kiváncsi leszek,hogy alakulnak majd a dolgok.... :P (fiúcska-lányocska :wink: )

Viki
Te is finisben.:) Azért ha lehet ne előzz meg. :wink:

Vera
Gratulálok Neked is! Remélem minden rendben lesz.:)

Ibici,Kata
Mindent bele!!!! :wink:

Zsuzska
Üdv itt.:) Neked is drukkolok,még pár nap és kiderül.:)

Bosika,Dodó hogy vagytok????Ti már élvezitek rendesen a várandósságot.:)
Vendég

legó!
jobbulást dorkának!

hát szerintem kislány lakik a pocakban mert fiúval nem szoktak rosszul lenni és én olyan szarul vagyok mint rékával semmi sem volt ehhez képest már 1 kg fogytam
persze ezt nem bánom már csak 53 kg vagyok így!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti!

Most mondjam, hogy én Petivel is hánytam a 14. hétig (Estivel meg a 17.ig) :wink: szóval nem biztos itt még semmi a nemet illetően! :wink: :wink: :wink:

Lego!

Eszem ágában nincs beelőzni, én tökre ráérek február közepe után szülni! :wink: Dorkának jobbulást!

Gabi!

Jók a képek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gabi: Gyönyörűek a gyerekek, gratula hozzájuk 8) :lol: 8) :lol:

Nekem 17-én volt PÉ-m.

Ciklusom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 72800_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

16-án este, és utána pár nappal is volt :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Kata!
Aranyos vagy,hogy gondolsz rám.Valahogy csak átvészelem azt az 1 hónapot.A buli jó volt,hajnal 4-re étünk haza :lol: :lol: :lol: Tesztet most nem vettem nem hiszen,hogy sok értelme lenne.Igaz még apa 2.-án még itthon lesz.Legfeljebb majd februárba veszek ismét.

Gabi!
Szép gyerekeid vannak!!Lehet ennek a hozzá állásnak lesz majd meg az eredménye :wink: :wink:

dodó!
Ez szuper,hogy már nincs hányingered.Ez lesz a legjobb időszak majd meglátod:lol: :lol:

Zsuzska!
Megy a drukk neked++++++++++++++++++++++++++++++++
szorítok!!!!!!!!!!!

Lego!
Hédi baba a rangidős ugye?Ő fog megszületni először ebben a topikban??????De izgi!!Már nagyon közel jártok!! :wink: :wink:

Vera!
Közérzeted?Hogy vagy?

Magi???Borsika??Móni???

Kép
Kép
a.ibici

Köszike, csajok 8) :lol: 8) :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Koszonom az erdeklodest megvagyunk!
Zoli is gyogyul rendesen.

Zsuzska!

Neked a pe-d nem 17-en volt a hod szerint, hanem 21-22 kozotti ejjel. A 13. 14. ciklusnap kozott. A hogorbed olyan mint a nagykonyvben, ahogy lennie kell. Azert is volt nega az Ovu teszt, mert nem akkor volt.

Ha holnap lepisilnel egy ovu tesztet reggel lehet, hogy mar mutatna is a terhesseget, de ha megsem, akkor harom nap mulva tuti kene mutatnia.

Lego!
Meg egy honap utanig huzd ki, hogy 2008-ban szulessen a baba. Sajnalom Dorkat, remelem hamar tullesztek ezen a franya betegsegen.

Betti!
Lehet ez meg fiu is en is voltam rosszul Zolival, igaz nem annyira, mint most, de akkor is volt nemi hanyinger es rosszullet.

Gabi!
Hogy mennyire hasonlitanak rad a gyerkoceid. Hihetetlen.
Nalunk Zoli tiszta apja.
Remelem ez a gyerek egy picit ram is fog majd hasonlitani.

A tobbieknek most nem irok nev szerint csak ++++++++++++++++

Mi most ket neven vacilalunk.

Apanak Emese, nalam meg Katalin.
Lehet szavazni, kinek melyik tetszik jobban.

Farkas Katalin Agnes vagy
Farkas Emese Agnes

Magi
Vendég

Magi köszike.
nekem az Emese Ágnes jobban tetszik.
gabi1

Magika!

Én a Katalinra szavazok! :wink: Nekem az Emese valahogy nem jön be! :oops: Meg a vezetéknévhez jobban is passzol szerintem az "A" betűk miatt! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Magika!

Szerintem 17-18-a volt. Legalábbis akkor fájt nagyon a pocim és a szex sem esett jól :oops: Amit a gép jelöl PÉ-nek, az egy 5 órás eredménye szerintem. Céges vacsi volt a Trófeában :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magka: Én is a Katára szavaznék :wink: Az én Katalin ismerőseimről csak pozitívan tudok nyilatkozni :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Még ezen az oldalon uj vagyok! De én is babáznék már!Ha más nem már nagyon szeretnék egy pocaklakot! :P Peteérésem nekem is 22.-e körül volt és abban az idöszakban mi is mindent bele adtunk! Már lassan 1 éve probálkozunk, de agyenlöre semmi! De majd most! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nóci :!: :!: :!: Itt is :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aha itt is! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Magika: 5 óra alvást akartam írni :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mért látom te is! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Mikor volt a céges buli a Trofeában? Mert nekünk is ott volt a céges karácsonyis bulink! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci:Sajna még nem írt az ismerősöm :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A mienk 20-án volt a Lágymányosinál.

A tietek :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát nem baj! Ne rágodj rajta! Majd csak lesz valami! Járom ezeket a topikokat és remélem ugyis találok vmit :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Egyépként milyen a te dokibácsid? Ha megkérdezhetem? Hol fogsz szülni, ha majd ott tartotok? :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

A miénk egy kicsit elöbb Zugloban

Kép

Kép

Kép
nócika

Elég rendes. Én egyenlőre a csepeli SzTK-ba járok a dokimhoz, de ő egyébként a Dél-Pestiben szülész-nőgyógyász. A barátnőmék a múlt héten voltak abban a kórházban, és nagyon de nagyon lebeszéltek róla, hogy ott szüljek. Szóval azt hiszem, hogy először meg kellene nézni a szülészetet, hogy milyen állapotban van. Amúgy az a kórház nagyon le van pukkanva :roll:
A barátnőim a SOTE-n szültek és teljesen meg voltak elégedve. A fodrásznőm a Jánosban szült, meg az egyik olvasóm is, és ott szintén meg voltak elégedve teljesen :) Szóval vannak alternatívák... de előbb legyek terhes, aztán eldöntjük :shock:
Te eddig hova jártál :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magika: Most pisiltem ovu tesztre, full nega volt. Azért holnap reggel az első vizelettel megint megpróbálom, hátha lesz rajta valami :roll: Ha nem, akkor ahogy mondtad, megpróbálkozom három nap múlva is :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska! Én nem rég költöztem Monorra És elötte Zugloi voltam! Én az Örse járok dokibácsihoz és ha nála szülnék akkor az Uzsokiban szülnék! Az is szép korház mert most ujitották fel meg minden, láttam is mert az eggyik ismerösöm ott szült nem rég! De én az Istvánt választottam mert az még korszerübb "állitolag" Itt egy másik oldalon rettentöen dicsérik az ottani orvosokat! :)

Kép

Kép

Kép
nócika

Egyébként nekem a Dél-Pestiről csak rossz véleményeket hallottam ezért az lenne az utolso korház ahova mennék!!!!! Nem csak szulni, de máshogy sem!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Igen,nekem is nagyon szimpatikus, ahogy a neten láttam :) Igazából nemtudok dönteni :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csak a dokibácsim is jó fej meg minden csak ahogy írtam neked szerinted meddig várjak még nála? Hogy bárminemü vizsgálatot csináljon??? Vagy nekem kéne szolni? Vagy mi?

Kép

Kép

Kép
nócika

Nagyon tetszik az a sok alternatív megoldás 8) Nálam még az is sokat vet a latba, hogy szülhetek-e természetes módon, vagy császár lesz :roll: Sajna nagyon rossz a szemem.... a szemorvosom kerek perec kijelentette, hogy császár..... de igazán nem csinált szemfenék vizsgálatot nekem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?