Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lina,
jaaa, akkor nagyon jó pihit Nektek!
Lili nagyon aranyos. Olyan édes ahogy örül a biciklinek. :)

Mimi,
Nagyon szép a kandallótok.
Pocid nő már?

Sugi,
Örülök, hogy jól teltek az ünnepek.
Meglátod, 2008 lesz a mi évünk! 8)

Vera,
Ez szuper!!! :lol:

Csucsu,
:cry: :cry: :cry:

Én tegnap voltam UH-on, minden okés a babának, méhnyálkahártya 12mm, kedden repedhetett, elvileg jó volt az időzítés .... 2 hét múlva kiderül. :roll:

KépKép
dreika

Nem bírtam ki, megnéztem ma, de negatív :cry:
Ennyit a tüszőrepesztőről, jó időzítésről, ráadásul Jónás nappal is egybeesett. Úgy érzem, egy helyben topogok, valahogyan tovább kellene lépni, én annyira benne lennék mesterségesben, főleg a férjem problémája miatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska nagyon sajnálom. Mióta próbálkoztok? És mikor kellene nem megjönnie a menszidnek? Hányadik napon vagy az ovu után?
gabi1

Gabi,
hát március óta próbálkozunk, akkor áprilisban össze is jött, csak ugye nem maradt meg, azóta meg újra 4. hónapja. Ma 15. dpo-n vagyok. Összesen 31 nap. Mondjuk pont ezen a napon Lili is még negatív volt, de most a hőm is lement, szóval majdnem tuti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska értem, sajnálom, de előbb utóbb tuti összejön. mi a mostani terhességem előtt 5 hónapot próbálkoztunk mikor sikrült.
Remélem most nem fog olyan sokáig tartani.
gabi1

Sziasztok!

Luca :)
Megnéznéd a görbémet? Ez a műtét utáni hónap. :shock: Ha nem az lenne, kezdenék reménykedni, de most egy kicsit "pánikolok".....
Kép
Vendég

De ciki!!!!!!!!!!!
Nem LUCA............ JUCA !!!!!!!!!
Bocsi! :oops: :oops:
Vendég

Gyugyi, védekeztek? Mintha úgy olvastam volna egy másik topikban hogy nem. Nekem a műtét utáni hónapban közvetlenül sikerült az a baba akivel most a 28. hétben vagyok.
Tehát igenis lehet pé missed ab után, élő példa vagyok rá, és így ha nem védekeztek nálad sem kizárt :lol:
Vendég

Kacika :)
Nem védekeztünk. :oops: :lol: Gondoltam, nem megy az olyan könnyen nálam... És ha "becsúszik", az se baj. :wink:
Neked mit mondott a doki? Nem nagyon "gáz" a dolog?
Én örülnék neki nagyon, de nincs nekem olyan szerencsém............ (vagy mégis? :lol: )
Vendég

Símán lehet "olyan szerencséd", úgy tudom van már talán 2 gyermeked is, ugye?
A dokim 2-3 ciklust javasolt kihagyni, rá is kérdeztem hogy mi van ha mégis előbb jönne egy újabb terhesség, azt mondta, hogy elvileg nem kéne hogy baj legyen vele, max ha kicsit kisebb lesz -vagyis később van pé, akkor az anyuka mindig aggódna hogy miért kicsi a baba?
Meg egy picit nagyobb az esély a méhen kívüliségre, de minimálissal, mint normál esetben.

Nekem 2-3 nappal kisebb mindig a lányom, de nem is középidőben volt a pé-m, hanem én a 18. napon éreztem. Azt hittem felfáztam , úgy szúrt a jobb oldalam, a 2 csíkos teszt után esett le hogy az a pé volt :oops:
Én napra pontosan a 4. hét letelte napján teszteltem du, és halvány de egyértelmű, és látható 2 csík volt a teszten :wink:

Úgyhogy lassan te is ellőhetsz egy tesztet.
:wink: :lol:
Vendég

Kacika :)
Hú, egész izgalomba jöttem! :lol:
Még jó, hogy nincs itthon tesztem, el is használnám rögtön! :wink:
Vendég

Háát, ha 2-áig kibírod, és nem jön meg, én tuti vennék egy tesztet :wink:
Vendég

én meg dillemázok. Szerdán is el tudnék menni ultrahangra mert van papírom a dél pestibe és ugye pénteken meg megyek a sajátomhoz de akkor legalább nyugodt lennék mert szerdán már látni kell!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

Gyugyi, megnéztem azért én is!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát... :lol: A helyedben én is tesztelnék.

Meg megnéztem a többit is, a clostisat.Az enyém nem ilyen, bár én az 5. naptól szedem.
Egyik nap 36,7, következőn 36,9.Ez így megy felváltva.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 86400_.png
Vendég

Lina, sajnálom, de azért még reménykedjünk!
Látod, nem megy ez olyan könnyen nekünk.Nem tudom, mit kellene még másképpen csinálni.
Nekem azt mondta a doki, hogy amíg párom nincs kivizsgálva, semmit nem érdemes csinálnunk velem.Ezért nem akarta nagyon felírni a bogyókat.
Vendég

Teszteltem........... negatív.
Vendég

Luca!

Ez a bajom nekem is ezzel a dokival, hogy még clostit sem ír fel, mert ő a lombikot látja nálunk esélyesnek! Bár a vetélés óta nem beszéltünk újabb babáról és azóta apjuk is bebizonyította, hogy nem mindig lövöldöz vaktöltényekkel! :lol: Bepróbálkozok nála, asszem.....
Vendég

Gröni, én azért még keresgélek dokiügyileg.
Vendég

Luca,
nálunk apa ki van vizsgálva, teljesen tökéletes, nála csak az a baj, hogy az orgazmus elérésével vannak gondjai. Tehát hogy sikerüljön és az ráadásul pont jókor legyen... na szóval ezért szeretnék valami mesterségeset.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili korcsolyázik a Balcsiból kicsapódott vízből fagyott jégen...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, de aranyos! :lol:
A párod mit szólna a mesterségeshez?

Beszedtem a clostit.Most én is várom a csodát.Vagyis még tenni kell érte...

Csak arra gondolok, hogy lehet, hogy nekem is kellene úgy szednem a duphastont, mint Montinak.Csak nem tudom, folyamatosan kell-e a pétől, és ha mégsincs baba, hogyan fog megjönni.Vagy csak egy darabig kell szedni...asszem Gröni úgy írta.
Vendég

Gröni, szerintem felírja azt a clostit, ha kötöd az ebet a karóhoz.
(De nekem is van maradék... :oops: )
Én nem mertem úgy szedni, hogy nem beszélem meg vele.Sőt...
Vendég

Sziasztok

Ti a műtét után mennyivel voltatok együtt? Nekünk 2 hetet mondott a doki, és én se nagyon akarnék védekezni, úgy vagyok vele hogy ha jönni akar akkor jöjjön minél hamarabb. És ilyenkor mikor lehet a peteérés? Kezdjek el hőmérőzni? És ciklus elsőnapjánaka műtétet számítsam? vagy inkább várjam meg az első menszit? Annyira bizonytalan vagyok, sok kérdés van bennem.
Annyira vágyom rá. Ma itt voltak unokatesómék, 3,5 hónapos a picijük, annyira édes babuci.

Ma ünnepeltük a nagy lányom szülinapját. Kapott sok ajándékot. Volt torta is.
gabi1

Gabi, mekkora a nagy lányod?
Enyémek 13 és 17 évesek.

Mi kivártuk a 3 hónapot.Vagyis két ciklust, azután már annyira nem védekeztünk.Bár azóta sem jött össze...A műtét napját kell a ciklus első napjának tekinteni.
Vendég

Szia Lányok!

Dreika, megy a drukk!!!!!

jól vagyunk, és már látszik a pocim...bár időnként úgy érzem, a pocak 3/4-e a karácsonyi evészetnek köszönhető... :oops:

Lina, nehogy feladd! Mesterséges h került szóba? Lili egy tündér!

Remélem mindenki jól van!

Vera, h döntöttél, mikor mész a dokihoz?

Én 1 hét múlva megyek 4D-re. Abban reménykedem, h persze mindenekelőtt minden okés, és makkegészséges, de ... azért benéznék a lába közé is... :oops:

Kép
zmimi

Zmimi,
a koris kép feletti hozzászólásban írtam, hogy miért gondoltam inszemre....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi, és szeretnél látni valamit a lábai között?????? :lol: :lol: :lol:

Dreika :lol: :lol:
Vendég

Luca!

Ez célzás volt, hogy akarom-e a maradékot? :lol: Nem merném uh nélkül szedni, tavaly volt cisztám, nem akarok többet, de egy tündér vagy! :wink:

Linácska!

Nagyon édes a kislányod! Ennyi lenne az ok inszemre? :roll: Gondolod, hogy menne neki inszem előtt egy tök idegen helyen egyedül? :roll: Én azt gondolom, hogy ha akkor megy neki, mikor pé van, ő megtett mindent! Akkor kell kicsit a kelleténél jobban megszeretgetni és nem lesz gond! :wink:
Vendég

Gröni :lol: :lol: :lol:
Én sem mertem uh nélkül. :wink:
Ezért akartam a dokival felíratni.A beszerzés nem lenne akadály. :lol:
Vendég

Luca köszi. Én nem akarok várni, clostyt nem fog felírni a doki, majd csak márciusban, de úgy vagyok vele hogy addig sem védekezünk, ha jönni akar akkor jöjjön. Betti lányom 9 éves volt 27-én.
Norbi 7 lesz áprilisban. Réka pedig 4 lesz márciusban.
gabi1

Sziasztok!

Lina,
és „e miatt” támogatná az inszemet a TB?
Lili tündér. Ekkora korit hol vettetek?

Vera,
Szerda, péntek :lol: :lol: :lol:
A másik topikban írtam, én is Gajdos. :wink:

Gabi,
Nekem 1 hónap házasélet tilalmat mondtak, azt hiszem 3 hetet vártunk. Nekem október 9-én volt a műtét és november 1-jén volt a pém, ha jól éreztem.
Mi sem védekeztünk már ekkor sem, de azért megkönnyebbültem mikor megjött műtét után. Most már elmaradhatna egy időre. :D
Boldog születésnapot a lányodnak!

Mimi,
És képet nem raksz pociról? :wink:

Mi kicsit betegeskedünk, de nem akadályoz abban, hogy szánkózzunk, tegnap is meg ma is:

Kép
Kép

KépKép
dreika

A véleményem nagggyon-nagggyon pozitív. Ennyire emberséges és emellett profi orvossal még nem találkoztam.
Azt, hogy így elvállal-e nem tudom, mert én a magánba járok. Korábban is oda jártam, de most a Mammutban van, így nekem negyed óra bkv-val.

KépKép
dreika

És amúgy Neked most ki az orvosod?

KépKép
dreika

E-mail ment.

KépKép
dreika

Teszek egy pár képet

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabi1

Zmimi,
hát ez az, hogy csak egyedül megy. Tudod milyen szar érzés ez nekem.... Na meg ugye ez csak akkor gond, ha gyereket akar az ember, és ugye én sem vagyok tökéletes, nem is biztos, hogy lehet még gyerekem, meg tud foganni.

Dreika,
igen, támogatná, ez is egy betegség, már Lili előtt is szó volt róla, hogy ha nem megy símán, akkor majd úgy. Csak közben én is beteg lettem, ráadásul két betegségem is van, mindkettő csak kezelhető, de nem gyógyítható, és mindkettő negatívan befolyásolja a babásodást. Csak az biztat, hogy az áprilisi baba is megfogant magától 2. próbálkozásra, csak lesz még kistesója Lilinek. Csak ugye nekem a munkahelyem miatt eléggé sürget az idő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Csak beköszönök. Hatvanban lebzseltem anyunál, nagyon sokat segített ez a pár nap "lógás". Igyekszem felvenni a ritmust de napokig is eltart, pláne, hogy ma sem leszünk itthon.

Gyugyi!

Megnéztem a görbét. Már csak azért is, mert ott volt a piros Juca :twisted:

Hát ha nem védekeztetek, akkor jogos lehet a pánik. A görbe teljesen korrekt, akkor minek drukkoljunk? Ki tudja lehet a nagy számok törvénye alapján most lenne szerencsétek, és ez egy kis szerencsés lurkó lenne. Persze megértem, hogy nagyon izgulsz, de ha megnyugtat, akkor igen kicsi a valószínűsége, hogy összejött, ha pedig mégis reméljük megmarad. :lol:

Puszó, majd jövök.

tjuca

Kép

Idén is pózoltunk, és szerencsésen kitakartuk a karácsonyfát. :lol:

tjuca

Sziasztok!

Juca!

Nagyon aranyos a kislányod! Hogy vagy?

Többiek merre vagytok?

Kinél, hogy telt a karácsony?

Mi vettünk a párommal meg anyósommékkal közösen Petikének egy Thomasos játék-szettet, úgyhogy most az nagyon leköti a kisfiamat.
Mellesleg jó sok pihivel telt nálunk a karácsony.

Szilveszterezni mentek valahová?
Vendég

Linácska!

Jól rémlik, hogy Pco-d van? :roll: Akkor a támogatás miatt nem kell aggódni! Nagyon sok lánynál ez a probléma és simán lombikoznak, inszemeznek! Ha ennyire nehézkes és döcögös a dolog lehet, hogy érdemes lenne belevágnotok!
Vendég

Sziasztok!

Mi ma is szánkózni voltunk. Fiam már nagyon keményen nyomja. :lol:

Gabi,
Nagyon szépek a gyermekeid és nagyon csinos vagy! És nagyon fiatal! :shock: :)

Juca,
Szépek vagytok, Kinga tiszta Apukája.

Ppetike,
Azta, 30. hét mindjárt! :shock:
Hozzánk barátok jönnek.

Gröni,
Mikor tesztelsz?

Zsuzsu,
Na? Piri még nincsen? Hogy vagytok?

Sugi,
Szilveszter? Megint sütsz-főzől? :lol:

KépKép
dreika

Dreika!

Szerintem nálam pesszimistábban senki nem áll ehhez a dologhoz, mégcsak a remény halvány szikrája sem lobban fel bennem, ezért nem hiszem, hogy fogok! Bár volt egy fogadalmam, hogy ha 1-ig nem jön meg pislantok egy zebrát! :lol: Hol laktok, hogy tudtok szánkozni? Én még havat nem nagyon láttam idén! Pedig imádom!
Vendég

Nálunk sem volt hó nemhogy szánkozhatnánk.

Juca: jó a képetek bár a fát tényleg nem látni :) A lányod szerintem is tiszta apja :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?