Új privát üzeneted érkezett!

Ne is cigizz! Szeritnem undorító, amikor egy nagy pocakos csaj szívja. Hamár nem tudja megállni, legalább csinálja otthon, ne mindenki szeme láttára.

Csajok, nekem pár napja szorulásom van, lehet a málnalevélteától?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, néha én is azt érzem, hogy szorulásom van, de a vas nekem megteszi a hatását... Te szedsz vasat?

Kép
Kép
Kép
konkri

sziasztok!

szerintetek ha influenzás lesz a baba(1 hetesen) akkor simán kap gyogyót és minden oké?

más :

a girppe water-re az van írva,hogy 1 hónapos kortól.szerintem mininek nem lehet adni.

voltam szülőszoba látogatáson a fogadott szülésznőmmel a Sote 1-en és nagyon megnyugtató volt. tökjó szoba,olyan volt mint egy szállodai recepció mellette meg egy egy csomó tökjó szoba. vajúdni és szülni is ugyanott kell.nem kell átvonszolni magd máshova. már csak 2 hét :shock:
ndombi

[quote="konkri"]C írta:konkrisibe, néha én is azt érzem, hogy szorulásom van, de a vas nekem megteszi a hatását... Te szedsz vasat?

Nem szedek, elvoleg írt fel a doki, bár nem tudom, minek, mert a vérképemben az alsó határon volt a vasam. Elkezdtem szedni, de nekem attól is szorulásom volt. Lehet, hogy én fordítva működök? :shock:

Kép
Kép
Kép
csibe76

[quote="ndombi"]s írta:ndombiziasztok!

szerintetek ha influenzás lesz a baba(1 hetesen) akkor simán kap gyogyót és minden oké?

más :

a girppe water-re az van írva,hogy 1 hónapos kortól.szerintem mininek nem lehet adni.

voltam szülőszoba látogatáson a fogadott szülésznőmmel a Sote 1-en és nagyon megnyugtató volt. tökjó szoba,olyan volt mint egy szállodai recepció mellette meg egy egy csomó tökjó szoba. vajúdni és szülni is ugyanott kell.nem kell átvonszolni magd máshova. már csak 2 hét :shock:

Szerintem elég kicsi az esélye, hogy 1 hetesen influenzás legyen. Nem szabad olyata közelébe engedni, aki beteg vagy mostanában beteg volt. De a doki biztos meg tudja mondani ilyenkor mi van.

Az tök jó, ha a szülőszoba ilyen. Nálunk elég gáz a helyzet, külön van a vajúdó, külön a szülőszoba, ami 3 ágyas, és csak egy apás szülő van.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Gratulálok minden újdonsült kismamának!!!!! Ildi, Mazsi, Sagi: Hatalmas gratula nektek!!!! :D

Lafi: néztem a képeket Hunorról, annyira drága! :)
Blongyi: Vince is tök aranyos és ami a kilókat illeti, nagyon ügyes vagy!

Szóval, ahogy olvasgatom, még azért kitart mindenki :)

Konkri: szép pocid van!!! Én is voltam NST-n csütörtökön, hát tényleg elég zsúfolt volt az osztály. Viszont, amíg vártam a dokit pont szült egy kismama és vitték megmutatni az újszülöttett és hallottam, azt is ahogy sír, annyira drága volt :) NYT-n minden ok, nálam is max a 20as értéket érte el :) Aztán a dokim (pont ügyeletes volt) elvitt áramlás (flow) vizsgálatra, azt mondta minden rendben. Vasárnap újra NST, jan 2án doki.
Ja, amúgy Konkri sztem folyamatosan elkerüljük egymást msn-en :(
az igaz, hogy az elmúlt napokban keveset voltam gép előtt, vagy csak az esti órákban jutottam ide (mint most is) de akkor nem találtalak msn-en. Na, de a kórházban hátha összefutunk :D
azért fellépegetek man-re, nem adom fel! :D

Pocok: drukkolok!!!

KépKép
lorcsi

Na, éjjel majdnem megindult....
Rámjött a reszketés, meg elkezdtem körözni a lakásban, de aztán rákentem egy csomó olajat a hasamra, meg beleültem egy nagy kád forró vízbe és nekem akkor elmúlt...... úgyhogy még egyben vagyunk.
Asszem, egy hajszálon múlott. Kísértetiesen hasonlított az előző szülésmegindulásra. Talán nem most kellett volna nekiállni a babaszobának, de hát eddig nem igen volt rá idő, alkalom. Mostmár végre ki van festve, ma még szőnyeget veszünk, aztán bepakolás és kész. Nincs már sok....

Nálunk hasfájásra kisbabáknál csak a szuper "ringatandis nonstopicus" szer használt, de jó sokat kellett adni nekik belőle, viszont ingyenes szer és kikezelhetőek a mellékhatásai :wink:

Én nst-re még nem mentem, ünnepek is voltak, meg nem is tulajdonítok neki nagy jelentőséget, míg be nem töltöm a terminust...
Nem tudom, minek csinálják már ilyen korán, amikor legtöbbször csak megijesztik a kismamikat, visszarendelik, aztán kiderül, hogy nincs is semmi. Figyelem a babát, mozog, rendben, én nem aggódom. A 40. hétig az a legnormálisabb, hogy az anyuka hasában a kisbaba.

Én is láttam sok cigizős kismamát a kórházban, még az elsővel.... hát tényleg nem szép látvány. Viszont a babáikat is láttam, 2000-2200 g-nál egyik sem volt nagyobb. Állandóan sírtak a nikotinéhség miatt. Akkoriban jöttem rá, hogy a nemdohányzó anyukám mellett miért születtem csak 2,5 kg-val... és miért sírdogáltam olyan sokat éjjel (ahogy anyu mesélte) mert végig dolgozott velem és a szemközti asztalnál az irodában egy láncdohányos asszony dolgozott, a helységben meg még vagy 3-4-en és ők is mind dohányoztak... akkor még nem tudták, hogy a passzív doh. is milyen káros. Azóta is nikotinallergiám van. Hál Istennek nincs miben zavarjon. -9hótól 0.-ig elszívtam egy életre. Azóta se kellett.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Helló!

Felraktam a karácsonyi képeket a blogba!

www.manokosar.freeblog.hu

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Sziasztok!

Tegnap mi is voltunk CTG-n és nálam olykor 100-ra is felment a görbe. Azt mondta a szülésznő, hogy aktív méhem van és, hogy érzi mi a dolga. Szerinte teljesen tökéletes volt minden.

Jövő héten pénten újabb CTG, csütörtökön doki, szerdán el kell mennem tp-es papírért...kicsit elegem van, hogy már szinte minden nap vmi vizsgálatra kell menni, mert már tényleg alig vonszolom magam :D

Lego???

Cigi: anyum velem és öcsémmel is dohányzott. Mindketten normál súllyal születtünk, én 3100g, öcsi 3250g. Én undorom a cigitől, öcsém meg olykor dohányzik...

bingii

Csajok nekem ma egész délután fáj a derekam, megállás nélkül, és a hasam is görcsölget. Úgy érzem magam, mint anno, mikor még mensiztem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Helloka!
TothZsu: gyönyörűek a gyerkőcök (is)!!!
Csibe: nagyon vigyázz!!! Nekem az első szülésem így indult be :roll: Elmentem sétálni, fájt a derekam, de nem foglalkoztam vele. Aztán éjjel elfolyt a magzatvíz! Pihizz, ahogyan csak tudsz!
Vendég

Jó reggelt, mindenkinek. Szerencsére nem történt semmi az éjjel. Ma reggel viszont rámjött a hasmenés. De nem bánom, napok óta alig tudok WC-zni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Sagi,Mazsi!!!
Nagy nagy gratula a babákhoz!!!!Sok örömet és boldogságot kívánok NEktek. :)

Köszi a hiányolást.:) Jólesik.:) (a hó most nem :D:D:D )
Eltelt ez a hét is...sajna elég nehezen.Naná,hogy a lányom épp karácsonyra,illetve a szülinapi bulijára betegedett le....magas láz,nátha,borzalmas köhögés,fülfájás,sőt még a szemére is ráment....4 éjjel nem aludtunk...nem is folytatom.Most kicsit jobb a helyzet,bár szinte egyfolytában köhög.:(
Szenteste okés volt,bár engem nem kapott el az ünnepi feeling. :? 25én meg kezdődött a betegség.
Azt meg se említem...naná,hogy én is elkaptam. :roll:

Gyönyörűek a gyerekek!Lafi Hunor igazán jól mutat a karifa alatt.:)
Zsu, a lánykád csodaszép.:) Na és kicsifiad is. :wink:

Norma
Szép az ékszer,ügyes vagy.:)

Kiváncsian várom ki lesz a következő bébi.:) Nálam semmi jel...bár nem is bánom.Még 2 hétig nem szándékozom szülni....27én kellett mennem dokihoz,de nem jutottam el,nem volt szívem magára hagyni Dorkát.Ma NST lesz,csütörtökön doki...

Blongyi,LAfi,Sagi
Képeeekeeeeeeeeeeeet.
:lol: :lol: :lol:

Ildi is remélem már otthon van Tinával. :roll:

Mazsiról hír?

Szép napot
Vendég

Amúgy ma léptem a 37. hétbe.:):):)::):):) Annyira jó látni.:)
(bár a vonalzóm csak délután vált...nem tudom miért.... :evil: :evil: :evil: )

Csibe
Örülök,hogy még egyben.Remélem 2-3 hétig még Te is bírod. Fontos lenne a babának.:)

És még amit elfelejtettem..... :roll:
Konkri
Szuper jól nézel ki,nagyon szép a pocid,hasonlít az enyémre.:) És én is 12-14 kg körül járok (bár lekakilom....)
Bingiii-Vörösbegy
Blogképek is nagyon jók.:) Látszik a meghitt karácsonyi hangulat.:) Szépek vagytok.:)
Vendég

Sziasztok Drágáim! :lol:

Tegnap délután hazajöttünk,minden rendben,szopizunk 1000-rel! :D Rengeteg tejcsink van,nem győzöm fejni is :) Éjjel 2x szopizunk :)

Köszönöm Mindenkinek a gratulációt! :D

Sagi
Gratulálok,egészséget,sok-sok tejcsit meg minden jót kívánok!

mazsolasyl

Üdv itt megint Mazsi! de jó, már otthon, örülök, hogy továbbra is minden rendben! majd mutatsz képeket is?
Emőke odaenged egyáltalán mást is a kistesóhoz? :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Szia Mazsy, gratula mégegyszer, és örülök, hogy ilyen sok tejed van.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

tegnap voltunk a szülésznőnél. Az összes szülőszoba üres volt. Mindent meg tudtunk nézni, kérdezni stb... Az alternatív szülőszoba is király. Megmutatta a szülőszéket is , meg , hogy apuka hova helyezkedik el szüléshez. Hangulatvilágítás volt mindenhol. Nagyon barátságos volt minden.
Nekem is mondta a szülésznő, hogyha fájdogál akkor egy kád meleg víz és ha elmúlik akkor joslófájás volt. Illetve meg lehet inni egy kis alkoholt is és az is elmúlasztja a görcsöt.

Hason fektetés,

Én kikötöttem, hogy csakis hason fog aludni a babóm. persze ha neki is lesz hozzá kedve.
Ki is mutatták, hogy azért vannak lemaradva a gyerekek 2-3 hónappal, mert nem tanulják meg a technikát, hogyan kell felemelkedni stb... Meg így sokkal gyorsabban megerősödik a nyakuk. Az egyik ismerősöm kisfia 8 hónapos és még csak most ül. Más gyermek meg már mászik, felkapaszkodik stb...

Ági,

Gratulálok mégegyszer! Próbálj meg pihizni okés! Örülök, hogy van tejcsid.

Mazsy,

neked is mégegyszer gratulálok!

Konkri,

téged üldöz a fényképező. :lol:
Ne olvass történeteket, mert csak jobban beparázol illetve magadba beszélsz negatív dolgokat.
Nincs két egyforma szülés. Oké? A fájdalomtól én is parázok, de tudom, hogy csak pár óra és vége.

Tóthzsu,

akkor ez josló volt. Nekem is ezt mondta a szülésznő, hogy ezt csináljam és ha elmúlik akkor nincs baj. Ha nem akkor figyelni kell.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vicky, én egyik fiamat sem altattm hason sose, de 10 hónaposan mindegyik ment önnállóan. Nem tudom, de szerintem nincs összefüggés. Hasra teheted akkor, is ha éppen nem alszik, a mai babák már tök ügyesek, 1 hetesen emlgetnik a kis fejüket, van, amelyik meg is fordítja.

Csajok ez most intim kérdés lesz, de nekem meg van duzzadva ama bizonyos lukam körül. Nem fáj, meg ilyenek, csak ha odanyulok, érzem, hogy olyan dagadt, vérbő, de nem a gát, hanem közvetlen a luk mellett. Nem tudja valaki, mitől lehet ez?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!!!

Először is nagy Gratula minden anyukának!! Nagyon ééédes babák!!!!
Bocs, hogy nem írtam, de ugye eddíg nem nagyon kelhettem fel. Most már jó 2 hete azért mászkálgatok. érzem is a derekamon. :P

Mi még egyben vagyunk, igaz dagadok ezerrel, meg néha fájdogál a pocim, de úgí érzem most vagyok a legjobban. Mert Lili baba már elég nagy ahhoz hogy ne legyen baja ha jönni akar. Már bekészültünk mindenre. Csak néhány cucc kell még a táskába. :wink:

Az uccsó vizsgálat szerint visszazárult a méhszájam. 2000-es. És nem szedek jó ideje semmi gyógyit. Magnéziumot sem. Csak a vasat.

Egy karis kép. Már én is ekkora vagyok. :D
Kép
És még eszek... :roll: [/img]

Kép
móni86

Szia Móni, csini pocid van, nem baj, ha eszel, szerintem rád is fér egy kicsit. Örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoltunk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Lego: Jobbulást kívánok Dorkának és te is nagyon vigyázz magadra, remélem téged azért nem kapott el olyan súlyosan a betegség. 37.hét...furcsa nem, hogy elszaladt az idő? ;)

Mazsi: még 1x óriás gratula! kérünk szépen képeket! Megesz a kiváncsiság, hogy milyen a kis manókád:)

Móni: csini vagy, nem is dagadsz..egyél csak nyugodtan:)

Csibe: sajnos nem tudom, hogy mitől lehet, de nem tudsz vkit felhívni..szülésznőt, dokit és megkérdezni? Nem lehet, hogy a baba nyomja már ennyire? De lehet, hogy ez butaság.... :oops:

bingii

CSibe: kiváncsian vároma fejleményeket, a hasmenés is szülési tünet lehet

Baba fejlődési üteme: teljesen egyedi és nem szabad semmit erőltetni!!! Vannak sarokpontok, mint pl fej felemelése 3 hónaposan v. forgás 6 hónaposan, de pl az ülés és járás az nincsen időhöz kötve. Van, hogy a baba hetekig nem "fejlődik" semmit aztán 3 nap alatt behozza a "lemaradást". Nem szabad hasonlítgatni a bébiket sem mozgásban sem agyi téren, tényleg csak ideges lesz az ember tőle. Ha gáz van azt belül úgyis érezni fogod, én is jártam a Petőbe Botival egy darabig. Én látom a mai napig a ferde nyaktartását, de amúgy már nem zavaró.

Móni: jó, hogy írtál!

tothzsu: akkor otthoninak indul? CTG-ben igazat adok neked, szerencsére a dokim megelégszik a heti 1-gyel

Méhszájam már 1222-es szűken, a tágulással asszem most sem lesz gondom.

És Botos végre abbahagyta az üvöltést a dokinál! Mondta dokim, hogy próbáljuk ki, hogy ő is felül a vizsgálóasztalra, na szépen néztünk ki, én szétvetett lábakkal, Boti meg a hasam felett. De ez hatott, innentől totál elvolt.

Csibe: nekem is pont ilyen! És már elég régóta, tehát nem csak igy a vége felé. Nem fáj meg nekem amúgy sem fáj odalenn soha, nem tudom az mi lehet, lehet a többedszeri szülés végett ilyen nekünk, nem?

Kép
Kép
normajeane

Hú nem tudom, lehet, hogy tényleg azért ilyen, mert 3. baba? Eddig ilyet neméreztem. És hasmenésem sem volt sose előtte :shock: Hát én örülnék egy újévi babának, az biztos...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe!
Pár napja én is hasonlónak gondolom, de szerintem ennek nincs jelenősége.

Nem tudom, az ilyen tanulmányokba hogy lehet hinni, amiket Vikci is írt, én elég kétkedve fogadok minden hasonló vizsgálódást, kutatást, mert amennyit lehet olvasni egyik oldalról, ugyan annyit a másikról... itt van pl. a hang nélkül szüljön az anya vagy nyugodtan adja ki a feszültséget magából... szerintem emberek vagyunk, mindenki másként reagál dolgokra, mindenki máskép viseli a helyzeteket. Pl TótZsu attól nyugodt ha otthon szülhet én attól, ha kórházban... van aki hason fekteti a gyereket, van aki megvárja míg a gyerek fordul hasra... sztem sokféle verzióban nőttek fel milliárdnyian és mindig vannak/voiltak kivételek... Én úgy gondolom, hogy bizonyos dolgokban majd úgy is adja magát az élet, bizonyos dolgokat meg elvből tartunk be, az pedig egyéniség függő, hogy kinek hol van a határ az élet és az elvek közt.

Szia Móni! Jó látni titeket!

Legus! Vigyázz magadra!

Csajok az uram ma kijelentette hogy holnap nem fog inni, mert hátha... :) már a kezdtek óta arról beszél a barátokkal, hogy ha szilveszterkor jönne Marcell, akkor a kórház előtt fognak bulizni. De hát nem bízik bennem, hiába mondom neki, hogy érzem, hogy Marcell egyre nagyobb "teher" már a testemnek, de semmi jelét nem érzem. Zárt a méhszájam, semmim se fájdogál. Igaz picit lelkileg már kicsit másként érzem magam - pár napja nem érzek olyan heves szerelmet :( , de a szexet még mindig kívánom :oops:
Tegnap este fel is világosítottam az uram, hogy talán a következő 4es pihenőjét még kettecskén húzzuk ki, de többet nem hiszem... ezen elgondolkodott. Bizony, bizony lassacskán 3an leszünk, ami nem újdonság, csak már szinte kézzel fogható az időpont.

Kép
Kép
Kép
konkri

Móni,
Végre írtál, örülök hogy jól vagy Lilivel együtt! Mióta nem szeded a gyógyszereket? Csini a pocakod :wink:

Konkri,
Azért igyatok holnap pl. kölyökpezsit :lol: még finomabb is mint az igazi :wink: én már nagyon készülök rá kedvencem az almás :D

Lego,
Gratulálok a 37. héthez bármikor babázhatsz már :D

Mazsi,
Üdv újra itt! Kérünk képet a babáról :wink:

Az én pocakom most ilyen:
Kép
Vendég

Tyú Panda!

Szerintem jó nagyot nőtt a pocakod, az utsó kép óta... És nagyon csini vagy!!! A "dizájnról" nem is beszélve :)
Nem tudod, hogy ilyen "emo"-s baba cuccot lehet e kapni valahol? ilyen halálfejes babaruhát? A Ganxta Zoli kislányán láttam már, de amúgy boltban nem láttam még sehol.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,
Igen szerintem is sokkal nagyobb :wink: Nem tudom hol lehet ilyet kapni, de mindjárt rákeresek a neten hátha találok valamit.
Vendég

Én is azt bújom most :)

A Takko-ban lenne rá esélyem, de...
Inkább rendelnék vmit a neten :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!!
Megjöttem.Minden oké:)
Szóval,mint tudjátok,2007.12.20-án,Szimi szülinapján megszületett Bertina,császárral,37.hét előtt 3 nappal.1 hette volt megfigyelésen,szombaton jöttünk haza.
Nagyon jó baba,meg se szólal,csak etetem 3 óránként és alszik is tovább:)
Köszönöm mindenkinek a sok drukkot,rámfért,mert elég rosszul voltam már az utolsó napokban.
Kaptam laptopot a Jézuskától,milyen jó lett volna a kórházban is:)!
Sok puszit küldök mindenkinek és igyekszem visszaolvasni Titeket!!!!!
I Kép ldi
ildi10

Pandus, jó a pocak, Móni, te sem paanszkodhatsz!!!

(nekem a sok zabátúl ekkora most :lol: na nem baj, újév, új fogyások, de addig is zaba ezerrelhogy legyen mit leadni :oops: )

Mazsi, halihóóóó!!!!

Zsu, jó képek!

Hasmenés: az is egy jel!!!!

Hason altatás:én úgy szeretem, de oldalra is fektetem, háton alig. Hunor már 1 hetesen megemelte a fejét és átfordította, azóta még gyorsabban csinálja ezt, ha hason van.
Ha háton van, megfordul nem is teljesen, de megfordul, a kezével és a lábával nyomja fel magát, és ha hason van, akkor még bele is kapaszkodika feje alatti pelusba és úgy nyomj magát és kissé megfordul.
Vendég

Szia Ildi, de jóóó!!!!És a kiscsajok édesek!!!Tej???
Vendég

Ildi!

Nagy gratula! Nagyon szép csajok! Kicsit irigyellek!

Kép
Kép
Kép
konkri

Mazsi, Sági GRATULÁLOK a babókhoz!

Üdv. Móni, szép és csini vagy.

Pandi, rajtad oszt egy deka felesleg sincs, Dorka kibújik és u.olyan tinis alkatod lesz :lol:

Konkri, valamiért párom is forszírozza a szilveszteri szülést, pedig semmi jel, hacsak az nem, hogy ma takarítási láz tört rá. Most meg sajtos tallért süt :roll: :roll: :roll:

Lego, én is összeszedtem valami nyavalyát, taknyom-könnyem folyik, most azon izgulok, hogy mire Barnus jönni akar elmúljon. Mézes teán + C vitaminon kívül mást nem mertem bevenni. Mit nem adnék most egy jó kis szaunázásért :roll:

Nekem olyan csavaroghatnékom van, pedig múlt héten elmentünk moziba.

Ti mennyi idő múlva fogjátok levegőztetni a piciket?

Csibe, nekem is "olyan" lent :oops:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina, mi először karikor vittük ki, akkor volt ugye 18 napos, azóta minden nap visszük, egyre többet!!!Először 6 perc most már fél óra.

én nem vagyok híve a zárjuk be, nehogy megfázzon dolognak!kiviszem, bebugyolálom és szépen zötykölödünk és alkszik. jól elvan, aztán haza és jön a kaja.
Vendég

Ildi sok boldoságot kívánok Nektek is, csak párhuzamosan írtunk.

Apának a sajtos tallér odaragadt, mi lehet a gond? Én még nem csináltam ilyet, olyan a sütője, mint egy goffrisütő, csak vékony tészta fér bele.

Kép
marina74

Marina,
Köszi :D Hát amint lehet szeretném kivinni sétálni, mert kell neki a levegő meg nekem is. A mózesbe teljesen védett lesz Kb. 2 hétre gondoltam persze fokozatosan kezdetnek 10 percet utána ezt növelni. Na tapasztalatom az nincs de terveim igen :lol:

Ildi,
Nagyon szépek a lányok nálatok most női uralom van :D
Vendég

Sziasztok mégegyszer!!!!
Köszi a gratulációkat!!
Lego köszi,hogy tudósítottál rólam,vissza is olvastam!!!
Lafi,milyen egyformák a babáink:)!
Én is drukkolok mindnekinek továbbra is!!!!!
Lafi:Van tejem,dupla,mint kéne:)Le fogom fagyasztani.Szopizni még nem tanultam meg,rá kéne szánnom magam,egyelőre fejek ezerrel:)

Urtica urenset hogy kell szedni???????
Szopiteát szerintetek lehet hetente váltogatni?
ildi10

Ildi, egyformák igen nagyon is, ecseteltem nekem mailben! :lol: A tejhez gratula!
Szopiteáról passz...én egyet ittan, az sem ért nekem semmit sem.Sajnos.
Vendég

bocs, nekem helyett neked
Vendég

Na mindjárt visszaolvasok, h ki volt az aki meg merte említeni a gofrit! :D :lol: nincs itthon egy darab tojás se, és nincs kedvem átmenni apuhoz a szomszédba. Na mindegy, mert gofri éhségemet megpróbáltam orvosolni pár kanál lekvárral, aminek egy része a csöcsömközt landolt :lol: :lol: :lol:

A dolog, aminek észrevételezését Csibe indította el... hááát, na szépen kiderül, h egyre többen szenvedünk a "dp" - kórban :) - ne kelljen kifejtenem, h mi az a "dp" :)

Pocok/Betty: írtam neki, hogy mi van. még semmi. szegény szét unja magát a kórházban. amíg jó az nst-je és a flow addig semmit nem csinálnak vele. hát saját véleményem, h nehéz helyzetben is van, mivel nincs dokija, így nem hiszem, hogy az adott napi dokik közül bárki azt mondaná, hogy akkor műtsünk (valószínű császáros lesz). De ha valamit látnak csak megesik valakinek a szíve rajta és megbontják a dualizmusukat...

Az tényleg igaz, hogy aki szoptat, annak kell d vitamin? És egyébként is milyen szerek kellenek majd?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, ma először megröhögtettél a dp kórral :lol: sajna én ma eddig csak depi kórban szenvedtem, összebalhéztam párocskámmal (lehet azért van rajta ez a főzőcskézős takarítós kór)

Pocok hol fog szülni? Ha jól emlékszem uhu szerint jó nagy babája lesz, nem?

Kép
marina74

Pandus: emlékszem erre a felsődre és mikor talán először láttam még az egész pocódat eltakarta...szép nagyra nőtt a pocakod, és úgy látom csak az nőtt. Ügyi vagy nagyon:)

Ildi: édesek nagyon a lánykák! Gratulálok!

Jajj gofriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....nagyon ennék!! Én most kiwit meg narancsot ettem helyette, de a vágyam egy kis édesség iránt nem csökkent. Konkri nálad jobb lett a helyzet a lekvár után?

bingii

Bingii,
Köszi :D

Ildi,
Napi 3*5 golyót kell belőle szedni.

Én most nyomtam be 2 db fekércsokis profitterolt olyan finom 8)
Vendég

Ez nem ééééééééééééééééééééééééééééééér! Én is akarok vmi sütit,de ne beigli legyen, mert attól kezdek már kiütést kapni :lol:
8db beiglit gyártottunk anyummal :shock:

Sima krémesre vágyok!!!!! Vagy 3-ra! :lol: :lol: :lol:

bingii

Hát jobb lett a lekvártól, de Panda miért elítette meg a profiterolt???

Betty Pocok is Tatabányán szül. Igen 4 kiló feletti babája van. Azt mondta h nem is vett 62esnél kisebb rucit... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hahó,szép estét.:)

Ildi
Jó látni Titeket!!Gyönyörűek a Csajok.:) Én is várom már,hogy ilyen képet készíthessek.:) Mit szólt Szimi Tinához?

Móni
Jó,hogy írtál.:) Csini vagy,pocid is formás.:)

Pandus
:shock: Hatalmasat (" "-ben) nőtt a pocakod. NAgyon vékony vagy és így tényleg nagynak látszik,de olyan széééép. :wink:

Gofri...holnap beleveszem a menübe....prószás húst készítek vacsira...utána egy kis csokipudingos gofri...hmmmm.... Egy 2decis muskotályos pezsgő behűtve (tavaly vettük,hogy megisszuk...szóta se fogyott el)...kettőnknek elég lesz a párommal...NAGY IVÓK vagyunk. :lol: :lol: :lol:

Tegnap este én is nekiálltam sajtos pogit sütni...jelent valamit???? 8)

Imént voltunk NST-n...hát ilyen keszekusza görbét még senki nem látott...lehet holnap feldobom...borzalmas...ha ilyen marad mostanában nem szülünk. :lol: Amúgy 14-e kinézve....stippistopi... :lol:

Megyek Csajom mellé,sajna du hányt is (a sok köhögés miatt),remélem az esti fél deci kakaó nem jön ki éjjel. :roll:

Jó éjt,holnap még írok!!!

Amúgy hajrá mindenkinek!!!Most már potyogjanak a babáink. :wink:
Vendég

Sziasztok csajok
Garatula megegyszer minden babazonak.
En meg mindig egyben.9kor jottunk haza,Gyorben voltunk.Vagyis anyumeknal.
Karacsony utani kepek,mai kepek: Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Marmint anyumeknal vagyunk,attugortunk veluk Gyorbe,mar irni sem tudok

Kép

Kép
marcsitita

Kép

Kép

Kép
marcsitita