Új privát üzeneted érkezett!

Mazsi,
Nálatok két szett ruha is járt a karácsonyozáshoz? :D Én csapnivaló lányos anyuka vagyok, még csak most kezdek belejönni az öltöztetésbe. :oops: De még van pár évem gyakorolni. :lol:

Május,
Megvan a mászáshoz a megfelelő motiváció. :lol: N kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a korai fejlesztőben! Remélem, fogja egy kicsit élvezni is. :wink:

:?: Szilveszter:
Itthon. :oops: Még pezsgőt sem vettünk. Évek óta mindig ránk romlik. 8) Lehet, hogy azért mégiscsak lesz egy kis bubis, mert hát anélkül az Újév. :shock: :lol: Szokások rabja vagyok.

Lin,
Ajándékban nem volt hiány. :lol: Melyik tetszett neki a legjobban?

Timocska,
A szepa most kapott új erőre. :twisted: Már azt hittem, lecsengőben van, erre most megint tombol :roll: . Anyukám már csak kengurunak hívja Szabit és vérig van sértve, hogy ordít, amikor át akarja venni.
Mi van, ha később rakod le? Szabinak nagy az alvásigénye, de délután többnyire simán elvan 5-6 órát ébren. Ha nem iszony álmos, teljesen reménytelen az altatás nála.

Kép KépKép
lorca

Lillusnak még mindig hőemelkedése van. :(

Szilveszter: itthon. Akinek van kedve egy társasjátékozós, alkoholmentes pezsit iszogatós estéhez, csatlakozzon bátran! :lol: :lol:

Boldog hófordulót Szabinak, Laurának és a távollévő Szilvinek is! :

Nagyon szépek a képek, jó nézegetni őket! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nem akartam eltűnni, de elég izgalmasra sikeredtek a szenteste előtti napok-órák. Most már jobb, de még mindig csak csendben reménykedem, hogy kifelé lábalunk a rossz szériából.
A karácsony azért nagyon-nagyon jó volt, annyira jó látni a gyerekek örömét! (Bár volt egy kínos epizód, Adél mindenhol kicsomagolta az ajándékát, örült, majd hisztérikus hangon megkérdezte: és a többi játékom hol van?:roll: Itthon még beszéltünk a fejével, játszani kezdtünk, de a nagyszülőknél nagyon kellemetlenül éreztem magam...

Akkor a két ünnep között kívánok nektek nyugodt, békés napokat, szép ünnepet!

Szilveszter: Évek óta itthon, többnyire a szüleimmel és idén a húgomékkal együtt, társasjáték, beszélgetés - nagyon-nagyon szeretem! :)

Május, éljen Kele gyógyulása és főleg a KÚSZÁS!!!

Petitől karácsonyra egy kis fogcsücsköt kaptunk, olyan édes, és persze megint - ettől is - könnyekig hatódtam... :oops: Van valaki még, aki ilyen könnyezős fajta? :)

Megyek társasjátékozni, nem is emlékeztem, hogy a Gazdálkodj okosan! ilyen izgi! :D (vagy lehet, hogy csak a még kisebbeknek való játékokhoz képest az...:))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

az előző hsz-ből kimaradt a 25-i éjszakai konyha nagytalarításom oka :oops: kigyulladt az adventi koszsorúm amíg a barátnőmmel bent pletyiztünk a szobában...
nagy gond nem lett csak iszonyú bűz, 2 terítőm bánta +a fal ill az asztal megégett (de nem lyukadt ki így ha letakarom semmi sem látszik úh még használni fogjuk egy darabig :oops: :wink: )viszont mindent fekete pernye?(így kell írni? nem tudom :oops: ) lett így takaríthattam éjjel f2ig :evil:

az új tudományok közül a tánc (ill tulképpen csak popórázás zenére) kimaradt :lol:

talán elolvastam mindent :oops: :lol:

a betegeskedőknek jobbulást!!!! Laura azért belehúzott ezzel a rohammentős lehetőséggel!rem nem volt rá szükség :lol:

ria
hangulatingadozásaim nekem is vannak de nálam ink a fáradtsággal függ össze és ilyenkor próbálom tűrtőztetni magam...eddig sikerült

babakocsi szervíz :twisted: :twisted: :twisted:

halat még nem adtam egyenlőre azt az 1 db párolt csirkemellett eszi amit még nov közepén megcsináltam és kiskockákra lefagyasztottam

lorca
Nati altatás h halad?

2 ruha: az egyiket a dédi "Jézuskától " kapta ill anya vette meg
a másikat pont kari előtt örököltük :lol: :wink:

pelenkázás
elég tűrhető de nálunk is kezd durvulni...ha nagy gáz van 4kézláb van és úgy pelenkázom hátulról...

pann
karácsonyi mézes? :twisted: :lol: mézet 1 éves koráig nem lehet adni nem?

Gergő még mindig alszik rendesen?

ditke
nálunk is (timocskáékhoz hasonlóan) a nappaliban van a karifa(nem kicsi :oops: ) + a játszótér + ha vki jön itt tudom leültetni...a konyha mini
engem nem izgat :lol:

fütyi húzogatás...
helyett Lea a pocakját és a kis sonkáit találta meg (fogdosta próbálta húzogatni :wink: ) a minap a fürcsi közben és összeráncolt szemöldökkel tanulmányozta h az vajon mi lehet :shock: :lol:

Laurának gratu a 4kézlábhoz :lol: kutyázik is ?

Kelének pedig külön gratu a mászáshoz!!!!!nem hiába!mégiscsak hapsi aki egy slusszkulcsért bmire hajlandó :lol: :wink:

Timi
a fogak nálunk is csak addig okoznak gondot amíg áttörnek utána jobb egy kicsit...
melyik foga jön?

szilveszteri buli
most itthon leszünk. az még képlékeny h jön-e vki de nem aggódom a zaj miatt...Lea rutinos lagzibajárós így alszik a ricsajban is...persze bizti nem hajnalig tartó mulatozás lesz legfejebb 1ig különben másnap nagyon kész leszek :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

tudom mit szerettem volna még kérdezni...
használ vki Mecsek teát? hogy készítitek el?
a dobozon szereplő utasítás szerint 3-5 dl vízbe 2-3 filtert kell tenni...
Lea széklete néhány hete sokx bogyós, szerintem a folyadékhiány...a tejcsi ezek szerint már nem bírja el a hozzátpit is és + csak 100ml vizet hajlandó inni
A Mecsekben kamilla és édeskömény van ezért gondoltam hátha könnyít rajta...
de az is lehet h tejpép lesz a vége :cry: most megint 2 óránként mellre teszem hátha sikerül visszatornázni egy kicsit a mennyiséget legalább január végéig legyen elég h az útra ne kelljen + kaját vinnünk.
ja és hozzá mensizek is :cry: (ez most már tuti az) lehet h most ezért kevesebb a tejcsi...a szopikat megmérni nem merem mert akkor beparázok :oops: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Mi már a nagyiknál vagyunk. Szenteste jól telt, megúsztuk 1 db üvefedő eltörésével, majd teszek fel képet is.

Minden betegeskedőnek jobulást. Fogacskának kibújást!

Sno: Nem nevetés, inkább bánatos sikongatás volt. Én is sajnálom, hogy nem talizhattunk. Kiváncsi vagyok, hogy mit szólt volna Linus most a Sebihez, mert legutóbb még csak egyhelyből leste, most utánna is tudott volna már menni.

nanica

Sziasztok!

Mazsi! Kamilla tea egy kis cukorral meglazítja a székletet. Ez tuti biztos! :) Nagyon nagy lány Lea, és nagyon ügyi! :) Adventi koszorú!!!:( :( :(

Május! Örülök hogy mentek a korai fejlesztőbe! Helyileg hova? Mi is januárba kezdünk a Petőbe, mert beteg lett a mi csoportunk oktatója azért húzódott idáig! :evil: Nagy nagy gratula a kúszáshoz!

Gyógypuszik Lillusnak! :cry:

Szilveszter! Itthon és be az ágyba nézni a tv-t és néha elaludni!!! :oops: :oops: :oops: Alig várom! :lol: :evil:

Dana! Gondolod adnak vissza pénzt!!! :evil: De holnap majd meglátjuk.

KépKép
csongria

Rita,
Én is az ilyen jelenetektől félek. :twisted: Nem hinném azért, hogy a nagyszülők a szívükre vették, legalábbis nálunk csak jól leszidtuk volna a kis mohót. :lol: A mi családunkról annyit, hogy sógoréktól az ajándék egy mixer volt. Élvezzék a gyerekek az ajándékot. :twisted:

Mazsi,
Az útra kaja szerintem feltétlenül kell. Már csak azért is, mert az is egy jó program Leának. :wink: Szabi végigszopizta/cummogta szinte az egész utat, de az nem egy USA-Mo távolság volt.
:shock: Nekem a gyertya központi félelem. Anyós, hogy feldobja a hangulatot, egy mécsest égetett. Amikor bementünk a szobába, berakta a polcra, ami felett 15 centire van a másik fa polc. Gyorsan elfújtam, amikor nem nézett oda. :oops: Nálam még hat a szülői rádörrenés, hogy a tűzzel nem játszunk és nem hagyjuk magára. :lol: Részvétem a jó kis karácsonyi takarítás miatt. Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.
Nati önálló altatástanítása stagnál. Meguntam. Inkább az önálló öltözésre hajtok rá. :lol:
A szopi miatt semmiképpen ne aggódj, nagylány már. 8) Az épp, hogy van is jó mostmár. Nekem pont azért volt a kedvencem az egy év utáni szopis időszak, mert annak már tényleg semmi "tétje" nem volt. Csak Natinak az élvezet. :lol:
Szabi, ha iszik egy decit, én már nagyon elégedett vagyok. :wink:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Most csak átolvastam ezt az oldalt, többre se erő, se enerdzsim :? , bocsi.

Fgcsikorgatás:Emilinek nincs foga, így a körmével kaparja a falat :x Nekem ettől az összes szőröm égnek áll. :twisted:

Szaszának boldog 10. hónapot! :D

Betegeskedőknek jobbulást!

Kelének gratula akúszáshoz,Leának a táncihoz!

Szilveszter:elmenekülnk anyáékhoz vasárnap, itt köcsög zajos szomszédok vannak, egy ilyen bult nem élne túl az idegrendszerünk :evil:

Holnap jönnek anyósék, a hús bepácolva, rétes mirelitt :lol:

Ágiboldi!
Szóval itt jártatok!Na majd legközelebb összehozunk egy minitalit :wink:

Mazsi!
Szilva?Őszibari?

Most kicsit el vagyok havazva, képzeljétek lehet veszünk egy lakást!Ma voltunk megnézni az építkezést, honap megy tárgyalni a férjem az építtetővel.Na majd meglátjuk mi sül ki belőle.Remélem egy lakás :wink: !
Úgyhogy eddig minden szabadidőmben bújtam a neten a hasznos tippeket, ötleteket.Tanácsokat szívesen fogadok! :wink:

Emili már evett halat, de csak pár csipetnyit a lazacból.Mézest is evett már.Meg Jó éjt papit is, csokisat is :oops:
Szerencsére eddig no problem.

Megpróbálok még visszaolvasni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Ilyen nem volt még!Órák alatt változik.Délutáni alvása után Sajnos megint hányt.Holnap megkérdem nem-e a gyógyszer érzékenység miatt.Vagy lehet a lerakodott nátha.De este mintha megtáltosodott volna.Mindig szopi alatt aludt el,ma meg nem akart és elöször el is utasította,hogy nem kér többet. :shock: 21.30-ig bírtam beraktam a kiságyba és negyed óra múlva benéztem,mert azt hittük alszik erre ő ült a kiságyba.Sajna nem láttam,de az Apjának megmutatta utána. :evil: Hát a nagy lelkesedésbe 22.15-kor fáradt ki.

Mazsi

Nagyon szép Lea és hogy áll :shock: Igen kutyázni próbál,de remélem elkezd már mászni.
Szerencsére nem kellett hívni mentőt,állítólag még a mai éjjel a kritikus utána azért megnyugodhatunk.Bezzeg 1 hete adtam vissza a légzésfigyut.
Adventi koszórú :cry: Gondolom nem valami öröm volt karácsonykor takarítani.De legalább nem lett nagyobb baj.

Lorca

Szabi éjjel már alszik?Vagy még számoljátok az autókat?
Én ugyanígy vagyok.Nagyon ritkán hordok szoknyát és nem tudom Laura ebböl mit fog levenni,de most a bady,gatya megoldást jobban szeretem. :wink: Meg szerintem játszótéren is praktikusabb.

Timi

Lilla ilyenkor elhagyja magát?

Rita

Olyan jó olvasni hogy még a 4.gyereknél is ennyire meghatódsz.
De ugye nem betegek a gyerköcök?Vagy rosszul gondolom ahogy írod?

Ria

Csak én gondolom,de azért ez már sok amit leírtál.Hiszem ebbe a hónapba jóformán nem is használtad.Legalább ennyit megtehetnének.

KépKép
KépKép
dana 1

Jaj elfelejtettem még.

Szaszának boldog hófordulót!És Rókica Szilvijének.

Timi
Köszi a köszöntést.

Körkérdés
Nálatok van a játékdobálás?

Laura már annyira profi benne,hogy ha nem néz oda akkor is dobja.Hason altatáskor meg nagyon tetszik neki,hogy mindig felveszem a cumiját. :twisted: Az utcán nem egyszer már megállítottak,hogy kidobta a játékát és én nem vettem észre. :oops:

KépKép
KépKép
dana 1

Ria!
Babakocsi: :twisted: Én is biztos balhéznék, sajna már megtanultuk, hogy csak ilyen esetben tesznek vmit, egyébként úgy vannak vele, hogy aki nem balhézik, azzal nem is kell foglalkozni! :evil:

Dana!
Én sem mutattam neki a cumit, csak nagyra nyitottam a szám, és mondtam, hogy ÁÁÁÁÁÁÁ :lol: Meg hogy adja ide a cumikáját :wink: Azóta mindenkinek a szájába akarja nyomni :lol: Nem egy irígy kutya :wink:

Karácsonyfa nálunk el van barikádozva, különben 2 másodperc alatt leszedné.

Kép majd később, ha odajutok. :wink:

Emili új tudománya:átbújni az ágy alatt, úgy hogy kzben nem veri be afejét a szélénél lávő deszkába, hanem lehajtja a buksiját.Eddig nem ment be alá, nekem kellett potszívózni az ágy alatt, de mostmár van egy multifunkciós takarítógépem, bio, energiatakarékos. :lol: :lol:

Rita!
Én is bőgőmasina vagyok. :oops: :wink:

Új szokás:alszik a reggeli kaja után, ma pl. 9.15-ig! :shock: Mi is aludtunk, tök jó volt.
Viszont a tegnap du. alvés kimaradt a lakásnézegetés miatt, és tiszta hiszti volt! :evil:

Na tényleg lépek aludni.

Kép
pankaa

Jóreggelt! :twisted: :twisted:

Már megint óránként keltünk éjszaka! :evil: :evil: Fél 3-kor adtam egy adag Nurofent és Dentinoxot Lillának, így csak fél 7-kor kelt újra. De addig!!! Én nem is tudom hogy lehet bírni a mindennapos éjszakázást! Mi kábé 2 hete csináljuk, de hulla vagyok és depis, ingerült és feszült! :( :(

Mazsi!
A bal felső 1-esnek látom a csücskénél megrepedve az ínyt. Legalábbis rem, hogy az, mert különben kiborulok!
A cukros kamilla elég szörnyen hangzik, de hatásos. Tényleg! :)
Adventi koszorú: :evil: :roll:
Lillus is minimálszopizik. Este pl szinte alig szív egy-kettőt. De amúgy napközben sem érzem, hogy húdenagy mennyiségeket megenne. De így is jó, nem bánom! :)

Ria!
Ez azért már tök bosszantó ami a b.kocsitokkal történik! Most így mi lesz? Nem cserélik be, hogy ti selejteset kaptatok? Én azt hittem, adtak egy cserebabakocsit, mint a telefonszervízbe. :oops: :oops:

Május!
Hipp-hipp hurrá KM-nek! :lol: :lol: :lol: :lol: Látod milyen kis ügyi? :) A mikis képeket pedig nagyon várom! :)

Dana!
Úgy látom nálatok is az esti elalvás lett macerás. Mondjuk Lillus tegnap viszonylag hamar, kábé 20 perc nyüszi után elaludt fél 8-kor, pedig 3-kor ébredt a délutáni alvásából! Ki érti ezt, miért nem alszanak?
Gyógypuszik!
Ja, már mi is hagytunk el így játékot, hogy kidobta Lillus a b.kocsiból és nem vettem észre. :oops:

Panka!
Új építésű lakást vesztek? Most sajátban vagy albiban laktok? És milyen lenne az új? Mesélj! Mi is lakáseladás és vásárlás előtt állunk! :)

Körkérdés:
van, akinek (Pann-on kívül) már reggelire vagy vacsira is szilárdat kap a baba? Mit lehet reggelire adni?

Timi
Kép Kép
timocska

timo
részvétem az éjszakához. bár nálunk most már beállt az egyszeri kelés (koppkopp), én még emlékszem milyen amikor tizenötször át kell menni. én egyértelműen a fogára szavazok, nekünk uígy volt. jó hír, h utána viszont egycsapásra megszűnt
viszont az tök jó, h a nurofentől bealszik. km nem reagál semmire, pedig most ugye végigpróbáltuk az összes láz/fájdalomcsillapítót. (hehe az alkohol se hat rá :lol: :oops: )

mazsi
100 ml víz?? az nemsemmi! milyen formában iszik? kele kb 40-50 sinlacot iszik meg este, aztán kész, mondjuk a kakija rendben van.
mikor utaztok pontosan? és mennyi időre?
adventi koszorú nem lehetett semmi. a takarításra már nem is írok semmit :shock:

ria
babakocsi :evil: egyetértek pankáával, én kiordibálnám belőlük a bkocsi árát, ezek után nem lennék kíváncsi rá többet..
a bártfai utcába megyünk vizsgálatra. n n kíváncsi vagyok, ott milyen véleményt kapunk
jó, h írtad a petőt, már akartam kérdezni! heti 1 lesz?

lorca
én is ilyen gyertyaizés vagyok. n n szeretem, de extraóvatos vagyok. karácsonykor a szolnokiakat nem bírtam lebeszélni arról, h a fenyőfára tegyék a csillagszórót (brrrr), úgyh ott álltam egy másfélliteres vízzel a kezemben, h ha gyullad, akkor először kihúzom az égősort és öntöm a vizet :lol:

majus3

halihó!

megjöttünk a nagy sétából...Lea újra babakocsiban hajlandó elaludni :evil: pedig már volt néhány elringatós délelőtti alvás...ebben a zimában ilyen fáradtan nem sok kedvem volt kimozdulni de azután győzött a kisasszony és a lelkiismifurdalás h az ünnepek alatt csak kocsiból ki-be menet volt levegőn :oops: :lol:

az éjszaka megint volt vmi a levegőben mert Lea a f9es elalvás után kb fél órával felébredt és éjfélig nem volt hajlandó elaludni utána is 1 óránként ellenőrzést tartott :shock: :shock: :twisted: 3ig majd f7kor kelt h szopizna és aludtunk együtt 1 órácskát...

ma megvolt az első riadalom :shock: Timi figyelj! :lol: amíg lementem a postáshoz a csomagért... :wink: amikor feljöttem láttam vmi a szájában de már fullákol...belenyultam semmit nem találtam viszont sikerült úgy benyúlni h hányt egyet és a tízórai visszajött egy darab celluxal együtt :shock: :shock: :shock: amit kariajándék dobozáról sikerült leaplikáljon... :shock:
hát kivert a víz...:oops: :oops: :lol: azzal már nem is foglalkoztam h minden a nappali szőnyegére ment :shock: :wink:

majus
most a Jana-s kicsi, visszazárható kupakos üveg a nyerő...ebből csepegtetem a szájába :lol:

ezek szerint csak én aggódom túl a dolgot?100ml víz jónak számít?

pankaa
kapja a szilvát,meggyet(ezt most már héjastól) őszibarit (Hipp) körtét de ezek mellett is bogyós sokx és küzd a kakival...ált 2 naponta van széklet
azért gonodolom h ink folyadékhiány van a háttérben...az elmúlt héten nem hízott (bár ez lehet semmit nem jelent ) azért ha most a héten sem gyarapszik akkor tuti a tejcsi lesz kevés... :cry:
az is igaz h a főzikből , gyümölcsből mostanában elég változó mennyiségeket eszik 60-160g között.
A kezdeti nagy adagok vhogy már nem csúsznak le...persze lehet h jobb is így is 10kg-n felül van legalább most csinosodik egy kicsit :lol:

utazás
11napra megyünk januárban.a szopit csak azért szerettem vona ha kitart odáig mert sokkal egyszerűbb a tejbárt megnyitni mint bébiételezni, tejpépezni...

nem is tudom h csináljam...mondtam a tesómnak nézzen körbe üveges bébikaják között de egyik márka sincs kint ami itthon van úh lehet h vinni kellene ki egy kisebb készletet... :shock: mi van ha nem eszi meg azokat?
szerintetek? modjuk az sem biztos h kivihetem a repülőn...ennek utána kell kérdezzek...

dana
játékdobálás van de csak itthon miután a séták alkalmával be van öltöztetve úgy h nem tud játszani :lol: :lol: :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi
reggelire sokan a tejpépet ajánlják...
Lillus mennyit szopizik még? hányx eszik és miket?

aki (többek között én sem :twisted: ) nem volt olyan előrelátó, gondos anyuka mint sno :lol: és nem fagyasztott le friss zöldséget nagyker mennyiségben :wink: de maga főz a kicsinek az simán megveszi a zöldségeket a piacon? gondolok itt karfiolra brokkolira, cukkini stb...
merjek olasz vagy spanyol cukkinit padlizsánt adni Leának? vmivel fel kellen frissíteni a menüt...a karfiol talán magyar :shock: még ezeket nem ette... vagy ezekre is a sóska tilalom él miután melegháziak?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Szerintem ilyen korban már nem a tejcsitől híznak. Pont azért kérdeztem a reggelit, mert úgy érzem, hogy a hajnali 6-os szopi után nem igazán bírja ki csak cicivel a tízóraiig. :roll: De amúgy tízóraira gyümi, ebéd főzi, uzsi Sinlac. Szopi eddig volt napi 4-5 db, de mostanában ennél jóval többet szopizik, szilárdat nem is eszik szinte! :shock: :shock: És marha fárasztó. :(
Én megveszem a piacon a zöldséget, bár be kell vallanom, mostanában inkább csak bébiételt kapott ebédre, mert az biztos bevizsgált zöldségekből van.

Timi
Kép Kép
timocska

Hahó! :)

Játékdobálás nagyon is van, úgy csinálja, mintha véletlenül ejtené el, nagyon ravasz, és aztán megismétli pont annyiszor, ahányszor valami balek (értsd nagyszülő) felveszi :lol:

Timi, reggli nálunk csak tápszer (meg az a kis szopi ami még van), és nem is szeretném szilárdra szoktatni még jó sokáig mert kb a reggeli és esti tápi és szopi a max folyadék ami belekerül.
Mazsi, 100 ml víz az rengeteg! :wink:
Ha eddig nem kapott tápit, én megkérném a dokit, h adjon valami ekkoráknak való HA kiegészítő tápszert (az se nagyobb mumus mint a tejpép, főleg ha hipoallergén), előbb utóbb úgyis jön majd a babatej meg később a tej..

Ugye azt mondtátok, h jöhet a tojássárgája?? Mert most délben akarok adni a spenóthoz.

Gratula Szaszának, Szilvinek , Laurának a fordulókhoz (most látom, h sztem Leának se kívántam 3 napja..), KM-nek pedig a kúúúúszáshoz!!

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Meg volt a reggeli orvos látogatás.Hála kezd javulni.Majd új évbe :) kell vinni.Igaz annyira köhög és méllyen,hogy néha megijjedek megint" moshatok." :? Mennyi beteg gyerek van.Úgy volt hogy mi vagyunk az elsők erre 6-an vártak rá gyors ütembe,mivel az éjjel ügyeleten voltak. :shock:

Panka

Bocsi akkor rosszul olvastam.De ügyes lányod van.Nálunk nem kell elbarikádozni a fát,mivel csak gurulna,de mostanság még arra is lusta.Inkább ücsörög. :?
Tényleg milyen lakást vesztek?

Timi

Remélem a tegnapi alvással nem csinál rendszert.
Mi még szopizunk reggel /remélem még egy ideig így is marad/
és ha mondjuk szopival kibír 2 órát akkor már adhatnál gyümit neki.
Lehet a foga miatt akar többet szopizni és sokszor keveset eszik.
Bali meggyógyult?

Mazsi

Boldog hófordulót! :oops: :oops: :oops: Most néztem vissza és elfelejtettem. :oops:
Délelött és délután is babakocsiba alszik?Nem irigyellek.De azt mondják a friss levegőnél nincs jobb. :wink:
Irigyellek az utazás miatt.Képeket ám csinálni!
Szerintem megmarad a tejcsid csak lehet most idegeskedsz rajta és azért érzed úgy.

Ágiboldi

Szerintem nyugodtan adj neki.Aztán írd ám szereti-e?

Nem tudom ki kérdezte,de én mivel az interspár van közel ott veszem a gyümiket és a fözelék féléket is.Volt rá példa hogy megkérdeztem a körténél,hogy magyar-e/mert az volt kiírva/erre a csaj mondja igen,de mire lemérettem spanyol lett.Na akkor most döntsem el.Nálunk a piaci cuccokba se bíznék meg.

Nekem a védőnő mondta hogy lehet adni kelbimbót,/van fagyasztva/,karfiolt,/Az is van/,Brokkolit adni.

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

A kis betegeskedőknek jobbulást!

Babakocsi! :evil: Le ordibálta Beniapu a hajukat. Azt mondták hogy mi nem velük/minimanó/ hanem a szervízzel vagyunk szerződésbe!!! :shock: Na menjenek a p....!!!! Megmondta nekik a férjem hogy nagyon sok negatív reklámot fognak kapni ha ezt a problémát nem oldjuk meg valahogy. Majd csörögnek!!! :x

Mazsi! Ilyen velünk kétszer történt. Egyszer véletlen leesett gesztenye héj. :oops: A befizetetlen tupper csekkem felét! :oops: Mindkettőnél hányás lett a vége! :o

Timi! Kitartás! Igyál egy kis citromfű teát hátha oldja egy kicsit a feszültséget! :)

KépKép
csongria

ma cukros kamillát itatok vele...ennek sincs nagyobb sikere mint a víznek :lol: a hatását még nem tudom

ria
megnyugtattál h ne érezzem magam annyira rossz anyának :oops: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! Szerintem ilyen mással is előfordul. :)

KépKép
csongria

Timo! Nálunk a reggeli az tápszer a vacsi az üveges bébiétel vagy főzök neki zöldséget hússal. A vacsi 8-kor van és h 9 fürcsi és a szertartás kedvéért megkínálom tápival de 20 ml többet nem nagyon iszik belőle. De lehet kapni a Pick Scooby-Doo baba párizsit és sonkát ami tej és glutén mentes. A tecsóba árulják. Én adtam már neki zsömi darabokkal. A tápit én se szeretném elhagyni a benne lévő vitaminok és ásványianyagok miatt. A folyadék tartálmáról már nem is szólva, csak nálunk azt uzsira kapja a jó alvás érdekében este tömöm meg! :wink: :lol:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Timi!
Most albiban lakunk, és újat tervezünk venni. :D A Fészek lakóparkban.Akit érdekel, el tudom küldeni a látványterveket, alaprajzokat.
Emili vacsira mostanság szilárdat kap, általában tejpép formájában.Eddig csak üvegből itta meg, de mostmár kezdimegszokni.Utánna fürdés után még megkínálom tápial is, de az többnyire már nem kell neki.De a pépből 200 ml-t belepakolok.addig nem állhat fel az asztaltól. :lol:

Mazsi!
10 kg???Akkor tényleg nem erőszak a disznótor :wink: Emili csak 8.3 körül van.
Én nem vinnék semmit, szerintem az ottani kaják is elég megbízhatóak.
Cellux???Hú, az nem semmi!Még jó hogy nem olyan erősen tapad.

Ágiboldi!
Én már adtam tojássárgáját, szerintem nyugodtan mehet.

Dana!
Laurának boldog hófordulót! :D És jobbulást!
Öregszenek ezek a kölkök :lol:
Lakásról lentebb.Emili is dobálja ajátékokat, de direkt, és néi hová esik.:)Biztos jó móka.;)

Ma megint fél8kor kelt Emili :shock: De éjjel 3x kelt!
Mi pedig hajnal 3ig!!! nem tudtunk elaludni. :x Nem viltunk álmosak :shock:
Reggel sem vltam álmos, csak nyúzott :?
Tomi elment reggel tárgyalni az építtetővel, és elég pozitívra sikeredett! :D Jövő 7en találkoznak megint, akkorra majd kerítünk ügyvédet is, aki átnézi a szerződést.De előbb meg is kell írni, mert mi elég sok változtatást kérünk(tzhely helye, hang-hőszigetelés, ajtók, ablakok, csaptelpek varálhatósága, stb.)Szerencsére a hitelt is megkapjuk!Szóval élesedik a helyzet.Jövő nyáron lesz a mszaki átadás.

Ma főztem is, fini pcolt húst sütöttem, tegnap este megtűzdeltem szalcsival, fokival, befűszereztem, ma pedig megsütöttem gombával mellette.Volt hozzá hagymás törtkrumpli, és pezsgős káposzta!Szóval kitettem magamért, és még rétest is sütöttem(mirelittet :lol: ).Mindenkinek ízlett minden, el is fogyott szinte az össz.Anyósék is normik voltak, voltunk sétálni a városban is, és megnézték ők is laksást.

Holnap megyünk anyáékhoz, és majd csak jövőre jövünk vissza, vasárnap. :wink:

Így én most el is köszönök, és MINDENKINEK Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!
Kép

Kép
pankaa

Dana,
Milyen gyógyit kap? Hányás nemigen jellemző a gyógyibántalmakra, inkább a kiütések vagy székletgondok.
Szerencsére az autószámlálás elmúlt, akkor állt át a két alvásra, az verte fel éjjel. Ahogy ez sikerült, kb minden vissza a rendes kerékvágásba.
Nekem egy pelusos szoknyában kicsit furcsa. Nati is azóta van néhányszor szoknyában, ruhában, amióta bugyis korszakát éli. Előtte szigorúan kertésznaci. :wink:
A játékkidobáláshoz két ember kell. Úgyhogy nálunk nincs. :lol: A babakocsiban meg csak rögzített játékok vannak.

:?: kaja:
Amikor még evett Szabi ( :evil: ) reggelire ment a kölespép, vacsira meg a tejpép, közötte meg 1-2x valami más. Többnyire gyümivel. Mostanában csak röhög, ha kaját rakok elé. :?

Csongria,
Én is egy kiadós ordításra szavazok. Robi engem kb 3x hallott, amikor kivertem a palávert az elmúlt 8 évben, hasonló dolgok miatt. Eddig még hatott.

Május,
Nekem a csillagszórónál még félelmetesebb, amikor valaki a fürdőkádba ül romantikázni habbal és gyertyával. Ha ilyent mesél valaki vagy látok képen, mindig arra gondolok, milyen remekül ég a kettő együtt. :oops: Nem vagyok egy romantikus alkat. :lol:

Mazsi,
Ha engem kérdezel a vízről, szerintem extra jó a 100ml. :wink:
Szabi az elmúlt hónapban fogyott és épp, hogy 8 kiló felett van. Szerintem abszolút nem kell aggódnod Lea miatt. :lol:
Csomagban biztos vihetsz ki bébiételt, de szerintem felesleges, csak mondjuk 1-2 napra valót. Szabi is simán megette az angol kajákat. Am van annyira fogyasztói társadalom, hogy legyen bármilyen extra igénye, azt ki lehet elégíteni könnyen.
A gépre gondolom az érvényes, ami a londoni járatokra. Kifelé nem volt gond, vittünk pici innivaót is. Hazafelé viszont bele kellett ennem az originál csomagolású bébiételbe.
Szabi kapja a sima Tescos zöldségeket is. Karfioltól ugyan nincs baja, de az sokszor okoz gondot. A cukkini szerintem nagyon fini és a kígyóubit is meg lehet párolni, jó, édes és lédús.
Szabi is mindenfélét beeszik. Már Nati is hangosan szokott kiabálni, hogy mi van a szááádbaaaan? Meg néha ki is szedi, ha nem vagyok elég gyors. 8) Sokszor nem is tudom beazonosítani, csak hát tuti nem sütőtök. :wink:

Kép KépKép
lorca

pankaa
igen egész pontosan 10,14kg egy igazi kis húsgombóc :lol:
jó utat nektek!
klassz kis évkezdésetek elsz ezzel a lakásmizériával :lol: :wink:

lorca
jó, akkor lenyugszom... :oops: nem tömöm Leát :lol: nem mintha lehetne... persze azt én is tudom h nem hízhat a végtelenségig heti 200g-t :lol: csak az volt furi h egyik hétről a másikra behúzta a kéziféket :lol:

dana
vmiért csak a délelőtti alvás a nehézkes délután 4 körül alszik akkor van egy szopi és többnyire akkor már olyan fáradt h elalszik közben így azzal nincs gond :lol:
délelőtt pedig legalább bevásárolok :wink:

apjuk megint bulizik most hivatalos évzáró buli van (volt már vagy 3 :twisted: ) úh megyek nézek vmit a TV-ben :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Emili a komoly :lol: : Kép

Kép
pankaa

Mazsi,
Szabi is egyik hétről a másikra húzta be a kéziféket. :D Csak ő 3 hónaposan. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Hazaértünk Szegedről, véget ért a disznólkodás. A végeredmény egy 190 és egy 198 kg-os poca !! No meg két hulla fáradt ember, meg egy fáradhatatlan manó.

Tomi nagyon élvezte a rokonságot, a karácsonyfákat nem igazán értékelte.

Dana

Nagyon szépen köszönjök a köszöntést és nagyon boldog hófordulót kivánunl Laurának is. Nagyon aranyosak a képek !! :lol:

Sno

Köszi a köszöntést!!!!!!!! :lol:

Csongria

Nagyon szépek a karácsonyi képeitek, szerintem nálunk is hasonlóan fog zajlani a karácsony, ágyban alkoholmentes pezsgóvel (gyerekpezsgő) és sok-sok finom kajával !

Timi

Tényleg nagyon vagány a járgányotok !!

Mazsi

Nagyon édik Lea képei és gratula az új tudományokhoz !!
Irigyyellek a "nappalis" témával kapcsolatos hozzáállásod miatt !!!
A celluxos dolog miatt én infarktust kaptam volna tuti !!!

BOLDOG HÓFORDULÓT SZABINAK !!

Körkérdés:

Nálunk tetőzik a játékkidobálás igazán de én felvettem a kesztyűt.
Úgy teszek, mintha észre sem venném, majd mikor elalszik akkor játékösszeszedő portyára indulok, így nem látja amikor learatja a babért, hogy ismét hülyét csinált az anyjából kedvenc gyerekem !!! :roll:

Timi

Miért szeretnéd reggel a szilárdat bevezetni ?
Egyébként még Tomi is reggel este HA tápszert eszik benne minden vitamminnal és ásványi anyaggal, ezek a modern tápszerek szerintem jók és állítólag 1,5 éves korig javasoltak is !!!!!!!!!!

Pankaa

Nagyon szupi a kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg komoly a kisasszony, alig lehet ráismerni, hogy nem fülig ér a kis szája !!

Kép
kditke

sziasztok!
Minden babának és családjának sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az új évre!
...és jó bulizást holnapra!
Kata és Roli
Vendég

Sziasztok!

Baba: Szereti nagyon, puszilgatja és ha ráül (mert még nem tudja megnyomni) akkor beszél (papa, mama, sír, nevet).

Kaja: reggel este tápszer, napközben főzi, gyümölcs. Mi is kb olyan 8,5 kg körül vagyunk. Most pár napja nem nagyon akarunk enni, remélem nem kapott el semmit, mert már a család férfi tagjainagyon betegek (papa, apa, öccsém). De lehet, hogy aa foga, mert ma észrevettem, mintha egy kicsi hegye lenne fent jobb oldalt.

Ivás: Nálunk is nagy nehezen lemegy még max 80 ml víz vagy gyümölcslé.

Alvás: Mostanában úgy szokot kinézni az éjszakáink, hogy:
Vacsi után soha nem fekszünk le kb fél tízig fent vagyunk, következő ébredés amikor apa ébred, vagy készülödik már (5 óra-fél6), akkor odateszi mellém és együtt alszunk f7-7-ig.
Másik verzió fél tízkor lefekvés egy-kettő körül ébredés, akkor odabujik közénk, aztán amikor elalszik, vagy ha anya is akkor ha felébredek akkor vissza akiságyba, majd regggel 6-f7-kor kelés.

Most arra szoktunk rá, hogy egyfolytában mutogatunk és anyának mondani kell mi az, nagyon teszik neki. Ha kérek puszit kapok.Ami valószínű apának és az egyfolytában menő zenének köszönhető, folyamatosan tácol kb két hónapja, annyira édes olyankor.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok! :)

Mi is megérkeztünk Mezőkövesdről. Az ünnepek elég mozgalmasan teltek. Először 24-én nálunk hármasban, aztán anyuéknál este. Másnap a nagymamámnál és még aznap este le Mkövesdre a másik Dédihez, ahol anyósékkal is ünnepeltünk. Mindeközben Briginek kinőtt a két felső 1-es foga és megtette első önálló lépéseit. Ill. még inkább csoszogásnak nevezném. :D De olyan édes, most meg állandóan sétálni kell vele. Fogja az ujjam félkézzel és megy. Nekem meg leszakad a hátam. :)
Kövesden meg kaptam még 3 gyereket a sajátom mellé. Brigi uncsitesói. Egy 8, egy 6 és egy 2,5 évest és néha még egy 7 hónapost is. (mind lány!) A kicsik olyat veszekedtek! Egymás játékát vették el! :lol: Hagytam Brigit hadd edződjön! :lol: Azért szabadidőt is kaptunk Brigiapuval. Kettesben eltöltöttunk egy fél napot Egerben! Olyan jó volt! :)
Képeket majd később, még nálunk is káosz van. :)

Boldog hófordulót a hófordulósoknak! Bocs, hogy nem részeletezem, de már elfelejtettem. :oops: :oops: :oops:

Ria
Nagyon helyes lett tényleg a kis Beni! Jók a képek. Úgy látom te sem rajongsz anyósért. :twisted:
Babakocsi: :evil: :evil: :evil: Olyan kretének tudnak lenni a Minimanóban. Ha nem lett volna kedvezményünk, akkor tuti nem ott veszünk autósülést. Már nekem is volt velük bajom, de azért nem egy ekkora kiadásnál. :evil:

Május
Úgy örültem, mikor olvastam h Kele kúszik! Nagyon ügyi!!! Brigi is nagyon gratulált, mikor felolvastam neki! Nem hiába, pasi! Egy kocsiért mindent! :lol: :lol: :lol:

Mazsi
Nektek is mozgalmas volt a karácsony, úgy látom. :) Nem semmi súlya van a kis Leának! :)

Timi
Tuti a fogzás miatt nem alszik rendesen. Brigi sem aludt az első kettőnél több mint egy hónapig. Viszont most a második kettőnél megúsztuk egy rossz éjszakával. Bár azt még az új helynek is betudhatom, mert Mkövesden volt.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok, ill. remélem már meg is gyógyultak.

Szilveszter
Valószínüleg itthon. Bár babás ismerőseink hívtak babás szilveszterre (ottalvós), de most elég volt az idegen ágyból, és amúgy is vacakul vagyok. Így marad az otthon. (Bár anyós erőszakoskodik, hogy vigyük el hozzá éjjelre. Nem normális. Különben is még szopik éjjel. Meg még kicsi. Szóval én még nem tudnám leadni, és ezt képtelen megérteni. :evil:)

Sajnos elért valami gyomorrontás így az ünnepek után, vagy lehet vmi vírus, de marha sz@rul van a gyomrom. Ez részben jó is, mert a karácsonyi nagy zabálást leadom, de azért erre lennének kevésbé rossz ötleteim is.

Egyelőre ennyit, mert már nincs pesztrám. Majd még jövök és teszek képeket is.
lora7

Lora! Nagyon nagy gratula az első lépésekhez! Gondoltam, hogy Brigi ilyen korán el fog indulni! :D A képeket kérjük szépen! Anyós! :evil: Sajnálom a gyomorrontást gyógyulj meg mi hamarabb! :( Én se nagyon szeretek vele máshol aludni! Egy elutazás az más, de egy éjszaka kedvéért nem... :oops: Szerintem nekik még fontos a megszokott környezet!

KépKép
csongria

köszönöm az érintett nevében is a gratukat a kúszáshoz, de azért nem eszik olyan forrón a kását, szvl nem csinál belőle rendszert :wink:

mazsi
köszi a babyjana tippet, ma kipróbáltam, tökjól tud belőle inni. persze max 10ml csúszott le, de azt n ügyesen. nekem ennyi elég, mármint, h képes rá, szomjan nem fog halni

csak 11 nap az utazás? :cry: én kb 3 hétnek hittem..

a bkocsis altatás volt az ismerettségi körünkben, de ők leegyszerűsítették és a lakásban tologatták :lol: azóta már leszoktatták róla, mert a végén már n sokáig tartott, de hónapokig altattak így napközben

lora
milyen volt 4 gyerekkel? :wink:
szerinted/szerintetek ebben a korban el tudnak tanulni már vlmit a másiktól? tegnap az unokahugomék 6 hónappal idősebb lányával voltunk, és olyan, mintha kele eltanulta volna tőle a hisztis sikítást. lehet, h csak véletlen egybeesés, de n idegesítő. főleg,h annyi minden mást is koppinthatott volna ehelyett :?

lorca
sztm kifejezetten menő kislányoknál a pelus+harisnya+kisruha. (esetleg a harmadiknál? :twisted: ) főleg amilyen jó lányruhákat lehet kapni.

timo
h alakulnak az éjszakák? hőemelkedés?

ria
hát lehet, h nem veszik komolyan a negatív reklámot, pedig vehetnék, mert aki a fórumot olvassa, az sztm tuti nem megy oda egyhamar..

ma rendet raktam a mélyhűtőben és ünnepélyesen kidobtam az összes fagyasztott anyatejet (jó, azért nem volt 30 liter :twisted: ), de jó sok hely felszabadult. és a legnagyobb vicc, h egyetlen egyet sem használtam fel, úgyh esetleg rita ezt is felírhatod apróbetűvel, zárójelben a kishasznosba, h nem feltétlenül kell erőltetni a tartalékolást.

vlmint sütöttem-főztem egész du. mondhatom, bepótoltam az elmúlt hónapok elmaradását. lencsefőzi oldalassal, fűszeres csirkecomb, túrótorta, baracklekváros papucs, pogácsa.

majus3

Sziasztok!

Ria

Legalább nem kellett feladnod a csekket :wink:
Most már kiváncsi vagyok a folytatásra.

Panka

Aranyos a lányod.És mekkorát néztetek ki?Még egy gyereknek lesz hely?Vagy nem akartok másodikat?

Lorca

Antibiotikumot kap.Igazad van a orvos is azt mondta jobb ha kijön mint lerakódik.
Kigyóuborkát héjjával párolod?És mivel adod Szaszának?

Lora

Gratula a menéshez.Gyors ez a lány. :lol:
Biztos én se adnám le.Nálunk is az Apos említette hogy vigyázna a kettőre de nem vállaltuk be.Hiszem még jóformán magára se tud.

Május

Hú hozzánk nem jössz el főzni? :lol: Olyan jól hangzanak amit leírtál.Érdekelne a baracklekváros receptje,ha nem gond leírnád?

Holnap nem tudom mikor jövök de bizti benézek.Előre is:

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

KépKép
KépKép
dana 1

Jóreggelt!

Éjszakáink változatlanok. Tegnap és mai is, ha nemis óránként, de 2 óránként ébredt. Annyira kivagyok! :evil: :evil: A napközbeni alvás is hasonló, fél óra után felébred és max még egy fél órára alszik vissza.! Folyik az orra is, de annyira nem vészes, pl. csak 2-szer porsziztam neki napközben. Ja, és ami érdekes, hogy szerintem a bal felső 1-es foga jön, és a bal orrüregéből sokkal több trutyi jön! :roll: :roll: Vmi összefüggés?

Lora!
Pont tegnap gondoltam rátok, hogy vajon Brigi elindult-e már! Gratula hozzá, nagyon ügyes! :) A fogacskáról meg ne is beszéljünk, irigy-irigy, hogy szinte észrevétlenül kijött neki! :)

Lin!
Apának jobbulást!
Gréti is cuki lehet, ahogy mutogat. Lillus is csinálja, csak nálunk fordítva megy: megkérdem, hoyg van mondjuk a lámpa és megmutatja! :)

Május!
Nyitom az ablakot, küldesz egy kis barackos papucsot? A nevéből ítélve nagyon ígéretesen hangzik! :wink: :lol: :lol:
Szerintem már tudnak eltanulni ilyenkor egy-két dolgot, mert: legutbób, mikor Ságiék nálunk voltak, Peti egyfolytában a tv előtt az állványon állt fel. Addig Lillának eszébe sem jutott odamenni. Bezzeg másnap, már ott gyakorolta a felállást. Szóval, én ezt betudom annak, hogy Petitől tanulta! :lol: :lol: :lol:

Mennem kell, felkelt a gyerekem. Ma ez a 7. ébredése! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Ria!
Végülis rendeltél anno a netről PO bodykat? Mert tegnap akartam vásárolni Lillusnak, de olyan drágák voltak! :(

Viszont a CundA-ban 50%-os leértékelés van a babacuccokból. Pl. vettem két hosszúujjú pólót 890-ért. Itthonra tök jó. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timi! Sajnálom a rossz éjszakákat! :cry: Nem rendeltem bodykat. Végül a CundA-s nekem nem jön be annyira mert kinyúlik a nyaka :twisted: De viszont vettem a tecsoba sima fehéret 3 van egybe csomizva és tök jó. Most leértékelés van minden gyerek ruhából. Nagyon cuki hosszúujjú polót vette 499-ért cheeroki /lehet hogy nem jól írtam/ meg bodyt 699-ért és jó vastag szép mintás. :) Meg persze kerilányomnak vettem cuki rózsaszín gatyeszt 600-ért. Remélem az anyukája nem olvassa mert meglepi lesz 8)

KépKép
csongria

Kép

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kíván a Csongrádi család!

KépKép
csongria

Jó reggelt!

Már fől a lencsém,Legyúrtam a sajtos rúdnak és a linzer karikának a tésztát.Remélem lesz időm kisütni is.Igaz lesz egy kiskuktám,Talán segít. :wink: Ma adok kelbimbót elöször Laurának kiváncsi vagyok a hatására.Ti már adtatok?

Timi

Hú de sajnállak az éjszakák miatt.Mikor Dani is és utána Laura is éjszakákon keresztül felkelt,nappal nem lehetett bírni velem.
Nálunk is ez megy a délutáni alvásnál,de én nem látok fogat. :?

Ria

Szerdán itt én is benézek a CundA-ba talán lesz itt is akció.Köszi hogy írtad.
Fiad mindig ennyit nevet?Akár hányszor ránézek a képre mindig jó kedvem lesz.

Május

Szerintem sajátítanak el dolgokat egymástól.Nálunk Dani bürrög Laura pár pillanat után csinálja is. :wink: Főleg az a jó mikor Dani sikítozik/Rájött Laurának tetszik/ és csinálja utána.Kiváncsi lennék az utcán mit szólnak.Gondolják kismalacok vannak itt. :? Néha már a fejem fáj tőle.

KépKép
KépKép
dana 1

Dana! Igen sokat nevet, főleg ha hülye pofákat vágunk neki. De van, hogy be rakom a kiságyba, hogy aludjon és még 10 percet röhög, hogy min???! :lol: Most nagyon tetszik neki hogy trüsszentünk. Szoktam neki trüsszenteni egy csomót egymás után és szakad a nevetéstől. Mi már csak ilyen idióták vagyunk! :lol:

KépKép
csongria

Kép

Mindenkinek nagyon boldog újévet kívánunk !

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Május
Nagyon jól hangzik amiket főztel és sütöttél! Még szerencse, hogy rossz a gyomrom, így nem irigykedem annyira. :)

Timi
Nálatok is tuti jön az a fogacska! Az alsó kettővel meg ti nem szenvedtetek annyira, nem?

CundA
Tegnap voltam itt az Árkádban, és ki van fosztva a gyerekrészleg. Semmi nem volt. De még szerencse, mert így legalább nem vettem semmit feleslegesen.
Viszont a NewYorkerben vettem magamnak egy kabátot. Pontosabban ezt karira kaptam, csak mondtam, hogy majd karácsony után veszek inkább, mert leértékelések lesznek. És be is jött, mert 17e helyett 10e-ért megkaptam egy tök jót. Most úgy örülök neki!!!! :)

Bocs, hogy megint nem írok mindenkinek, de lassan készülünk egy barátnőmékhez, de este jövünk haza. Azért képeket felteszek!

Kép Kép Kép uncsitesőkkal
lora7

Kép Kép Kép répaevés :) Kép (ez már itthon, a hálóingemet próbálta fel! :lol:)
lora7

Május
Hát négy gyerekkel könnyebb is, meg nem is. Bár azért hosszútávon biztos nehezebb. A két nagylány sokat segít és vigyáz a kicsikre. Csak néha azt hiszik, hogy Brigi is olyan ügyes, mint ők, így egyszer le is esett egy székről. (mivel Brigi tud ülni, úgy gondolták ez egy széken is fog menni) Szerencsére nem történt nagyobb baj. Szegény Dominak (ő a 2,5 éves kistesójuk) már többször felszakadt a szája és hasonló balesetek történtek vele emiatt. Viszont Brigi nagyon élvezte a gyerekeket, sajnálom, hogy neki nincs tesója. De majd lesz! :oops: :lol:

Sinlac használóknak körkérdés:
Ki milyen formában adja? Gyümivel? Vagy ha simán akkor nem nagyon híg a kanálhoz? Egyszer megcsináltam előírás szerint és úgy max. cumisüvegből tudnám elképzelni, olyan híg lett. De Brigi nem cumizik. Sztetek baj ha sűrűbbre csinálom? Bár akkor meg nagyon édes. Csak mert a kölest meg szeretném hagyni gyümivel, és vmit úgy adnék naturban is, tehát zöldség és gyümi nélkül. Ötlet?
lora7

Most már tényleg megyek! :oops: De jövőre majd jövök! :lol:

Addig is
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!!!!

Brigi, Lora és Viktorapu :wink:
lora7

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!

Mi se úszuk meg a szilvesztert, tegnap óta hőemelkedése van Grétának. Először azt hittem elkapta a fiúktól, de nem úgy néz ki egyszerre jön a fölső két foga. Már három hónapja semmi most meg egyszerre kettő is.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lora!
Én a Sinlacot kanalazós sűrűségűre csinálom. A por ugyanannyi, csak a víz kevesebb. És gyümit is teszek bele. Lillusnak ízlik! :D :D :D
Briginek is nagyon helyes rucija volt! :)

Lin!
Te honnan látod, hogy jön Gréta foga? Mert Lilla egyrészt alig engedi, hogy belenézzek a szájába, másrészt meg nem is látok semmit! :oops:

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Timi
Kép Kép
timocska

Nagyon boldog új évet kívánok nektek!!

(és köszönöm a kedves befogadást! :))

Lora, nem hosszútávon is könnyebb néggyel! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

timo
pont onnan tudod, h jön a foga, h nem engedi, h benézz a szájába :lol:
de félretéve a viccet, ennyi nyűgösködésnek sztm csak ez lehet az oka, mert ha betegség v ilyesmi lenne, az már előjött volna. persze lehet még a jó öreg fejlődési ugrás :lol:

lora
n jók a képek! (azért jó lenne egy kislány is egyszer :oops: )
mondjuk pont én mondom, akinek kb egy képe van a közösön, de esetleg lehetne majd egy kari album is, h ne vesszenek el ezek a fotók..

a sinlacot én is sűrűbbre fogom csinálni/kajába keverem, mert inni pár napja nem akarja, viszont látom rajta, h többször éhes, úgyh fel kell tunningolni a kajákat.
jut eszembe, újabb körkérdés (=mindenki véleménye érdekel, bár asszem csak minket érint)
szvl kele allergiás volt az almára 6 hónaposan, ezért abszolút mellőztük. most újrapróbáltuk, nem hány már tőle, de az arcán pöttyös lesz közvetlenül kaja után. úgyh most megint tiltólistán van, viszont úgy látom, h most már szinte minden kaja után ilyen, almától függetlenül. nem annyira durva mint az alma, de egy-két pötty mindig van. ötlet?????

innen is boldog új évet kíván mindenkinek/mindannyiunknak a kis család! (nem vagyunk naprakészek, ez egy decemberi - élni tudni kell :lol: - margitszigetes bringóhintózós fotó)
Kép

(a petárdázástól totál kivagyok, kele már kétszer ébredt fel és még fél tíz sincs :evil: )

majus3

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?