Új privát üzeneted érkezett!

Zitus: nekünk nincs most itthon Jagorcevina-nak, pötyögd már be mi van ráírva lefordítom, gyere MSN-re.... De az köptető az tuti, és mivel gyógynövényes homeós, szvsz mehet terhesen is.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zitus: Felhívam anyut :oops: azt üzeni elolvasta otthon a dobozt (tájékoztató külön nincs benne) és nem írja, hogy terhesen mehet-e, de szerinte is mehet mert gyógynövényes... naponta 3x 2 teáskanállal kell inni a felnőtteknek...
Gyógyulást!++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Hali.

Nálunk is Peti köhögős lett mára, Feri sem aludt jól. Lekopogom, láza egyelőre nincs.

Zituska, Robinak és neked is javulást!

Ági és
KépKép
exdeus

üdv
van egy nagyon édi mackos pihe-puha játszoszőnyegem eladó,mi nagyon vigyáztunk rá,de már kinöttük:-)
sipol-csörög a maci füle,van hozzá 4-plüss játék egyik zörög,másik sipol,és az egyik tükörhöz hasonlit.Ha esetleg valakit érdekel irjon egy e-mailt képet küldök róla:-)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Sziasztok!

Mi is köhögősek vagyunk és taknyosak is kivéve apát.Láz nincs még egyenlőre.Jó volt a karácsony ,majd teszek fel képeket is..

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!
Örülök hogy ránk köszöntél a Plázában!!!!! :P :P
Ez a csizma NAGYON klassz!! Este lemérem Minike talpát. Lehet hogy engem érdekelne ha még megvan.

Kajla!!
Megtaláltam a rucit!!! Aktuális még???
Ha igen,csörgess meg:
308465261

Zituska!
Mielőbbi jobbulást nektek !!!!!

Sok gyógypuszi az összes kisbetegnek!!!

Kittinek tegnap reggelre kibújt a 16. foga. :P Most egy darabig nem fogzunk ha jól tudom. Az uccsó 4 kb mikor jön ki?

Akinek már nagyobb gyerkőce van: mikor vettetek neki rendes kiságyat? Szerintetek ha 2 éves szülinapja körül elkezdem átszoktatni rendes ágyba az korán van még?

Hol lehet szép,esetleg faragott végű leesésgátlós ágyat venni?
Enikő!
Ti nemrégen vettetek de sajna elfelejtettem hogy hol. Hova érdemes menni szétnézni?

Nálunk jól telt a Karácsony. Minike kb 1 órán keresztül bontotta az ajándékait. A sok játék közül az autó szimulátor a kedvence. Mostanában azt játsza vele hogy a babái kezével nyomogatja rajta a dudát :lol:
Dobok fel pár képet:
Kép Papával

Kép A fürdőköpenyt is a jézuska hozta

Kép A kedvenc autó

Kép A 3 kedvenc

Kép nekiesett' az ajándékoknak

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Jöttem dühöngeni, ugorjon akit nem érdekel.

Ma mentünk a fülészetre V.vel, nem volt senki, ill. aki igen az már elmenőben, vetkőztetem Patit, közben jön 2tizenéves, várunk, papírokat beszedték, berobog, egy nőci a gyerekkel, meg apukával, kiszólnak h. lehet menni, mivel mi következtünk volna, elindultam erre, f@szkapalnőci be a gyerekkel, de se kukk, se bá, vagy bemegyünk mert gy. Rosszul van vagy akármi, SEMMI volt pofája bemenni, mikor ott vagyok én kettő picivel, ők meg 2en kísértek egy gyereket, ami jó, de azt hinném h. akinek gyereke van az nem ekkora Bunkó (TÉVEDTEM), mert mondanom se kell h. a két tizenéves is bement előttünk, haha nem vagyok elég gyors, de ezen nem csodálkozok már…
Mi a francnak az ilyennek gyerek, h. több ilyen f@szkalap szaladgáljon közöttünk????
Na, végül is erre mondják h. élelmesnek áll a világ.
Vendég

Zituska: bocs, elkerülte a figyelmemet, hogy már írtad. :oops: Ha meg sem szeretnéd próbálni, az más, akkor tényleg csak az marad, hogy márpedig szépen be kell fordulni annak a babának!!! Drukkdrukk! 8)

szilcsi: kitartás! A végén telik a leglassabban az idő. :( De neki még jó ott bent! :wink: (Hát ezért nem értem én, hogy hiányozhat valakinek az a nagy pocak. Engem a végén már MINDENBEN zavart.)

Enikő: ha gondolod, szívesen felteszem a TV-re neked, szép csizma. (Marcsinak pont jó lenne, de már van csizmánk, meg én sajnálnám ráadni a színe miatt.)

szszkinga: Marcsinak rég 16 foga van, 20 hónapos kora óta. Kiságy: szintén 20 hónapos korától alszik a rendes ágyban (akkor már alig fért a rácsosban, no meg nem akartuk, hogy úgy érezze, Dóri túrta ki onnan). Az ágyunk Faktumos, hát, nem vagyok tőle elájulva. A többi bútorukkal meg vagyok elégedve, de az ággyal nem: az ágyneműtartó alkalmatlan mindennapi nyitogatásra (nyitogassa, aki tervezte! :evil: ), a leesésgátló meg egy vacak, hogy finom legyek. Lötyög, leesik, és pont akkora, hogy be tud alá szorulni a gyerek feje. :evil:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő!
Mikor mehetnénk csizmapróbára?

Nórus!
Akkor a Faktumban nem veszünk ágyat :wink:
Kitti legyózte Marcsit fognövsztésben :wink:
Köszi az ágyas hozzászólást!!

szszkinga

Sziasztok!

Hú de sajnálom, hogy ilyen sok a beteg. :( Megint járvány van?

Zituska, sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok! Én csak a lándzsás útifüvet tudom, amit lehet köhögésre ilyenkor, a nyáron én is azt ittam, meg szedtem a tantum verdét, mondjuk az nekem semmit nem ért sajna. Jobbulást nektek és kitartás!!! Megfordult a csajszi? :lol: Hurrá! (Én is sokat beszélek a szülésznőmmel, nagyon megnyugtató nekem is.) És én is nagyon sokat gondolok rátok!

Enikő, sajna apu nem kapta meg az unokát névnapjára.
Bár majdnem besikeredett, pontban 25-én 0.00-kor bementünk a klinikára, már nem bírtam tovább. :oops: Rázott a hideg, mindenem remegett, iszonyat görcseim-fájásaim voltak, sziklakemény pocakkal, szakadt rólam a víz... Este 8-kor kezdődött, de rendszertelenül, fél 12-kor már bőgtem, a kicsi gyakice 3. napja szinte nem aludt, olyanokat rúgott belém, hogy azt hittem, kiszakadok. Már féltünk, hogy valami baja van, hogy ennyire nem érzi jól magát, nem aludtam én sem szinte semmit. :? Az a gáz, hogy már durva jóslójaim vannak, ma délelőtt is szenvedtünk egészen délig, de nem tágulok tovább. :roll: 70%-os rendszertelen fájásokkal végül hazaküldtek. Holnap reggel megint ctg. :roll:

Zozo, sajnálom, a párod nem tud ilyenkor veletek menni segíteni? Az emberek jóindulatára ne számíts, az sajna kiveszőben van. A helyedben én tuti beszóltam volna a kiscsaládnak, a két tizenévesnek meg aztán főleg beintettem volna! :twisted:

Norus, igazad van, már én is utálom ezt a nagy púpot itt a hasam helyén! Na jó, nem utálom, csak már sehogy se jó... Ma megint nem sokat aludtam éjjel, annyira fáj a hátam, vagyis a gerincem végig. Ráadásul még mindig mintha nőne a pocakom, újabban mindig nekimegyek valaminek a lakásban, nem tudom kiszámolni, hogy elférjek. :oops: :oops: :roll: A kicsi viszont szokatlanul csendes már 2. napja, az előző 3 naphoz képest... Érzem, hogy mocorog, de mintha lelassult volna, nem bugizik annyit.

Kép
szilcsi

Sziasztok! :)

Enikő :)
köszi mindent, végül vettem Sinupretet, azt öntöm magamba, meg fújom a Bioparoxot. Így most jónak tűnik.
Láz nincs szerencsére, remélem, azt megúszom!!
Msn-ezni nem tudok, mert álllandóan ledob a net. :evil:

Boti is kezd köhécselni, meg szurtyog kicsit, este orrszívás, hátha lejön vmi. Nyomatom neki a hurutoldót, meg az immunerősítőket, mert lehidalok, ha utánunk Ő következik.

Szilcsi :)
Na én írtam minden szépet és jót a még meglévő pocakról, de most ünnepélyesen visszaszívom! :lol: :lol: Már én is totál kivagyok, rettenetesen fáj a hátam, a medencém. Ha fekszem, akkor sajog mindenem, ha felállok, akkor meg keményedek, mint az állat...
Szerintem befordult a csaj, mert egyértelműen felül, a gyomromnál, meg a bordáimnál érzem a mozgásokat, meg a dudorok is azon a tájékon jelennek meg! :D

Zozo :)
Megértelek, hogy dühös vagy, tényleg mintha nem is emberek közt élnénk! :evil:
Én tuti beszóltam volna annak a családnak!!!

Kinga :)
Mi nyáron fogjuk lecserélni Boti ágyát leesésgátlósra, de hogy honnan, még nem tudom... Szóval ha lesz vmi jó infód, akkor írd meg lécci! :)

Kép
Kép
zituska28

Szszkinga!
Még aktuális! De ilyen este már nem hívlak, majd holnap!
Köszi-köszi-köszi......... :D

Kép
kajla

Ágy:Két éves kora körül levettük a rácsokat, mellé toltam egy szivacsot, de még egyszer sem esett le róla. Nem vettünk leesésgátlót...Bár elég sokszor átjön hozzánk éjszaka :oops: ...Délután viszont csak a saját ágya a jó neki :shock:

Bibi!
Sikerült bevásárolni? :lol:

Kép
kajla

Kajla!
Kitti holnap kb 1/2 9-kor ébred,utána bekapcsolva lesz a telefonom,bármikor hívhatsz!!

Zituska!
Passzolom az infót ha lesz :wink:
Én nagyon kitaláltam hogy milyet szeretnék,remélem nem kell Pestre menni érte 8)

Zozo!
Ez BRUTÁL lehetett!! Remélem bejutottatok és Vivi füle teljesen OK!!

Jó pihenést mindenkinek!!

szszkinga

Hájháj!

Zozo: Vazze mennyi pofátlan ember van :shock: :cry: Amúgy hogy van Vivi füle???? Renden vele minden???

Kinga: Bármikor jöhettek, csak most takonykórosok vagyunk, jövő hét okés lesz nagyon remélem :) :D Én is örülök hogy taliztunk, Kittid még mindig gyönyörűséges :D Klassz játékokat kapott :wink:
Mi Viola kiságyát a Napos úton (Izabella híd után a Műszaki vizsgáztató hely mellett van egy Brit portéka bútorbolt) vettük! Nagyon stabil, szeretjük! Jó vétel volt :lol: Esetleg ott is nézd meg,hátha van....

SzIlcsi: Holnap szüljél légyszi jó?? :D :lol:

Mennem kell nagyon gatya vagyok, Zalán egész éjjel sírdogált hajnal 4kor sikerült elaludni, és 3 órát aludtunk 5 részletben :shock: . Napközbnen is atom nyűgös volt szal így kivagyok...
Jóéjt!

ceniko
Szeged

ceniko
Szeged

Kinga,írtam privit!!! :lol: :lol:

Kajla,igen sikerült! :lol:
Bár egy 1/2 órát autózni kellett!!!!

Én nem tudom hogy a Karácsony miatt,de a Barnabás nem akar aludni........
Este 10-1/2 11 mire elalszik,reggel,1/2 -kor már fenn!!
Ebéd után pedig vagy nem bírom elaltatni,vagy csak 3/4 órát alszik............... :shock: :shock:

Szilcsi,nagyon szorítok,hogy minél hamarabb kibújjon a baba!!!
Basszus ennyi fájás után!!!!!!! :? :shock: :shock:

Zituska,jobbulást!!!
Hogy eltelt az idő,már csak 4 hét!!!!! :wink: :D
Megfordult már Noémi???

Mackó,kiakadtam a Czankon!!
Anno,belőlem is nyomta a Kormányos a Barnit,,mondtam is neki,hogy ne könyököljön már a hasamba,mert nem tudok rendessen nyomni, de mondta hogy ,muszáj,mert visszacsúszik a baba feje!!
:?
Engem is 3/4 órán át varrt,majdnem 5 hét volt,mire az útolsó varrat is felszívódótt!!!!
De minden nap bejött hozzám,volt hogy 2 is!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!!!

Nálunk is a szeretetről, együttlétről szólt az ünnep. Férjem 3 hónapja még az ünnepnapokon is dolgozott. Ábel nagyon élvezte, h apa itthon van, játszottunk, sétáltunk. Kisfiam előszőr megijedt a karifától, de aztán felbátorodott és ha teheti cibálja a díszeket :lol: Szép ajándékokat kapott, de csak egyesével adjuk oda, így is bokáig járunk a játékhalmokban.

Zituska, Zitacicu!
Gyógyulást!!!!!!

Kinga!
Kitti csak szépül, szépül..... :D Ábinak 17 foga van...9db jött ki az elmúlt 3 hónapban...

Kajla!
Hogy vagytok?????????

Nóri!
Beszorul a feje?????? durva...........

zozo!

Én biztosan kiabáltam volna.........gyógyulást !!!!!!

Ági!
Milyen a munka??? megszoktad már?? Petinek is gyógyulást!!

Enikő!
Nagyon szépek a gyerekek!!!!!!

Lídia!!
Döbbenet..................adjon erőt a babád!!!!!!

pár kép:

Kép Díszcincálás
Kép ajándék
Kép vigyor

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

üdv
hát igen,csak a babám adott erőt,hogy ő vele minden rendben volt,mert ha valamit el szurt volna Czank még vele is,hát bizti hogy kinyirom :evil:
bibi:hát igen,szerintem minden nap kellett volna elenőriznük nekem is a sebemet,de ez a czanknak nem jutott eszébe,6-nap telt el mire egy orvos ránézett a sebemre:-(időközben szülésznőkkel nézettem a sebemet,de hát ők nem orvosok,utolag örülök hogy tul vagyok mindenen,csak az a legszörnyübb hogy bizti több gyereket nem merek beválalni :(

macko1983

Sziasztok!!

Mackó: Hát nem is tudok mit mondani :cry: nagyon sajnálom. Olyan szar, hogy egy rossz szülés élmény (orvosok/személyzet hibájából) úgy rá tudja nyomni a bélyeget a babavárásra, hogy az hihetetlen :shock: ! Az első szülésem nekem se volt egy gyalog galopp, a dokim csodálkozott is, hogy olyan szülés után ami nekem volt, be mertem vállalni még egyet meg aztán még egyet :D , de idővel megszépülnek az elmékek és már nem lesznek annyira szívbemarkolóak! Az egyedüli "gyógyszer" erre az idő és egy másik orvos személye természetesen, aki történetesen nem ilyen pancser...... :evil:
Nekem küldhetsz egy fotót a játszószőnyegről... Mennyit gondoltál érte?

Zuszu: Azok a szőke fürtöcskék :lol: :D Írtó cukker a fiad :lol: Klassz az ajándéka és szép a fátok! Mi Zalánnak egy csörgős zörgős textil kiskönyvön kívül mást nem is vettünk :wink: Minek, hiszen megvan mindene ami egy ekkora babának kell... Majd ha nagyobb lesz 3-4 éves, na onnantól tudja majd értékelni.... :wink: Most neki is a nyüzsgés tetszett a legjobban :D Igazából a csajoknak is ajándékok ide vagy oda :lol:
Tetszika fátok, nincs túlzsúfolva és nem csicsás, olyan pontjó, nekem az ilyen fák tetszenek, amik nem tarka barkák és nincsenek teleaggatva mindenféle kütyüvel... :D

Bibi: Sztem a kettős fronthatás miatt nem aludt Barnid, enyimek se voltak toppon az elmúlt napokban! ma van az első nap hogy Zalán újból alszik délután úgy hogy nem sír fel 5 percenként... Viust is sikerült ágyba dugnom, és még nem mászott ki :lol: ez is csoda...

Tegnap vettem Viusnak egy bakancsot a Humanicba. Megnéztem néhány helyen, de mindenhol alig volt választék és méret :shock: :evil: . Az uram le is cseszett, hogy miért ilyen fiúsat vettem (barna) nekem tetszik amúgy :oops: és sztem unisex,de mivel férfi nem álltam le vele ezen vitatkozni :lol: No meg hát csak ebből volt a méretében ami bélelt is... :evil: Hja és kiakadtam, hogy 24-es méret felett nincs bundabéléses bakancs (ami nem hótaposó) Akinek már 25-ös lába van az fagyjon meg??? Basszus bélés nélküli cipőket árulnak télen, megáll az eszem!! :shock:
Meg magamnak is vettem egy bakancsot, texes vízálló. Olyan túlzottan nem tetszik, de a célnak megfelel, kényelmes, jó meleg és latyakba hóba, a játszótéren a gyerekeket levegőztetni tökéletesen jó lesz :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

szszkinga: Dóri belehúzott fogügyben, ma éjjel nagyon nyügi volt, hajnali 4-kor már állandóan sírdogált :cry: , semmi se volt jó, belekotorásztam a szájába, és kint van az alsó két metszőfoga középen! :shock: Ez korainak számít? :roll: Meg baloldalt alul rágófog-magasságban van egy nagy dudor… Panadollal negyedóra múlva aludt szegénykém, fájhatott neki. Marcsinak 6 és fél hónaposan nőtt ki az első, rá 2 hétre a második.

zozo: én is beszóltam volna, csatlakozom a többiekhez! :evil:

szilcsi: a lelassulás a szülés közeledtét jelezheti, én úgy tudom! :wink: Én igenis utáltam már a végén az egészet :oops: , na nem Dórit, hanem azt az állapotot, hogy bálna vagyok, és nem tudok csinálni semmit, se házimunkát, se Marcsival foglalkozni.

zituska: csajszinak üzenem, hogy akkor jó helyen rugdos, és mostmár nyugi, nem forogni sehova!!! Lehet, hogy növögetni ülve volt jó, de mostmár kifelé készülődik. :wink: Akkor te se bánnád, ha kicsit hamarabb megszületne… Megjött a slingünk, mindjárt írok privit! Dóri itt horkol benne rajtam, és van két kezem gépelni! Máris szeretem! :P

Ágy: mi egyszer kipróbáltuk leesésgátló nélkül, nagy párnákat tettünk az ágy elé, amik alig alacsonyabbak az ágynál, éjjel leforgott rájuk Marcsi, és persze felébredt. (Én egyéves koromtól nem voltam hajlandó a rácsosban aludni, csak a heverőn, elétettek egy szivacsot, amire gyakran leestem, de én nem ébredtem fel.)

zsuzsu: ilyen FP mesekönyvünk nekünk is van. Néha kicsit debil a szöveg, de Marcsinak tetszik.

Enikő: férjem is vett egy texes bakit a Humanic-ban, megkérdezte, hogy ugye ez vízálló, mire azt mondták neki, hogy csak a gumicsizma az! :shock: Hát köszi, akkor miért írják rá? :?: Viszont nem volt drága, kényelmes és meleg, annyit ér akkor is, ha nem vízálló 100%-ig, a havat meg biztos bírja.

Mackó: szörnyű, ami veled történt, sajnálom. :cry: Nem lehetne egy értékelési rendszert felállítani az orvosoknak, mint ami a Teszveszen vagy a Vaterán van? Mindenki szépen leírná a tapasztalatait, és azt mások elolvashatnák… :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

A mi karácsonyunk is nyugodtan, pihenéssel, öltözködéssel :lol: telt, az ajándékozás a "minimál" jegyében zajlott! :) Csajszika tőlünk szinte semmit sem kapott, így sem tudott mit kezdeni a sok ajándékkal, amit a nagyszülőktől, dédiktől, stb. kapott, aztán meg mindenki csalódott volt, hogy nem örült annyira a baba az ajándékoknak, mint amire gondoltak... :( Mondtam, hogy majd 1-2 év múlva! :D Azért volt tuti befutó, a kismotor és a játék mobil. :lol: Azóta felváltva babakocsi-kismotor cipelés, meg fej fölé emelés van :D
Persze szokásos sütihegyek (pedig mi nem is sütöttünk :shock: ), meg 2 napig töltöttkáposzta, ahogy minden évben! :lol: :lol: :lol:

Kismamiknak kitartást!!! :D

Kis betegeknek pedig gyógyulgatást!!!

Kiságy téma: Én is gondolkodtam már rajta, hogy mikor kellene "átköltöztetni", de még mi sem szereztük be az új ágyikót! Ikeában szerintem szuperek vannak! :D Mondjuk mi egészen mást gondoltunk a csajszinak (szekrénnyel, emeletes ággyal együtt épített valamit), viszont azt majd csak az új lakásba fér be... az meg ki tudja, mikor lesz :roll: , addig biztosan nem húzza ki a rácsoságy! No meg én úgy vettem észre, hogy Dorottya szereti is az ágyát... Gondolom csak szólna, ha már nem lenne neki elég a mérete... :D

Karmen: Nagyon megköszönnék minden infót a szemes dologgal kapcsolatban (akár priviben is), orvosokról a véleményt, meg hogy egyáltalán hogy képzeljem el ezt az átmosást, vagy szondázást! Én úgy emlékszem, hogy nekem csak a szondázást emlegették, de lehet, hogy csak lányos zavaromban nem figyeltem oda rendesen. :lol: No meg, Norbi hogy viselte? Nagyon sírt? Le kellet fogni, vagy lekötözték, vagy altatták :shock: ??? Amúgy masszírozgatjuk, a cseppet még nem vetettük be (neten azt írták, tök felesleges, meg a doki is olyan ímmel-ámmal írta csak fel, mintha ő sem hinné, hogy az használhat), de ha begyullad, cseppentünk! Egyébként neten mindenhol a könnyezést írja tünetként! Dorottyának egyáltalán nem könnyezik a szeme, csak ha sír... :o vagy ez nem jelent semmit??? Na mindegy, egyelőre várunk.

Teszek pár képet:

Kép Hallo-hallo! Kép Motoron

Kép Babzsákba huppanva! :) Kép Öltözködünk!

Mindenkinek szép napot!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Nekünk is szép karácsonyunk volt, annak ellenére, hogy az utóbbi két napban éjjel hányt Szabika. Mára már apa is elkapta. Ma voltam velük az orovsnál, egy kosárnyi gyógyszert írt fel.

Mi már pénteken feldíszítettük a fát, mert Zolika folyton nyavajgott, hogy az oviban már van fenyőfa, nállunk meg még nem. Aztán úgy örültek neki, amikor hirtelen lett... nálunk is olyan átlagos ajándékmennyiség volt, Zolika jobban élvezte, bár Szabinak is volt favoritja.

Lídia!
Hát ez tényleg szörnyű, amit leírtál Czankról. Nekem csak a terhesgondozáson volt "szerencsém " hozzá, de az is elég volt.
Én, amikor Zolival voltam terhes és a végefelé egyszer éjjel rosszul voltam, megvizsgált az akkor ügyeletes doktornő, valami Emőke, hát nagyon rossz volt és még véreztem is. Meg is voltam ilyedve, hogy valami baj lesz. Nem lett szerencsére.
Én meg voltam mindkétszer elégedve a dokimmal, ha lesz harmadik azt is nála szülöm majd.

Idővel a rossz emlékek meghalványulnak, ezt személyes tapasztalatból mondom.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Megjöttünk mi is, képeket teszek fel később, még nem volt időm letölteni.

A betegeskedőknek jobbulást kívánok, próbálok később jönni hosszabbra is.

Gyors kérdés: kaptunk egy világos-sötétebb rózsaszín csíkos, kapucnis thermo Cherokee pulcsit, 12-18 hós a mérete. Mivel Kristófra nyilván nem fogom ráadni, szívesen odaadom ingyen, ha érdekel vkit.

KépKép

KépKép
timika

Bibi!
Sajna nem kaptam meg a privit :?
Esetleg megint el tudnád küldeni?
Vagy ide: katonane@hotmail.com
Köszi!!

Bocsi most csak ennyi.
Megyek Dr House-t nézni 8)

szszkinga

Sziasztok!!

Enikő!
Bocsi, de felébredt Ábel és nagyon sírt :cry: Mostanában rendszeresen kiabálva ébred délután. :o Köszi a dicsit, mi is odavagyunk a szőke fürtjeiért. Azért is tetszik mert a szőkesége ellenére is nagyon pasis. Szőke Hercegem :D :D :D
A karifa idén piros és árnyalatai valamint arany színekben pompázik. Sajna az égősorok színesek, de így is szép.

Eszter!
Dórika annyira elbűvölő!!!! :D :D :D tudod a kedvencem :wink:
Nagyon szeretnék egy kislányt!! :-D

Nóri!
Én már unom a daloló könyvet, de Ábelt elszórakoztatja. ...

Emese!
Gyógyulást a fiúknak!!! Mikor lesz Domaszéken Ringató??? (van egy pici cikk a helyi ujságban-örültem neki :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zalán ma 5 hós :D
Kép

ceniko
Szeged

Mackó játszószőnyege:

Sztem nagyon szép, de nekünk trapézunk van, csak szőnyeg kéne....
Pocakosok nem teccik valakinek? :D
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gyerkőcök gyönyörűek,Ábel,Dorottya,Kitti és Zalán,csuda jópofa és már 5 hós!!!! :D

Nálunk is jól telt a karácsony,minden nap nyüzsi volt,Málnus lefáradt rendesen. Mi sok ajándékot kaptunk,FP babazongorát,úgy püföli a lábaival a kis drágám,csudaédes,meg szintén FP-s vmi dobozféle,minden oldalán más,szines,csörög-zörög,na ez az első játék,amival igazán foglalkozik a csaj,és meg is fogja maga és rázza csörgős napocskát,nagyon örültünk, hogy vmi így leköti. Tőlünk vízijátékokat kapott,amivel egyenlőre mi spricceljük le őt,de az is bejött neki.Meg ruhákat is kapott,meg a szokásos plüssök nagyszülőktől,horkoló kutya és társai :lol: Szóval gazdag volt a Jézuska!Később rakok én is képet!
20140113113746

Hogy nőnek ezek a gyerekek :o Zalán is mekkora már!

Lídia!

Úgy tudom, a klinikáról szintén egy műhiba miatt zárták ki egy időre. Aztán most, hogy bezárt a II. 8-16-ig engedik de csak programozott császárok levezetésére. Egyébként Makón dolgozik.

Van közöttetek bordányi?

Enikő!

Nekem tetszene a játszószőnyeg, de mivel 2 leánykám semmilyen körülmények között nem maradt meg egy percre sem ilyen jellegű játékban, nincsen reményem, hogy a harmadik más lesz :? Sajna :(

Kis infót szeretnék kérni!

Akkor most hogy működik ez a terhesgondozás? Még mindig a Vasasba kell járni? És ha valakinek van magándokija, ott mennyibe kerül egy terhesvizsgálat? Fogalmam sincs, hogy csináljam, hogy jó legyen :roll: A kiscsajokat egyáltalán nincs hová lepasszolnom egy órára sem, így elég problémás lesz ez a dokihoz/védőnőhöz járás. Szívem szerint a 8. hónapig bojkottálnám is ezt, csak aztán viseljem el a lecseszést :roll: Gondolkodtam, hogy a 6. hónapban elmegyek egy dokihoz, és mondom neki "Doktor úr, azt hiszem, gyereket várok, megnézi?" :lol: :lol: :lol: Valószínű a pszichiátriát fogja hívni. Ezért gondoltam, hogy elveimmel ellentétben ezúttal kénytelen leszek magándokihoz járni, mert az akkor fogad, amikor ÉN érek rá... gondolom (de mindenképp este). És lehet-e úgy magándokihoz járni, hogy a szülésnél nem számítok rá? (Persze ezt előre meg is mondanám neki)
Vendég

üdv
a játszoszőnyeg én árulom,csak az Enikő rakta fel a képet,mert nekem nem sikerült:-(
Gira:hallotam a Czankrol hogy valamit a klinikán is elbakizott,állitolag beszoirult egy gyerek feje szülés közben a szülő csatornába és már ez nem az egyedüli bakija volt,ezért rakták el a klinikárol,terhessgonozásra,és ügyelt a II-korházban.De szerintem neki a hentes szakma jobban kézhez állo lenne:-)

macko1983

Sziasztok! :)

Csak pár szóra ültem ide, hulla vagyok... :( :( :( :(
Tegnapra belázasodtam én is, de szerencsére 38,5-nél sikerült elkapni Panadollal, meg prizniccel és hütőfürdővel.
39 foknál mehettünk volna az ügyeletre, azt meg nem akartam...
Most épp nincs lázam, 37-37,5 között van, de olyan vagyok, mint akit agyonvertek... :( :(

Boti még állja a sarat, de egyre kevésbé bízom benne, hogy megúszhatja.

Szóval ennyit a mi karácsonyunkról, még fényképeket se csináltunk, majd utólag, ha mindenki egészséges lesz... :roll:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Enikő!
Sok puszi az 5 hónapos, 1 napos Zalánbabának! :-D

Anett!
Várjuk a képeket!

Gira!
Jó egészséget nektek.

A terhesgondozós téma engem is érdekelne!! Jár valaki a Klinikára szakrendelésre??? Honnan lehet tudni melyik doki mikor rendel a szakrendelésen??????

Zituska!
:-( próbálj pihenni, más okosságot nem tudok. Na meg annyit, h együttérzésem!!!! Sajna még mi is köhögünk, uuuuuuutálom!!!!

minden TAMÁSNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Helóbeló!

Alszik a csipet csapat, vagyis az apraja :lol.
Így csend van és nyugalom, ritka pillanatok egyike, ezért kiélvezem :lol:

Gira: Sztem simán meg tudod beszélni a magános dokival, hogy te csak terhesgondozásra óhajtasz járni hozzá, de a szülésre köszönöd szépen de nem kéred fel....Ha normális elfogadja, ha nem akkor jobb is ha nem hozzá jársz..... :wink:
DE én is magánrendelésre jártam, és volt hogy így is 2-3 órát kellett várnom :? !!!!!! Szóval ez az időpont kérdés elég érdekes magánba is... És nekem is ugyanez volt a problémám, hogy nem tudtam lepasszolni a csajokat! Én a helyedben nem mennék magánba, hanem a Vasasba járnék terhesgondozásra, Zsanett is így csinálta, nem is tudom kihez járt. Zsanett kihez is jártál????? Nem a Czankhoz az tuti... és amikor terhesgondozás van felhajítod hozzám a lányaidat majd én vigyázok rájuk addig :D :wink: Én egy fillért nem költenék orvosra mostani eszemmel.....

Zituska:
Nagyon gyorsan gyógyuljatok meg!!+++++++++++++++++++ Szurkolok, h Boti ne kapja el!

Zsuzsu: Köszi átadom :lol: Hozzátok is mennek postafordultával :lol:

ceniko
Szeged

Gira!
Hát valamelyik dokihoz muszáj lesz elmenned, mert Ő ad papirt arról. hogy terhes vagy. Utánna elkell menned a körzeti védőnőhőz. Ő adja ki a kiskönyvet! A Vasasba elég a 16 hetes afp előtt elmenni, de Ők ugyis adnak időpontot. Időpontot a 12 hetes nucha szűrés után adnak, annak az adatait kérik az időpont egyeztetésnél. A Vasasba ha valakinek nincs fogadott dokija elvégzik a terhesgondozást. Nekem van, de ha nem lenne a vidékieknek a Kajtár csinálja. :wink: A szegedieknek vagy a Czank vagy a Sári! Ezt Bea majd megirja! :wink: De szerintem szegediként is mehetsz a Kajtárhoz is. :wink:
Gondolom Czank kilőve, igy marad a Sári! :shock:
Úgy láttam, hogy Ő du-tán is rendel, akkor el tudnál menni hozzá.Azt nem tudom, hogy a Vasasba kér e pénzt?!
A klinikán se kell az ambulancián fizetni, de az csak 14 vagy 15 óráig van.
Vagy esetleg újszegeden a Máv rendelő, úgy tudom pl. a Nyirati dr.nő is ott rendel, ott is van biztos du.-tán is rendelés. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok!

Nálunk is szép volt a karácsony és jól is telt, de másnapján férjem belázasodott, aztán én is és Réka is. Nekem még tegnap is 38.5 volt a lázam algópirin után. A nyirokcsomóm meg mégnagyobbra be id dúzzadt az álkapcsom alatt.(zozo: neked fájt is?), nem tudom mekkorára nől még, de már kivagyok...
jobbulást mindenkinek!

Kép
gyanixi

Jobbulást mindenkinek!!!

Enikő!
Majd szólj ha meggyógyultak a csimoták és mehetünk csizmipróbára.

Gira!
Annyira nem voltam mostanában hogy nem is gratuláltam a hármaskához :oops: :oops: BOCSI!!
Gratula és NAGYON síma terhességet kívánok!!

Ábel,Dorottya és Zalán nagyon cukik :D
Miért van ilyen kevés kép?
Azt hittem Karácsony után dömping lesz .

Mi is beleestünk ebbe a fránya vírusba. Én köhögök és 2 napig kegyetlenül fájt a fejem. Már csak a köhögés maradt meg. Párom olyan fáradtnak érzi magát mint akit agyonvertek de egyenlőre más tünet nincs. Kitti (kopp-kopp-kopp) teljesen jól van.
Sajna a Szilveszteri bulinkat is le kellett mondani mert a vendégeink többsége ill a gyerekek betegek az egészségeseket pedig nem akarjuk lefertőzni :(

szszkinga

Gyanixi!

Jobbulást nektek!

Többiek!
Köszi a hozzászólásokat, most már kezd körvonalazódni, hogy mit is akarok. Holnaptól vidéki leszek, ezek szerint a Kajtár lenne a terhesgondozóm :roll: Mit tudtok róla? Nekem van egy UH-nyi tapasztalatom vele, de az nem 100%-ig pozitív.

Most egy pár napig, esetleg pár hétig nem leszek, mert elköltözünk jól megszokott vackunkból, de amint újra lesz netem jelentkezek.
Addig is BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK
Vendég

Enikő!

Réka hű maradt női voltához, és végigpróbálta az ÖSSZES ruhát :shock: Most pedig édesdeden alszik a szandálban :lol:
Nagyon köszi mindent :)
Vendég

Sziasztok!
Én új vagyok még itt. Egy-két napja olvaslak benneteket. Eddig más topicot látogattam. De a Zsuzsu felnyitotta a szemem, hogy ez is van. :lol:

Felkaptam a Czank névre a fejem. Ez a Czank nő? Nem véletlen Czank Sarolta vagy Dóra vagy mi a fene a neve? Mert ha igen tudom kiről van szó. Én makói vagyok. Ő itt van a makói kórházban. Nem ő az orvosom, de találkoztam már vele. Elég mogorva típusnak látszott? Miket hallottatok róla?

Kép
blani28

Blani!

Czank Zoltán, és behízelgő modora van... csak a szaktudását és a becsületességét kérdőjelezzük meg :)
Vendég

Hali.

Ajándékokról annyit, hogy nálunk a legújabb sláger a kosár és a csipesz, előbbire rakosgatja az utóbbiakat, igaz, egyelőre fejjel lefele, mert szétnyitni még nem igazán bíjra. Viszont jól elszórakozik vele...

Ma voltunk dokinál, mert köhög a drága, de csak a takony miatt, mert folyik le a torkán, hiába szívom. Mostmár a meleg sót is be kell vessük a dokinénink tanácsára...aztán hátha.

Enikő, hát én pont fordítva gondolkodtam az elmúlt pár hétben, béléses bakancsot csak 25-ös mérettől láttam... :o Egyébként mi végül a Severben vettünk Petinek bakancsot, közepesen magas a szára, 23-as, Goll a márkája.

Norus, na látod, nem egyformák a gyerekek. Nálunk Petinek 10,5 hósan jöttek ki alul a fogai, nem olyan régen vettem észre, hogy a legutóbb kinőtt két foga mellé jön a következő is. Így most tíznél tartunk.
Érdekes, amit írsz, nálunk volt olyan, hogy Peti közölünk fejjel esett le az ágyról a nagy plüsscicámra, és nem kelt fel! Sajnáltam felvenni, így betakartam, és lent aludt a földön.

Gira, érdekes, amit írsz, jót mosolyogtam rajta. Egyébként szerintem simán eljárhatsz magándokihoz anélkül, hogy felfogadnád szülészorvosnak! Max. valamivel többet kér...szerintem.
Én párszor futottam össze Kajtárral, nekem alapvetően nem volt bajom vele, de azt nagyon megjegyeztem, hogy mikor cirka fél évvel a szülés után elmentem hozzá egy UH-ra, megkérdezte, hogy újból gyereket szeretnék-e...pedig egyértelműen látszik a csaszis hegem, mert az apukám bőrét örököltem, ami nem gyógyul szépen sajna. Egyébként nála is sokat kell várni, ahogy hallottam annak idején, telítve volt a naptára a nem magán betegekkel (is).

Blani, ez a Czank, akiről itt szó van, nem nő! ;)
Üdv itt és gratula a babádhoz!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Este már tényleg jövök bővebben, sikerült letöltenem a képeket, teszek fel egy-kettőt most.

A fánk:

Kép
Kép

A kedvenc ajándék:
Kép

Apával:
Kép

Velem:
Kép

És végül a pulcsi, amit bárkinek szívesen odaadok:

Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Annyira szeretem nézegetni a képeket! :lol: Még, még!!! :lol:

Gira, én is magánrendelésre járok, de a szülésre külön fel is kértem a dokimat, sőt, meg is kérdéezte, hogy én hogy szeretném, bejöjjön vagy sem! Szerintem ez így elég tiszta dolog, nem? :wink: A Sári jó doki, bár én nem jártam vele túl jól, de mindegy, ha nem lenne ennyi betege, tuti maradtam volna nála, de már én is másfél-két órát vártam nála, mikor időpontra mentem, sokszor nem tudtam elérni sehogyan sem, szóval nekem ez tett be nála. Meg mostanában nem is túl bizalomgerjesztő, eléggé lepukkant, ami a külsejét illeti... :roll:
Én még talán a Sikovanyeczhez mennék el, de női dokit már nem választanék, az összes nőis vizsgálat úgy fájt, hogy húúúúúúú...

Ma a Corába elköltöttünk egy rakás pénzt, basszus hamarabb kellett volna benéznem, most vettünk Fisher Price-os játszószőnyeget, pedig ez a Mackó-féle is nagyon édes!!! Meg vettünk apának egy kengurut, az a fixa ideája, hogy ő kenguruban fogja cipelni a fiát, meg egy csomag pelust, mert ami van otthon, az csak 2-4 kilós, félek, rögtön a 3-5 kg-ossal fogunk kezdeni... Meg vettünk kiságyra szerelhető forgó-zenélő játékot is. :lol: Mondtuk is, hogy most már nem kap semmit, amíg ki nem bújik. Jól megfenyegettük! :lol:
Tegnapi ctg-n már voltak 95-100%-os fájások, 25 percig volt rajtam, az alatt 2 ilyen nagy és folyamatosan kisebbek 30-60-ig, doki szerint ez még semmi. Hát én azt hittem, ott maradok már a 100-asoknál. :roll: Szerdán kell mennem megint, a két ünnep között fullon van minden. OLyan fura, hogy így a végén ennyire nem foglalkoznak velem, vagy csak én parázom túl? Ismerősöm az utolsó két hétben kétnaponta ment, ctg, áramlásmérés. Nekem semmi. Majd szerdán lesz áramlás meg vizsgálat, meg ctg megint.

Zituska, te is szerdán mész, nem? Mikorra? Én délután fél négyre!

Hú a vírusoktól én is félek, nem most kéne elkapni... :shock: Gyógyulást a betegeknek!
Dobok pár képet a kicsi szobájáról.

Kép Új függöny anyuéktól

Kép

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Nekünk is nagyon szépen telt a karácsonyunk! :lol: Annyi játékot kapott baba, hogy lassan "Játékdzsungelt" nyithatnék! :shock: :wink:

Most ugyan baba beteg, lázas és nagyon csúnya a torka, de szerencsére a kedve jó!

Zituska!
Gyógyuljatok meg!!!!!!

És a többi betegnek is jobbulást!

Az újaknak üdvözletem! :lol:

Szerintem nem jövök már idén, úgyhogy Mindenkinek békés, boldog új évet kívánunk!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

kinga,írtam m-ailt! :wink:

Kép
bibi226

üdv
még mindig vannak pelusaim amit eladnék ha érdekel valakit:-)
micro(2-5kg)mini(3-6kg)75db 2400ft
midi 66db 2300ft 4-9kg-ig
maxi 63db 2300ft 7-15kg-ig
maxi+ 63db 2300ft
junior 60db 2200ft 12-25kg
junior xl 60db 2200ft
Popsitörlő delicate vastag lapu,aloe verával és kamillával jo nedves 400ft 80db,
uszopelus babylove minden méret 80ft
Francia és német gyártmányu pelusok,légáteresztők és pamutos gumis derékuak:-)
tescos nejlonos pelusom is van 100db 2900ft minden méretben.

macko1983

Gira!
Nem tudom olvasol e még, de szerintem normális a Kajtár!Igaz én is csak uh.-on találkoztam vele, de ott annak tünt.
Én ajánlanám a dokimat, magánrendelésén biztos nem kell várni, mert egyenlőre nincs sok betege, mivel fiatal még. Múlt pénteken Ő várt rám egy órát magánrendelésen, más beteg nem volt. :wink:
És tök normális volt, én meg alig győztem elnézést kérni! :shock:
De Márkot nem nála szültem, úgy hogy nem tudom akkor milyen lesz. :shock:

Egyébként kiköltöztök Bordányba? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Esabo!
Légyszi küld el nekem is a kenyér receptjét!!!!
Köszi!

Hefe!
Te pedig a citromos sütiét légyszi!
Köszi!

zizu@invitel.hu

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Még olvasok!

Zita!

Igen, Bordányba költözünk :)

Szilcsi!
Kvázi Sikovanyecznél szültem Rékát. (Gyakornok orvos volt az ügyeletes, és S. ellenőrizte a döntéseit. Igazán megnyugtató jelenség volt az ide-oda kapkodó, tök bizonytalan medika mellett :) )

A Kajtárral az volt a bajom, hogy megcsinálta az UH-t anélkül, hogy egyetlen szót is szólt volna hozzám. Se azt, hogy rendben van minden, se azt, hogy felkelhet v. ilyesmi :? Nekem meg nagyon fontos, hogy a sok hülye kérdésemre választ kapjak, és magam dönthessek 1-2 dologban, ne automatice csinálják (pl rákszűrés)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?