Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
megjöttünk!
22,8 petezsákban egy 3.3 mm
szívdobogás sejthető!
2 hét múlva kontroll!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Gratulálok! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!Nagyon gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: Látod nincs itt semmi baj :wink: :wink: Gondolom most megnyugodtál?te számításaid szerint mikorra várod?Apa is megnyugodott?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

azért tuti szívhang jobb lett volna!
de azért köszi csajok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Tuti szívhang lesz majd a következőn, ne legyél telhetetlen :wink: :lol:

Vera!

Tudom, mit érzel, ezért azt mondom, hogy egészséges para belefér! :wink: csak ne vidd túlzásba! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!Nyugi a következön lesz az is és majd látod,hogy kalimpál nektek :wink:

Vera!Kis para belefér de tényleg ne vidd túlzásba.Mondom ezt én aki szintén parázos és agyon agodos.Fiúk tudják?A doki konkrétan mit mondott szerinte nagyon korai terheség?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti!

Nagy nagy gratula! :lol:
Látod milyen szuper,hogy elmentél!
Ne izgulj a következőn már lesz szívhang!

Vera! Te vagy a következő!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy ugy eltuntem, de rengeteg dolog tortent velunk.

Betti!
Gartulalok neked. :lol:

Vera!
MEgy ezerrel a drukk, de szerintem tuti baba van.
En a + teszt utan egy hettet elkesztem gorcsolni es barnazni.
Elmentem az orvoshoz, hogy mi baj lehet, de meg o sem latott semmit.
Ket het mulva viszont volt szep szivhang. Szoval ne aggodj, a nyalkahartya tuti jo. :lol:

Lanyok!
Zolinak tudogyulladasa van, tegnap 39,7 fokos volt a laza ejjel. Alig akart lemenni, de vegul sikerult gyogyszerekkel, nem kellett furdetni. Ma is elegge kivan.
Sajnos antibiotikumot nem szedhet, mert a fulere is szedett es a gyomra teljesen kikeszult. Percenkent bufogott es fajt nagyon a hasa. Igy most csak ACC es kohogescsillapitot szed.

A karacsony jo volt, Zoli nagyon elvezte.
Ugyan ugy jartunk mint elozo evben.
a fa korul meno vonat eredekelte csak az ajandekok nem.
Igy azt jovore nem fogjuk osszerakni.

En kaptam egy szuper talalmanyt egy hatmaszirozo valamit, elektromos. Igy neha leulok megmasziroztatom vele a hatam es igy most egyaltalan nem faj. :lol: :lol: :lol:
Illetve kaptam egy szep uj nagy monitort amit most nezek, hogy jobban lassam mit irok nektek es tudjak rendesen netezni.
Nagyon rendes uram van, mondtam is neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok!
Ma volt a nagy Next learazas a WestEnd-be.
Szupi cuccokat vettem.

Ha erdekel titeket teszek fel kepeket.
Potyara nem, mert mostanaban tul sok kepet tettem fel es nem akarom, hogy unjatok.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi szerintem jöhet a kép.
Jobbulást Zolinak.

Betti nagy gratula.

Vera én is azt kérdeztem a dokimtól hogy ha üres a petezsák akkor hogy lehet hogy annyira erős a tesztem, és azt mondta hogy azért mert a petezsák beágyazódott, az termeli a hcg-t, de sajna embrió nincs benne, de mivel hcg-t termel így megindulni sem tud magától. Nekem ez volt. De kívánom neked hogy csak az legyen hogy nagyon picike még és azért nem látszik. A 4-5 hetesen nekem sem látszódott még, csak egy kis picike pötty, a 7. héten már 20 mm volt a petezsák de akkor már üres volt sajnos. És amikor a műtét volt még akkor is nőtt 22 mm-re, de ugyan úgy semmi nem volt benne.

Vera nem lesz semmi baj, majd meglátod, szerintem is írasd ki magad a gyerekekkel.

Én ma kaptam egy nagyon rossz hírt. Van egy ismerősöm aki szintén babát várt 14-15 hetes környéki volt. Most kaptam tőle sms-t hogy vérzett, elment a dokihoz és már nem volt szívhangja a picinek, már a műtéten is túl van.

Nem is tudom mit mondjak, az én bajom semmi az övékhez képest.
gabi1

Sziasztok!

Magika! Szerintem is jöhetnek a fotók,kíváncsian várom!
Zolinak jobbulást,remélem hamar meggyógyul!

Gabi!

Nagyon sajnálom ami veled történt és az ismerősődet is!
Én is kb. ekörül járok most!
Nekem volt 2 éve vetélésem,mikor 12 hetesen közölték,hogy 3 hete nem él a babám!
2 évbe tellett mire eljutottam idáig,hogy újra babát merjek vállalni!
Veszélyeztetett terhes vagyok,mindenféle bogyón élek,örültem,hogy túlvagyunk a 12. héten,mire kicsit megnyugszom mindig jön valami éppen aktuális dolog,hogy mi történhet!
Nemtudom ki hogy van vele,de én ebből kifolyólag már elhagytam 1 topicot,már nem i smerek beleolvasni,de az a topic erről szól!
Ez nem! De asszem lassan már sehova se olvashatok bele!
Bocsi ha durva voltam!
Remélem senkit nem bántottam meg!
Én csak szeretnék már egy kis +++++++++++++++++++++-umot!
Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

ibm igazad van de az embernek valahol ki kell írnia a bánatát, és ők velem voltak akkor amikor próbálkoztunk, 5 hónapig, én is amikor ők próbálkoztak, és elmondtuk egymásnak a bajainkat, örömeinket, együtt örültünk mikor pozitiv lett a teszt. Sajnos volt itt más is akinek elment a baba, akkor vele szomorkodtunk. Én azt hiszem hogy ez normális ha elmondjuk itt ha valami bánt, bármi legyen is az. Nem írhatom hogy tök jól vagyok mikor nem így érzem. Az úgy nem lenne hiteles.

De akkor most megkérek mindenkit hogy ha zavarja amit és ahogy írom akkor szóljon és akkor nem jövök majd csak akkor ha már túl vagyok ezen az egészen.
gabi1

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon sajnalom az ismerosod.
REmelem mar jobban vagy.
Sok +++++++++++++++++++ kuldok neked.

Na akkor a kepek.
A meretek kulonbozoek, nem mind ujszulott, sot inkabb 3-6 es 6-9 hosak van amibol vettem tobb meretet is annyira olcso es szep.

Ebben jovunk majd haza ez egy szett.
Kabatka + ruci + body + harisnya
Kép

Kép

Ez is mini meret, nem volt nagyobb, de gyonyoru
Kép

Ez 3-6 hos ruci+body
Kép

Ez is 3-6 hos
Kép

Ket napozo nyarra 0-3 hos
Kép

Ket napozo 3-6 hos
Kép

Szinten 0-3 hos
Kép

Ez a folso 6-9 ho + a naci is.
A nacibol van 3-6 hos is
Kép

Kép

Ez a szoknya 12-18 hos, nem volt kisebb, de 1200Ft volt csak, igy nem hagytam ott.
Kép

Ket naci 6-9 ho
Kép

Vettem meg harisnyakat, Zolinak ket kabatot is.
Egy tavaszit es egy alkalmit.

Magi
Vendég

Magika nagyon szépek a ruhák.
Igen már sokkal jobban vagyok az elmult párnaphoz képest. Most már alig várom hogy mehessek a kontrollra, és beszéljünk hogy hogyan tovább. Azt hiszem a legjobb gyógyír ha minél hamarabb kismama leszek.
gabi1

Gabi!

Nehogy te is lelepj.
Irjad a bajaid es a banatod.
Azert vagyunk, hogy megbeszeljuk egymas bajait es oromeit.
Szoval tessek irni nyugodtan.

Neha majd jol osszeszidlak, mint multok, hogy tessek osszeszedni magad, de azert nem kell megharagudni, nem azert irom, hogy bantsalak.
Szoval tessek irni, akar mi is tortenik.

En is irom, ha valami rossz vagy jo tortenik velunk.

Ha ti nem lennetek, mar beleorultem volna az idegeskedesbe, mert ugye en verezgetek, gorcsolgetek neha, de ti mindig tamogattok es nyugtatgattok, ami nagyon sokat segit.

Na meg azis annyira jo, hogy megoszthatom veletek miket vettem a kistesonak, mert amugy nincs kivel megosztani, mert senki nem tudja, hogy mi lesz rajtunk kivul, ugy dontottunk nem mondjuk meg senkinek.
Csak az uram tudja, meg Zoli, de O meg nem erti es a takcsineni, hogy lany lesz.
Igy ezeket az uj szerzemenyeket is csak ti lathatjatok mas nem.
Ez nekem annyira nagy segitseg es jo erzes.

Magi
Vendég

Lanyok!

Ha kinovi a kiscsaj, akkor eladok lesznek.

Az elso ket ruci a kabi es a ruci nem volt olcso, de abban hozzuk haza igy azt nem fogom eladni, ezert nem erdekelt, hogy mennyi, a lenyeg, hogy nem volt annyira horribil.

A szettek 3-4 ezer kozott voltak.

A farmer nacik 1700 korul.

A napozok parban voltak 1900/par.

Magi
Vendég

Magi köszönöm, én is így gondolom mint te, nem is haragudtam meg rád, hisz nem rosszból mondtad és tudom hogy igazad volt, és próbálok előre nézni, de kellett pár nap amig össze szedtem magam. Nem mondom hogy most már minden tökéletes de alakulok, azt hiszem az lenne a meglepő ha nem lennék szomorú.

De azt ne kívánja tőlem senki hogy jópofizva azt mondjam minden ok, miközben nem igaz.

Nekem is jól esik hogy elmondhatom a bajaimat örömeimet, nekem se nagyon van olyan akivel megbeszéljem.
Tagadtam volna le hogy ez történt? Vagy mit kellett volna csinálnom hogy ebbe a topikba ne kerüljön be ilyen téma, mert ez a topik nem arról szól.

Na mindegy ezen most egy kicsit berágtam. Majd túl leszek rajta.
Nem foglak itthagyni benneteket.
gabi1

Magika ezek elég jó árak. És tényleg nagyon szépek, na meg ezek a ruhák jó minőségűek az se mindegy szerintem.

Jaj nem is mondtam hogy szombaton jönnek hozzánk az unokatesómék, 3,5 hónapos a kislányuk, majd jól kibabázom magam. Már alig várom.
gabi1

Magika!

Nagyon szépek a ruhák!

Gabi!

Nem kéri senki hogy azt mond jól vagy és valóban arra vana topic hogy megbeszéljük ami bánt!
Csak rengeteg a negatív dolog! Sajnos!
De isten ments hogy lelépj!
Komolyan sajnálom a történteket,azt meg mégjobbban ha bántásnak vetted amit írtam! :oops:
Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Szerintem ezekeert a ruhakert ez tenyleg nem draga.
Az egyik hogy ilyet nem nagyon lehet kapni max a H&M-ben, de ott is dragabbra jon ki. C&A-val osszehasonlithatatlan kinezetre.
Zara szinten horibil osszegu.

Szoval szerintem a ruhakhoz kepest az ara nagyon szuper.

Magi
Vendég

Szia Vera!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, másik topikba szoktam írni, itt csak olvasgatlak benneteket. Nekem 3 gyerkőcöm van(15, 4és fél éves és nyolc hónapos). Valószínű nem lesz több, bár nagyon szeretnék. sajnos elég idős vagyok, legalábbis a babázáshoz. Amiért írok az az, hogy nekem az előző terhességemnél már műtétre akartak küldeni, hogy üres a petezsák, várni sem érdemes, de hallgattam a megérzésemre, nem nemtem el a műtétre, és elmentem egy másik dokihoz. Mint utólag kiderült én a ciklus legvégén estem teherbe, tehát KÉT HÉTTEL voltam lemaradva. Persze, hogy nem látszott még semmi. A doki(sztárnőgyógyász)borzasztó bunkó volt, a papíromra is azt írta anamnézisnek, hogy vetélés miatt jöttem.Ne parázz, de akárhogy is, írasd ki magad és irass fel utrogestant és duphastont valakivel(erősködj, ne hagyd magad, ha le akarnak passzolni, a sima körzeti nőgyogyi is felírja)és pihenj, amennyit tudsz!sok sikert, remélem minden rendben lesz és irigyellek a sok babáért!
Erika

Kép
arvaerika

Sziasztok!
Hariveri!

Nekem egy napot késett, és azonnal csináltam egy tesztet, amin 2 csík volt, majd aztán 2 nap múlva megismételtem, ez szintén 2 csíkos volt. Ezután csak kb 2 hétre rá mentem orvoshoz. Akkor 6 hetes voltam, és ultrahangon meg is nézte, nehogy méhen kívüli legyen. És még a szívhangot is hallhattam.

Sok sikert neked!

Kép
blani28

Jó reggelt!

Bár nekem nem olyan jó megint késik persze a teszt megint negatív. Nem is azért vagyok kiborulva mert nem vagyok terhes hanem,hogy mi a fene van velem ami miatt ilyen hosszú a ciklusom Ma megyek dokihoz és kérek valamit ami beálítja mert ez nem nosrmális,hogy 33napokra jönn meg.Igazam van?És ha már ott vagyok kérek valamit ami elösegíti,hogy hamar terhes legyek.Tavaly barátnöm kapot valamit decemberbe kapta januárba már terhes volt.Nem gondoltam,hogy ilyen sok bajunk lesz föleg,hogy Zsófi elött a mensim is normális volt és 4hónap alatt összejött(na jó ez még csak a 3.de akkor is miért nem ál be a mensi)

Magika!Nagyon aranyosak a kisruhák. :lol: Miért nem mondjátok el a családnak,hogy kislány?

Gabi!Tesék kiírni magadból ami bánt és tényleg tessék elöre nézni.Hogy döntötetek a próbálkozással?Múltkór írtad,hogy van aki azt mondja már kezdjétek van aki 2-3hónap szünetet javasól?Meg kérdezhetem mikor neked nem volt peteérésed akkor mensi sem volt?Honnan tudtad,hogy nincs peteérésed?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Köszi lányok a bíztatást. Jól esik és kell is mert kezdek elkeseredni mert semmi olyan tünetem nincsen hogy gyakran kell pisilnem mennem csak néha a cicifeszülés(ha egyáltalán az e)meg a magas hőm reggel.
Báár nekem hátrahajló méhem van vagy volt de régen az volt tudom.
Most innen megyek a nagyimhoz és onnan egyenesen a dokihoz a khba. Látni tuti nem fog semmit. De azért remélem ő nem a vetéléssel meg a méhenkívülivel jön. HAHHH.NEHÉZ EGY HÉT ÁLL ELŐTTEM! Mert akkor fogok megnyugodni ha már látunk foltocskát.

Kérdés.
Neketek mikor kezdődtek a tünetek? pl. a gyakran pisilés?stb.

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera:
Nekema mellfeszülés, ahogy meg tudtam, hogy babát várok, már éreztem, alig lehetett hozzá érni. A sok pisilés csak jó pár hétre rá. Kb olyan 12 hetesen. Most már ott tartok, hogy éjszaka 3x fel kell kellni pisilni, nappal meg óránként. Ja és nem bírom már annyira tartani sem, pedig régebben nagyon sokáig bírtam tartani. Most meg, ahogy érzem, hogy pisilni kell már mennem is kell, ráadásul, nem sokat pisilek egyszerre. De ha nem megyek el pisilni, akkor meg nyomja a húgyhólyagom, és fáj a hasam alja.

Kép
blani28

Sziasztok

Kata én mértema hőmet, meg lh tesztet is használtam, és nekem nagyon elhúzódó ciklusaim voltak, volt egy 50 napos, aztán meg a clostytól lett egy 31 napos, következő hónapban clostyval 47 napos, majd jött a terhesség nem középidős peteéréssel hanem 1 héttel később, ezt uh is lh teszt és a hőm is igazolta na meg a tünetek amiket éreztem.
Hogy mikor is kellene próbálkozni? Nem tudom, a doki annyit mondott hogy a clostylbegitet nem szedhetem csak március környékén, hogy pihenjen a szervezetem tőle, de azt nem mondta hogy addig spontán nem próbálkozhatunk. Most jelentkeztem be hozzá, 8-ára volt csak időpont. De a szivem azt súgja hogy ne várjak semmit, próbáljuk meg spontán, hátha most ezzel a műtéttel egy kicsit rndbe jön a szervezteem hormonálisan, amit észre vettem már most ezalatt az 1 hét alatt, hogy pl fogytam 2 kilót semmi fogyókúra nélkül. Eszem rendesen és még is, és ez tök jó.

Próbálok előre nézni de a mai napon tök KO, megbolondít ez az időjárás, sehol egy icipici napfény, szeretnék valahova elmenni ahol süt a nap hogy feltöltődjek. Most egyedül vagyok, gyerekek nővéremnél, párom az építkezéssel kapcsolatban tárgyal, én meg takarítok, és közben zakatol az agyam, már 2x sírtam, eleve így ébredtem.

A másik meg, úgy érzem hogy ez egy jelzés volt a testemnek, hogy állj, elég volt, ideje a családdal foglalkozni. 8 éve mást se csinálok csak folyamatosan tanulok, és úgy érzem már nem bírom, januárban lenne a szigorlatom 90 tétel, és nem vettem még a kezembe mert egyszerűen azt érzem hogy nembírom, elegem van. Közben meg ott a lelkifurdalás hogy már csak utolsó év, de nem akarok kipurcanni, nagyon nehéz. Szabályosan rosszul vagyok ahogy a kezembe veszema könyveket.

Vera nagyon szorítok neked. Nekem egy párnapot volt csak hogy többször kellet mennem pisilni, nem volt álmosság csak szintén 1-2 napot, hányingerem sem volt egyáltalán, így ebben nem tudok segíteni. De a pisilés kb 6 hetesen volt, egy pár napig, utána a 7. héten már nem volt semmi. úgy hogy az enyém nem mérvadó.

Bocs hogy ilyen hosszú lettem
gabi1

Gabi!És mensid volt?Vagy az 50.napon jött meg?Suliban halasztani nem tudsz?Lehet,hogy jót tenne egy fél év pihenés tudnál a családra figyelni és lehet a baba is könnyebben össze jönne.Nekem is az a bajom itthon folytaon agyalok de dolgozni meg nem akkarok Zsófira akkarok koncentrálni.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata csak az 50. napont meg előtte a 47. napon. Nekem sajnos a fogamzásgátló mindig bekavar, mikor abbahagyom akkor nehezen áll helyre a szervezetem.

Igen lehet hogy azt kellene, és egyre jobban hajlok afelé hogy ezt a megoldást válasszam, sőt talán még az is jót tenne, ha egy kicsit dolgoznék.

Nem tudom.
gabi1

Na fordítva írtam.
Júniusban hagytam abba a gyógyszert, akkor utána ugye megjöttde az még a gyógyszer miatt. Aztán a ciklusom 50. napján jött meg de akkor nem magától hanem gyógyszer segítségével. Azután kaptam peteérés serkentőt ettől a 31. napon megjött. Mjad következő hónapban szintén a clostylbegitet szedtem akkor 47 napra jött meg de akkor magától, peteérés nem volt.
Majd jött az októberi hónap amikor voltam közép időben uh-on akkor nem volt peteérés, majd rá egy hétre még is volt, akkor fogant a bébi, rá 11 napra + teszt. És sajna ez lett belőle a 7. héten.
gabi1

Sziasztok!

Kata!
Szorítok,hogy piroska elkerüljön!Szerintem várj még a dokival,mert ha baba van akkor mivan??Ne matatgasson!!Várd meg,hogy meg jön-e vagy sem és aztán mindenképpen doki,ha úgy döntöttél hogy gyogyit akarsz igénybe venni.Egyébként már én is gondoltamrá.Kíváncsi leszek milyen hatással lesz rád.

Gabi!
Mindenképpen gyere írogatni,mert nagyon hiányoznál nekünk :wink: :wink: Nekem meg lelkifurdalásom van miattad,mert még az lh-tesztedet is elküldted nekem :( :( Szerintem sem kéne kihagyni ezt a hónapot,ha spontán jön a baba annál jobb :wink: :wink: :wink:

Magi!
Szépek a ruhácskák!!Jó ízlésre vall :wink: :wink:

Vera!
Várjuk a fejleményeket+++++++++++++++++++++++Küldöm a pozitív energiát!!!!!!!!!!!

Tobbiek?borsika,edóci,legó,Móni,dodó,???????????Remélem nem hagytamki senkit!!!! :roll:

Kép
Kép
a.ibici

ibica!ilyenkor uh.-val megnéz ha baba van annak látszódnia kell ha nincs majd mond valamit.Kiváncsi avgyok mit mond a gyogyszerre.Tavaly barátnömnek is nehezen jött össze elment egy dokihoz aki írt fel neki gyógyszert és egy hónap múlva már terhes volt:)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Itt még új vagyok, és remélem, nem zavarok senkit.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia zsuzska!Üdv itt köztünk :lol: Most kezdtek próbálkozni?Mesélj magadról :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

30 múltam.....Tavaly márciusban hagytam abba a gyógyszeremet és utána már nem is védekeztünk sehogy. Azóta vártuk a gólyát, de nem röpült felénk :cry: Aztán három hónapja elmentem a dokimhoz és akkor derült ki, hogy nayon magas a prolactin homonom szintje és amíg ilyen magas, nem lehet kisbabám :cry: :cry: :cry: Most már a határon vagyok, de még mindig nem az igazi. De most először volt peteérésem, tehát ez a gyógyszer jó volt. Azt mondta a doki, hogy a januái vérvételtől fügy, hogy milyen kezelést fogok kapni, hogy stimuláljuk a petefészkemet :cry: De azt mondta, hogy mivel ilyen jól reagáltam a bogyómra, nagy rá az esély, hogy nemkell lombikznunk :lol: :lol: Hátha összejön magától is :lol: :lol: :lol: Titkon reménykedem, hogy már most babás vagyok :lol: De nem élem bele magamat. A dokim rendes nagyon....azt mondta, hogy idén csinál nekem gyereket így vagy úgy :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata: Ti most próbálkoztok a kistesóval??? Nagyon édes a kislányod :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska!Igen mi oktobertől próbálkozunk Zsófi anno a 4.hónapban összejött de most szarakszik a ciklusom :cry: Ma megyek dokihoz majd mond valamit remélem be tudja állítani vagy valami.Köszönöm a dicséretet.Szorítok neked,hogy már terhes legyél :lol: Milyen gógyszert szedtél?Ti használtok Lh tesztet?

Vera!Gratulálok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata: Használtam az év elején is, de akkor nem mutatott ki semmit. Most már tudom, miért :lol:
Először Bromocriptint kaptam, attól még feljebb ment. Sztán kaptam Norprolac25/50-est, ez úgy látszik, hogy hó lesz.....
Aztán ebben a hónapban is használtam tesztet.... most már volt két csíkom, de az alsó halványabb volt a felsőnél. De szerintem ez már haladás :lol: :lol:

Dukkolok, hogy a dokid jó híreket mondjon neked :wink:

Köszi a drukkot.... tüneteket már most produkálok, dehát ez még sokmindentől lehet szerintem 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska üdv köztünk!!Kívánom,hogy minnél hamarabb babás legyél. :wink: :wink:

Vera!
Örülök,hogy jó hírekkel jöttél,gratulálok.Megy a drukk péntekre!! :lol: :lol:

Kata!
Várunk a hírekkel!!Mi volt a dokinál?????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Zsuzska!

Üdv. itt! :) Megy a drukk, hogy legyen baba! :D

Kata!

Mi volt a dokinál?

Vera!

Ez szupi, elvileg a 20 mm-esben már látszódnia kell valaminek! :wink: Nekem anno ezt mondták! :wink: Péntekre megy a drukk!

Én meg 9.-én megyek uh-ra, előbbre nem volt időpont :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól.Hát mint kiderült nem vagyok terhes és azt is megtudtam anno anyumnak is ez volt a baj nyújtot ciklusom van ez örökölhetö eddig azért nem volt mert gyógyót szedtem és valószinü a terheség elöhozta :roll: A lényeg az,hogy nekem nem a 14-15napon van pe hanem a 20-22napon.A doki azt javasolta,hogy próbálkozunk úgy,hogy kiszámolom mikor vagyok a 19nap körül és legyünk akkor aktivabbak :lol: És megnyugtatot,hogy semmi szervi bajunk csak rosszkor próbálkoztunk.Kérdeztem,hogy azért van peteérésem és mondta,hogy van ezzel nincs gond :lol: :lol:

Viki!Te írtad,hogy neked is ilyen volt.Úgye?Te vettél Lh tesztet?Peti elött milyen volt a ciklusod?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata nekem se a középidőben szokott peteérésem lenni hanem a 17-19 nap között, úgy hogy nekem is ez van. Fel a fejjel, majd egyszerre próbálkozunk és babásodunk.
Ezt most jó volt leírni. Ma voltam fodrásznál, kicsit jót tett a lelkemnek. A fodrászunkhoz már 11 éve járok, férfi és neki van 3 szép fiacskája, szinte egy idősek a mi gyerekeinkkel, és mondta hogy azt olvasta a saját és a felesége horoszkópjában hogy januárban gyermekáldás várható. És bár ők nem akarnak negyediket, de hát most voltak úgy együtt hogy nem védekeztek, tehát akár becsúszhatott, de örülnének neki, hátha kislány lenne. Mondtam neki hogy tudod, mi egyszerre szoktunk gyereket szülni, úgy hogy ha nektek van akkor nekem is jön, és fordítva. Szóval jókat nevettünk. jól éreztem magam.

Holnap szülinapi buli lesz, nagylányom tegnap volt 9 éves, az ő szülinapjá tartjuk. Marhapörkölt lesz tarhonyával, meg sütök valami husit. Lesz tejszines csokitorta, gyümölcsöstúrókrémtorta, és a párom kedvence eszterházi torta. Szamosból szoktam rendelni a tortákat, isteni finomak, imádjuk. Jó sokan leszünk.
gabi1

Gabi!Tök jó,hogy ezt írtad :wink: :wink: mienk lesz a 2008ősz/tél :lol: :lol: :lol: Képet raksz fel az új fizúrárol?Ez jó nekem Zsófi elött a horoszkop megírta,hogy a 2005évben nagy változás lesz elsöprö szerelem és gyerek.Gabival 2005 elején jöttünk össze 2005 novemberében már terhes voltam 8) Szóval jövöre tuti terhesek leszünk :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Igen, nekem voltak 34- 37 napos ciklusaim (amiben terhes lettem az pont 42 napos lett volna,mert a 29.-en volt a pé-m :wink: )
A pé-m a hőmérőzés alapján 20.-23. napon volt általában. Ez nekem csak a szülés után állt be így, Peti előtt egyáltalán semmi rendszer nem volt a ciklusomban, volt 40 napos, de 62, sőt volt egy extra 90 feletti is. De spontán lettem terhes mindenféle bogyó és gyógyszer nélkül :wink: :D Peti előtt nem is hőmérőztem, meg nem voltam nagyon képben, hogy mit és hogyan kéne figyelni, a doki adott egy évet a spontánra és a 9. hónapban összejött Peti !
Igen, vettem Lh tesztet is, de nekem nem jókor mutatott pé-t, vagy nem is mutatott, minden jel szerint nekem a hőmérőzés mutatta a jó pé időpontokat! A korai uh-k alapján is napra pontosan akkor jött össze Eszti baba, amikor a hőm szerint is pé-m volt.

Gabi!

Boldog szülinapot a lánykádnak!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Mensi szerint és is 6+0-nál voltam pont 4+0, szóval ne aggódj! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Eredetileg mensi szerint február 11-én kéne szülnöm, de jelenleg 25-re vagyok kiírva! (ugye 11-én még csak a 38.hetet tölteném)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?