Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Kaki téma: Rami már elég régóta csak 3-4 naponta kakil. Semmi baj nincs ezzel! Főleg az anyatejeseknél fordul ez elő, engem többen is megnyugtattak, hogy 5-6 nap is előfordulhat kaki nélkül persze csak akkor ha a baba nem nyűgös tőle, azaz nem fáj a pocakja. Állítólag mindent hasznosít belőle, ezért van. Viszont a 4. napon iszonyú mennyiséget szokott.

Dzsuzsa, igen Diegos a szőnyeg, mi már lassan 2 éve vettük és imádjuk! Olyan vidám!

Lányok,még még babás képeket!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

ávhhhhhhhhhhhhhh

eltűnt pedig annyit írtam ,na akkor most rövidítva

Móni

eltaláltad,pont ezen eakadtam ki hogy olyat kell csinálnom amit nem vállaltam fel ,érsd ezt a buzi tortát,mert hogy nem erről volt szó,de ez volt az uccsó ilyen eset.azt garantálom.de hiába nem bírtam elnézni hogy este 6-7 kor még nincs kész az a förmedvény

nekem bejön hogy a két csaj együtt fürdik :-)

babauszit mikor kezditek?

Zsu
szerintem hgyd még azt az almát

öhh hogy iért karácsony?azt mondta pap bácsi akkor szokta :-)mindegy úgy se lesz többé rá gondom,legalább megvolt

Gabci
az almát párold meg úgy fincsibb :-)

Ancsi
szépek vagytok mindannyian :-)

óhóh Maja kapott gyurmát,ha jól hallom apa épp takarít,kissé mérges

Jutta
kérem a számlaszámod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Andi
Bibust is nagypn hamar kilehet zökkenteni akis világából,sokkal nyügibb volt most is a karácsony alatt ,pedig hozzánk jöttek nem is mi mentünk.

Mogyó
nem tudtam feladni :-(

édesek a fürcsi képek
Vendég

ah Móni
én vettem magamnak könyveket :-)

Szeretetkönyv,Balek és egy gyerekneveléses amit majd később ajánlok nektek még korai :-) szerintem jó,de a párom nem érti miért vagyok "ilyen"

jah és ki mit kapott? anyukák
én meglepetésemre gofrisütőt csakhogy nincs hozzá recept van valakinek?az elsőnél bekell olajozni a lapot? tefal márkájú
Vendég

ropogós ostya 6-10 db
200ml viz
300ml(200g) liszt ezekböl sima tésztát keverünk és hozzákeverjük a felvert tejszint (300ml 40% zsirtart. tejszinböl)

hagyományos
1.75 csésze liszt
1 ek cukor
2 tk sütöpor
fál tk só ezeket összekeverni

3 tojásfehérjét felverni kemány habbá, közben hozzáadni a saárgáját, 7 ek olajat, másfél csésze tejet

ezt összekeverni a száraz hozzávalükkal

ha fél órát állni hagyjuk az jót tesz neki (mindkét recept)

én talán 1x sütöttem, de nekünk 3 az egyben gép a többit azt használjuk

a sütöt vajjal vagy olajjal be kell kenni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

gödöllön sale van az s oliverben (sajna csak az egyikben) vettem 2 felsöt, egy csizmagatyát, egy táskát, Szabinak 2 pulcsit :lol: :lol:
most nagyon jó kedvem van, de már nagyon rám fért! bécsben nem sokra jutottam sajna :cry:
kellene sütni a tortát de még cicizünk
meg ebédelni se ártana

én kaptam karira egy vizforralót (vágytam rá), megleptem magamat egy 9 literes lábossal (tésztaszűrös), kaptunk még lepedöt meg ágyneműt (én nagyon tudok ilyeneknek örülni) :D még valaki meglephetne egy billentyüzetmatricával, mert baromira nem találom az ékezetes betűket!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

szönöm Ciripke :-)

Bibus lassan 3 órűja alszik :shock:
Vendég

Sziasztok!

Kiscsaj nem alszik napközben, sír a cicin, néha nem is eszik, nekem meg valószívűleg Piroska Néni jött meg...
(azért csak valószínűleg meg minimális véres folyásom van, de védőnő szerint szokott ilyen lenni az első, csajok tényleg?)

UUUUUUtáááááloooooom.....

No most tápi van és fejek, hogy el ne menjen a tejem... hátha utána elfogadja.

Ja és ma és tegnap reggelegy jó nagypt bukott vissza... és rosszabb a pocija...

Jutta

KépKép
jutta

marci ma ugy ordit mint a fába szorult féreg, de cicin persze nem. a tészta kész, de még a krém hátra van

Jutta, sajnállak! rem. én megúszom még egy darabig

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Jajj, hol kezdjem....:D

KÉpek, megnéztem minden babát, anyukát és fát, ja és fürdető apukát, Mind nagyon tetszik.

Ancsi és családja csini mint minidg a képeken.

Ciripke, nagyon szép az új üzlet, tetszik az áruválaszték is, főleg a takarók (játszónyegek). Gyerekek nagyon édesek mikor együtt alszanak. Ez anak is köszönhető, hogy együtt alvás nálatok nem gond, így féltékenység sem alakul ki. Nagyon jól csináljátok!

Andi!
GRATULÁLOK nektek!!!
Nagyon csinos vagy az utolsó pocakos képen, nem mondaná meg senki, hogy két baba van benne. :) Mostani képed is szép, csak tényleg fáradtnak látszol. Jól leszívtak a gyerkőcök, tessék sokat lenni a friss levegőn. Én lassan szoliba megyek, olyan fakó vagyok.
A gyerekek sokat nőttek, kis husi babák.
Sírás: Nekem sem fogadja el Ákos mindig a cicit. a társaságomat követeli, vagy már nagyon fáradt. Ilyenkor nagon jó szolgálatot tesz a bébihordó, belerakom és hintáztattom, pihiszékesek előnybe. Nekem legutóbb a hajszárítóhangjától ilyedt meg, nehez lehetett megvigasztalni, azóta nem is kapcsoltam be. Manó anno a porszívótól félt. Tehát a sírás ellen nincs orvosság, anyukának kell kitapasztali, hogy mi lehet a gond, és mirre nyugszik meg. Kitartás ilyenkor, türelem, eddig nagyon ügyesen csinljátok!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

...

Rami, Ágika, Nadin baba is gyönyörű a képeken. Rami anyukája pedig nagyon csini. :)

Timi, kérek kép magyarázatokat, ki kicsoda. Gondolom a vöröshajű hölgy aki fogja Maja kezét, az anyukád. Szimpatikus a képen.
Anyóskádra ne haragudj, biztos csak jót akart csak lassú egy kicsit. :D
Ki lett Bibi keresztszülei?

Zsu!
Én is várok még az almával, de csak lével kezdem. De, hajrá, ügyesek vagytok. Én már 3 hónaposan almát ettem babapiskótával. :? 6 hónaposan csigatészta levest zöldséggel, és itt vagyok.
Most sütöttem főztem az ünnepek alatt. De jövőre már hidegtálat rendelek.

Móni!
Semmi gond, már nem lett volna időm megcsinálni a mártást. Csak vjban kisütöttem a halat.:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csak, hogy ki ne maradjak....:)
szülés előtt 3-4 héttel.
Kép
szülés után
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka

ezen a szülés utáni képen gyönyörű vagy :-)

én olyan fakó vagyok mint a hó

igena vöröske anyukám meg a sovány ember az apám

persze persze jót akart csak éppen akkor csinálni is kéne

a keresztszülők mellettem a sogórnőm és mögöttem a férje ill. mellette
Kép
Vendég

Jolka: naggyon-naggyon szép vagy a szülés utáni képen. persze , pocakosan is, de ezen már elámultunk, mikor frissen felraktad akkor is. Még emlékszem rá, hogy elcsodálkozott mindenki,hogy te ilyen kis üde voltál, jópáran meg mint a holtak segge kb.
Miiii? 6 hósan csigatészta? Ejjnye, no!
Akkoriban még más volt.
Ma megkaptam Apámtól,hogy rendesen elszúrtuk a gyereket, mert mindig felkapkodjuk ha sír, bezzeg mikor ő két gyerekkel (ikrek vagyunk) volt egyedül otthon és 40 pelenkát kellett mosnia és még mellette főznie is, nem kapkodott fel, pedig odítottam. Meg,hogy ahhoz képest, milyen hosszú Ádi, nem elég húsos, kilóra többnnek kéne lennie... Jól esett, mit ne mondjak.

A mai sütőtök püré evés, jobban sikerült. Egész ügyes volt Ádi. Sztem, ízlik neki! :D

Kép
Kép
gabcii

Gabci
én is sokszor hagyom nyekegni,sírni Bibit,de most jó dolga van,mert itthon van apa ameg az egész család mindig van aki rázza a kis fenekét,lesz majd ne mulass az új évben

Bibus 62 cm
Vendég

Igen, Jolka, nagyon bombázó!
Timi, Te is irtó jül nézel ki a keresztelös fotókon.
Szabi megkapta a pulcsikat és jó lett meg tetszik is neki, abban is ment egyböl próbára (a zenekarával próbálnak épp)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sírnihagyás: most én is hagyhatnám Petrát, de alszanak a fiúk... így képeket rendezgetünk
és Jolka és Timi, tényleg csinik vagytok ám nagyon! azért Jolka dobhatnál egy melegtőnacisat is ;)

Kép
an°°di

én ronda vagyok
Vendég

Azta Jolka milyen jól néztél ki!Ez igen!
De egyébként mindenki!

hát én anyum elmondása szerint betöltötema 6 hetet és már főzőtt minden nap egy csirkemájat egy répát meg egy krumplit!Na bumm és vagyok!
És réggeben már 2 hós kortól voltak bébidesszertek is!
Szerintem amugy túlzásba van ez a dolog !
Annak idején akinél nem volt tej kapta a kecsketejet és ha belegondoltok a szüleink elég starapabiro társáság!

Hát ma egy tündér volt a csajszim szinte csak etettem büfi pelacsere és raktam le és elvolt így tudtam anyumnak segiteni!Bár hozzáteszem az unokahúgom ott volt és elvoltak bár elég a lánynak ha lát valakit a szobába akkor már jól érzi magát!
Az unokahúgom mondta(12éves)
Hogy ha egyszer lesz babája akkor ilyen Ágika klon kellene neki mert nincs vele semmi baj és jókislány!Hát ez jólesett főleg ,hogy ilyen fiatal!

url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
mogyoland

jaaaa, Timi, mindig elfelejtem, h ronda vagy
kösz, h szóltál ;)
hülye 8)

ja, és Ciripke, de jó, h sikerült megfelelő ajándékot vlasztani. fiúknak néha olyan nehéz... pulcsit meg főleg. vagy csak nekem... :?

Kép
an°°di

Sziasztok!
Jaaaj, sajnos a képekre megen nem tudok reagálni, a sz*r monitor miatt, de nemsokára lesz új!

Tegnap temetés, ma keresztelő. A keresztelő nagyon szép volt, csak elfelejtették időben kinyitni a templomot, és ezért fél órát ácsorogtunk kint, amikor végre bemehettünk a jéghideg templomba :shock: Vilkó átaludta az összes rendezvényt, meg a vízcsorgatást is (meg volt melegítve a hideg miatt), meg utána a Rádayban a pizzázást is. Mindenki mondta, h milyen jó, kiegyensúlyozott baba :D Majd meghívjuk őket délután vendégségbe, mert mostanában ám nálunk is napireneden van két szoptatás közötti nyűglődömnemnyugszommegsemmitőlordítok műsorszám.
Drága nagymamit eltemettük. Nem tudtam sírni, csak picit, mikor behelyezték az urnát. Pedig azt hittem, majd most... Mert eddig Vilkó miatt nem nagyon tudtam.
Voltunk hivatalos mérésen ééééés:5050 gramm, azaz 23 dkg hízás! :D :D A tej elég jól visszajött, a múlt héten csak lefejt tejet kapott pótlásnak.De éjszakánként újból kétszer kelünk. Jaaa, és minden kaja után mérek:))

Andi: olvastam vhol, hogy délutáni/esti időszak kicsit cinkes a csecsmőknél, h nagyokat nyűglődnek meg ordítoznak. Lehet, h ez van nálatok. Néha ok nélkül is sírnak, vagy kisírják magukból a feszkót. Mi is elég sokat visszük, és már én is gondoltam rá, h kevesebbet kéne. De mire kevesebbet vinném, már kinő ebből a korszakból (remélem).
Gabci: apukád, jaj :roll: valszeg nem tud a paráinkról... miért kéne hogy husosabb legyen Ádika? Szerintem jól van ő úgy ahogy van, mert jó hosszú baba! A párod nagyon figyelmes! Nem is az a lényeg, h te hogy érzed, hanem, hogy ő milyennek lát téged, és ezt Ádika is érzi! Popper Péter mondta, h a legjobbat azzal teheti egy apa a fiának, hogy ha szereti az anyját. Na. Szép gondolt. A pappbácsink meg azt mondta, h minden szeretet, amit egymásnak adunk, áldásként hull a gyerekre, ez is tetszik.
Móni: együttfürdés vhogy nálam sem nyerő. Bár egy nagyobb kádban már talán... Tök jó lehet sok népdalt tudni! Én egyfolytában énekelek Vilinek, de olyan baromságokat, kár, h nem tudok többet... Bezzeg a szovjet himnusz meg intgernacionálé az megy :evil:
Mogyo: nekünk is ilyen miki ruhánk van! Karácsonykor volt nagy csodálkozás! mikikor nem volt még jó a méret.

Vilkó egyre bénábban tartja a kezét, januárban még a neurológia előtt elmegyünk gyógytornászhoz.

Mennem kell, mert Noldi taknyos, Vili meg nyomja a délutáni/esti műsorszámot. És különbenis jó sokat írtam
:D :D

KépKép
1macsek

Sziasztok!
Jolka! Ez az esküvős kép, ugye? És Te sminkeltél a szülés utáni képhez? :shock: Én mindegyil úgy nézek ki, h... :? Inkább hagyjuk!
Timi! Nincs Neked véletlenül egy kicsit bazi nagy kisebbségi komplexusod? Már mér lennél randa? (Akkor mit szóljak én a ráncaimmal, korommal, stb!?) Nekem is van gofri receptem! Kell még egy? A barátnőm fiai bírják nagyon! Előkeressem? (Nekem ugyi könyveket, dvd-ket, cd-ket, parfümöt és egy ezüst órát cipelt a Jézuska a fa alá! :wink: )
Gabcii! Aranyos vagy! Én tényleg q sokat küzdök ezért a szopiért! Csinálom kitartóan! Faternak meg mi baja? Ugyan, ne törődj vele!
Andi! Én Zsura gondoltam (nem fogadta Panka a cicit, én sem hagytam volna éhen, én is tápiztam volna!) És milyen a gyűrű? És nagy meglepi volt? (Megjegyzem, én ugye megéreztem! Előtte írtam, emlékszel, ugye? :wink: Vagy a Gyula olvasta? :lol: )
Ciripke! Az elütéseid egyre jobbak! :lol: Hű, már beindult a leárazás? Mondjuk én készülök egy promod, esprit, mango, h&m túrára! (Én sOliver-ben a gyerekholmikat szoktam nézegetni, meg venni! :roll: )
Jutta! Mensi? Jaj! Akkor Dorka most nem túl vidám! Szegény! A férjed meg rendes ember (de ezért is mentél hozzá! nem? :wink: )!
Mogyo! Mi van Ágika popójával?
Ma voltunk dokinéninél és azt mondta a "miénk" alakul! Viszont nem adta be a rotát, mert a kakit be kell állítanom 2 napra! Valami jó tanács? Ja, és hivatalosan is 6430 gr! Mondták, h jó súlyban van. (2 hósan 5300 volt!) Kis vasgyúró! Pedig tényleg nem tömöm! Ma pl. még csak 120 ml tápit kapott a többi cici volt és az okés volt! Ez jó, nem?
Nálatok is petárdáznak már?:evil:

Kép
ermoni

Macsek! Tök jó sok népdalt tudni? :roll: Hát amikor vizsgáznom kellett a fősulin belőlük én nem ezt gondoltam! (És a nagyrészét már simán elfelejtettem!) Ha már nincs jobb ötletem, akkor furulyázni szoktam! (De ezt már írtam!) Valami kottákat kéne szerezni, mert már sok darabra nem emlékszem! (Pedig 6 évig voltam furulyazenekaros! De mikor volt már az!) Internet guruk (Jolka :wink: ) tipp?
Zsu! Jól vagytok?
Hajni! Fűtés? És amúgy?
Többiek? (Olyan jó sokan vagyunk már, h már nem is tudok mindenkit felsorolni! Valaki biztos kimaradna! Azt meg nem szeretném! :wink: )

Kép
ermoni

Ja, a tanácsadáson volt egy Huba! (Kb. 1 hónappal lehettet idősebb!) Olyan kis hapsis volt már!

Kép
ermoni

Írjam tele az oldalt? Valaki jöjjön má'! Vagy mindenk fürdet és etet? :roll:

Kép
ermoni

Móni
bizony nem vagyok kibékülve magammal :-(

Bibus olyan kis lusta szopizó,az eleje tetszik aztán amikor nem ömlik akkor sír én meg visszahúzom rágja,cibálja,gondolom ezért is nem hízik olyan jajj de sokat,még moindig nincs 5 kiló :-) talán holnap :-)

Majszi száj :
Harry potter = helikopter

tegnap fürdök,bejön a mininő,mondom neki csukd be az ajtót erre ő:jó,becsukom nehogy bejöjjön a mikulás :-)

na megyek fürcsizni

Bibi kapott ma pár csepp mandarint :-)csuklott kaja,bukás után épp azt ettünk hát mondom biztos nem rosszabb mint a citrom és ízlett neki :-) de többet nem kapott 8)
Vendég

Móni: Janka ilyenkor már alszik? Naaa, gratula a tejhozamhoz! Jó húsban van a leányzó, tényleg:) ezek a jányok:)) furulyázni én is tudok, de már csak a parasztkantátára emlékszem. Meg tudok gitározni, és zongorázni:) Hahh, rajtakaptalak, most már legalább székletgyakoriságot írtál:)))))

Andi: ja télleg, a gyűrűre nem írtam semmit:)) Varrathatsz ám szopis esküvői rucit:) És sok babatalit szervezünk, a kölkök összehaverkodnak, és az esküvő alatt fogadunk egy óvónőt, és mindenki ott lehet (na, most jól meghivatom magam). És gratula az új lakáshoz is!

hülye ajándék: én idén nem kaptam! Najó, talán a kimenős szilveszteri felső nem telitalálat, de még felvehetem.

Ti fújtok magatokra parfümöt? Én nem merek... Állítólag nem jó. Kriszti! Erre nem mond valamit az aizéguru?
[/url]

KépKép
1macsek

Timi: aranyosak ezek a beszólások! :D
Móni: kaki gondra, azt tudom javasolni,hogy itasd sokat Jankát. A kamilla tea erre pont megfelelő.
Vmi turbó tejed lehet, ha Janka ennyit hízott 1 hónap alatt. :wink:
Jutta: jajj, menzesz... részvétem.
Dorka a lefejt tejet elfogadta most, hogy piroska itt van?
Ciripke: tök jó, hogy tetszett Szabinak az ajándék. Új ruháidról kérünk képet (persze rajtad)
Macsek: gratulálok Vilkó keresztelőjéhez. Ha lesz egy kis időd mutizol képet?
A nagyi meg tudja, hogy szeretted/ szereted, nem azon múlik a gyász, hogy sírsz-e a temetésén.
És hurrá, több mint 5 kiló!
Ügyi vagy te is tejci ügyben!
Faternak, meg egyszerűen nem volt jó napja. Az ünnepeken mindig magányosabbnak érzi magát. Ilyenkor még jobban hiányzik neki Anyukám.

Énekelni én ritkán szoktam, inkább mesélek Ádinak. Van neki több könyve, amiben szöveg nincs. Olyan baromságokat találok ki, hogy még én is kiröhögöm magam, de neki tetszik. Pl, a béka aki annyi buborékot fújt, hogy fogyóban és buborék fogó hálóval kapdossa össze. Hiába, vissza fejlődöm... biztos az itthonlét teszi :D

Kép
Kép
gabcii

Móni: hát jól állunk a popóval!
Eddig ungumentum infactum(remélem jól irtam)kentük meg canestennel!De nem javult!
Most ,hogy csak a sudocremmel kenem teljesen letisztult neki!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Na azóta nem szopizik... apja szrint ne erőltessem - ő se örülne, ha vmi nem ízlene és azt nyomnák a szájába - de fejjek és 2 nap múlva próbálkozzak... szerintetek?

A tápit bezzeg nyomja! És már boldogabb... kb azóta, hogy nem frusztrálom a melleimmel... :cry: :shock: :oops:

Móni, ügyi vagy a tejcsivel!

Gabciii, a gyerekek - állítólag - híznak majd nőnek, tehát ha most nyúlt Ádi, akkor egy kicsit kevésbé husi, de majd újból hurkára gyúr!
Ja és anyóstól én is megkaptam, hogy ő 2 picivel volt otthon (15 hó korkülönbség) és mosott - főzött - takarított, a gyerekek meg egész délelőtt elvoltak magukban.... hááát Dorka nincs el egyedül...

Jolka, erre a képre (szülés utáni) én is emlékszem!

Andi, sírásra mégis van 2 tippem: erős ringatás és leszorítás (magadhoz öleleled, vagy kézzel lefogod gyengéden a kezét - lábát, ha úgy látod azért nem tud lenyugodni, mert folyton jár), ja és sötét és csend, meg cumi...

Timi, mi lenne, ha az lenne az újévi fogadalmad, hogy nem akarsz mindent 120%-on teljesíteni és nem nyalod ki azok seggét, akik még meg se köszönik azt? Szerintem foglalkozz a 2 csajjal és a férjeddel, a többiek meg kezdjenek el NEKED segíteni... nem ám pont fordítva...

Ciripke, tényleg jó az új bolt! Majd élőben is megnézem! :-)
(úgyis ígértem magam... csakhát terhesen még a magam ura voltam...)

Mogyó, nagyon édes lehet Ágika, és ez aztán a bók egy 12 évestől!!

Macsek, akkor Vilinek se rossz az alvókája, ha végig durmolt!

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii a lefejt tejet be akarom osztani, az új nem jó neki...

(nem hülye a csaj, ha más a csomagolás akkor se ízlik neki és nem akarom, hogy a cumisüveg is a végén úgy frusztrálja mint a mellem...)

Jutta

KépKép
jutta

na megyek, fejek egyet a lefolyónak... hátha nem apad el és később még szopizunk majd... :?

így aztán tényleg semmi kedvem fejni...

Jutta

KépKép
jutta

Na teleírom az oldalt, gondolom mindenki élvezi:

Ma vettünk új doboz tápszert (Milupa Milumil HAStart), eddig is ezt használtuk, de új a csomagolása...

Meglepődve tapasztaltam, hogy más az ajánlott adagolás rajta mint eddig... ez vicces... mostantól a gyerekek többször, de kevésbé éhesek! :lol: :lol: :lol:
(Remélem telepatikus úton kiértesítették az összes eme tápszer fogyasztó gyerkőcöt!)

Jutta

KépKép
jutta

Hű, Ciripke! Köszike! :wink:
Akkor összeállunk zenekarrá Macsek? :wink: Ciripke jön danolni... :lol: Valaki még? (Egyébként amikor írtam pont szisztázott Janka! Most épp jóllakva gügyörészik, az apja meg szereli a kiságyat!)
Jutta! Kitartás! Kiscsaj visszakap a cicire! Ne félj!
Mogyo! Nekünk eleve 2x kellett canestennel és egyébként csak sudocremmel! sztem át isállunk erre! Mármint a sudora! (Mondtam már, h a sima popsirémtől kipirosodott a kezem? :shock: )
Timi! Én komolyan nem értelek! Legyél már egy kicsit reálisabb! Helyes, ügyes, taplraesett 2 gyerekes anyuka vagy! punktum! Ezt tudatosítsd!
Elhúztam vasalni! Ha látnátok mennyi van.... :roll: :oops:

Kép
ermoni

Nehogy bejöjjön a Mikulás! :lol: :lol: :lol: Ez jó volt Timi! :lol:

Kép
ermoni

jaj, mennyit írtatok. nektek semmi dolgotok este?? :shock: :lol:
a mai esténk jobb volt. Petra azért el-elkezdte a sikítást, de talán elalszik csendben. Huba is kissé kevesebbet sírt ("csak" a masszázs alatt meg torna közben. eddig olyankor volt csend. én nem értem, komolyan)

Móni, épp kérdezni akartam, h nem nőtte-e ki Janka a bölcsőt... de akkor nem kérdezem meg. :wink: népdalokat én is szoktam, a Ciripke féle linkről frissítem a régi tudásom, újakat pedig nem tervezek tanulni. max a ghymestől.
hehe, gyógyszertári krém. a barátnőm pasijának a fürdetőt nem bírta a keze. :shock:
tyű, és boldog 3 havit Jankának tegnapra!!!! (vagy írtam? nem emlékszem én semmirese)

Jutta, részvétem. én ettől parázok a legjobban. h a lefolyónak kell fejni. hős vagy! és vissza szoktam szokni, ne izgulj!
tápiadagolás: hasonló szokott történni folyékony mosószerekkel: több kell ugyanolyan piszkos ruhák mosásához. :? :evil:

Kép
an°°di

Timi, a helikopternek legalább van értelme. ;) ebből a kategóriából a kedvencem az ica-tea :lol: öregasszony rokon mondta.. én majdnem bepisiltem a röhögéstől.

vásárlás: ekkora mellekre semmit!!!! mondjuk gatyát attól még vehetnék, nem? hmmmmm 8) 8) 8)

Macsek, aranyos vagy, de ez most nem a szokásos esti nyűgi, azt már ismerjük... ma, mondjuk kb az volt. nem is cseng a fülem..
meg is volt a keresztelő??? mi csak márciusra tervezzük. de ügyes Vilko h ennyire jól viselte és így beindult a hízás!!!! :D :D de miért béna a keze? mi van??? képeket pedig mindenképp! (én raktam a picasara ma párat, csak úgy mondom)

Móni, tényleg, a férjed mit kapott? (mintha lenne hozzá közöm... ööö). mindegy. meglett az óra vagy sem? és örült?

Gabcii, felröhögtem a békamesén! :lol: :lol: csak így tovább. amíg nem értik, baj belőle nem lehet... :wink: :D

Mogyó, nincs Ágival SEMMI baj??? :shock: ne írjatok már iylet, mert ... így is rettenetesen barom anyának érzem magam, h purcantom a gyerekeket és még én haragszom, h üvöltenek este...
tényleg, Macsek, Vilkot nem viseli meg a sok program? és mi az h sok? minden nap otthon alszik?(hehe, nem partizásra gondolok...)

na, én is lépek zuhanyozni
csönd van!

Kép
an°°di

Andi: hát ha ez így van!
De egyébként van mikor sír de ritka általában nállunk nevetés van!Nem tudom honnan van ez a gyerek ez állnadóan vigyorog(kivéve a védőnő meg a doki).
Elég ha anyura ránéz és fülig ér a szája most nagyon joban vannak a lánnyal látszik Ágin ,hogy nagyon szereti!Na meg az apát!
Meg szinte mindenkit!
Várjunk csak lehet ,hogy most jó egy kis idő múlva meg én nem birok vele ti meg hawaiztok!

Jutta: mi is ezt a tápit esszük megijedtem a csomagolástól ,hogy nem azt adta a nőci!
Ja tényleg nem teljesen az a használati utmutató!És rá van irva ,hogy ne változtass mert az árthat a babának ilyenkor mi van? :shock:

Na lépek lány kajás!
Órát lehet állitani hozzá!

Kép
mogyoland

jó reggelit!
Mogyó, őszintén örülök és kicsit irigykedem a ma épp negyedéves lányod miatt! :D gratula neki is és neked is, h ilyen jól csináljátok! (ezek szerint Ágika a suttogó szerinti mintababa. tényleg van ilyen. állítólag én is az voltam kb 3 éves koromig 8) )
na, megyek, kiganéjozok a konyhában.
olyan finom almával töltött muffint rittyentettem tegnap...!!

Kép
an°°di

Hát remélem igy is marad bár nem olvastam ezt a suttogot!
És köszi a gratulációt!

Mi meg megyünk még anyuékhoz segiteni elpakolni azt a sok cumót még(hurka,kolbász mi egy más)

Na majd jövők!

Ja és a fodrász mert már valaki változtatni a haján?

Kép
mogyoland

parfüm, módjával. persze első gyereknél nem szabad :lol: :lol:
mikor betti pici volt az volt a divat, hogy a mellet minden szopi elött bórvizzel kellet letörökni :!: :!: :shock:

még jó, hogy a gyrekek nem tudnak olvasni. betti sosem evett annyit amennyi rá volt irva!
súlytéma: marci a "legkövérebb" mindhárom közül, de totál átlagos. nagypapa vegye figyelembe, hogy a te babád más génekkel rendelkezik és nem a te klónod. és lehet, hogy vékonyabb, na bumm
anyukáméknak nem volt fürdőszobájuk (1 éves koromban lett), a kútról hordta a vizet, nem volt mosógép!, nem volt segitsége. de soha nem becsül engem le (mosó, mosogatógép, takaritónő). Söt, nagyon büszke volt, hogy tápi után ilyen jól sikerült a szopi, neki él évig ment az akkori tápszermarketing miatt. sokszor a nagymamák duruzsolása ront el sokmindent

Timi! Te meg olxan hamvas vagy, ennyi meló meg idegeskedés után olyan szép vagy

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ágikának meg Jankának boldog hóordulót!

én levágattam a hajam, mert hamarosan hullani fog

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jaj, tényleg, boldog hófordulókat!

sok progi: mi néha anyukámnéknál alszunk Budakeszin, ha ott van az unokaöcsém, akkor egy másik szobában az ágyon, meg a kocsiban, meg mindenhol... holnap is barátozunk egy teljes napig, utána szilveszterezünk... karácsonykor két helyszínen is voltunk, közben autózás, ilyenkor mindig kelteni kell, mert jól bealszik, aztán nem hízik.

Szóval Petra süvöltő? Lehet ám, hogy nem mindig van oka! Meg lehet, h a feje fáj, csak nem tudja elmondani... TEhát nem mindig van oka... Szerintem.
Nekünk humana ha start tápszerünk van, abból is rögtön három dobozzal... Bírta a Vili:) az anyatejet meg ímmel-ámmal iszogatja cumisüvegből! Fene a jó dógát!!!

Ciripke, köszi a linket. Szegény Vili, lesz itt nyekergés! 8)

Zenekar: valami jó név kéne! :D :D

KépKép
1macsek

Szevasztok!
MAcsek! Eddig spéci a zenekarunk: Ciripke énekel, én pikulázom, Te gitározol (?), mint egy építőtábor-zenekar! :lol: (Már ha rajtam kívül tudja azt valaki, h milyen az! :lol: )
És Ti is szilvesztereztek? Oszt hogy? Nyomod a pezsgőt és Vilivel ropod? :lol: (Na jó, komolyan is válaszolhatsz!)
Andi! Férjem órája? A 3,5 milkás omegára gondolsz? Hát nem írt elég szívhez szóló levelet a Jézuskának, mert nem kapta meg! :lol: :lol: :lol: Így örült másnak! :wink: (parfüm, dvd, könyv, szivar... 8) ) De még egy órával lógok neki! :wink:
Janka nevében köszönöm a köszöntést!
Ágikának boldog hófordulót! (Mogyo, dobjál egy kis hurkát! Én úgy ennék valami finomat! Az idén eddig csak elég vacakokat ettem! :? )
És nem lehet parfümöt? Hát, akkor ez gáz! Mert én használok! Igaz keveset! (De hát mindennek van illata, szaga! Nem? :? Nem élünk illatmentes világban! Vagy rosszul gondolom?)

Kép
ermoni

Sziasztok,

pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Jutta, az Espumisan nemadás nálunk asszem 2 nap múlva hatott. Most úgy tűnik, hogy 2 naponta fog kakilni, akkor viszont annyit, hogy kifolyik a pelusból :lol: Dokinő szerint akkor kezdjünk aggódni, ha 4napig nem kakil. Dehát Ciripke Marcija 2 hétig nem kakilt :roll: És a kamilla teáról is lebeszélt, azt mondta, csak feleslegesen izgatja a belét. :shock:
Normaflort csak akkor szedtünk, mikor antibiotikumot kapott.
Párod nagyon ügyi apuka! :wink:
Szegény,még ez a mensi ügy is :( Azt a lefejt tejet elteszed? Vagy ilyenkor üvegből se eszik meg?

Móni, én kaptam könyvet Karira. Az egyik a Kismamák pácban, gondolom jókat fogok röhögni rajta. Olvasta valaki?

Szopi: Panka szerencsére eszik, nemtom mi lehetett vele, csak 1 szopinál fintorgott. Ilyenkor kicsit úgy érzem, mintha földbe taposná az egomat. :?

Gabci, Te most kezdted a hozzátápit? És sütőtökkel kezdted?
Panka tegnap se lelkesedett az almáért, lehet,hogy tényleg nem erőltetem még. Majd 1 hónap múlva megint megpróbáljuk. Vagy próbálkozom a levével, ahogy irtátok.

Ciripke, most kinek van milye, hogy tortát sütsz? Asszem valamit nem olvastam elég figyelmesen.

Jolka, csini vagy az uccsó pocis képen, és hát a szülőszobásat asszem te nyered, de ezt már akkor is mondtuk :wink:

Macsek, szép kis súlya van már Vilkonak is, és remélem megnyugodtál végre, hogy visszajött a tejci! Látod, ügyes vagy!

Képzlejétek, Panka éjjel 3 óránként kelt és evett! Mivanmost??? Visszafejlődünk vagy mi???
Na el, mert már nyekereg, majd még jövök!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi:
nem vagy ronda!!!!!!
Házi feladat: napi 100x leírni, h szép vagyok, jó anya vagyok!!
Tanárnénik ( ugye Móni? :) ) ellenőrzik majd :wink:

Jolka:
én is emlékszem a képre. :)
Csak úgy sugárzol :)

Andi:
mi is mászkálunk sokat, ilyenkor Lilla is kicsit nyűgösebb, de szerencsére bárhol elvan. :)
Képek, mint mindig, most is szupik. :)
Tényleg, mikor lesz a nagy nap? :)

Szilveszter:
mi megyünk. :oops:
Anyum lesz a gyerekekkel.
Mondjuk Lilla ugye éjjel alszik. Kaja 10 körül majd hajnali fél7, és 10ig alszik. Szval igazából nem is kell nagyon vele lenni. :)

Jutta:
:( szopi, de hidd el Dorka tudja, h mi a jó neki.

Móni:
fűtésünk már ok. :)

Ajándékok:
kaptam zsír porszívót. Hát az valami szupi. :)
A régivel 2 naponta porszívóztam, ezzel 1 hete. :oops:
Mikor a szőnyegen először használtam csíkot hagyott.
Pedig sokat takarítok, mert betegesen rendmániás vagyok. ( sztem nem, apa szerint igen. :oops: )
Szval nagyon tuti. :)
Meg könyvet, tusfürdőt, rucikat .

Kép
Kép
h@jni

Zsu:
én is karira kaptam a Kismamák pácban, még nem olvastam. :)
Majd egyszer, mondjuk jan. végén, mert apától kaptam egy utat. :)
A másik könyv meg: Anyósok városa. ha-ha. :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

bocsika hogy így el vagyok veszve! de vannak gondok és azért nem jöttem eddig!
a nagyfiam beteg lett és sajna a kicsi is elkapta tőle és sajna a szopi sem megy így neki csak ha lefejem neki de akkor megissza még ez a jó!!!
szóval annyi gyógyszert kaptunk hogy szinte sajnálom a drágámat hogy ennyi gyógyszert kell kapnia!!!
de szerencsére nem lázas és tud pihenni is!!!

andi!
gratula a gyűrűhöz bár igazából én még nem nagyon vagyok képben de majd igyekszem megtudni rólatok több mindent ha lehetséges!
az ikrek nagyon édesek!!!
és ha nem személyes megkérdezhetem hogy hogy jöttek össze spontán vagy nem???? bocsika ha nem publikus!!!!

nagyon szépek a babák és a pocakos meg szülőszobás képek is nagyon aranyosak!!!!

friss kép Balázsról:
Kép

majd jövök még és akkor visszaolvasok és írok mindenkinek!!!!
sziasztok!
tündi23

sziasztok
gondoltam ma gofrit sütök :-)
megcsinálom a tésztát beleöntöm lecsukom a tetejét és villámlás ,no comment úgy ahogy volt kiégett az egyik fűtőszál.serpenyőbe sütöttem ki,ma vissza is viszi a párom :evil:

Tündi
nagyon aranyos Balázs

Hajni
szenzációsan csinike vagy,miniszoknya :shock: illa tündérbogár Marcus pedig gyönyörűséges srác még mindig :-)

anyósok városa? jól hangzikMóni

parfüm:módjával inkább a hajamra fújok kicsit,nekem kell imádom :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?