Sziasztok!
Jaaaj, sajnos a képekre megen nem tudok reagálni, a sz*r monitor miatt, de nemsokára lesz új!
Tegnap temetés, ma keresztelő. A keresztelő nagyon szép volt, csak elfelejtették időben kinyitni a templomot, és ezért fél órát ácsorogtunk kint, amikor végre bemehettünk a jéghideg templomba
Vilkó átaludta az összes rendezvényt, meg a vízcsorgatást is (meg volt melegítve a hideg miatt), meg utána a Rádayban a pizzázást is. Mindenki mondta, h milyen jó, kiegyensúlyozott baba
Majd meghívjuk őket délután vendégségbe, mert mostanában ám nálunk is napireneden van két szoptatás közötti nyűglődömnemnyugszommegsemmitőlordítok műsorszám.
Drága nagymamit eltemettük. Nem tudtam sírni, csak picit, mikor behelyezték az urnát. Pedig azt hittem, majd most... Mert eddig Vilkó miatt nem nagyon tudtam.
Voltunk hivatalos mérésen ééééés:5050 gramm, azaz 23 dkg hízás!
A tej elég jól visszajött, a múlt héten csak lefejt tejet kapott pótlásnak.De éjszakánként újból kétszer kelünk. Jaaa, és minden kaja után mérek:))
Andi: olvastam vhol, hogy délutáni/esti időszak kicsit cinkes a csecsmőknél, h nagyokat nyűglődnek meg ordítoznak. Lehet, h ez van nálatok. Néha ok nélkül is sírnak, vagy kisírják magukból a feszkót. Mi is elég sokat visszük, és már én is gondoltam rá, h kevesebbet kéne. De mire kevesebbet vinném, már kinő ebből a korszakból (remélem).
Gabci: apukád, jaj
valszeg nem tud a paráinkról... miért kéne hogy husosabb legyen Ádika? Szerintem jól van ő úgy ahogy van, mert jó hosszú baba! A párod nagyon figyelmes! Nem is az a lényeg, h te hogy érzed, hanem, hogy ő milyennek lát téged, és ezt Ádika is érzi! Popper Péter mondta, h a legjobbat azzal teheti egy apa a fiának, hogy ha szereti az anyját. Na. Szép gondolt. A pappbácsink meg azt mondta, h minden szeretet, amit egymásnak adunk, áldásként hull a gyerekre, ez is tetszik.
Móni: együttfürdés vhogy nálam sem nyerő. Bár egy nagyobb kádban már talán... Tök jó lehet sok népdalt tudni! Én egyfolytában énekelek Vilinek, de olyan baromságokat, kár, h nem tudok többet... Bezzeg a szovjet himnusz meg intgernacionálé az megy
Mogyo: nekünk is ilyen miki ruhánk van! Karácsonykor volt nagy csodálkozás! mikikor nem volt még jó a méret.
Vilkó egyre bénábban tartja a kezét, januárban még a neurológia előtt elmegyünk gyógytornászhoz.
Mennem kell, mert Noldi taknyos, Vili meg nyomja a délutáni/esti műsorszámot. És különbenis jó sokat írtam