Új privát üzeneted érkezett!

Babicskó!

Igen ,nyitottam egy babásat!felettünk van! :lol:
Felvetettem és a többiek jónak találták!Így a babás dolgokról ott tudunk beszélgetni ami esetleg bántaná azokat akik itt vannak!

Zsibima!
Nem a régi,csak felújítva!Majd leírom!
Vendég

Hali csajok! Eszméletlen hírem van, nem találtak nálunk semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elméletileg nem hordozzuk a betegséget, így nincs esély az ismétlődésre! Annyira el voltam keseredve, mert erre nem számoltam, de Isten meghallgatta az imámat! Viszont a következő terhességnél nagyon oda fognak figyelni! jaj csajok én annyira boldog vagyok! mostmár mindent bele lesz! :lol:
Vendég

Baba! Nagyon örülök a jó hírnek!
Mindent bele!
Nemsokára jöhetsz eggyel feljebb is!
És minden rendben lesz! :lol:
További szép napot!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Sokáig vívódtam írjak e nektek...hiszen már nincs miről...de hát ez a topic pont erről szól...
November elején 14+6 hetes terhesen veszítettem el babámat. A baba szíve megállt valószínüleg az erősen vérző haematómám miatt.Több mint 1,5 év után fogant meg és sajna nem tudtam megtartani Őt...a dokim bíztatott, hogy túl vagyunk a nehezén, de ekkor lett a baj... 40 fokos folyamatos láz...és jött a félreérthetetlen hír...Meg kellett szülnöm, majd műszeres befejezéssel zárult...

Ma már elfogadtam-amennyire lehet- és mivel a mensim 4 héttel a műtét után megjött, kicsit megnyugodtam és reménykedek ...

A lényeg van egy egészséges gyermekem! Őt se volt könnyű "kivárni", mivel előtte egy méhenkívüli terhesség keserített el, ami az egyik petevezetékembe került...

Most tele reményekkel várom az Új Esztendőt!!!! (és veletek ha nem baj)

Kép
merszi

Baba, ez zseniális, fantasztikus, annyirea örülök neked. Remélem tényleg hamarosan már a fenti topikba irogatsz.

Merszi, nagyon nagyon sajnálom, de biztosan olvastad és a többiek is biztosan megerősítenek, hogy a legjobb helyen vagy. Itt mindenben kapsz segítséget, de a következő babát nektek kell összehozni. :wink:
Hidd el a következő év jobb lesz. Csak azzal tudlak bíztatni, amivel magamat is, hogy ha magunk mögött hagyjuk ezt az évet a sok tragédiával együtt, akkor minden csak jobb lehet.
wruska

Szia Merszi!

Nagyon sajnálom ami veletek is megtörtént, de legalább tudjátok miért volt a baj. Mi nem tudjuk, csak annyit, hogy méhen belüli oxigénhiány, mi a 39.héten szültük meg halva a kisfiúnkat.

És egyáltalán nem baj, hogy velünk reménykedsz az Új Esztendőben, hisz ezért vagyunk itt egymásnak!

Rólunk: sajnos betegek vagyunk mindhárman, Martin náthás, meg köhög, apa nagyon náthás, kicsit köhög, én meg nagyon köhögök és kicsit vagyok náthás. Szép kis ünnepekenek nézünk elébe, de remélem addigra enyhülni fog. Így nem tudom mikor tudok jönni, de azért jelentkezem majd.

Mindenkinek nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Merszi! Nagyon sajnálom! :cry:
Sok kérdést akartam neked feltenni de meggondoltam magam!
Már a múltkor megfogadtam,hogy nem olvasok ide bele,mert nagyon sokan lettetek!
De nem bírom ki !
Mindig jövök és vele az újabb para is!
Úgyhogy ne haragudjatok de most egy időre elköszönök!
Szeretettel várok mindenkit a fentebbi topicba!

És ezúton szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS MÉG BOLDOGABB BABÁS ÚJÉVET KÍVÁNNI!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok mindenki! Én így szeretnék Kellemes Ünnepeket kívánni:

"Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra.Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!"

Kép Istentől
wruska

Baba-nagyon-nagyon-nagyon jóóóóó híííír!!!!!!!!!!! :D :D :D

Merszi-gyere nyugodtan, és írd ki magadból a bánatod!!! Itt mindenki segít neked, ha szükséged van rá, és tud, sokszor az is elég az embernek, ha leírhatja mi bántja, mert a család nem mindig alkalmas arra, hogy megértse mi játszódik le bennünk. Mi pedig mindannyian tudjuk sajnos...
Írod, hogy a gyermeked előtt is volt gond, most reméljük a következő terhességedből szintén egészséges baba fog születni! Hány éves a kicsid?? Fiú-lány? Gyere, írjál, bár most szerintem mindenki ezerrel karácsonyozni fog, de én mindennap be fogok nézni!

Ibm-ne parázz!!! Nem lesz baj!!!

Aki már nem jön annak: nagyon boldog karácsonyt kívánok!!!
Aki még jön, azzal úgy is "találkozom" még...

Wruska- ez szép... :D
Vendég

Szió!

Köszönöm a hozzám intézett kedves szavakat!
Tudom mindannyian átmentetek , akár sajnos többször is azon v. hasonlóan amin én...
Azt hiszem elég erős vagyok, hogy feldolgozzam a velem történteket. Egyszer már sikerült és most is úgy érzem beletörődtem, túléltem.

A 39. héten történt tragédiához chrissyy , nagy erő kellett ! Minnél közelebb vagy a szüléshez annál nehezebb feldolgozni.
Bennem a fiam (és persze a férjem) tartja a lelket és bízunk továbbra is. Ők olyan kis bújósak... :D

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK !
merszi

köszi csajok! aranyosak vagytok! bele adunk apait anyait! :lol:

merszi

sajnálom a babádat! :cry: jó hogy ott a fiad! biztos sokat segít ! könnyebb így! remélem az élet kárpótol téged is! én is csak ebben bízom. nekem a 23. héten kellett megszülnöm a kislányomat, de nekem első baba lett volna :cry: ide gyere bátran, írd ki a fájdalmadat! nekem is sokat segít!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Merszi, sajnálom ami történt. Most is azt érzem, mint minden új ember érkezésével - és természetesen magammal kapcsolatban is, hogy IGAZSÁGTALAN AZ ÉLET! De ennek ellenére is reménykednünk kell a szebb jövőben, abban, hogy teljesül a kívánságunk és lesz gyermekünk.
Tudom, hogy mindenkinek aki ezen a topikon van, szomorú és nehéz karácsonya lesz, mert mindenki másmilyen karácsonyra számított. Az én kisbabáim már három hónaposak lennének és tőlük kellene hogy hangos legyen a ház. De csend lesz.....

Mindemellett a lehetőségekhez képest mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres új évet kívánok!
Bíznunk kell, hiszen remény nélkül nem lehet élni.
tücsökbogár

Sziasztok!

Voltam tegnap dokinál,minden eredmény negatív lett.Hála az égnek.

Még mindig nem jött meg,53 nap telt el a műtét óta.Rá is kérdeztem h mi van.Kérdezte voltunk e együtt,meg h védekeztünk e.Mondom igen-igen.Na akkor nézzünk uht...láttak már iylet.Hát kicsit meg is örültem,de mondom lehetetlen...Hát nem is látott senkit :wink:

Na ha megjön akkor bele is akarok vágni amint lehetséges...

Mindenkinek boldog karácsonyt!!

annus11

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Vendég

"A távoli hegytetőn csillag táncol a havon,
A szobákban gyertya sejlik sötét alkonyon.
A kályhában parázs ,mintha álom lenne,
Karácsonyfát körülállják békességbe csendbe.

Messziről lágy harangzúgás úszik át az éjen,
Betlehemi csillag gyúl ki fenn a magas égen,
És felhangzik tisztán ,halkan , kórusban az ének,
Szívünkbe beköltözik lopva a szentlélek!!!"

Kellemes Karácsonyt kívánok nektek!!!!Henka

KépKép
henka76

Sziasztok Csajszik!
A nagy készülődés közepette,gondoltam benézek...

Baba!
Ez szupi hír,veled örülök :wink: Akkor mostmár hajrá!!! Drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön!

Tegnap a párommal annyira belelendültünk,hogy "megfeledkeztünk"a védekezésről...Már eltelt 4hónap a szülésem óta,de a doki 6hónap szünetet ajánlott (vagyis,hogy védekezzünk). Egy kicsit aggódom,hogy nem lehet-e baj ebből,mert még semmilyen vizsgálatot nem csináltattam,hogy tényleg rendben vagyok-e. Vagyis 6 hetes kontrollon voltam,minden OK volt és azóta is jól vagyok.Amúgy a ciklusom 14.napja volt tegnap,úgyhogy még bármi előfordulhat...

Mindenkinek Kellemes Karácsony kívánok és reménykedem,hogy jövőre sokunknak boldogabb és babázósabb karácsonyunk lesz!
Üdv.Zsu
susisusi

SziÓ!

Igaz közel a karácsony, de azért még témázok kicsit...

Nektek milyen volt az első mensi a műtét után?
Nekem 3 ciklust kell kivárnom,2 hetesen voltam kontrollon. Akkor mindent rendben talált a dokim. 4 héttel a műtét után jött meg, de elég light-os volt (elötte 2 héttel peteérésre utaló jelek voltak-én mindig megérzem). Erősebb szokott lenni, és el is húzódott egy kis csipp-csöppel 8-9 napig.Talán majd a második "szabályosabb" lesz.
merszi

Sziasztok!

MINDANNYIÓTOKNAK SZERETNÉK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNNI ÉS EGY SOKKAL BOLDOGABB, TERMÉSZETESEN BABÁS ÚJESZTENDŐT!
JA, ÉS PERSZE +TESZTET A FA ALÁ!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek: Ági

Kép
Vendég

Merszi- nekem az első menstruáció a 35. napon nagyon-nagyon erős volt. Soha nem volt még ilyen. Tegnap jött meg másodszorra 28 nap helyett 30-ra nagyon furcsán, napokig barnáztam előtte, rosszul voltam mintha terhes lennék, mellfeszülés, erős hányinger volt, és most is alig vérzem. Úgy látszik mindenkinek más...

Annus- remélem minél előbb bele tudtok vágni... :D

Zsu-4 hónap várakozás szerintem pont elég (sok) volt...szupi ha ti is belevágtok... :D

Tücsökbogár-igen ez nehéz karácsony lesz, de remélem jövőre jó hangos lesz a házatok!

Lányok lesz itt nagy "babaeső" jövőre!!! :D :D :D Mindenkinek ezt kívánom!!!
Vendég

Merszi! Szia!

Olvastam a másik topicban, ami veled történt, akartam irni rá, de nem találtam a megfelelő szavakat... szerintem nem tudtam volna kifejezni, amit a gondolataimban megvolt, hogy mennyire sajnálom.... :( De ha már itt vagy, akkor kicsit jobban vagy talán... Nagyon sok erőt kivánok neked!!!!!! (Most valahogy könnyebben jönnek a szavak, szerintem akkor az nagyon friss volt, hogy bármit irjak....)

Ági
Vendég

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!
Vendég

Pumpóka!

Aranyos vagy! Nem is lehet erre mit írni/mondani. A lényeg, hogy már jobban vagyok, beletörődtem és tele vagyok reményekkel.
Sőt egy kicsit előre is szaladtam gondolataimban, már azt számolom, hogy február elején lesz meg a 3. mensi, aztán hajrá...

Az idő begyógyít mindent. Igaz nem olyan rég történt, de hiába kesergek rajta nem változtat semmin! Ezért csak előre nézek!
Most pedig készüljünk egy boldog karácsonyra, és a jövő évire is , amit már pocakosan vagy már babával a kezemben élhetek/élhetünk meg!

Teljenek kellemesen karácsony napjai mindanyiótóknak!
merszi

Sziasztok!
Megint eltüntem egy jó időre, és most ismét itt vagyok. A múltkori megérzésem nem jött be, nekem nem csak az igazi télapó jött meg :cry:
Ez a hónap nagyon huzós volt, egy étterembe jártam segíteni rendezvényekre dolgozni. Ezt úgy képzeljétek el hogy szinte minden nap, mert nagyon sok év végi rendezvényt tartanak náluk. Így idő szinte semmi nem volt, de ma már nyugi volt, próbálom kipihenni ezt a hónapot!
A lényeg!!!! Mindenkinek szertenék Békés Boldog Karácsonyt kívánni! Akinek esélyes teszteljen szenteste, hátha a Jézuska megajándékozza :lol:
Egy nagy ölelést küldök mindenkinek :D

Kép
mutyurka

Áldott,Békés Karácsonyt Mindenkinek!!!

Kép

Panni és családja

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket, Boldog Új évet és Baba esőt szeretnék kívánni.

Puszi mindenkinek:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

sziasztok!
Én is mindenkinekboldog karácsonyt kívánok!!!!! :lol: :lol:

az újakat üdvözlöm. Reméljük januártól minden jobban alakul.

nekem sem jött még meg a második mensi, viszont peteérésem meg van (pont ma), úgyhogy biztos lesz akció ma este :)

Vigyázzatok magatokra!!

pusz: Lei
lei

KépBékés boldog karácsonyt kívánok!
Vendég

szióka!

Mennyi idő alatt készül el a szövettani eredmény? Nov 14-én műtöttek és még semmi eredmény ( a méhenkívülimnél előbb volt ).Gondolom ezt tovább vizsgálják. De meddig is? Igaz sok mindent nem tudok majd meg belőle...a doki szerint.

Nekem is 24-én volt PE-m de még nem akciózhatunk.. :( , azért már ez is jó jel. Addig vágom a centit mint anno a leszerelő katonák... :P
( a vonalzó szerint holnap lenne PE-m, de elöbb volt)
merszi

Kép

Merszi!
Szerintem ezt kórháza válogatja.Nem kapkodják el!
De a dokidnak sajna igaza van!Sokat nem fogsz megtudni belőle! :(

Többiek???
Vendég

sziasztok!

merszi: hát a szövettanból sajnos nem nagyon derül ki semmi általában. de azért jó tudni, hogy ha megvan. Remélem, az ünnepek alatt kicsit regenerálódott a lelked.

baba: örülök a jó hírnek és drukk, hogy minél hamarabb sikerüljön újra.

ibm: hogy vagy/vagytok? és ne parázz, nem lesz semmi baj!!!

wruska: veled mi van? jobban vagy kicsit lelkileg?

annus: amint megjön, utána HAJRÁ!!!!

Mindenkinek sok pihenést kívánok! És ha addig nem találkozunk már, akkor BUÉK!!!!

Ciaó: Lei
lei

Sziasztok!

Szia Lei!

Bár megígértem magamnak,hogy nem olvasom egy darabig ezt a topicot,de mivel láttam,hogy te vagy az utolsó hozzászóló elolvastam!
De szigorúan csak a tiédet!
Most egész jól vagyunk köszönjük!
Nagyon jól csak gyorsan eltelt a karácsony!
Holnap kell felhívnom a dokit,hogy mi újság,mert ugye leépítettük a Duphastont és minden oké!
Jan 7-én lesz afp, 8-án doki!
Hányinger kitartó,tegnap még hánytam is,de ma egész tűrhető!
Nagyon szorítok neked! Remélem nemsokára felteszed a ++++++++tesztet!
Ha sikerül és sokáig nem jövök küldj egy privit vagy írj eggyel feljebb!!!!!!

KÉRLEK!!!!!!!!

Köszi

Pussz

Kép

Kép
ibm

Halihó!

Igen-igen tudom, hogy a szövettani eredmény nem hoz változást, de ezzel "lezártnak tekinteném agyban az ügyet". Bár azt hiszem sikerült túltennem magam az egészen. Nem visszafelé, hanem előre kell néznem, és így is vagyok vele.Egyébként nekem az ok nem kérdéses: A haematóma a bűnös.

Úgy érzem teljesen regenerálódtam, mind testileg, mind lelkileg. Inkább az izgalmak dolgoznak már bennem, a következő lehetőséget várom az élettől, egy új élet kezdetét...

Éppen most foglaltunk le egy wellnes hétvégét februárban családostul. A nagy regenerálódás és felfrissülés után jöhet a próbálkozás...
merszi

Sziasztok, szia Lei,

hát a lelki felépülést sajnos eléggé visszavetette a karácsony. Most találkoztunk mindenkivel a családból és persze mindenki igyekezett kifejezni sajnálatát, amitől azt éreztem, hogy akést amit belémdöfött az élet, most még meg is forgatják a "szeretteim".
Fent voltunk a sógornőmnél is, ők február elejére várják a kislányukat. A babaszoba berendezve várja a csemetét, és kicsattannak a boldogságtól. Én meg karácsonykor szépen álomba sírtam magam.

Eddig annyira természetes volt, hogy irányítom az életem. Minden úgy történt, ahogy akartam, elterveztem. Na nem gondolok nagy dolgokra, de azért mégis úgy éreztem, hogy a magam élete, és az irányítás a kezemben van. Aztán jött a pofon és most mintha kihúzták volna a lábam alól a talajt. Hiányzik a kisbabám. Arra gondolok, mi lenne most, milyen vizsgálat következne...

És az sem segít, hogy még minden olyan bizonytalan. Még nem jött meg a műtét után a vérzésem, tudom, hogy a régi rendszer szerint holnap lesz esedékes és ez korántsem jelenti azt, hogy meg is kell jönnie, de azért reménykedek. Mert ez azt jelentené, hogy viszonylag hamar regenerálódtam...

Én jövő héten megyek a szövettanért és vizsgálatra vissza a kórházba. És én is a jövőre próbálok csak koncentrálni, arra, hogy három menzesz után már mi is próbálkozhatunk, de az mikor lesz már? És különben is mire jó a 3 hónap? Mit jelent a 3 hónap? A műtéttől számított három hónap, illetve vérzés, vagy az első vérzéstől számított 3 hónap és 3 vérzés. Basszus.

Bocs lányok, de most nagyon magam alatt vagyok, de végre itthon vagyunk a saját kis kuckónkban, távol a család zajától és hamarosan belevethetem magam a munkába is és az majd segít, hogy teljenek a napok és gyógyuljanak a sebek.
wruska

Sziasztok csajok! Én is nagyon magam alatt vagyok! közeleg a január, mikoris Hanna született volna, egyre szarabbul érzem magam, totál k.o. Majd jelentkezem, ha egy kicsit összeszedtem magam. Millió puszi mindenkinek!
Vendég

wruska!

Én ugyanezeken mentem át mint te! És egyszer csak megkönnyebbültem...
Féltem találkozni a rokonokkal és a munkahelyemet is nagyívben kerültem. Ahányszor találkoztam rokonnal, annyiszor folyt a könnyem patakokban, pedig próbáltam erős lenni. A munkahelyemre remegő lábakkal, fal fehéren, összerándult gyomorral mentem, és úgy éreztem mindenki engem sajnál...ez így is volt de elmúlt. Napról napra erősebb és vidámabb lettem. Nekem segített a társaság. Nem említette fel már senki a történteket...a tém tabu. Szerencsére nagyon kevés ember tudta, hogy babát várok, azt hiszem tudat alatt sejthettem valamit... (bár így kaptam az ócska poénokból is: "azt hittem már terhes vagy, olyan rég láttalak, "azt hittem már gyesre tettek", stb) Túléltem!!!

Hidd el Te is felülkerekedsz majd a történteken, lehet ez most hihetetlen és távolinak tűnik, de így van! Az első mensi ill. PE engem megnyugtatott.Lehetek és Te is lehetsz még anya, majd meglátod! Én kisebb eséllyel (egy vezetékkel), de tele reménnyel várom a jövőt!

baba8!

Te még nem próbálkozhatsz, vagy még nem jött össze?
Azt hiszem én szerencsés voltam, a második terhességem már megvolt mikor az elsőt szültem volna.A harmadik terhességemre viszont több mint 1,5 évet vártam és sajna elveszítettem. Talán majd negyedszerre ismét sikerül! (így kétgyermekes anyuka lehetek).
merszi

Sziasztok Lányok!

Először is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket és jövőévi boldog pocakosodást kívánni.

Sajnos csatlakozom baba8 és wruska hozzászólásához, ugyanis mint ahogy sejtettem engem is visszahúzott egy kissé a karácsony. Esténként általában én is álomba sírtam magam. Az a helyzet, hogy még mindig nagyon hiányzik az én pici kis Bodzám.

Baba8!
A mi babáink egyidősek voltak, ugyanazt érzem a januárral kapcsolatban mint te.

Na jó, nem gerjesztem tovább a szar hangulatot, holnap elutazunk 5 napra, remélem az majd segít terelni.
puszi
Koncsita

koncsi

Sziasztok!!!

Kitartás mindenkinek!

Nálunk is sokan kérdezték h mikor jön a baba....nem sokan tudnak a vetélésről,szerencsére.De így még nehezebb volt válaszolni h szeretnénk e babát.Hát persze h szeretnénk,majd úgyis szólunk időben....

Szerencsére minden oké nálunk,persze még mindig nem jött meg...kezd idegesíteni!Van itt olyan akinek a műtét után nagyon sokára jött meg?El lehet indítani ezt is?Vagy mi?

Tesómnak most volt 4 hónapos a legkisebbik,annyira aranyos :lol: Próbálok koncentrálni arra h minnél elöbbb nekünk is legyen egy csöppség!

Sokkal boldogabb új évet kívánok mindenkinek,annál ami most van!

annus11

Sziasztok

Szeretnék hozzátok csatlakozni.

Sosem gondoltam volna, hogy valaha én is ide fogok tartozni. De sajnos ilyen az élet, ezek a megpróbáltatások.
Magamról:
29 éves vagyok, van 3 gyönyörű gyerekem, és férjemmel úgy döntöttünk hogy jöhet a negyedik baba. Nekem a fogamzásgátló után mindig gondok vannak, nem történt ez másképp most sem. Mivel nem jött meg utána 50 napig így norculuttal meghozta a doki, majd szedtem a clostylbegitet, ezután lett egy 31 napos ciklusom,majd a következő hónapban egy 47 napos, ami peteérs nélküli volt, de magától jött meg. Majd októberi hónapban szintén closty uh középidőben, nem volt érett tüsző, majd rá egy hétre még is, akkor fogant a mi kis drágánk, aki végül meggondolta magát, és a 7. héten itt hagyott minket.
Ez mult hét kedden derült ki, és csütörtökön volt a műtét mivel magától nem ment el, sajnos műtéttel kellett elvenni. A karácsonyunk szörnyű volt, legalább is az enyém. Mások azt mondják nem kell vele foglalkozni majd jön a következő. De én nem tudom ezt így felfogni, nagyon hiányzik.
gabi1

Sziasztok!

Sajnálom,hogy mindenki ilyen szomorú! Kép
Bár tudom,hogy akit veszteség ér,annak mindíg jobban fáj így ünnepek alatt!Én is voltam így!

De a következő év biztosan sokkal jobb lesz! Kép
Kívánom,hogy így legyen!
És így is lesz!Ez tuti!
Nemsokára jöttök a másik topicba! :lol:
Vendég

Gabi!

Hát te is itt?
Sajnálom,hogy itt találkozunk újra! :cry:
Ezt pedig ismerem,hogy nem kell vele foglalkozni!Ezerszer hallottam ezt a 3 év alatt amíg Zalcsiért küzdöttünk! :evil:
Meg a van már úgyis gyereked,legyél boldog azokkal című mondatok! :evil: Ölni tudtam volna!

Gyere ide gyakran,itt nagyon rendesek a lányok!
Vendég

Merszi, biztosan én is bizakodóbb lennék, ha már próbálkozhatnánk, de a műtét után még nekem sem jött meg, igaz még időm van bőven- az orvos szerint, mert december 7-e óta még nem telt el 30 nap sem.

Itt mindenki kivárta az időt amit az orvos javasolt? Nekem 3 hónapot (3 ciklus) mondott, de a kórházba majd még ezután kell mennem.

Kép
wruska

Sziasztok!
Wruska:nekem is 3 ciklust mondott a doki,a próbálkozásig,de nekem a vérnyomásomtól is függ majd.Szerintem ajánlatos kivárni!

Gabi:sajnálom hogy te is ide kellet hogy gyere.Elhiszem hogy nem volt szép karácsonyod.Nekem is a 7.hetes volt a babám,és nekem sem ment el magától,pedig véreztem és görcsöltem is.Úgyhogy műtét lett a vége./bár a kedves főnököm szerint "ez nem műtét!"/
Nekem is mondták sokan hogy itt a fiad ,vigasztalódj vele,de az nem olyan!!Ő is itt volt velem volt,és már nincs.Karácsonykor gyújtottam érte gyertyát.És remélem hogy egészségesen minél hamarabb újra közénk jön.A lelki dolgokhoz idő kell.

Baba8:Neked is kitartást a lelkiekhez,bízzál és meglásd újra hozzád érkezik egy kis élet!!Én ezt kívánom mindannyiunknak!!

Merszi:jó hogy már egy kicsit rendbe jöttél,látom erős csajszi vagy te is!!!Csak így tovább!!Biztosan segít a társaság csak sajna én nem tudok visszamenni dolgozni,épp ma mondta a főnököm nem tart igényt rám ha nem megyek azonnal vissza.Még nem vagyok jól 2 és fél hete volt az abortusz,magas a vérnyomásom is,és most azzal járkálok az orvoshoz.De szerinte ezt munka mellett is be lehet állítani!!Na jó nem hergelem magamat tovább ezzel.Majd lesz valahogy.

KépKép
henka76

alziza igen sajnos itt találkozunk.
Henka igen tudom, emlékszem rád a 2008 nyári topikból, nagyon sajnálom hogy veled is ez történt, sokat drukkoltam akkor neked.

Álmomban sem gondoltam hogy velem is ez lesz. azt hittem hogy 3 gyerek után velem ilyen nem fordulhat elő. Hogy is lehettem ilyen naiv.

Most már egy kicsit jobban vagyok, bár a mai napom KO volt. Egyedül voltam otthon, aztán jól kisírtam magam.
8-án megyek kontrollra. Nekem a dokim azt mondta hogy márciusig biztos hogy nem ír fel clostylbegitet. Azt nem mondta hogy addig nem is próbálkozhatunk, majd rákérdezek tőle. Legszivesebben már rögtön kezdeném, tudom hogy akkor fogok teljesen megnyugodni ha újra a pocakomban lesz egy baba.
gabi1

Gabi- sajnálom a veled történteket, de a legjobb az én tapasztalatom szerint, ha jól kisírja magát az ember. Én nagyon megkönnyebbültem tőle! Pedig nem vagyok egy sírós típus, de amióta (okt. 17.) a műtét miatt kisírtam magam, azóta sokkal jobb. Most már nem a múltra gondolok csak a jövőre...ezt kívánom neked is!
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindekinek kellemesen teltek az ünnepek!

Baba8 és többikek: Tényleg nehéz az a hónap, amikor megszületett volna a baba. Nekem májusban született volna, én is magam alatt voltam, júniusban viszont kiderült, hogy újra terhes vagyok.
És nyilván a vetélés előzménye miatt sokkal jobban vigyázok a mostani babára és magamra.

Tehát fel a fejjel és mindent bele!

babicskó

Sziasztok!

Nekem is most születene meg a pici akit el kellett vetetni :( de a sors vagy Isten kegyelméből könnyebb átvészelni a pocakomban egy egészséges babával!!

Gabi!

Sajna üdv itt :(
Én is úgy éreztem hogy velem a 2 problémamentes gyerek után nem érhet rossz...aztán derült égből a villámcsapás volt amikor el kellett vetetnünk a picikét 6 hetesen mert elkaptam egy komoly vírust és beteg lett volna a baba...szal én is azt éreztem h ilyen csak másokkal fordul elő... :(
És én is csak azon tudtam gondolkodni hogy mikor sikerül a következő és tudtam ,hogy csakis akkor fog a lelkem helyrejönni...és így is lett!A testem tudta hogy minél előbb siekrülni kell és a műtét utáni első mensi után ismét terhes lettem és most itt a pocaklakóm :wink:

Ja és ismerős az a duma hogy:"ott van a két szép gyerek!Foglalkozzam azzal..."az agyamra mentek...

Kívánom hogy minél előbb sikerüljön a baba!!!!!! :wink:

Wruska!

Nekem a doki m azt mondta a nagykönyvekben min.6 hét van írva a műtét vagy vetélés után..ezt azért illő kivárni...a 3 hót protokoll miatt is mondják általában....sokat ismerek aki nem várta kis a 3 hót csak a 6 hetet és simán terhes lett és egészséges baba született!

Mindenkinek kitartás és babesőt(először teszt-esőt :wink: ) kívánok 2008-ra!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny: én is hallottam már több féle verziót.

Talán azért mondták nekem a három hónapot, mert terhes is addig voltam, neked meg azért a hat hetet, mert te addig. De hát elég sok a talán.

Szinte azonnal nekivágnék szívem szerint, de az eszem azt mondja, hogy ne kockáztassak és várjak, mert azt nem tudom, hogyan viselném el, hogy ha megint elveszíteném.
Mindenesetre időnk még van eldönteni, hogy mikor vágjunk neki és rágörcsölni sem akarok.

Több orvos is azt mondta, hogy az első vetélés után nem végeznek el semmilyen vizsgálatot, mert ez még belefér a " természetes" kategóriába - basszus. Na mindegy, nem bosszankodom.

Olvastam a Gynevac-ról is, ezt is megpróbálnánk - amit olvastam és hallottam róla, azt gondolom, ártani nem árt. Ti tudtok róla valamit? (www.gynevac.hu)

Mindenesetre most jó lesz, hogy eltelnek az ünnepek, így egy kicsit beindul a normál ügyemenet - munka, lakáscsinosítás, egyéb elintézni valók és közben jön az enyhülés.

Azt gondoltam betervezek egy kis extra pihenést is még így a télre. Hallottatok már a Natura Présházról? Isteni hely, tényleg olyan, mintha egy kicsit visszautazna az ember a múltba, amikor még minden nyugodtabb volt. Csak egy kicsit lássátok, hogy többek között miről is álmodozok

Kép :D
wruska

Wruska- én csak jót hallottam a gynevacról, én is akartam(ok) venni de úgy tudom most nem lehet kapni...

Én nem hallottam erről a helyről, de ahol nyugalom van az csak jó lehet! :) Én is vágyom valami ilyesmire.

Lányok elárulok nektek valamit, amit nem szoktam elmondani senkinek. Én minden szilveszterkor pontosan éjfélkor szoktam kívánni valamit magamnak a következő évre. Eddig mindig (utolsó pár évben) egy kisbabát kívántam! Ami ugye nem jött össze. Most annyira a béka feneke alatt vagyok lelkileg, hogy én már nem is tudom, hogy akarok-e gyereket egyáltalán... De hogy éjfélkor nem ezt fogom kívánni az szinte biztos...
De nem akarok nagyon negatívkodni szilveszter előtt...

Mindenesetre mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, mert lehet hogy már nem jövök!

És annak aki szeretne (a többség) egy gyönyörű, egészséges kisbabát!
Vendég

Wruska!

Hát nem hinném hogy annak köze van hogy te 3 hós terhes voltál én meg 6 hetes a várakozáshoz...
Sztem annyi hogy nekem nem vetélés volt hanem elvetetés,szal nekem nem volt gond a magtapadással...de nem csak ez...egyszerűen minden orvos másként ítéli meg vagy ilynek,nem?!
Persze nem kell lelkapkodni,egyébként is mindenki másképp dolgozza fel,valakinek egyszerűen több idő kell mind fizikailag mind lelkileg,valakinek meg kevesebb...

Azért az újabb próbálkozás előtt nem ártana egy hormonvizsgálat,hogy nehogy megint baj legyen.
A Gynevac-ról én is hallottam már,sokan nagyon esküsznek rá!!
Sztem a Fogamzás/alatti topicoc közül valamelyikben(nem tudom pontosan hol)bővebben tudnak segíteni a lányok,nézz szét,ott elég profik :wink:

Tényleg nagyon szép lehet ez a hely :wink: én is úgy elmennék valahova...de ze most csak álom :cry:

Majd ha megszületik a pici és eltelik 3-4 hó,tuti elmegyünk Alsópáhokra a babás.hotelbe!Már voltunk kétszer,annyira-de annyira szuper az is!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok

Én is rákérdeztem a dokimra hogy hormonvizsgálat lesz e, de azt mondta hogy nem fogunk rögtön ezzel foglalkozni, és megbízom benne, már 11 éve járok hozzá.
És azt hiszem szinte biztos vagyok abban hogy a rengeteg betegség okozta ezt az elhalást. kétszer egymás után volt hólyag hurutom. Úgy kezdődött hogy hasmenésem volt még október elején, aztán lett belőle egy hólyaghurut, amit augmentinnel kezeltek azért hogy hátha van baba és akkor nehogy baj legyen, augmentin meg lehet terhesség alatt is. Azután az augmentintől lett egy gombám, amit kezelt a nőgyógyász. Aztán rögtön rá novemberben újra előjött a hólyaghurut, de akkor véres volt a vizeletem. Elmentem a házidokihoz, és mivel előtte voltam uh-on akkor nem volt semmi érett tüszőm, hiába voltam középídőben így megvoltam győződve róla hogy nem vagyok terhes, így felírt egy másik antibiotikumot a háziorvos. Amit az utolsó nap nem szedtem már be mert mintha éreztem volna hogy nem lehet. Hát igazam volt mert középidő után 1 héttel volt ovuláció és akkor fogant a baba, majd amikor a beágyazódás volt akkor megint előjött a hüvelygombám, akkor már csak olyan krémet írt fel a dokim amit lehet tehesség alatt is. És ez még mind nem elég, a terhesség 6. hetén iszonyú beteg voltam, gennyes torokgyulladás, igaz hogy gyógyszert nem szedtem csak teáztam, meg c-vitamint szedtem.De én úgy gondolom hogy ezt a sok megpróbáltatást már nem bírta ki a kicsi drága.
De azt godoltam hogy majd ha megyek akkor megkérem a dokimat hogy erre a sok betegségre való tekintettel csináljon egy kenetet hogy van e valami baktérium.
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?