Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

meli jobbulást kislányodnak, remélem már jobban van!


én is az alapos terhesgondozás mellett voksolok, de azért néha égnek áll a hajam.:)

terhesgondozásról jut eszembe, nem jön be a margit szülészetének oldala, pedig onnan szoktam lelesni milen vizsgálatra kell majd mennem... itt állok tudatlanul.:)
így kénytelen leszek jövő héten már dokimhoz is elmenni.:)
meglepi-baby
 
 


ja és igen, két fiú után egy lány...:) boldog vagyok nagyon.:) pedig el se tudtam képzelni, hogy nekem lányom legyen, mindig is inkább fiús anyának tartottam magam.:)
meglepi-baby
 
 


Sziasztok!

Én is azt hallottam, hogy 300 000 ft lesz a margitban egy szülés. A számlát a kórház adja, ezen felül kell fizetni a dokinak, a szülésznőnek ...stb. Azt számoltuk a férjemmel, közel 500 000ft lesz egy szülés! Ki bírja ezt kifizetni!?
Kérdés! A Lévárdi főorvos úr vállal szülést? Kérlek segítsetek! Detti
kau. detti
 
 

 
 

kau.detti, na az szép lenne. mi ennyit nem fogunk fizetni, akkor lemondunk a margitról, ennyire azért nem ragaszkodom a kórházhoz. ennyiért akár már a telkibe mehet aki akar.
meglepi-baby
 
 


Sziasztok!
elnézést, hogy így "ismeretlenül" betolakodom a topikba, de szükségem lenne a segítségetekre. A Szt.Imrében fogok szülni (most már bármikor jöhet a baba) de úgy tűnik a dokimat pár napra helyettesíteni fogja egy Dr.Szigethy Adrienn nevű orvos. Tudnátok róla infót írni, milyen emberileg, mik a módszerei, és egyáltalán? Fiatal, vagy idős? Mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban? azt meg nem is értem, hogy fog ő egy másik kórházban helyettesíteni, de biztos így van ez rendjén...
Köszi előre is a segítséget mindenkinek,
Mamula

Oli
mamula
 
 


Meglepi-baby
Telki kontra Margit: ha a Margit ugyanúgy állna fel, mint volt, akkor a Telki és a Margit között óriási lenne a különbség! Telibe nincs PIC, hanem viszik másik kórházba a bábát, ami annyira nincs a köztudatban!!!!!! :x
Számomra a 300.000,- sem megengedett! :?

Mamula
Sz. Adrien egy fiatal orvos, én első szülésem után többször találkoztam vele a Margitban. Egy nagyon határozott, karakán nő. Úgy fogja a Sz. Imrében a dokidat helyettesíteni, hogy ő is ott dolgozik mióta megszűnt a Margit kórház. De ha minden igaz, majd jön ide Myra és még többet mond Neked, mert ő nála szült. :)
nikcsi
 
 


Szia Nikcsi, köszi szépen a felvilágosítást, minden infó jól jön, és a gyorsaságodat nagyon díjazom. nem is tudtam, hogy megszűnt a Margit kh - én leragadtam a Szt.Imrénél...

Myra - ha van időd akkor kérlek írj majd pár sort Szigethy Dr.nőről.
Köszi előre is,
Mamula

Oli
mamula
 
 


Helló, Lányok!

Réka lányom teljesen rendben, az egyéjszakás lázat nem követte semmi, viszont a szájában észrevettünk egy félig kibújt bazi nagy örlőfogat.... szóval ez okozhatta a lázat :roll:

Detti!
Én is Lévárdihoz járok, ha valóban lesz februártól szülészet a Margitban, biztos elvállal. Azt viszont kivettem a szavaiból, hogy a Jánosba nem vezet le egy szülést sem (nyáron volt ott néhányszor, elég negatívan nyilatkozott erről).
De a 300 ezer az rengeteg, ha tényleg ennyi az annyi, akkor nekem is másik kórház után kekk majd néznem :(

Kép
Kép
meli30
 
 


Meglepi-baby!

Háááááááááát, a fiúk után tényleg más lesz lányos anyukának is lenni, pl. gyönyörű kis ruhákba, szoknyába lehet öltöztetni a kis angyalkát :lol:
Én mindig sajnáltam elpakolni a nyári kinőtt kisruhákat... hátha a pocaklakó még tudja hordani... :wink: , remélem jövő héten kiderül -ez is meg a ciszta-mizéria is- :roll:

Kép
Kép
meli30
 
 


Apropó!
Tud valaki valamit Magenheim doktornőről... ő melyik kórházban van :?:

Kép
Kép
meli30
 
 


Nikcsi!
Megnéztem a M. Rita topikját, ugye te írogattál még a nyáron oda?
Akkor talán már tudod is, hogy a doktorő már a Honvédban van :?: Vagy még nincs :?: :shock:

Kép
Kép
meli30
 
 


Hahóóóóóóóóóó...........valaki..................

Cas! Rég voltál gépközelben, minden ok? :roll:

Kép
Kép
meli30
 
 


Jujjjjjjjjj, most nézem Cas vonalzóját............ csak nem szülünk?! :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


Hahó!
Még egyben! :)
Ma voltam UH-on, minden oké, végre megfordult a leányzó! :)
Viszont már most több, mint 4 kg ... :shock:
Mi lesz velem?! :D

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Ügyi lányod van!!! :lol: :wink: Biztos "kint" is ilyen szófogadó lesz! :lol:
A súlya ..... hmmmmmmmm, asszem be lennék szarva, pláne az esetleges császár gondolatától :shock: :roll:
Különben meg szerintem az utolsó napokban már alig rántanak magukra néhány dekát.

A lényeg, hogy megfordult, sokan szültek már ekkora babát, ne félj, könnyen meg fogod szülni, úgy is azt mondják, hogy a második csak úgy "kipottyan"... :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


sziasztok.:))

cas egyben még, vagy már babázik vajon?:))

meli, ciszta ügyben történt valami? megnézték? remélem már fel is szívódott!!:)

januárban állítólag eldől a margit sorsa, véglegesen, merthogy a hírek szerint februárban már be is indul a szülészet. tb térítéses lesz, részben térítéses, vagy magánszülészet. hát kíváncsi vagyok nagyon.

én pedig sose gondoltam volna, hogy épp a harmadik gyereknél fogok olyasmiken idegeskedni, mozog-e eleget, miért nem mozog, stb, qazt hittem lesz egy nyugis terhességem tapasztalt kismamaként, hát tévedtem.:) én már csak akkor nyugszom meg ha ez a baba a kezemben lesz, tiszta hülye vagyok.:)
meglepi-baby
 
 


Meglepi
Még egyben! :)
Harmadik terhesség: áh, én már több helyen olvastam, hogy az elsőnél marhára magabiztos az ember (PERSZE, hogy egészséges a gyerek, PERSZE hogy simán kihordom, PERSZE hogy simán megszülöm), a másodiknál már egy csomó kockázattal tisztában van (így sokkal többet is parázik), a harmadiknál (sokadiknál) meg már egyenesen retteg, hogy minden oké lehet, mert ha kétszer már volt mázlija, akkor nehogy most üssön be vmi! :D
Margit-szülészet: hát én már csak drukkolni tudok nektek lányok, hogy a szép, új és MEGFIZETHETŐ Margitban szülhessetek álmaitok dokijainál! :)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
Teljesen igazad van! Az én fejemben is mindenféle rémkép megfordult már. Bár ma egy kicsit megnyugodtam, amikor láttam uh-on integetni és a szívét is hallhattam.
Gyors és könnyű szülést kívánok! :D

Kép
Kép
Kép
parapet
 
 


Helló Lányok!

Ciszta ügyben sajnos semmi jóval nem szolgálhatok. Hétfőn 9-re mentem az I-es klinikára, 11.40-kor jöttem ki :evil: . A margitos diagnózist megerősítették, uakkora a ciszta, mindkét oldalon, holnap megyek magzatvízvételre, hogy kizárják a kromoszóma-endellenességet.
Nagyon be vagyok szarva, és FÉLEK :( :( :(

Kép
Kép
meli30
 
 


Cas, teljesen igazad van, én sem paráztam az első terhességemnél feleennyit sem. Rékát levittük vidékre a nagymamihoz néhány napra, a holnapi hasbaszúrás után 2-3 nap fekvés, pihenés ajánlott.
Neked meg kitartást még erre a néhány napra, eeesetleg órára :wink: , és ha addig már nem jelentkeznél be, nagyon könnyű, csodás szülést kívánok Neked!!! :)
És baromira irigyellek, hogy már itt tartasz! :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.


1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Köszi, lányok, a jókívánságokat, remélem beválnak! A holnapi hidegfrontban reménykedem, hátha elindul tőle a kisasszony! :)
Bár hétfőre vagyok csak kiírva, de annyira szeretnék már túllenni rajta, és a kezemben tartani végre épen, egészségesen! :roll:
(Hihetetlen, hogy még most is be tudom magam paráztatni... :()

Meli
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!! Sok erőt és kitartást kívánok a vizsgálathoz, és a legjobbakat az eredményekhez!!!
Majd jelentkezz, ha tudsz!!!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


sziasztok!

cas, drukkolok a hidegfrontnak.:)

meli, sok erőt az amnióhoz, mire megjön az eredménye szerintem a cisztáknak nyoma se lesz, drukk-drukk-drukk!!
érdekes, hogy téged elküldtek amnióra, engem anno utamra bocsájtottak azzal, fel fog ez szívódni, menjek 3 hét múlva, ennyi. hálistennek igazuk lett.



szóval nem egyedi, hogy többedik gyereknél méginkább aggódik az ember??:) megnyugodtam kicsit, tényleg képes vagyok összevissza idegeskedni, bár az a helyzet, erre rá lett segítve, na de majd ha megszületett a baba elmesélem, addig inkább nem. :roll:

viszont fizikailag ezt a terhességet viselem szinte a legjobban, kutya bajom, pedig ugye harmadik, idősebb is vagyok, és mégis.:)
meglepi-baby
 
 


Cas!
Sokat gondolok Rád, mivel én is így, december 22-re voltam kiírva Rékával, és paráztam, nehogy a kórházban kelljen karácsonyozni.
Aztán a 38.héten a vizsgálat után a dokim megkérdezte, lenne-e kedvem szülni :?: :shock: kb így nézhettem rá... ugyanis tejesen el volt vékonyodva a méhszájam, bár fájásokat nem éreztem. Megállapodtunk, hogy elnapoljuk ezt a nagy eseményt, várunk, hátha magától beindul...de pénteken azért menjek be a cuccaimmal, mert megindítja. Így pénteken bementünk apával reggel, ugyan kicsit szivárgott a magzatvíz, de repesztettek rajta, és mindennel együtt 5 óra múlva december 16-án 14.45-kor a kezemben tarthattam az egészséges babucinkat...annyira aranyos volt...érdeklődve nézelődött, felmérte a helyzetet, végtelen nyugalom áradt belőle. A bent töltött 4 nap alatt egyszer hallottam sírni.
Most vasárnap lesz ennek 2 éve... szinte el sem hiszem, annyira repül az idő :roll:
Úgyhogy, Cas, remélem Te is a karányonyfa alá tudod majd tenni a Ti kis Angyalkátokat!!! :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


Meglepi-baby!
Nem tudom, a ti esetetekben hány mm-es cisztát találhattak.
Nálam az a gond, hogy mindkét oldalon van 6-7-8 mm körüli. A dokim azt mondta, 1 cm fölöttivel van probléma, ill. esetemben a kétoldali cisztánál felmerülhet a 18. kromoszóma rendellenesség, ami kb 1%, ezért volt indokolt az amino. :(
Örülök, hogy nálatok minden ok, csak így tovább! :wink: (nem szándékozol egy vonalzót feldobni :?: sosem tudom, hol tartasz)

Kép
Kép
meli30
 
 


Egyébként, Lányok, mindenkinek kellemes karácsonyi készülődést kívánok! :wink:

Kép
Kép
meli30
 
 


Casékhoz ma jött a gólya! Gratula! :lol: 3900 gr és 52 cm mindketten jól vannak. :lol:
nikcsi
 
 


Mamula
Szólok Myrának, bár most a lánya beteg, éjszaka is alig alszik, esetleg írjál neki itt pü-t, írd be, hogy Myra és neki megy.

Meli
"a fiúk után tényleg más lesz lányos anyukának is lenni, pl. gyönyörű kis ruhákba, szoknyába lehet öltöztetni a kis angyalkát" Na igen nekem olyan fura lesz a szép kis ruha után fiút öltöztetni, a pelenkázáskor pedig lesz ott valami a lába között. :shock:
Igen, én írtam a Magenheim Rita topicjába. Drnőhöz egyenlőre csak a magánjába járok, már nincs a Sz. Imrébe - ha jól tudom, és a MÁV kórházban van.
Casnak írod: "sokan szültek már ekkora babát", hét Sebi se volt kicsi. :?
Mi volt tegnap magzatvíz vételen? Hol csinálták? Milyen volt? Eredmény? :?: :shock:
Rékának sok boldog születésnapot és ajándékot! Nem irigylem szülinap, karácsony (én is ebben a cipőben járok 12.23). :oops:
nikcsi
 
 


Niki!
Megköszönném, ha ki tudnád nyomozni nekem, hogy valóban a MÁV-ban van-e a doktornő. Az az igazság, hogy akármennyire is rajongok a dokimért, annyira bizonytalan a Margit kórház jövője, és adja Isten, hogy az amino eredménye ok legyen, ezek után fel kell készülnöm mindenre. Ha a kiírás előtt bármi történik velünk, és még nincs kész a Margit szülészete, hová a francba menjek :?: :shock: :roll:
Szóval, érdekelne a Máv és a Honvéd is, mint lehetőség (és még közelünkben is van mindkettő). Amikor Rékát szültem a Margitban, sok jót hallottam a doktornőről, első látásra is szimpatikus volt.

Különben Cas-t nem akartam ezzel megbántani, csak bátorítani szerettem volna... :oops: , bocsi, ha rosszul sült volna el! :roll:
Azt sem tudtam, hogy Sebi milyen paraméterekkel született.

A magzatvízvételről annyit, hogy kb 40 perces várakozás után (közben szétb...tt az ideg, nyakonfostam egyszer a WC-t) bejutottam, pocifertőtlenítés, érzéstelenítő injekció, és már rögtön vágták is belém a gigantikus szívótűt, kb 1 percre. Utána 10 perc üldögélés a padon, aztán irány haza.
Mondtam apának, hogy utálom ezt a helyet (SOTE I-es női klinika), olyan, mint egy "vágóhíd"...rengetegen vannak, semmi emberség, futószalagszerűen megy minden, szóval apa is "belekóstolt" szerdán, és osztotta a véleményemet.
EREDMÉNY: kb jövő hét vége, he nem telefonálnak ok, ha telefonálnak, nem. :?: :?: :?: :shock: nem értem ezt sem, hiszen nem egy egyszerű vérképeredményre várok, hanem a gyerekem életéről van szó!!! :evil:
Naná, hogy mi telefonon érdeklődünk majd, ha tetszik, ha nem.

Réka nevében is köszi a jókívánságot!!! :)

Gyere gyakrabban, ha tudsz! :wink:

Kép
Kép
meli30
 
 


Cas!

Nagyon sok boldogságot a babátokhoz, sok tejcsit kívánok! :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


casnak gratulálok, szép nagy baba lett!:)
meglepi-baby
 
 


meli, gondolom már túl vagytok az amnión, ugye szerdán mentél?

pihenj sokat. úgy tudom, ha 2 hétig nem jelntkeznek akkor minden rendben! drukkolok neked nagyon! nem fognak jelentkezni!:)

nekünk tényleg nem volt ekkora, "csak" fél centis, és csak egyik oldalon. de nem lehet baj! hallottam olyanról is akinek a babájának még születése után is megvolt egy ideig a ciszta, utána szívódott fel, és egészséges.

nekem ez az időjárás a halálom. gyógyszert alig merek bevenni, a fejem annyira fáj, hogy 2 napja csak fetrengek, amúgy is migrénes vagyok, de ez most brutális volt.

remélem mindenki jól van.
és hú de irigylem cast. olyan jó neki, hogy már kezében a baba.:)
most kifejezetten jó, hogy a két előző császár miatt nem kell kivárnom a 40. hetet, 38-nál meg kell születnie kisasszonynak a doki szerint, türelmetlen vagyok, örülök neki...:) 2 hetet megspórolunk.:)

ja igen, vonalzó... nem tudom hogy kell feltenni, ahhoz meg nagyon lusta vagyok, hogy utána nézzek... :oops:

most 21-22 hét körül tartok. kisebbik fiamnál mindig pontosan tudtam, nagyfiam szorgalmasan számolgatta, most nem, így néha utána kell számolnom.:)
meglepi-baby
 
 


Szia Meglepi-baby!

Ja, ja, túl vagyok rajta (kb.3 hozzászólással fentebb leírtam bővebben), és hát egy pozitív dolog, képzeld, nem kell 2 hétig rágnunk a kefét, elméletileg a jövő hét vége felé már van eredmény :)

Ennél a terhességemnél én is sokkal érzékenyebb vagyok a frontokra, nekem is volt migrénem, de akkor még a gyógyszer sem segített, csak borogattam, csak borogattam.... :(
Azt mondta anno a védőnőm és a dokim is Rékával való terhességem idején (sőt Czeizel doki is a TV-ben), hogy ha nagyon gáz, nyugodtan be lehet venni egy gyógyit, nem lesz baja a babának... persze az első 3 hónap alatt mellőzni kell. És nem Cataflam-ot zabálni :) Advilhoz nyúlok, ha nagyon muszáj.

Vonalzó ügyben pedig szívesen segítek, én is elszarakodtam vele egy ideig, de összejött. :wink:

Casnak valóban gyönyörű karácsonya lesz, a legszebb ajándékot most ő kapta közülünk!!! :oops:

Na, fel a fejjel, megyek lasan apával lufikat fújni, 10-re galoppozunk a tortáért,
RÉKA MA 2 ÉVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


Meli
Én legközelebb csak januárban megyek drnőhöz, esetleg azt tudom ajánlani, hogy Te irj neki egy e-mailt. :wink:
Meg szerintem mihamarabb el kéne dönteni, mert 1. a végén még az is lehet, hogy annyi kismamija lesz, hogy nem tud vállalni, :oops: 2. félidő után nem szívesen vesznek át - egyik doki sem. (Anno 20 hetesen váltottam drnőre, de nem mondta 100%-ra, ezért végig kicsit bizonytalan voltam. És előtte volt másik doki, aki kerek perec megmondta nem vesz át 1. attól a dokitól, 2. félidősen.)
Már lassan meg lesz az eredmény! :shock:

Fájdalomcsillapítás: szoktam tűrni, de a foghúzás (10. hétben), majd szájsebészeti gyökéreltávolítás nagyon maradandó marad számomra. Reggel húzták ki a fogam, de. nem volt szájsebészet, du. visszamegyek és el akartak hajta, mert nem volt időpontom. :x A doki meg csak győzködött, hogy nyugodtan szedhetem bármelyik fájdalomcsillapítót, csak előtte ne a gyógyszertárból jöttem volna, ahol nagyon alaposan utána néztek :?: :!: :evil:
nikcsi
 
 


Niki
Nekem is ismerős ez a fogászati manőver :evil: Nekem egy gyökérkezelt fogam fölött kialakult egy gyulladás, szóval júliusban kihúzták a beépített fogcsonkomat+kalapáccsal rásegítettek, mert nem akart kijönni :twisted: azt hittem, hogy beszarok :!: :!: :!: Mindez csak azért, mert annak idején amikor gyökérkezelték, nem csinálták meg rendesen. :evil:
De Veled ellentétben "szerencsém" volt, még nem voltam várandós, így kaptam fájd.csill. szurit :shock:
Bár jelen pillanatban inkább vállalnám ismét, hogy "verjék szét a fejemet", csak a babám lenne egészséges :roll:

A dokinővel kapcsolatos infókat előre is köszi, ma este megyünk Lévárdihoz, remélem több infóm lesz a jövőt illetően.

Kép
Kép
meli30
 
 


Meli
Érzéstelenítő injekciót kaptam, de a délutáni fájdalomcsillapító hatása nélkül este kemény volt, meg másnap is. DE szerencsére nem gyulladt be. Nekem is gyökérkezelt fogam volt, már akkor éreztem, hogy nem okés. :evil:
Doki: okés, kíváncsi leszek. De ha még most is bizonytalan (márpedig a helyzet az - szerintem), akkor keresd fel a drnőt most és biztosítsd be magad!
nikcsi
 
 


Niki
A legfrissebb infóm: 2008 jan.1-jétől a kórház, mint Margit kórház megszűnik, és 3 összevont budai kórház egyikeként megy tovább itt is az ellátás, csak az intézmény neve változik. Ami keringett a levegőben, hogy talán februártól újraindul a szülészet.... nos, IGEN, méghozzá januártól. Arról viszont januárban döntenek, hogy teljsen OEP finanszírozott, vagy valamennyit a szülőnek is kell fizetni. Az biztos, hogy NEM MAGÁNszülészet lesz, hanem a János szülészeti kapacitásából osztanak ide ágyakat (hahahaha..... ezt már a hülye is tudta áprilisban, hogy képtelen lesz a János ennyi szülést bevállallni :evil: , de hát okosabb emberek ülnek a Parlamentben :twisted: )
Egy szónak is száz a vége.... maradok a dokimnál.

Ami a babusunkat illetti még nem akarok semmit elkiabálni, de ma voltunk a 4d-s uh-n, szinte teljesen felszívódtak a ciszták, és KISFIUNK lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira boldog vagyok...... és megkönnyebbült :lol:
Holnap azért telefonálunk a klinikára.
Most pedig vár a konyha, sütöm a gyümölcskenyeret!
Tegnap Rékával mézeskalácsot csináltunk....majd' megzabáltam.... nagyon lelkes és kitartó kukta volt! :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


sziasztok lányok!


meli, ez nagyszerű, mondtam én neked, mire megjön az amnió eredménye a ciszták már el is fognak tűnni!:) szuper, nagyon örülök, nagyon drukkoltam neked.:)
és gratulálok a kisfiúhoz!:)




a margirtól köszi a híreket, jónak tűnnek, legalábbis abból a szempontból, hogy nem magánkórház lesz. aztán majd meglátjuk, bár bevallom őszintén egyre inkább idegesít ez a bizonytalanság, hogy nem lehet tudni semmi konkrétumot.
de talán így nem kell orvost, kórházat keresni az utolsó hetekben...


ha már nem jönnék mindenkinek boldog, békés, nyugis karácsonyt kívánok!:)
meglepi-baby
 
 


Meli
Nagy-nagy gratula az jó eredményhez, és a kis kukishoz meg pláne! :D

Mi jól megvagyunk, Csilla egy angyal, éjjel alszom is, lassan megírom a szüléstörténetet is, és ha kész belinkelem.
A dél-pesti kórház szülészete pedig szuper, ha a Margit kórház szülészete nem úgy alakul, ahogy szeretnétek jó szívvel ajánlom mindenkinek! (Egyébként még külsőre is nagyon hasonlít a Margitra, viszont egy kicsit haladóbb szellemű, mint a Margit volt pl. szoptatás terén, ami nekünk nagyon jól jött...)

Addig is egy kép a gyerekekről:
Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas,
gratulálok! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


cas, gratulálok nektek ehhez a szép, formás kislányhoz!:)

nagyon aranyosak együtt a gyerekek, az ilyen tesós képek annyira imádnivalóak!:)
meglepi-baby
 
 


Lányok, köszönöm mindegyikőtöktől a sok energiát, nagyon jól esett! :oops:

Cas!
Gyönyörü Csilla baba, és olyan jó nézni a két lurkót... Sebi asszem el fogja kicsit kényeztetni az ő kis hugicáját, már most dagad a büszkeségtől!
Még egyszer gratulálok mindkét! gyermekedhez!!! :lol:

Kép
Kép
meli30
 
 


Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok!

Kép
Kép
meli30
 
 


Én is kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt. :lol:
nikcsi
 
 


Köszi a gratulákat lányok!
Utólag is (és továbbra is) kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
Bocs, hogy csak ritkán jövök, de először a sebes bimbók, aztán 2 mellgyuszi, most meg némi tejválságból adódó szinte folyamatos szopizás miatt alig tudok jönni. :(

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


sziasztok!

remélem, nektek kellemesebben telt a karácsonyotok, mint nekünk.
23-án már dögrováson voltunk, és ez szentestére majd másnapra fokozódott. sikeresen benyaltuk az influenzát, hát nem is tudom, részletezzem-e, de ne egy kis sima megfázásra gondoljatok... inkább hagyjuk, horror volt, na... de már jól vagyunk, túléltük.:)
mondjuk ettől függetlenül azért mindennel megvoltunk, gyerekek örültek, minden ment a maga rendjén és útján, szóval mondhatjuk, rutinosak vagyunk párommal, már fél lábon is végig tudunk csinálni egy karácsonyt.:)


meli, nektek lassan meg is van az amnio eredménye, nem?

cas, kitartás, hú azért ez a sebes mellbimbó és mellgyulladás nem hangzik valami jól... (hálistennek ezek engem eddig, a két fiúval elkerültek)

tejválságra szedsz valamit vagy csak sűrűbben szoptatsz? ami nekem bevált az a ricinus communis ch5 vagy ch9 homeopátiás bogyó, napi 3x5. sokmindent próbáltam, ez volt a legjobb.

mindenkinek boldog, békés, sikerekben gazdag új évet kívánok, ha addig nem jönnék már!
meglepi-baby
 
 


Cas!
Nálam már a kórházban sebes lett a cicim, annyira szívta a kicsi lányom, meg hát nincs is annyira kiálló bimbóm, szóval mi bimbóvédővel szopiztunk, réka egyszer sem problémázott miatta.
Hallottam valami hiperszuper (gondolom az ára is az lehet) tejserkentő kapszuláról, sokan dícsérik, asszem More Milk Plus neve.
Remélem megoldódnak a szopis gondok..... mert nincs is annál jobb dolog, mikor ott szuszog a ciciden a baba és elégedetten kortyolgat :lol:

Meglepi-baby!
Sajnálom, hogy lebetegedtetek! :(
Igen-igen, megvan az amino eredménye, fentebb(dec.21-én) már kiveséztük :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
meli30
 
 


B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
meli30
 
 


meli, úristen, nem lehetek ennyire terhelt agyilag!! tényleg írtad az amniót, ne haragudj, azt hittem csak uh volt még, az amnió eredménye később jön. szerintem agyamra ment valami, ne haragudj!:)

nagyon örülök az eredményeidnek, akkor mostantól hátradőlhetsz.:))

irigyellek nagyon, én max majd akkor nyugszom meg 100%-osan ha már kezemben lesz a kicsilány.
jövő hét pénteken megyünk 4D UH-ra, nem akartam ilyen hamar menni megint, de nem bíííííírtam ki...:)) kérdeztem páromat mit szólna hozzá, és rábólintott, szóval megint megyünk győrfihez és meglessük a kislánykánkat.:)
meglepi-baby
 
 


Sziasztok!

Annyira jó idő van, sokat "tudunk" korcsolyázni. :lol:
Kép
nikcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?