Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen itt laknak ők is csak érdekes ,hogy az utca egyik fele Helvécia a másik meg Kecskemét és így ők a Kecskeméti felén laknak de kb.3 km tőllünk!Apu jön értünk !
Még nem merném amugy busszal bevállalni Kecskemét majd tavasszal akkor már nagyobb lesz a csaj és hamarabb mehetünk csavarogni!


Kép
mogyoland
 
 


Kriszti: apával tudtál már beszélni?



Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mandula: Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT ÁDI babának!!!

Lányok: kicsit el vagyok veszve, nagy volt a készülődés, sok volt a teendő! A szenteste szuper jól sikerült!
Gyors helyzetjelentés!

Ajándékoknak nagyon örültek a fiúk, Bence azóta is folyamatosan Percy-vel és a vidámparkjával játszik! Tegnap majdnem éjfél volt, mire lefeküdt! Együtt játszottunk vele, végigversenyeztettük az összes vonatot, hogy ki gurul a legmesszebbre, és Percy nyert!
Daninak nagyon tetszik a kutyus, és a fát is ámulva nézte. Ja, a kutya a Kajla nevet kapta Bencétől!
A beigli is és a muffin is sikerült, a vacsi fincsi volt, csak Bencének volt már nagyon besózva a feneke! Nagyon várta az angyalkát!
A férjem örült a szerszámoknak! Én meg kaptam memóriakártyát az új telcsimbe, és egy 250 db-os puzzle-t, amin a kis pasijaimmal vagyok látható! Gyorsan ki is raktam! Nagyon szupi!
Ma apuék voltak itt, meg anyukám nővéréék! Nagynéném egész du bent játszott Bencével, meg a vonatokkal! Miután elmentek, még megszánkóztatta a keresztapja!
Holnap egész nap rokonlátogatás! Szóval megint nem leszek!

MIndenkinek további jó ünneplést!

Kriszti: Remélem Azizka már sokkal jobban van? Nálatok mit szólt a kutyushoz?
Ja, és neki is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Mogyó: Ez tök jó! Szerintem klassz dolog az együttfürdés!

Noémi: HOgy te milyen vigyori egy csajszi vagy! :D Ja, és nagyon jó k a képek!!!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Nagrbi: köszi szépen! :D
Örülök, hogy jöttél, én már hiányoltalak! :D
Bencének ez már igazán ünnep, ő már érti, és örül az ajándékoknak. Biztos nagyon édes. Akkor Daninak tetszik a kutyus, nem csodálom, olyan szép színes! :) Aziznak is, de egyelőre csak harapdálja, meg néha véletlen megnyom valamit, de nem annyira érdeklik a nóták. :lol:
Aranyos lehet a puzzle! Ti akkor még járjátok a családot! Mi nem megyünk sehova, és már nincs is karácsonyi hangulatom. Nekem igazán csak a szenteste a karácsony.

Mogyó: megértelek, én sem buszoztatnám Azizt, főleg nem ilyen időben! Igen, beszéltem a férjemmel, már többször is, bár az interneten nem hajlandó, valahogy belülről, és nagyon mélyen útálja. :shock: :lol: Így fizethetjük a jó sok telefon számlát. :roll:
Aziz elég cefetül van, alig bír levegőt venni az orrán, bár egész jól aludt ehhez képest. Szerintem most van a nátha "mélypontján", ennél már csak jobb lehet! :(

Szép napot Mindenkinek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Aziznak gyógypuszit küldök! Szegény kis Manócska...

Mogyó, remélem, tényleg nem kapott el Ágika semmit. :roll:
Fürdés: hát egy élmény lehet! :D Lehet estére én is ráveszem apát... :wink: (bár nem hiszem, hogy nagyon rá kell majd beszélni... :lol: )

Nagbri, Bence már tényleg jobban értékeli a karácsonyt... De már ezek a pindurok is látják, hogy valami nem olyan, mint szokott lenni... :wink:

Bendének a fa tetszik a sok fénnyel, na meg nem érti, miért került a kanapé egy kicsit arrébb... :lol: Viszont a sok jövés-menést nem nagyon csípi, és így estefelé iszonyú nyűgös mindig. A család meg azt hiszi, mindig ilyen... :roll: PEdig nem, csak egyszerűen a megszokott napirend egy kicsit (nagyon) felborult, és mindig megyünk valahová, vagy legalább 8-10 ember van nálunk. Ilyenkor már nem bánom, ha vége lesz az ünnepekenek... Pedig imádom a karácsonyt, csak most Bende miatt egy kicsit nehezebb, mint máskor... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Hát igen Ágika is eléggé lefáradt és nem kellet ringatni tegnap meg tegnap előtt sem! :lol:
Hát nálla is volt .hogy kibukott és orditott mert valakinél mindig volt és csak az apja tudta megvigsztalni!

Hát a keresztlányom influenzás most mondták mert tegnap voltak ügyeleten vele hát remélem nem kapta el a lány.Szerintem csak kijött volna rajta!

Aziz hogy van?


Hát Ágikának is a fa tetszik nagyon bár nállunk nem borult fel a szoba csak annyi hogy az ágyon fürdettem tegnap mert apa dolgozott mert az asztalon van a fa!Amin szoktam fürdetni!


Kép
mogyoland
 
 


Boldog Uj Evet kivanok minden ismerosomnek!!!! Sajna nem tudok utanaolvasni a tortentkeknek,meg nem is tudok irni ennel tobbet.Nagy a keszulodes a Szilveszterre.Kicsit megfaztam en is meg Atticy is,de remelem,h.hamarosan hejrepatanunk. :lol:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kép
Érdekes ez a csomag

Kép
Hű, egy csörgő!!!

Kép
Kismikulás beájult!

Kép

Első vízbe rakás ennyire tetszett neki!


Kép
Apa lába milyen nagy!
Kép
Itt meg élvezem a pancsit!


Kép
mogyoland
 
 


Kép
Érdekes ez a csomag

Kép
Hű, egy csörgő!!!

Kép
Kismikulás beájult!

Kép

Első vízbe rakás ennyire tetszett neki!


Kép
Apa lába milyen nagy!
Kép
Itt meg élvezem a pancsit!


Kép
mogyoland
 
 


Hú kétszer ment el!BOCSI!

Mano: A két hapsi fürcsizett együtt?
És ,hogy tetszett nekik?

Kriszta: Azizka ,hogy érzi magát remélem jobban van már?


Timcike. remélem ti is hamar jobban lesztek!BUÉK nektek!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Ágika, de édes! :D Akkor nem kapott el semmit, hála. :D
Nálunk az együtt fürdés elmaradt, mert egy kicsit hamarabb rájött Bende, hogy éhes, és rohampancsi volt... :roll: De ami késik, nem múlik! :D

Timcike, jobbulást nektek!
Na meg nagyon jó szilveszteri bulit! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Hát remélem hogy semmi baja a csajszikámnak !
De néha van nálla olyan ,hogy ugy ébred fel ,hogy sírva!Nállatok is van ilyen!
Előbb is felébredt és rámnézett és sírva fakadt!

Kép
mogyoland
 
 


Minden beteg babócának gyors jobbulást!!!

Kriszti: Köszi a hiányolást! Kicsit el vagyunk veszve így az ünnepekbe, olyan sok helyre kéne menni! Holnap is megyünk,és még mindig nem végeztünk.
Tényleg, Bécs megvolt már?

Mogyó: Szupik ezek a képek, gondolom apa legalább annyira élvezte mint Ágika!
Nálunk is kapott csörgőt Dani, és nagyon tetszett neki! Na meg az összes ajándék, Bencéről már nem is beszélve!
Tegnap megkapta a lepkefújó elefántot, na meg a hiper-szuper távirányítós autót, aminek olyan hangja van, hogy lakásban nem is lehet vele játszani! Amúgy szuper!
Szóval tegnap jól el is fáradtak a fiúk!

Kivel mi történt a napokban?
Mandula hol vagy?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést, de az az igazság, hogy szeptemberben tartjuk. :oops: Aranyosak vagytok, hogy eszetekbe jutottunk. :D

Mogyo! Nagyon édes Ágika! :) Remélem nem lesz semmi baja. Ádám is fürdött már egyszer a nagy kádban velem, de annyira nem élvezte, úgyhogy inkább a kis kádban fürcsizik. Hogy miket szokott rendezni! :roll: Komolyan úszik a fürdőszoba Tőle. :)

Nagri! Örülök, hogy ilyen jól telt a karácsony! Annyira édesek lehettek a fiúk!
Ádi is nagyon élvezte a karácsonyozást. Egy csomó mindent hozott Neki a Jézuska: F.P. elefántot, baba laptopot, ruhácskákat (rengeteget), labdát stb. . De a legjobban a csomagolópapírnak meg a szaloncukros papírnak örvendezett. :)

Timci! Nektek is nagyon boldog Új évet, ha addig nem hallanánk Rólatok! Érezzétek jól magatokat! :wink:

Kriszta! A múltkor elfelejtettem megkérdezni, Aziznak elmúltak már a pöttyei? Hol ünneplitek az Új évet?

Manó! Visszaállt minden a régibe? Remélem már nem nyűgös a Manócskád! Ádi pont a fordítottja Bendének, nálunk akkor van hiszti, ha kettesben vagyunk. :roll: Imádja, ha nyüzsögnek körülötte, olyankor mindig jó kisfiú, és csodálják milyen nyugodt baba. :) (Alamuszi nyuszika nagyot ugrik.)

Szép álmokat Nektek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: ez tök jó! Igazatok van! Pont olyan, mint mi Danival. A hivatalos július 21, ő meg ugye 17-én született! Na pont ezért, mi február 16-án tartjuk. Akkor is van Dániel! És anyóséktól már tuti, hogy kompot fog kapni!
Nálunk Bence ilyen csomagolópapíros! Szenteste kapásból nekiesett az apjáénak, és cafatokra tépte a papírt. Így apa kénytelen volt puzzle-t játszani, hogy el tudja olvasni, mi volt a csomagoláson! :lol:
Mindenki aludjon jól!!!
Vendég
 


Sziasztok!Az este utánaolvastam.Mi is utólag,de annál nagyobb szeretettel kivánunk a 2 Ádimanónak sok boldog névnapot,nem baj,ha nem most tartjátok,de jó,ha most is megemlékezünk rólluk. :wink: 8)

Kriszti-nagyon remélem,h.motmár Azizka kap rendesen levegőt és minden ok.

Köszönjük a jókivánságokat.Nekem még fáj a torkom,Atticy-nak csorog picit az orra,de gréfüjt mag cseppel kezelem,és ugy tünik,h.mára már minden ok. :wink:

Mindenki érezze nagyon jol magát Szilveszerkor 8) ,hisz buli van.Aztán várom a beszámolókat.Mikor hazamegyünk,majd nem győzök képeket föltenni,hisz rengeteget fogok késziteni. :lol: 8)

Atticy-nak rengeteg mindent hozott az Angyalka.Rucikat,tanuló kutyust,tehetségfejlesztő kockát,hápogó kacsát,tehetségfejlesztő békát,szoval rengeteg játékot,én kaptam szép fehérnemüket,LCD Tv-t,kabátot,nacit,cipőt,szabadidő rucit,ékszert,és Attila angyalától,meg egy gyönyörű digitális fényképezőgépet. :oops: 8) Még biztosan kihagytam dolgkat,dehát nem jut az eszembe. :roll: :lol:

mogyo-Ágika jol fejlődik. :wink: Aranyos kiscsaj.Én nem fogok Atticy-val locsizni és Attila sem.Szerintünk nem egészésges,hiszen,sose tudhatod,h.milyen bacik vannak benned,aztán azokat elkapja a baba,nem kockáztatunk.Inkáb veszek neki egy kádba való kis széket és abba addig pancsizik,ameddig csak akar. :lol: De nehogy megharagudj nekem,ez csak az én véleményem.

Csajok,mikor lesz a nagy randi???????? :roll: Mert mi kb.4 fele utaznánk csak haza.Még beleférünk? :roll:


Pussz mindenkinek,azt hiszem többet nem fogok tudni irni!Mindenkinek nagyon jó bulit kivánunk!Érezzétek jol magatokat!És minden jót és szépet az elkövetkezendő Őj esztendőben! :wink: 8)


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike: ez úgy van ,hogy Apa lefürdik előtte és utánna új vízet enged és akkor fürcsiznek együtt!

Idáig semmi baja a lánynak remélem igy is marad!

Kriszta: Aziz ,hogy van már?

Nagbri: te mikor kezted el almát a Daninál?
És mennyit adtál neki elsőnek negyedet ?


Honey?MErre vagy ,hogy telt a kari Apával?


Kép
mogyoland
 
 


Majd jövők csak megyünk disznóvágásba kettőt is vágnak anyumék így elleszünk ,nemsokára indulunk!

Majd jövők puszi mindenkinek!


Kép
mogyoland
 
 


sehol senki!

még mindenki csavarog vagy jönnek a vendégek nem baj ez így jó!
Majd januártól beindul a forum újra!


url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Hú, ezer éve nem vtam, de azért olvasgattalak ám Titeket! :oops: :D

Jól vagyunk, Apa hazaért Németországból. :D Patrik rengeteget nőtt, és egyre értelmesebb! Kezd forogni, játszik a kezével, a kis kendőivel, imád(na)tévét nézni, egyfolytában gagyarászik, sikít, kacag, röhög (utóbbit különösen az esti olajozásnál, borzasztó csikis :lol: ), szval imádnivaló! :lol: Szenteste pedig vmi hihetetlen dolog történt, kétszer azt mondta, hogy "anya". :shock: Tisztán, érthetően, ha egyedül vok (de hárman vtunk, így tanú is van)nem is hiszem, sőt még így is felfoghatatlannak tartom (na majd lehet egy évig nem mondja). :lol: Az alvókánk változatlanul pocsék, így szinte semmit nem tudok mellette csinálni. Éjjel kialussza magát (persze azért közben felkel enni, de amúgy jó kisfiú), aztán nappal éber, és ha elunja magát a kiságyban (amihez nem kell túl sok idő), akkor iszonyú ordítást tud rendezni. El se hinné az ember, hogy ez a mosolygós, értelmes kisgyerek azonos ezzel a hisztis csecsemővel! Na de majd kinövi, biztos jobb lesz, ha már több mindent tudunk játszani vele!
Karácsony jól telt, leszámítva, hogy 4 napig nem kakilt és így elég pocifájós volt. Nem tudom mitől lehetett, hisz csak anyatejet kap és általában naponta többször is szokott produkálni. A Jézuska FP-os esőerdős körforgót, FP vetítős-zenélős bébiőrt (mindkettő telitalálat!),utazóágyat, szopizós kendőt, csörgő-rágó játékokat, ápoló szereket hozott neki. :lol: Na meg persze az Apukáját, bár őt picivel előbb megkapta! :lol:
Teszek fel pár képet (a legfrisebb, amin Apukája ölében ül, a többiek pár hete készültek)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
honey78
 
 


Mogyo!
Ágika sokat nőtt! Mekkora már? Nagyon édes, hogy áll.vigyorog! :lol: Nálunk sajna kizárt, hogy így elaludjon Patrik!

Kriszta!
Jobbulást Aziznak! Sikerült már megszoknia az itteni helyét?

Mandula!
Ádi elfér még a babakádban? Sztem a miénk elég kicsi, mert kezdjük kinőni. :?

Timi!
Nektek is BÚÉK! És gyors gyógyulást! :wink:

Manófalvi!
Bende miket csinál már? Patus se szereti, ha felborul a napirend! Bár a vendégeket szereti, na de, ha elfárad...! :oops:

Noémi! Klasszak az új fotók (mint mindig!)! Remélem januártól már többet tudunk együtt sétálni (bár nem túl bababarát az idő! :? )! Ti mikor mentek oltásra (vagy ezt kérdeztem már?)? Mi 2.-án. Már előre úúúútálom! :cry:

Kép
honey78
 
 


Szia honey!

Hát ez jó kérdés mekkora dec elején volt 5200 gramm és 59 centi de most érzem ,hogy sokat hízott meg nőtt is hisz van olyan 62 es ruci ami kicsi rá!
Meg az adaja is nött és meg is eszi a 167millit!Ami öt kanál tápszer!

egyébként elhiszem mikor azt mondta ,hogy anya Ágika is szokta mondani vagyis olyan mintha azt ,mondaná!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyo: Ne izgulj, tutira semmi baja nem lesz Ágikának az együttfürdéstől! Nálunk még sosem volt gond, és hát Bence ugye már elmúlt 4 éves is!
3 hónapos korától adtam neki almát, és igen, egy negyeddel kezdtem! Keverhetsz hozzá lereszelt kekszet is!

Timcike: Nektek is BUÉK!!!

Hpney: Végre hallani rólatok is! Patrik még mindig gyönyörű! Apa cipeli a kenguruban?
Látom az a jellegzetes sírás még nálatok is megvan. Nálunk is! :lol: Bár már kezd néha rendes sírás lenni, úgyhogy elkezdtünk reménykedni, hogy talán elmarad ez az egetrengető üvöltés! Amúgy ő is nagyon édi, hihetetlen amit Bencével lezavarnak kacagás szintjén! Annyira egymásra vannak hangolva, hogy az hihetetlen!
Hamarosan teszek fel képeket is!
Addig is legyetek jók!
Vendég
 


Bence mesét néz!
Kép
Bence szánkóztatja Danit
Kép
Dani és az új babakocsis játék
Kép
Dani és Kajla Szenteste
Kép
Vendég
 


Nagbri: nagyon fajin hapsiaid vannak!
Na és ez a szánkózás! :lol:

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

A szentestét mi is itthon töltöttük, de aztán elutaztunk anyósomékhoz Szfvárra pár napra.
Sárikám egész jól , sőt nagyon jól viselte a "rokon-túrát", mindenkire nagyokat mosolygott, kacarászott és persze mondta a magáét babanyelven.
Rengeteg játékot, ruhát kapott, de a favorit nálunk is a csomagolópapír volt... :D

Most már végre itthon vagyunk, kicsit jó azért 3-asban is. De holnap meg anyumék jönnek a tesóimmal, szóval ismét rokonozunk...

Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyo: Köszi! Igen, a szánkózás tényleg szupi volt! :D

Falevél: Jók a képek! Amott is megnéztem ám őket, meg írtam is neked!
Vendég
 


Falevél: jó képek nagyon!

Tényleg Nagbri: Daninak hogy jött be a kutyus?

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Tetszik neki! Szerintem szereti! Majd elrepült amikor megkapta!
Nálatok hogy váltak be az ajándékok?
Vendég
 


Hát tőllünk a hintát kapta mostmár szereti!
Meg a rokonoktól ruhát meg pelust kapott anyukáméktól a kacsás csörgöt az nagyon bejön neki!
Anyósomtól kapott kettő cipőt nagyon fajinank majd lefotózóm!Persze a ruha mellé!


Kép
mogyoland
 
 


jó reggel!

Kriszta: mi van veletek?
Remélem jól vagytok!

Hát most 6 -kor kelt először a csajszikám enni!
Utánna meg még aludtunk fél9-ig .


Kép
mogyoland
 
 


Nagyon édese a babák. Én is majd rakok fel képeket!
Addig is, akit érdekel az anyatanyán megnézegetheti :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Kriszta? Tényleg, merre vagy?

Hát, ha holnap nem tudnék jönni, amire azért van esély, mindenkinek NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, KÍVÁNUNK A FIÚKKAL EGYÜTT!
Vendég
 


Sziasztok!!

Végre itt. Nem voltam netközelben az elmúlt napokban. Jó sokat írtatok, alig bírtam végigolvasni. :)
Aziz már jobban van, de még köhög, és nagyon jön a trutyi az orrából. Remélem ez azt jelenti, hogy már kifelé jön. Hihetetlen, hogy már több mint egy hete beteg. Sajnos nekünk nem úgy jött össze a szünet, ahogy elterveztük. Nem mehetünk sehova, még a bátyáméknál sem voltunk karácsonyozni, nehogy elkapják ott is a gyerekek. Lehet nálunk is influenza, mert mindenki beleesett. :(
Szerintem jövőre veszünk műfenyőt és a melegben karácsonyozunk. :)
Örömmel olvasom, hogy milyen gazdag karácsonya volt mindenkinek! :D :D :D Képzeljétek, hogy én még nem vettem semmit Aziznak! :oops: Nem találtam semmi értelmeset, Pestre készülünk, meg Bécsbe, majd ott biztos veszek egy rakás ruhát. Remélem nem sértődik meg a gyerekem. :oops: :lol:

Mogyó: Ágika még mindig hihetetlen, édes mosolygós baba!! Látszik, hogy mennyire élvezte az együtt-fürdést! Mi azóta nem raktuk nagykádba, mint írtam félt tőle, viszont a kiskádban ő is hatalmas pancsikat csap. :D Ha megygógyulunk pár nap múlva kiszaladunk hozzátok, csak írd meg lécci pü-ben a számod!

Nagbri: Bencének hatalmas élmény lehetett ez a karácsony, és ahogy írod jó sokfelé voltatok, sok ajándékot kapott. :) Ez a valami még a kicsiknek. Nagyon szépek a képeken, édes ahogy húzza Danit, mi nem merészkedtünk ki még a hóba, úgy látszik nem lesz havas képünk. :? Megnézném a gyerkőceidet együtt, nagyon aranyosak lehetnek, amikor elszórakoztatják egymást! :) Nagyon összenőttek. Aziz nem igazán törődik más gyerekekkel, sőt bátyám kisfiától egyenesen fél, mert az állandóan az arcába kiabál. :lol:

folyt.köv.

K.

Lilypie Maternity tickers


Timcike: Nagyon jó bulizást Nektek ma éjszakára, biztos nagy party lesz! :) Remélem már jobban vagytok Ti is! Akkor nem adtál Atticynek gyógyszereket? Sajna nekünk muszáj volt, olyan magas volt a láza. De mostmár csak homeobogyókat szed. :) Tök jó ajándékokat kaptál!

Mandula: köszönöm kérdésed, a pöttyök elmúltak az öblítőváltással. Most, hogy hazajöttünk megint csúnya lett, így itt is át kellett mosni mindent még egyszer. Most megint szép. És mindezek ellenére az ügyeleten a doktornő kizártnak tartja, hogy az öblítőre legyen allergiás. :shock: Olyan okos némelyik orvos... :x
Akkor Ádi is kapott sok szép dolgot! :) Laptopozik már? :)
Egyébként Aziz is a vendégséget szereti, velem unatkozik. :) Kész kínszenvedés volt az utóbbi négy nap, mert csak anyumat meg engem látott, és még ki sem nagyon mentünk. :?

Honey: nagyon szép Patrik! Tündéri kis ruhácskái vannak! Akkor nagy az öröm most nálatok, hogy itthon van az apucika is. :)
Aziz elvan itt, szerintem még jobban mint otthon nálunk, bár ki még nem vittem sétálni. Csak a fedett helyeken vagyunk, félek, hogy ez nagyon hideg lenne neki.

Most mennem kell, még bevásárolunk, remélem nyitva az auchan.
Majd jövök, és írok a többieknek is.

Szép napot Nektek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Szia Kriszta!

Hát szomorúan olvasom, hogy Azizka még mindig nem gyógyult meg!
Reméljük hamarosan!!! Sok gyógypuszi neki!
Amúgy biztos nem lehet egyszerű az ő kis szervezetének átállnia erre az időjárásra az egyiptomi után! Gondolom kell egy kis idő, amíg megszokja!
Az ajándékot ő még úgysem úgy fogja föl, hogy napra pontosan, tehát bármikor is kapja tőled, nagyon fog neki örülni! Ebben biztos lehetsz!
Tényleg lányok! Tali mikor lesz?
És Kriszta, akkor nem fogjuk Azizt látni? Pedig én úgy szeretném ám!
Én akkor viszem mindkét fiút! Jó? És láthatod őket együtt!


Mindenkinek: BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Szia Brigi! Köszi szépen a gyógypuszit, szerintem már használt is, mert ma majdnem teljesen jól van, szerintem 1-2 nap és a régi lesz! :D Dehogyisnem fogjátok látni Azizt!! :wink: Remélhetőleg nem betetgszik le megint, úgyhogy gyertek amikor tudtok! Jó lenne, ha sokan tudnánk találkozni! Nekem a hétvégék kivételével naggyából mindig jó és ugye 18-án megyünk haza.
Ha Timcikének 4-e után jó, akkor esetleg jövő hét? Bár, hogy hova menjünk arra nincs ötletem, ennyi gyerekkel. :shock: :lol:

Ennn: azért rakj fel majd ide és képet, kiváncsi vagyok Bercikére!

Falevél: Sárika nagyon szép nagy-kislány lett! :) Mindig ilyen kis komoly?

Manó: Bende megnyugodott már? Visszaállt a rend? :) Vagy a kanapé még mindig rossz helyen van? :D Elhiszem, hogy sok volt neki a nyüzsi...

Most megyek, kívánok Mindenkinek nagyon jó szórakozást mára, már amennyire lehet a picikéink mellett, és nagyon boldog és vidám új évet! :)
Mi itthon leszünk, szerintem meg sem várom az éjfélt, mert mostanában Aziz alszik 8-9 körül, így én is rohanok az ágyba pihenni. Pedig kaptam alkoholmentes Törley pezsgőt. :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Nagyon szépek a babókák! Hihetetlen hogy nőnek. Ádám is mindjárt 9 hónapos, és még csak most nemrég született.:)

Nagbri! Nagyon jól kitaláltátok a szánkózást, látszik nagyon élvezi Bence a havat. :wink: Danika meg édes, ahogy a kutyusát csodálja. :)

Kriszta! Örülök, hogy gyógyulgat a nagyfiú! Utólag is nagyon boldog hófordulót kívánunk Neki! :) Igen, Ádi nagyon szereti a laptopot püfölni, de gyorsan rá is un. Lehet még picit korai volt, de azért ha a kezeügyébe kerül játszik vele. Aziz akkor most biztos "nagyon unatkozik". :wink: Nem semmi milyen ütődött dokik vannak!:roll: Ezekszerint a jövő karácsonyt nem itt töltitek?

Honey! Nagyon formás Patrik! A kisebb fajta kádban már Ő sem fér el, de vettünk egy nagyobbat, amiben még kényelmesen el van.

Falevél! Nagyon édes Sárika! Milyen pufi kis arcocskája van! :)

Mogyo! Ágikának is kívánok nagyon boldog hófordulót így utólag is! :wink:

Majd teszek fel én is képeket, csak még nincs feltöltve a gépre.

Mindenkinek kívánok sikerekben gazdag boldog Új évet!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mindenkinek BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánok! :D

Kriszta: komoly? nem ilyen, általában egész nap mosolyog, gügyög... csak akkor komolyodik el, ha nagyon figyel valamit, pl. a karácsonyi csomagolópapírt... :D

Én is szívesen találkozom veletek, ha délelőtt lesz a találka valahol a belvárosban...

Kép

Kép
falevel2
 
 


A taliban mi is benne vagyunk! Mikor lesz?

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek boldog újévet kívánunk!

Azizkának boldog hófordulót!

Mandula: köszi a köszöntést!

Hát én megittam egy pohár sangriát azt hiszem elég is lesz mára! :D Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! Vagy mondtam már? :lol:
Tali akkor 4.-e után legyen,hogy jöhessen Timcike is! A délelőtt nekem is jó! Jobb mint a délután!
Azizka: Boldog hófordulót!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Biztos még mindenki alszik. :)
Gyors két kép a mi karácsonyunkról:

Kép

Kép

Szép napot!

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Gyönyörű Azizka!!! És nagyon szép ajándékokat kapott!
Látom van kompotok is. Hogy tetszik neki? Dani is kap majd névnapjára februárban. Van aki nagyon ellenzi, de én nem akarom egész nap benne tartani!
Tali mikor legyen?
Csak szervezzétek le, hogy ne legyen ilyen hó, mert sajna ebben tutira nem indulnék el sehova se!
Andris meg az öcsém már lapátolnak odakint! :D Pedig az éjszaka 3-szor is megcsinálták!
Szilveszter hogy telt nálatok?
Vendég
 


Nagbri: köszi szépen, de szegénykém nem volt éppen csúcsformában, itt már lázasodott. Ő imádja a kompot, ahogy beleraktam már tudott is vele közlekedni. :) Tudom, hogy ellenzik, de én nem törődök vele, mert nem hiszem, hogy engednék a gyártását, ha ez olyan rossz dolog lenne. Persze mi sem sokat rakjuk bele, mondjuk napi 3-4-szer 20 perc. Azért ez is nagy segítség nekem. :wink:
Ki vagyok akadva én is a hón, úgy látszik ki sem mozdulhatok Kecskemétről. :( Most nem esik már itt. Remélem, hogy nem is fog megmaradni sokáig. Jövő hétig még sokminden történhet. Mint írtam, én itt vagyok mindig, próbálok hozzátok alkalmazkodni, akik messzebbről jöttök! :)

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :D
Nálunk a szilveszter jól telt, Aziz elaludt fél 9-kor!! Hurrá! :D Aztán én is 10 körül, nem bírtam anyummal várni. Neki munkahelyi kötelességből fent kellett maradnia. De hogy micsoda vacak tv műsorok voltak?! Már ez sem a régi...
Nektek hogy telt?

K.

Lilypie Maternity tickers


Mi jól elvoltunk! Itt voltak barátnőmék, szintén picúrral. Bence a Himnusz után ment aludni! Jól érezte nagyon magát. szomszédban volt tűzijáték, azt is megnéztük. A tévéből nem sokat láttam! Dumcsiztunk!
Itt megint esik! Nem akarlak elkeseríteni! Azért remélem a taliig legalább az ötöst letakarítják! Mert most még az is úgy néz ki, ahogy leesett rá a hó! Miért nem takarítanak le egy főutat? Tud erre vki értelemes magyarázatot adni? Én nem. :(
Na megyek, romeltakarítás még vár rám! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Hát mi is fél9-kor már keltünk de hólapátolás várt minket is meg reggeli takarítás!
Bár mi 3-asban voltunk!

Lány kb.10körül aludt el mert most elhúzodott a fürcsi!
Reggel kelt fel enni 6-kor és még aludtunk fél 9-ig!
nem kelt fel a durrogásra de amugy is ahogy sötétedett este már mindenhol durrogtak .Ja és mi is aludtunk11-kor bár éjfélkor felkeltünk akkora hangoskodás volt meg apa megnézte a kuytikat!

Kriszta: Aziz nagyon fajin és jól áll neki az előke! :D

Hát én nem tudom de nekünk is van kompunk és használni is akarjuk!
Régebben is használták és nállunk minden gyerek használta!Senkinek semmi baja bár persze nem egész nap benne tartani a gyereket .
Pl.unokaöcsém nagyon utálta inkább ,megtanult menni! :lol:

Kép
mogyoland
 
 


Kriszta. hát igen ez a tévéműsor tényleg sz.. volt !Arra ösztönzik az embert elmenjen valahová vagy tartson otthon bulit az ember!Tehát költsön sok pénzt az ember!

Reggel mázsáltunk kaja előtt kaki után 6 kiló kereken a csajszikám!

Kép
mogyoland
 
 


fárasztó ez a vendégség!
Kép

Anya hülye vigyora!

Kép



Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Nagyon aranyosak vagytok! Olyan kis vigyori ez a lány!
Ha nem mondtam volna, boldog hófordulót!!!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?