Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hahó!!

ÁLDOTT,BÉKÉS.BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK!!!! :D

Kép

ancsi26

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Kép

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok

sajnos nagyon elvagyok keseredve,Maja éjjel 1től köhög elmentünk az ügyeletre ahol 2 órát vártuk,heveny mandulagyulladása van,újra antibio,Bibuska is kicsit szörcsög,most azon imádkozom,hgy ne rosszabbodjanak és bízom benne hogy nem kaptak el semmit a várakozás alatt :-( nem tudom lesz e lelkierőm írni kari elött úgyhogy mindenkinek

Boldog karácsonyt kívánunk

Kép

Móni :wink:
Kép
Vendég

Timi: remélem rendbe jön Maja és Bibus sem rosszabodik!

kertikiri:én kecskeméten szültem!

jÓK A FOTÓK!

Eddig sütöttem meg főztem reggel óta már untam nagyon!

Lánykám nagyon jó de megmaradt az a szokása hogy 3 körül kelünk és automatikusan 7-kor!IMÁDOM!Tegnap lepisilt fürdés után! :lol: :lol: :lol:

Jutta: te is csini voltál nagyon!

Mivel én nem egy kistermetű menyecske vagyok sokáig nem is látták rajtam ,hogy kismama vagyok de a végén már le sem tagadhattam volna!

Macsek: a hasonlóság nekem is feltünt!

Kép
mogyoland

Timi! Jobbulást nektek!!!

Jutta

KépKép
jutta

JA:

És ma 2. alkalommal sikerült lakáson belül elaltatni a csajt! :lol:
Az első nyűgösség az még ált fáradság és pocifájás keveréke(ekkor vlotak eddig a sikertelen altatási kísérleteim), de a másodiknál elaltatható a lány (na eddigre adtuk fel ált. és babakocsikáztattuk meg autóval boltba vittük).

Tanulság NEM csak babakocsiban alszik el... csak ne fájjon a pocikája!

ÉLJEN!ÉLJEN!ÉLJEN!

u.i.:ugye a pocakfájást 3. hóra kinőjük, én nagyon abban bízom...

Jutta

KépKép
jutta

Hát én is probáltam elhagyni az espumisant de még mindig fájna a pocija inkább adom neki!
Jutta te nem adsz rá valamit ,hogy ne fájjon neki?

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Vissza olvasni, nincs idő, de a képek nagyon jók. :)

Minden kisbetegnek jobbulást!!!

Mindenekinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
Kép

Picurkáknak sok-sok ajándékot!!!
Kép

Már megint nem lesz fehér karácsonyunk. :(
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok gyors bekukk
én is mindenkinek békés boldog karácsonyt kivánok

köszönjük a köszöntést

persze, én is paráztam, nyugi.

nagyok jól a pocis, szülöszobás képek, mintha 1000 éve lett volna, nem????

marci 5700g

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép before (35.hét) Kép after (37.hét)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Dorka: 5030 gram! Meghaladjuk végre mi is az 5 kg-t!

Jutta

KépKép
jutta

SZIASZTOK!

BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK: BENCE, BALÁZS, JANI, TÜNDI!!!
tündi23

BÉKÉS? BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jutta: gratula az öt kilóhoz!

Kép
mogyoland

Mi is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Ágika,Ági ,Menyus

Kép
mogyoland

sziasztok

Nálunk megvolt a karácsony java,Maja beteg sajnos Bibike jól van.Ajándék mindenkinek telitalálat volt :-)

További jó karácsonyozást Kép
Vendég

Sziasztok!

[color=red][BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! ÁDI, VIKTOR , GABI/color]

Timi: jó lenne már kilábalni a betegségekből. Jobbulást Majcinak!
Bibus a férjedre hasonlít sztem. Édes ez a családi képeslap!
Jutta: gratula Dorkának a több, mint 5 kilóhoz!
Te, hol az a huszon kiló? Tök jól néztél ki!
Ciripke: nem is kicsi Marci! 5700g az nem rossz! Ádim, 4 hósan 6,5 kg. Úgy tűnik, nálunk megállt a nagy iramú hízás.
De csini voltál te is!
Móni: aztaa, volt ám pocak neked is. :lol:
Csini vagy a képen.
Kertikiri: te is jól néztél ki pocival.
Mindenki milyen csinos volt! Hát én már a végén, mint egy bálna kb.
Vágósúlyban voltam rendesen.
Olyan jó volt visszanézni ezeket a képeket.

Karácsony első felvonása megvolt, nagy kajálással persze.
Ádi tegnap töltötte be a 4. hónapot. És elkezdődött a fogzás, de úgy izomból. Olyan nyűgös szegénykém. Nyöszörög, sírdogál, köpi a nyálát és örökké rág. Az éjjel 1-kor még nem aludtunk, mert sírdogált, aztán 4-kor megint. Oda vettem magamhoz, az kicsit megnyugtatta.
Tök frankó ez. A hasfájás letudva, aztán jön helyette más.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Na én is bekukk!

Timi, jó a képeslap! Jobbulást nektek!

Gabcii, én is ettől félek... mármint hasfájás után pár hét pihi és utána fogzás... részvétem! Párom szerint nem baj, egyben lenyomjuk...
Mit próbáltatok már? Homos bogyó, vmi krém meg mittudomén mi van erre...
Ja és nem figyelsz, a fotó után még volt 2 hónap... na és kb 8-9 kg...
Hozzáápit akkor januárban kezded?

Kari nálunk is megvolt, csak úgy csendesen hármasban...
Vacsi kiscsaj (mint utóbb kiderült első) letétele után 9 magasságában, ajándékozás 10 után... közben még evett egy sort!

Csajok... pocifájás mintha kicsit múlóban lenne... de abnormális mennyiségeket eszik a csaj... ez nem gáz?
(Ma 5x evett, napközben 150-210 között, este 270-et (150 cici, 60 pótlás - 1 óra hiszti + 60 pótlás) :shock: :shock: :shock:
Ennyit zabál összességében vkinek a gyereke??? (szerintem súroljuk az 1 litert alulról, de nem mérek minden szopit, tehát csak nagyjából tudom). :shock: :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Gabci:Ádikának nagyon Boldog névnapot és boldog hófordulót így utolag is!

Jutta: az igen eszik a lány nem mondhatják hogy éhezik! :lol:
Jutta csak kérdezem nem lehet ,hogy híg az anyatej és ezért kéri még a kaját!És ezért tünik soknak a mennyiség?

pocifájás nállunk van de kapja még az espumisant de jól volna elhagyni de ha kapja semmi gond múltkor elhagytam szenvedett rendesen de mindig éjszaka és nem ébredt fel de állandóan húzta magát meg egyszer napközben ordítás volt rendesen akkor kivettem a pelust a feneke alól apa fogta a pocit és mintha elvágták volna egyből rögyögés hangosan nagyon gyorsan váltott! :shock: :)

Karácsonyozás: Hát apuáknál voltunk ebéden ott átadtuk az ajándékot lány kész volt a csomagolo papírtól!teljesen belemerült a nézésébe!
Kaptunk egy jó kis kávéfőzőt ,amit apa már rég venni akart! :D
Itthon meg hármasban szomszéd tűzijátékozott megnéztük a lány meg durmolt!
Tegnap megvolt az első nagykádban való fürcsi apával hát nem is gondoltam volna ,hogy ennyire fog neki tetszeni!
Na lépek mert ma anyóséknál leszünk!

Sziasztok további jó karácsonyozást!

Kép
mogyoland

Ádi babának sok boldog névnapot kívánunk!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Na én is csak benézek :lol:

Mi letudtuk a 24-i vonulást, nagyon jól sikerült, Nadin is nagyon jól bírta, annyira hogy ma 10-kor kelt :D (Előtte pedig csak 5-kor, de gyorsan visszaaludt)
Mi va vagyunk 6 kiló 10 dekák. Az az előző héthez képest megint csak +100, a születési súlyhoz viszonyítva + 2 kg.
Viszont tegnap este két cicis vacsi után (mérhetetlen volt, annyit ficánkolt előtte, de nem lehetett kevés) még éhesnek tűnt, apja szerint is, ezért szokásos tápszer próba - és lenyomott 100-at :shock: Most előszőr. Szóval lehet, hogy ezennel mi is az anyatej + tápszer pótlás mezsgyéjére léptünk.

Mindenkinek további kellemes ünnepeket, pihenjetek sokat, és egyetek sokat, majd januártól fogyózunk meg tornázunk.

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Hazaértünk mi is sok szép ajándékot kapott a lány ezek úgye mind rucik meg egy téli sapi de nagyon szép!
meg persze pelenka kapunk most annyit hogy elég lesz 1 -2 hónapra!

kertikiri: az a lényeg ,hogy jóllakott legyen a baba és jól alukáljon hisz ilyenkor nönek meg fejlődnek ám csak igazán ha kialusszák magukat főlleg éjszaka!

további jó karizást !!!

Kép
mogyoland

Kép Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos nektek! Ajtótok elé fehér bársonyt, így kívánunk Nektek szép és Boldog Karácsonyt!

puszi, Kat, Geri, Matyi, és apucikájuk

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Gyors kukucs!
Ádikának boldog névnapot és hófordulót.

Mi anyukáméknál ragadtunk Budakeszin. 24. egész jól sikerült, de túl sok ez neki, elég sokat sírt napközben, meg keveset is aludt.

Ünnepek: +3 kg!!!! Tehát az összesen plusz 6!!!!

Ciripke: te 18-nak épp hogy kinézel :shock: :shock: milyen öregedő fej??? Csini anyuka vagy. Gratula a szép hízáshoz (mármint Marcika hízásához:)!

Timi: macskaszemet tőled örökölte Bibus, jól látom?

Kiri: én azt hittem, hogy Vili nem tudja hogy kell szívni a cumisüveget, de amikor éhes, akkor két perc alatt kiszív belőle mindent. Volt olyan, h csak nyammogott rajta, én meg kétségbeestem, h itt fog nekem éhenhalni! De az ösztönök, ugye... Szóval lehet, h Nadin sem volt eddig éhes. Néha Vili azért sír szoptatás után, mert böfiznie kell, miután kijön, megnyugszik. Hát így legyen okos az ember, h melyik gyerek mikor, miért sír :D
6 kg??? Gratula nektek is! Remélem mi elérjük a héten az 5 kg-ot.

Na, megyek tévézni, anyukáméknál lehet :D Holnap jön nővérem Berlinből a keresztgyerekemmel, holnapután temetjük a nagyit, azután meg Vilmos keresztelője. Huhh, jó sűrű lesz.

mindenkinek további jó pihenést!!!

KépKép
1macsek

Sziasztok, utólag is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Nem tudtam jönni,mert padlón volt eddig az egész család. Ciripke, még Te mondtad, hogy jó, hogy nem hoztunk haza semmit a Lászlóból! Hát ugye pénteken jöttünk ki a kórházból, én szombat reggel f*sással inditottam, délután Panka fél órán át sugárban hányt, éjjel már én is. Pankánál esélyes volt ismét a László, merthogy kiszáradhat, de a gyerekorvos mondta, hogy próbálkozzunk 2 óránként 30 ml-t belediktálni, ha az bentmarad, akkor jó. Hál' Istennek bent maradt, éjjel is keltünk hozzá és nyomattuk neki a kaját. Én is tök szarul voltam, másnap délig fel se tudtam kelni, 38 fok láz, fájt kezem-lábam. Délutánra Péteren is kijött, hányt, lázas volt, szóval katasztrófa. De szerencsére 2 nap alatt végigment rajtunk teljesen és már jól vagyunk (kopp-kopp-kopp!)
Annyi van még, hogy Panka a 150 ml helyett most csak 100-110-eket eszik alkalmanként és vissza is fogyott :cry:
Bocs, hogy mostanában csak panaszkodni tudok :(

Ciripke, hogy van a kezed?
Ez a kádas sztori meg jó ilyesztő :shock: Jó, hogy Marcikának semmi baja!!! Utólag is boldog hófordulót neki! És látom, hogy a vonalzóján néger baba lett :D

Macsek, gratulálok a sok tejcihez és az átalváshoz!

Gabci, nagyon vagi Ádika abban a szerkójában, megnyugodtunk, hogy van neki olyan ruhája is, amit nem nőtt ki :lol: :lol: :lol:
Boldog hófordulót Ádinak is!

Timi, hogy van Majci? Remélem már jobban van a kis tündér, puszi neki!

Jutta, ügyes Dorka a forgással! És a bent alvással is, hajrá-hajrá!
És nem ünnepekhez méltó téma, de hátha segit nektek. Minket a kórházban leállitottak az Espumisanról, azt mondta a dokinő, hogy nem szabadott volna 2 hónapon keresztül adni Pankának. Eddig ő is 4-5x kakilt egy nap, irtó folyósat és hülye szinűeket, ezért is ázott fel a popója és repedt ki. Amióta nem szedjük, csak 1x kakil naponta, a nagykönyvben megirt állagút és szinűt. Kicsit nehezebben jön ki neki, küzd vele, de holnaptól adunk neki egy kis kamillát. Szerintem tegyetek egy próbát Ti is!

Mogyo, de jó, hogy elinditottad a pocakos-szülőszobás kép sorozatot, olyan jó újra látni őket :wink:

Kat, hova tűntél???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

2 kép, akkor és most :lol:
Majd teszek fel utolsó pocakost is, csak meg kell keresni!

Kép
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok

Zsu
jajj de sajnálom :-( de legalább haar végig ment rajtatok
Én is féltem ettől m ert az gyeleten két gyrek is hányás -hasmenéssel volt ott,na ondom még csak ez hiányozna nekünk

soksok gyógypuszika

Maja jobban van,de nagyon nyöszörgősre sikerlt ez a karácsony,megtettem mindent hogy jó legyen,de tegnap így is este sírva fakadtam :-(
Egyrészt nem tudunk kimenni az átkozott hó miatt,így a szüleimmel se tudunk találkozni,na mindjárt bőgök megint.Másrészt tegnap déltől este 8ig talpaltam a konyába,nem részletezem :-(felesleges
Ma lesz a keresztelő ,tökig érő hó,anyuékat ha tudják elhozzák a hugáék,de nem biztos hogy elmernek indulni :-(ha igen akkor is félek nehogy valami baj legyen az úton.ha nem akkor vége a karácsonynak és nem találkoztunk :-( Azt se tudom,hogy megyünk le a templomhoz,remélem autóval,mert különben megfagy a két gyerekem.Előre rühhelem az egész mai napot is :-(

Bibusnak a szájába még mindig fehérlik valami ahol volt a szájpenésze,elvileg a lila cuccnak lekellett vona szednie,leis jön ha letörlöm,de akkor milehet ez

na mennem kell ébred Bibi aztán a többiek aztán irány a templom,éljen ,nagyon lelkes vagyok
Vendég

Sziasztok!

gyors kukk, mert most jön nálunk a harmadik felvonás és még sütök főzök. A fiúk még alszanak, ők kiélvezik a karácsonyt.

Zsu!
Húúú, remélem ezek után csak szép és jó jön nektek. Nagyon erős kiscsajod van, örülök, hogy már ok minden. Jobbulást az egész családnak!!!

Timi!
Én megfogadtam, hogy többet nem csinálok ilyen felhajtást, nem éri meg. Inkább a fiúkkal foglalkozok, és a kaját meg, rendelem. A többi napot meg a szülőknél töltjük mint eddig. Felesleges az idegeskedés, sehol sem jegyzik, hogy mennyit dolgozik ilyenkor az ember, de a családot hanyagolni nem jó, mert mi sürgünk forgunk, jobb együtt.
REmélem nagyon szépre sikerült a keresztelőtök, és pihizél most már.

Kat!
Szia!!!Neked is boldog karácsonyt!
Remélem majd írsz magatokról is.

Gratulálok minden szépen evő, növekedő, és alvó babához. Ügyesek az anyukák!

Gabcii!
Nálam is nagyon rágja Ákos az öklét.
Fogzásra próbáltad a dentinox-ot? Mi használtuk Manónál, ugyan a doki szerint felesleges, mi is felnőttünk. :?
Szerintem jó, hűsíti a fogínyét. Először próbáld ki magadon, nem rossz. Sőt Apa is ezt használja ha fáj a foga. :)

További szép ünnepet mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Panka nagyon sokat nőtt a kép alapján, helyes csajos lesz. :wink:

Bibi, szerintem tiszta apja. :lol: Apuka is egy nagy katicabogár. :) De sok van Timiből is, nem tudom eldönteni, mikor, hogy nézem. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi! remélem jól sikerül minden!!! nálunk nincs olxan nagy hó, drukkolok nektek +++++++++++
Zsu! komolyan mondom mintha az orvosok nem 6+x évig tanulnának! bennük ez fel sem merül, hogy esetleg még összeszedtek valamit! örülök, hogy jobban vagytok!

kezem még mindig nem tudom kiegyenesiteni, de csak pár tevékenységben gátok, pl kabátfelvétel. szerintem izomgörcs lehet

macsek, aranyos vagy. sajnos irtó száraz a böröm, igy hamar ráncosodik. viszont csak fél kilót hiztam a 2 nap alatt, de még itt a mai nap.
vasárnap megföztem életem elsö halászlevét és nagy sikerem volt!
hétfö délben anyóséknál ettünk meg jött a jézuska, gyrekeket otthagytuk, itthon előkészültünk (fa, rántott hal...stb) aztén jöttel a szülök. mikor megjöttek és levetköztek a gyerekek pont jött a jétuska!
tegnap dédinél kajáltunk (gyalog mentünk tesókocsi+1 sima), ma keresztapáékhoz megyünk meg este apuákhoz. szóval mászkálunk rendesen

majd jövök még...

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok
Sajnos az időmből ennyi futotta. :)
Kép

Anyukák a hiányzó adatokat elkülditek?

Vége....MÁr csak pihizni kell és pakolni.

Kaptam egy varrógépet. :) Lehet varrogatni. :)

Visszanéztem a képeket, tényleg jó nosztalgiázni...:)

Szép napot!

Timi!
Küld ide a havat, itt még mindig nincs.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Remélem jól telt mindenhol a Karácsony! Mutatok néhány képet és majd jövök!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
ermoni

És még ez....
Kép

Kép
ermoni

halihó

vége :-)
éljen ,éljen

Jolka csak vinnéd már azt a havat :-)

rakjatok képet :-) nem akarok ide bombázni ,feltöltöm őket a honlapra addig is mutatok Bibusról :-)

Móni
annyira édesek a a képek a két uccsó az fenomenális :-)

Kép
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Móni!
:D :D :D Nagyon helyesek vagytok a képeken. Szuper a Janka sapkái!!!Tök jól sikerültek a képek!

Timi!
Csak bombáz minket azokkal a képekkel!!!
Nagyon tetszik amit eddig láttam, nagyon szép nálatok most a táj!
Mesélj mi volt az ünnep alatt, na és a keresztelő? Csajok jobban vannak már?

Nekem nincs publikus képek, mert hajat is csak tegnap este tudtam mosni. Végig mackóban voltam....De a kaják elkészültek, fincsi volt minden, nem martuk egymást az idő szűkösége miatt...Minden békés volt. :)

Többiek, nálatok milyen volt?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Janka olyan édes ebben a szőrmesapiban!
Ez a katicás szerkó! Nagyon jól áll Bibinek
Vége az utolsó menetnek. Holnap jön anyukám én meg megyek pedikűröshöz + lábmasszázs + paraffinos kéz+lábpakolás.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Bibi a ruhához készült? :) Vagy a ruha lett meg később?
Nagyon aranyos!!! A cicás volt a kersztelő rucija? Nagyon szép!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke !
De jó dolgod lesz.
Én már csak januárba megyek kozmetikus közelébe. Teltház van tuti most nála.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hallo, helló!
Köszi lányok a dicséretet, de tényleg annyira édes Janka az új sapikban, h gondoltam megmutatom! Meg mondtam, h elő a karácsonyi képekkel! Ne csak Timi és én mutogassunk! Tessék dicsekedni a gyerkőcökkel! Hisz olyan szép lurkóink vannak!
Timi! Mesélj! Milyen volt a keresztelő! Te szegény, ennyit gályázni! Olyan szépek vagytok a családi fotón! Bibi meg egy tündér katicabogár!
Ciripke! Nem akarok rámenősnek tűnni, de akkor lesz tali vagy sem? (Már hogy a táncrendemben fenntartsam a helyet vagy sem! :wink: ) Gratula a halléhez!
Tényleg, szaunázni szoptatás alatt lehet? Mit tudtok erről?
Jolka! Jöhet melegítős fotó is! :wink: (Ne haragudj, de tök elfelejtettem a garnélamártás receptet előkeresni! Eszembe jutott Szenteste, amikor kapormártást rittyentettem! Azért előkeressem? Mit főztél?)
Többiek?
Mi ma punnyadtunk! Tegnap bejártuk a fél országot! Mindenhol begyűjtöttük a Janka-dicséreteket, mindenhol ölelgették, ő meg békésen tűrte és vigyorgott! Anyámék pedig annyira boldogok voltak az unokájukkal! Látnátok, anyám virul a képeken! Szal, jó volt!
A férjem nagyon örült a szivarnak (csajok, milyen qrva drága egy jó szivar! eszem áll meg!), Janka a játékainak. Szép lett a karácsonyfa, jó lett a kaja.
És nálatok? Meséljetek!
Megyek kajálni, mert megsült a kenyér! És én még a karácsonyi zabatúra után is éhes bírok lenni!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Tök jók a képek! Móni, tényeg szupi a sapi! A katicás cucc meg telitalálat Bibuson!

Zsu, ez nagyon gázul hangzik!! És mi volt ez, Rota? Mennyit fogyott szegény Panka, mostmár jól van? Milyen a kedve?
Bátor vagyok, ma nem adtam neki Espumisant, meglátjuk mi lesz!

Nálunk is megvolt a Karácsony, szép volt, jó volt, Dorka meg egy angyalka volt végig! :lol:
Tegnap sógoréknál voltunk a párom családjával (itt felébredés után kb. fél óra göndör kajact nyomott a csaj mindenkinek), ma az én családom volt nálunk! Nekik is gügyögött, sőőőt "énekelt", a nagy unokatesók kb. 1 órát elvoltak vele, amíg mi beszélgettünk, kávéztunk és sütiztünk, egy kép erről:

Kép

(na ekkor "énekelt", mivel a csajok énekeltek, meséltek és báboztak neki, ő meg "énekelve" válaszolt!)

És holnap megyek Évzárózni, apa fürdet, etet, altat! 8)

Jutta

KépKép
jutta

Ja és azt el is felejtettem írni, hogy tegnap délután - este nekem fájt a hasam, pedig alig ettem (mert már előtte is fájt)... puffadtam, olyan volt a hasam mint egy kő és zuhanzás közben le kellett ülnöm, mert majdnem elájultam. :shock: :shock:
Azt hittem a mensim jön meg, mert régebben akkor voltak ilyenek, de nem... mi a tök lehetett??

Jutta

KépKép
jutta

Timi, mekkora hó van nálatok! Azért igy szép a Karácsony, nem? Nálunk is van hó, de ez még 2 hete esett :)
Örülök, hogy Maja jobban van!!! És Bibus zabálni való a kis katicás jelmezében! :lol:

Móni, hogy kikerekedett Janka, nagyon édes, főleg a kis macis sapkájában :D Le se tagadhatnád :wink:

Jolka, most nem értem...sütsz főzöl, vagy rendeled a kaját???
Mennyien lettünk már a táblázatban, nagyon ari vagy, hogy itt Karácsony kellős közepén még ilyenekkel is foglalkozol! :wink:

Ciripke, tegnap elfelejtettem, de hogy Te milyen csini vagy azon a pocakos képen a csikos pólóban!

Nálunk a karácsonyi menü főtt krumpli főtt csirke hússal :lol: (akkor még betegen!). Tegnap viszont már bacon-ba göngyölt csirkemájat csináltam, finom volt, megmaradt bennünk. Nálunk nem játszik a hal, én utálok minden vizi élőlényt :? És mi is maciban nyomtuk, nem öltöztünk ki :)
Ma anyukáméknál voltunk, Panka végig nyűglődött, vagy aludt, már azt hittem megint beteg lesz. Hazajöttünk, és 2 órán át gügyögött és vidámkodott. Most ezek szerint utál máshol lenni??? :roll:
Holnap jönnek anyósék, megint lesz egy kis szusszanásnyi időm!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziazstok
csak gyorsan, mert tiszta dátha vagyok (és asszem Petra is, mert ma kb ezerszer tüsszentett- ilyenkor mi a teendő? mármint a lyánnyal, nem velem):
jó volt a karácsony, (nekem nem volt nagy különbség vhogy a napok között: a napi 12 szoptatás vhogy elveszi az ünnep ünnepi ízét kissé. bocs :? ) de a mai nap kissé sokra sikeredett, és egy ritka szar estén vagyunk túl: megyek is aludni.
ajándékok: amiket adtunk az nálunk is telitalálat volt (társasjáték családnak, puzzle, fényképalbum, téli üdülés anyuéknak, gyerkőcös naptár, stb), mi pedig irtó sok pénzt kaptunk. van amit kölcsönbe, van amit örökbe.. kell is majd a lakásra, hűtőre, mosógépre, stb :D
ja, én meg kaptam egy gyűrűt. hoppá, mi? 8) 8) 8)

reagálok is gyorsan, h tereljem a szót :oops: :oops:
Jolka, irtó ügyes nőci vagy! kérünk képet!

Jutta, hajrá napirend! mi is visszatérünk a többé-kevésbé kialakulthoz, csak legyen vége az ünnepi időszaknak. hasfájás: én még mindig a méhösszehúzódásra fogom :? (nekem mondjuk a doki mondta, h a koraszülés miatt lassabban fog menni)
és holnap apára hagyod a gyereket??? nem semmi! de nem mész messzire, vagy igen?

Ciripke, gratula a halléhez! szóval apákat is lehet vinni? és 5-e tutira? csak mert akkor le kell mondanom mást...

Timi, képet! képet! de csak olyan jókat, mint amiket már raktál!
Majának jobbulást de sürgősen!!

Zsu, örülök, h már jobban! Panka tuti pikkpakk visszahízik. szépek a képek! azaz Panna a képeken..

Macsek, először azt hittem Vili hízott 3 kilót karácsony alatt :shock: :lol: mindenkinek van otthon mérlege? nem csak a gyerekekhez :shock: öregem, el vagyunk maradva (bár az sem férne be a lakásba)

Kép
an°°di

képek: szülőszobás nekem nincs :cry: :cry: :cry: utolsó pocakos vhol Gyula mobilján, majd bevarázsoltatom vele ide.
karácsonyiak: vannak dögivel, majd válogatok, ha lesz időm/kedvem...

nagyszülők: olvadás volt ezerrel. és apám különösen. nagyon jó volt nézni őket! a gyerekek meg egyre jobban figyelnek (tudjátok, h mi azért le vagyunk kicsit maradva a korunkhoz képest...), és észrevették egymást! annyira cukik voltak!

Kép
an°°di

Jutta, nemtom,hogy Rota volt-e, sose fog kiderülni.
Majd számolj be az espumisan nélküli történésekről. Azért kamillát vagy Mecsek teát adjál neki szerintem.
Látom az egyenkönyv Dorkának is megvan :D

Képek:
Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gyűrű? Hoppá! Hoppá! Gratula! :lol:

Helló Gyula, ha olvasol éppen minket! :wink:
Gratula neked is a nagy elhatározáshoz, meg gondolom - ugyan Andi nem írta - de a pozitív válaszhoz is! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

jé, Dorka-avatar... de cukiiiiiiii
addig keresek képeket. kissé alábbhagyott a taknyolás (má'bocs)

Kép
an°°di

Zsu, jók a képek! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jolka, Ákosnak is boldog hófordulót utólag is! (puszis szmájli)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja és Ádinak sok boldog mindent! :lol:
(hófordulót, névnapot és össznépi karit is így utólag)

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?