Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófi nagyon szép!
Már biztos nagyon szívesen megenné a sültkrumplit. :P

Védőnő
Ez a téma :? sajna nem a kedvencem...
Ma volt itt a jelenlegi..
Jó annak, akinek kedves és állandó van.

Nekünk most már a 3. van - és állítólag ismét változni fog.
Így elég nehéz bármit is megbeszélni, stb.. vele. :cry:

Felébredt Levi... lassan - egy kis nyöszörgés után ismét hami :wink:

Sziasztok!

Ha nem jövök (de remélem lesz időm) Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
Még mindig egyben :)

Eperke: nem tudom, hol laktok, de én a XI. kerületben tudok egy szuper jó dokinénit, akit sajnos el kellett hagynunk, mert mi meg Biatorbágyra költöztünk (ami egyébként szuper, csak Őt sajnálom nagyon). Ha gondolod, megadom a nevét, hátha el tud vállalni Titeket! (Bár elég sok gyereke van)

Alvás: csajok, és dolgoztam bölcsiben és van óvónéni barátnőm, -5 fokig nyugodtan aludhatnak kint a Manócskák, a lényeg, hogy rétegesen legyenek felöltözve, pl: body, zokni, rugi, vastag gatyó és kiskabát, sál, sapi, vastag téli overál, meleg takaró, amit én pl. alá-fölé teszek majd, és végül bele a szintén meleg téli kocsizsákba (vagy minek hívják ezt) Kapucni fel, hogy szél ne fújjon be, és mehet :)

Hozzátápi: Rékus 2 hónapos kora óta eszik gyümölcsöt, igaz akkor nyár volt. Bevallom, én nem voltam valami óvatos ezzel :oops: Azonnal reszeltalmát és banánt kapott, a barackot meg a dinnyét meg úgy szopizta mint a cicit :D Ezek mellett persze szopizott, de én a tízórai és az uzsi-szopi előtt adtam neki mindig a gyümölcsöt. Semmi kiütés, semmi finnyáskodás, imádta az elejétől fogva :) Aztán ősszel már a piacon nyúkált a zöldség után, és volt, hogy kapott sárgarépát, és azt nyammogta mind a 2-4 fogával :) Szóval nekem mázlim volt, nagyon könnyen ment. Én azt gondolom, nem baj, ha hamar megismeri az ízeket, ettől még tud szopizni is.
És Rékus azóta sem válogatós, bármit megeszik, a mandarin már magának pucolja :)

Asszem mást nem akartam írni :)
Holnap megyünk CTG-re, puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
agica123
 
 


Ja, ha véletlenül Bulcsú mégis előbújik holnap, akkor
ÁLDOTT ÜNNEPEKET NEKTEK!
Ne törődjetek vele, ha fut a lakás, ha nincs kész a süti, a lényeg az első közös karácsony az új babával :):)

Gondoljatok rám: már egy hete nem otthon lakunk, és még az is lehet, hogy nem is leszek a családdal Szenteste! Szóval hozzám képest Mindenkinek jobb :) kivéve, hogy nekem mindjárt megszületik végre a kisfiam :D
Képzeljétek, Rékus olyat csinál, hogy puszit ad a hasamra, és azt mondja: "Búúcsi siess" :D

Na, télleg jóéjt!

Kép
Kép
agica123
 
 

 
 

Alvás: ez a kinti alvás, hogy működik? Babakocsiban kitoljátok a teraszra/udvarra és otthogyjátok őket aludni?


Vicsok! Végülis mi baja volt Kisvicsoknak? Már teljesen jól van?

KépKép
kutyfül
 
 


Vicsok Anikó! Én már azt hittem, hogy elutaztatok ismét vidékre, csak én maradtam le az infó olvasásáról. Kórházra nem is gondoltam. Nálunk Gábor köhög, de már szépen szakadozik. Mindenesetre azért én is aggódom, nehogy valami komolyabb dolog vegye kezdetét. Láza volt Andrisnak?
Ajándékot én is csak am tudtam elmenni vásárolni. Erre volt majd 2 órám. Ha autó nélkül mentem volna egészen biztos, hogy az ajándékok felét sem tudtam volna megvenni. De sajnos még nem vettem meg mindent, így holnap még lesz egy köröm a Pólusban.

Ágica! Már ma is gondoltam rátok. :D De ugye akkor sincs pánik, ha már a 40 hetet tapossátok?

Szia Eperke! :D Gyere máskor is!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Vicsok Anikó! És csak a lényeget nem kérdeztem: Andris helyrejött a benti kezelések hatására?Mit szedtetek?
Amúgy nálunk is mindig így karácsony táján volt betegség.A 4 évvel ezelőtti nagyon mély nyomot hagyott bennünk. Karácsonyi bevásárlásra én tudtam elmenni egyedül, a párom a fiúkkal itthon betegeskedett. Nekik 39 fölött volt a lázuk. Nekem csak 38-ig ment fel. Egyedüli kérésem ebben az időszakban csak annyi volt, hogy délután egy órácskát pihenhessek. És tényleg nem hagytam magamat "lebetegedni". Tudtam, hogy rajtam áll vagy bukik minden. A párom olyan sokszor azt hajtogatta, hogy én milyen hős vagyok, hogy gyógyítgatom őket, főzök, vásárolok, stb.Pedig csak anya voltam még úgy, betegen is. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Ágica: Rékus nagyon aranyos lehet ezzel a puszis dologgal :) Zsófi is korán fogja kezdeni, karácsonykor megkóstolja az almát :) Én is úgy gondolom, hogy szopi mellett ismerkedhet az ízekkel, majd kiderül :)
Vendég
 


Sziasztok!
Egyben vagyunk :):) Most már remélem, a Szentestén is így marad :)
Tücsi! Ha 41 hétre jön, akkor sincs pánik, csak szeretnék már Rékussal kergetőzni meg hemperegni :) Ja, és persze nem annyira jó az sem, hogy Bence szüleinél lakunk...Illetve nncs gáz, mert nekem mázlim van, nagyon rendesek, csak én nem vagyok ez a "generációk együttének" típus. Jobban szeretek a saját kuckómban élni. De Bence nyugodtabb, ha munkanapon nem kell még plusszban Biatorbágyra kijönnie értem :)

Panndi: szerintem kicsi banánt is adjál hozzá, az alma önmagában lehet, hogy túl savas, a banán meg elég édes és így kompenzál :) Kivéve, ha találsz valami jó édes fajta almát :)

Ja, nemtom ki írt az orrszívóról, hogy nem tudja tisztítani...Nekünk porszívós van, szerintem ez a leghatékonyabb! És forró folyóvízben gyönyörűen lehet tisztítani, Rékus 20 hónapos, azóta használjuk, és semmi lerakódás nincs benne. Persze mindig azonnal szívás után ki kell öblíteni, hogy ne száradjon bele, mert utána már biztos nehezebb! Ha nagyon beteg volt, nem csak sima taknyos, akkor bedobtam a Chicco sterifolyadékba és kész :)
Nem kell elrettenni tőle, volt Rékusnak is, hogy sírt, de ma ott tartunk, hogy Ő hozza oda, szereli össze, és szépen megtapsolja magát, mikor készen vagyunk :D

Kép
Kép
agica123
 
 


ágica: én írtam az orrszívóról. A használattal nincs gond, nincs sírás. De én nem tudom a forró csap alatt kitisztítani. Az öblítés nem viszi ki - rögtöm használat után sem - és hozzá meg nem férek, mert olyan keskeny. Na mindegy.

Üdv Itt Eperke!

kutyüfűl: én is úgy öltöztetem Botit, ahogy Agica írta. Bár én eddig a harisnyát kihagytam, és plédet csak felülre raktam. És kb 40-50 perc séta után még egy órát kint szoktam hagyni a teraszon. De volt, hogy összesen 3 órát volt kint. De nálunk ma már elért a -5 fokot a hideg, így csak egy 45 perces séta volt. Mi így is szétfagytunk, nem mertük kinthagyni tovább őt sem.

Szerintetek lehet káros, ha sokat van pihenőszékben a gyerek? Mostanában szokott rá, még alkudni is tök jó tud benne, Sokszor jobban elvan ott, mint a kezünkben vagy - pláne - a járókában. Teljesen vízszintesre is lehet állítani, és lehet lökdösni. Ezzel elelhet rontani??? Ti használtok ilyet?

És Ti kapcsoltok be TV-t a kicsi jelenlétében? Én nem gyakran, de késő délután már azért be szoktuk kapcsolni, de mindig el kell fordítani, mert nagyon figyeli a fényeket, nem szeretem. Ez Nálatok hogy van?

jó készülődést karácsonyra!!! :lol:
Vendég
 


bocs mindig a sok elütésért, nem tudok gépírni.... :?
Vendég
 


Sziasztok!

Eperke: Üdv. itt nálunk. Melyik kerületben keresel gyerekorvost? Mi a XV. ker-ben lakunk és egy nagyon jó dokinőnk van, újszülöttes orvos volt régebben a MÁV kórházban és nagyon gyakorlatias.

Vicsok: Remélem már jobban van Andris!! Mi az a puffolás? Apeh bírság??!!! ÓÓÓÓ :(

Ágica: Bulcsú nem sieti el a megérkezést :D Aranyos lehet Rékus az orrszívóval. Vivi is ezt csinálja, bár vicces, mert ő kéri, hogy fújjuk ki, szedi ki a dobozból a szerkentyűt, de azért sír, mert nem szereti. Leül a térdemre magától az orrszívós pózba, és közben tapsolja magát. Annyira cuki. Neki a tapsolás egy lelki nyugtató dolog, ha valami kellemetlen dolog éri, pl. kúp vagy ilyesmi, akkor is tapsolja magát. Olyan jó látni, hogy ilyen értelmesek, hogy tudják, hogy bár kellemetlen, de tudják a következményét, hogy jobb lesz tőle.

Babett: Nem ismerem a porszívós orrszívókat, de pl. fültisztító pálcika nem fér bele? Nem tudnád azzal kipiszkálni a trutyit? Nálunk megy a tv, bár nem egész nap. Ettől nem feltétlen lesz tv mániás a gyerek. Vivi egy-két hónapja kezdte el egyértelműen figyelni, hogy leül, lefekszik elé és nézi max. 2-3 percig, kivéve, ha kutya vagy majom van benne, mert azon kb. 5-10 percig is tud rötyögni :D Vagy van egy-két kedvenc reklámja, ha azokat meghallja, akkor megáll és táncol, de ha vége, akkor csinálja tovább a fontos játékot :D Szerintem ez a legtöbb kétéveshez képest nulla. Szóval nálunk nem megoldható pl., hogy beteszek egy mesefilmet és leköti magát másfél órára. Ez néha mondjuk jól jönne, de hát valamit valamiért.

Nem tudom, hogy mikor és hogyan tudok jönni legközelebb, úgyhogy a biztonság kedvéért már most
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN MAMÁNAK, BABÁNAK, TESÓNAK ÉS PAPÁNAK!!!
lamme
 
 


szoptatós tea: nekem úgy tűnik, hogy a HIPP BIO tea nem puffasztó, próbáljátok ki! csak sajna drágább kicsit.
Vendég
 


Áldott, Boldog Karácsonyt kívánunk minden mamának és babának! Hozza meg mindenkinek a Jézuska azt, amit szeretne, no meg jó egészséget, sok tejecskét és sok alvást! :wink:
Waterlilly és Eszterke (alias Cucu, Ludmilla, Esztella, Kicimanófül, stb. stb.)

Kép
waterlilly
 
 


Nagyon békés karácsonyt és boldog új esztendőt kivánok mindenkinek.

sok puszi nadimo
:lol:
nadimo
 
 


Boldog, örömteli szeretet ünnepét kívánok mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


sziasztok!

Valaki tudja ,hogy dr. Hajdu Krisztina és dr. Török Miklós a Hietéről hová került?

köszi a választ
ilde
ildegonda
 
 


Sziasztok!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Vicsok! Remélem mostanra már rendbe vagytok!

Babett! Úgy látszik, csak nekünk van ilyen béna orrszívónk! Nekem frissen sem jön ki a trutyi, sem folyóvízzel, sem Chicco folyadékkal, sem kifőzve, sem fülpiszkálóval. :( Már gondoltam rá, hogy elhajítom és veszek egy másikat... úgy reménykedtem, hogy valaki megírja a módszerét és nem kell új, de kezdem azt hinni nincs más megoldás...

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ja és még egy...
Mindenkinek jó hozzátápis próbálkozást! Lillus sem szokott le emiatt a szopiról.
:D Viszont a banánnal szerintem vigyázzatok! Éretlenül hozzák, sok vegyi anyag és mesterséges trutyi hozzáadásával érlelik, pont ezek miatt okozhat allergiát több gyereknél. Én tudom, hogy parás vagyok, de egy élelmiszerbiztonsági program szóvivőjeként sok rosszat hallottam ilyenekről. Tudjátok, helyi, idényjellegű... szóval ezerszer is inkább alma. Ha már mindenképp banán, legalább a banán két végéből érdemes szerintem egy kicsit letörni és anélkül adni a babának... mert ott lehet a legtöbb nemkívánatos anyag.
Tudom nem mindenki ilyen óvatos mint én, de azért szerintem ilyen picuroknál sosem árt vigyázni egy kicsit... :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
emendora
 
 


mi a porszívós orrszívót erőteljesebb vízsugárral mossuk ki, pl. a kádtöltő csap alatt, minél távolabb a csaptól. így kijött eddig.

Kép

Kép
emendora
 
 


ildegonda

Dr. Török Miklós lett az új összevont intézmény (ÁEK) szülészeti osztályának főorvosa. A MÁV épületében a szülészeten megtalálod. A titkárnője koordinálja a " betegeit".
Dr. Hajdu Krisztina a keddi napokon ultrahangozik ugyanitt.
batika
 


Csajok, csak gyorsan egy pár sort, aztán még megpróbálok pihizni egy kicsit.
Az utóbbi 10 nap rémálmaimban, főleg a tegnapi. Sajnos szombat reggelre befulladt Andris, rohantunk vissza a kórházba. Változó volt az állapota, az előző hetihez képest sokkal rosszabb, nagyon fulladt, rengeteg a váladék a tüdejében, és kellett neki oxigén néha, de határozottan javult

Szenteste benn volt apa, picurka nagyon jól volt, jó volt a légzése, és a nővérek megoldották, h egy ágyban aludjunk szóval nagyon bizakodó voltam.
Hajnalban szopizott is, de viszont reggel fél8 körül ébredt, felsirt és a sirástól felszakadt a váladék, és elzárta a levegőt. A szerencsém az volt, h a nővér épp benn volt. Nem reagált sem az oxigénre sem a pumpás hörgőtágitóra, kirohantunk a kezelőbe leszivmi, és orditott a nővér, h újraélesztést, és hivják az intenzives orvost is. Szivták a trutyit le, intubálták és lélegeztették, kapott dormiumot, h kába legyen, szteroidot és még nem tudom mit, előkészitették az intenzivet, és vitték is. Be sem engedtek jó darabig. Én is sokkot kaptam, mert mindezt végignéztem, ahogy a kis élettelen teste feküdt az asztalon, és körülötte 6 nővér és orvos küzd Sirni sem birtam, egyszerűen kikapcsolt az agyam, nem tudom, mikor tudom feldolgozni, szerintem az életben sem..

Apa is beért, aztán végre bemehettünk, mindenhonnan csövek lógtak, de aztán kezdett kicsit magához térni, mondta a doktornő, próbáljam nyugtatni, mert a pulzusa 200 fölött volt. Végre elaludt egy kicsit a drága. Aztán felmentünk összepakolni a cuccomat a gyerekosztályra, és mire visszamentünk ismét nem lehetett bemenni, és csak a gépek riasztó sipolását hallottuk az előtérből.. Aztán kinyilt az ajtó, és ott feküdt a picur gép nélkül!!! Iszonyatosan zihálval, csövekkel, de egyedül lélegzett!!

Kapta folyamatosan a nyugtatókat, mert pihennie kell, de iszonyatosan küzd, és soha nem tudott egyedül igazán elaludni, csak ha kapott egy kis cicit előtte, ami most lehetetlen..Szóval csak hadonászik, de nem tud elaludni szegényke,pedig iszonyatosan fáradt.
Ma reggel is hivtam az osztályt, hogy telt az éjszaka, és mondta a nővér, h gyakorlatilag semmit nem aludt, pedig kapott még fájdalomcsillapitót, úgy tudott egy picit aludni, h a cumisüveg a szájában volt..
Szóval megyünk vissza 9re, és próbálom nyugtatni a kis manókánkat, nagyon pihennie kéne.
Ami a lényeg, h le tudtam fejni, otthagytam a tejcsit, és eszik cumisüvegből (amit eddig még nem csinált), de nagyon kifárasztja az evés is, egyszerre 20-30akat tud enni.

Csajok, nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, próbálok / lunk erős lenni. Nagyon erős baba az orvosok szerint is, nem történhet vele semmi baj, az élet nem lehet ennyire kegyetlen!!!!
Szoritsatok még egy kicsit, nagyon nagy szükségünk van rá!
Boldog karácsonyt mindenkinek !

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Anikó! :cry: Nagyon szorítok nektek, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön Andris és bízom benne, hogy az élet busásan kárpótol benneteket minden ott bent töltött percért. Gyors gyógyulást és felépülést, jó egészséget kívánok nektek és kitartást. (Lélekben nagyon veletek vagyok!) Gyógypuszikák, simi-simik Andrisnak már úton!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


vicsok írta:Csajok, csak gyorsan egy pár sort, aztán még megpróbálok pihizni egy kicsit.
Az utóbbi 10 nap rémálmaimban, főleg a tegnapi. Sajnos szombat reggelre befulladt Andris, rohantunk vissza a kórházba. Változó volt az állapota, az előző hetihez képest sokkal rosszabb, nagyon fulladt, rengeteg a váladék a tüdejében, és kellett neki oxigén néha, de határozottan javult

Szenteste benn volt apa, picurka nagyon jól volt, jó volt a légzése, és a nővérek megoldották, h egy ágyban aludjunk szóval nagyon bizakodó voltam.
Hajnalban szopizott is, de viszont reggel fél8 körül ébredt, felsirt és a sirástól felszakadt a váladék, és elzárta a levegőt. A szerencsém az volt, h a nővér épp benn volt. Nem reagált sem az oxigénre sem a pumpás hörgőtágitóra, kirohantunk a kezelőbe leszivmi, és orditott a nővér, h újraélesztést, és hivják az intenzives orvost is. Szivták a trutyit le, intubálták és lélegeztették, kapott dormiumot, h kába legyen, szteroidot és még nem tudom mit, előkészitették az intenzivet, és vitték is. Be sem engedtek jó darabig. Én is sokkot kaptam, mert mindezt végignéztem, ahogy a kis élettelen teste feküdt az asztalon, és körülötte 6 nővér és orvos küzd Sirni sem birtam, egyszerűen kikapcsolt az agyam, nem tudom, mikor tudom feldolgozni, szerintem az életben sem..

Apa is beért, aztán végre bemehettünk, mindenhonnan csövek lógtak, de aztán kezdett kicsit magához térni, mondta a doktornő, próbáljam nyugtatni, mert a pulzusa 200 fölött volt. Végre elaludt egy kicsit a drága. Aztán felmentünk összepakolni a cuccomat a gyerekosztályra, és mire visszamentünk ismét nem lehetett bemenni, és csak a gépek riasztó sipolását hallottuk az előtérből.. Aztán kinyilt az ajtó, és ott feküdt a picur gép nélkül!!! Iszonyatosan zihálval, csövekkel, de egyedül lélegzett!!

Kapta folyamatosan a nyugtatókat, mert pihennie kell, de iszonyatosan küzd, és soha nem tudott egyedül igazán elaludni, csak ha kapott egy kis cicit előtte, ami most lehetetlen..Szóval csak hadonászik, de nem tud elaludni szegényke,pedig iszonyatosan fáradt.
Ma reggel is hivtam az osztályt, hogy telt az éjszaka, és mondta a nővér, h gyakorlatilag semmit nem aludt, pedig kapott még fájdalomcsillapitót, úgy tudott egy picit aludni, h a cumisüveg a szájában volt..
Szóval megyünk vissza 9re, és próbálom nyugtatni a kis manókánkat, nagyon pihennie kéne.
Ami a lényeg, h le tudtam fejni, otthagytam a tejcsit, és eszik cumisüvegből (amit eddig még nem csinált), de nagyon kifárasztja az evés is, egyszerre 20-30akat tud enni.

Csajok, nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, próbálok / lunk erős lenni. Nagyon erős baba az orvosok szerint is, nem történhet vele semmi baj, az élet nem lehet ennyire kegyetlen!!!!
Szoritsatok még egy kicsit, nagyon nagy szükségünk van rá!
Boldog karácsonyt mindenkinek !


Drága Anikó!

Pergett a könnyem, ahogy olvastam, mi történt a Picikéddel. Egy pillanatra elképzeltem, mi lesz, ha egyszer Eszti beteg lesz - nos, ott fogok én megőrülni.

Nagyon remélem, és szívből imádkozom érte, hogy Andriska meggyógyuljon minél hamarabb. Bár ilyenkor mindig kicsit morcosabban nézek az égre, hogy miért...???

Nagyon ügyesen teszed, hogy fejed a tejet, és cumisüvegből kapja meg mindenképp, ha jó cumit választotok hozzá, könnyebb meginni belőle, kevésbé fárasztja. (Mi már Esztivel kipróbáltunk jópárat, pl. az AVENT tényleg jó, vagy a Lindam. Ha fáradt, más fajtáknál nem bírja leszívni az adagját egy óra alatt sem, ezekkel meg 20 perc alatt beszlopálja.) Az nem csoda, hogy ilyen kevéskéket eszik, pici manó, ilyen betegen. Valószínűleg gyakrabban kell ennie. De ahogy erőre kap kicsit, egyre többet fog enni.

Amiatt ne eggódj, hogy a szopival mi lesz. Nálunk is volt egy elég gázos időszak, amikor szopi-stop volt, de aztán ismét rákapott, tegnap du. pl. egy óra hosszat élvezkedett, úgy bezabált, hogy pótlás nem is kellett hozzá neki.

Ami a legfontosabb, hogy minél többet legyél vele, (éjjel nem lehet ott maradni?) simogassad, beszélj hozzá, mondd el neki, hogy mi történik vele és hogy neki mit kell tennie.

Alternatív gyógymódon nem gondolkodtál? Nekem ez a "mániám", nagyon bízom benne, és szerencsém is van, mert a legjobb barátnőm, és az édesanyja is természetgyógyászok, gyógymasszőrök, rei-ki mesterek.

Remélem, nem érzed úgy, hogy "osztom itt az észt". Csak próbálkozom tippeket adni, hátha segít valami...

Az biztos, hogy Andriska meg fog gyógyulni, és nem is fog emlékezni erre a sok szörnyűségre! És eljön az a nap is, amikor már Neked is csak egy rossz álomként mereng föl.

Kérlek, jelentkezz, hogy hogyan alakulnak a dolgok Veletek!

Szorítunk ezerrel:

Lilly és Eszter

Kép
waterlilly
 
 


Anikó!
Én is csak bőgtem...:(
Imádkozom értetek, és sok erőt kívánok!
Hidd el, nem lesz semmi baj, túl lesztek ezen a szörnyűségen!!!!
Veletek vagyok nagyon!
Legyél/legyetek minél többet a Kicsivel, érzi és tudja, hogy ott vagy/tok, és most semmi másra nincs szüksége!
Meg fog gyógyulni, biztosan!
Ezer drukk és puszi Nektek!!!

Kép
Kép
agica123
 
 


Anikó!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Törölgetem a könnyem...
Rossz belegondolni is...

MIELŐBBI GYÓGYULÁST KÍVÁNOK ANDRISNAK!!!
KITARTÁS, SZORÍTOK!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Vicsok: Nem is tudom mit mondjak :( Én is a könnyeimmel küszködöm és tiszta libabőrös vagyok :( Nagyon-nagyon szorítok, hogy Kisvicsok Andriska mielőbb meggyógyuljon!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok gyógypuszit küldök neki így ismeretlenül is!! Nektek pedig kitartást!!!!!!!!
lamme
 
 


Anikó! Nem is tudom mit mondjak...Kitartást és sok erőt!! Andris erős fiú, meggyógyul és ez már csak egy rossz emlék lesz nemsokára!
Vigyázzatok nagyon magatokra!!

KépKép
kutyfül
 
 


Anikó, én is nagyon drukkolok Andriskának, kitartást Nektek! Én is imádkozom értetek!
Vendég
 


Sziasztok! Nagyon köszönöm nektek a sok biztatást!
Sajnos nincs túl jól, nagyon küzd, állandóan szopizna. Nem érti, mi történik vele. Sajnos úgy látom, h nem használ neki, ha beszélek hozzá, mert hallja a hangom, érzi az illatom, és még csak jobban pörgeti magát, szinte hallom, ahogy mondaná "anya miért hagyod, h ezt csinálják velem??" és "miért nem veszel ki innen?". Fel sem vehetem, meg se szopiztathatom, és csak pörgeti magát a gyerek, hogy ott vagyok, még sem segitek neki. Gyakorlatilag fél órákat alszik, és egyfolytában sir. Sajnos nem birtam tegnap sem már idegekkel, egy tiszta pillanatában rámnézett, és olyan vádlást láttam a szemében, h ki kellett mennem, sirógörcsöt kaptam. Annyira sirt már estére, h a láza is felment, aztán kapott enni, és beájult.
Szoritsatok tovább kérlek benneteket, és nagyon vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Kedves Anikó!
Nem csodálom, hogy kivagy, ezt a történetet végig olvasni sem lehet sírógörcs nélkül, nem hogy megélni. Mi minden este imádkozunk Lillával, most már értetek is fogunk.
Higgy nekünk, mindennel segítesz Andriskának, ha fejsz, ha Vele vagy, ha hagyod aludni egy kicsit. Nekem egy nagyon kedves ismerősöm, egyébként református lelkésznő mondta, hogy ő olvasta az egyik könyvben, ami egy erőshitű asszonyról szól, hogy a gyerekekért minden este imádkoznia kell, mert ha nem tette, úgy érezte, hogy olyan, mintha "fegyver nélkül küldte volna a csatába őket".
Imádkozz Te is Andrisért, simogasd! Reméljük minden jóra fordul!!!! Neki most sok-sok fegyverre van szüksége a betegség ellen!
Sok puszi, erő és drukk nektek!
Ildi és Lilla

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Jó reggelt!

Anikó: Andris nem vádol Téged, jó anyukája vagy, és azt teszed, amit ilyenkor tenni tudsz: segítesz neki mindennel, hidd el! Továbbra is sokat gondolunk Rátok, Andriskára, és továbbra is imádkozunk! Gyógyulást kívánunk neki! Puszi Nektek!
Vendég
 


Jó reggelt!

Anikó! Bízom benne, hogy Andriska hamarosan jobban lesz és akkor megkaphat téged mindenestül, újra. Ami a vádolás érzését illeti én a kötelező védőoltásoknál ugyanezt éreztem mindegyik babámnál. (Pedig ezek csak egyszerű védőoltások voltak, de mégis.) Nagyon szorítok továbbra is, hogy hamar, gyorsan meggyógyuljon Andriska és újból otthon lehessen együtt a kiscsalád. Puszi és simi-simi mindkettőtöknek.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Vicsok!

Ez borzasztó!!!!!!!!!!!!!!!! mi történt Andrissal? tudják, hogy mi a baja? mi is nagyon szorítunk Nektek, gyógyuljon meg minél hamarabb Andris!

Kép

Kép
emendora
 
 


Vicsok !

Még csak most olvasom a történteket. Jesszusom .
Én is szoritok neked teljes eröbedobással.
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgok.
Ha lehetséges feltétlenül próbáld az anyatejet adni neki bármi áron, az a legjobb táplálék számára, főleg ebben a nehéz időszakban.

Tudják már hogy mi okozta ezt az állapotot Andrisnál ?

Nagyon szoritok nektek . És ha valamiben segitségre lenne szükséged csak szólj, rám számithatsz bármikor , bármiben.

nadimo
nadimo
 
 


Sziasztok...
Anikó...nem is tudom mit mondjak. 2 nappal ezelőtt hasonló esetet álmodtam Benedekkel, és sirva ébredtem.. De hogy ez a valóságban is megtörténhet, ez szörnyű... Nagyon elkeseredtem olvasva a soraidat.. Nagyon soritok Nektek minden percben... LEgyetek erősek..én nem is tudom ezt ép ésszel hoyg lehet kibirni..
Tartsa Benned az erőt, hogy Andrisnak nagyon nagy szüksége van Rád, és nem tart rossznak ez biztos!!! NAgyon intelligensek ezek a kicsi babák és majd meglátod, hogy pár nap mulva ugyanugy fog Hozzád bujni! Nagyon gyorsan regenerálodik a kis teste, meglátod!
Sokat gondolok Rátok és jönni fogok gyakran mostmár, hoyg olvassalak, de most annyira sokkot kaptam, hoyg most mást nem is tudok irni.. majd legkozelebb..
Millio puszi, kitartás, jobb lesz!
Bea

Kép
nyulcsi
 
 


Csak benéztem, hátha Anikó írt azóta, hogy mi újság. De látom, nem :( Ennyi pozitív energia, ami itt öszegyűlt Andriskáért, tuti segíteni fog!
Vendég
 


Vicsok: Alig vártam, hogy ideüljek a gép elé és halljak valami jó hírt Andrisról. Sajnálom. hogy még nem javul :( Továbbra is sokat gondolok rátok és nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!! Gyógyulj kicsi Kisvicsok!!!!!!!!
lamme
 
 


Anikó!

Jaj, szegény Picike!
Szörnyű lehetett, remélem már sokat javult a helyzet Imádkozom értetek!

Ágica!

Eszerint még mindig egyben? Mi van a jóslófájásokkal?
Gondolom, már nem bánnád, ha kibújna, de lehet, hogy az újév 1.babája címre pályázik nem?

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok, csak gyors benéztem.
NAGYONNAGYONNAGYON köszönöm mindenkinek ezt a rengeteg biztatást!!!!!!
A mai napunk nagyon szép volt, a főorvos nő volt ma benn, kivehettük a kiságyból, és szopizhattunk!!! Először nehezen jött rá, sirt, fejtem neki egy cseppet a szájába és újra rátalált, nagyon ügyesen!! Hamar kifárad, de nagyon jó volt neki, egyből megnyugodott és a karomban tarthattam, mig aludt.
Igaz, utána köhögőrohammal ébredt, és sirt..de azért már valami!!!
Utálja az orrában a csövet, alvás közben is zavarja, meg hát a leszivás sem kellemes, és azt elég sűrűn kell csinálni. Ma volt a gyógytornász, átütögette a mellkasát, hátát, és egy csomó váladékot fellazitott neki, utána attól be is fulladt egy kicsit, és rögtön szivni is kellett.
Nagyon jó volt ma így!!Nagyon örültem, hogy megfoghattam és mellre tehettem. Nem néz rám, nem hallgat rám, ez még idegesit egy kicsit, de beszélgetek vele, hogy tudja, ott vagyok vele.
Ma kicsit hamarabb eljöttünk, szopi után el is aludt, mert kértem a védőnőt, jöjjön fel, mert nem tudtam rendesen kifejni vmelyik nap, és begyulladt egy kicsit a bal cicim, de már sokkal jobb (fejtem, kentem, most megnézte, segitett kifejni, nem vészes már, kicsit hűtöm, és fejem még este)
Remélem, a holnapi napunk is legalább így alakul majd :roll: Kérdeztem a doktornőt, hogy fejjek -e reggel, mondta, hogy ne, és reggel rögtön szopival indithatunk, ha jól lesz!

Vigyázzatok magatokra, millió puszi!!!

Anikó
Kép
Kép
vicsok
 
 


Anikó! Nagyon jó olvasni, hogy ma már végre kivehetted a kiságyból és szopizhatott Andris. Ez már egyértelműen a gyógyulást jelenti. A szemkontaktus hiánya miatt pedig ne idegeskedj! Ahogy írtad, sok nyugtatót, kábító gyógyszert kaphatott ez alatt a pár nap alatt. Valószínű, hogy egy kis idő kell neki, hogy újból a régi legyen és megint szerelmesen nézzen téged. :D A gyógytornász pedig ezek szerint hatékonyan, jól csinálta a fellazítást, hogy ilyen sok váladék jött fel. Jöjjön is, mert ha bent marad, csak bajt csinál! Kívánom nektek, hogy a holnapi napotok is legalább ilyen jól alakuljon! (Nagyon megörültem, hogy jöttél és ilyen jó híreket hoztál. :D)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Anikó, ez jó hír, így tovább :) Meg is könnyeztem :oops: Mennek tovább a drukkok, minden rendben lesz!!!
Vendég
 


Drága Anikó és andriska!

Nagyon szorítunk Nektek! Hogy Andriska meggyógyuljon, és hogy Te is kibírd ép ésszel.

Nagyon örültünk, amikor olvastuk, hogy megszopiztathattad a Picit végre. Reméljük, holnap reggel is szopival indul a napotok!

Amiatt ne aggódj most, hogy nem néz rád, nem hallgat rád. Olyan gyengécske lehet szegény. De a közellétedet, az illatodat, a szeretetedet érzi, és ez a fontos!

Amikor Eszter folyamatosan éhezett az első hetekben, nekem is folyamatosan az volt az érzésem, hogy nem vesz rólam tudomást, mint anyjáról. De most már tudom, nem erről volt szó... Andriska most nagy feladatokkal küzd, egyelőre nem tudja kinyilvánítani, mennyire imád téged, de ha Te folyamatosan ott vagy vele, a szereteteddel, a pozitív gondolatokkal (tudom, nehéz, de nem szabad sírni!!!) nagyon sokat segíted őt. Biztosan nem vádlón nézett rád, csak te érezted úgy, mert hát mi mást érezhet ilyenkor az ember?! Inkább úgy gondolhatta, hogy megnézem, itt van-e az én imádott anyukám, mert ha itt van, akkor van miért küzdenem. Meggyógyulok, hogy erről a béna helyről kikerühessek, és az ő varázslatos anyaillatában fürdőzhessem egész nap és szopizhassam azt a fincsi tejecskéjét.

Nagyon szorítunk Neked Andriska!

Lilly és Eszterke

Kép
waterlilly
 
 


Anikó! Sokat gondoltam ma Rátok, és nagyon örülök, hogy Andris jobban van! Az már nagyon jó, hogy már tudott szopizni. Ez biztos, hogy nagyon sokat számít Neki! Nagyon szorítunk!

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Anikó! jaj de jó :D :D :D :D :D Reméljük továbbra is ilyen gyorsan javul Andris! A szopi szerintem önmagában nagyon jó eredmény! Sok-sok erőt és drukkot küldünk továbbra is!
Rajzolj neki egy édes smile jelet és tedd a kiságya falára! Én koraszülött osztályról tudom, hogy ott is megengedtek egy-egy szülői rajzot az inkbátor falára. Kicsi legyen és kedves! Azért gondoltam a smile jelre, mert régen is, amikor nem volt még ennyi játék, mosolygó arcokat rajzoltak és azt tették a kiságyból látható helyre. Pszichológiai kutatások szerint ugyanis ezek nagyon tetszenek az ilyen kismanóknak. Mindig ámulok, hogy az egyszerű régi emberek mennyi igazságra éreztek rá ösztönösen. Hátha Andris is értékeli :) Szerintem, ahogy jobban lesz, egyre kevesebb gyógyszert fog kapni és egyre élénkebb babácska lesz! Reméljük hamar hazakerültök és az otthon édes melegében végleg meggyógyultok!!!!
Sok-sok puszi, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!
Anikó!
Csak gyorsan jöttem megnézni mi van az Icipici Kisvicsokkal és anyukájával. Nagyon örülök a jóhreknek!!! Csak igy tovább!!, meglátjátok, minden helyrejön, mert az a soksok szeretet ami Bennetek van egymás iránt, mindenen átsegit!!!
Annyira örülök...
Sokat gondolok Rátok!
Bea

Kép
nyulcsi
 
 


Vicsok!!!
Azt hittem az ünnepek alatt senki sem néz ide a babanetre....de sajnálkozva látom, olvasom, és kapkodom a fejem, hogy mik történtek...Veletek...Okosat én sem tudok írni, de mi is Veled/Veletek vagyunk, és szorítunk ezerrel!!!! elképzelni sem tudom, milyen lehet ez Nektek....mindjárt elbőgöm magam..??? Remélem NAGYON NAGYOn gyorsan és ügyesen rendbejön Andriska, és hazamehettek végre!! Ne legyen semmilyen negatív gondolatod magaddal kapcsoaltban, szeret Téged, hisz Te vagy az Anyukája. Nagyon kicsi, el fogja felejteni szerencsére ezt az egészet! És próbálj meg csakis pozitívan gondolkodni!! ez a legfontosabb!!! törölj a fejedből minden negatív gondolatot, ha véletlenül ezek gyötörnének!!!!
És persze a többiekkel együtt várjuk mi is a híreket Veletek kapcsolatban. Nagyon izgulunk és szorítunk!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Vicsok
....és azt lehet tudni, hogy ez most mégis micsoda? és mitől alakult ki?? tüdőgyulladás vagy mi ez???és az orvosok mit mondanak? mennyi idő kb. a gyógyulás? és normálisak a kórházban Veletek és jó kezekben vagytok?
Vendég
 


Vicsok !

Örülök hogy jobban vagytok, sokat gondolok rátok.
Nagyon bizom , hogy ha lesz időd benézni a topikba, még több jó hirrel szolgálsz majd nekünk.
Szoritunk.
Jobbulást !!!
Puszi nadimo
nadimo
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: