Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Csak beugrok,mert annyi a dolgom,hogy előre fáradt vagyok tőle. :?

Juci!

Nagyon sajnálom,ha már nem tudsz jönni Karácsonyig. :( Gyönyörűek az idézetek.Mondjuk most amúgy is két napja sírva nézek tv-t :lol: ,annyira dolgoznak a hormonjaim.A férjem meg nagyokat csodálkozik,bár tudja,hogy ez is egy természetes dolog,de azért fura neki.Nem írtál magadról. :roll: Nagyon jó utat nektek,érezd jól magad,kapcsolódj ki és töltődj fel. :wink:

Erzsike!

Szerintem nem korai,sőt,én már azt éreztem,hogy zavar,hogy még nincs összerakva.Úgy vagyok vele,hogy nem tudhatom mi hogy lesz és ami már megvan az a tuti,mert ha pl befektetnek valamiért,mint Titit is,akkor már nem tudok semmit csinálni,és ugye arról volt szó,nem is 40 hétre készülünk.Most meg az ünnepek alatt nem lesz időm ilyenekre,úgyhogy a csomagom is szeretném a héten bepakolni,hogy tényleg ne legyen más dolgom.Babó hogy van? Meggyógyult?

Koda!

Jajj de jó,hogy van gépetek! :D Akkor tessék sokat írni.Bence nagyon szép,jól áll neki,hogy végre megszabadult a pöttyeitől.Szegény Marci.Hát sajna a közösségbe járó gyerekek mindíg összeszednek valamit.Szegény Bálint is sokat beteg,pedig ő már nagy. :roll: A férjed is teljesen meggyógyult?

Éva!

Mesélj már,olyan régen írtál magadról!Meg ugye a privivel is lógsz. :D

Sziszike!

Jó szórakozást a játszóházhoz nektek. :wink:

Ma este megyünk dokihoz,remélem mindent rendben talál.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Próbálok írni párt sort, meglátjuk mire megyünk:)

Kicsi!
Nagyon jó utat kívánok nektek! Köszönjük az idézeteket!
A fürdős videó édes, mint mindig :lol:
Ja! Azt a törölközőt, amit Bencusnak adtatok, Marci teljesen kisajátította 8) Meg a fürdőjátékot is, a cápát.....

Éva!
Sikerült megsütni a karácsonyi sütiket?
Valamit félreolvastam vagy tényleg voltatok Miskolcon??? Mert ha igen, és nem jöttetek be.... :twisted:

Eszter!
Tényleg szép a kiságyatok! Csak a cseppmanusz is értékelje majd!

Gábor meggyógyult, köszi. Épp ma ment vissza a dokihoz, mert még kiiratja magát 2 hétre. Mint vállalkozó majd visszakap valamicske pénzt így..... :wink:

Erzsike!
Forgolódik babó szorgalmasan?
És mennyi fogatok van már? Nekünk azóta sem jött ki egy sem :roll:

Ági, Zsuzsa!
Nektek pedig kitartást és nagyon jó évet kívánok! És erőt! Mert amiket írtok........ :roll:

Virág!
Te jobban vagy már? Mentél dolgozni?

Titi!
Hogy vagytok? Fáradtan?
Kicsibébi össze-vissza alszik még? Nekem mind a két gyerkőcöm ugyan ezt csinálta. Fél évesen állt be a rend. Addig ne várj tőle ilyesmit :wink:

Sziszike!
Ezt még senki sem mondta, hogy Bence hasonlít rám:) Inkább Gáborhoz hasonlítják:)


Tegnap elmentük Marcinak megvenni a játékokat. Mindenáron babakonyhát akar :lol: Úgyhogy vettünk neki egy csomó csészét, lábast, zöldséget, gyümölcsöt, élelmiszert...persze mindet műanyagból! Meg kapott egy játék kávéfőzőt, ami olyan, mintha forralná a vizet. Igazából csak bugyborogtatja :)
Névnpjára meg megkapja a tűzhelyet, ami 90 cm magas és mellé lehet állni. Egy játék mikrot akart nagyon, de úgy elvitték őket a miskolci játékboltokból, hogy sehol sem katunk. Úgyhogy marad az is névnapjára. (január 9-én lesz)
Na meg persze a kosárba került a rég áhított gépfegyver, rendőrsisak :lol: , boxzsák, Lego.........na meg a nagy kedvencek: Thomas és Scooby Doo-s pólók :)
Becusnak is vettünk egy nyomogathatós, zenélős telefont, bár ő még nem fogja fel annyira a dolgokat. Ő inkább hasznos dolgokat kapott. Vagyis inkább nekem azok :lol: Overál, sportbabkocsi, etetőszék......
A Gáborét nem írom le, mert képes elolvasni :wink:

na megyek, mert lejárt a mosógép :evil:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ó, lányok, egyszerűen nem jutok gép elé, és visszaolvasni is csak kutyafuttában megy. :(

Szegény édes kicsilányomnak úgy fájt ma a hasa, és tegnap este is, azt hittem, elájulok, annyira sajnáltam, és átéreztem a fájdalmát.
Nem irigylem azokat, akiknek hasfájós a bébijük. A szívem szakadt meg érte!
Este így megkapta a kúpot, és ma is muszáj voltam megpróbálkozni vele, jött is kaki vele. Ma beszerzi Dani a szélcsövet, hátha az is segítene.

Amúgy az éjszakák változóak, tegnap például fél 1 után simán felkelt enni fél 5-kor, ma viszont fél 12-től fél 6-ig aludt. A fene sem érti. Talán jót tett a tegnap esti kakilás, és ettől picit nyugodtabban aludt.

Képzeljétek, viszont nagyon-nagyon sikerélményem van! Már 3. napja, hogy (vettünk neki egy zenélő forgót, 3 féle dallamot játszik, egész komoly, világít meg minden) magától elalszik a kiságyban ha bekapcsolom neki a forgót. Kb 10-15 perc alatt! :)
Így nem kell hajnalban hurcibálnom, hanem csak leteszem, megsimizem, bekapcsolom a forgót, ő egy darabig nézegeti, beszél hozzá, aztán elcsendesedik és elalszik!
Remélem, ez hosszú távon ilyen jó szokása tud maradni!

Látom, mindenki készül a karácsonyra, tényleg nagy a pangás mostanában, nem csak én nem tudok jönni annyit.
De ha belegondolok, szinte mindenki jön ám, csak nem minden nap, szóval azért az a lényeg, hogy mindenki próbál bejelentkezni.

Jucikám, jó utat Nektek! Akkor holnap nem tudtok kijönni hozzánk?
Á, hülye vagyok, hisz mennétek a játszóházba. Vagy nem? Így ha ráértek, gyertek ki! Eszter 11 körül jön, Éva végül nem tud itt lenni, Erzsikééket sem tudom, de ha van kedved és időd... viszont akkor megkérdezném Ágiékat is, nincs-e kedvük eljönni veletek. Mert tömetközlekedve meg sem kérdeztem őket, biztos, hogy nem tudtak volna jönni.
Dudi meg egy hihetetlen kis eleven kiscsaj! Nagyon szemfüles! Hogy nyitogatja a csapot! Értelmes kisasszony lesz belőle!

Erzsike próbáltalak hívni, majd még kereslek. Nem tudom, hogy van Babó? Jöttök azért holnap? Vagy nem? Akkor megpróbálom Danit péntek este valahogy beugrasztani hozzátok, akkor megy az állomásra apukámért.
De addig még úgyis beszélünk.

Timikém, de jó, hogy újra van gépetek! Csuda édes Bencuska! Eszméletlen, hogy nő, mint a gomba! :)
Nagyon várom már, hogy mehessünk végre Miskolcra és hozzátok! Nagyon készülök, de szerintem már csak akkor fogunk nekiindulni, hogyha kicsit jobb idő lesz. Ez így annyira macerás. :(
Hú, micsoda ajándékokat kaptak a gyerekek! Marci gondolom nagyon oda lesz a sok játékért.
És milyen Miskolc? Van nagy karácsonyi hangulat? Esett otthon is a hó? Anyukámat meg sem kérdeztem. Hugi mondta, hogyha hazamegyünk, akkor elmegyünk majd a városba barangolni, a bébit anyucival hagyjuk... aztán tessék. Nem mentünk. Pedig olyan iszonyatos honvágyam van, hogy azt el sem tudod képzelni!
Ha Miskolcon lakhatnánk... sokszor gondolkodom ezen. Mennyivel egyszerűbb volna az életem! A barátok, a kedves ismerősök, anyukám, fele ennyi bajom sem volna, mint most.
Néha úgy érzem, megsavanyszom. :(

Bufo, hát, majd' összecsináltam magam a férjeden! El sem hiszem! Valószínűleg tényleg a csaj fűtheti ellenetek. Ha a múltkor még békés válást akart.
De látod, az élet is bebizonyítja Neked, hogy jól teszed a válást. Egy ilyen ember mellett nem szabad maradnod.
És a két gyerekhez nem fog ragaszkodni? Engedi, hogy elvidd magaddal?
Nálunk nagyon csúnya válás volt, igaz már 14 éves voltam, de vagy 4-5 évig tartott az egész, és baromira megviselt még ilyen idősen is.
Apukám maradt a lakásban, mert kimenni nem akart belőle, és eladni sem akarta. Anyukámmal albérletbe mentünk, mindent egy pedadógus fizetésből. Szegénykém azóta sem tudja utolérni magát. Azalatt a pár év alatt apukám lelakta a lakást és simán eladósott, rengeteg adósságot csinált.
Anyukám szintúgy, alig bírta fizetni az albérletet, nekem ugye a középiskola... kemény évek voltak. Sajnos nyomot hagyott mindenkiben. Az anyagiakról meg ne is beszéljünk.
Szerintem ez így nagyon jó megoldás számodra, hogy visszamész Nyíregyre. Gondolom, anyukádék is fognak sokat segíteni.
Csak hogy fog kifizetni a párod? Vesz fel hitelt? Vagy mi lesz?

Ági, hallod, neked is kijár. Jó karácsonynak nézel elébe! Nem értem az ilyen anyákat. Hogy tudja a kezéből kiengedni a gyermekét?
Szegény kissrác! Biztos baromi nehéz lehet neki. És ugyanakkor nagyon nehéz lesz Neked is, hogyha tényleg erre kerül a sor, hogy hozzátok költözik.
Mégis, tényleg Karcsi gyermeke, és muszáj ezt is számításba venni. Hátha nálatok kicsit jobb gyerek válik belőle, talán még alakítható, vagy már végképp nem?!
A lakás... hát, nekem is megszakadna a szívem, azt a csodás kishercegnő lakosztályt átadni! És mi lesz később?! A két kiscsaj egy szobába kerül? Vagy próbáltok majd nagyobb lakást nézni?
Te, én már tiszta bolond vagyok, ez saját lakásotok, vagy szolgálati? Mert gyönyörű, gondolom, saját.

Ááá, muszáj mennem, pedig még olyan sokmindenkihez nem írtam, bocsi lányok, de szólít az édes kötelesség!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Sziasztok!

Túlvagyunk a pulmonológiás kontrolon, és hála az égnek nincs semmi visszamaradás a múlkori betegségből. Fújni sem kell.

Koda
De jó, hogy újra van gépetek! Köszi a sok képet!:)
Nagyon szépen rendbe jött Bencus bőre.
Sajnálom, hogy most meg Marci beteg, gyógyulást neki!
Nem semmi mennyi játékot kap majd a nagyfiú, most legalább egy darabig le lesz velük foglalva. Te karácsony előtt elpakolászol a meglévő játékokból, hogy elférjenek az újak? Nekem mindenképpen kell, mert már nem tudom hová pakolni amit kapni fognak.
Nálunk most a legó duplós játékok a sláger. Áron meg még mindennek örül ami új.:)

Titi
Ne ilyesztgess ezzel a 4-5 évvel. Remélem kb egy év alatt végzünk ezzel a válási hercehurcával.
Ma már beszélt velem, és a legújabb verzió az, hogy januártól változnak a lakáseladás utáni adózási szabályok, (kedvezőbb lesz) és ezt akarja megvárni. Hát nem tudom mit gondoljak erről, lehet hogy így van , de akkor miért nem ezzel kezdte és miért titkolózott.
Hogy mi lesz azt nem tudom, egy biztos a bíróság így vagy úgy ítéletet fog hozni mert két kicsi gyerek nem kerülhet az utcára.
Örülök, hogy bevállt a zenélő forgó. Lehet, hogy máskor is unatkozott és ez vot a baj. Most ez jól elfárasztja és alszik. Bízzunk benne, hogy jó sokáig hatásos lesz.

Anubias
Nagyon gyönyörűséges, a kiságy, reméljük a kisgazdája jó nagyokat alszik majd benne.:)
Ha te úgy érzed hogy így vagy nyugodt, hogy már most felállítottátok akkor legyen. Azt hiszem én is legalább 5 héttel előtte összeszereltem és berendeztem a kiságyat.

Kicsi
Jó utat nektek érezzétek jól magatokat!
Köszönjük az idézeteket!

Lányok mi volt a játszóházban? Kérünk képeket!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Hogy sikerült a buli a játszóházban?
Látom mindenki nagyon készül a karácsonya. Én eléggé le vagyok maradva mindennel. Még holnap megyünk ajándékokat venni, mert néhány még hiányzik. A hétvége is nagy rohanás volt, de nem sikerült végeznem.
A párom állandóan dolgozik, és már kicsit sok ez nekem. Ma szinte nem is beszéltünk egymással.

Bufo!
Nem hiszem el, hogy nem ment bele a lakás eladásba. Remélem az óvonő nem talál addig, és végül mégis megveszi januárban.

Koda!
De jó, hogy már jó a gépetek. A srácok nagyon elevenek a képeken, de az a legjobb amin hárman vagytok!

Titi!
Nincs is annál rosszabb, mikor tehetetlenek vagyunk. Szegény kicsilánykád. Szerencsére nálunk sem volt hasfájás, és remélem nálatok se lesz mégegyszer.
A zenélő forgó tényleg jó, én is a múltkor láttam egy boltban, de nekünk már nem aktuális.
Apropó, én még mindig kézben altatom a Sárát. Igaz hamar elalszik,de már megszoktam. Egyedül a fürdés után alszik el az ágyban, de akkor is mellette fekszem.

Juci!
Jó utat nektek. Vigyázzatok magatokra, és bízom benne, hogy azért még jössz karácsonyig.

Anubias!
Tényleg szupi lett az ágyikó,azért remélem még nem akar kibújni Dominik.

Éva!
Sikerült megsütnöd? Mit sütöttél?

Erzsike!
Babónak mi volt a baja? Vagy írtad, csak nem emlékszem.

Rimár!
Gratulálok! Annyira örülök a hírnek. Tudtam,hogy te leszel a kovetkező kismama. Viszont azt nem tudom, hogy ki fog most következni
Tippek?????

Ági!
Hogy döntöttetek?
Nagyon ritkán írsz nekünk mostanában

Momo!
Hogy vagytok? Férjed meddig marad?

Jaj, mennem kell. Többiektől bocsi....
Holnap jövök, és megpróbálok képeket is feltenni.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztk!

Kicsi! NAgyon édes Dudi a videón. Jó utat nektek, várunk ha visszajöttök!

Sziszike! Bocsánat, hogy nem mentünk a játszóházba, de a férjem elfelejtette, hogy kell nekem a kocsi és csak 4 után ért haza :twisted: (a telója persze le volt merülve),, ebben az óriási forgalombn akkor meg már nem lett volna értelme elindulni. Azért remélem jól éreztétek magatokat.

Koda! De jó, hogy végre megint van gépetek. Nagyon aranyosak a fiúk a képeken. Rengeteg ajándékot fognak kapni, egy darabig így biztosan nem lesz gondod új játékra.

Zsuzsa! Örülök, hogy Áron teljesen meggyógyult.
Remélem nem csak el akart hallgattani a férjed januárig és azért mondta ezt.

Gyöngyi! Vettél végül kiskonyhát?

Éva! Hogy sikerült a gyümölcskenyér? Vagy még meg se sütötted?

Nálunk semmi különös, Babó pörög állandóan, semmit nem tudok mellette csinálni, nagyon igényli hogy ott legyen mindig vele valaki.
Vívnom kell sajnos a babakocsi miatt, odáig jutottunk, hogy telefonon azt állítják biztosan több gyereket raktam bele és túlterheltem a kocsit, én vagyok a hibás amiért eltört. Ma már a telefont se vették fel és egy e-mailemre se válaszolnak. Még azt se mondták meg, hogy hová kellene visszaküldeni a rossz kocsit. Ma írtam egy hosszú levelet az ausztriai központnak, holnap anyukám munkahelyén lefordítják németre és elfaxoljuk nekik, mert ez már nem mehet így tovább.

Jó éjt!
verzsike
 
 


Erzsike!

Nagyon szemetek veletek a babakocsi ügyben :evil: még hogy több gyereket tettél bele..... Mindent kimagyaráznak apám. Remélem ti nyeritek meg a "pert". Hú, de feldöhített amit írtál. Hát még te milyen dühös lehetsz!

Gyöngyi!
Nem semmi, ahogy átvészeltétek a barihimlőt! Ügyesek vagytok. Minket nagyon gallyra vágott......bencét ma viszem visszaa dokihoz, mert sanos kezdődik előlről a köhögés. Remélem ez nem megy/ment a tüdejére. :( Ráadásul Marci is beteg, de nála már ismerem ezt a fajata köhögős betegséget, ebből nem lesz gond. De Bencét még nem ismertem ki ezen a téren.

Titi!
Itt nem esett a hó, tök száraz minden. De a vűros este nagyon szép, szépen ki van világítva. Vannak is sokan a főutcán. Hát még a boltokban.........
Veled álmodtam :lol: Gyöngyivel elmentünk hozzátok látogatóba. Vittem Marcit is. Szandika már 7 hónaos volt és álandóan fel akart ülni az öledben. Tüsi volt a hahaj és nagyon pufi volt :) Marci meg olyan rossz volt, hogy rábíztad danira. Ő meg ideges lett emiatt :lol: :lol:



Elvittem Bencét méretkezésre :roll: Háááát......
Majd' 10 hónaposan 7400 g és 43 cm a feje....A hossza 71 cm, ez rendben van. A többi meg egy 6 hónapos gyerek adatainak fele meg.....De azt mondták ne izguljak, jól néz ki, fejlődik :)



Zsuzsa!
Sajnos még nem jött rendbe Bencusnak a bőre. A képeken tényleg úgy néz ki, mintha, de nem:( Az egész teste tiszta folt még, a pofiján pegig több lyukacska is van. De azt mondták még ezek is javulhatnak.
És a játékok....én már fizikailag nem tudom hova rakni őket. Amit nagyon nem használ, azt levisszük a pincébe bezsákolva. Ami eltörik, megy a kukába rögtön. De íg sem férünk, álandóan kupi itt. ha a babakonyhát is megvesszük, azt tényleg nem tudom, hogy hova fog kerülni:) De ez legyen a legnagyobb gondunk:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi!
Vűros=város :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Verzsike
Hú ez a babakocsi dolog borzasztó. Mit képzelnek ezek. Nem is tudok jelzőket mondani. Nagyon remélem sikerül kiharcolnotok a pénzeteket. Ha engem ennyire feldühített akkor el tudom képzelni te mit érezhetsz.
Nagyon ügyes már babó hogy így forog össze vissza. Tedd úgy a játékokat köréje, hogy kicsit meg kelljen küzdeni érte had nyújtózzon és meglátod jól ellesz nélküled csak legyél vele egy szobában ,de csinálhatod a dolgodat. Nálunk mind a két fiúnál bevállt ez a módszer.

koda
Jaj sajnálom, hogy mégsincs teljesen rendben Bencus bőre. Remélhetőleg tényleg elmúlnak ezek a hegek.
Hát a játékokkal én is így vagyok már belefulladunk. Ha hazajöttünk anyáéktól akkor én is nekiállok selejtezni.

Oné
Csöppet se aggódj más se áll jobban a karácsonyi előkészületekkel. Bár gondolom ezzel nem vagy előrébb.
Ja a lakásra visszatérve az ovónő már nem fogja tudni megvenni, mert neki febr. 21-ig ki kell költöznie a régiből amit eladott és addigra már kell neki valami ahová a 3 gyerekével mehet. Úgyhogy ez a hajó már elúszott.

Tudjátok lányok olyan hangulatingadozásaim vannak, hogy teljesen tanácstalanul állok magam előtt. Egyik pillanatban nagyon szeretem a másikban, meg nagyon haragszom rá és látni sem akarom. Teljesen kezdek bekattanni. Nyugtassatok meg, hogy nem lettem totál idegroncs, és ez még normális egy ilyen helyzetben. Nagyon félek tőle, hogy kikészülök ha nem tudom kordában tartani az érzéseimet.

Most egy kis jó hír . Tegnap megvolt az ovis karácsony. Dávid olyan ügyes volt minden verset éneket tudott, még dobolt is. Nagyon büszke voltam rá. Nem azért mert az én fiam, de ő volt az egytelen aki mindent hangosan énekelt és verselt és egyik szöveget sem tévesztette el.Még egy kis ajándékot is kaptunk amit saját maguk készítettek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Sokat gondolok ám rád!
Ma voltam másodszor nélküled tornázni! :cry:

Viszont nálunk is megszületett a döntés!
Ma kérek időpontot az ügyvédtől a válóper beadásához!

Mindenkinek boldog karácsonyt, bár szerintem jövök még addig!

Erzsike, Juci! Elkezdtem ám csinálni!
www.babangol.eoldal.hu

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!!

Naptárkészítés, egyszerűen-gyorsan!!!

http://www.ingyencenter.hu/modules.php? ... w_topic=35

EZ Photo Calendar Creator v5.22 Új!
ACD FotoSlate v4.0
CalendarPainter v1.0H Új!
Digi-Labs MyPhoto Calendars v3.0 Új!

Van nagyon sok féle, én ezeket töltöttem le....nézzétek meg!!!

Buli: nagyon szuper volt.

Timi, Éva, Juci, Erzsike..végül nem jöttek...:( Hiányoztatok.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg játék volt, külön hely a kicsiknek és az ugrálójuk is szuper!
Az oviban meséltem..s a Lurdyt mondták nézzük esetleg meg, ott 1év alatt ingyenes és szuper hely.

Majd lehetne egy tali ott. ;)

Volt sok ajándék, amiből választhattunk..Micimackót és Little hengert, Zsolti Hot Wheels -es autók mellett döntöt.
19ig maradtunk vagy talán kicsit tovább...mert szinte kicipelhetetlenek voltak.

Most mennem kell...mára sajnos ennyi voltam, reggel írok..vagy, ha összejön az esti altatás még jövök.

Puszi Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!!

Itt vagyok végre , hol is kezdjem , ez a hét katasztrófa volt! Hiába is minden igyekezetem nem igazán megy a suli+gyereknevelés+a háztartás karácsonyra készüléssel . Eddig úgy néz ki 2 vizsgám van meg , de úgylátom mindegyiket kétszer , háromszori próbálkozással szerzem meg, ma pl. gazdaságföldrajz vizsgám volt olyan szép elégtelent értem el :evil: De már úgy vagyok vele hogy lesz@rom csak átmenjek kit érdekel hanyadszor, ,vannak olyan osztálytársaim akik jóval fiatalabbak mint én , nincs gyerekük és nekik se megy jobban ,,ez vígasztal.
A lakás egy kupi, az ajándékokért ma rohantunk el Robival addig Anyós volt itt.. Alig vettünk valamit és nem tudom mikor tudunk menni , nekem még holnap sütni is kéne valamit meg takarítani , mert már tiszta ciki a fürdőnk na mindegy..
Ja és az ágyunk még sehol!! Holnapra igérik és szombaton ki is hozzák azt mondák a boltban. De ha mégsem nem tudom mi lesz velünk karácsonykor mert most a nagyszobánban 1 szivacs van a földön az ágy helyén...... már 1 hónapja, mert eladtam az előzőt..
Azt hiszem holnap nagyon hisztis pics@ leszek a Scontóban ha nem jön meg.... :roll:
Ma voltunk tanácsadáson is, képzeljétek Marci 40dkg-ot hízott 1 hónap alatt! Na eszik is az tuti! Azt mondta a doki néni annyi foga van , túlteljesítettük a tervet... hát már teljes elöl a fogsor .. a héten bújt ki kettő szemfog is.
Na ennyit rólunk, most gyorsan elküldöm mielőtt elszáll....

KépKép
eszterke80
 
 


a többiek:

Rimar: Nagyon nagyon sok gratula!!!!! Tessék jelentkezni hogy mizu van!

Koda, holnap végre valahára elviszem a cuccot!!!

Eszter, nagyon szép a kiságyatok, én is be lennék sózva!!!!

Éva el is felejtettem megkérdezni hogy Miskolcon voltatok Mikulásvonatozni????? És ha igen ,mi miért nem találkoztunk???

Zsuzsa, nem értem a férjedet, most mi van mi az hogy nem akarja eladni a lakást???? És ott akar lakni ő is veletek, marad minden a régiben csak ő külön utakon jár??? Meg értem hogy ki vagy! Szívem ből kívánom hogy végre megoldódjon minden, és boldog légy!

Mesi , mi van veletek? Hogy vannak a gyerekek? Olyan ritkán írsz!
Sajnálom hogy végül nálatok is válás lesz. És ti maradto az új lakásban?

Verzsike! Ne hagyd magad szemetek ezek is, mi az hogy 2 gyereket tettél bele ??? Mindent kitalálnak csak hogy jól jöjjenek ki belőle!!

Momo, jelentkezzz mi újság!Jól vagytok? Béke van és boldogság? Meddig marad a férjed?Jobban van anyukád???

Többiek bocs, majd próbálok gyakrabban jönni és bepótolom!!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
eszterke80
 
 


Drága Barátnőim!

Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket És Nagyon Boldog Békés Új Esztendőt Kivánok Nektek És A Családotoknak!





Jégvirág költözzön mindegyik ablakba,
gőzölgő kalácsből jusson az asztalra.
Legyen sok ajándék - szívemből kívánom -,
s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!
Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Éva még nem kaptam meg a számod enyémet elküldöm privibe majd irj mikor lesztek komáromba mi holnap indulunk!puszi

Csajok ne felejtsétek Nagyon SZERETLEK TITEKET!
ja és csak halkan két éve és két napja vagyok itt köztetek és csodálatos volt veletek ez a két év és remélem lesz még nagyon sok!Köszönöm hogy a barátnöim vagytok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Most csak pár kép erejéig tudok jönni, a kisasszony még mindig kuvikkol, ma is szinte egész nap igényelte a foglalkozást, úgyhogy még mindig nem tudtam megzuhizni, stb.

De igyekszem jönni közétek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi DE SZÉPEK VAGYTOK!!!!!!!!!

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Holnap elutazunk anyukámékhoz és csak 23-án jövünk haza, nem tudom tudok-e majd jönni.
Addig is puszi mindenkinek!

Kép
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Eszterke
Minden elismerésem, hogy ennyi mindent képes vagy egyszerre csinálni. A vizsgák tök mindegy hanyasra sikerülnek, csak legyenek meg. Soha senki nem fogja megnézni miből mit kapták, a végén is csak az a lényeg megvan a diploma.
Mióta nincs ágyatok? Bizzál benne, hogy megérkezik akkorra amikorra mondták. Gondolom, jó lenne már kényelmesen aludni.

Titi
Jaj nagyon tetszenek a képek!:)
Olyan jó kis husis Kicsibébi, nem úgy nézem, hogy éhezik.

Verzsike
Jó utat nektek és vigyázzatok magatokra!
Milyen kis édesen vigyorog Babó!

Virág
Köszönjük a versikéket és a képeket.
Ti mikot utaztok, addig már nem is jössz?

Mesi
Nagyon sajnálom, hogy neked is át kell ezt élned, de én tudom, hogy nálatok tényleg ez jelenti a megoldást. Remélem sikerült beszélned az ügyvéddel és van időpont amikor tud fogadni.
Tessék eljárkálni továbbra is tornázni, legalább elfoglalod magad és csinosodsz.:)

Hát lányok én bevallom, hogy nem készülök semmivel az ünnepekre.Úgysem leszünk itthon. Még főzni sem főzök. Úgy tervezem, hogy 24-én déleőtt átmegyünk anyósomékhoz megebédelünk náluk a gyerekek megkapják a meglepit tőlük, és egyből megyek is le Nyíregyházára. Nem akarom itthon tölteni négyesben a szentestét, minek úgysem beszélünk egymással csak ha nagyon muszáj . A férjem ezt még nem tudja ő arra számít, hogy itthon leszünk, de ráér vasárnap is megtudni hogy nem, ő is mindig az utolsó pillanatban közli, hogy elmegy.
Nem akarok senkit elkedvetleníteni, de én nagyon nem várom most ezt a nagy szeretet ünnepét.A hátam közepére nem kívánom ezt az egészet, csak az érdekel most, hogy a gyerekeknek szép élmény legyen. Remélem Dávid el lesz foglalva az ajándékaival és nem okoz neki traumát, hogy apa nincs sehol.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


NAGYON BOLDOG,BEKES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANOK MINDENKINEK!
momo35
 
 


Na,KICSI MISHAL IS UGYANEZT KIVANJA NEKTEK!
momo35
 
 


Jovok,ha tudok.
Ferj mar elutazott,mindossze 5 napot volt itt,de ez se ugy sikeredett ahogy terveztuk. :roll:

Rimar!

Gratula! Ugy irigyellek!

Mesi!

Neked kitartast!

Bufo!

Neked is es kivanom hogy hamar lezaruljon ez az egesz hercehurca. Jobb is ha egy idore olyan emberekkel leszel akik szeretnek,torodnek veled...Erzeseidet teljesen megertem. En is szeretem a ferjemet,vagyis aki volt,de aki most...na,az teljesen mas..iszonyatosan haragszom ra...de a szivem melyen szeretem.Csakhogy az emberek valtoznak,telik az ido..es nem biztos hogy akkor mukodik mar a kapcsolat.

Virag!
Jo utat nektek!

Titi!

Olyan edes Kicsibebi !!!


Eszter!

Nagyon szep a kisagyad mindenestul! :lol: Nosztalgiaztam egy kicsit. Dokinal minden rendben?

Gyongyi!

Gratula a vizsgakhoz,nagyon ugyes vagy!

Verzsike!

ANnyira hihetetlen hogy mar forog..midnent olyan gyorsan csinal...lehet,hogy o lesz aki mar 9 honaposan jarni fog. Erezzetek magatokat jol!

Kihagyottaktol elnezest!
Agi!

Szornyu dilemma...de sajnos ugyse tudsz te egyedul donteni..talan tenyleg a nagyobb lakas lenne a megoldas. Bar en nagyon onzo vagyok,el se tudnam kepzelni hogy mas gyereket neveljem. Ezert is tisztelem,becsulom Kicsit is annyira.

Millio puszi mindenkinek,jovok bovebben..de most takaritani kene,fuggonyoket feltenni,en fozom a karacsonyi ebedet...stb..
Ja,kepzeljetek,5 hete igenyeltem a T-Comtol telefonvonalat,erre ma derult ki,hogy nincs kapacitasuk es talan marciusra... :twisted: :twisted: :twisted:
El se hiszem,normalisak...visszafele fejlodunk.

ANyukam otthon van,de karacsonyra itt lesz. Koszi az erdeklodest mindenkinek.Sajnos kezdi elhagyni magat...egy hete ki se ment a lakasbol ...pedig ez meg tul korai lenne.

SIetek,kihasznalom mig alszik Mishal.
momo35
 
 


Eszterke!

Igen,tok mindegy hogy hanyast kapsz. Gyerek mellett tanulni,meg le a kalappal. En nem merem bevallalni.

Koda!

Orulok,hogy Bencus jobban van..kis huncut. Mar alldogal? Lepegetni probalt mar?Marci..konyha..akkor nem erzem olyan hulyen magam ,mert Mishal allandoan takarit,megszerzi a mopot es torli a kovet..szonyeget :lol: ,porszivozik,sepreget,port torol...mar takaritoszetten gondolkoztunk mi is a hugommal,de csak rozsaszint lattnk,a ferjem meg kiakadna tole.Na,mintha latna. :roll: :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Virág, Erzsike!

Jó utat!
Mindenki utazik most?

Titi!
kicsibébi annyira szép, és tényleg kis husos. Gondolom agyon van puszilva mindennap. Ilyenkor már lehet dögönyözni, nem igaz?
Apukád megérkezett?

Erzsike!
Babó is tud ám már huncutkodni. Az a mosoly, gondolom mindenkit levesz a lábáról.
Nagyon szépek vagytok a közös képen.
Kérdezted a konyhát. Amit kinéztem persze elfogyott, és már nem volt csak a drágábbik. Végül megvettem a játékfutártól, mert ahol én néztem ott 36000 körül volt, náluk meg 32000 ft. Aztán most látom, hogy akciós, és már 26000 ért árulják.Már nem bánom, mert nagyon szuper. Sok mindent adtak hozzá (kenyérpirítot, kávéfőzőt...) Ráadásul még a víz is folyik belőlle. Legalábbis az van rá írva, de nemsokára úgy is megtudjuk.
Imádnak együtt főzni a Sárával, de ami van neki az már nagyon kicsi (Sárának jó lesz)



Momo!
Már el is utazott a férjed? mit szólt a házhoz?
Tudod a gyerek mindig azt csinálja, amit lát. A Sára is imád felmosni, főleg a Rezivel együtt. És nem csak rózsaszín takarító szett van. A metróban vettünk mi anno piros-kék színűt. Nézéttek meg, lehet találtok megfelelőt.

Bufo!
Elhiszem, hogy nem várod most az ünnepeket. A szüleidnél tuti jó lesz, és a srácok is élvezni fogják. Jaj, annyira rossz belegondolni, de hidd el nemsokára újra boldog leszel.

Éva!
Már minden kész karácsonyra? miért nem írsz?

Ági!
Tegnap este a híradóban lehetséges, hogy téged láttalak egy pillanatra? A tv2-ön mutatták, hogy vásárolnak az emberek krácsonyra, és mintha a Happy Box-ban lettél volna. Vagy csak én vagyok ilyen hülye, és nem jól látok?

Mi ma is még vásárolni voltunk, de még mindig nem végeztem. A Drága férjemnek még nem vettem semmit. Talán vasárnap elugrok még valahová. Holnap kezdek takarítani.
Nálunk lesz a vacsora hétfőn, igaz nem én főzök, hanem anyósomék. Nekem csak terítenem kell (na meg pucba vágni a lakást)

Na lányok csak elaludtak, mert csend van. Megyek csomagolok addig.

Ja, és tegnap végre eljutottm a Sárával az 1 éves kori kontrolra.
Nem valami magas a drágám, mert csak 76 cm. Emlékszem mindannyian 80-at írtatok . Aztán megnéztem a Rezinél, de ő se volt magasabb ilyen idős korában, bezzeg most. Mindenki 4 és fél évesnek hiszi.

Jó éjt!Puszi:Gyöngyi



[/quote]

Kép

Kép
oné
 
 


Minden kedves topic-lakónak BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Mesi, Zsoltika, Ágika


Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép Sziasztok! Kép


NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Drága Barátnőim!

Ezúton szeretnék nektek boldog,békés,szeretetteljes Karácsonyt kívánni és azt,hogy a szeretet erejével sikerüljön mindenkinek túljutni azokon a nehézségeken,ami a szívüket nyomja.Nagyon sokat gondolok rátok! :wink: Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok,
Sajnos én se jutok most a géphez többre, minthogy
NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNJAK MINDENKINEK! REMÉLEM, HOGY A LEHETŐ LEGJOBBAN ALKAKUL MAJD MINDEN ÉS A GYEREKEKNEK SIKERÜL ÖRÖMÖT ÉS MEGLEPETÉST OKOZNI, HISZ ŐK A LEGFONTOSABBAK MINDANNYIUNKNAK!!!
Kép

SZERETLEK TITEKET!

Ági
csné
 
 


Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek Szeretettel!!
Kép



ui:-Megjött az ágy!! !Hurrá! :lol:

Puszi

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok Drága Barátnőim!

Nem tudom tudok-e még jönni, ezért ezúton szeretnénk Nektek és családotoknak is Békés Boldog Karácsonyt Kívánni!


"Áldott estén, Karácsony éjjelén
Angalok szállnak fenn az égen,
Mindenkihez be-benéznek,
Mindenhová odáérnek,
Áldást hoznak minden házra,
Csillagot a fenyőfára."

Kép


Karácsonykor az angyalok a földre szállnak, térjenek be házadba és maradjanak Nálad!

Kép

Puszi:István, Rezi, Sára, Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Látom Eszterkével azonos képet küldtünk, ezért:

Kép

Boldog Karácsonyt!!!


Kép

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok:)

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Nálunk már járt a Jézuska, mert nemsokára indulunk anyósomékhoz és ott is alszunk. Így itthon reggel tartottuk a karácsonyt:)
Marci nagyon örült mindennek, azóta a géppuskájával rohangál, persze szigorúan pizsamában :lol:
Bence is kapott saját játékot, de most is az apukája új bőrtáskáját szopogatja, meg a hosszabítót :? Még jó, hogy kihúztam az áramból......

Sajnos beteg mind a két gyerek. Köhögnek és hurutosak mind a ketten. Marci javul, de Bence egyszerűen nem tud helyrejönni. 3 hét alatt ez a második üveg antibiotikum amit beszed. Ráadásul az ab. elfogyott 4 nap alatt.
Ti hogy tudjátok, meddig kell szedni? Úgy tudom legalább 5-6 napig. És persze a tünetek sem enyhültek nála, szóval szerintem tovább kellett volna szednie. De akkor miért nem írtak fel 2 üveggel????? sajnos nem a mi doktornénink volt, a helyettesítő meg csak gyorsan felírta ezt aztán mehettünk is......3x5 ml Osmapoxot kellett szedni, ez tartott 4 napig.
Bár most biztos nem is olvastok, de hátha....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


osmapox=ospamox

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Áldott, meghitt, békés Karácsonyt és örömteli , sikeres, szeretetben gazdag új esztendőt kívánunk Mindenkinek!

Kristóf és Zita

Kép

Zita
KépKép
fidoli
 
 


KOda,

JAj szegény MAri meg BEncus!!! Sajna nem tudok segíteni, KRistóf eddig csak Rhinatiolt szedett meg Spiropent-et. NA ez tuti jó gyógyszer, mert a hörgőkre hat és éjjel tud aludni a gyerek. Sőt asztmás gyerekeknek is adják. Viszont ez nem antibiotikum tudtommal.... Bárcsak tudnék segíteni...

u.i a képek szupik, és örülök hogy van megint gépetek...

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Mari=Marci :lol:

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Lányok, egyszerűen képtelen vagyok bővebben jönni, nálunk olyan eseménydúsak a napok.
Apukám itt van, anyósomékkal ismételten áll a bál, minden karácsonyi napunk be van táblázva, egyszer sem vagyunk itthon, ami miatt kissé kiborultam.
Most is megyünk át hozzájuk vacsorázni, bébivel együtt, pedig szegénykém nagyon nyűgös.

Na, de nem is ezért jöttem, hanem azért, hogy kívánjak mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt.
Remélem, hogy sikerül félretenni minden családban a konfliktusokat és problémákat, és mindenki számára olyan meghitten telik az ünnep, ahogyan azt szeretné.

Igyekszem az ünnepek után jönni, vagy addig is.

Mindenkit nagyon-nagyon puszilunk!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,
Én megkaptam a karácsonyi ajándékomat: Erik jön hozzánk, mostmár szinte biztos. :( Holnap fixáljuk le a dolgokat. Küldjetek nekem sok-sok energiát, hogy tudjam csinálni, mert nagyon félek ettől az egésztől.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Puszi,
Ági
csné
 
 


Drága Barátnőim!
Én is beestem az utolsó pillanatban, de tudjátok meg, hogy nem múlt el egyetlen óra sem, hogy ne gondoltam volna Rátok!
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Nagyon szeretlek benneteket és boldog vagyok, hogy köztetek lehetek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj, Drága Ági, ez már biztos?!
Istenem, biztos jó kemény időszak lesz, de tuti, hogy fogod tudni csinálni, mégpedig jól fogod csinálni!
A kezdet biztos nem lesz egyszerű, de amint beáll az új napirend, remélhetőleg minden kerek lesz.
Küldöm az energiákat, én most fel vagyok töltődve, apukám ma ment haza, és nagyon-nagyon jó volt vele itthon!!!

Ma megyünk Dani rokoni ebédjére, úgyhogy szintén nem tudok jönni bővebben. (Tegnap este 10-kor jöttünk haza a szüleitől, de hál' Istennek rendben volt minden, sőt!)

További szép ünnepeket mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nincs sok időm írni, de sajnos valamit elfeljtettem.

Éva!
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!
Gondolom, rossz lehet, hogy pont karácsonykor van a névnapod is. Nálunk is holnap névnap is lesz.

Puszi:Gyöngyi
Holnap remélem már lesz időm írni.

Kép

Kép
oné
 
 


Drága Éva!

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk!!!!!

Ági!
Hát gondolom nem pont ezt az ajándékot vártad :? Írd le a részleteket. Hogy jutottatok végül erre az elhatározásra?

Titi!Nálatok miért volt balhé megint? Drága anyósodék mit alakítottak?

Kicsi!
Ti hogy érziktek magatokat? Dudi miket kapott? Élvezte a karácsonyt, a nyüzsgést?

Gyöngyi!
A lányok nem bántották a fát? Nálunk Bence felborította a karácsonyfát.......szerencsére ott voltunk, mikor dőlt a fa........megrántott az égősor végét, a fa meg jött vele együtt............

Zsuzsa!
Hogy vagy? A körülményekhez képest azért jól érezted magad? Férjed mit szólt, mikor útnak indultatok? A fiúk hogy viselkedtek?

Mesi!
Ti hogy töltöttétek az ünnepeket? Férjed hogy viselkedett????

Sziszike!
Hogy bírtál a 3 gyerkőccel? Örültek az ajándékoknak?

Erzsike!

Milyen volt anyudéknál?? Azóta nem is jelentkeztél!

Eszterke!
Nagyon szépen köszönöm és nagyon hálás vagyok az etetőszettért!
Annyira jó a tányérkája, pont ilyenre gondoltam!

Fidoli!
Köszi a választ!
Igen, a spiropentet mi is szedjük. Ez már a 3. üveg. De még olyan csúnyán köhög mindig Bence....holnap Gábor leszalad vele a dokinéninkhez, ha dolgozik.

Momo!
Gyere már mesélj, milyen voltm amikor a párod itthon volt! Kivel karácsonyoztatok? Anyukádékkal?

Eszter!
Sikerült tartani a súlyodat? vagy felszalad pár deka az ünnepi ételektől? :) :wink:

Virág!
Ti hogy ünnepeltetek? Mi finomakat sütöttél-főztél??????

Mi ma már itthon vagyunk, semmit se csinálunk, nem megyünk sehová. Anyukám szalad majd le este hozzánk, hogy a gyerkőcökkel legyen egy kicsit. Apukám szegény megy éjszakára dolgozni.


Néhány kép rólunk:)

anyósoméknál:
Kép
Kép
Kép
Kép Kép


Ez a mi fánk itthon. Az ajándékokat már elpakoltam, azért ilyen üres minden:-)
Kép


Marci a puskájával......
Kép


Gabi örül az új fotóstáskának:)
Kép

Anyukáméknál:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Drága Barátnőim!

A konyhában a fahéj illata száll, a meleg szobában a fenyő már áll.
Boldog szívvel nem kívánok egyebet: Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket.


Éva: Boldog névnapot!!!!!!!!!!

Ági: nagyon sok pozitív energiát küldök...és bízom benne, hogy a jövőév boldogságot hoz nektek is...;)

Koda: Párom lebetegedett, így minden karácsonyi teendő rám marad/t...nem könnyű, de a gyerekek örömét látván nagyon boldog vagyok!!!

Mjad rakok fel vmikor képeket, holnap jövök bővebben, most rohanok takarítani...férjecském csüt, pént, szombat dolgozik...(betegen)-talán több időm lesz, hisz őrá nem kell figyelnem...nem teher, de időm most nem sok.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Kívánunk mindenkinek nagyon békés,áldott ünnepeket!

Momo!
Anyukád bejelőlte az iwiwen az anyósomat együtt dolgoztak!

Nagyon jó volt erdélyben csak rettentő hideg volt -20fok! :? :?


Szép estét mindenkinek!

brimo
 
 


Sziasztok!

Sajnos eddig nem tudtam még olvasni sem, anyósoméknál nincs net, anyukáméknál meg elromlott valami apukám csak ma tudta megjavítani.

Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek.

Éva! Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Ági! Remélem jól sikerült letisztázni az Erik támát. Küldöm a sok sok energiát, hogy bírd türelmesen viselni a dolgokat.

Nálunk minden jó volt, csak sajna Babó nagyon nyűgös, folyamatosan jönnek a fogacskái. Már kint van fent is kettő ás jön még egyszerre 6 amit érzek a kezemmel.
A karácsonyfa teljesen elbűvöli, ajándékozás anyukáméknál tegnap volt mindenkinek, teljesen extátisban volt, csak éjfél előtt egy kicsivel aludt el.

Holnap jövök bővebben, most megyek lefeküdni, mert igen csak lefáradtam ebben a 3 napban.

Jó éjt!
verzsike
 
 


Hali!

En is itt vagyok. :lol:

Brimo!

Kicsi a vilag! :lol: ANyukam nagy iwiw fan. :lol:

Koda!

SZegeny Bencus..szornyu hogy ilyen nehezen tud kilabalni a betegsegbol. De nagyon edesek a kepek,mindenki hogy orul az ajandekoknak,a parod is! :lol:
Es te mit kaptal?

Verzsike!

Megitn csak ismetlem onmagam,el se hiszem,hogy Babonak 4 foga van es jon a tobbi...nem probalkozik mar a harapassal? Hasznalsz valami gelt a fogara vagy csak ragokat?

SZiszike!

Jobbulast parodnak!

Agi!

Szegenykem..azt hiszem mast nem lehet tanacsolni minthogy probald meg a leheto legjobbat kihozni ebbol a kenyszeru helyzetbol. Mit mondjak,nem irigyellek. :roll:

Tobbiek,merre vagytok? Ezek szerint biztosan jol erzitek magatokat szeretteitek kozott..es ez igy is van rendjen.


Koda!

Nincs igazan mit meselni...ferjem jott-ment,a haz persze tetszett neki,gyorsan vettunk is meg par dolgot,de sok kiegeszito,egyeb hianyzik meg belole. A kert felbe maradt tekintettel az idojarasra.
Mind a ketten probaltunk elnezobbek lenni a masikkal szemben,dehat elszoktunk mi mar egymastol es par nap alatt nem lehet ujra osszeszokni..de muszaj probalkozni. A valas az nem opcio,legalabbis az en reszemrol.Szeretjuk ugyan egymast,de a jelenlegi enemet nem kedveli,es en se az ovet. :roll:
A kovetkezo projectem hogy kitalaljam hogy mibol fogunk elni itt az elkovetkezo evekben es meg is valositsam. :lol:
Erosen gondolkodom. :roll:
Ja,hazrol mar csinaltam par kepet,ha lesz esetleg egy vallakozo szellemu emberke,akkor elkuldom .

Mishal...annyira hisztis,akaratos lett hogy hihetetlen. Napjaban legalabb 100x biztosan hisztizik,a legaprobb dolgokon,az oltoztetes ,pelenkazas meg mindig hiszti,foldon fetrenges..evese katasztrofa,mindent ledobal,kopkod...es ezt sajna nem tanulhatta el senkitol...max. genetika(na,nem az en reszemrol az biztos :lol: :lol: ).
Ugy tud orditani,sikitani..nem tudom mit csinaljak. Nonstop rosszalkodik,reggeliig a programja: kukabol szemet kiszedese,osszes konyhafiok,szekreny kiramolasa,koles,rizs,egyeb kiszorasa,tea kiontese,ko feltorlese(ez plusz pont :lol: ),felmoso wcbe dugasa,bidecsap kinyitasa(elzarni meg nem tudja,igy omlik a viz),hutoajto rangatasa mig ki nem nyilik,...es ez igy megy egesz nap. Es az alvas...ma is a hidegben kellett setalnom,hogy aludjon. nagyon de ja vu,szinte semmit se valtozott pici kora ota ilyen tekintetben. Na ,nem panaszkodom,mert imadom a kis Orokmozgot,csak nagyon faraszto.Mar par szot mondogat:dog,cat,turtle,bra es meg par ,nem jut eszembe. Ja,ami rohejes ha esetleg nem tudtok angolul,hogy a bra-vagyis melltarto is szerepel az elso 10 szoban. :lol:

Na,most csak magunkrol irtam. Bocsi.

Tovabbi szep napokat kivanok nektek!
momo35
 
 


Titi!

Mltkor nem is irtam,hogy milyen edes a Kicsibebid! Mi volt anyosodeknal...most mar felfogtak,hogy nem cigiznek,stb..gondolom nem. Pihensz azert te valamit?
momo35
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek szép volt az ünnep.

Koda
Nagyon köszi a képeket, látszik mennyire örült mindenki a meglepetésnek.:)
Tudott a fa felorításától én is tartottam, de hála az égnek Áron csak egy ideig akarta a gömböket róla most már csak mutogat rá és magyaráz neki, de nem nyúl hozzá.

Momo
Örülük neki, hogy most sikerült átvészelnetek vita nélkül a férjeddel eltöltött időt.
Látom nem fogsz pihenni ezek után sem. Nem lesz kevesebb intéznivaló egy saját vállalkozással sem.
Nyugodj meg nem csak Mishal hisztis ez minden gyereknél megvan. Áron is pakol ezerrel mindenhonnan, nem győzöm visszarámolni és még azzal is megspékeli, hogy eldugdos dolgokat amit nem találunk meg.

Verzsike
Azta ennyi fog egyszerre nem aprózza el Babó. Lehet hogy most rossz de legalább gyorsabban túllesztek rajat.

Titi
Remélem jól sikerült minden az anyósodéknák. Meséld majd el mi volt.
Szuper, hogy a papád jól érezte magát nálatok.

Velünk minden rendben, jól érezzük magunkat anyáéknál. Nekem a hangulatom hol ilyen hol olyan. Mióta eljöttünk a férjem azóta nem keresett minket még telefonon sem. Nagyon elkeserít, hogy a gyerekei után sem érdeklődik.
Ma délelőtt kicsit szépűltem voltam fodrásznál és manikűrösnél. Legalábba hajam és a kezem szép lett.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Merre vagytok? Jöttem délután olvasni, de nem írtatok sokat. Mindenki a karácsonyt próbálja meg kipihenni, vagy már szilveszterre készülődtök?

Tényleg megy valaki buliba közüllünk?

Momo!
De jó, hogy írtál. Akkor nálatok is elkezdődött a pakolás. Szerencsére nálunk a Sára csak ritkán pakol, de akkor a Rezi is besegít neki és akkor van mit pakolni. Sőt legtöbbször ő kezdi!
A dvd állványról kipakolja általában a dvd-ket. A Wc ajtót én mindig becsukom, különben felderítené ott is a terepet. Na de egyik nap felmászott majdnem az emeltre, mert a kis ajtó, amit a lépcső elé csináltattunk nyitva marad. Még szerencs, hogy nem indult el lefelé, mert akkor nagy bukás lett volna belőlle.
Szóval mi sem unatkozunk, pontosabban én( ami a pakolást illeti) :lol:

Bufo!
Akkor anyukádéktól írtál, vagy azóta hazajöttél? Nagyon szemét dolog a párodtól, hogy nem is érdeklődik felőlletek. Azért boldog karácsonyt csak kívánt a fiúknak, vagy azt sem. Egyálltalán vett nekik valamit, vagy azt még közössen oldottátok meg?
A fiúk hiányolták őt?
Jaj, de nem is faggatlak, mert elég szörnyű neked megélni ezeket a dolgokat.
Én is holnap megyek fodrászhoz. Azért jó néha kimozdulni, nem?


Verzsike!
Babó akkor már lehagyta a Sárát (már ami a fogak számát illeti). Mi még mindig csak kettőnél tartunk. A doki az egyéves kori kontrollon azt írta a kiskonyvbe, hogy elhúzódo fogzás, de megnyugatott, hogy ne izguljak. Hát nem tudom

Ági!
Hogy bírod? mikor költözik oda az új lakó? Jaj, neked se lesz könnyű.

Koda!
Szerencsére még csak ámul a fán a Sárus, igaz ma már nagyon izgatta a fantáziáját az egyik dísz, de rászóltam. Aztán vissza dumcsizott nekem valamit (amit még nem értek), és elment mást piszkáni.
Haláli ahogy kiosztja a Rezit is (még a kezével is fegyelmezi), na meg morog amikor nem tetszik neki valami.
Múltkor ellökte a doki kezét is, amikor meg akarta vizsgálni. Aztán a doki fel is adta, és csak a hátát hallgatta meg.
már néha mondja, hogy aja. Gondolom az akar lenni az anya, de a Mama már nagyon megy neki. Amikor mondom neki, hogy kiabálj a Rezinek, akkor azt mondaja, hogy Teteda.


Sajnom mindketten köhögnek megint, de azon kívül más bajuk nincs. Bízom benne, hogy nem is lesz.

Ki mit főz szilveszterre? Csináltok kocsonnyát, vagy lencsét?
Mennem kell. Remélem holnap már többen is írtok. Képeket majd én is teszek fel az ünnepekről.
Sok puszi, és bocsi a többiektől
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Mona! Csodaszép a ház, különösen az óriási konyha miatt írígykedem! Csuda nagy sütés-főzéseket lehet majd rendezni benne. És Mishal még mindig gyönyörű.

Zsuzsa! Örülök, hogy jól érzitek magatokat, a férjed ezek szerint hozza mostani formáját és nem foglalkozik veletek, így talán könnyebben túlteszed magad rajta, hogy napokig még a gyerekei sem érdeklik...

Koda! Látom nálatok se szenvedtek hiányt a gyerekek ajándékban... NAgyon aranyosak a képeken.

azért lassan ugye mindenki visszatér a karácsonyozásból!?

Puszi
verzsike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: