Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Torna!Hát árat nem is kérdeztem,miután mondta,hogy még nem jelentkeztek,de csütin telózok és megkérdezem,ma nem veszik fel.A Pulcz utcában van,Feeling Center nov. közepén nyílt,a védőnőm lánya ott kozmetikus és én tőle kaptam egy kártyát,10 % kedvezményt ad,ha megyek jan.-ba tanácsadásra megkérdezem van e még neki.Nem sok az a 10 %, de mégis vmi!Én nagyon szeretnék már januárba menni!

Anna!Nórika édi,hatalmas haja van,és mekkora!!!!!
20140113113746

Sziasztok!

Holnap utazunk, megyünk a nagyszülőkhöz, addig nem biztos, hogy jövök még, már pakolászok ezért már most kívánok mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

Anna!
Nóri gyönyörű, ez a gondolkodós kép! :lol: :lol: :lol:

Anett!
A tornával kapcsolatban azt hiszem mi csatlakoznánk hozzátok! :lol:
Majd, ha megtudsz még infót róla, akkor írj. Mikor lenne és hány órától? Köszike

Betty
Kép
rbetty

Én is kívánok boldog ünnepet! Kép

Kép

Kép
kajla

Zozo!
Nekem van Zepteres ismerősőm, privibe megpróbálom küldeni!
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Anna!
Nóri nagyon édes baba! :lol:

Timi!
Milyen nagy már Kristóf!!!!Még mindig csuda helyes kispasi! :wink:

Zituska!
Botinak boldog szülinapot! :lol: Kép

Mindenkinek áldott, szép ünnepet kívánunk!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Zituska: Botinap nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is! :D

Enikő: Nagyon édik a gyerekeid!

Anna: Kiakasztó, amit Czankról írtál, nekem csak egy UH-t csinálta, ő ajánlotta, hogy megmutatja apának a babát, szóval rendes volt, de több dolgom nem volt vele! Ezek szerint szerencsére! :? Viszont Nóri csuda helyes! :D Az utolsó kép szenzációs! Ezt a hasfájós pózt én nem is láttam még! Nem rossz! :)

Mi meg ma voltunk szemészeten a Szemészeti Klinikán! Nem hagyott nyugodni, hogy hétről hétre csak begyullad Doró szeme... Hááááát, könnycsatorna elzáródása van, maszírozni kell a szemeit meg kaptunk cseppet, és egy hónap múlva kell visszamenni, ha nem javul, szondázni kell. :( Persze az úszást egyáltalán nem javasolták :? , úgyhogy egyelőre azt is kihagyjuk...

Azt hiszem, Karácsony után jövök csak legközelebb, úgyhogy:
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

Jó készülődést és estét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Norus!

Megpróbáltam bilire ültetni de nem marad meg rajta..... :roll:

Anett!

Jobban avgyok de nagyon folyik az orrom,de ez már semmiség a pár nappal ezelőttihöz képest

Enikő!
Enyém párom már 11 kor itthon volt és csak narancslevet meg kólát ivott:)

Szép karácsonyt!

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Anna, nagyon szép babátok van, a gondolkodós kép nálam is favorit, és a mosolygós is tetszik.
Sajnálom, hogy a dokival így jártál. Nekem az volt a szerencsém, hogy a kórházban teljes jogú volt (nekem egyébként bajom sincs vele, azt hiszem, itt én vagyok az abszolút kisebbség e tekintetben), mondjuk sejtettem, hogy a Klinikán továbbra sem szívlelik... Mondjuk nálunk csak jóval később lesz ketteske, addig sok víz lefolyik a Tiszán.
Neked fel a fejjel, lett egy szép, egészséges babád. Ez a lényeg! :wink:

Bibi, még nem gratuláltam a sikeres vizsgádhoz. GRATULA.

Enikő, ez az eü. Nem is értem... :evil: Fenyőfát tudtál kölcsönözni?

Hefe, nem egészen értem, a körzeti dokitok nem mondta, hogy mi az oka a sűrű szemgyulladásnak? :shock: Remélem, megússzátok szondázás nélkül.

Mindenkinek Kellemes Karácsonyt!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Esélyem sincs visszaolvasni annyit írtatok :shock:
Hétfő óta itthon van férjem szabin és a szokásos alvásidőben elmegy az idő mással,nem tudok netezni.
A kis betegekek jobbulást!!
Mindenkinek kellemes készülődést és
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYt kívánunk!!

Zituska!
Azt hiszem te kérdezted hogy milyen festékkel festettük a falat.
A Petőfi S Sgt ás a Faragó utca sarkán van egy új festékbolt és csak itt talált férjem olyan festéket amit hígítás és egyéb procedúra nélkül a falra lehet vinni.
Színező
Ez a fajtája:DÜFA színező festék

Bocsi de most csak ennyit írok.
Karácsony után itt vagyok megint.

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!!!

Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek :D

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anna: nagyon aranyosak a képek Nóriról, tényleg nagy haja van, sztem Rékámnak még 2 évesen sem lesz ekkora!

Enikő: a te hármas csapatod is édi!!

Csajok: tegnap felfedeztem az állkapcsom alatt egy csomót, ma elmentem háziorvoshoz és az nyirokcsomóduzzanat...teljesen kiborultam, mert mindenféle rémeset olvastam. El kell menjek majd fogdokihoz, de nincs rossz fogam és a bölcsességfogam is kinőtt már ott!!Áááááááááá.Mindig van valamim!!

Kép
gyanixi

Ja, és persze mi is boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek :lol: :lol: :P

Kép
gyanixi

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MI IS MINDENKINEK!!!!!!!!! :lol:

Kép
bibi226

Békés, boldog karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!
20140113113746

MINDENKINEK KÍVÁNUNK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Kép

Kép
easabo
Szeged

úgy volt h. már nem jövök, demost van egy kis időm ( a többi dologom rovására :lol: )

Zita!
köszi a számot.

Niki!
ne izgulj, ilyet én is találtam egyszer magamon, mennem kellett a szájsebészetre, én akkor nem is tudtam még h. nyirokcsomó, elküdltek röntgenre, az ajóra kivolt téve egy jó nagy papír a daganatok fajtájával, meg h. milyen tünete van, na nekem minden megvolt :mrgreen: ne tudd meg hogy sajnáltam magam, bőgtem is, tuti biztos voltam benne h. itt a vég, aztán a doki nagyon édes volt, alig bírta ki sztem röhögés nélkül, mikor előadtam h. mi van, mondta h. semi gáz, de ne maszírozzam már ha lehet, mert ökölnyi méretűre is sikerülhet megnöveszteni :lol: , ja merthogy egyre nagyobb lett, mert mindig ellenőriztem...

nem macerálod véletlenül? nem lesz semmi baj. nekem se volt baj a fogammal., de menj el mindenféleképpen.

Bea!
altatásos csaszi volt, nem is kérdeztem h. miért, csak csodálkoztam, mert a klinikán nem "divat" az altatás, de gyorsan kiütöttek :lol:
lehet h. jobb "érzés" lett volna ha ébren vagyok közben, 20.45kor született Pati én meg másnap reggel 5kor láttam először, csak arra emlékeztem h. a műtét után az orvos mondta h. 3900g, mást nem mondott, v. nem emlékszem, azt sejtettem h. jól van.
Vendég

Sziasztok!

Gira és Esztimokka: Gatulálok a babákhoz! Boldog babavárást és gyors könnyű szülést kívánok nektek! :lol:

Bibi: Neked pedig a sikeres vizsgához gratulálok!

Zituska: Botinak boldog szülinpot így utólag is!

Anett: Hát lenne kedvem a baba-mama tornához, csak nagyon nehezen mozgunk a babával! Mi Dorozsmán lakunk és nem tömegközlekedünk még (nem is bírnám feltenni a hülye kocsit :evil: ), jogsim meg nincs! Ha apát tudom mozgósítani (aki persze sose ér rá... :evil: ), akkor én benne vagyok!

Niki: Nyirokcsomó duzzanat: Nekem már gyerekként is volt nagyon sokszor meg mostanában is, nem tudják mitől! Mindig elmúlt, régen raktak rá dunsztkötést, ennyi volt a kezelése... :lol:
Ne aggódj, nincs vele semmi gond! :)

A fotók nagyon szépek, nagyon édesek a gyerekek!

Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Mindenkinek nagyon-nagyon kellemes ünnepeket Kívánunk mi is!
Vendég

Sziasztok! :)

Időm az már nekem se sok van, ajándékokat csomagolok, meg még mosnom kell (legalább pár bébiruhát is, sose tudni :D )
Főznöm, sütnöm nem kell, szerencsére felmentésem van. :lol:

Köszönjük a köszöntéseket, amint a gépen lesznek a képek, teszek fel!!! :D

Anna :)
Nóri gyönyörű baba, már alig várom, hogy az én lánykámat is meglássam!! :D (na persze azért majd csak pár hét múlva! :lol: )
Czankról asszem már bőven kifejtettem anno a véleményem. :roll: :evil:

Jelenleg fogalmam sincs, hogy milyen pózban van a lányom a pocakomban, de erősen arra koncentrálok, hogy az Ő karácsonyi ajándéka nekem az lesz, hogy koponyatartásba fordul, és símán bújik majd ki, ha itt lesz az ideje! :D
((Zozo :) Amit Pati születéséről írtál, megpróbálom minnél hamarabb kitörölni az agyamból - mondjuk most! Én megőrülök, ha nem láthatom órákig a babám!)

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MI IS MINDENKINEK, HA ADDIG MÁR NEM JÖNNÉK!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Kép
Vendég

édesek a babák egytől egyig na meg a nagyok is :)

Zituska!
Csak halkan megsúgom hogy nekem nem egy olyan szobatársam volt még amikor az ikrekkel pocakosan voltam a patológián ,akiknek farfekvéses volt a babája és simán szülte.Szerintem orvos függő.Nálam pl. az volt a szitu hogyha az "A" magzat koponyatartású akkor a "B" lehet akár farfekvéses is ,simán lehet szülni.Ja és Norbiká m(ő volt az "A")a 32. héten még simán forgolódott ide oda na neki aztán még annyi helye sem volt de valahogy mindig arébb lökdöste a Nikit. :lol: :lol: Nagyon gyakran volt már a végén UH és hol igy volt hol úgy.Aztán mégis csücsült gondolom úgy kényelmesebb volt neki. :) Pedig úgy de úgy szerettem volna simán szülni az ikreket és annyiszor megálmodtam a dokimmal együtt a szülésemet. :roll: Na persze a vajúdást nem úsztam meg előző éjszaka brutál fájásaim voltak csak nyomatták belém a magnéziumot ezerrel.(utólag kár volt),mert így sem maradtak bent tovább.

Na mostmár tényleg eldugulok látjátok nem tudok szabadulni a babanettől :lol: :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Mindenkinek kelllemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Egy téli kép karácsonyi helyett, Dénes és barátai ilyen hóembert építettek kis apai segítséggel (Dénes középen kékben):

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zituska!
hát igen, Vivi születése teljesen más volt, jól emlékszek mindenre, mikor kibújt a feje, megsímogathattam :mrgreen: , a kezembe adták, hallottam a sírását, ebből a szempontból sajnálom h. Patié nem alakult így, vagy legalább ébren lehettem volna és láthatom, hallhatom, de már mind1, a lényeg h. jól alalkult a dolog.
mindenki sikeresen, egészségesen átvészelte. :lol: ez a legfontosabb.

Zitacicu!
nagy babát bizti nem engednek símán szülni, picit esetleg.
ha nálunk megkockáztatják, nem hiszem h. megússzuk nagyobb baj nélkül, nem hiszem h. Pati feje kifért volna, csak akkor ha az jön előbb, ha a fenek akkor nem.
ha beszorul és faros, nem tudnak segíteni...

ikerbabáknál azért lehet, mert az első "töri"az utat, a második kijön símán .
:lol:

na lépek én is... megyek takarítani :)
Vendég

Szabika, Nórika nagyon édes babák!!

Hefe! Én sejtettem hogy ez lehet az oka, nekünk is mindig ilyen volt Norbi szeme, de ritkán volt csak csipás, ált. gyulladt mindig. De ha elmult akkor csak csipa lett. Amugy én gondoltam hogy az uszás esetleg nem javasolt de mi járunk (ha gyulladt volt nem) de ha elmult akkor nem hiszem hogy ezen mult hogy begyulladna-e ujra, mert amikor nem jártunk is pár hetente mindig gyulladt. Ja és Norbi szeme ha gyulladt volt ha nem azért látszott hogy a jobb szeme nem olyan mint a bal (most sem) mindig jobban csillogott, folyton könnyes volt, most csak kicsit de legalább azota nem gyullad hogy szondázták. Ha mégis kell nektek majd megirom kihez vidd!

Hát nálunk a mászás továbbra sem megy, és nem is probálkozik, nem ugy mint a gyogytornásznál akkor. :(

Mi is kellemes karácsonyt kivánunk mindenkinek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

SOS!! Van valakinek olyan mézeskalács receptje ami több napig puha marad ha kisültek? Az enyém sütés után puha és amiket neten találtam az is, de hallottam hogy van olyan hogy kisülve kemény és utána megpuhulva több napig lehet fogyasztani. Ilyet szeretnék csinálni de sehol nem találok:( Valaki elküldené nekem? karmen@fw.hu

Köszönöm

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska: nagyon drukkolok továbbra is!
:wink:

Én nem értem akkor: ha faros a baba, meg se lehet próbálni a síma szülést? :?: :?: :?:

Gyerekek gyönyörűek! :P

Meghitt, békés karácsonyt kívánok mindegyikőtöknek!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánunk békés karácsonyi ünnepeket!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Hát nálunk ma már megvolt az ajándékosztás :oops: Mivel holnap mamázunk és csak kedden jövünk haza, és a csajok ajándéka nagy ezért nem akartuk hozni-vinni. És legalább ma volt egy kis nyugodalmam, ugyanis egész nap ezzel játszottak :lol: :lol: Én meg nyugiba tettem vettem a konyhában :wink:

Íme a fánk:
Gyökeres ezért a cserepet alufóliával betekertem :oops: 8)
Kép
Az ajándék: Apa laza 2 órácskát szerelte össze :lol: Játékkonyha, egyik felén van a tűzhely lent sütővel, másikon pedig mosógép :wink: kislány álom :lol:
Kép Kép
Zalán egy elefántos könyvet kapott, csörög ha zörgetik és van benne egy tükör is, szereti :wink:
Kép

És a kaja: Fetás gomba és göngyölt máj. Fincsi lett megkóstoltuk, de holnapra készítettem, azért van a tepsiben fotózva. Ez a holnapi ünnepi menü része lesz!
Sajna nem kaptam a boltba bacont :evil: és császárszalonnával csináltam :oops: de így is nagyon fincsi lett a májacska :lol:
Kép Kép

Hja Exi, még meg se köszöntem az üzidet :oops: ! Elmentünk, de nagyon rondák voltak a kölcsönözhető fák alig volt levelük és ami volt az is sárga volt :shock: , és drága is (4000 ft abból 1000 vissza) Így meg gyökereset vettünk 2500 pénzért és tavasszal kiültetjük, ha túlél bennünket (igyekszem, hogy túléljen,de nem garantálom, nagyon nagyon meleg van a lakásban és már hullik :( )

ceniko
Szeged

Kellemes Ünnepeket Kívánunk mi is !!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

zozo: de az a baj,h piszkálom, ellenőrzöm állandóan. De ma elmentem fül-orr-gégészhez, de azt mondta, h nem igazán mondaná duzzatnak. Na, mindegy, azért lehet, h visszamegyek majd a háziorvoshoz, meg elmegyrk fogdokihoz. Téged is a duzzanat miatt küldtek el szájsebészetre?Nem is fájt a fogad? Mit találtak?Köszi, h írtál, tegnap már kisírtam a szememet,h mi lesz velem!!!

Kép
gyanixi

Sziasztkok! :)

Gondolom, már nem sokan jártok erre, én is csak addig garázdálkodok, míg a fiacskm alszik! :lol: (rendes gyerek, tudja, hogy este buli van :lol: )

Zitcicu :)
Zozonak igaza van, nagy babát tuti nem engednek farosan símán szülni, és Noémi már most se kicsi. De őszintén szólva nem is nagyon szeretnék kockáztatni, az első az Ő épsége, és főleg élete!!

Norus :)
Ahogy írtam fentebb, meg sem szeretném próbálni - ha véletlen faros marad...
De fő a pozitív gondolkodás: NEM MARAD FAROS!!! :lol: :lol: :lol:
Sőt, már lehet, hogy rég befordult, én meg itt parázok! :lol:

Tegnap csak Nóra babát dícsértem meg (nézzétek el nekem, "kissé" már az újszülöttekre koncentrálok :lol: ), pedig az összes gyerkőc gyönyörű!! :D :D

Na eldugulok, úgy hallom, Boti is ébren van már!
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!
:D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Niki!
ne piszkáld!!! az enyém , mire eljutottam a szájseb.re, már mogyorónyi biztos volt vagy nagyobb, állandóan néztem h. megvan-e :lol:
igen, elmentem a házidokihoz h. van egy ilyenem, és ő küldött oda, ne tudd meg mennyit bőgtem én is, nagyon rossz volt.
a fogamnak semmi baja nem volt, csak nem tudom miért, picit megduzzadt a gyirokcsomó én meg észrevettem és onnatól kezdve piszkáltam, aztán feltűnt h. milyen nagy és nem múlik, na innetől kezdve pánikoltam elég erősen, sztem röntgen is azért volt h. van-e gyulladás v. valami baja a fogaimnak, de nem volt.
menj el szájseb.re nem tudom h. kell-e beutaló, akkor kellett kb. 3-4éve. és akkor még a Vasasban volt, már azt hiszem áttették a klinikára ill. csak ott van. nem találtak semmit, mondta a doki h. azért lett akkora mert masszíroztam, és kérte ha lehet hagyjam már abba. :lol:

nem lesz baj, csak menj el h. megnyugodj.

Enikő!
szuper a kiskonyha, honnan van?
ilyet még nem is láttam.

karácsonyi menű is nagyon jól néz ki :lol:
szép kis fátok lett.

Vivi fél a Karácsonyfától, éjszaka felpakoltam a díszeket, égőt, hajnalban bekapcs, mire ébred Vivi szép legyen, erre elkezd ordítani h. kapcsoljam ki, majdnem leszedette a fát is :shock:
na, ha égők bekapcs. V. visít mert fél, szép kis Karácsony, jól kezdődik :lol:
Legalább Patinak tetszik :lol:
Vendég

Kép

NAGYOLN BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
zsanett26

[color=blue]Sziasztok!

Pár hsz-re még reagálva 

A.T.Zita :) Remélem Márk már teljesen meggyógyult!
Az ilyen gyerekeket annyira tudom sajnálni :cry: :cry: :cry:
Off: egyszer ha lesz enerdzsim, esküszöm pontosan utánanézek ennek a törvénynek, mert kétlem, hogy lennének kivételek, legalábbis számomra egyáltalán nem logikus. Ha fertőző, nappal is fertőző, nem csak éjjel. És a gyereknek attól még ugyanúgy szüksége van a szüleire. :!:

Szilcsi :) Hogy vagytok?

Karmen :) Drukk a neurológiához!!! Mindjárt küldök receptet :wink:

Zituska :) Hogy sikerült a szülinap? Kerestelek aznap, csak nem vetted fel a telót.

Bibi :) Barniszáj :lol: :lol: :lol:

Sznanna :) Gyönyörű kis hajasbaba Nóri! Mindegyik képen szép, de nekem az utolsó kettőn tetszik a legjobban :)

Enikő :) Tündériek a képek a gyerekekről! Honnan rendeltétek a kis konyhát? Nagyon klassz!
Nagyon jól néznek ki a kajcsik, amiket főztél, ha visszajöttetek, megadnád a receptet?

Hefe :) Drukk, hogy Dórinak hasson a szemcsepp!!!!

Zsozi :) Nagyon édes Szabolcs baba is! :D

Zitacicu :) Itt Szegeden elsőre nem engedik, hogy farosan szülessen meg egy baba, másodjára elvileg igen, gyakorlatilag sztem túl sűrűn nem fordul elő. :( Pesten vannak helyek, ahol elsőre is engedik a faros szülést.

Zozo :) Nem semmi a lányod :shock: :lol: :lol: Azért remélem hamar megbarátkozik a fával :lol: Mi délután, Kristóf alvásidejében fogunk díszíteni.

Mindenkinek köszi szépen Kristóf dicsit! :D Ja, és többen kérdeztétek, hogy honnan van a lámpa és a szőnyeg. A lámpát innen rendeltük (most féláron): http://www.kreativjatek.hu/ws/index2.ph ... 1257&top=3
a szőnyeg pedig innen van (volt most egy akciójuk, hogy 20%-kal olcsóbban meg lehet rendelni, de még így is húzós): http://www.dione.hu/product_info.php?cP ... 174f5e2974

[color=red][color=red]És a legfontosabb: mi is nagyon boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!
[/color] Ma még itt leszünk, aztán holnap délben felmegyünk anyuékhoz és csak 28-án jövünk vissza.[/color]

Kép

KépKép

KépKép
timika

Kedves Barátaink! :D

BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK, SOK SZERETETTEL!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Karmen,
írtam pü-t mézeskalács recepttel
Vendég

Sziasztok!
Mi is nagyon boldog, békés karácsonyt kivánunk mindenkinek!!!!

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Nagyon boldog, békés Karácsonyt szeretnénk kívánni mindenkinek!

Anna és Nóri

Kép

Kép
sznanna

Recepteket köszönöm, csak Nináét tudtam olvasni és megsütni, de nagyon finom lett. Azért majd a többit is kiprobáljuk. Sajnos a webmail (persze miért most lenne jo) megint nem megy igy hiába probáltam a leveleket ma olvasni.

Nálunk nagy siker volt a karácsony, gondolom mindenütt :) Képet még idöm nem volt feltölteni, holnap meg Szegedre megyünk több napra igy majd késöbb pótolom.

Hefe! Remélem én is hogy nem kell szondázás. De érdekes hogy nektek az átfecskendezés fel sem merült?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mi is áldott, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!
(Apa olyan édes volt, tegnap kinagytakarított, amíg én sütöttem-főztem, ma meg szó nélkül kiment az állomásra apu elé, úgyhogy most, hogy elment a család, engedélyeztem neki egy kis netezést az irodájában... De jöttem vele én is!!!) :lol: :lol: :lol:

Még mindig egyben, már nagyon szenvedek, iszonyat eleven ez a kiskrapek itt bent! :lol: Az a baj, hogy napról napra fáradtabb vagyok, nem tudok már aludni sehogy sem. Háton fekve begörcsöl a hasam, oldalt fekve zsibbadnak a lábaim és fáj az egész hátam, talán ülve a legjobb. :shock: És csak fáradok egyre jobban, félek, nem lesz elég erőm... Azt hiszem, a pénteki ctg-ig még bírom valahogy, de ha akkor se lesz semmi, úgy érzem, ki fogok borulni... :oops:

Enikő, én is fetás gombát csináltam! :lol: Meg keksztekercset, meg sült halat, többre nem volt energiám, de a család hozta a többi kaját.

Most megyünk haza, ha lesz valami velünk, Enikő majd értesít! :wink: (Apukám holnapra kérte az unokát, lévén, hogy holnap lesz a névnapja.) :wink:

Puszi mindenkinek, további szép ünnepeket!

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Tegnap este jó kis havazás volt mamáéknál. Gyönyörű volt a szent estét a hóesést nézve eltölteni! :D :D
Úgyhogy ma szánkóztunk. Apa reggel egy órát lapátolta a havat az udvarba! A csajok irtóra kipurcantak, tegnap este sokáig fent voltak, ma korán keltek, egész délelőtt szánkóztak, ma este nem kellett őket altatni :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
A nagy fehérségbe egy fekete ugráló szőrcsimbók:
Kép

És az ajándékok:
Edénykészlet a kiskonyhához:
Kép
Viola, félkómásan főz,csak a kocsiban aludt egy rövidet: Kép
Könyvek Boginak és Viusnak:
Kép Bogi apájától Thomasos szett: Kép

Szilcsikém csillagom kitartás, jó a holnap a szülésre, ráérek szurkolni menni :wink:

ceniko
Szeged

Hja a konyha a www.arzuhanas.com -ról van :wink:

ceniko
Szeged

üdv mindenkinek!
Nagyon Kellemes és Békés Ünnepeket Kivánok!!
Hozzá szolnék a Czank témához.
Szerintem rosszabb orvos nincs nála a világon sehol,én nála szültem és szo szerint majdnem bele haltam,hagyta simán hogy elvérezzek.A szülés levezetése is valami isszonyat brutális volt én 14-h vajudtam valami isszonyatos fájásaim voltak a gyerek meg nem akart koponyásan beálni,erősszakkal nyomta ki belőlem könyékkel a gyereket,de ugy hogy repedtem kivül-belől 7cm.50percig tartott utánna mig sikerült összevarni a sebet,fájdalom csilapitás nélkül:-((minden öltést éreztem.Utánna elment és rám se nézett mielőtt kimentem a gyerek ágyas részlegben.Ha megnézett volta akkor elkerülhető lett volna az hogy délután ne vérezzek el,mert akkor látta volna hogy a szülés utánni vérzés nálam nem indult be,és a méhem annyira ki volt "fáradva"hogy az összes vér hüvejen belül maradt.Délután elvéreztem,majd ismételtem fel kellett nyitni a sebemet és vért is kellett kapnom.Ezek után még várta hogy pénzt is kapjon!!
szoval nem tudom még mi kell ahoz hogy kizárják és megvonják a diplomáját,de addig dolgozik mig bele nem hal egy gyerek vagy anyuka,és ez nagyon szörnyü dolog.
Csak azért szültem nála mert a dokim el volt utazva külföldre,és azt gondoltam nem lehet gond hogy ha ügyeletben szülök,mivel ráadásul én nővérként abba a korházba dolgoztam.
Senkinek sem ajálanám Czankot!!

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

nem tudom az aláirásomat megváltoztatni hogy kell?mert a fiam már 11,5honapos:-)és nem 3-hos.
Egyébként Fisher price járássegitőt keressek olyant aminek golyopálya van az elején,szétnyithato,és később kismotornak is használhato,napocska van az elején.Nincs véletlen valakinek eladó?köszönöm válaszotokat,üdv,Lidia
macko1983

Hű,Lídia,ez nagyon durva,iszonyú lehetett,nagyon sajnálom,de a lényeg,hogy most minden rendben veletek! A profilodban tudod megváltoztatni az aláírásodat!
20140113113746

Sziasztok!

Mackó: ez a doki egy hentes :evil: :evil: :evil:

Eladnám ezt a csizmát, vadi új Old Navy márkájú 15 cm belső hossza, Violára sajna nem jó, nem is bírta egyszerse hordani :cry: mire elővettem, már nem volt jó rá :cry: .
3000 ft-ot gondoltam érte.
Kép Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

SOS!!!
Apának tegnap óta 40 fokos láza van, felkelni sem bír, és iszonyúam köhög. :(
Botit nappalra sikerül úgy-ahogy elkülöníteni mamáékhoz, hátha megússza, de én itt vagyok mellette, és már én is köhögök - nagyon :( :(
Lázam nincs, de a köhögés nagyon erős, félek, hogy gáz lesz.
Mit szedhetek köhögés csillapítót???????? Valami nagyon hatásos kéne.
A Bioparoxot fújom, de az nem köhögés csillapító...

Szóval nekünk nem sikerült valami klasszra a karácsony, a szentestéről ne is beszéljünk. :(

Kép
Kép
zituska28

Zitus dokihoz irány de azonnal.... A Sinupret mehet terhesen de az köptető. Szakad fel vagy csak kínoz a száraz köhögés??? Mert ha van a tüdődben trutty (már bocs) akkor nem szabad elnyomni mert tüdőgyuszid lehet.... inkább valami olyasmi kéne ami segít felszakítani. Legalábbis nappalra, éjjelre meg csillapító, h tudj aludni! És ha lehet aludjatok külön apától... :oops:

ceniko
Szeged

Zituska: Ez az! Én ezt használtam annó amikor beteg voltam és tényleg jó! Olvasd el a tájékoztatót mehet terhesen is! Nekem van itthon elvinném, de forraltboroztunk apával nem ülök így kocsiba :oops: :oops:
http://www.pirulapatika.hu/210048345/adatlap

ceniko
Szeged

Enikő! :)
Köszi!!!!!!!!!!!!!
Volt ilyenünk itthon a nyáron - még Botinak vettem anno - de elfogyott, vagy odaadtam vkinek, nem tudom...:(
De hozatok!!!!
Addig a lándzsás utifüvet nyomom, kicsit mintha enyhítene.

Inkább csak kínoz, ingerel, érzem, hogy fel kéne szakadnia, tehát tuti hurutoldó kell!
Amit Botinak adok, tudod, amit Ti is használtok, azt én nem használhatom?? Szerbül egy kicsit sem tudok...

Apa már jobban van, csak még Ő is köhög.. :(
Boti még állja a sarat, de nyomom neki az Ehidot, meg a C vitamint, meg a hurutoldót!

Szilcsi :)
Olyan sokat gondolok Rád!!!! :) :) :)
Mostmár napok kérdése, és kibújik a kissrác! :wink:

Engem hívott tegnap a szülész"nénim", tök jót beszélgettünk, és meg is nyugtatott nagyon!! :D
Már nem is parázok, símán elhiszem, hogy koponyatartásban van a Nőci, mert egyértelműen felül/oldalt érzem az erőteljesebb mozgásokat!
Jövőhét szerdán megyek ctg-re, aztán utánavaló héten még egy Uh kukucs! :D

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?