Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elmentünk szülni, majd jelentkezünk egyszer csak:)!

Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
sagi1

Huhúúúú Sagi!

Nagyon drukkolok Nektek!!!! Hajrá!!!!

Nagyon durva front volt az éjjel, én is éreztem, kiváncsi vagyok, kinek indult el még a babája. Nekem is leszállt a pocakom. Este néztem magam a tükörben és egy rövidke pillanatra nem találtam a pocimat. Aztán persze megvolt, csak "kicsit" lejjebb.

:)

Aki megtud vmit Sagiról azzonnal írjon!!!!

Vörösbegy!

Neked is 3. baba lesz! Ha még lesz alkalmad, vegyél majorannaolajat, mert nagyon jó az utófájásokra! Akár olívaolajba is bele lehet tenni!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Jó reggelt!!!!

Hűűűűűűazannnnnnnnyyyyyát!!Sagi mindent bele!!!Bár lehet már babázol.:)
Jajjj,de jó Nektek,milyen szép napon születik.:)

Vikik sok boldog névnapot.:):):) Ölelés és puszi hegyek.

Halkan megjegyzem,hogy én is én is én is én is szeretném már beírni,hogy indulunk.....
Vendég

Sziasztok, jó regglet. Sagi hajrá. Én is éreztem a frontot tothzsu. Azt hittem, mi is megyünk éjjel. Egész este csak ténferegtem, nem találtam a helyem, amúgy is sz@r napom volt tegnap, éjjel meg annyira zsibbadtam, hogy azt mondta, nem bírok ki mégegy éjszakát. De egészen 8-ig aludtam reggel, ami nagyon jót tett, nem ois voltam úgy feldagadva reggel, mint az utóbbi napokban.
Lego, köszönöm szépen, és én is minden Vikinek boldog névnapot kívánok. Még eszembe is jutott este, hogy csak nem megszülök a névnapomra? De szerencsére ne mlett semmi. Azért még az újévet jó lenne megvárni, bár én már nagyon nehezen viselem, a babának azért jó lenne.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt,

Sági mindent bele!!!. Bár lehet, hogy azóta már babázol?

Minden Vikinek én is boldog névnapot kívánok

Kép
andi1975

Sziasztok!

Bocsi Lányok a bepofátlankodásért...bár az elején én is írtam ide /is/ :)

egy kérdésem lenne: a "pocakleszállás" után mikor várható, hogy elkezdődjön v.mi??
(már negyedik babám lesz, de ezzel még nem vagyok tisztában :roll: ) egy-két napja "szállt le" nekem

egyébként milyen front volt??
(én úgy aludtam, mint akit agyoncsaptak, egy árva keményedésem se volt :wink: )

Sagi, én is drukkolok Neked, nemsokára babázol :) :)

(azért kicsit irigyellek ám :wink: )

én 27-én megyek újra vizsgálatra, nagy valószínüséggel akkor már szülök is :wink:

jó Karácsonyi készülődést Mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Sagi
Hűűűha!Gratulálok,és mindent bele!! :D :lol:

MINDEN VIKINEK
Nagyon boldog névnapot!! :D

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!!

Vörösbegy
Pont így érzem magam,mint Te!Meg mintha belülről csipkodnának :?

mazsolasyl

Sagi, hajrá!!!

Viki, boldog névnapot!!!

(Sleepin hol jársz???)

Én is éreztem a frontot, fáj a sebem de piszkosul, a gyerek meg tegnap egész nap fent volt,. még jó, hogy éjjel alszik, aludt!
Vendég

Ági,
Nagyon drukkolok ügyik legyetek várjuk a híreket :lol: lehet már babázol? :roll:

Este én is görcsöltem de ez csak a szokásos frontos buli volt nekünk még heteink vannak hátra :wink:

Vörsöbegy,
Hogy vagy?

Dombi,
Szép nagy babád lesz nem mondom :D Amúgy jól mondták ilyenkor 250 grammot is hízhatnak a picik, de azért remélem neked már nem nő sokat :wink:

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok akinek itt az idő egészséges kisbabát, szép szülést, aki még vár, annak pedig sok türelmet :D

Kép
Vendég

Nem tudom, másoknál milyen front volt, nálunk ilyen: megérkezett a hó!!!
Igaz, nem sok, de valszeg megmarad és egy kicsit besatírozta fehérrel a tájat. Ha még esik, akkor fehér karácsony lesz itt Egomban! :D

Leszállás utáni szülésről passz, majd kiderül hány napunk van hátra.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Hello!
SAGI: nagyon kívánok könnyű szülést, hajrá Nektek!!!! :D

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
Vendég

Hajra Sagi
Hat csajok nekem elegem van az unnepekbol.Mar csak azert imadkozom egeszsegesen szulessen a kisfiam,mert nekunk minden honapra kijut.Nemcsodalkozom hogy igyekszik kijutni.
Szuleim valni akarnak.Igy karacsony elott dontottek el.Hat jo hogy csak magukra gondolnak.Tudom felnottek vagyunk,de akkor sem tudom megemeszteni,es hat az ocsenk 14 eves.
Boldog karacsonyt.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, sajnálom :cry:
Vendég

Nekem még fent van a hasam és nem is szeretném, ha korábban jönne. Ott bent most a legideálisabb az én kis drágámnak. jó lenne, ha kibírnánk január 7-ig, az még olyan messze van ! főleg, hogy a dokim elment telelni , még a szülésznőm is elutazott külföldre 1 hétre...úgyhogy én minimum csütörtökig nem szülök, akkor már lesz orvosom. :), addig visszatartom !

Remélem ti is nagyon jól vagytok, BOLDOG KARÁCSONYT !

Kép
boci1234

Marcsi !

Próbáld elfogadni a döntésüket, már felnőttek.te se szeretnéd, hogy beleszóljanak a te kis életedbe, nem ? Próbálj meg ne idegeskedni ezen és hátha magától minden jóra fordul. koncenrtálj a te kisbabádra és a ti kiscsaládotok életére, kicsit se hiányzik most neked, hogy veszekedésekbe, idegeskedésekbe sodord magad ! hagyd rájuk, hülyék, majd rájönnek, hogy együtt a legjobb és ezidő alatt te se idegeskedsz !

Kép
boci1234

Semmi hír Sagiról????Valaki nem tudja az elérhetőségét????
Már bizti babázik. :D :D :D :D

MArcsi
Sajnálom...nem lehet könnyű elfogadni a döntésüket,pláne így karácsony körül és napokkal az unoka érkezése előtt de biztosan okuk van rá,hogy így határoztak. :roll:

Nálunk van hó,még a multkoriból...simán 5-10 centi.Azóta olyan hideg volt,hogy nem tudott elolvadni.Remélem most már nem is akar...még eshetne holnap hozzá.:) Dorka nagyon élvezi...

Köszönöm a köszöntéseket.:)
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást,még "egyben" vagyunk :D Semmi jele egyelőre hogy Nóri ki akarna bújni,majd meglátjuk mit hoznak az ünnepek :wink:
Hajnalba olyan rajcsurt rendezett odabent :D

Sagi,drukkolok,bár már valószínű babázol :D :D

Vikik,boldog névnapot nektek :)

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!Kép

KépKép
pocok81

Marcsi sajnálom én is, de ne rágd mosz ezen magad. lehet, hogy még meggondolják magukat.
Hú, Pocok, te aztán a végét járod. (köszi)
Sagi biztos megszült már, szerintem nyugodtam irigykedjünk rá.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vikiknek,
Kép
Vendég

Pocok most már Neked kell jönnöd. :wink:

Csajok,én nem hiszem,hogy ma jövök,lehet holnap sem,ezért

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK

Kép
Vendég

Boldog ünnepeket,szép és egészséges babákat kívánok Nektek!

Kép

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A VIKIJEINKNEK! :lol:
ÉS SAGINAK HATALMAS DRUKK, VAGYIS MÁR INKÁBB BIZTOSAN GRATULA!!!!!
Marcsi, ebbe valóban nem lehet beleszólni, akárhány évesen is éli át az ember... :? sajnálom az öcsédet, őt jobban érinti, hiszen neked már új családod van...
én ma jobban vagyok, pörögtem egész nap, minden kaja kész van...
holnap megyek nst-re meg dokihoz, remélem a szentestét már itthon tölthetjük :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Minden Vikusnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Mindenkinek szeretném megköszönni a köszöntést.

Én is kívánok minden Viktóriának Nagyon boldog névnapot!

Csibus,

nem vagy semmi te sem. Szegénykém próbálj meg egy kiscit lazulni. ez jó áznak a kukacok. :D :D :D

Én éjjel beparáztam. Tegnap csináltunk először a gátmasszázst párommal. És a gát vége eléggé fájt. Ma is megpróbáljuk. Éjjel elkezdtem parázni is, hogy ha már ez fáj meg a hasam alja is szokott nagyon fájni. Akkor hogy fogom kibírni a szülést. Egyenlőre azzal nyugtatom magamat, hogy nem halt bele még senki a fájdalomba, meg ha úgy van akkor kérek EDA-t. Nem szégyen az ha valaki nem bírja ugye? Nekem is alacsony a fájdalom küszöböm.
Mire vállakoztam.

Sagi,

én csak most jutottam ide, így szerintem már mehet a gratuláció.

Vörösbegy,

látod erre nem is gondoltam. De még ez is lehet, hogy megesz majd a zöldszemű. Hajlamos vagyok rá. Sajnos. :D
Lehet, hogy nemsokára te leszel a következő. Ez a derékfájás eléggé érdekes. Nem? Én is ma megsem álltam szinte. De amikor párom hazaért jól leteremtett, hogy nem vagyok normáls. Előbb akarok szülni vagy mi? Azonnal üljek le,. Még a gép elé sem ülhettem le. Csak a kanapéra. De aztán megint belendültem.

Konkri,

szerintem sem attól leszel te szupi anyu, hogy most beszélsz a babóhoz vagy sem. Bár bevallom amikor a keresztgyereket emelgetem ölelgetem, imádgatom akkor van ám lelkiismeret furdalásom, hogy nem énekeltem ma Máténak. Nem simiztem. de hamarosan már a kezemben tarthatom. Még 6 hét.

Lego,

azta, Te aztán be vagy lendülve rendesen. Nekem a derekam, lábam néha be adja az unalmast egy idő után .Egy pici pihi aztán megint belendülök.
Azért vigyázz magadra! Lehet, hogy te leszel a következő? :wink: Már nem tudom eldönteni. Mindanyiótoknak van valami jel.
Én ma mézeskrémest, meg islert sütöttem. Plusz krumpli sali.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok Vikik!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok, míg a Tisza borrá nem válik!

És egy kép a fiúkról:
Kép Milán és a bátyó

Vincus furi képet vág, éppen versenyauót játszik!
Vendég

Blongyi, szuper pasik! :wink:
Vendég

Köszönöm Lafi! Megszenvedtem értük rendesen, de már majdnem elfelejtettem :roll:
Ééééés, Te sem panaszkodhatsz!!! Hunor-baba is igazi formás és szép baba!
Te Lafi! Én még csak most fogom fel, hogy a mi kisfiaink egy napon születtek! :D Én már alig várom,hogy mi januári kismamik, a gyerkőceinkkel találkozót rendezzünk!!! De hol????
Vendég

Szia Sheila: én emlékszem rád! sztem a has leszállás kifejezetten nem jelent semmit, nekem az eleje óta totál lent van az egész hasam de azon belül érzem , hogy a baba helyezkedik egyelőre, hol totál lent van a feje, mint aki már behelyezkedett, hol meg felkúszik (ez a ritkább, sajnos). Örülök, hogy minden okés veletek!

Marcsi: sajnálom a válást, de tényleg ne idegeskedj ezen, úgysem tudsz rájuk hatni és nem is kell.

Jelentem lánc a fülbevalóval készen van! Holnap lefotózom és ha holnap nem is de pár napon belül felrakom.

Sagi: fú de izgis! KÉrünk szpen majd szülésbeszámolót!

Blongyi: he-he, baba. Én még nem fogtam fel, hogy amit én felülről nézek az nektek ott figyel a szobában :D . Szopival próbálkoztok még?

Érdekes, hogy én egy árva frontot nem érzek, nekem tök egyformák a napok. Viszont ha még 4 hetet bent figyel Zsombor akkor tuti reped a pocakom, néha már most azt érzem, hogy kidurran rögtön :shock: :shock:

Ma beszéltünk férjemmel és elismerte ő is , hogy kampec ennek a házasságnak. ugyan még elhangzott az a mondat, hogy ha akarjuk rendbehozható, de ez merő önáltatás 1 év után, főleg az utolsó fél év után. Kértem tőle, hogy gondolkozzon el majd , hogy mit is szeretne, mert én a jövő karácsonyt már nem kívánom igy együttt csinálni.

Blongyi: írhatnál azért szülésbeszámolót ha van kis időd

Boldog Karácsonyt és finom ebédet kívánok minden mamának és babának!

Kép
Kép
normajeane

Csajok, köszönöm a névnapi köszöntést. Most értünk haza az első karácsonyunkról, nagyon finomat ettünk, DE! én egyetlen egy sütit sem ettem. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy meg bírtam állni.
Hazafelé a kocsiban ,megint fájásaim voltak, de most elmúlt. Remélem most már tényleg egybemaradunk legalább újévig.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vikci,
Nem szégyen nem vagyunk egyformák, ha nem bírod, kérjél Edát de lehet olyan gyorsan megszületik hogy nem lesz rá idő :wink: Ha nem bírom én is kérni fogok ez nem ciki.

Blongyi,
Két jó pasid is van egyszerre :lol: Gratula :wink:

Norma,
Akkor még van esélyetek? Csak azért mert mondtad neki hogy gondolkozzon el róla mit szeretne... és ha titeket?

Lafi,
Kép?
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyt kívánok!

Vajon mi lehet Ságival? Nem tud róla senki semmit?

Blongyi tündériek a fiaid. A nagyobbik nagyon huncutnak látszik.

Kép
andi1975

Kép

Blongyi, ha jó idő lesz, bárhol talizhatunk, ami mindenkinek jó!(az jó lenne, ahol voltunk, de neknk az nagyon messze lenne, így kéne valami köztes)!!!!Hát ja, igen érdekes, nem hogy alig van 40 perc köztük! :shock:
Zümi kapott pihenőszéket, és marhára teccik neki, hogy ha fent van, abban nézhet minket, meg abban alszik is, mert nappal a kiságyban utálunk aludni!De ebben mindenhova magunkkal visszük és így már szívesen alszik nappal is.
Amúgy már 150 ml-eket zabál!Asszem kismalacot kezdünk nevelni, jó kis duci lesz,de nem baj!

Pandus, kép még nincs, karifa most épül!
Vendég

Sziasztok!

Most csak annyira, hogy:

Nagyon boldog, szeretetben gazdag, békés karácsonyi ünnepet kívánok!

Kép

Sagi remélem, hogy minden rendben volt és már javában babázol :) Egészséget, boldogságot Nektek![/img]

bingii

Sok szép, gyönyörű, fényes, bontott cserép van eladó... :)

Én is kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, babával, vagy úton lévő babával... de úgy is tudjuk miről van szó :)

(az én uram most ment el dolgozni... :( - még jó, hogy közel van a családom többi tagja - egy udvarban.)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok

Boldog karacsonyi unnepeket mindenkinek.

Koszi csajok,neharagudjatok,hogy minden gondom,bajom ratokzuditok.

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok! Csak gyorsan bekukkantottam, majd később visszaolvasok és írok is :)

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

KépKép
lorcsi

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés karácsonyt kívánok!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az első karácsonyunk, fehéren is!És az első ajándékom karácsonyra egy kisjimmy.
Vendég

most kaptam az smst:
SZIA MAZSI VAGYOK! MA MEGSZÜLETETT VIVI 9.20-KOR. 3200 GRAMM, 51 CM! BOLDOG KARÁCSONYT!

DRÁGA MAZSI! fogadd itt is szívből jövő gratulációmat és nagyon nagyon jó neked, és sok boldogságot és sok tejcsit!
fogyunk csajok :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Lafi! micsoda ajándék van ott a fa alatt :lol: nagyon boldog lehetett a Szentestétek és biztosan Blongyiéknál is!
Hunor napról napra formásabb, édibb...nagyon jó a babakocsis kép is!
Sagiról tudunk valamit?
Marcsitita! örömben, bánatban és majd gondokban is itt vagyunk egymásnak!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Mazsi,
Jó egészséget nektek és sok sok tejcit jó babázást :D

Kép
Vendég

Mazsi, gratulálok!!!!!!!!!!

( mi totál egyidősek voltunk, tök furi, én is mostanában szültem volna...)
Vendég

Akkor csajok tegyétek a karis-pocis, karis-babás fotókat :lol:
Lafi már elkezdte, persze ha van még, dobjad! :lol:
Kép
gyerekekkel csúcsdíszfelrakás...

és egy tömény pocak:
Kép

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Bocsi vonalzót próbálok
bildikó

Sziasztok

Mazsi jó egészéget és sok sok tejcit kívánok.

Lafi tündériek a képek, és hát tényleg megkaptuk a legszebb karácsonyi ajándékot, kinek még csak a pocakjában van a babó, kinek már kibújt a kis drágája.

Vörösbegy nagyon csini pocakod van.

Kép
andi1975

Sziasztok Csajok!

Mazsinak is gratula a babához!

Rakok fel karácsonyi pocakképet, ha az uram nem viszi el itthonról a gépet... (szlogenje, hogy bármikor tudjon fényképezni - bár még sosem fotózott "úgy")

Amúgy meg úgy érzem, h mindjárt szét durranok és nem tudom mit csináljak...

Továbbra iss zép karácsonyt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi, nagyon édi hunor és Blongyiék is!!! Vörösbegyék meg aztán egy nagy boldog fészek...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok! Mazsi gratula nektek!
Vörösbegy szép a pocid, és nem is gigantikus!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bocs Lafi, h Hunort kis h-val írtam! HUNOR!!!
Tudjuk be a szétdurranó állapotomnak és a lankadó kedvemnek!

Szar a karácsony estét egyedül tölteni :( - egyébként is szar de most főként.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: fel a fejjel! Nem vagy egyedül, dumcsizz el a gombócoddal :).

Panda: nincsen esély, arra értettem, hogy a bébik végett nekünk normális kapcsolatot kell kialakitani az elkövetkezendő min. 20 évre, tehát e téren. Mondtam neki, hogy a jövő karácsony már nem igy lesz, 24-én lesz közös fadiszités meg ajádnékozás, de ennyi, utána szétválnak útjaink. Ezzel persze nem ért egyet, de őszintén szólva én neki még 1 karácsonyt nem kivánok csinálni (értsd megvenni az össze ajándékot az ő rokonainak, kitalálni a kaját, bevásárolni és megcsinálni a 80%-át, szép terítés meg minden, zene, hangulat, jópofizás). Nekem a tavalyi is ilyen volt meg az idei pláne, még egyet nem akarok. Jövőre a két bébi mellett amúgy sem lenne időm ezekre sztem, ő meg nem csinálná meg. Idén még kapott ajándékot tőlem, de jövőre már nem kivánok ezzel foglalkozni. Hiszen nincsne mögötte érzelem, akkor meg mi értelme?????

Csináltam a láncról meg a fülbevalóról képet, ime
Kép

Nem a legjobb kép, vakuval van. Élőben a cérna ennyire nem domináns meg a szine is szebb.

Kép
Kép
normajeane

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?