Új privát üzeneted érkezett!

Ide raktam fel az UH képeket:

www.babanet.hu/album/index.php?album=14462&p=1417181

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Viki,
Szép a pocakod :D

Vera,
Nagyon édes pofija van :D
Vendég

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!

Ági

Kép
Vendég

Vera!
Nagyon édes a kis pufókod! :-)

Szeretnék mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG, SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNNI, a gyerkőcöknek pedig sok-sok ajándékot!!!

Lehet, hogy a napokban már nem jelentkezem, de gondolom mindenkinek lesz programja bőven!

Szép karácsonyt!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Mindenkinek kívánok Békés, Boldog Karácsonyt!

És vigyázzatok magatokra lányok! Nagyon csúszik minden, legalábbis errefelé! :(

És van egy kis elmaradásom, mikor 4d-n voltunk nem tettem fel képeket, de most megvannak, szóval Eszti baba 25+3-nál:

Kép Kép

és ennyi, mert ennyit láttunk összesen, hiába sétáltam, böködtem, nem mozdult el!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

NagyVera!

Nagyon szépek a képek, gyönyörűen látszik a pofikája is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy így eltűntem, de nagyon tömény volt ez az elmúlt pár hét, úgyhogy az energiámmal sajnos csak az olvasásig jutottam... :oops:

Most viszont jelentkezem, hogy mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket, és nagyon-nagyon boldog új évet, és egészséges, gyönyörű gyerekeket kívánok!!!! :)

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa

Sziasztok!

Vikcy!

Boldog névnapot kívánok Neked! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Boldog Névnapot a Viktóriáknak!!!! :D

Mellékelek egy-két pocifotót :-)

További jó készülődést mindenkinek!

Kata

Kép poci 32+4

Kép

Kép

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Viki, Vikcy
Kép

Katuci,
Szép a pocakod :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a névnapi köszöntést!

Hát, én megjártam ma a klinikát! :( 3/4 2-kor kezdődtek a fájásaim, aztán volt kettő 10 percesem, majd 3db 7 percesem, utána volt egy 15 perces szünet, majd újra! :( Úgyhogy jól betojtam és elmentünk a kórházba, hogy mi van! Pont a dokim volt az ügyeletes, megvizsgált, szerencsére teljesen zárt méhszáj, majd monitorra tettek olyan 40 percre, mialatt Eszti baba felváltva akarta lerúgni hol egyik, hol másik korongot a hasamról.Szerencsére a baba is rendben van, fájást ott már nem éreztem, és a monitor sem mutatot, így hazajöttnk, de lányok, nagyon be voltam szarva! Aért 30 hetesen még rohadtul nem kéne szülni ! :( Na mindegy, a lényeg, hogy rendben vagyunk, 27.-én megyek megint dokihoz!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést.

aki pedig holnap már nem jön annak Nagyon Boldog Békés Karácsonyt kívánok!

Viki27,

Én is Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked. te voltál a gyorsabb. :-) Én most tudtam lezuttyani a gép elé. Ma meg sem álltam. Remélem neked kellemesebb volt ez a nap. A szülinapomon mész a dokihoz. Velem jól elbántak a szüleim. :) Minden egyszerre van.
Szép a pocid. Gomdolom jól megilyedtél szegényke.

Katuci,

Szép a pocikád. Már neked is mekkora. Mostmár nem tudom, hogy előttem vagy vagy utánnam. de szerintem előttem vagy kiírva ugye? A pociméretből is gondolom. :-)

Vera,

okés, azt hittem, hogy kaptatok időpontot. :( De sebaj így is szép pofija van meg úgy is. És ami a lényeg, hogy megnyugodtatok, hogy nincs vele semmi baj. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Viki,
Nekem is vannak ilyen napok hogy jönnek a görcsök szabályosan de utána megszűnik. Tegnap este görcsöltem rendesen én is. Nyugi most front van biztos azért volt ez. Ha a gép nem mutat semmit és jó a méhszáj akkor nincs miért aggódni. Pihi ha tudsz!
Vendég

Sziasztok,

Vikik,

Boldog névnapot kívánok nektek !

és mindenkinek BÉKÉS KARÁCSONYT és BOLDOG, BABÁS ÚJ ÉVET

Pandi,
kérlek javítsd ki a babanevet, ha majd lesz időd rá...
A Dóra névről letettünk, hisz szegénykém egyszerre ünnepelne név és születésnapot. Zsófink lesz : ))

Andi

Kép
danidaniel

Viki: Nagyon Boldog Névnapot kívánok Szeretettel :)

Kép
csucsu05

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,
Ok javítom, látom meghagyod nekem a Dórát :lol: :lol: Zsófi is nagyon szép :wink: Hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Mi jól vagyunk szerencsére azóta nem volt semmi sem! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Kismamik!

MINDENKÍNEK NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Kép

Kép
ibm

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MIDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandi,
Köszönöm a névcserét : )
Jól vagyunk, köszönjük, remélem ti is : )

Néha bekeményedik a hasam, de hamar el is múlik, mostanság a vizesedés a gondom, bár nem nagyon csodálkozom rajta, napok óta a konyhában ügyködök, persze közben pihenek is, de ez úgy látszik kevés... férjem nagyon szereti a karácsonyra készített finom sütiket, én meg nagyon szeretem meglepni Őt finomabbnál-finomabb édességekkel, de ez most nem a leg szerencsésebb : )

Kép

Kép
danidaniel

Andi,
Mi is jól vagyunk. Remélem ma már csak pihensz és eszed a finom sütiket :D

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is szeretnék nagyon Boldog és Békés Ünnepeket Kívánni mindenkinek, valamint Boldog Új Évet is!

Mi leutazunk vidékre ma este (remélem nem csúszik annyira az út) és csak januárban jövünk vissza, úgyhogy addig nem is tudok jelentkezni...

Viktóriák!
Utólagosan is Boldog névnapot nektek!

Viki!
Vigyázz nagyon a babócádra, pihenj többet a Karácsony ellenére is!

Kata!
Szép a pocid! :lol:

Kép

Kép
nagy vera

Kép
Vendég

Lányok!

Itt reggel óta esik a hó! Ma tényleg fehér karácsonyunk lesz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

PICIT KÉSVE, DE NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!

VIKTÓRIÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT, ÉS

VIKCY:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Szaisztok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

ZSU,

KÖSZÖNÖM SZÉPEN

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek további kellemes ünneplést!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vicky: Nagyon jók a képek. Nálatok ilyen nagy hó van? Nálunk csak a tetőn látszik , hogy valami éjjel esett.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Köszi!
Nálunk tegnap reggel óta szinte egyfolytában esik!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok kedves mamák papák és babák!

Áldott Karácsonyt!
Kép

A többi képet itt láthatjátok:
http://babszemecske.freeblog.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szentesti pocakfotó most: (21 hetes)
Kép

...és két éve (olyan 25 hetes):

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka!

Szép poci, és szép a képeslap is! :D

Teszek Nektek nagy havas képeket, it még éjjel is esett, szánkózni nem lehet, mert ahhoz már nagy a hó, de Petinek így is tetszik!
Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

it=itt természetesen :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vikci!

Nagyon boldog születésnapot kívánok holnapra!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

VIKCI:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Zsu és Viki a köszöntést. Hát igen megint egy évvel öregedtem. de ez már csak így van sajnos.
Párommal ma elmegyünk indiai étterembe. remélem nem rontom el a pocimat. :-)

Viki,

nagyon cuki családod van. Jók a képek.

Mamacka,

nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szép képeslapot csináltál. Csini a pocid. Itt látszódik a külömbség, hogy a második babónál már valaki kijárta az utat és a méh könnyebben tágul.

Többiek hol vagytok????? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Hányadik héttől lehet átvenni a várandós-mama csomagot? Azt irja a 6.hónaptól. Ha jól számolom, az a 24.héttel kezdődik, viszont a harmadik trimesztert asszem a 28.héttől számolják..... :roll:
És esetleg vki aki a II.kerületben járatos, vagy itt vette át, hol van olyan bolt, ahol átvehető?

Irigykedem kismamik, akiknek már csak pár hét van hátra.... én egyre rosszabbul viselem... :(

Viszont januárban elmegyünk 4D-re, Zoli tegnap kérdezte, mikor megyünk, gyorsan rávágtam, akkor januárra bejelentkezek.... remélem még mindig nem nőtt kukija Zsófinak....

Ági
Vendég

Pumpóka!

Én a 28.betöltött héten vettem át, és Petinél is ez volt, szerintem akkortól adják! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vikci,
Boldog Születésnapot kívánok

Megszülretett barátnőm kisfia, Szabolcs, olyan gyönyörű : )
már csak pár hét és én is karjaimban tarthatom Zsófi babát, hihetetlen...

Mamacka,
Szép poci : )

Tegnap párommal felmentünk a Normafához kicsit sétálgatni, csodaszép ott fennt, minden tiszta fehér, és a levegő teljesen más, mint lennt a városban. Jó volt kicsit friss levegőt szippantani...

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Látom azért mindenki kezd felocsúdni a karácsonyból és szorgalmasan írogat! :-)

Hamar eltelt az ünnep, gyerekkoromban mindig olyan hosszúnak tűnt ez a 3 nap, most meg mintha repülne az idő....

Ma megyünk délután a szülésznőhöz, megnézzük a szülőszobát, megbeszéljük a homeopátiás dolgokat, meg úgy általában mindent. Már nagyon várom.:-)

Pandi!
Ha táblit írsz, akkor beírhatod nekem, hogy január 9. NST. Ha jól emlékszem, még nem mondtam, ha igen, akkor bocsi :oops:

Este céges bulim is lesz, úgyhogy hosszú lesz a mai napom.
Holnap meg megyünk megnézni a Diótörő és az Egérkirály című musicalt. Mindig úgy várom ezeket a jó kis esti programokat, csak egy baj van, hogy borzasztóan ki tudok fáradni tőlük.
Bezzeg a lányzóm..... még este 11-kor fent ugrál esténként, kihasználja a szünetet rendesen. Már előre utálja, hogy jövő héten oviba kell menni :-)
Szívem szerint nem vinném, de még van 3 vizsgám és muszáj készülnöm rá, mellette meg elég nehézkes a dolog! Szóval marad az ovi. :-(

További szép napot mindenkinek! Megyek kreálok valami könnyű ebédet, mert már elegünk volt a sok kajából a napokban :-) :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Már nincs a tábliba ilyen rész mert mindig üres volt. Te miért mész ilyen korán nst-re?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Pandus, köszi, ari vagy! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak benneteket,másik helyre írogattam.
Be lehetne kerülni a táblázatotokba??

33 éves vagyok, a babát (aki úgy tűnik KISLÁNY) 2008.06.06-ra várom. Ő lesz a negyedik gyermekem: van egy 12 éves lányom,egy 10 és egy 7 éves fiam.
Szegeden fogok szülni a SZOTE klinikán.

Azt hiszem ennyi...

Kép
orsitigris

Pandácska!
Van rá lehetőség, hogy engem is felvigyél a táblázatba?

Nincs még gyermekem, ez az első baba, aki valószínűleg, hogy kisfiú lesz, bár nevet még nem találtunk neki. Én 28 éves vagyok, és Makón fogok szüli. 2008. május 17-ére vagyok kiírva.

Köszönöm.

Kép
blani28

Sziasztok!

Látom mindenki most piheni ki az ünneplés fáradalmait....

Hétfőn megyek az első CTG (NST)-re. Ügyeletes lesz a dokim, ezért hívott be kicsit korábban. Végre előkotortam a kicsi ruháit is, hihetetlen, hogy a nagy lókötőim belefértek valaha. :) Most mosom, aztán a rend kedvéért egyszer átvasalom a rucikat, aztán már asszem csak a textilpelusokat fogom vasalni, meg a bodykat. Hiába harmadik gyerek... :D
Hosszú vívódás után úgy döntöttünk, hogy elrakatjuk a köldökzsinórvért. Sosem gondoltam volna, hogy megeshet velem, hogy beteg gyereket szülök, de Márk fejlődési rendellenessége miatt már másként látom. Sose lehet tudni. Szóval nem árt, ha egy gyerektől megvannak az őssejtek, családon belül nagy valószínűséggel bárkinek felhasználható, ha kell. De remélem feleslegesen dobjuk ki azt a rakás pénzt.

Na, végzett a mosógép, megyek teregetni.

Boldog Új Évet!
Idén valószínűleg már nem írok.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok Lányok!

Először is mielőtt elfelejtem Katuci gyönyörű a pocid :oops: és Mamackáé is nagyon csinos :) lassan énis merek feltenni mert elkezdett nőni :)
Velünk minden rendben.
sok szép könyvet kaptam karácsonyra köztük terhességel kapcsolatosat is és egy babanaplót is
Sőt megvettük a Brendonban az első kismama szoknyám és felsőm
és beleszerettem álmaim babakocsijába is
megkérdezhetem mikor érdemes megvenni pl a babakocsit? használtan szeretném az álom darabot mert amugy 70 ezer..és találtam is jó áron..csak mostmeg tisza parám van hogy mi lesz ha mire kell meg épp nem lesz eladó persze van sok féle kocsi de nekem megszakadna a szivem ha nem ilyen lenne Mátékám járműve..persze ez nem azt jelenti rögtön megveszem hisz a 21. hétben vagyunk de kiváncsi vagyok ti mikor vettétek meg :)
a pocim is elkezdett szépen növögetni már 58ról 65 kg vagyok

Nagyon Boldog Ujévet Kívánok Nektek és a Családotoknak
Egyaránt! ! ! ! ! ! !

Látom sok mindenről nem maradtam le..ti is inkább családoztok amint látom :)
Ja és tök jó már 2en is alattam vannak a táblázatban :) vagyis már egyre ujabb és ujabb kismamik érkeznek és egyre többen fogtok szülni hamarosan: Timicsiga Meri Boeske és Pandi NAGYON DRUKK NEKTEK hiszen ti vagytok a leendő év első kismamijai itt a topicban :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsi Pandi, már én is rájöttem, hogy kivetted ezt a részt :oops: hiába a szenilitás egyre erősödik :D :D
Nálunk a 35. héttől kell menni NST-re, hetente egyszer. Aztán a 36. héten van egy utolsó UH, vérvétel és utána csak NST.

Üdvözlet az Újaknak! Jó, hogy így "szaporodunk":-)

Lituka!
Szerintem a babakocsit akkor vedd meg, amikor úgy érzed, hogy most megvennéd szívesen, meg van rá kereted is...:-)
Köszi a poci-bókot! :oops:
Egyébként tök érdekes, hogy fényképen mindig másnak látszik a has, mint élőben. ÍGy felülről nézve, meg tükörben egész másnak látni, mint fotón. Fotón sokkal kerekebbnek tűnik :)
Várjuk tőled is a pocak-fotót! Mindegy mekkora, az akkor is pocak!!!:-)

Lassan készülődünk, megyünk a Diótörőre. Remélem nem fagy le az út estére, nem akarnék csúszkálva hazaautózni késő este!

További szép napot/estét mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Tegnap voltunk a szülésznőnél. Megnéztük az összes szülőszobát. Plusz az alternatív vajudót is. Senki nem volt tegnap. Bezzeg majd jövőhéten amikor front lesz. De jó volt, mert mindent megnézhettünk.
Megbeszéltük a homeós bogyókat is. Meg mit kell vinni stb...
Megnéztük azt a hlyet is ahol tisztába teszik a babát. Olyan jó meleg volt ott.
Az ünnepek hamar elteltek.

UH,

nekem azt mondta a szülésznő, hogy a 38. héten van az utolsó.
A CTG pedig a 36. héttől minden héten egyszer.

Pumpi,

A felicitasos kiskönyvben benne kell lennie. Photo hall üzletek: Mamut I, Moszkva tér 3. Baba boltokban is belehet váltani.

Orsi,Blani,

üdv a csapatban!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?