Új privát üzeneted érkezett!

Jól megbőgettél :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Piskóta, megkönnyeztem a történetedet! Olyan fájdalmasan szép!!!
Nekem is csaszigyanú van, sajna nekünk is nagy a feje, dec. elején volt 95 a bpd-je. És hosszú is, 2 héttel nagyobb az uh-k szerint a koránál, így nem hiszem, hogy meg tudom szülni simán, bár azért reménykedem. Meg félek attól, amit te is írtál, hogy nem volt átmenet, nem tudtad átélni a szülés élményét, az anyává válást és hiányzott a nagy "katarzis" érzése. Azért bátor voltál nagyon, de az EDÁval kapcsolatban nagyon elgondolkodtattál, hogy kérjem-e...
Este menek magánrendelésre, méhszájkukkra, mai ctg már szép fájásokat mutatott, bár doki szerint ez a gyerek a pocakból megy oviba.

Baba, gratula, vigyázz rájuk nagyon és szorítok nektek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azt még mindig nem tudjuk, hanyadikán mész fogdokihoz. ..

Bonikám szép a sztárfotó, gratula hozzá!!! Vuk? Remélem, ma nem talált meg!

Snufi sajnálom, nagyon izgultam érted. De még korán is lehet, talán majd a karácsonyfa alá még berakhatod a + tesztedet! Fel a fejjel!!!

Babszika, még te is lehetsz korán!!! Tessék pár nap múlva újrázni azt a tesztet!!!

Szezso, meghalok egy nagy halom hagymáért, de úgy savasodok, mint állat, Rennie-n élek gyakice két napja. A hagymát amúgy se tudom megenni már április óta, se karfiolt, káposztát, paprikásat, zsírosat...
:roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi Vuk tanyát vert Nálam :cry: :lol: :lol: ez van, majd továbbáll! :lol: te hogy vagy?
Vendég

Nem állt szándékomban, mindezt 5 hónap alatt sikerült feldolgoznom..

Szilcsi, én bizti kérni fogom a következőnél, ha más nem legalább csak fél fájdalmat érezzek. A baj, az volt, hogy nem volt EDA ragasztó (ez vmi spéci), hanem bőrbarát leukoplaszttal ragasztották le és a kanül ezért csúszott el. A másikat meg a szülésznő rontotta el. A lényeg, hogy a csaszinál működött!

Boni, meg se dicsértem a puszedliket!!!! De enyim mézeskali egy kissé kemény, pedig raktam be egy-két gerezd almát. :roll:

kispiskóta

Zsu, ma este rá is kérdezek a dokimnál erre a dologra, mert kell hozzá valami vérvétel előre...
Képzeljétek, másfél hónap után eszébe jutottam a védőnőnek! :twisted: Pedig a múltkor, mikor bepanaszoltam, még aznap kijött, de azóta se semmi, most hívott, hogy mi van már velem. Nem hiszem, hogy nekem kellene szólnom állandóan, hogymi újság van, az a dolga, hogy kövesse a kismamái életét-terhességét. :roll:

Ittam forralt bort! :lol: Bár csak fél decit, de olyan jólesett! :lol: Izgultam is, hogy ha menni kell szülni, bordzagú leszek és mit gondolnak majd rólam... :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Zsu várj pár napot és jó lesz! Karira visszapuhul :lol:

nem sütötted sokáig?
Vendég

Szilcsi:jan.15. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldi hol vagy?

És mindenki? :lol:
Vendég

Én már voltam ma reggel, meg nem is vagyok túl érdekes mostanában... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!Úgy látszik, a mai napom a sírásról szól. A 12 sejtből 11 termékenyült meg, 2 lett tegnapra blasztó, őket kaptam meg, 5 morula. Azt mondták, mára-ha blasztók lesznek-lefagyasztják. Hát egy sem lett az. Most nagyon el vagyok keseredve.

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((((Babim)))))))))))))))))))) Ez nem véletlen: mivel a pocidban lévők 9 hónapig beköltöztek, tesókra nem lesz egyenlőre szükség. :wink:

Szezso: neked meg elmentek otthonról???? :wink:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bár igazad lenne...de..nem tudok bízni........

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: DE, DE, DE!!!!!!! BÍZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!

snufi

Babim: egy picit kesereghetsz, de ennyi... :wink: koncentrálj arra a két gyönyörűségre, aki a pocidban van!!!

Snufi: nem mentek el otthonról, ez az igazság... :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

BAbim sajnálom hogy nem lett fagyibaba, de TEsónakés Szezsókámnak igaza van, koncentrálj arra a két gyönyörűségre, akik a pocidban vannak! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NE hagyd el magad.... :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok a bíztatást! még nem adtam ám fel, csak izgulok. :wink:

Snufi!
Egerszalók..... imádom Egerszalókot. Minden évben lemegyünk egy-két napra, de idén csak januárban voltunk.... pedig jó lett volna megnézni az újáépített fürdőt.

Boni!
jó lenne már ha eleresztenéd Rókáékat! :wink: Mondom a címem és küldd hozzám őket :lol:

Babaimádó!
sok-sok babaragacs neked!!!!!

Szilcsi!
azt gondolják, h bátorítónak ittad
:lol:

babszika

Snufi! Tessék tesztet ismételni! Van elképzelés, hogy mikor?
Egyébként jó is a megszépülés! :lol: (Én ma voltam fodrásznál, holnap körmöshöz megyek!)
Egyébként igen közel jöttök! :roll: :lol:

Babim! Ha nem bízol átnyúlok a képernyőn és megharaplak! :lol:

Szezso! Sebaj! 2008-ban olyan érdekesek leszünk, hogy csak győzzenek minket olvasni! :wink:

Babszika! Még neked is drukk!

Kép
bettike
Eger

Szezso: nkikérem magamnak, nekem most is érdekes vagy!!!!! Bettikével együtt!!!!!

Bettike: köszi, de "orvosi utasításra" teszteltem ma, 14. dpo-n, eddig kellett szednem a duphastont. Most abba kellett hagynom, így 2-5 napon belül fog megjönni. Már nincs miben bízni sajnos....

Jöhetek én is tüntetni???? HAJRÁ 2008 CSAJOK!!!!!

snufi

Bettike: 29.-én megyünk, 2.-áig maradunk. Esetleg egyik nap ihatnánk egy kávét, hm? :wink:

snufi

Kép Szép Jó Reggelt!

ÉS jövőkép 2008
JAnuár Kép

február Kép

Március Kép

és ezután

.........

november december Kép

majd pedig a sorsunk Kép
Vendég

Sziasztok!

Snufi, nagyon sajnálom :(

Babimi, hess csúnya gondolatok, elég lesz neked egyszerre 2 baba ordítását hallgatni :wink:

Boni, nagyon szép a babád, veled szinte újra élhetem a terhességet, mert tavaly én dec. 18-án voltam 6+3, én akkor láttam először Adriennt. :)

Lányok, szeretnék nektek nagyon békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Én is kívánok mindenkinek nagyon

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Kép

Robcsi :lol:
Vendég

Én is kívánok mindnekinek szeretetteljes, nagyon boldog Karácsonyt és azt, hogy mindenki kapja meg a várva várt kisbabáját/kisbabáit!

babaimádó
Kép
babaimado

Asszem sikerült kicist jobbá tennem a képet :oops: Kép
Vendég

Babimi, neked akartam még írni, hogy én Rékával 6 hetes voltam amikor gyökérkezelni kellett az egyik fogam és kaphattam szurit, mint ahogy sajna a múlt héten is, mert bedurrant az egyik fogam. Kérdeztem a dokit, hogy kaphatok-e fájdalomcsillapítót és mondta,hogy azt szoptatás és terhesség alatt is lehet kapni, mert lidokainos és azt a máj lebontja, nem kerül be a tejbe, meg máshová sem a szervezetben.

Úgyhogy ez miatt ne idegeskedj jó? Az árt a bébikéknek.

Kép
Kép
robcsi03

Kép

snufi

Kép
Vendég

Hahó!

Babaimi, ha nem bízol, az csak ártani fog! Tessék bízni!!!! Kérlek szépen!!!!!!!

Boni, látom ám! Nagyon kis helyeske! :wink: Köthetünk fogadást a nemére vonatkozóan? Nekem te olyan fiús anyukának tűnsz! Szerintem fiad lesz!
Baba, neked pedig egy fiú-egy lány! Na mit szóltok? :wink:

Babszika, na ez a jó hozzáállás! :lol:

Szezso, mért ne lennél érdekes? Kijött rajtad a karácsonyi depi? Ne ríjjá, minden szép és jó lesz, Boni jövőképe nagyon tecc!!! Tessék lementeni és időnként nézegetni!!! :wink:

Bettike, hogy megy a meló? Lassan itt a félév végi értékelés! Csak szigorúan ám! :wink:

Snufi, tök jó, hogy ilyen "könnyen" viseled! Sebaj, majd a következő sikerülni fog, csak te is bízz, bízz, bízz benne!!!!
(Nekünk csak a lombikra adott esélyt párom dokija másfél évvel ezelőtt, tavaly nyáron a kiskatonavizsgálat után. De mi bíztunk, nem adtuk fel, egymást támogattuk, ha valamelyikünk kiborult - általában én. Nekünk még inszem se lehetett volna, esélytelennek mondta azt is. Ehhez képest...)

Én szépen tágulok, nyílogatok, vannak szép fájásaim, buksija beilleszkedve teljesen, már csak várni kell meg sokat sétálni. Na ez az, amihez nincs kedvem egyáltalán. Olyan baromi nehéz már a pocakom, és ez a nagy tömeg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Pedig muszáj lenne vásárolnom még, páromnak nem vettem még semmit, és egy-két apróság is hiányzik még.
Rossz hírek: dokim 25-én szabin, elutazik, szülésznőm nem ér rá, de ha kell, bejön, de családi ünnepe lesz, védőnő-gyerekorvos szabin végig egész karácsony alatt, szóval senki nem ér ár a bandából, úgyhogy tessék nekem szorítani, hogy vagy jöjjön ki ez a kispasi még a hétvégén, vagy bírja ki a jövő hét első három napját odabent!!! Be is vagyok tojva rendesen... :shock:
Viszont meghívtak minket szilveszteri "buliba", olyan kis családias-gyerekes-beszélgetős partiba, ha egyben leszünk még, akkor megyünk is. :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi Nekem teljesen mindegy a neme... de Párom szeretné ha lányos anyuka és apuka lennénk! :lol:
Vendég

Szilcsi,megegyeztünk!!Jó lesz vegyes ikerpár, csak LEGYEN és EGÉSZSÉGES legyen!!!!Drukkolok neked, hogy a babád megszülessen már, úgy ahogy te szeretnéd!

Robcsi, nagyon rendes vagy, köszi a támaszt!

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Lányok!

Snufi: oké, tüntethetsz velünk az első sorban! Te viszed azt a táblát, hogy "Sikeres inszemet Mindenkinek!!!". Jó lesz? :lol:

Babim: hogy vagy?

Szilcsi: akkor drukk, hogy ne pont karácsonykor szülessen a bébi! :-D

Boni: szerintem lányotok lesz! Vagy fiatok :lol:

Azoknak, akik ma néznek be utoljára (mármint karácsony előtt utoljára) a topikba:
BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsokám, köszi. Mivel kikaápnék tőletek, így nem mondok semmit. Időnként megnézem az Uh képet, amit kaptam és abból próbálok erőt gyűjteni. AMúgy meg napok óta nagyon náthás vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, az jóóó, ha náthás vagy :wink: állítólag ha az immunrendszer el van foglalva mással (=nátha legyőzése), nagyobb az esély a megtapadásra :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én is ebben reménykedek.

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! OKés! Egyeztessünk! :lol: Van egy kafi görög kávézó! Bár még csak egyszer voltam, de megbeszéljük! :wink: :lol:
Ja és tüntetés is OKÉ!

Babim! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Szezsonak igaza van! :wink:

Szilcsi! Drukk, hogy megvárja a karácsonyt! :wink: Reméljük érzi, hogy kint hideg van!
Ja meló! Naggyon jól megy! Úgy érzem iszeretnek a "gyerekek"! Kaptam tőlük mikulást, meg dalocskát! Én is írtam nekik a Mikulás nevében levelet, meg adtam nekik kis mikut! Meghívtak a karácsonyi ünnepségükre is! Az ma volt! Nagyon rendesek és aranyosak! Jól kifogtuk egymást! Szeretem csinálni! Most az utolsó órákon sokat játszottunk - activity! A szigorúság nem nagyon megy! Sok javítási leehtőséget adok, lassan mindenki 4-es, 5-ös lesz! De szerintem ez is a cél, nem az, hogy azt nézzük ki mit nem tud! :roll:

Boni! Furi, hogy az apukák mostanság inkább lányt szeretnének, mint fiút! Nem értem! :roll:

Magamról is írok, mert aztán még kikapok! Tök spontán hónapunk van! Tegnap előtt voltam dokinál, hogy hogyan tovább! Ő azt mondta, hogy az eredményeink láttán az én türelmemtől függ! Én finoman jeleztem, hogy nem igazán vagyok már türelmes! Így janurában ahogy megjön megyek hozzá! Azt mondta, hogy nem szeretne stimuzni, így uh-s követés lesz magában, hogy pontosan be tudjuk lőni a keksz időpontját (szerinte szorgoskodás)! És közben kérek időpontot a Szilva dokijától! Addig szorgalmasan mérem a hőm! Ja és lesz teljes hormon vizsgálat ismét, hogy minden papírom friss legyen, ha megyek Debrecenbe! Tök rendi volt, hogy segít mindenben, ami ahhoz kell! (Meg is lepődtem, hogy nem ragaszkodik ahhoz, hogy más dokihoz ne menjek!) Ez egyébként gyanús is, hogy ő ezek szerint már nem sok mindent tud tenni! :roll:

Hű! Lassan egész havi lemaradásom pótolom! :oops:

Kép
bettike
Eger

Vonalzómat majd javítom! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Katica???
(Próbáljuk szerelni a laptop-ot! Aztán jelentkezem, ha sikerál!) :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Baba, csak a pozítítv dolgokra koncentrálj, hogy az a két csöppség a pocidban a jót érezze!

Boni, szép a picurod a pocidban!

Snufi, neked is hajrá 2008!!

És ezuton szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

Kép

Kép
kata05

Kata: jól vagy?

Bettike: írtam privit! :wink:

snufi

Zöldi! Ma már vége a sulinak! Kitört a téli szünet! Szóval tessék azonnal bejelentkezni! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Z.D bejelentkezik!

Kép
zölddisznó

Szép álmokat!!!! Kép

snufi

Jó reggelt!

Azt gondoltam, hoyg a nagy sütés közepette kimaradok egy csomó hozzászólásból, de nem ! :evil:

Bettike HAjrá Hajrá!Jó, hogy a tanítvánok aranyosak, és kár hogy Én nem a Te osztályodba jártam

:lol:

Katám, SZezsó, TEsó!!Jó pihenést a nagy újrakezdés előtt!

Z.D ennyi?

:cry:

BAbim pozitivgondolatokpozitívgondolatokpozitívgondolatok......
Vendég

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Z.D. nem vitted kissé túlzásba??Egy fél sort elfoglalni, is mohó! :lol: :twisted:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Boni, te ma is dolgozol?

Baba, lelked hogy van?

Kép
kata05

Jó reggelt!

Nem dolgozom, már tegnap sem, majd csak jan.3 án. :lol:
Vendég

KAtám nálatok 4 nap múlva van karácsony? :wink:
Vendég

Jó reggelt!!!!

Szia Z.D. ! :lol:

Boni: akkor jóóóól pihend ki magad, ha már otthon vagy! Eddig úgyis halálra sütötted magad! :lol:

Kata: ha gondolod, Te is csatlakozhatsz a januári (virtuális) tüntetésünkhöz! Kitalálsz egy jó szlogent, oszt ennyi! :lol:

Bettike: miért nem akar stimuzni a doki??? Egy kis closti nem árthat, nagyobb lenne az esély...Na, mindegy, az a jó, hogy mentek Debrecenbe!!!! :lol:

Tegnap céges karácsonyi vacsin voltunk, az elején kicsit elszálltam a Jagerrel, de nem volt gond 8) 10-kor eljöttünk, addigra már folytak a könnyeim meg kapart a torkom a cigifüsttől :evil: egyeseknek jó büdös bagójuk van, és nem nagyon vannak tekintettel másokra :evil:

Én még ma megyek karácsonyi ajándékért, mert különben Anyukám nem fog semmit sem kapni Apukámtól :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni, ha a mai napot beleveszem akkor négy nap múlva van!! :wink: Sztem délben már csak 3 lesz ott!
Én még megyek a mhelyemre!

Szezso, ok nagyon szívesen, de milyen tüntetéshez? Lemaradtam! :oops: :oops: :lol:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?