Hú Andi, jól meghivattad magunkat Ciripkéhez
De ha összejönne, az nagyon jó lenne, mindenki vinne valami kaját-piát. Ha meg nem jön össze, akkor tavasszal már biztosan lehet valami semleges helyen találkozni, amikor már jobb idő van, és nagyobbak a bébik.
Hát lehet, hogy megpróbálom a retket akkor, végülis eddig nem voltunk pocifájósak, és nagyon hiányzik már valami zöldség.
Most elnézést mindenkitől, akit zavar a kaki téma ne olvassa az alábbi sorokat, de muszáj megkérdeznem Juttától, hogy:
napi 10x kaki
És igaziak voltak?? Úgy értem, rendes adagok? Vagy csak olyan kis pukival kijövők (elnézést mindenkitől). Elvileg anyatejes babánál normális a minden pelusban kaki, nade ha 4x eszik, akkor is max 8 pelus, nem? Vagy két evés között többször is??!! Én is hihetném azt egyébként minden kakinál, hogy hasmenés, de a babák kakija ilyen folyós, dokinéni úgy fogalmazott, hogy mustárszerű, a mustár meg ugye hol átlátszó lötyi, hol meg krémes. Szóval nem lehet, hogy normálisat kakil Dorka, csak benézed? Az persze lehet, hogy minden alkalommal fáj neki. CSak tipp, barátnőm pici lánya is így volt, elvitte gasztroenterológushoz, aki megállapított valami olyasmit, hogy rosszul használja a végbél záróizmát, és kakiláskor nem elernyeszti, hanem pont ellenkezőleg, ezért jön nagyon nehezen, és nagy sírások közepette. Azt már nem tudom mit kapott rá, de esetleg próbáld még meg a gyerek gasztroenterológust.
Na itt folytatom azoknak, akik a fenti bekezdést direkt nem olvasták.
Szóval Nadin most újra 3x kelt éjjel, de mindig szépen visszaaludt, így nem aggódom, szerintem a tegnapi nyügi nap folytatása lehet csak. Timi, 3 nappal ezelőttig mi is úgy csináltuk, mint Bibi, de nekünk egy véletlen segített: véletlenül rácsuktuk az ajtót. Tehát őt én, és a kinti neszezés zavarta. Te még együtt alszol Bibivel, nem? Nem lehetne külön rakni, és úgy megpróbálni? De az esti szopikat én nem bánom amúgy, még a mai 3-at sem, mert nappal alig tudtam belediktálni valamit, így legalább tudom, hogy evett. Este mindig több a tej, és hallom ahogy kortyolgat, ez megnyugtat. Nappal simán sztrájkol, ha nem úgy folyik ahogy akarja, tegnap olyat megcsinált, hogy kényelmesen elhelyezkedett az ölemben, átkarolta a cicimet, kinyitotta a kis száját, és várta, hogy menjen bele a cici. Ha nem ment, akkor üvöltött mint a sakál!
Kérdés: hagytok valami világítást a szobában? Mert mi azóta nem, hogy nem alszom bent (addig is nekem kellett, hogy lássam a gyereket), mert azt hallottam, hogy ha csak picit is világos van, akkor továbbra is termel vmi hormont az agy, amitől nem tud pihenni, és ez nem jó. Ti hallottatok ilyet?
Macsek, mekkora Vili? Szerintem ne parázz a súlyán, mi csak azért vagyunk nagyok, mert nagynak születtünk. Megnéztem a hízási görbéjét a babaszobán amit Ciripke ajánlott, és hát a nem normális tartományból indulunk, majd haladunk tovább a nem normális tartományban, és mostanra kezdtük megközelíteni az átlagon felüli de elfogadható tartomány felső szélét. Szóval a számok szerint ez nem normális, de sztem meg az nem normális, hogy ezzel ennyit foglalkozunk.
Mogyó, jó fej a főnök. Azért ez nagyon jó buli lehet(ne).
Móni, tetszik az írásod
Tündi, féltékeny a nagyfiú a kicsire?