Új privát üzeneted érkezett!


vera: Laptető is a tiéd szóval ez már tutti baba :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Lányok!

Biztosan észrevettétek hogy nem voltam pár napot,volt egy kis bibi... :cry:
Ott kezdem hogy hétfő reggel bevéreztem,majd ugy is mondhatnám hogy ömlött belölem a vér.
El kellett jönnöm a munkahelyemről,szaladtam a dokihoz.
Megállapították hogy a méhszáj zárt és 6mm petezsák.
Nem nyugodtam meg este elmentem a magándokimhoz és ő is megnézett.
Azt mondta hogy iker terhesség volt és az egyik elment,csinált hüvelyi uh-t is és azon is tisztán látszik hogy az egyik ott van határozottan a másik meg már csak halvány. :roll:
Kaptam Utrogestan-t és pihennem kell.
Majdnem be is fektetett a kórházba de mondtam hogy itthon is tudok pihenni.
Szóval ez történt,nagyon meg voltam ijedve,azt hittem elvetéltem,mert még most is vérzem.
De végül is az egyik megmaradt és ez a lényeg. :wink:

Kép
lyndee
 
 

 
 

Gratulálok Vera!!!!
Reméljük kislány lesz :lol:

Kép
lyndee
 
 


Lyndee!

Pihenj sokat és ha legközelebb barna lesz, azonnal doki! Nagyon sajnálom! :cry:
Vendég
 


Lyndee: Az sajna nem jó ha az egyik baba elment.nagyon sajnálom. De a másik baba megvan és ez a lényeg. Pihenj tényleg sokat. Talán jobb lett volna ha befekszel a kórházba egy pár napot mert igy karácsony előtt nehezebb megállni, hogy ne csak pihenj. Igérd meg, hogy semmi takarításban nem kezdesz és csak pisilni kelsz fel. Most pihenj a többi nem számit. Ott van egy kis élet a pocidban erre gondolj. Kitartás :)

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!

Lyndee:Nagyon sajnálom! Nagyon vigyázz magatokra! Tényleg csak pihenj, és ne foglalkozz a takarítással. Most a baba a legfontosabb!



Kép
mónika23
 
 


lyndee
Volt darabok is? Ezt azért kérdem mert sajna én is véreztem és vérzek ma. És olyan alvadt vérdarabok is jöttek reggel. :cry: :cry: Vagy meg tévesztett a teszt vagy.........
Pedig a hőm egekbe és a méhszályam is magasan. Tanácstalan vagyok.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Lyndee, a másik "fórumon" pont Felőled érdeklődtem, hogy mizujs... :(
Phenj jó sokat és minden rendben lesz! A másik babó biztos életerős és ennek így kellett lennie... :(
agisol
 
 


Vera!

Ha darabos az nagyon nem jó! Csinálj mégegy tesztet és ha erősebb a múltkorinál, akkor talán nincs nagy baj, de mindenképp doki! Mindegy, hogy mennyi a hő és hol a méhszáj, ha vérzés van! Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Vendég
 


vera: Mi újság? Vérzéssel hogy állsz? Dokihoz mikor mész? Izgulok érted, hogy minden rendben legyen? Újabb tesztet csináltál?

Kép
csucsu05
 
 


Vera:A vérzés nagyon nem jó,nekem is így volt élénk színű és darabos,csak nekem nem fájt a hasam és ez volt a legfurcsább.
Mikor lett volna menszid?
Doki a legbiztosabb.

Nekem már múlik a vérzés,remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba.
A legközelebbi vizsgálatig még parázok... :roll:

agisol:köszi az érdeklődést,most már remélem minden rendben lesz.

Kép
lyndee
 
 


vera: Merer vagy? Szét izgulom magam miattad.

Kép
csucsu05
 
 


Vera?????????????????????????
Vendég
 


Lányok!

Szerintetek én most már végig betegállományban leszek?

Kép
lyndee
 
 


Lyndee: Miért vissza akarsz menni dolgozni?

Kép
csucsu05
 
 


Nem szeretnék ez az :D
Csak nem tudom mire számítsak,mert ha beleélem magam hogy most már végig itthon leszek és a 12. héttől visszaküld dolgozni az nagyon rosszul fog esni.
Vagy ezek után ami történt teljességgel kizárt hogy visszaküldene?

Kép
lyndee
 
 


Lyndee: nem fog vissza küldeni. Ha netán mégis kar akkor azt kell mondani, hogy nagyon megterhelő a munkád. De szerintem nem is akar vissza küldeni.
Mikor terhes voltama lányomnál semmi ok nemvolt rá és a dokim már az első perctől kezdve ki akart írni. Én könyörögtem ne írjon ki. És minden egyes vizsgálatkor ezen ment a harc, hogy hadd menjek dolgozni. Végül 7hónaposan megtiltotta szigorúan a munkát. Pedig semmi panaszom nemvolt semmi előzménye ami miatt ki kellet volna irni.
Nyugi te már otthon leszel végig.

Kép
csucsu05
 
 


Lányok én olyankor alszom még :lol: :lol: :lol:
helyzet velem:
vérzés nincsen csak mikor megnézem a méhszájamat akkor barna van a kezemen. Változatlanul magasan van és a hőm is.
Arra gondolok hogy esetleg tényleg nagyon korai volt még és a tegnapi az a beágyazódásos volt? Fájdalmam nekem sincsen és semmi olyan tünet hogy mensi jönne. Dokihoz nem tudok elmenni időhiány miatt. :cry: Az sztk-shoz meg nem megyek mert azok tapintanak és nem ultrahangoznak. Arra gondoltam hogy a házi orvos nem ad hcg vérvételre beutalót?
Ja még valami. Csináltam tesztet ami nem erősödött sajna. De viszont csináltam jós tesztet is és az szemmel láthatóan erősebb az előzőnél.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!


Vera: remélem veled is minden rendben. De azért minél előbb menj el dokihoz!


Lyndee: Ne gondolj most a munkára, a baba a legfontosabb, hisz mennyire vártad. Pihengess!


Kaptam egy ovus mikroszkópot. Mi a véleményetek? Szerintetek megbízhatóbb, mint az Lh teszt? Volt aki ennek segítségével lett babás? Tanácstalan vagyok a használatát illetően is! Lehet, hogy butának tűnök, de ilyen mikroszkópot én még nem használtam.



Kép
mónika23
 
 


Vera!

Ne vizsgálgasd magad, ejnye-bejnye! Ha beágyazódás lett volna, akkor nem lett volna pozitív a teszt és szerintem a beágyazódás nem jár vérzéssel, főleg nem darabossal! Háziorvos nem tud adni, asszem. Az biztos, hogy hormonvizsgálatra nem tud, azt már probáltam én is! :oops: Olyan nincs, hogy időhiány, hisz annyira szeretted volna ezt a babát és az uccsó pillantban beesett, tessék érte küzdeni és irány a doki! A jóstesztet meg felejtsd el, számtalan lánynak lett pozitív és megjött, szóval nem ér semmit! Ha kéred az sztk-s dokit, hogy ne vizsgáljon meg csak adjon vérvételre beutalót, szerintem megteszti! Egy próbát megér. Uh-ra meg felesleges még menned! Az jó, hogy már vérzés nincs, bár a barna hormonhiányra utal, kéne egy kis progi pótlás! Továbbra is drukkolok nektek!
Vendég
 



Vera
azért próbáld meg a házi dokit. én ősszel csináltattam általános vérvételt, meg a cukromat akartam megnézetni. és volt egy rublika: hcg. és ezt a dokinak csak be kellett volna x-elni. próbáld meg. hívd fel telefonon és kérdezd meg, hogy lehet-e. Abban én is egyetértek Gröland-dal, hogy ilyen esetben nincs időhiány!!!!!!!!!! valahogy próbáld meg a dokidat felhívni. holnap még péntek, hátha dolgozik. talán meg tud nézni. vagy legkésőbb a két ünnep közt. szoríííííííííítok. :D

Kép

Kép
syrynx
 
 


Vera, nálam is itt van barna.Hogy a fene vinné el!És az lh teszten két csík volt.
Vendég
 


Sziasztok!

Amint igértem, most írok a doki után. Habár a doki már nem volt lényeges, mert reggel megjött... jó mi? :) persze, valahol már tudtuk, hogy nem biztos, csak reménykedünk, de hogy pont most, pont így és nem mondjuk tegnap! :lol:

Viszont január 10-re hormonvizsgálatra küldött, szóval elindultunk a ráerősítés útján... természetesen a páromat sem mellőzöm a dologból! (itt ül mellettem, szeret belenézni ő is ebbe a fórumba...)

Jelentkezem! Ha addig nem "találkoznánk" itt az éteren, akkor kellemes ünnepeket és újszülött babáktól nyüzsgő, boldog új évet szeretnék kívánni nektek!

Stike
stike
 
 


Na szóval megjöttem.
Voltam orvosnál ma és az sztk-ba mentem amit utólag nem bántam meg amennyire paráztam vele. Még ultrahang is volt ott.
Na szóval az van hogy mondtam hogy mi a helyzet hogy pozitív volt a teszt de szerdán reggel vérzés azóta barnázás. Mondta a doki hogy vetkőzzek le mert ultrahangon megnéz. Hát már rendesen véreztem:( Mondta hogy 13 mm-es a nyálkahártya ami szerintem jó. de terhességet nem lát. Vagy korai vagy elvetéltem. Így holnap megyek vérvételre. Megnézik a hcg szintemet mert ha terhességre utal akkor kapnom kell anti d-t a vércsoportom miatt és két ünnep között kell visszamennem és ha nicnsen terhesség de a nyálkahártya vastag még akkor egésségügyi sajna.:( :( MEGINT!.
Ez van.
Pedig magas ma még a hőm és van cici fájdalom is.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera! :cry:

Mondjuk én abban biztos voltam, hogy még nem fog látni semmit, nem azért, mert nincs ott a baba, hanem, mert korai! Anti d-t miért kapsz? Én mindig megkaptam szülés vagy vetélés után! Szorítok a hcg-hez! Bár nincs mihez viszonyítani, hogy nő vagy csökken! Nagyon sajnálom, hogy ez történik veletek! Főleg így karácsony előtt! :cry:
Vendég
 


Vera :cry: :cry: :cry:

Nekem is megjön ma. :cry:
Vendég
 


Csucsu?
Mi a helyzet?

Vera :cry:

Ritt, hogy vagy?

Lyndee?

Betti?

Többiek?

Stike, mi is benne vagyunk a korban.Én 39 múltam, párom 46.Szeretnénk közös babát.Tavasszal összejött, de el is ment.
Most kaptam én is rásegítést. :lol:
Vendég
 



Vera: Azért mert a doki nem látott semmit még azért ne add fel. Hisz korán mentél. Várom a vérvétel eredményét.
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz :)

Luca68: Benne vagy a korban? Mihez képest? Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Meglátod sikerülni fog az a baba. És egy közös gyerek csodálatod. Ne add fel :) Meglátod összejön az a baba. Amikor a lányomat szültem egy szobában voltam egy 41éves anyukával. Első baba volt neki és nem is foglalkozott, hogy mennyi idős. A párja idősebb volt azt nem tudom mennyi de látszott. De ők úgy gondolkodtak, hogy majd ha elkezdenek öregedni a gyerek megfiatalítja őket. szóval nyugalom.

Velem semmi különös kicsit fájdogál a hasam. Nem tudom ez jó e vagy sem. majd kiderül. Hiába találgatok úgyse leszek okosabb. ha megjön akkor így kell lennie ha nem akkor is. Jön az a baba ha ő úgy gondolja. Legfeljebb a fa alá nem rakok zebrás tesztet.

Kép
csucsu05
 
 


Vera
akkor jó hogy voltál dokinál. (látod még uh is volt és vérvétel is lesz.) azért még egy kis esély van. vérzel még? barna? két ünnep között már 6 hetes leszel. ha tényleg van baba, akkor már látszódni fog.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Vera:Reménykedjünk hogy van babó csak kicsit trükközik :D
A hő az meg is téveszthet,mert például nekem volt olyan hogy a menszi második napján esett csak le a hőm,és ugyebár reggel magasan volt és váratlanul ért amikor megjött.
HCG tesztet nem csináltál otthonit?

köszi a kérdést Luca,már jobban vagyok már múlik a vérzés,pont egy hét mulva kell menni dokihoz,remélem minden rendben lesz és a kis zsákocskám sokat fejlődik :lol:

Kép
lyndee
 
 


Syrynxnek igaza van Vera . Most nem tudsz mást csinálni mint várni. És ha lehet ne erőltesd túl magad a karácsonyi készülődésben.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:Milyen volt a lányod zsúrja?

Kép
lyndee
 
 


Lyndee: Nagyon jó volt a zsúr. A tortánál még táncolt is a zenére. Én meg a párom sírtunk. Olyan nagy már.
csodaszép volt és mindennek örült.

Kép
csucsu05
 
 



Egyem is meg olyan kis aranyos lehetett!
nagy boldogság ha az embernek van gyereke!
Biztos ad még a jóisten egy kistesót is! :wink:

Kép
lyndee
 
 


Vera: Hú akkor szoritok a vérvételre. Kiváncsi avgyok. De addig semmi idegesskedés.

Lyndee: remélem ad még ad élet egy kistesót. És mindig fiút akartam de most , hogy látom a lányomat már egy ugyanilyen kislányt szeretnék :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok, bocsi, hogy most nem jövök annyit, de nagy a felfordulás az ünnepek miatt.

Nagyon sajnálom Vera, reméljük, még lesz ott vki és nálad is ikrek voltak, de sajnos az egyiknek el kellett mennie.

Lyndee, nálad is ez volt, ugye?Ikrek és az egyik sajnos felszívódott.Tavaly a sógornőmnél is ez volt és most egy 7 hónapos kisfiú boldog anyukája. Ő a 12. hétig otthon volt veszélyeztetten és utána visszamehetett dolgozni, de szerintem ezt a dokival együtt kell elföntenetek, ha te úgy érzed jobb otthon maradni a 12. hét után is, akkor maradj!

Én ma vagyok 4+6-on, január 7.-én megyek dokihoz és remélem addig is és utána is minden ok lesz. Minket eltiltottak most a házasélettől, de a babáért mindent.

Ja, és Vera, ne vizsgálgasd már magad ilyenkor, szerointem az sem tewsz jót. Én már a hőmet sem merem mérni, mert hüvelyben mértem eddig és mindig rendesen lefertőtlenítettem, de még úgysem merem, nehogy ezért kapjak vmi fertőzést és megint baj legyen.A méhszájat sem nézem régóta.Semmit.
ritt
 
 


Ja, ha már nem találkoznánk:

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket 2 csíkos tesztekkel a fa alatt és Nagyon Boldog Babákkal Gazdag Új Évet Kívánok!
ritt
 
 


Ritt: neked és a családodnak is Nagyon Boldog Békés karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok. :)

Kép
csucsu05
 
 


Ritt:Én is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok,és az ünnepek alatt is vigyázz magatokra! :D

Kép
lyndee
 
 


sziasztok!

Ritkán nézek errefelé, de lám ismét megérte!!! :lol: :lol: :lol:


Ritt!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vigyázz nagyon magadra!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!!!

Csucsu!
23-a körül várom a jelentést... :wink: :lol:
Vendég
 


T.mária: Ok fönők!!! :) remélem jó hirrel tudok majd szolgálni.

Kép
csucsu05
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is! :wink:
Drukkolok neked nagyon!!!!
Vendég
 


Sziasztok

Helyzet:Ma is voltam dokinál mert megkaptam a HCG eredményemet ami szerint pozitív. Igaz határ eset de termel a szervezetem valami miatt hcg-t. Megint megnézett ultrahangal és láttak valami foltot ott de világosat szóval még nem petezsákot és így azt mondták hoyg nem látni terhességet a méhben. De viszont mivel ez nem mensi mert csak vérezgetek,barnázgatok így 27-én egy menotesztel kezdem a napot és utána délben a dokihoz fel mert 3 tényező van kilátásba:
1:nagyon korai a terhesség
2:méhen kívüli
3:sajna megszakadt a terhesség
Nos ha az 1-ő van annak nagyon örülök de akkor megint úgy jártam mint a Petivel mert ott is úgy volt hogy pozitív teszt utána vérzés darabossal doki megnézett és semmit nem látott de rá 2 hétre ott dobogott Petim. Így lehet ez is iker terheség lett volna.
Ha a 2-ik akkor műtét
Ha a 3-ik akkor is mert ki kell tisztítani. És gond a vércsoportom is mivel én A rh - vagyok.
Én nagyon bízom az 1-esbe mert van cici feszülésem és a méhemen egy ponton úgy érzem mint ha izomlázam lenne.
Szóval az ügy nincsen lezárva.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera!

Bízzunk benne, hogy az első az! Viszont nem értem miért baj az rh-! Én is az vagyok és úgy tudom, hogy az csak a szülésnél jelenthet gondot, ha nem kaptál anti d-t szülés után! A terhességnél nem okozhat gondot! Úgyhogy emiatt ne idegeld magad! Hát, nem lesz könnyű karácsonyotok az biztos! Kitartást, 27-ére magas hcg-t és egy petezsákot kívánok neked!
Vendég
 


Vera: remélem az első variáció lesz a befutó. Én kívánok neked egy petezsákot :) Remélem megvalósul. Mindegy most pihenj és ne agyalj. Majd 27-én kiderül. Gondolj arra, hogy minden rendben van. Tudod csak pozítivan!

Kép
csucsu05
 
 


Vera!

Nagyon szorítok és kívánom, hogy az első legyen és ez egy gyönyörű karácsonyi ajándék lenne, remélem kapsz egy ilyen szépet!

Milyen korai lehet a terhességed?Mikor mensiztél utoljára?

Sok-sok puszi és nagyon szorítok értetek!!!!! :wink: :D
ritt
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: