Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

A jövőhéten már mi is 6 hetesek leszünk! Nekünk is kell menni csípőszürésre és uh ra!
Hogy rohan az idő! nemrég még szülés előtt álltam és arrol panaszkodtam hogybántak velem a kórházba!
A topikunkat amúgy téleg olvassák a kórházba,ezt személyes tapasztalatokból tudom.Ugyanis egy ílyen írás utánni reggel volt egy KÍNOS beszélgetésem az egyik szülésznővel!
De ennek ellenére is ő ott volt a szüllésem végén segétkezni és nagyon rendes volt! Ha mégegyszer szülnék is oda mennék!

Még valami ! A 6 hetes kontrollra fel kell utaznom vagy mehetek az itteni orvosomhoz is?? amúgy még mindig rossz a sebem,bevan gyulladva a gát!abba reménykedem jövőhétre elmúlik!

Sziasztok!

PHPBB kód:
Kép
töki
 
 


Szia Töki, nekem is 7 hét alatt múltak el a fájások, addig a páromnak kellett fürdetnie is. Én csak a szoptatást vállaltam be, de hála annak az időnek már vége!
Én is szülnék még, de azért várunk vele.Kicsi a lakás a kislurkókhoz.
Meg hát egy gyerek felelősség is, egynek remélem megadunk mindent, amit csak tudunk, de 2-nek mi van, ha nem tudjuk azt megadni, amit mi szeretnénk ?
Lányok, valamit hajhullásra nem tudtok ? Most megyek holnap a fodrászhoz, hogy kopaszítson le jobban, mert a gyerek kezéből néha azt halászok ki.
És ma a porszívót is jól meg tömtem hajszállal, pedig 2 naponta porszívózom a lakást...

Kép
fridus
 
 


Töki, ahhoz a dokihoz mész a 6 hetes kontrollra, akihez akarsz. Nincs kikötve, hogy ide vagy oda kell. Az a lényeg, hogy valaki megvizsgáljon, minden rendben van-e. Én, akihez 9 hónapig jártam vizsgálatra, viszont nem jött be a szülésemre, ahhoz a dokihoz már nem mentem vissza. Aki végül operált (dr. Horváth Mihály), hozzá mentem a varratszedésre és a 6 hetes vizsgálatra.

Fridus: nem tudok a hajhullás ellen semmit, nekem is imádja a kisfiam a hajamat markolászni, ha a keze közé akad. Sokkal jobb lenne, valami rövidebb frizura, viszont nem akarom sok időre lepasszolni a bébit. Még nem tudom, hogy hogy oldjam meg. (Eddig még csak fél órát voltam távol, egyszer a kozmetikában. Nagyon fura volt.)

Sniky: sajnos nem tudok segíteni, nem ismerem.

Ma voltunk a gyerekorvosnál, mostani súlya Levinek: 5550 gramm, 60 cm hosszú. Megkaptuk a 2 hónaposoknak járó szurit, amit mosolyogva fogadott. Nagyon rendesen viselkedett. :)

KépKép
becka
 
 

 
 

Sziasztok!

A régi istvános lányokkal gyakori téma volt a hajhullás, legtöbbünknek a Bánfi sampon+hajszesz jött be. Kell 2-3 hét, mire hatni kezd, de utána már jó. Szoptatás alatt szinte törvényszerű a hajhullás.


Fridus,
az 1 gyerek - 2 gyerek dologgal mi is így voltunk, hogy örülünk, ha egynek meg tudunk adni mindent, kettőnek már necces. Meg olyan jól éreztük magunkat hármasban sokáig, hogy úgy voltunk, jó így nekünk, maradjunk 3an. De aztán 1 éve csak elkezdett mocorogni bennünk valami, hogy olyan jó lenne még egy baba. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ajánlották a bojtorján sampont, nem tudom, használ-e, de ma azt is veszek, meg le is kopaszíttatom magam, eddig sem volt hosszú a hajam, max 6 cm-es, de most hátul felnyiratom, felül meg kb 2 cm-est szeretnék.
Volt nekem még hosszú hajam is nyáron, de a 40 fokban nem bírtam tovább, és elmentem a fodrászhoz.
Becka, én már szülés után elmentem a kozmetikushoz, a fodrászhoz, mert akkor még tápos gyerek volt a Balu, így a papája meg tudta etetni, most meg akkor megyek, amikor sétaidőszak van, mert 1-2-3 órát, attól függ, milyen az idő, mindig kint vagyunk vele.
Meg a nagyik is szívesen bevállalják, amikor ráérnek, de inkább úgy próbálom megoldani, hogy ne kelljen mindenkit ugrasztanom.
Amúgy, ha szülnék, ismét az Istvánban tenném, és a Horváth dokinál, őt már megszoktam, és a szülésznő, a Krisztina is rendes. Lecseszi a dokit, ha valami olyat mondd. :-)
Tegnap felidéztük a férjemmel a szülés napját, mi volt, mi történt, mit csináltunk, meg stb... Így visszagondolva elég mulatságos volt az egész, már a 2. babánál tudni fogom, mit kell tennem, mit vigyek. Bent a fürdetés részét csodáltam, ripsz-ropsz és megfürdették a babát, amikor hazahoztuk, azt sem tudtuk, hogy fogjuk,szülők segítettek kezdetben...Most meg ezt a nagyfiút úgy dobálgatjuk szite, mint ott a kicsiket.. :-)Nagyon szeret pancsizni,első héten ugyan nem bírta, de aztán belejött. :-)

Kép
fridus
 
 


Balunak boldog 3. hónapos szülinapot! Levimnek sem tetszett 1-2 hétig a fürdés, de mostmár mi is belejöttünk, sőt fürdött már apával a nagykádban is. Megmutatom:
Kép Kép ez a kiskádunk, táncolunk benne

KépKép
becka
 
 


Édes kispofa, Balu is összezárva tartja a vízben a kezét. Mi még nem tettük a nagykádba, mert az apukája a nagy vizet szereti, és elmerülne benne:-)

Kép
fridus
 
 


Levit is tartani kellett a nagykádban, arra voltam kiváncsi, hogy megijed-e a nagy víztől. Ha majd babaúszni megyünk, akkor mit szól hozzá. Szerintem nem lesz gond, még párszor fürdik addig a nagykádban.

KépKép
becka
 
 


Mi is márciusban visszük majd úszásra, csak még addig kitalálom, hogy a Kispesti usziba vigyem-e, vagy ide wekerlére egy iskolába.
Tegnap mi már 6 előtt aludtunk, olyan fáradt volt a drágám, csak nem tudom, mitől :-)

Kép
fridus
 
 


Hali lányok!

Remélem még emlékeztek rám is!
Nagyon szégyenlem magam, hogy nem jelentkeztem, de nagyon sok problémánk volt a szülés után.
Császárral szültem végül okt 2.-án, mert Lilinek rossz volt a szívhangja, kiderült, hogy két lyuk van a szívén és az egyik billentyűje sem zár rendesen.
Ez még semmi, úgy besárgult a 3. napon, hogy 10 napig volt kórházban, már átvittük az Isz gyerekklinikára, mert vértisztítás lebegett a fejünk felett, de megúsztuk.
Szóval az első két hét szinte a kórházban telt, én meg fogytam 16 kg-t a sok idegeskedéstől. Hála az égnek a tejem nem ment el.

Azóta itton vagyunk és szépen feljődünk, már eszik rendesen az egész éjszakát átalussza 6 hetes kora óta.
A szivével még járunk orvoshoz, a billenytű már a helyén és az egyik lyuk is zárodott, de a másik sajnos még meg van. reméljük kinövi, ha nem akkor műteni kell. :(

Én jól vagyok, ha tudok igyekszem majd visszaolvasni, de most vizsgaidőszak van a fősulin, így még az is előttem van.

csináltam egy blogot, ahová tettem fel képeket meg szüléstörténetet, meg a mindennapjainkról írtam, ha van kedvetek na és persze időtök nézzétek meg.

http://farkaslili.mindenkilapja.hu/

Majd jövök

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Szia, Lili igazi hajas baba. Olvastam a topikot, hát elég fejlett kisbaba már korához képest.
És sajnálatos, ami a kislányoddal történt.
Első baba?
Most beszéltem a dokinővel, szerdán vár minket szeretettel oltásra:-)
Balu nem fog annyira örülni neki, de az ő érdeke, hogy ne legyen beteg...

Kép
fridus
 
 


Szia Masika! Akkor Levi babám csak 2 nappal idősebb Lilinél. :) Én is császáros voltam, nem untatok itt másokat vele, már korábban leírtam a "szüléstörténetem". Minden jót kívánok nektek, és drukk, hogy ne legyen műtét!

KépKép
becka
 
 


Masika,
gratulálok a babádhoz!
Egyem a kis szívét, remélem hamar meggyógyul.
Amint lesz kis időm megnézem a bogot.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok! most már Én is remélem, hogy minden rendben lesz, Január végén megyünk megint kontrollra!

Lili tényleg szépen fejlődik, már intenzíven beszélget velünk és a játékaival, nézegeti a kezét persze legtöbbször a szájában végzi. Imád hintázni, ha közben énekelek neki nagyokat vigyorog.

Szóval egy kis tünemény, imádom nagyon, bár néha vannak rossz napjaink is.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Masika, nagyon tutkesz a blogod! Ámulok, hogy hogy van időd rá! :shock: Bár én ebben negatív példa vagyok, a lányom ennyi idős korában még a vécére is lelkiismeretfurdalással mentem el. :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Becka
Mi is sokat fürdünk együtt a mai napig!

Masika
Gratulálok.. jó, hogy már túl vagytok a nehezén...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lili nagyon édes... és milyen nagy már... klassz a pólója! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Masika
Véletlenül elolvastam a az oltásos listát!!! Mi nem kapunk hároméveset... legközelebb hat éves korában kap... úgy látszik ez nem mindenhol egyforma :shock:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac,
mi sem kapunk, csak 6 évest. El is mondta a doki, hogy miért, de már nem emlékszem. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok, mi is már nyúzzuk a katicabogarat, ami ezen a játszós fekvős micsodán van:-)
Mindjárt teszek is fel egy képet róla:-)

Kép
fridus
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197388768.993.jpg[/img]

Itt vagyok, de még csak nézegetek :-)[/img]

Kép
fridus
 
 


Sziasztok!

Liliána gratulálok a kisfiadhoz. Szegénykém mennyit idegeskedtél. De nagyon szép formás baba.

Hajhullás,

én is a Bánfiról azt hallottam, hogy jó. A sogornőm is ezt használja és jó.

Tényleg hogy múlik az idő. Tökin veszem észre ugye , hogy már eltelt 6 hét. Nekem is már csak 8 hetem van a szülésig.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


[quote="vikci79"]S írta:vikci79ziasztok!

Liliána gratulálok a kisfiadhoz. Szegénykém mennyit idegeskedtél. De nagyon szép formás baba.


Itt valami félreértés van. :wink:

Lili Masika kislánya. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus igazad van

Már tényleg hülyülök. Bocsika.

Szóval Masika. Bocsi. :?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.


1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Gabuska: hát az Én kislányom egy angyal (kivéve mikor nem), hagy készülni a vizsgáimra, meg blogot írni. Egyébként ezt a kórházban kezdtem el,hogy kitöltsem valahogy az üres órákat mikor nem lehetett velem. Azóta pedig folyamatosan írom, mindíg szakítok rá 15-20 percet!

oltás: hát mi ezt a listát kaptuk, de mire eléjük a 3 éves kort szerintem addigra megint megváltoztatják!

Hajhullás ellen legjobb az Elevit!Mivel még szopizik Lili ezért szedem de csak heti kétszer felváltva sima kálciummal, olyan a körmöm mint a beton és a hajam sem hullik, tök jó erős.

Mindenkinek köszönjük, hogy benézett a blogra, ha van kedvetek nyugodtan írhattok oda is, a komment vagy vendégkönyv részbe.

Na megyek, mert holnap közgáz vizsga és tanulnom kellene még.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Sziasztok!

Lehet nem leszek népszerű :lol: , de a hajhullás témához akartam annyit, hogy a Bánfi sampon és hajszesz szuper jó hajhullásra (férjem is ezt használja), de szülés után a hormonok miatt hullik a haj, erre semmi nem használ, szvsz.
Aggódni nem kell, mert tök magától meg is szűnik pár hét után, nem lesz senki kopasz. :)
Az Elevitet ajánlják is szopi alatt, kell a cucc belőle a gyereknek, én is szedtem 20 hónapig. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Masika,
én is meglestelek Benneteket, minden jót Nektek, kitartást és jó egészséget. És le a kalappal, hogy sulizol baba mellett.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


[quote="ilba"]L írta:ilbaehet nem leszek népszerű :lol: , de a hajhullás témához akartam annyit, hogy a Bánfi sampon és hajszesz szuper jó hajhullásra (férjem is ezt használja), de szülés után a hormonok miatt hullik a haj, erre semmi nem használ, szvsz.

Ilba, én még mindig szeretek, de nekem lényegesen kevesebbet hullot a bánfi mellett a bozontom. :wink: És Te ajánlottad, emlékszel? :wink:

Masika,
napi 15-20 perc alatt csináltad ezt a profi honlapot? :shock:
Ez igen!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!


Tegnap voltunk genetikai uhun!

afp kifogástalan, és mindene pont akkora mint kell lenni.

ÉÉÉÉSSSS úgy néz ki megint pöckös! :)

Tehát egy Andor lapul odabent!
Úgy látszik apa csak ilyet tud lőni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A megérzéseimmel kapcsolatban meg... úgy látszik már abban sem bízhatok, hogy nem bízhatok a megérzéseimben, ugyanis most bejött... :) :) :)



Hááát az, hogy mennyire biztos??? azt mondta a doki ha legközelebb is ekkora fütyije lesz akkor nincs mit tenni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ez csak sima uhu gép volt...
Még az is lehet, hogy lányka, aptya továbbra is annak érzi... de ha most nem majd legközelebb lesz egy kislányunk is, vagy kettő! :) :) :)
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabi,
mert mire elkezdted haszálni, már amúgyis alábbhagyott volna a hullás magától is. :wink:
Téma lezárva. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én már nem emlékszem, hogy mikor kezdtem el használni. :oops:
Na most van lezárva. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok, szedem az Elevitet, de emellett is porszívozom ezt a sok hajat, de amióta majdnem kopasz vagyok, kicsit kevesebbet találok.
Vagy mert kicsi és nem feltünő. :-)
Megkaptuk tegnap az oltást, szegényke sírt picit, úgy bevörösödött a feje....7300 gramm. 65 cm. És nagyon rendben van mindene a doki szerint.
Megint 6 órát aludt egyben, én meg 2 óránként felkeltem, hogy megnézzem, jól van-e.
Ma egy kis mosolygós angyalkám van, de azért látszik, hogy nem az a pajkos kisfiú. Kicsit megviselte ez a szuri.

Kép
fridus
 
 


Sziasztok!

Kis segítségre illetve infóra lenne szükségem. Most várom a második babánkat, igaz még messze a szülés.....
Jázmint a Söpf-Méreiben szültem, elégedett voltam vele, de, mont talán ti is láttátok-hallottátok az egészségügyi reform nagy változásokat hozott a Söfi életébe. Konkrétan januártól mindenért fizetni kell és a szülés is magánkórházi áron megy majd stb.....

Szóval az orvosom (Dr Vajda Róbert ) mondta, hogy ha gondolom mehetünk az Istvánba is, mert ott is vezet szülést.

Ezért szeretnék néhány dolgot megtudni a kórházról. Elolvasgattam a topik elejét , de gondolom 6 év alatt azért változtak a dolgok valamelyest.

Amit konkrétan szeretnék tudni az az, hogy az alternatív szülés - olvastam ilyet, hogy zene közben , fürdőkád, szülőszék stb., - illetve a háromágyas vagy az alapítványi szoba mennyibe kerül?

Ha nincs kedvetek újból leírni, annak is örülni fogok és megköszönöm, ha oldalszámot írtok, hogy hol találom meg az ilyen témájú hsz-eket.

Előre is köszi

Zuzmó

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Szaisztok!

Még a hajhulláshoz. Tegnap mondtam páromnak,. hogy majd vegyünk bánfit mi is ha megszületik a baba. Meg majd szedem a gravidát is. Kinevetett, mert ugye nekem nagyon sok hajam van ami ráadásul természetes göndör. Talán lehet, hogy jobb is lesz ha kihullik, mert akkor könnyeben fogom tudni kezelni. :-)

Mindenkinek kellemes napos napot!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


A fodrászom nekem is mondta, hogy sok van, van miből hullnia. Na köszi... :-)
Kedves zuzmó, én láttam az alternatív szobát, de ott nincs időd azon tanakodni, melyikbe menj, szerintem, mert amikor én szültem, örültünk, ha volt fent az osztályon ágy és szoba...
Nemhogy még választani lehessen...
Én úgy hallottam, hogy egy egyágyas szoba 12 ezer ft.
Aztán beszélhetnek össze -vissza.

Kép
fridus
 
 


zuzmó!
Itt sokkal jobbak a körülmények.
A külön szoba két éve 10000 volt.
Az alternatív szülőszoba ingyenes, csak kérdés, hogy épp szabad lesz-e de a többi szoba is szép. Zene, labda, (kérésre szülőszék is ha jól tudom) a többi szobában is van.
Egy hiba, hogy nincs pic, de nincsenek messze a klinikák ha baj lenne, de nem lesz!

Én anno végig olvastam az egész topikot... sőt nem csak ezt így választottam ugyanis kórházat (ezt találtam legjobban megfelelőnek az igényeinkhez) utánna ismét végigolvastam, kérdezgettem és így választottam dokit a kórházból, akivel maximálisan meg vagyok elégedve azóta is.

Ha van egy csöpp időd olvasgass vissza... oldalszámot én nem tudok mondani... 2006 április 3.-án szültem.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szia Zuzmó!

Én most szept.30-án szültem az Istvánban. A szülőszobák közül csak legutoljára adják oda szívesen az alternatív szobát (szóval, hogyha már az összes többi foglalt), vagy hogyha nagyon ragaszkodik hozzá az ember. Nem igazán szeretik, mert azon a franciaágyon, vagy a nagy sarokkádban igen nehezen férnek hozzá a szülő nőhöz. Viszont minden szülőszoba "relatív" kényelmes, több labda is van, nálam is volt bennt egy. Zene:: vittem több cd-t is, de a mi szülőszobánkban csak rádió volt. :) Ez is szerencse kérdése, hogy melyik szobába kerülsz.

A háromágyas szobákért nem kell fizetni, én abban voltam, de engem végül császároztak. Általában a háromágyas szobákat a császárosoknak tartják, azért mert külön fürdőszoba is tartozik hozzá. Viszont amikor levittek engem, a másik két szobatársam normálisan szülő volt, úgyhogy ha nincs sok császár akkor oda is kerülhet akárki. Ezt nem tudom, hogy választják ki.

KépKép
becka
 
 


Vicki,
nekem is jó sok és vastagszálú hajam van, kezdetben örültem is, mint majom a farkának, mikor fele annyira lecsökkent, mert nem néztem ki úgy, mint egy boszi, aki belenyúlt a konnektorba. :lol: De ez hamar megváltozott, mert kicsit rossz érzés volt, hogy ennyire sok kihullott, így azon voltam, hogy megszűnjön a hullás.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csajok!


köszönöm az infókat, tegnap eldőlt, hogy az István a jó választás, a dokim szerint is.

Szóval, ha nem bánjátok néha majd előfordulok nálatok is, persze ahogy az én kis boszorkám engedi. Biztosan lesz majd még rengeteg kérdésem!


Addig is minden jót nektek!

MOst néztem ki az ablakon és szakad a hó, végre lesz rendes karácsonyi hangulat!!!!

Kép

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Sziasztok,
Sikerült tegnap egy pohárba 2 ujnyi tejet fejnem... És még szoptatni is tudtam este a kismukit. Nem adom fel, egyszer tele lesz majd az a pohárka....
Zuzmó, én is ott szülnék legközelebb...
Persze akkor már tudni fogjuk , mit kell tennünk, amit eddig nem tudtunk. :-)

Kép
fridus
 
 


Fridus, ügyes vagy!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Becka
Úgy tudom szobaügyben a választott szülésznők szoktak segíteni.

Fridus
Hajrá csak így tovább! :)

Zuzmó
Milyen kis fiatalka a nagyobbik is! Nagyon jó kis pajtások lesznek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szerintem érdemes elmenni az Istvánba a felkészítő tanfolyamra és meghallgatni az étteremben a bemutatkozó előadást, mindenféle kérdésre választ adnak. Ez a biztos.

KépKép
becka
 
 


Zuzmó: Én okt2.-án szültem az Istvánba, bár én is császárral, és 3 ágyas szobát kaptam! hát a fürdőszoba elég pici volt, és jó nagyot kellet fellépni, hogy be tudjak jutni (friss vágással egy élmény volt)
de még mindíg jobb állapotban van, mint a közös fürdő, én benéztem oda, hát nem nyerte el a tetszésémet.

Minden nap takarítanak, szóval tiszta, de mégsem volt valami szimpi. Ja és melletem is két olyan lány feküdt aki normál módon szült.
A csecsemősök viszont nagyon rendesek és segítőkészek! Szóval azért tűrhető, de sok kaját vitess be magadnak, mert az nem volt valami nagy adag!


Lányok nekem egyre kevesebb a tejem, ma már iratok tápszert, félek, hogy nem lesz ciciben már semmi ünnepekre!

Köszönjük, hogy benéztetek a blogra!!!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Masi,
addig nincsen baj, míg Lilinek elég :!:
Pisi, kaki mennyi van?
Mert ha csak Te érzed így és elkezded a tápit, akkot tényleg előbb-utóbb elfogy a tejcsi. Szerintem. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Csajok,nekem is hol van tejem, hol nem. Rájöttem, hogy levest kell ennem, hogy legyen. Ha kihagyom, akkor szerintem nincs annyi. Pedig én nem vagyok egy leveses, de muszáj vagyok főzni, hogy legyen Balunak teje.
Nálunk hol van kaksi, hol nincs. Ma még konkrétan nem volt, tegnap meg akkora volt, meg rá egy másik adag, hogy megirigyelhetné sok ember. :-)

Kép
fridus
 
 


Fridus, a folyadék amúgy is alap, hogy legyen elég tej. :wink: Ha ez leves, az meg még jobb. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Visszajött a tejem!!! Valszeg az lehetett a ludas, hogy nem ittam annyi folyadékot, megdupláztam az adagot és iszom most mecsek teát is így megint van tejci!

Jaj ettől a karácsonyi készülődéstől már kivagyok, még nincs meg az összes ajándék, nincs semmi becsomagolva, kaját is kell még venni és holnap már sütni is akarok

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Képzeljétek, tegnap este megint sikerült fél óra alatt 2 ujnyi tejet fejnem.
Balu persze a felét bekanalazta, mert elfelejtettük majdnem a D vitamint beadni neki.
Én már minden ajit megvettem még október végén, november elején, mert utálok a tömegben mászkálni. Tegnap a férjemet elküldtem a nagybevásárlást is megcsinálni. Szóval 24.-én már csak főzni kell. Fánk még nincs, de azt mondja a férjem, elég lesz 24.-én megvenni. Ha meg nem kap, hát így jártunk.... Nem szeretem az utolsó pillanatokra hagyni a dolgot, mert olyan, mintha késésben lennénk. :-)

Kép
fridus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?