Új privát üzeneted érkezett!

dodó!
Köszi a drukkot neked is .Hogy vagy?Hányinger van még?
várunk nagyon holnap a hírekkel.Megy a drukk az Uh-hoz.

Magi!
Várjuk a képeket a kiscsajsziról :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Köszi a drukkot! Majd jövök a hírekkel.... remélem meghallgathatom a kis szívverését :) !! Hányinger néha van...de egész tűrhető... ma vettem itt Magne B6-ot, remélem az segít!!!

d.dodó

Dodó!Most már tuti hallod majd a kismanó szívét :wink: :wink:

Hát lányok én mostanában annyi mindent megfogadtam egy csomo topikba olvastam,hogy elment a baba :cry: :cry: És most Gabinak is :cry: :cry: Ha nekem lesz +tesztem csak akkor lesz vonalzom ha már a Doki is megerösítette Zsófinak meg akkor kezdem el mondogatni ha már 13hetes lesz :!:

Gabi!Tudom ez nem vigazs de jobb most mint ha késöbb mikor már tényleg a vége felé van a terheség.Nekem lett volna egy öcsém de 7hónapos volt mikor leált a szíve anya hasába :cry: Meg kellett szülni utána lett tesóm végig agódta a terheséget még let volna eg ytesón de ő pár hetesen ment el anyum azt mondta nem is bánja ,hogy pár hetesen ment el mert még egy halva szülést nem birna ki :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Bennem is ez munkál pár hete a legjobb barátnőm most pedig gabi!
ugyan az a baj üres petezsák
Rékával fel sem merültek bennem ilyen gondolatok!
Most meg szörnyű!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!

Mennyit termeltetek, alig bírtam visszaolvasni!!

Gabi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mi is ma voltunk uh-n, és paráztam is rendesen, mert tegnap éjjel éreztem (szinte hallottam) egy nagyon erős pattanást a hasamból és biztosra vettem, hogy valami el/leszakadt... :shock: Utána meg görcsöltem... Tudom, hogy egy nagy hipochonder vagyok, de ez van...

Meg a hörcsögünk is beteg és állandóan arra gondolok, hogy mit kaphatok el tőle... szegény kis lény :?

Kata, visszatérve az uh-ra azt mondták, hogy lány! :D de én még várok azzal a rózsaszín bevásárló körúttal, mert annyira keresztbe rakta a lábacskáit, h a doki először azt modta, hogy hát itt ma nem tudjuk meg... :D

Egyébként a comhossz alapján érettebbnek számolta a gép, mint fejkörfogat alapján, erre mondtam a férjemnek, hogy Egy szép, de butuska hosszúcombú bombázónk lesz :D :D

Hízás: hát én MÁR +6 kg-nál tartok :!: :!: :!: :!: :!: :!: ,
ami nagyon gáz.
Így most a doki diétára fogott: egyelőre napi max 1,2 liter folyadék.
(és a következő vizsgálatig egy grammot se hízhatok "karácsony ide vagy oda" - hú, ez azért érzékenyen érintett...)
A kismamatornát tartó csaj mondta nekem, hogy napi 4 litert igyak, de ez ma kiderült, hogy marhaság... :x (persze én vagyok a hibás, hiszen tényleg sokat is eszem és szinte semmit se mozgok.. :? )
Vendég

Sziasztok!

Magica! Hol lehet ilyen képeslapokat gyártani?
Nagyon tetszik!
Szuper lett!
Persze csak ha nem titok!
Köszi

Kép

Kép
ibm

Dodó!

Drukk a holnapi uh-hoz!

Borsika!

Nekem is 18 hetesen félve mondta a doki, hogy inkább lány, mint fiú, de Petiből kiindulva nem hittem el! :lol: de 25 hetesen már én is láttam, hogy lány! :lol:
Miért olyan sok az a +6 kg? Ezért diétáztatnak, vagy van valami más baj is, cukor, stb... ? :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Borsika!Gratulálok a kislányhoz :wink: :wink: De te végül is már az elején mondtad szerinted lány :lol: Mi holnap lehet megtudjuk mi lesz az uncsi tesó(én remélem fiú)

Betti!Remélem senkit nem sértek meg de szerintem azért van ez mert folyton magunkat figyeljü+itt olvasuk a rémtörténeteket tuti közre játszik ez is.Én már arra is gondolotam kicsit hanyagolom a forumozást és az állandó ön nézegetést vajon nagyobb-e a mellem...stb.Te meg ne izgulj a pociban lévö baba jól van :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Viki,
a doki a papíron összehúzta a múltkori súlyomat a mostanival és a meredeken felfelé ívelő egyenesre azt mondta, hogy ez így nem tartható! (szervi bajok, stb) Igaza van, hiszen mégcsak a 18. hét végén vagyok.
De azóta rájöttem, hogy ez jó fogyó trükk: kaját nem is annyira kívánok, sokkal inkább inni, minden falat szilárdat becserélnék egy pohár tejre, vagy gyümilére, de már délután túl voltam a megengedett 1,2 literen... :? Férjem szigorúan sasol! :roll:
(azért este sutyiban betoltam egy kefírt meg pár szem diót.. zugevő leszek :?: :?: :shock: :shock: )

Kata,
igen, gyanítottam, hogy lány, de nem azért mert éreztem.
Férjemnek akartam, hogy fiú legyen, mert ő eléggé sportmániás, legyen kivel edzenie mielőbb (mert mostanáig engem szadizott.. :D :D ) De a leendő nagyszülők meg odáig lesznek sztem, ha megtudják, h lány (Apósék végig lányt akartak és két fiuk lett).
Vendég

Sziasztok lanyok!

Gabi!
Nayon sajnalom!
Nem is tudom mit irjak. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ibici!
nekem ugy volt, hogy pe utan 3-4 nappal mindig elkeztem barnazi, es pe utan 10.napon megjott mindig. E z tipikus sargatest elegtelensegre utal.
Mikor sikerult, akkor ugyan igy elkeztem barnazni a 4. napon delutan es 5. nap reggel utan elmult. 10. napon nem jott meg, hanem lett egy + LH tesztem.

Szoval a barnazas az orvos szerint azert mult el, mert ahol elindult a nyalkahartya ott agyazodott be pont.

Betti, Vera!
Csak optimistan. ++++++++++++++++++++++++

Tobbieknek +++++++++++++++++++++++++++++

lego!
Vigyazz magadra!

Viki!
Te is!

ibm!
Ulead programmal csinaltam a kepeslapot.

Dodo!
Megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lanyok!
En most egesz jol erzem magam.
Nincs verzes es konyebben mozgok es most talan kicsit konyebb.
De ez igy szokott lenni.
Egyszer fent aztan lent.
Csak ne karacsonyra keszuljek ki.
Holnap itthon leszek egesz nap, meg csutortokon is.
Penteken es szombaton sokminden lesz.

A TV-jo, kiderult, hogy a szolgaltato az rossz minosegu adast, amivel ez a tv nem tud mit kezdeni, holnap jonnek es szerelnek fel erositot, attol jobb lesz alitolag, amig ki nem epul a teljes HD halozat.
Nyomtatot kicserelik januar 2-an lehet elhozni a szervizbol. Ott gyari uj keszuleket kapunk.
Most a tv-nek keresek egy uj allvanyt, mert a regi tul nagy.

Zoli mar nagyon izgatott a karacsony miatt.
Egesz jol tudja tortenetet, hogy Jezuska szuletik es a kiralyok, pasztorok visznek neki ajandekot es hogy O a megvalto. Mindez Betlehemben tortent es Maria az anyukaja, Jozsef az apukaja.
Szoval egesz jol tudja.
Most nagyon gyorsan tanul.
Par nap alatt megtanulta a menybol az angyalt is egyedul el tudja enekelni.

Ember holnap dolgozik utoljara.
Ennek nagyon orulok.
Ket unnep kozott egy napot dolgozik es a tobbi nap egyutt toltjuk. :lol:
Reg volt mar ilyen.

Na megyek aludni, holnap mgyek terheleses cukorra.

Magi
Vendég

Jó reggelt MIndenkinek!

Magika!

Drukk a terheléses cukorhoz! Remélem minden okés lesz! :)

Lányok: nekem úgy elkezdett fájni a torkom,meg a jobb fülem, így ébredtem! :( Remélem nem lesz belőle semmi komolyabb.Mondjuk Peti is taknyos egy hete, de nem írtam, mert nem vészes, kb. napi 3x szívom a nóziját, de nagyon jól eszik, alszik, úgyhogy csak egy kicsit taknyos, ami ebben az időben nem meglepő. Viszont az én torkom k...a fáj :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Dokinál már jártam reggel.... UH-ra most kell majd fél 1-re mennem. Kaptam borsavporos kezelést, meg Canesten kúpot, mert nagyon sok és darabos folyásom van.... :( remélem nem lesz gond! De a doki nem birta ki, hogy ő is meg ne nézzen UH-n :) csak 2-3 perc volt az egész, mert mondta hogy délután ugyis megyek. Nagyon pici monitorja volt, de olyan rendes volt, hogy még azt is ugy fordította, hogy én is lássam :) Teljesen szemben volt felünk.... láttam... mutatta a fejecskéjét, lábacskáját.....itt szívhangot nem néztünk azt majd most a délutánin... De amugy sima hasi uh volt ez, és minden tökéletesen látszott.

d.dodó

Dodó!Gartulálok!!!

Na én szépen lassan elköszönök :cry: Mostanában annyi rém hírt hallottam,hogy kicsit szeretném szüneteltetni a fórumozást és nem foglalkozni annyit a baba témával.

Dodó,Magika,Lego,Viki,Borsika!Nektek nagyon jó babavárást és gyors könnyü szülést kívánok!!!! :lol: :lol:

Ibica,Gabi,Moni,Edoci!Nektek minél hamarabb +tesztet és könnyü próbléma mentes terheséget. :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Na, megvolt a délutáni uh is :) !!! Délelőtt mikor volt, akkor teljesen a hátán feködt, és ugy láttam mintha felülnézetből láttam volna az arcát , kezeit, lábait!
Délután a párom is bejött velem! Hát lányok, azóta madarat lehet vele fogatni!!! :lol: :lol: :lol: Indiánszökdelésben jött hazáig, és közben mondogatta, hogy láttam-láttam! :lol:
Utolsó mensi időpontja alapján 11. betöltött hetes vagyok...a doki most 10-et irt a papírra!
Méreteink: CRL: 4,24 NT: 0,19 Tiszta happy vagyok!

d.dodó

Dodó!

Gratulálok! És végre Te is láthattad! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

dodó örülük hogy minden rendben van.

Csak egy gyors bejelentkezésre jöttem, hogy megvagyok. Lelkileg nem éppen a toppon, de hát ez van. Rettenetesen félek.

És ami aggaszt hogy fáj a hátam, meg a mellkasom. Nem tudom mi lehet ez.
Holnap reggel kérlek benneteket drukkoljatok nekem, gondoljatok rám.
gabi1

Gabi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Gabi!
Gondolunk rad, minden rendben lesz!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Gabi!
Nagyon szurkolok!Nem lesz semmi gond!Altatástól ne félj azt hiszem csak bódítás lesz.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dodo!

Orulok nektek! :D :D :D
Amugy milyen erzes volt hazamenni? Hogyan fogadtak? Akkor most johet az "elmondjuk mindenkinek" projekt? :wink:

Betti!
Azert probalj meg ne aggodni, legyszi! Nem tudom meg megteheted-e, de szerintem is jobb lenne meg az unnepek elott elmenni, h megnyugtassanak es akkor lazabb lenne az Unnep is...

Kata!
Nem orulok neki, h elmesz, mert akkor meg kevesebben maradunk mi babatlanok :( De te tudod, h mi a jobb neked, nektek. Annyiszor visszasirom en is azt a boldog tudatlansagot, amikor Zsoltit vartam. :o Bar en az a fajta vagyok, aki ki tud kapcsolni akaratlagosan, megis mergzavar ez a sok info :?

Gabi!
Remelem eddig mar jobban vagy - legalabb fizikailag - :cry:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!
Hú csajok, ma nem irtatok valami sokat! Mondjuk gondolom már mindenki karácsonyi előkészületekben van. Mi is egész nap Fehérváron voltunk a párommal....vásárolgatni. Nagyon elfáradtam.... ez egy pici görcsöléssel is társult meg most igy estére nagyon ingerült lettem, meg mindenen képes vagyok sírni!

Móni!
Nagyon jó volt hazajönni! Mindenki örült! Már sok emberrel találkoztunk! Igen, most jön a "mindenkinek elmondjuk" rész! És ez olyan izgalmas "feladat"! :lol:

Betti!
Tünetek vannak?

Gabi!
Hogy vagy? Ma voltál dokinál?

Jaj csajok, én ma vettem 3 szép melltartót, és 4 bugyit! Olyan jó, mert a melltartó nem csak szép, de kényelmes is! És végre jó rám...merthogy a sajátjaimat kinőttem! :lol:
És nem is volt olyan vészes, mert egy elég jó boltban vettem, és 11.000Ft volt összesen a 3 melltartó és 4 bugyi!

d.dodó

Sziasztok

Először is nagyon köszönöm azoknak akik ma gondoltak rám, nagyon sok erőt adott nekem.

Túl vagyok rajta, jól vagyok, legalábbis fizikailag igen. Lelkileg pedig hát hol jobban hol rosszabbul, napközben egész jól, most estepedig mikor nyultam a vitaminokért gyógyszerekért akkor belémnyilalt istenem nem kell. Szóval nehéz, nagyon nehéz. Rossz érzés. Szomorú vagyok, és fáj, rettentően fáj. Legszivesebben csak sírnék, de nem tehetem mert nem szeretnék a gyerekek előtt. Bettit nagyon megviselte sokat sírt. Nem akarom hogy lássa hogy mennyire rossz.

De a legrosszab a magyarázkodás, az ismerősöknek akik ma is kérdezték hogy na hogy van a kismama, én meg csak nyeltem a könnyeimet. Majd jött a magyarázkodás.

A műtét könnyen és gyorsan ment, nem volt annyira szörnyű mint amennyire gondoltam, és utána meglepően jól voltam, utána már nem is aludtam egyáltalán, és nagyon hamar fel is tudtam kelni. De persze itt is voltak zavaró tényezők. Pl pont a szobával szemben csinálták az nst-t szinte folyamatosan, nagyon rossz volt hallgatni. Aztán meg 2 abortusos is volt a kórteremben, akik úgy viselkedtek mint akinek épp csak vérnyomást mértek, vihogtak, jó pofiztak, cigiztek. Ez engem nagyon zavart. Na nem panaszkodom tovább, jó volt leírni. Jó volt hogy gondoltatok rám. És ígérem nem adom fel, 2-3 hónap és újra próbálkozunk.
gabi1

Velem:Sajna elkezdtem vérezni tegnap reggel Voltam orvosnál ma és az sztk-ba mentem amit utólag nem bántam meg amennyire paráztam vele. Még ultrahang is volt ott.
Na szóval az van hogy mondtam hogy mi a helyzet hogy pozitív volt a teszt de szerdán reggel vérzés azóta barnázás. Mondta a doki hogy vetkőzzek le mert ultrahangon megnéz. Hát már rendesen véreztem:( Mondta hogy 13 mm-es a nyálkahártya ami szerintem jó. de terhességet nem lát. Vagy korai vagy elvetéltem. Így holnap megyek vérvételre. Megnézik a hcg szintemet mert ha terhességre utal akkor kapnom kell anti d-t a vércsoportom miatt és két ünnep között kell visszamennem és ha nicnsen terhesség de a nyálkahártya vastag még akkor egésségügyi sajna.:( :( MEGINT!.
Ez van.
Az a furi hogy ugye elég vastag a nyálkahártya és a hőm még mindig magas.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lanyok!

GAbi!
Nagyon sajnalom, ami tortent!
Erot es egeszseget, kitartast!
En is gondoltam rad tobbszor is delelott.

Vera!
Neked is kitartast. ++++++++++++++++

Dodo!
Orulok, hogy veled minden rendben.

Kata!
Ne legyel olyan mint Betti!
Irgum-burgum tessek jonni.

Nekunk sem fenekul tejfel az elet.
Tegnap ejjel Zolival ugyeletre kellett menni, mert nagyon fajt a fule.
Szerencsere nem szurtak fel, kapot antibiotikumot es ma reggelre, mint akit kicsereltek, semmi baja sincs.
Gyogyszert szedjuk.
En meg ma reggelre lettem beteg.
Rossz kozerzet, fejfajas laz, stb...
Torkom nem faj.

Bizti anyosomtol kaptam el, lehet a gyerek is, csak rajta a fulen jott ki, mert hulla beteg volt, de azert atjott hozzank. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Szoval ma egesz nap csak aludtunk es fekudtunk Zolival itthon.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gabi!

Sajnálom!:(

Vera!
Drukk, hogy csak kicsi legyen az a babó!

Magika!

Jobbulást!

Én is szarul vagyok lányok, alig kapok levegőt, stb..., de szerencsére lázam még nincs...............

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

En ma jobban vagyok.
Zoli is jobban van.

Nemsokara megyunk az orvosomhoz, lesz UH is (13:00-ra).
Na most kiderul, hogy tenyleg lany e vagy sem.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megkaptam a cukor eredmenyt es hat 6,5 lett. Nem tudom, hogy az jo e, mert Zolinal 5,5 volt.
Remelem nem kell majd dietaznom, mert azt nem birnam.

Nemsokara indulnunk kell UH-ra.

Magi
Vendég

Magika!

Az jó!!!!!!!!!!!!!!!! 7,5-ig számít jónak!!!!!!!!!!! Nekem Petivel 6,8 volt, most meg 5,9 :) Szóval nyugi, tuti nem kell diétáznod! :D Az uh-hoz meg drukk, hogy még mindig lány legyen! És akkor várom az adatokat is! :wink: Pont én is 25+3-nál voltam múltkor! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Magika!

Mi újság?????

Most egy-két kép, ha nem bánjátok, itt amúltkori kenyerem, amit sütött a gép :wink: egy mai pocifotó (30+4), és egy-két Peti :lol: :

Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hahó Csajok!:)

Gabi,hogy vagy???? :roll:
Kitartás és sok erő,biztosan hamarosan újra próbálkozhattok és sikerrel jártok.Nagyon szorítok!

Viki
Szupi képek,olyan kispasis Peti.:) És a pocid pedig nagyon szép,formás.:)

Magi
Kiváncsi vagyok mi volt UH-n,remélem megerősítették a Kiscsajt. :wink: Acukoreredményed jó,nem kell aggódnod.
Nekem ma lett meg a 36 hetes laborom...hát a hgb elég alacsony,meg a vörösvérsejt is.A fehér bezzeg....Remélem nem lesz gond szülés után.Anno Dorkával szóbajött a véradás...

Betti,remélem jól vagy Te is!!!Írhatnál sz érzéseidről.... :roll:

Dodó
Milyen itthon??? :wink: Remélem mindenki csak kényeztet.
Meddig is maradtok???

Edociii?????Nem eltűnni!!!!!

KAta
Lécci írjál,nem szabad így feladni!!!! :roll:

Ibici???
Hírek?

Borsika
Hogy vagy? Mikor lesz UH?

Vera
Sajnálom:( Akkor ez most ismét végleges???

Egy mai LegopocakHédilak fotó.:)
Kép
Vendég

Magika!

Mi újság, hogy vagytok? Remélem minden rendben!

Lego!

Nagyon szép pocak! Remélem minden rendben lesz Veletek is! Sajnálom, hogy nem túl jó a véreredményed! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Nagyon szupik a poci fotok.

UH-n minden rendben volt. Tuti kislany.
Megfordult, mar lefele van a feje es pont a koldokomnel a feneke.
Szettett labakkal varta az UH-t es hat tenyleg tuti lany.

A feje 22 cm. Hasa 20 sulya 750g.

Neked hogy is volt viki?
Holnap is megyunk 4D-re arra leszek meg nagyon kivancsi.

Magi
Vendég

Magika!

Örülök, hogy minden rendben van! És hogy kislány a kislány, még mindig! :lol:

Na most én nem tudom, hogy melyik a feje, meg a hasa, de írom, ami a papíron van, majd segíts értelmezni :wink:

BPD: 6,6 cm
HC: 23,11 cm
AC: 21,12cm
FL: 4,54 cm
becsült súly:809 g és ez volt 25+3-nál, mint ma Te ahol jársz!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

En is orulok neki, hogy kislany es hogy nem is olyan nagy.
Bar holnap meglatjuk, hogy mekkorat mond a masik UH.
Remelem nem lesz sok kulonbseg, mert ha igen kinek kene hinnem?

Magi
Vendég

Sziasztok.

Helyzet:Ma is voltam dokinál mert megkaptam a HCG eredményemet ami szerint pozitív. Igaz határ eset de termel a szervezetem valami miatt hcg-t. Megint megnézett ultrahangal és láttak valami foltot ott de világosat szóval még nem petezsákot és így azt mondták hoyg nem látni terhességet a méhben. De viszont mivel ez nem mensi mert csak vérezgetek,barnázgatok így 27-én egy menotesztel kezdem a napot és utána délben a dokihoz fel mert 3 tényező van kilátásba:
1:nagyon korai a terhesség
2:méhen kívüli
3:sajna megszakadt a terhesség
Nos ha az 1-ő van annak nagyon örülök de akkor megint úgy jártam mint a Petivel mert ott is úgy volt hogy pozitív teszt utána vérzés darabossal doki megnézett és semmit nem látott de rá 2 hétre ott dobogott Petim. Így lehet ez is iker terheség lett volna.
Ha a 2-ik akkor műtét
Ha a 3-ik akkor is mert ki kell tisztítani. És gond a vércsoportom is mivel én A rh - vagyok.
Én nagyon bízom az 1-esbe mert van cici feszülésem és a méhemen egy ponton úgy érzem mint ha izomlázam lenne.
Szóval az ügy nincsen lezárva.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lanyok!

Ma meg volt a 4D.
Tuti lany.

Viki!

BPD: 5,9 cm
HC: 22,09 cm
AC: 20,47cm
FL: 4,22 cm

Suly: 710g

Szoval szerencsere nem nagy.

Sajnos sok jo kep es felvetel nem keszult, mert egyfolytaban bukfencezett, illetve ha megallt, akkor a keze es a laba keresztben az arca elott volt.

A vegere megmaka csolta magat es ugy fekudt, hogy a feneket lehetett csak latni, mert bebujt alura hattal es elotte volt az egesz teste.
Az Uh-s teljesen oda volt, hogy O meg ilyen poziba nem latott babat. Teljesen kivolt.

EGy par kep:
Kép

Kép asitok

Kép No. 3

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vera!

Nagyon drukkolok, hogy az első legyen! Nekem is így indult Eszti baba, már elmesélték, hogy hogyan lesz a laparoszkópiás műtét, meg hogy minden egyes tünetre figyeljek oda, ami jelentkezik, mert méhen kívülinek lett nyilvánítva! De a tesztjeim egyre erősebbek lettek, már erősebb volt a controll csíknál.(minden dokilátogatás előtt csináltam tesztet, ugyanolyat, hogy össze tudjam hasonlítani) Aztán meg 2 hét múlva már 2 petezsákom is volt, csak nem 7 hetesek, mint mensi szerint, hanem 5 hetesek, aztán mégis egy lett, de én nagyon boldog vagyok! Kívánom, hogy Nálad is ez legyen "csak", hogy nagyon korán észrevetted a terhességet, és legalább az egyik baba azért jó helyen legyen, és minden rendben legyen Vele!

Magika!

Szép adatok, és tényleg ezek szerint Eszti babám nagyobb lesz! De még ki tudja :lol: Amúgy hasonló pózban volt az én csajom is, csak még jobban a feje mellett voltak a lábai, így mi a fejéből, arcából semmit nem láttunk! Nagyon édes a babód! :D Nevetek van már?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

MEgy a drukk!

Viki!

Ime a bizonyitek!

Kép
Vendég

MAgi
Gratula!!!Nagyon szép méretek.:)

És úgy örülök,hogy tuti kiscsaj.:)
Lassan belépsz a 3.trimeszterbe...hogy telik az idő... :shock:

Vera!!
Én is nagyon szorítok!!!!

MErre vagytok elveszettek????? :roll: :?: :( :shock: :?: :roll:
Vendég

Sziasztok

Magi nagyon jók a képek, nagyon szépen látszik a pofikája.

Vera drukkolok hogy minden rendben legyen.

Én lányok így utólag visszagondolva a történtekre tuti éreztem hogy valami nincs rendben, hisz nektek is egyfolytában mondtam hogy nem érzem a tüneteket, jó a cici fájás meg volt, de hogy egy darab émelygés se az nagyon fura volt. Most már jobban vagyok, nem is véreztem már tegnap meg ma egésznap, csak most egy kicsit de a doki azt mondta hogy ne lepődjek meg aha elmúlik majd vissza tér.
2 hét mulva kell mennem kontrollra, akkor lesz szövettani eredmény is, nem tudom van e jelentősége, szokott e ilyenkor kimutatni valamit.
Kedd óta egyébként nem sírtam csak folytottam magamba, mert nem akartam a gyerekek előtt. De ma nem bírtam tovább, a kocsiban mikor mentünk vásárolni elsírtam magam. És most sokkal jobban érzem magam, megkönnyebbültem.
Remélem hamar túl tudom tenni magam a történteken. Próbálom azzal nyugtatni maam, hogy biztos valami baja volt azért lett inkább most angyalka, nem pedig később mikor már nagyobbacska.
Doki azt mondta hogy 2-3 hónapot várjunk, mások azt mondják semmit, én azt gondolom hogy várunk 2 hónapot legalább hogy a méhnyálkahártya helyre jöjjön. Még abban is reménykedem hogy talán a peteérés gondok is ezzel a műtéttel megoldódnak, mert gondolom hogy ilyenkor a nyálkahártyát is leszedik.

Ha netán nem jönnék akkor mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.
gabi1

Magika!

Ilyenem nekem is van :wink:
Kép Kép

Gabi!

Sajnálom, remélem nemsokára kárpótol egy kis tündéri baba!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!

Nagyon sajnalom!
Tessek kicsit ossze szedni magad, hiszen ott van neked a gyonyoru csaladod es a 3 szep gyermeked.

Orulj nekik es orulj veluk.

Sok ++++++++++++++++++ energiat kivanok neked.

Az ujev meg egy csodas kisbabaval fog megajandokozni teged.

Viki!
Jo neked is a kep. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tobbiek merre vagytok?

Magi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Gyorsan beköszönök!!! Ugy tele vagyunk programokkal, hogy mikor néha ide kerülök, alig birok visszaolvasni! Szóval bocsi ha nem reagálok mindenkinek külön!
Tegnap csináltunk pocakfotót.....most innen nem tudom felrakni, de elraktározom, aztán majd otthonról rakok fel képeket! :)
De már "kívülállók" is észreveszik a pocakot!
:lol: Mondtam is nem tudom mi lesz később, ha már most 11 hetesen ekkora pocakom van! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, majd jelentkezem ujra amint tudok! Ha esetleg holnap nem jutnék ide, akkor mindenkinek kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

d.dodó

Sziasztok!
Sajnos nekem szerdán reggelre megjött.Az idei fa alá már pozitív teszt nem kerül :cry: :cry: Ami még jobban elkeserít,hogy a babaprojekttel is fel kell adjunk 1 ideig.Apának tegnap telefonáltak,hogy január 3.-án mennie kell Bukarestbe 1 hónapig ott lesz.Talán a következő PÉ-nél még itt lesz,mert ha jól számolok az 2.-án lesz.

Gratulálok a nunis képekhez.Mondtam én,hogy ez a lánybabaák topikja :lol: :lol: Úgy,hogy Vera hajrá nagyon szorítok neked.

Betti,hogy vagy?
Kata!
Sajnálom,hogy elmész,de azért remélem olvasgatsz és nem sokára nagyon jó hírekkel jösz.Azért írhatnál néha,néha!!!!
Lego!
hogy vagy??

Többiek merre vagytok???????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Hogy vagytok Ma?

Ibici!

Sajnálom, hogy megjött! Akkor hajrá 2.-a, hátha, mire apa hazajön lesz már egy meglepi kétcsíkos teszted! :wink:
Vikidnek boldog névnapot kívánok! :D

Vera!

Továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Magika!

Jó, mi? MOndtam, hogy majdnem abban a pózban volt! :lol: :lol: :lol:

Lego!

Hogy vagy ma? Boldog névnapot kívánok Neked!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
megjöttünk Karosról!
Szupi volt bár az uszodában megfürödtem talán az nem gond :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mindenkinek BÉKÉS BOLDOG Karácsonyt!

egyébként hányinger van és szédülgtek kicsit de ennyi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszönöm.:):)

Ibici Vikijének és Viki Neked is boldog névnapot!!! Sok sok meglepit.:)

Jól vagyok,köszi az érdeklődést,még 2in1.:D A napokban nem hinném,hogy ráérek írni (kari-szülinap Dorkának),de azért belesek.

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a névnapi köszöntést!

Hát, én megjártam ma a klinikát! :( 3/4 2-kor kezdődtek a fájásaim, aztán volt kettő 10 percesem, majd 3 7 percesem, utána volt egy 15 perces szünet, majd újra! :( Úgyhogy jól betojtam és elmentünk a kórházba, hogy mi van! Pont a dokim volt az ügyeletes, megvizsgált, szerencsére teljesen zárt méhszáj, majd monitorra tettek olyan 40 percre, mialatt Eszti baba felváltva akarta lerúgni hol egyik, hol másik korongot a hasamról.Szerencsére a baba is rendben van, fájást ott már nem éreztem, és a monitor sem mutatot, így hazajöttnk, de lányok, nagyon be voltam szarva! Aért 30 hetesen még rohadtul nem kéne szülni ! :( Na mindegy, a lényeg, hogy rendben vagyunk, 27.-én megyek megint dokihoz!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?