Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Moncsi: reméljük ez így is marad és akkor kipihized magadat!

Én nem mertem kivinni sétálni mert azt mondta a védőnőnk ,hogy-5 fok alatt már nem szabad!

Tök unalomban vagyok!Apa 24 órázik a lányzókám alszik !
Ja és kari másnapján is dolgozik Apa! :( :twisted:

Na lépek Ágika kiabál éhes lesz lassan! 8)

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Gabcii, most nincs hozzátápi ez igaz, de nálom napról-napra változik a helyzet. Most lefejt anyatej és tápszer pótlás van.
Merhogy baromira magabiztos vagyok, hogy hogyan is kellenne...

Ma itthon hagytam a csajt apjával egy órára. Volt közben kaki, hááát a párom majdnem vegyvédelmi öltözetet vett fel hozzá! :lol:
Kérdeztem milyen volt (márcsak mer mintha javulna, és ezért) persze nem tudott rá válaszolni, mondta, hogy ő gyorsan eltüntette nem nézegette! :D 8)

És most miért is nyáladzunk, mármint ehhez a klubbhoz is csatlakozok... ez mért van?

Jutta

KépKép
jutta

Moncsi, a mi dokin szarik a kakiügyre... csak hosszas győzködésemre volt székletvizsgálat, szerencsére negatív. De a szurit az eredmény nélkül is nyugival beadta...
Elvileg minden széklet normális... de ha ti kaptok rá vmi gyógyszer vagy tápit, vagy bármit - mármint ha csak sima anyatejes az ügy, mert nálunk elvileg az van - akkor lszi áruld el a titkot nekem is!

Mogyi, sajnállak, hogy így unatkozol... :lol:

Ja szerintem amióta itt hisztizek, hogy nem alszik Dorka azóta éhetetem... :cry: :cry: :cry:
Most baludt cicin, majd 10 perc múlva felsírt, lemértem - előtte mértem, csak utána nem hogy elszundított - hááát kemény 80 milit evet és üres volt a didi... attam neki 100 ml tápszer... nyelte mint az a bizonyos kacsa... ennyit erről... most letettem, de még csak 5 perce... majd meglássuk.. azért nem kiabálnám el...
(de ma már aludt kb egy órát az ágyikójában némi hüppögés után és egy órát a babakocsiban, tehát eddig KIRÁLY napunk van)

ÉN HÜLYE éheztetem a gyereket! :oops: :oops:
Utána meg hagyom sírni... csak akkor hogy nem kelt fel éjszaka, vagy annyira azért nem volt éhes??

Babatali? Jöhet, mondjuk 1-2 hónap múlva... de ha előbb van, akkor is próbálkozunk... bárhol is lesz szopizni tuti tud... pelenkázó lesz... tehát okés! (tápinak meg csak lesz egy mikro)

Jutta

KépKép
jutta

Védőnő nem parázza túl a dolgot? én három hetesen kivittem barnut a mínuszokba, semmi baja nem lett. Az eszkimó gyerekek is túlélik, csak legyen elég ruha. bocsi, hogy megint osztom magam... :oops: :oops:

Apa nálunk úgy pelenkázott, hogy popsitörlőt tart az orra elé a szagok ellen! :lol:

Tudom, csak manapság olyan óriásbébik vannak, meg Ágika lány! De én elégedett vagyok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Mi is nyáladzunk! Csatlakozok! :lol:

Raminak egyenlőre elég a tejci, mást még nem kapott. De a bal mellem elég béna, lefejve is olyan 50 jön ki belőle 5-6 órás pihi után. A másikból viszont 150. Úgyhogy nem panaszkodom és Rami annyira kis puffancs és ő sem panaszkodik.
Ez az etetés dolog nekem kicsit olyan mint a császár kontra sima szülés. Én császáros voltam és a velem egy szobában lévő 2 lány nem. Mikor kérdeztem, ők hogyan szültek közölték:mi "természetesen". Miért én talán nem? Nekem ez esett akkor rosszul. De akkor mondjuk minden rosszul esett... :?

Én a karival sehogy sem állok! Itt Taksony cityben lósz@r sincs! Nekem meg nincs saját külön autóm! Úgy sajnálom, de ez van...

Bibi haja marhára tetszik!!!!!
Új picture:
Kép :cry:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Na hello!
Épp a neten garázdálkodom, dvd-ket rendeltem! (Sajna a letöltött verziók elég vegyes minőségűek és nincs rajtuk eredeti hang vagy szinkron vagy ilyesmi! Na mindegy, lényeg: és még nem is drága!)
Hát szedtem én eddig is vitamint, ezért vagyok kiakadva! Hogy mégsem bírok kikecmeregni a gödörből! :x
Na időm semmi, de a kint léthez! Én bőszen hordom Jankát kb. 10 napos kora óta, így csak ezért "okoskodom"! Illetve megosztom veletek amit hallottam! -5-től hidegebbe azért nem ajánlatos sok időre kivinni, mert hallottam egy olyan babáról, akit a nagy mínuszokban jól bebugyoláltak, nem is fázott stb, DE! Megfagyott az arca! Nagyon nehezen tudták rendbehozni neki! Na én csak ezt akartam megosztani veletek!
Tali? Ciripke! Én is környékbeli vagyok? :roll: :wink: (Amúgy 2 ünnep között tervezem, h meglátogatom a gödöllői barátnémat! Hol van az üzletetek? Nyitva lesztek? Persze még semmi nem biztos!)
Tali ügyben én nyitott vagyok! :wink:

Kép
ermoni

Császár kontra természetes? Miért, az egyik nem fáj? Vagy mi? A fájdalomküszöbe meg mindenkinek máshol van! Na sebaj! Én nem szeretnék egy olyan topikban maradni, ahol egyedül vagyok! Magammal nem kell írásban beszélgetni! :lol: :lol: :lol: Szóval ne bandázzatok! A topik egyben marad és kész! :lol:

Kép
ermoni

Vicuska! Nagyon helyesek vagytok!

Kép
ermoni

Azér az nem fél óra lehetett kinn a mínuszban.
3 éve szakadó hóesésben kenguruba a kicsi, fején pelenka, bettit szánkón húztam. Én nem fáztam az tuti!

nem minden császáros kívánságból választ császárt!

29-én, szombaton 10-12-ig dolgozom. Többi napon is összehozhatjuk a dolgot. Veresi lyányok!???????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Na a mínuszok és a gyerek:
- 5 fok alatt csak fél órát lehet kint, felette bármennyit
(Dokinéni mondta vala)

Azért éccakára már ne vágjátok ki a kölköket a teraszra! :wink:

Tali, 2 ünnep közt nekem tuti nem jó. Itthon van a párom és jön a busójárás gyerkőcöt nézni. Még Indiából is gyünnek (barátok laknak kint és karikor hazajönnek).

Na hason alvás mégsenemjó, de háton 10 perc alatt elaludt... most sírt... persze az ő helyében most én is sírtam volna... Apja a nagy semmit meg orrszívó-porszívózta... :roll:
Könyörgöm, annyira náthás a gyerek mint én... azaz a tipikus nagyon picit mintha egész télen (tudjátok, amikor reggel egy picit, megha hidegről bementek egy picit mintha talán...) na erre mi porszívóval rontunk a gyerekre... :roll: :oops: :cry:

Ezt a borsmentás mixet beújítom én is...

Vicuska, szépek vagytok! Karira meg rakd be Ramit a fa alá! :wink:
Nekem van kocsi a seggem alatt és még így se jutottam sokra!

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke! Én csak okulásul írtam! :oops:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Bocsi, nem olvastam vissza....csak elköszönni jöttem egy időre.

Lelkileg romokban vagyok, apa eltörte a kezét egész nap a H-ban voltunk, holnap újra...
Karácsonyra se ajándék, se fa, se semmi...nem is tom mikor lesz időm ezekre.
Meg padlón, nagyon... szval nem rontom inkább senki hangulatát.

Majd jövök egyszer valamikor, talán...

Mindenkinek nagyon szép karácsonyt és boldog új évet!

Kép
Kép
h@jni

Nem már Hajni!!!!! Jobbulást a férjednek, de nehogy ezért itt hagyj minket! Nálunk sincsen fa, se ajándék!
Fel a fejjel, bármi is a probléma, biztosan van rá megoldás. Olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy. Aludj rá egy nagyot (ha Lilla meg Marci hagynak)

KépKép
kertikiri

úgy "vitatkozom" mintha annyit sétálnánk. szegényt folyton csak bevágom a kocsiba az rohangálunk mint pók a falon. igy aztán van is levegőn, meg nem is. mint a mesében. kocsiban csak nem fagy meg.
szerintem azért veszem én ilyen lazán a dolgokat, mert a doki meg a védőnő ránk se hederit. olyan dolgokat hallok itt tőletek, hogy csak lesek...

mi akkor porszivózunk, ha beszáradt fika van benn neki és emiatt szokott szörcsögni cicizés közben (éjjel nagyon klassz tud lenni, mikor vonulunk porszivózni). nyomatok egy kis sterimart is kijön a cucc.

Hajni! fel a fejjel, persze ez bazira nem hiányzott, de csak túllesztek rajta.

Vica, nagyon klassz a közös fotó, szépek vagytok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Én kiraktam ma is a csajt a teraszra egy órára, de "csak" -1 fokot mutatott a hőmérőnk. Utána behoztam a nyitott ablakú hálóba, és ott is aludt még két órát. Remélem nem fogom megfagyasztani :oops:

KépKép
kertikiri

Kertikiri, no én is bevágtam a gyereket a kocsiba, be Veresegyház megapolisz központjába... ott éppen piac (hetente 2x, azon át, könyvesbol, kajálda, virágbolt...) vagy egy órát csavarogtam vele ennek 90%-át kint! Alszik 3 órát egyben Nadin? Király! Nehogy felkeltsd!

Hajni!!! Gyerekeknek van ajándék, nem? Akkor meg? Mindenki másnak csá! :wink:

Ciripke, és Marci nem utálja?? Mert Dorka rühelli!!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni! Hát nagyon sajnálom a férjed, meg Téged is! Kitartás! Szépek lesznek az ünnepek így is, úgy is! Remélem hamar összekapod magad és jössz vissza ide dumálni! És azt is remélem, h csak ennyi a gond! És hát remélem elolvasod: én is békés Karácsonyt kívánok nektek! Az új esztendőre meg csupa jót! :wink:
Csajok! próbálok én is ezt-azt belélegezni, de csak egyre jobban köhögök tőle! Ha szoptatás közben köhögök, akkor Janka megijed. Ha épp félálomban van, akkor meg felébresztem vele! :?

Kép
ermoni

HAJNI!!!!!

Megelőztél, én is jönni akartam búcsúzni, az én napom is kataszrófa......Gondoltam, gondolom, hogy megoldás lenne egy kis netmentes napok, legalább utolérném magam. De nem lenne megoldás, úgy is benéznék...:)
Férjednek gyors gyógyulást! Hidd el mindenel végzel, így vagy úgy karácsonyra.

Móni!
Jobb ,ha megkeresed a dokid, jobb ha lát az ünnepek előtt, hátha tud valami jó gyogyit adni.
Lándzsás utifű? acc200 amit tuti lehet ilynekor szedni.

Szép Álmokat mindnekinek!
Kép
Azoknak sok szeretettel akikkel már nem találkozunk ünnepek előtt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni, MINDEN JÓT! sztem nem kellene emiatt lelépni, de Te tudod. kellemes ünnepeket addig is! a férjed kezének meg jobbulást!

Ciripke, Bettivel mizu?

Móni, köhögésre nekem fogalmam sincs. de gondolok Rád és vuduzok nagyon! +++++
megfagyott arcú baba? :shock: :shock: :shock: én ehhez kéremszépen keveset alszom! :shock:

Vicuska, tényleg tök jól néztek ki...

császár: én majd mindenkinek azt mondom, h azért szültem császárral a 34ik héten, h ne legyen túl nagy a hasam és ne repedjen szét se a bőr, se a hasizom :roll:
:lol: :lol: :lol: á la rubintréka. új stílusom lesz, jó mi? 8)
na, csak kerüljön elő az utolsó "hasas" képem.. jól iderakom majd.

esték: nemtom, miért sz*rok. de ma már jó előre felkészültem a katasztrófára (Gyula karácsonyi buliban, így megint atesómmal nyomtuk le az estét).. erre: semmi. volt kis nyüszi, mikor ki kellett jönni a vízből, de alig több, mint másfél óra kellett a 2 gyerekhez, tornával, fürdéssel, és kajával együtt :wink:
azóta már túl vagyok egy fél pizzán és egy mentes sörön. megyek is zuhanyozni és szunyálni (ma kimaradt a sziesztám, mert anyukám itt volt)

Kép
an°°di

Andi, fél pizza????? :lol: :lol:

Jolka, király a képeslap!

A csajom nem normális... este evett 2 cicit és 80 ml tápszert... úgy mint tegnap, csak ma mértem a 2 cicis kajálást... 200 volt, azaz 280-at evett!! :shock: :shock: :shock:

DE alszik, amíg a tápit nem kapta meg, addig sírt és cuppogot... most annyit eszik, mint egy 5 hónapos, nem???

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, kevés? :roll: :roll:
:wink:
nem volt elég tejem vacsorára. (azaz sztem elég lett volna, de a vége már "túl" nehezen jött, és a kis ökrök nem szoktak hozzá még a melózáshoz szopikor) először fordult elő. és miért? mert egész délután csak egy kis kenyércsücsköt ettem, és alig ittam, mert rohangálás volt ajándék-ügyben. oké, kaptak a reggeliből, de ez akkor sem ugyanolyan...
enni kell és kész! ezt már Dorka is tudja...
te, Jutta, nem bukik vissza semmit? :shock: nagyon durván nyomja! :shock: de az altatással ezek után nem volt gond, ugye?

Jolka, annyira szépek a fiúk!!!!!!!!!!!!

Kép
an°°di

neeem, az altatással nem volt gond... némileg ugyan zokon vette, hogy nem kap többet (a 80 mili után is képes volt egy picit sírni, de már nem voltam hajlandó többet adni neki) ... böfizet egyet, letettem... nyöszizett 2-3 percet és alszik... akkor mostantól degeszre kell zabáltatni, hogy aludjon?

keveset bukott, azt is a kezére, amit cuppogtatott éppen és... visszanyalta, nehogy kárbavesszen.. :lol:

akkor nem a tejem kevés, hanem a csaj zabás! velem minden oké! :lol:

(szerintem elolvasta titkon mekkorák a topikbabák és most turbóra kapcsolt, nehogy lemaradjon! :wink: )

Andi, akkor edd meg a másik felét is! Csak tényleg vigyázz! Most jól lefogysz, de úgy rászoksz erre a nagy evészetre, hogy észnél kell lenned szoptatás után majd! (ezt 1 gyerkőc mellett is hallottam, hogy így van - ikreknél pedig gondolom pláne, amennyit te kajálsz fogyás mellett az hihetetlen)

Jutta

KépKép
jutta

a másik felét megette a tesóm :(
:lol:
viccen kívül, én is gondoltam már erre a hízásveszélyre, és talán nem ilyenkor kellene ennem. :,most épp mondjuk nem voltam éhes, de beijedtem a tejhiánytól (Jutta, Te biztos megértesz ;) ). és hogy én sokat ennék???? :shock: :shock: na, majd holnap, csalás nélkül, összeírom... a fogyás pedig megállt. és még mindig van rajtam kb 3 kiló pluszban. sztem a melleim 8)

jesszus, 11 óra. léptem aludni.
mindenkinek jóccakát!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Andi, lehet nem eszel sokat, csak mindig leírod! De mondjuk 10-kor pizza, meg egyéb lightos kaják.... DE most (életedben talán először és utoljára -hacsak nem lesznek még ikreid :wink: ) megteheted!! Tehát ha jól esik tedd is meg! :lol: :lol: :lol:
Csak az elválaztásnál kell majd észnél lenni (de gondolom nekünk is csak nem duplán), addig meg éljen a nagyipari tejtermelés és a PIZZA!!
(mondjuk annyi tejet amennyit te nyomhatsz az ikrek eddigi növekedését tekintve... még a fél disznón se csodálkoznék :wink: )

Na el, fejni meg aludni! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, engem komolyan sokkol ez a kajamennyiség, amit Dorka megeszik. Akkor mostmár írd le nekem légyszi, hogy hétről-hétre mennyiket hízik, légyszi!!!!!! Nem mintha ez változtatna Nadin étvágyán, nem akarom megtömni őt végülis, de nagyon kíváncsi lennék. Szomszédban a lányok 3 hónapos koruktól 350-eket ettek. Készülj fel a megazabálásokra :D

Andi, nagyon rendes a tesód, hogy ennyit segít. Neki van családja? Én ikertesóm is mindig ugrik, amikor bőgés van a programom (mostanában már nincs :lol: ), volt, hogy reggel 6-ra már itt volt. Ezért (is) jó, ha van az embernek testvére, remélem Nadinnak is lesz! És szerintem kajálj nyugodtan. Én is azóta tudok jobban szopiztatni, hogy rendes(ebb)en eszem. Mondjuk én nem fogyok, hanem hízok :oops:

Moncsi, ügyes nagyon Bogi az alvással. Ma is ilyen jó volt?

Vicus, gyönyörű Rami. Taksony cityben van egy szuper fallabda centrum, nem? Na nem mintha ráérnél.... :)

Jolka, képeslap szupi, csak nehogy megfagyjanak a gyerkőcők, remélem régebbi fotókat tettél rá :lol:

Mindenkinek szép karácsonyt aki már nem jön, de ünnepek után nehogy ne gyertek vissza :!: :!: :!: :evil: :twisted:

KépKép
kertikiri

sziasztok!

ha nem zavarok csatlakoznék hozzátok!

nekem van egy 3 éves és egy 2 hónapos kisfiam!!!
Balázs 2007 október 23-án született császárral akkor volt 3650gramm és 51 cm ma már elértük a 5250grammot és az 58cm-et!
nagyon jó baba az éjszakákat átalusszuk ami nagyon jó de nekem a nagy is ilyen jó alvó volt!!!!
sajnos nem csak tejcsit eszik néha kap pótlást is de szerintem ez nem baj de ebben is a tesóra hasonlít mert ő is 2 hónapos kora után kapott pótlást is!!!!
én egyébként amellett hogy anyuka vagyok főiskolára járok és ha minden igaz tanítónéni leszek!!!

nagyon édesek a manók mindenkinek!!!!
szép napot!!! remélem nem zavarok és befogadtok!!!!

rakok nektek képet a két fiamról!!!
Kép
Ő Balázs!
Kép
Ő Bence!

sziasztok!
tündi23

Jó reggelt!

Kertikiri!
Tudtam....:D :D :D Ha nagyik meglátják a gyerkőcöket, biztos megjegyzik, hogy nem volt olyan kép, amin rendesen fel van öltöztetve a gyerek. De ez direkt ilyen, macsó féri filinghez ez illik. :lol: Pl.
Kép
Ezen a képen anno az ing gallérjába "kötöttek bele", legsziveseben megigazították volna. :D :D :D
Kép
Köszönöm a fiúk nevében is a dicséretet.

Vicuska nagyon helyesek vagytok , rólam nagyon ritkán készül kép.

Kaja, Zaba nálam is megy, de még mennyie, itt inkább pótcselekvés. Hízni tán még nem híztam, De Manóval ilynkor indult meg, és csak szopi után fogytam, vagy az már a terhesség miatt volt, nem is tudom.

Betegeknek jobbulást!
Szép napot!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Tündi!
Üdv. a csapatban!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok, jóreggelt!

Köszönöm a bíztatást, de nem amiatt avgyok padlón, h apa eltörte a kezét. Persze az sem hiányzott. :(
Marci beteg, Lilla is úgy nézem elkapta már röfög..
Meg más jellegű ( családi) problémáim vannak. Amik sajna némileg komolyabbak annál, h nincs fánk.
Persze ez is rátesz. Most is gyors reggeli, majd hívom a gyerekdokit, aztán viszem apát a H-ba, haza, és ha utána még marad időm akkor elmegyek venni ezt-azt.
Szval nem is amaitt nem gondoltam jönni, h nem vagyok kész karira, majd lesz valahogy, hanem egyzserűen nem tudok másra figyelni csak kattogok és tényleg senkinek nem szeretnék emiatt "beszólni" vagy bármi.
Itt van pl. ez a szoptatás izéé is. Nagyon rég nem marcangoltam magam emiatt, de most, gondolom ettől érzékenyebb vagyok és magamra vettem...
Szval az ilyeneket szeretném elkerülni.

De ez valóban nem megoldás, itt legalább kisírhatom magam.
Viszont Mindnekit megkérek, h ha emiatt olyanokat írnék, akkor azt tudja be eme lelkiállapotomnak és ne vegye magára. :oops:

Na indulunk, ha tudok jövök, ha nem , akkor majd....

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Tündi, üdv a csapatban!

Jolka, nekem direkt tetszenek a képek! :lol:

Kertikiri, ehhez mérten lassan mi vagyunk a topik legkisebb babái, bár mostmár 200 körül hízik a csaj, de múlthéten 4750 volt és 3300-mal született, mondjuk zabálni is most kezdet... eddig éheztette az anyja (érds csak 150-200 ml-ket kaphatott átlagban)

Ja a hasa nem fájt a giga kajától éjszaka, de fél 8-kor pelusozásnál olyan türelmetlen volt... előadta a "Jujjideacicitmitlacafacázolmajdéhenhalok" nagyelőadást... most kezd álmosodni... megyek boltba, viszem magammal a kocsiban majd bealszik... (de lehet 200 ml kajával hamarabb elaltatnám... :lol: :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Tegnap voltunk Czeizel Endrénél, annyira nem dobott fel. 2,5 százalék az esély, hogy újra megtörténik, én ezt nagyon sokallom, mások szerint nem sok...mert ugye nem az ő életükről van szó...
És azt mondta, hogy várjak egy évet a teherbeeséssel...ettől még jobban magamba zuhantam és szerintem nem fogom betartani, főleg, hogy eddig azt reméltem, hogy esetleg már terhes vagyok. (Ti várnátok egy évet? A nőgyógyászom azt mondta, hogy lehet próbálkozni...)
És ami a legrosszabb...valószínű, hogy meg lehetett volna menteni Bálintot, ha észreveszik, hogy baj van. Persze ezt nem mondja ki senki, csak utalnak rá, én meg értem a célzást, meg utána is néztem... Ezzel a tudattal éljen tovább az ember. Meg persze bízzon meg orvosokban, kórházakban...
És még ez a hülye karácsony is jön...legszívesebben elbújnék egy barlangba erre az időre....

Marek
marek

Szia Marek!

De örülök, hogy jelentkeztél!
Megmondom őszíntén, nem tudom ,hogy várnék-e a helyedben.
Én úgy gondolom, hogy az a 2,5 % fennáll, ha 1 év múlva és ha rövidesen teherbe esel, akkor is.
De baromi erős nőci vagy tudod?! Látod, hogy van/volt erőd talpra állni, illetve nagyon azon az úton haladsz!
Ezen meg hogy mi lett volna ha... nem érdemes agyalni, csak tépkedi a sebeket! (tudom, könnyen pofázom). Most nézzél a jövő felé!
Nagyon, nagyon és még annál is jobban szorítok, hogy minnél előbb (vagy amikor ti készek vagytok rá) bekopogtasson hozzátok a baba!
A karácsonnyal ne törődj, ha nem érzed most fontosnak! Mindenki úgy ünnepel/vagy nem ünnepel, ahogy ő érzi.
Fel a fejjel, jövőre már csak jó jöhet!

Puszi!
És ha úgy érzed, nézzél be hozzánk (tudod, te is ide tartozol, még ha nem is jössz minden nap) és írd meg a történéseket. Én kíváncsi lennék rá!

Kép
Kép
gabcii

Jutta: Azta! és neeem, egy 5 hónapos , sem eszik ennyit :wink: :lol:
Ádim (igaz,hogy "csak" 4 hós, de ő 200ml-ket eszeget)
Hát, van bendőkéje a kiscsajnak,na!
Andi: áruld már el nekem, hol van rajtad az a 3 kiló???
Ne idegejjé már, hát tök vékony vagy! Magamról nem szívesen raknék egészalakos fotót, bár ott aztán meg tudnám mutatni, hol az a + 5 (vagy még több is)!
És januártól újra gyúrok a tenágerkori önmagam megvalósítására! :D (jó, hát csak megközelítőleg, de fogyókúra indul nagy erőkkel, legalábbis elméletben)
Hajni: örülök, hogy meggondoltad magad és mégsem tűnsz el!
A problémáidat ugyan megoldani nem tudja a topic, de meghallgatunk. Sztem már ez is segít!
Ne marcangold magad a szoptatás miatt!!! Nálunk a 2. cici krízis áll fenn, vagyis inkább állt, mert beletörődtem a csak tápiba. Ha fejre állsz és én is azt teszem, akkor sem lesz másképp!!!
A gyerekeknek jobbulást!
Jolka: hát veled is mi van már? El ne tűnj, hallod??!
Naggyon jók a képek. Manóról az a vagány, farmeros, trikós ,nagy munkálatok közepette, hát haláli :D
Tündi: Üdv közöttünk! A kicsi fiad ennyire azért nem pici, mint amennyi látszik belőle. Jól lekicsinyítetted hallod a képet. Szépek a fiúk!

Kép
Kép
gabcii

Azt még akartam,írni, hogy:
Ciripke!
Csak a környékbeliek mehetnek majd esetleg a baba talira?
Mert akkor én át is megyek, a nem környékbeliek topicba! :lol:

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!

Tündi üdv itt!

mindjárt jövők és hozok képeket , csak pont kaja idő Apa itatja teával a csajszkát!

Hát nekünk most egy kis kakigondunk van szegénykémnak inkább szorulása van!reggel úgy felsírt meg este is!De remélem a tea meghozza a hatást!

Kép
mogyoland

MAREK!!!

Én nem várnék!!!
2,5 % nem sok, főleg, hogy ennyi mindnekinél lehet, csak nem tud róla, és utólag tudja meg. :(
Hajrá babaprojekt!!!
Nagyön örülök, hogy jöttél. Minden nap gondolok rád.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát ez édes mondom megcsinálom neki a kaját erre beteázott most meg összebújva alszanak Apával! :shock: :lol:

Kép
mogyoland

Babataliban én is benne vagyok, mostmár nagyon jól tudunk közlekedni.

Mindenkinek jobbulást aki beteg!

Tündi, üdv, gyere amilyen gyakran tudsz.

A száját belül gondoltam törölgetni, Kismamában olvastam, hogy kell. Én sem törölgettem eddig, de most a sógórnőmtől kaptam egy olyan kesztyűt, amivel lehet :shock:

Megvettük a járókát. Kívülről a kezemből nagyon szívesen nézegeti benne a sok játékot :?

KépKép
kertikiri

Hajni!
Lehetett is érezni a feszültséget az utobbi hozászolásokban, semmi gond. Tegnap (ma is) én is bárki fejét levettem volna. Általában Apáét veszem elő....:) :wink:

Jutta!
Nagyon ügyesek vagytok!!!Látod, az anyaiösztön a legjobb kincs a világon. Mi is lassan megyünk sétálni.

Gabcii!
Nem tűnök el, csak a lakás, na meg ez a karácsony, semmi hangulatom. Nálunk még mindig nincs hó, ami egy kis hangulatot adna. Nekem csak ez a nagyproblámám, nem is panaszkodom.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én azt szoktam csinálni ,hogy minden evés után adok egy pici teát igy úgymond átöbliti a száját és nem marad tápi benne!

Kép
mogyoland

Rossznapja mindenkinek lehet!
De nem menjetek el azért Andi id hányszor le akart lépni! :lol:

Kép
mogyoland

Kertikiri!
Nálunk a tisztaruha hegy használja a járókát. :D
Ha nagyon akarod törölgetni a gyerkőc száját, akkor elég egy textil pelus isa ;) Én nem szoktam, majd a fogacskákat törlöm pelussal, majd később fogkefét kap.

Tündi!
Helyesek a fiúk! nagyobb kép? ;)

Ágika tündéri baba!
kis bájos pofija van.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ágika vonalzójáról Manó ki akarja velem nyomtatni Némót :D :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Azt hittem Ágikát!

:lol:

Kép
mogyoland

Sziasztok!!

Itt a kakukktojás,aki csak olvas és ritkán jut el oda hogy ir!!! :oops: :lol:

Most is csak panaszkodni jövök.... :(
Mollinak teljesen elromlott az alvókája éjszaka!!! :evil:
3-4-szer ébred és csakis cicin alszik vissza. :( :roll:
3óránál többet nem alszik egyhuzamban!!

Szerintetek mi lehet a gond???
Hizni hizik szépen...mondjuk katasztrófa ahogy eszik!!
Elkezd cicizni és kb.2-3 perc után csak tépi-bekapja-kiköpi a cicit!! :roll:
Lehet kevés a tej??De akkor mitől hizik??Múlt héten is 280-at hizott!!
Ja és napközben szinte minden evés után kakil és olyan mintha evés közben a hasa bántaná,mert ahogy felemelem már rottyant is!! De ha meg kaki után még adni akarok neki cicit már nem kéri!!

Jajj,nem tudom mi van!!! :roll:

Nagyon édes minden baba!!!

ancsi26

Ancsi!! Semmi gond, ő is hasmarsos egy kicsit... Dorka is néha csak azért cicizik, hogy alul jöjjön a cucc! Ha meg nem hát utána vigaszként!! Ha érzi, hogy nehezen jön, akkor kér cicit, mert a szopi megmozgatja a perisztartikát! Ha ilyenkor nem kér többet, akkor nem éhes volt igazán, hanem csak segítség kellett a kakihoz!
Nálunk ilyenkor néha a kaja is kijött egy jó nagy bukással... de utána nyugodtabb lett!!
(Üdv a klubban - mármint a "kakis" klubban!)
Ha nem múlik, akkor 4 hósan lehet próbálkozni azzal a Hajni által emlegetett tápival ami sűrűbb és fogja egy kicsit a pociját!

Ja és nem akarom elkiabálni, de szerintem a kalcium laktikum nevű por nálunk mintha segítene egy kicsit! (régen - még 8 éve is - alapból ezt adták a hasmarsos picikne - most senki nem említette csak anyukám és tesóm, doki meg annyit mondott hogy minek fogni a hasát? - Minek??? :twisted: :twisted: Hogy ne szenvedjen!!!! :twisted: :twisted: :twisted: )

Jutta

KépKép
jutta

hali

Hajni
maradj már,sokkal inteligensebb emberek vannak itt,hogy iyen "hülyeség" mint a szoptatás meg a császár miatt egymásnak essenek :-) legalábbis remélem,én úgy vettem észre hogy mindenki elmondja a magáét aztán mindenki azt csinál amit akar,és ez így van jól.
Figyi nyugodtan kiírhatod magadból azösszes problémádat akár priviben is :-)
nyugi
A betegségekkel nagyon megértelek,tagnap Maja felkelt és ömlött az orrából a takony,na mondom fasza boldog karácsonyt,azóta meg semmi :shock: Bibi is éjjel furán szusogott,úgy hidd el,hogy egész nap gyomrom görcsbe,mert már annyira rettegek a betegségektől.szabályosan rettegek.
de nyugi a doki majd megmondja mi a teendő és mar túllesztek rajta

na mennem kell

apának jobbulást éjjel ved nyakadba a lábad és vásárold meg ami hiányzik

majd jövök...........
Vendég

Ancsi
3 hó körül van fejlődési ugrás,talán ez a baj
Bibi éjjel két-3 óránként kelt

Marek
rengeteget gondolok rád
én sem várnék annyit,hajrá,hajrá
és nem sok a 2,5 % ügye mihez képest,de hidd el,tudom,hogy nem lesz semmi baj
karácsonykor szeressétek mégjobban egymást a pároddal,családdal

Jutta
megkaptad a dvdéket?a vitamin még nem ért ide :-( qrva posta majd adok én nekik sztrájkot

Mogyó
Ágika nagyon cuki :-) kis vigyorgós bébi

Joolka
most akkor én mondom,hogy nyugi,nyugi
oszd be a melót,mindennap egy kicsit :wink:

ti mikor díszítitek fel fát?mi vasárnap este

édesek a gyerekek nagyon,kis macsók :-)

és milyen cuki a galléros Manó :-)

szerinted hasonlítanak egymásra a fiúk?
Vendég

Vicuska
szépek vagytok :-)

Andi
fél pizza sok? én simán megeszek egyet :wink:

nem tom mit akartam írni

Hajni
Marcinak és Lillának is sok ++++++++++++++++++++++++

Móni
hogy vagy? szerintem is hívd fel a dokidat hogy nehogy szövődményes legyen ez a göthösség
neke is mennek++++++++++++

na teleírom az oldalt úgyhogy csáó

jah nálunk -15 fok van azt mondta a védőnéni -5 fok alatt ne vigyem ki,tegnap voltunk kint fél órát :oops:
Vendég

Marek!

Szerintem a legjobb gyógyír lenne elelkednek egy újabb baba! Mivel konkrétunokat nem tudok csak tapogatózom, de ha azt sejtetik meg lehetett volna akadályozni nyilván jobban odafigyelnek majd rá és akkor a 2,5% még kevesebb lehet!
Drukkolok, hogy minél hamarabb beteljesüljön az álmotok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?