Új privát üzeneted érkezett!

ildikó82: nekem mikor volt az EKG, észrevették, hogy gyorsabban ver a szívem. Én ezt már amúgy 10 éve tudom, de akárhány körzetinél jártram mind csak legyintett. Az EKG-s doki is. Erre a védőnő közölte, hogy biztos a pajzsmirigyemmel van gond, és szülés után meg kell nézetni... :?

Ti már tudjátok, hogy fogtok a baba papírjai után rohangálni a szülés után, és, hogy mik kellenek pontosan? Mármint azokon kívül amit a kórház elintéz.

Kép
Kép
labasv

Vivien!
Nekem az első vérvételnél jelzett a pajzsmirigyem, hog ynem működik. Küldtek is szakrendelésre, és másik vérvételre. Persze nem volt semmi gond :wink:
Laura valamelyik oldalon illesztett be egy linket a gyerkőccel kapcsolatos intéznivalókról. Amúgy nem tudom, hog ymi igaz belőle, de nekem azt mondták, hogy mostmár kipostázzák az anyakönyvi kivonatot és a tb kártyát is. Lassan utána kell bizony járni :)

Kép
bettó

Sziasztok!

Bettó! Gyere ide Sopronba, és kötözz le, mert másképp nem megy. Már alig állok a lábamon, de még mindig ténykedek. Mi van velem?! Jó , mindig beiktatok egy kis pihenést is, de nem bírok leállni. Mosok, főzök, takarítok. Az a baj velem, hogy összevissza csinálom a dolgokat. Például egyik nap pihenek, és egész nap az ágyban vagyok, a másik nap meg reggeltől estig takarítok. Azt nem tudom megtenni, hogy minden nap egy kicsit, mert ha elkezdem, nem tudok leállni. Általában reggel ébredéskor eldöntöm, hogy pihenős, vagy aktív napom lesz. Tudom, nem jó így, de nem tudok mit tenni. Mindig is ilyen voltam. Tanulással is, mással is. Há ez van.
Mai teendőim (reggel 6 óta):főzés, wc, fürdő totál takarítás, konyha takarítás, babakocsi darabokra szétszedés és kimosás és lemosás, 2 adag ruha mosás. Nem vagyok normááááááális.

jutiboszi

Mit tudtok javasolni sok gyomorsavra? Már millió ötletet hallottam, pl: nyers krumpli levét inni, Rennie, korpovit keksz, háztartási keksz, hideg tej, sokszor keveset enni, stb. Na, most nekem ezek közül semmi nem használ. Csak néhány percig, max. fél óráig. Aztán kezdődik elölről.
Szerintetek?

jutiboszi

Juti! Mennék én elhiheted. Még sosem voltam Sopronban :)
Én szerencsére nyugisabb vagyok. Persze amíg úgy érzed, hogy birod, addig nincs gond, csak azért egy nem állapotos embernek is sok, amit te csinálsz néha :) Bár jobban belegondolva én régen voltam ilyen, mint most te. :wink: Legalább is nekem sok lenne :wink: Én már attól is nagyon elfáradok, hogy felsétálunk a városba és vissza.
Nem is mondtam hétvégén minden Kincső ruhát kimostam és ki is vasaltam. Így már csak a kórházi motyót kellene összeállítani.

Kép
bettó

Bezony egyszerre :wink:
Sajna nem tudok többet javasolni, mint amit leírtál. Biztos jó hosszú haja lesz a pici fiúnak :wink:

Kép
bettó

Nekem az elején volt kicsi égés, de szerencsére elmúlt. Akkor nekem pl. a házastársi keksz használt.
Még régebben kérdezted a diétás hamikat. Régóta akartam írni, de a buksi túl tele van és mindig kimaradt az írnivalókból :oops: Sógornőm hogyha diétázott, (eddzés miatt igaz) pipicicit csinált párolva, zöldséggel (az is párolva), rizs, halacska. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Ja reggel olyan műzli, ami nem olyan édesített, kefír.

Kép
bettó

Téééényleg, ezt el is felejtettem. Lehet, lenyelek egy ollót, vágja le magának a kis haját, és akkor nem kínoz majd ennyire! :lol: :lol: :lol:

Egyébként bírom a kiképzést, meg komolyan mondom, olyan öröm csinálni mindent. Senki nem szól bele, mindent úgy csinálok, ahogy nekem tetszik, a saját lakásunkat rendezgethetem, ennél többet nem is kívánhatok.

Visszatérve Sopronra. Ha esetleg egyszer úgy terveznétek, hogy szívesen kirándulnátok Sopronban, vagy a környéken, esetleg Ausztriában, szóljatok, mert szívesen kalauzolok!!!!! Ez mindenkire vonatkozik, nem csak Bettóra!!! :wink:

jutiboszi

Juti! Most nyáron majdnem mentünk, csak a felújítás miatt maradt el, mert mindig vártuk az ablakot (de ezt már tudod). Biztos, hogy fogunk a környékre menni, mert nagyon kiváncs-fánycsi vagyok. Meg a Fertő-tó környéke, Ausztria, stb. Úgyis otthon leszel a pincurral és akkor jókat fogunk majd sétálni :wink:

Örülök, hog yjól érzed magad, és egy enyhe lakástakaritás után össze tudnék esni. Itt a tékában is port kellene törölni, de nagyon nem tudom magam rászánni. Majd Gézuval nekiállunk.

Szerintetek színházba ilyen idős állapotosan lehet menni?

Kép
bettó

Juti! Szakmai kérdés! Van olyan építő zselé, ami olyan halovány rózsaszín? Olyan ami nem látszik át, egyszóval fed, de építő, nem díszítő. Tesókám nyaggat, hogy olyat szeretne karácsonyi mancsnak, de én még nem találkoztam vele, csak ami halovány rózsaszín, de nem fed teljesen.

Kép
bettó

Ja, köszi a diétás tanácsokat. Most elhatároztam, hogy nem tarok szigorú diétát, mert Milán nem hagyná. Ha éhes vagyok, eszek, mindig, még akár éjjel is. Csak odafigyelek jobban, hogy nem eszek csokit, meg pl. alacsonyabb zsírtartalmú sajtot, tejet, tejfölt veszek, meg sok zöldséget, teljes kiőrlésű kenyeret, stb. Szerintem ez is elég, nem tudnám betartani úgysem azt, hogy mikor mit egyek.

Egyébként 17 kg plusznál tartok. Már látszik, meg olyan narancsbőrös lett az egész combom, meg a vádlim is. Vicces. Meg szerintem vizesedik, mert olyan, mint Driennkéjé (ha jól emlékszem :oops: ) megmarad a zokni helye. Tegnap volt furcsa, alig bírtam a lábamra állni, mert nagyon fájt a sarkam. meg zsibbadt is a sarkam. ilyet én még sosem éreztem. meg az ujjaim is fájnak, ha ökölbe szorítom a kezem. nektek is van ilyen???

jutiboszi

Húha! Most megfogtál ezzel az építő zselével! Porciból biztosan van, mert legutoljára olyannal csináltam a Beusom körmét, de hogy zseléből. Én amúgy sem vagyok zselépárti, szóval azt tudom tanácsolni, hogy kérdezz meg pár céget, hátha van. Milyen márkát használsz egyébként? Én Creativot, de csak port.
Olyan régen dolgoztam már zselével, pedig klassz nagyon, színes zselével álom mintákat lehet csinálni.

jutiboszi

Szívesen a tanácsot. Szerintem sem kell annyira szigorúan diétázni. Azt csak nem hagyhatod, hogy korogjon a gyomrod. Én valamelyik nap erre ébredtem, mármint, hogy korgott a gyomrom. Egyből arra gondoltam, hogy milyen rossz lehet szegény Kincsőnek ezt hallani. :lol:
Amúgy mennyi folyadékot iszol egy nap?

Nekem szerencsére ilyen gondom még nincs, mint neked/nektek. Nálam most jelentkezett, amit Adri írt még régebben, hogy fáj neki ott középen a csont vagy mi, a combnál. De ez is csak hogyha megpihen. Hajnalban ezért elég nehezen megyek ki a wc-re. :roll:

Kép
bettó

Betti!

Színház? Irigyellek! imádom a színházat. Csak most nincs kivel mennem. Kb. másfél hónapja voltam. A lányok jól bírták, én nem. kicsit túl modern feldolgozása volt a Vízkeresztnek.
Én vasárnap moziba megyek.

Nálam a gyomorégés egyre durvább. Eddig csak fekve jött, most már szine bármikor, vagyis majdnem mindig. Nekem sem hat semmi.
A nődokim megnyugtatott, hogy na aggódjak, lesz ez rosszabb is...

Kép
Kép
labasv

Jó ötlet ez a babakocsibajnokság :lol:
Én most kipróbáltam a Cupidot, de amúgy Diamond-ot vettem eddig. A porcelánt még sosem próbáltam :roll:
Énmost barátnémnak a csillámokkal variáltam szépet díszecskét. Jajj meg a szárazvirágok. Oda vagyok értük. :oops:

Kép
bettó

Ja, a folyadék. Hát nem is tudom. kb 2 litert. De mostanában többet is, mert egész nap szomjas vagyok. És csak a hideg csapvizet tudom meginni. Semmi más nem esik jól. Esetleg hideg tej. Se tea. se finom gyümilé, semmi. Víz, vagy tej! Mondjuk nem baj, legalább a cukros löttyöktől nem hízok.

Nekem is az a bajom sokszor, hogy vagy arra ébredek, hogy éhes vagyok, vagy egyszerűen felébredek, és kb. 1 perc múlva rohannom kell a konyhába enni valamit, mert kilukad a gyomrom, olyan éhes tudok lenni. Rendesen fáj az éhség. Pedig a cukorszintem jó, szóval nem attól. Nem tudom, hogy ezt hogyan éli meg a gyermekünk, mert nekem nagyon rugdos Milán, ha nem kap enni. Olyan nagyon, hogy attól még éhesebb leszek.

jutiboszi

Szegényke. Nekem elég volt az elején az enyhe égés. És akkor lesz rosszabb is? Jujj. A doki sem tudott semmi jót mondani rá?

Mi még nyáron, vagy mikor vettünk akciós jegyet, és most csak a kísérőnek kell megvenni. Én Gézut is elrángatom, persze nem operettre :wink: Amúgy tesókámmal fogok többet menni, csak most szegény még pénteken és szombaton is vizsgázik és ilyenkor tiszta ideg szegénykém. Akkor mehetek nyugodtan?

Kép
bettó

Igen, csillám, szárazvirág.......hmmmmm.......vissza akarok mennnniiiiii!!!!

Imádtam az ilyeneket. Meg a csillogó Swarowski strasszkövek! Nagyon cépeket lehetett vele!

Figyu!! Rakok ide a margarétámból. Van egy pár cép mintám, dicskedek kicsit!

jutiboszi

Ja, menj nyugodtan színházba szerintem is. Lili 7 hónapos terhesen repülőre ült (ha jól emlékszem) mi ahhoz képest a színház?!

jutiboszi

Kis Milán máris követeli a hamit :lol: Nekem mondjuk nagyon különösebben nem rugdos akkor, hogyha éhes vagyok, csak az a korgó hang miatt sajnálom szegényt :D
Én is nagyon szomjas tudok lenni. Volt úgy, hogy gyümölcslével kezdtem és két pohár után is éreztem, hogy szomjas vagyok, kénytelen voltam vizet is inni, pedig már alíg fért belém.
Nálunk a csapvíz nagyon nem jó, rossz az íze, így szénsavmentes ásványvizet szoktunk venni.

Kép
bettó

Nálunk tűrhető a víz, legalább is én nem sok rosszat érzek. Ha elég hideg, akkor meg pláne nincs különösebb rossz íze. Nekem eddig minden víz egyformának tűnt, nem tudok különbséget tenni.

jutiboszi

Nálam nem volt gond. Csak ugye a szünetben spuri pisilni:)

Én éjszaka nem vagyok éhes, csak néha arra ébredek, hogy annyira kell pisilni, hogy nem tudom kihúzni magam. Notre Dame-i törönyőrt játszom míg kiérek a mosdóba :D

Nektek a combcsont fáj? Nekem a talpam. Derék tájon mi a szitu?

Kép
Kép
labasv

De jó! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milynek :wink:
Igazad van Lili is repült, akkor meg is nézem mit adnak ünnep után :wink:

Én amúgy sokkal jobban szeretek építeni, mint lakkal dolgozni, Annyi szép dolgot lehet építeni, néha nézegetek a neten munkákat és a bőség zavarában vagyok. Tesómank is tudnék egy csomó fajtát csinálni, de ő a szolidat szereti. Na majd barátnémen kiélem magam :lol:

Kép
bettó

Vivien! Nekem sajna a derekam mindig is fájt, főleg mensi környékén. Sajna ez nem múlt el. Igen ezt akartam írni az előbb, hogy a combcsontom szokott fájni. Meg mivel a lábamat felhúzva szotam rakni, míg nem teszek vagy két lépést, össze akarok esni :lol:

Mit néztél utoljára?

Kép
bettó

Juti! Nagyon ügy vagy!!!!!!!!

Kép
bettó

Jujj adják még a Csárdáskirálynőt! Nyáron már néztem, nem is az még tavasz volt. Nagyon tetszett. El is rángatom rá Gézut :wink:

Kép
bettó

Juti! Én is próbáltam ilyen hasonló mintákat csinálni, de valahogy nekem azzal a díszítő lakkal sem sikerült ilyen vékony vonalakat húzni :cry:

Kép
bettó

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én mit akartok. Azt hiszem valami ilyesmi volt a címe. Modern feldolgozás. Egy mosodában játszódott, és a végén pl. az egyik szereplő egy fecske szerű alsónaciban(leopárd mintás) ugrált a mosógépből kijövő habban... :?

Kép
Kép
labasv

Csalás is van benne! Van amit zselés tollal csináltam. simán átlátszóval le kell lakkozni, és ugynaolyan, mint a lakk

jutiboszi

Juti! Kérek szépen igen!!!!!!! Előre is köszike :wink:

Viven! Az akkor tényleg nagyon modern feldolgozás volt :lol:

Kép
bettó

Na, ne haragudjatok, most megyek, mert apci nemsokára jön. (túlórázik, pedig megígérték neki, hogy nem lesz :evil: :evil: :evil: )

Sziasztooook!!!!

jutiboszi

Na ne már a zselés tollal is tudsz körömlakkra dolgozni? Ez most komoly? Eszembe nem jutott volna :roll: :oops:

Kép
bettó

Szióka!
Mostmár tessék pihenni!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bettó

Lassan nálunk is záróra szerencsére, irány haza, hajmosás. Pedig este nagyon nem szeretek hajat mosni, mert ilyenkor sikerül szépen beszárítani és persze reggelre nem látszik belőle semmi. :?

Kép
bettó

jutiboszi!

Birka türelmed lehet!! Állati jók a körmök. Én végig ülni is képtelen lennék, míg elkészül, nemhogy megcsinálni!!

Kép
Kép
labasv

Vivien! Sokszor szoktál színházba menni?
Mi úgy néz ki, megyünk decemberben, de januárra nem mutattak valami jó programot, így max hogyha pár hónapos lesz Kincső, akkor tudunk majd elmenni, Mert nyár közepéig a jegyeket fel kell használni.

Kép
bettó

Én imádom, mikor nekem csinálják/ták. Igaz, hogy nagyon elálmosodtam mindig, de olyan jól tudják kényeztetni a kezeket :wink:

Kép
bettó

nem tudok olyan gyakran mint szeretnék.
Marha drága a jegy...
most meg ugye a csajok "viszik" a pénzt :lol:

Kép
Kép
labasv

Sajna már ez sem olyan olcsó, mint régen. Lassan drágább, sőt hogyha nagyon jó helyre szeretnél űlni, akkor tényleg drágább, mint a mozi. Pedig azért sokszor értelmesebb az előadás, mint egy film.
Akor most mindent neked kell egyedül megvenni? (Hogyha nem szeretnél nem válaszolj rá) csak nem lehet könnyű.

Kép
bettó

neeem. A volt pátom szülei maha sok mindent vettek. Állatira odavannak. Meg a volt párom is kezd érdeklődni... Bár ennek hamar vége fog szakadni. Ismerem.
Már az elején megmondta, hogy előre látja, hogy veszekedni fogok vele, amiért egy idő után nem látogatja a gyerekeket.

Kép
Kép
labasv

Jujj! Még szerencse, hogy akkor segítenek. Azért bízom benne, hogy megszólal majd az apa a szívében, és nem hagy magatokra :wink:

Kép
bettó

Háát magunkra nem hagy, csak segytségemre nem lesz. A múltkor is itt volt az anyjával. Hamburgert evett a szoba közepén, amiből a parkettára hullottak a benne lévő cuccok. Észrevette, majd odébbsétált. Az anyja szólt rá, hogy szedje össze,és még neki állt följebb!

van aki azt gondolja vissza kéne mennem hozzá, de nevezzenek önzőnek! Én nem akarok 50 évig boldogtalan lenni. És nem hiszem, hogy a gyerekeknek ez lenne az érdeke, csak mert ő a apjuk. Ha normálisabb, ha külön vagyunk, akkor ez a megoldás.

Kép
Kép
labasv

Szerintem nem vagy önző. Fiatal vagy, lehet még szép egészséges kapcsolatot. Szerintem. :wink:
Tesóm is hasonló helyzetben van, csak ott már a leányzó 5 éves múlt. Nincs szegénynek ereje lépni.

Most viszont búcsúzom, zárunk és irány haza!

Szép álmokat!
Puszi

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?