Sziasztok!
Jelentem én is megsütöttem a mézeskalikat, kb 200 db-t
-bár nem számoltam meg, de baromi sok van. Még a diszítés nincs kész (talán éjjel lesz rá időm)
, de majd utána küldök virtuálisan nektek is!
Falexa!
Meg tudnád mondani, hogy a csokimázhoz pontosan miből mennyit tettél, mert nekem olyan recept kéne ami villám gyorsan szárad és nem folyik le.
Nem semmi milyen korán elkezdett beszélni a kis BAzsi.
Ráadásul a labda nem is olyan könnyű szó.
Nálunk megy: appa, ajja, papa, mama, adide, kőll.
Hát azért ezt még nem teljesen tekintem beszédnek, főként mert többnyire csak én értem.
Tinu!
Szabad megtudni, hogy milyen összezördülés volt vagy titok?
Vizsgáid azé sikerültek?
Winnie!
Jaj-jaj szegény Réka baba!
Ez az immunrendszer
, pedig azt mondják, hogy a tejes babák ellenállóbbak.
Mági!
Gratula Anna felüléséhez.
Doki segített vagy ment magától? Gyönyörű bébike! Centrifuga!
Végre szombaton költözés!
Hát azért kari előtt nem kis meló lehet.
Sziszi!
Én a tv-ben láttam ezt a riportot és szinte szóhoz sem jutottam, annyira hihetetlen, hogy ilyen előfordulhat. Még jó,hogy az egyik apa kicsit gyanakvóbb volt, de hát az az egy év, az olyan meghatározó. Én el sem tudom képzelni, hogy elszakadjak Veronikától. Mi jól megnéztük a szülés után és tuti nem cseréltük el, összetéveszthetetlen.
Ante!
Hát ez csúcs szupi!
Nem gyenge Lidi mozgása. Szerintem valami hastáncra írasd majd be.
Veronika is itt volt amikor megnéztem a videót és ő is roppta. Persze ő csak a lábát hajlítja és nyújtja.
Nika!
Gratula Gege lépéseihez!
Egyedül vagy segítséggel megy a szobában? Jó korán elkezdte!Videó?
Sziszka!
Most már akkor jobban van mindenki? Ezt még nem hallottam (pedig több ismerősöm is van kint), hogy kint már egy hónappal előbb állítják a fát.
Hát tőlünk max 1 ajit fog kapni a baba karira. Így is most annyi játékot kapott, hogy attól félek, hogy nem fogja őket egy idő után értékelni és mindig újabb és újabb fog kelleni.
Rena!
Nem gyenge ez a játékcsere.
Felsírás: nálunk is van egy csomószor. Én arra gondoltam, hogy valami miatt rosszat álmodott vagy csak felébredt és akkor rögtön eszébe jutok és azért sír. Még a szülinapjára kapott egy nagyon meleg hálózsákot, amibe nem nagyon tud mozogni és így sokkal többet és nyugodtabban alszik. Ja és raktam a lepedője alá báránybört, meghát a hálózsák is melegít. Talán ez volt a baja. De persze van hogy így is felkel, akkor a fogára fogom, meg nem tudom.
Én is ma háromnegyed 7-kor keltem, de én még tudtam volna aludni.
Igaz este valamiért nagyon járt az agyam és kb 1 volt mire elaludtam.
Brigó!
Irigy-irigy bulizásra! Már én is úgy mennék.