Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Hűűű, de jóóó!!! Kééépek a taliról!!! :) :) :) Nagyon édesek a gyerekek, tündérek, gyönyörűségesek. :) :)

A legközelebbi ilyen talira tutttti, hogy el fogok menni én is. Lehet, hogy akkor már én is a kislányommal. :)

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Hát lányok nagyon jó lehetett a tali sajna mi megint nem tudtunk menni túl hosszú lenne meg magyaráznom a miértjét. :oops: :oops:

Nagyon jó volt látni a Kicsiket akik már nem is olyan kicsik.
Jó, hogy Dóri is ott volt nagyot nőttek az ikrek és Ági is. Remélem hamarosan jelentkezik.
A többi gyerkőc is gyönyörű, de ezt már egy párszor írtam már.
Mazsuzs!
Köszönjük meg vagyunk. Igen felénk is jár a vírus, sajna .Én is elég ramatyul vagyok,de szerencsére a srácok még bírják.
Nagyon jók a képek Nándiról kész kispasi :D . Majd, ha időm engedi, rakok fel képeket róluk.
Marcus mindenhol feláll és elesik már elég ügyesen csinálja.
Nutella!
Nagyon ügyes a kicsi fiad. Látszik mennyire élvezi amit csinál.
Judit!
Szuperek a képek mint mindig.Köszi, hogy felraktad.
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Jajjjjj, megint nem tudtunk elmenni. Annyira sajnálom! :( :(
Olyan édes minden babaó!!!, és az is jó, hogy lehet arcokat társítani a nevekhez. Sajnos apa elvitte az autót és Hanna is elég hisztis volt, nem mertem kockáztatni vele a BKV-t. Ígérem legközelebb ha boszorkányok potyognak is az égből, ott leszünk!
Mazsuzs köszi a képeket, nagyon helyes a kisfiad. A macival folytatott birkozást ki nyerte? :D
Nutella hogy sikerült a mézes? Akinek ilyen ügyes kuktája van biztosan finom lett! :D
A betegeskedőknek (Pocilo) jobbulást és szép estét kívánunk!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Jó lehetett a találkozó, talán majd legközelebb...

Mazsuzs! A Te fiad pedig úgy látom, a porszívózásban veszi ki a részét :D .

A mézes finom lett. Azért az megsúgom, hogy az egyik nagypapa cukrász, így Andrisnak a génjeiben lehetnek a szakszerű mozdulatok :lol: .

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!
Egy pár nem túl jó képek :oops:
De akiket ábrázol azok super pasik, nekem.

Kép Kép Kép Kép
Kicsit sötét :cry:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Nagyot nőttek a gyerkőcök. Olyan jó volt látni, hogy egymás után jöttek a babák anyukájuk kezét fogva, (nagyon megható volt számomra.) :oops:
Jó volt látni újra Titeket. :D

Képzeljétek, amikor elindultunk haza a taliból a kocsiban azonnal elaludt a kislány, fél egyre értünk haza megebédelt, majd egykor ment aludni,és képzeljétek fél 5-ig aludt. :roll: :shock: :wink: Két órát fenn volt majd úrja álmos volt 6-8-ig aludt, mi keltettük 8-kor :shock: 8) megfürdettük, evett nagy nehezen, játszottunk egy kicsit még vele, majd újra ment aludni. Hihetetlen mennyit tud aludni.

Pocilo,
Nagyon édesek a fiúk a képeken, még ha sötétek is (ismerős ez a rossz képminőség, de már rájöttünk mi volt a gond). Hova tűntek a szép vonalzóid? Így nem tudjuk mikor van a szülinapjuk a gyerkőcöknek. :(

Mazsuzs,
Nekünk is a porszívó a kedvenc "érdekesség". :lol: Nagyon édes Nándi ahogy bírkózik a Micimackójával. Nekünk a Csacsi van ilyen nagyban.
Én nem inkább bébiörzőt vennék, de azért köszönöm.

Judit,
Köszönjük a képeket!

Most mennem kell.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Mazsuzs,
Visszaolvastam amit írtam, és most szeretném kijavítani:
"Én nem légzésfigyelőt keresek, hanem inkább bébiőrzőt."
Bocsi. :oops: 8)

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Végre sikerült a képeket felrakható formátumura csinálni így íme:

Ja Adra!
Ne csodálkozz ha simán le Dórizlak mert van két barátnőm aki szintén Adri és Dóra csak ott az a felállás, hogy a Dóra a szőke a barnás meg az Adri így simán belekeveredek bocsi!!

Akkor lássuk:

Edó
Kép

Szonjus
Kép

Edó
Kép

Réka
Kép

Adra és Zéti
Kép

Adra, Zéti, Zsófi
Kép

Sid és Bulcsú
Kép

Réka
Kép

Réka a nagymamájával
Kép

Finike és Viki
Kép

Hát ennyi kép lett jó, sajnos a többi bemozdult :oops: , remélem azért tetszik nektek!

Mindenkinek jó karácsonyi készülődést

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra! tök jók a képek köszönjük.

Mazsuzs! Nándi milyen szép :shock:

látom már mindenki készülődik. gyerekek hétvégén anyósoméknál voltak /most először aludt 1 nagyinál egyszerre a két gyerek/ Mi takarítottunk és után vásároltunk. Azt hiszem most már tényleg megvan mindenkinek az ajándék. Sokan vagyunk a családban, de inkább csak a gyerekeket ajándékozzuk, meg a szüleinket. Viszont a gyerekek ajándékaira mindenki odaadja a pénzt.. szóval listát kéne vezetnem, hogy melyik ajesz kitől.

vmelyik nap Johanna közölte, hogy Ő tudja az ajándékokat mi vesszük meg és rakjuk a fa alá :oops: Próbáltam meggyőzni, de azt hiszem nem sikerült. :cry: Pedig sztem addig a legjobb amíg abban a hitben él, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat. Persze a Mikulást elhiszi, mert Vele személyesen találkozott. :roll:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Judit, Szandra!
Köszönjük a képeket, nagyon klasszak lettek! :D

Hexina!
Hanna Sára nagyon szép kislány, és azon a képen olyan, mint aki átöleli a világot! :D

Bettem!
Misike igazán édes kisfiú! :D

Szami!
Szofi igazi kislány, hogy már most a tükör előtt illegeti magát! :D
Gratulálok a felálláshoz! Gondolom megnyugtató számodra, hogy ilyen szépen ügyeskedik!

Mazsuzs!
Nándi igazán nagy segítség a takarításban! :wink: :D

Poci!
Igazán büszke lehetsz a kis pasikáidra! :D

Csajok!
Jó volt veletek személyesen is talizni! A gyerkőcök nagyon sokat nőttek, és komolyan olyan szépek! Nem tudom, ez hogy sikerült, de mindenkinek annyira édik a gyermekei!

Egyébként a tali délutánján Zsófi megtette első önálló lépeseit!!! :D :D :D

Sajnos pénteken Zsófi elkezdett köhögni, és most már az orra is folyik. De ma reggel úgy tűnik, hogy jobban van. Hál' Istennek nincs láza, a közérzete is jó. Remélem mielőbb kilábalunk belőle. Zétinek egyenlőre semmi baja nincs, ezért reménykedem, hogy ő megússza.

Sid!
Van valami ötleted, hogy Johanna hogyan jött rá az "igazságra"? Szerintem is addig az igazi a kari amíg tényleg azt hiszik, hogy a Jézuska hozza az ajikat. Nem félsz attól, hogy Johanna Bulcsút is felvilágosítja?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!
Csak egy gyor bekukk.
Nagyon jók a képek.
Adri!
Boldog hófordulót a gyerekeknek.

Mindenkinek sok türelmet és kitartást a karácsonyi készülődéshez.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Tényleg mindenki készülődik a karácsonyra, hiszen mint látom, három napig teljes csönd honolt a topikon.

Pociló! Aranyosak a képek a két kis királyfiról. Hogy a picurnak mennyi haja van. Kis hajasbaba.

Szandra. Jók lettek a képek amiket csináltál.

Sidney! Hát akkor Johanna már felvilágosult a Jézuska ügyben... :) Én nem emlékszem hogy mikor jöttem rá a témára, de talán már általános sulis voltam és miután rájöttem az igazságra, nem árultam el hogy tudom, inkább fentartottam a látszatot a két öcsémnek. Majd írd meg mi lesz a történet folytatása...Johanna megpróbálja öcsikéjének is elmagyarázni az igazat? :)

Adra! Zsófi nagyon ügyi. Nekem eddig mindig azt mondták, hogy a lányok előbb tanulnak meg járni ,mint a fiúk de ezek szerint Zsófi is tudja ezt. :D
Jobbulást kívánok neki.

Finike! Megkérdeztem az ismerősöm mert bébiőrt is árult az apróneten nem csak légzésfigyelőt, de kb. három hete eladták azt is. Kár, mert az legalább tuti jó lett volna, hiszen ki volt próbálva és nem volt vele gondjuk.

Pociló, Adra és a többiek akinek van egy év alatti (körüli) gyereke. Mennyit alszik egy ilyen korú gyerek? Mennyi a normális? Nándi szerintem keveset alszik, de lehet hogy csak nekem kevés mert így nem jut időm mindenre. Neki elég, mert teljesen frissen, fitten ébred. Ebéd után egy órát, esetleg másfelet és az uzsonna után is egy órát alszik. Egy ismerősöm szerint ez kevés és vigyem el alváslaborba...Nem igazán szeretném ilyen helyre vinni. Régebben mikor a babakocsiban kint tudtam altatni, ott simán két és fél órát is elaludt délután. De ebben a hidegben már nem akarom kitenni aludni, bár lehet hogy semmi baja nem lenne.
Mi a véleményetek?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Most esett le,hogy Finike bébiőrt keres. Nekem van egy a Tesz veszen vettem, de nem használtam. Ha érdekel írj.
Mazsuzs!
Nálunk változó,hogy mennyit alszik, de ha Nándi nem rosszkedvű és nyügi szerintem akkor nem kellene vele foglalkozni.
Mióta csúszik, mászik ő sem akar sokat aludni, ha elalszik akkor max 1órát.
Nándi az éjszakát át alussza??
Esetleg próbáld meg egy nap azt, hogy felírod mennyit alszik.
Mert ahogy írtad lehet, hogy neked tűnik kevésnek.

Nálunk is nehéz mert Szilárd már nem hisz a Télapó és a Jézuskába se :oops:
Lehet, hogy mi rontottuk el valahol :roll:

Adri!
Nagyon ügyes Zsófi gratulálok.Nagyon szépeka gyerekek.

Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Én is gyorsan benéztem, már azt hittem, hogy az utóbbi napokban meghalt a topik. Nem nagyon volt forgalom itt.

Nagyon jók a képek, aranyosak a gyerekek. :)

Biztos mindenki lázasan készül a karácsonyra.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon jó készülődést a karácsonyi ünnepekre!

Marcellnek boldog hófordulót kívánunk! :D

Adri, Zsófinak gratulálunk az első lépésekhez! :D

Szandra, köszi a képeket! Nagyon jók! Olyan édesek a gyerkőcök!

Mai méreteink 5300 gr és 60 cm. Ja, és mosolygunk!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Kép

Így nézünk ki jóllakva! :D

KépKép
hexina

Sziasztok!

Mazsuzs!
Nekem nagyon kevesett aludt a Tami napközben, 2x fél órát aztán csak 1x 3/4 órát. Sőt éjszaka is felkel még a mai napig is de vissza is alszik hamar. Ma meg már nem is alszik napközben. Edó pedig 1x alszik 3/4órától-2,5 óráig. Ez teljesen változó, de soha nem izgatom magam Tami után meg főleg mert már igencsak betört engem :lol: .

Unokatesómáknál az első gyerek minimum 3 óra hosszat aludt mindig, még 3 évesen is. Én mindig irigyeltem de nekem ez jutott, na de milyen szép az én csemetém!!! :lol: :lol: :wink: :wink: :lol: :lol:

Na jó ez csak vicc volt, mármint az, hogy a szépség pótólja az alvást de nem vagyunk egyformák, szerintem nem kell azért alváslaborba vinni, de tényleg figyeld mennyit alszik.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Lehet csatlakozni hozzátok?
A Jáhn Ferencben szültem szeptember végén Hartman dokinál!

Anikó

KépKép
anikoh

Kép

Boldog hófordulót Zsófinak, Zétinek, és Marcellnek és előre Nándi babának is (mielőtt elfelejteném) (na meg akit kihagytam véletlenül :oops: )

Szandra,
Köszönjük szépen a képeket, jók lettek!

Pocilo,
Írok privit.

Mazsuzs,
Én szerintem Nándi nem alszik keveset, inkább örülj, hogy ennyit is alszik. A szomszédunknak 2x háromnegyed órát alszik és kész. Most volt egy éves dec. 6-án. Kérdezd meg a gyerekorvost mielőtt elvinnéd egy ilyen alváslaborba.

Sid,
Most akkor bevallod Johannának, hogy tényleg nincs Jesszuska?

Hexina,
Gyönyörű Hanna Sára, és ahogy mosolyog......! :lol: :D

Kép

Kép
Kép
finike

Ja, és Anikó!

Üdvözöllek közöttünk! :oops: :lol: Elmesélnéd a szüléstörténetedet? Nagyon szeretünk olvasgatni szép történeteket.... :oops: Mesélj a babádról is egy kicsit.
Bocsi, hogy így letámadtalak! :oops: :wink:

Kép
Kép
finike

Sziasztok,

Tudnátok segíteni, azaz tudtok vmit Bottyán Ferenc dr úrról (Jahn F)?
Ami igazán érdekelne, h szakmailag milyen, főleg, hogy hogy műt. A harmadik császáromra készülök, bár még van pár hónapom... és nagyon be vagyok rezelve az esetleges komplikációktól...
köszi előre is,

sid
sida

Sida,
Gratula a harmadik babádhoz!
Nem tudok semmit erről a doktorról, de már volt más is aki kérdezett felőle. Talán a többiek tudnak róla valamit, bár itt szerintem senkinek sem volt a nőgyogyija (ha jól tudom :oops: ).
Jó babavárást sok egészséget!

Kép
Kép
finike

Kedves Finike és Viki,

nagyon kedvesek vagytok, köszi a kedves szavakat!
Remélem, valaki majd tud vmi okosat mondani (ha esetleg ide jobb: czadory1@t-online.hu)

köszi,

sid
sida

Sziasztok:
2003-ba ismerkedtem meg a férjemmel. Volt 3 .vetélésem(10,7.14 hetesen)Ezután volt egy teljes kivizsgálásom ahol kiderült, hogy immunológiai háttér okok vannak. Szerencsére kezelésekkel szeptember 27.-én egy egészséges gyönyörű kislányt szültem.
Szülés: 30.-ára voltam kiírva .27.-én reggel mentem ctg-re. Már nagyon erős fájásaim voltak, derekam is le akart szakadni. Ctg- mutatta a fájásokat de leállt így délbe haza lettem engedve.14.30-kor elment a magzatvíz.. Még jó, hogy aránylag közel lakunk. Férjem hazajött és kb.4-re beértünk a korházba. Akkor jó egy újnyi volt a méhszáj.(reggel szűk újnyi) Szerencsém volt mert a Kika szoba szabad volt ,így tudtam zuhanyozni meleg vízzel ami tompította a fájásokat.6 –ra beért a szülésznőm (Gyurkovicsné Kati)
Doki fél 7-re ért be de ekkor már 4 újnyi volt. Megkezdte a szülés előkészítést(tágítás, belső burkot meg kellett repeszteni stb) Sajnos vákuumot kellett használni mert a szülőcsatornán nem tudott átjutni és a szívhang is kicsit leesett. Érzéstelenítést nem kaphattam mert véralvadási problémáim vannak.
20.50kor egészségesen megszületett a picilány.3 kg és 50cm-el.

Nagyon jó baba. Szokott hisztizni de elviselhető. Kicsit el van kényeztetve. Nem bírom ki ha sír és felveszem pedig tudom nem szabadna. Éjszakát általában átalussza. Napközbe változó mennyit alszik. Van mikor egész nap csak 3 órát és van mikor rengeteget. Jó evő. Már 5,6 kg. Még nem fordult elő olyan, hogy elfordul a cicitől, hogy elég volt. Ha nem figyelek addig eszik még van mit. Simán leszívja a 230-at és akkor is én veszem el tőle. Dokinéni szólt, hogy figyeljek mert nem tudja megemészteni, neki sok ez a mennyiség. Lehet nem kéne mérni, de így legalább nem etetem túl, és kevesebbet bukik.

Bocsánat , hogy hosszú lettem.

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Anikoh, Sida! Üdvözöllek nálunk nagyon jó, hogy növekszik a táborunk.

Anikoh!
Nem semmi a történeted, sajna át tudom érezni a babák elvesztésével való fájdalmad.
De van egy ügyes kicsi lányod ,gratulálok hozzá.
Ha lehet, kérünk képeket.
Sida!
Sajnos nem ismerem a dokit, de hátha a lányok igen. Gratulálok a harmadik babához és ne izgulj a J.F-be jó kezekben vagy.

Hexina!
Ámulok és bámulok milyen csoda szép Hanna nagyon édes a mosolya .Köszönjük a köszöntést.

Evisan!
Nagyon szép neve lesz a lánykátoknak.
Finike!
Írtam privit!
Szép napot.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Köszi a véleményeket az alvással kapcsolatban. Egyáltalán semmi kedvem alváslaborba vinni Nándit, sikerült "lebeszélnetek" főleg hogy apa karácsonyi szabija is bizonytalan. Az éjjelt végül is átalussza, így összesen a nappali alvásokkal együtt 13 órát alszik. Lehet, hogy egy-két órával lehetne több, de mint írtam egyáltalán nem nyügi a nappali egy órás alvás után. Csak nekem nincs annyi időm, hogy normálisan elmosogassak...és egyek.
Azt megint csak hozzá kell tennem, hogy sarkon lakunk, két oldalt aszfaltos úttal. Ha éppen elment a szódás, akkor jön a fagyis kocsi és a gázos kocsi is. Ezek hétvégén mindig jönnek és általában akkor mikor aludna a gyerek...és valahogy a sarkon szeretik megnyomni a kürtjüket. :?

Hexina! Hanna Sára egy kis tündér. Nagyon szép kisbaba.

Anikoh! Üdvözöllek én is köztünk. Nekem is a Gyurkovics Katika volt a szülésznőm. Te fogadtál szülésznőt és így lett ő a szülésznőd? Mert ez a szüléstörténetből nem derült ki. Egyébként mi volt a tapasztalatod a kórházban töltött napokról? Ha lehet kérünk képet a picurról, de ezt már Finike is írta.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Anikoh.
Bocsi, megnéztem még egyszer, és lehet hogy rosszul értelmeztem, mert úgy írtad "beért a szülésznőm". Vagyis akkor fogadott volt? A doki ajánlotta neked a szülésznőt, vagy hogy volt ez az egész?

Csak gyüjtöm az infót a következő alkalomra (ha lesz még).... :oops: :oops:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!
Pocilo: köszönöm a dicséretet.
A vonim alatt lévő linkre kattintotok ott vannak képek a leányzóról.

KépKép
anikoh

Igen fogadott szülésznőm volt. Nekem őt ajánlották.Nem a doki hanem mások. Egyébként már a doki is ajánlja, hogy fogadjunk szülésznőt mert van amikor annyian vannak szülőszobán, hogy jól jön.
Tapasztalat: nem volt semmi kivetnivalóm.Mindenki segítőkész volt bár a csecsemősöknek néha többször kellett szolni segitségért.A dokival és a szülésznővel teljesen meg voltam elégedve.
Az, hogy a korház felszereltsége milyen az nem az ott dolgozók hibája.

KépKép
anikoh

Helló!

Anikoh! Még eszembe jutott egy kérdés, de látom már válaszoltál is az előzőre. :D Alkalmazott gátvédelmet a szülésznő vagy a vákuum miatt nem is lehetett alkalmazni?
Megnéztem a képeket a lányodról. Nagyon -nagyon tündéri. A fürdetős kép és ahol ruhácskában van nagyon tetszik, és még van egy kép ami nagyon tetszik, ott az öklöcskéjét emeli egy kis grimasszal. Jó pár képen szép barnának tünik a bőre (Nándi is elég barna bőrű pedig nem is napozott :D ).
Láttam, hogy még éppen csak 10-e felül van a hozzászólásod a topikban, azt már írtad, hogy ki volt a dokid? Kit illet a dicséret? :)

Megyek, mert Nándi "szétveri" a kiságyat. Megvolt az egy óra alvás, ne akarjak többet.

Szandra! Nagyon ünnepélyes arcot vág Tami a képen. :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs: köszönöm a dicséretet!Átadtam Nikinek.
Gátvédelmet nem tudott használni pedig használtam gát masszírozó olajat és a szülésznő is használt valamit.
A dokim: Hartman Gábor.Azt tudom, hogy itt többeknek ő a dokija.Ő ajánlotta a fórumot is.

KépKép
anikoh

Helló Csajok!

Hű, de belehúztatok, alig bírlak titeket visszaolvasni!

Boldog hónapfordulót kívánunk Nándinak és Marcusnak!

Tegnap Zétin is kijött a nátha. Sajnos ő rosszabbul viseli mint Zsófi. Egy kicsit nehéz volt a napunk, mert nagyon nyűgös volt a kis pasim. Szerencsére neki sincs láza.

Csajok!
Köszönjük a köszöntéseket!

Mazsuzs!
Szerintem annyira változó a babáknál, hogy ki mennyit alszik. Nálunk pl. Zsófinak nagyobb az alvásigénye mint Zétinek. Bár ők napontak kb. 3X alszanak, az alvás hosszúságuk teljesen változó fél és másfél óra között van. Szerintem, ha Nándi kipihent, jól érzi magát akkor biztosan eleget alszik.

Asszem nem voltam egyértelmű, de Zéti már egy hónapja jár. Ő már annyit megy, hogy néha csodálkozom azon, hogy nem fáradt még el. Zsófi kezdte el múlt héten. Most már egyre többször lépeget egyedül. Persze még csak rövid távon (3-4 lépést megy).

Anikoh!
Üdv közöttünk! Nagyon köszönjük a szüléstörténetedet. Gratulálok a pici lányhoz, igazi kis hajasbaba! :D

Sida!
Téged is üdvözöllek!Gratulálok a babához! Hányadik héten jársz? Tudod már a baba nemét? Ha igen, esetleg már megvan a neve is? Csinálj légyszi vonalzót, hogy tudjuk követni hol tartasz!

Szandra!
Látszik az ünnepi hangulat Tami arcán! Nagyon szép a kiscsajszi! :D

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Helló !

Adra, bocsi, akkor biztosan írtad má régebben, hogy Zéti ir jár, csak elsiklottam felette. Most akkor már csak győznöd kell őket követni, sétáltani. :-) Tegnap Nándi is elkezdett mászni előre is végre, eddig csak hátrafelé ment :) . Ha lassabban is de haladunk. :) Még ez előre mászást sem csinálja sokáig, valahogy kényelmesebb letenni a hasát a földre és kúszni, de majd rájön, hogy a másik módszerrel könnyebben eljuthat oda ahová akar.
Utoljára vasárnap voltunk vele sétálni egy jó egy órát, és most nagyon szutyorog. De a legjobb az egészben, hogy nem is lehet leszívni az orrát, teljesen üresenk tünik. Néha attól tartok, ha a cumi is bent van a szájában elalvás előtt, hogy nem kap levegőt. De akkor miért szutyorog, ha üres sz orra? Holnap mehetünk a doktornénihez, bár nem tudom tud-e ezzel valamit csinálni, de meg akarok nyugodni főleg az ünnepek előtt. Aztán ha nem lesz szerencsénk, ott a váróban majd összefutunk egy jó náthás kisgyerekkel akitől el lehet kapni még jobban a bacit.... :shock:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Ja, és köszönjük a Hónapfordulóst köszöntést mindenkinek aki írt!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs,

Boldog hónapfordulót Nándinak!
Próbálj meg orrszívás előtt egy kicsivel pl. tengervizes orrspayvel vagy esetleg orrcseppel belefújni az orrába, lehet, hogy egyszerűen csak nem tud kijönni. Nekem ez volt a helyzet Szonjussal.

Most csak ennyi, mert rohanok.....

Puszik:

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Mazsuzs, Nándi babának boldog hófordulót! :D :D

Köszönjük mindenkinek a dícséretet, átadtam Hannának! :D :wink:
Ma megkapta az első oltást, nem is sírt olyan nagyon, ügyes kiscsaj volt. Remélem utána sem lesz gond. Azért az éjszakára kíváncsi vagyok. Adtam neki óvatosságból egyfél kúpot, tehetek még valamit? Annyira rossz volt (leginkább nekem), oda sem mertem nézni. :(

Anikoh és Sida üdvözlet! :D
Anikoh nagyon szép a kislányod!
Sida gartulálok a babádhoz, nem csinálsz vonalzót, hogy tudjuk hol tartasz?

Szandra, Tami olyan nagyon szép! Milyen ünnepélyes! Nagyon zabálnivaló a fotón! :D

Minden gyerkőcnek betegségmentes várakozást a Jézuskára, a szülőknek kevés idegeskedést kívánunk!

Szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Anikoh! szép a szüléstörténeted, köszönjük. üdv itt a fórumon!!!

Mazsuzs! mi sterimart szoktunk használni és nasivin orrcseppet. miért nem viszed egészséges rendelésre? ha csak szörcsög akkor nyugodtan viheted sztem. éjszakára párologtassatok Nándi szobájában. lehet hogy száraz a levegő és beszárad az orra.
JOhanna is 11 hónaposan kezdett el mászni és 15 hónaposan ment önállóan.

Hexina! Hanna gyönyörű!!! Szerencsére nekem egyik gyerköc sem lázasodott be az oltásoktól. Én előre sosem adtam kúpot nekik. Viszont barátnőmék gyerekorvosa az oltás után beadja a kúpot is. rosszat egyikkel sem teszel. Remélem nyugodt éjszakátok lesz és nem lázasodik be Hanna. ha piros vagy bedagad az oltáshelye akkor egy kicsit borogathatod Neki állot vizes zsepivel. /én ezt sem csináltam, mert nem igazán értékelték/
:D :oops:

Szandra! Tami igazi nagy csajszi!!! annyira szép a képen!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Kép

NAGYON BOLDOG. BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Csilla, Szilárd, Milán, Marcell

Kép

Kép

Kép
pocilo

Bocsánat a boldog után nem pontot akartam tenni. :oops:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Mi is kívánunk mindenkinek békés boldog karácsonyt!
bár én még szerintem "jövök" kari előtt :wink:

Kép Kép
fricky

Fricky,

Nagyon boldog szülinapot Bencének!!!!!!!

Judit és a manók

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre, igaz, senki sem hiányolt. :(

Csak BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET szeretnék kívánni mindenkinek.

Jucus

http://www.elfyourself.com/?id=1220259269

jucus1

Sziasztok!

Eszti,
BOLDOG SZÜLINAPOT BENCÉNEK!!!!!!!!!

Mi is Nagyon Boldog Békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek! SOK ajándékot,örömöt, a picikéknek!
Kép

Kép
Kép
finike

Kép

Kép
evisan

Sziasztok!

Hát ez nem sikerült!!! :(
Szerettem volna küldeni egy karácsonyi képeslapot, és helyette ezt küldte el.
Pedig egyszer sikerült fényképet feltennem, de ez a képeslap berakás még nem megy.
Na mindegy.

MEGHITT, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK!!!

Kép
evisan

Sziasztok!

Bencét Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából.

Jucus! miért ne hiányoznál? :shock: :wink: Örülök, hogy bejelentkeztél. Mi újság van Veletek? kint vagytok még gondolom sokat. onnan nem tudsz netezni? Fiúk jól vannak?

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK.

bár sztem addig még jövök:)

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Mivel az ünnepekre elutazunk, és már csak 2008-ban jövünk haza :D szeretnénk mindenkinek áldott, meghitt karácsonyt, és boldog új esztendőt kívánni!

Mindenkinek sok ajándékot és még több szeretetet kívánunk!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

Kép

KépKép
hexina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?