Új privát üzeneted érkezett!

Szia Harivera!Mi még nem találkoztunk,üdv itt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Csajok!

Tegnap - legnagyobb bánatomra - a doki csak megvizsgált, nem csinált uh-t :cry: :cry: Pedig készültem rá eléggé :oops: Hát... így jártam. Megbeszéltük a kötelező uh-t, majd jan. első hetében megyek :) Addig meg csak hadd nőljön a picuri :lol: De állítólag szépen nődögélünk és nincsen semmi probéma.

Szegény Kislány, remélem hamarosan jobban leszel!

Ibm, vigyázz Magadra, jobb a náthád?? Drukkolok,h.minden rendben legyen!

Orsi, gratula a kishölgyhöz :lol:

Wera, Kritta, ne keseredjetek el, h. a párotok még nem olyan lelkes! Az enyém próbál belefolyni a dolgokba, de a múltkor egyszer bevallotta, h. sok változás nem érte. Eddig :lol: Leszámítva, h. többet hisztizek.... :oops: No, majd ha megszületik...! :lol:

Egyébként egyre jobban szorítanak a gatyáim! :shock: Tudnátok abban segíteni,h. Pesten hol lehet relatív olcsón kismamacuccokat szerezni? Szeretnék még egy gatyót, így karácsony előtt, h. jót tudjak enni a karácsonyi vacsikon/ebédeken :lol:
sipiné

Sziasztok!

Szia Harivera!
Örülök, hogy kismami vagy!!!!!
Mi már találkoztunk egy másik topicban!
Nagyon drukkolok egy egészséges kislányért !!!! :wink:

Szia Sipiné!
Én a C&A-ban vettem szövetgatyót 4990-ért.
A farmer drágább volt, 9990.-

Kislány!
ezek a fránya rókák!
Engem is kerülgetnek! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Egy napot kihagyok az olvasással és alig tudom visszaolvasni :)

HEnka Befér hozzátok 3 méteres fa? Jó magas házban laktok. Nálunk 2,98 m-esek a szobák, de ezt is elég fűteni.

Orsi Gratulálok a kislányhoz, bárcsak nekünk is kiscsaj lenne! Remélem január végén kiderül!

Tegnap engem is elkapott a róka koma, ráadásul kétszer egymás után. Meg szédültem is rendesen. De szerencsére mára elmúlt.

Ma voltam védőnőnél, megdicsérte a súlyomat. Az ő mérlege szerint egy kilót híztam, szerintem van az 2 is.
Holnap fogászatra kell mennem, betömetem a bölcsesség fogamat. Szorítsatok, félek a fogorvostól

Nálunk apa itthon van, mert beteg. Kiírta az orvos egész hétre.
Így legalább hétközben is meg tudjuk venni a fát. Szerintem ezüstfenyő lesz a vége, ha kapunk valami szépet elfogadható áron.

Szorítunk az UH-osoknak!

Kép
szly27

Sziasztok!

Bezzeg ma hogy nem voltam jó sokat írtatok! :lol:
A mindeneteket!
Később írok mindenkinek,most csak gyorsan,hogy mi volt mert Apa mindjárt itt van és kell hammolnunk!

Szóval MEGJÖTTÜNK! :lol:

Nekem sem akart most UH-t csinálni de megkérdeztem,hogy nem nézzük-e meg és persze kedvesen mondta,hogy jöjjön nézzük!
Tök cuki volt,össze-vissza rugdosott!
7,1 cm az ülőmagassága és 2,5 cm a buksija!
Kaptam egy kis pimafucin kúpot,mert mondtam,hogy néha mintha kicsit több lenne a váladék és időnként viszket is talán!
Biztos ami biztos!
Duphastont csökkentjük 2 napig még 3X1, aztán 2 napig 2X1, 2 napig 1X1 és elhagyom!
Elvileg!
Ha görcs vagy vérzés lenne vissza kell emelni!
De azt mondta szerintem minden rendben lesz!
Vizelet rendben!
2 ünnep közt azt mondta mindenképp hívjam fel,csak annyira,hogy mondjam,hogy jól vagyok, ha meg gond van hívjam azonnal!
Tök rendi volt!
Afp beutalót megkaptam,jan. 7.
Utánna kell mennem hozzá és akkor megbeszéljük a 18. heti uh-t!
Ja és 3 órát vártam,de megérte!
Nagyon rendi ez a doki!
Pirinnyó meg olyan édi volt!
Nagyon boldog vagyok!
Megyek,jön Apa,később jövök és visszaolvasok!
Pussz nektek!
És köszönjük a drukkokat!

Kép

Kép
ibm

Ibm:nagyon örülök hogy minden rendben van-tényleg rendes volt :D :wink: Képet kaptál?

Kép
Kép
Kép
kike

Gratu neked IBM!
Szép nagy már a babád,de a :lol: lényeg: MINDEN O.K.!!!

Harivera!

Én meg az augusztusi topikba írtam neked,mert ott vettelek észre először!!
Még egyszer: Gratulálunk! És jó újra hallani felőled,pláne ilyen pozitív dolgokat!!! :wink: :D

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!
Kaptam képet,felrakom,de ez nem valami jó minőségű,azért remélem láttok valamit! :lol:

Aztán visszaolvasok és írok többet,csak meg kell néznem kivel mizu! :lol:

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Persze ma sem sikerült mindent megvenni, de már nem is hergelem magam rajta... :twisted:

Ibm - gratula! Bár én tudtam hogy minden jó lesz! Most már "csak" a dáthából kell kimásznod! :wink:

Orsi - tökjó ez a kép!!! :D :D Várom már hogy egyszer nekem is legyen ilyen! :)

Teo - a Westend-en belül hol? És mennyibe került? Én se akarok túl habos-babosat! Megelégszem azzal hogy rámenjen a pocakomra és ne kövérítsen még jobban, mint amilyen viziló már amúgyis leszek! :lol:
Én örülnék ha nőne a cicim, de azon kívül hogy folyamatosan feszül, semmi változás! Most csak 80B vagyok, tehát 1-2 méret még simán beleférne!! :lol:

Kislány - remélem elment már a csúnya rókacsalád!! :?

Vera - mi már találkoztunk, ha jól tudom másik topikban, de üdv itt! Nagy-nagy gratula az 5. bébihez és minden elismerésem neked!!!! :D De tényleg! Manapság szerintem kevesen vállalják be a sok babát, de szerintem ez olyan jó dolog!!! :wink: (Kicsit sok volt a szerintem...) Írj magadról pár sor bemutatkozást, ha van kedved!

Nekem ma kéne becsomizni az ajikat, amik már megvannak, mert holnap jön az apu (meló miatt) és le tudná vinni vidékre amit oda szántunk, így nekem nem kellene a vonaton cipelnem. Nem is bírnám el, mert sok a nehéz dolog benne. Asszem először kajcsizok mégegyet és utána nekilátok. Tegnap este csináltam egy überschnell krumplifőzit és szerencsére még van belőle! Isteni lett! :) Holnap rakott kelkápit fogok csinálni, asszem. Még sosem csináltam, de azért szeretem a rakott dolgokat mert nem kell hozzá nagy tudomány, csak egymásra pakolok sokféle akármit, nyakonöntöm tejföllel és bevágom a sütőbe! :lol: Ezek a nekem való kaják! :lol:

Kike - sajnálom hogy nem tudtál intézni semmit a munkanélkülibe! Ez aztán fair, mondhatom, hogy a 100 évvel ezelőtti fizuból számítják majd ki a segélyed összegét! Ezen is látszik hogy a magyar állam csak a pofájával támogatja a gyerekvállalást!! Ezt már nagyon sok téren tapasztaltam!!! :evil: :evil: Na de nem feszegetem a témát mert jól fel tudom bosszantani magam. Te is jobb ha nem szomorkodsz emiatt, sajnos úgyse tudunk változtatni rajta. :cry:

Puszkó mindenkinek!
Vendég

Ami - :D :D :D :D :D :D :D :D Puszi a pocilakónak!
Vendég

Sziasztok!

Apa elment fodrászhoz úgyhogy most visszaolvastam és megpróbálok mindenkinek írni valamit!
Bocsi ha valakit kihagyok,de jót termeltetek! :lol:

Wera! Köszi a gratulát, a drukkot és a puszit is!
A nátha pár napig még biztos lesz,de igyekszem kilábalni minél előbb!
Sok mindent kell még venned?

Ronix! Örülök,hogy neked is rendben volt az UH-on minden,dehát mi ez tudtuk!
A csomagolás miatt meg ne aggódj,előbb utóbb majdcsak meglesz!

Bondi! Szerintem azért még próbálj meg eljutni dokihoz kari előtt,olyan jó látni a kis pirinnyókat!
Angyalkás fotó?

Teó! Nekünk jan. vagy febr. lesz az esküvő,kb. 10-15 fővel,már egyszer leírtam,most csak röviden a lényeg: nem túl összetartó a család és mindig azt mondtam,hogy azért ne jöjjön senki az esküvőmre mert kell és főleg ne vegyen ajit,mert kell!
Mert nem kell!
Milyen volt a ruhád? Kaphatok fotót?
Duphastont meddig kell szedned?

Orsi! Mégegyszer nagy-nagy gratula a kislányotokhoz!
Tök szuper lett a kép róla,biztos nagyon édes a felvételen is!
Nevetek van már?
Én is oda fogok menni,mindenki azt mondja,hogy nagyon jó hely!
És köszönöm a drukkot neked is!

Henka!
Jó nagy fát vettetek hallod,mekkora a házatok?
Ki fogja díszíteni? :lol: :lol: :lol:
Kérünk fotót! :lol:
Köszönöm a drukkot!
Amúgy hogy vagy?
Vérnyomi?
Lelked?
Nagyon örülök ám,hogy jössz hozzánk!

Kislány! Zavard mostmár el azokat a rókákat!
Küld őket máshova!
Csak ne hozzám,nekem ma egész jó! Gyorsan le is kopogtam!
Csak vicc volt,nem kívánom ám senkinek!

Vera! Üdv. a csapatban és nagy-nagy gratula a babához!
Gyere hozzánk sűrűn,várunk!

Sipiné!
Ma nekem is kérni kellett az uh-ot,de megcsinálta szívesen!
Nem bírtam volna ki,hogy beszélgessünk,alig vártam,hogy lássam a kis drágámat! :lol:
Én ünneplő kismami nadrágot bababboltban vettem itt nálunk 5000-ért!
Nátha változatlan,de igyekszem kúrálni magam!

Szly! Én is nagyon félek a fogorvostól,megtudlak érteni,szorítok holnap!
Vigyázz apával,nehogy beteg legyél!

Maria!
Hogy állsz a nátháddal?
Én nemrég ittam egy mézes teát!
Utálom a mézet!!!!!!!! :cry:

Kike! Köszönöm a drukkot és a gratulát!
Sajnálom,hogy nemtudtál intézni semmit! :cry:

Remélem mindenkinek írtam!
Apa már meg is jött!
Nagyon gyors volt ez a fodrász!
Most kicsit elköszönök!
Este jövök még!
Pussz mindenkinek!

És lányok,mindenkinek köszönöm szépen mégegyszer a drukkot!
Nagyon aranyosak vagytok!
Most mennem kell! :lol:

Kép

Kép
ibm

Hát rólam annyit hogy 4 fiú anyukája vagyok jelenleg. Mert nagyon remélem hogy nunás lesz mert ha nem akkor.................... :evil: :lol:
Csepelen lakunk és terveim szerint a Szent Istvánba fogok szülni ahol az utsó 3-at is szültem.
Neveim úgy ahogy megvannak de majd a baba meg mondja hogy melyik legyen.
A várható szülés augusztus 20-szeptember 1 között. Mert papírilag augusztus 20 de mivel nekem nem 28 hanem 35-40 naposak a ciklusaim így ez eltolódik.

harivera
Budapest XXI. kerület

Csajok:Készen vannak az ovis képek-hármat felrakok,ha nem baj :oops:
Kép
Kép
Kép

Nem éppen a legjobban sikerült lekapni,de azért nézhető :D

Kép
Kép
Kép
kike

sipiné

Nekem jó a használt is nem verem költségekbe magam ,mert mert áprilistól ruhát fogok hordani úgy is :)
Ajánlanám a Vaterát ahol sok pesti eladó van ,licitálni kell és én így vettem 1 Brendon gatyát 2000-t :)

Kép
kritta

Hali Ibm:Hát elég magas a szobánk ,de annyira kérdeztétek hogy hogyan fér el az a nagy fa,muszály voltam Apát megkérdezni:Tényleg 3 méteres az a fa????
Azt mondta :igen.Amúgy kertes családi házban lakunk,van benne 4 szoba,folyosó spájz,fürdőszoba ja és 2db cserépkályhánk van amitől Isteni jó meleg van a szobákban.Persze mindenhol van konvektor is de azt csak a konyhában és a fürdőben járatjuk.
Majd lesznek fotók csak a sógornőm segítségével tudom feltenni,ő meg nem mindíg ér rá.De már sürgettem őt.
Most mérek a kedvedért egy vérnyomit:123/76 nem rossz!!
testileg jól vagyok bár még néha egy kicsit vérezgetek.
Lelkileg is elvagyok csak néha tör rám hogy már nincs babám,olyankor ledöbbenek eggyet ,szomorkodom,de bizakodva nézek előre.!!Köszi hogy sziveden viseled a sorsomat.
Az is sokat jelent hogy itt vagyunk egymásnak ez a jó kis csapat,ezért sem akartam befejezni ezt a topicot.Mert nekem jól esik nektek írni!!!!Remélem ennek örültök. :lol: Jók legyetek holnap talizunk!

KépKép
henka76

wera

Melyik ker-be laksz, mert én is Pesten leszek.

Nekem sz*rok a szilveszterek ,mert erőltetett, most meg biztos nem fogok éjfélig fenn maradni,mert nem tudok :)

Enni se tudok csak keveset, inni meg nem lehet :evil:

Kép
kritta

henka

Annyira sajnálom!

Kép
kritta

Wera!

Ami a melltartóméretet illeti,én már büszkélkedhetem! :wink:
Eddig 75 C-t hordtam,most pedig 75 D-re váltottam! :oops: :wink:
És ez még csak a 4.hónap!Mi lesz később??? Akkorát már nem is lehet kapni?! :oops:
Mondjuk: Apa imádja... :oops: :oops: :oops:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Vera - én is csepeli vagyok! :D Nem semmi lehet 4 fiú gyerkőcöt nevelni! Gondolom nincs egyszerű dolgod! És lehet hogy úton az ötödik?! Ok-ok, csak vicc volt, tuti hogy lány, annak kell lennie! :lol:

Ja! Hát senki sem akart engem felhomályosítani, hogy szilveszterkor nincs is tüzijáték???!!!! Én miért hittem azt hogy van?! Apa tökhülyének nézett ma, amikor mondtam neki! Elég ciki, de azért jót kacagtunk a dolgon! :lol: Mentségemre legyen mondva, 15 éves koromtól minden húsvétot, augusztus 20-át, karácsonyt és szilvesztert végig dolgoztam... :? (Isten ments hogy sajnáltatni akarjam magam, csak szemléltetem hogy miért nem vágom az ilyen ünnepes témákat! :wink: )

Kritta - szóval 21. ker, ahogy az előbb is írtam. Hogyhogy Pesten leszel? Egyébként hol laksz? Én azt hittem pesti vagy, nem tudom miért! :) Én is vettem már a teszvesz-en egy hibátlan Lulu maminacit és pont jó lett. Nagyrészt azt hordom. Múlt héten meg a C&A-ban vettem egy nem túl vastag háromnegyedes nadrágot. Egyelőre ezeket hordom, de úgyis kell még vennem ha jönnek a kilók.

Henka - tökjó hogy már nem magas a vérnyomid!! Szedsz most rá gyogyit? Persze hogy örülünk hogy maradtál, hisz' közénk tartozol!! :wink: És majd együtt drukkolunk neked a következő babádhoz! :D

Kike - jók lettek a képek!! Nagy kópé lehet mind a két gyerkőc, csak úgy csillog a szemük! :lol: Szépek vagytok!

Én már 3 hete kérlelem apát hogy fotózzon már le, hogy én is lássam a pocim növekedését ahogy telnek a hónapok, de mindig azt mondja majd holnap! :( Sajna nagyon speckó fényképezőnk van, amit én nem merek piszkálni mert nem értek hozzá, úgyhogy muszáj várnom rá. Hát, talán majd holnap! :?

Orsi - szép méretek! :D E kosárról még tudok, bár biztos nem lehet mindenhol kapni! Apa biztos boldog!
Az én párom is nézegette már a domborulataimat a minap hogy milyen szép ducik és kemények! :o Biztos nem sértődne meg egy kis méretnövekedésen sem! :lol:

Ibm - lett apának szép új frizurája? :D Úgy látom ma már nem is engedett vissza a géphez. Meg hát késő is van már. Én aludtam 2 órát a délután, azért bírom ilyen jól. :)

Jóéjt mindenkinek, álmodjatok szép babásat!!! :wink:
Vendég

Kike mindjár kel, ahogy ismerem! Jó reggelt! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Wera:ezen elmosojodtam,bizony felkeltem:Jó reggelt mindenkinek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm:Nagyon jó a kép a babódról-bizony lehet látni :D

Wera:Köszi :wink:
Igen,nagy kópék a Gyerkőcök,és egyre nagyobbak lesznek :lol:
Reméljük ma tényleg lefotóz Apa,üzenem neki hogy tessék képet csinálni Anya szép pocijáról :) :wink:
Miért ne lenne szilveszterkor tüzijáték?Itt van,mindig! :wink: Gyere ide,nézd meg :wink:

Ma megy valaki dokihoz,Uh-ra??

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!!!!!
Bizony én is korán kelö vagyok nem mintha nem tudnék még aludni
de a kisfiam 2.osztályos a tinus meg ovis és menni kell.Ma pedig értekezletem lesz és utána elmegyek megveszem azt ami még hiányzik.ÉS ha lesz idöm még csomagolni is fogok.Valakihez elmennék ebédelni kihez mehetek?????????
Ha egyedül vagyok nem igen fözök csak hétvégén van nagyüzem naálunk.kike te mért kelsz korán??????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nos,én azért kelek korán,mert a Fiam koránkelő,van hogy már 5-kor ébren van,nem mindig,van hogy hatig alszik,ma fél hatig :) Viszont korán elalszik este:fél hat,hat körül :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hát én nem tudom mit fogok főzni,mert déltől kettőig tanácsadás lessz-visszük beoltatni a Kristit influenza ellen,előtte meg a boltokat járjuk-én is mehetnék valakihez ebédelni? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

67 kg vagyok-kezdek elkeseredni,nem szeretek hízni-nem akarok megint 20 kilót felszedni :( 65-ről indultam.

Kép
Kép
Kép
kike

És a karácsonyi zabálás még hátra van,mi lessz velem-ti is ennyit híztatok már-mondjátok hogy igen :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok koránkelők!! :D

Én ma se aludtam vmi sokat, de lassan már megszokom... :?
Főzés?! :x Asszem nekem ma a kínaiak fognak ebedet szolgáltatni! :lol: De üsse kavics, ha eljöttök idáig, mindenkit meghívok! :wink:

Juteszembe! Nem is mondtam tegnap, hogy anyukám váratlanul bejelentette hogy ma meglátogat! JUPPPPIJÉÉÉÉÉÉ! Végre történik valami jó is! Ritkán látom és nagyon szokott hiányozni. Főleg hogy most majd karácsonykor sem láthatom... Szóval most :D van!

Na, jöhet a hami. Tegnap vettem epres lekvárt... kell egy kis változatosság a sok barackos után! :lol:
Vendég

Igen, a karácsonyi mindnentfelalunk engem is aggaszt egy kicsit. Én eddig 1 kg-t szedtem fel, ha hihetek az itthoni - nem túl pontos - mérlegnek. Olyanokat csinál, hogy beállítom 0-ra, ráállok, leszállok, és már 1 kg-nál van. Az uram azzal szokott viccelődni hogy elhaljott alattam a számlap! :shock: Na persze.... :lol: :lol:
Vendég

mindnentfelalunk ==> helyesen: mindentfelfalunk! :D
Vendég

Jó reggelt!

Ma én is korán keltem!
Kike, Kristi ébredése :shock: és elalvása is :shock:
Nálunk ez 9-10, valamint 11-éjfél között zajlik... ki is vagyok nyúlva emiatt. Semmi esti olvasgatás, beszélgetés, film... tegnap, mondjuk, azért aludtunk el éjfélkor, mert a kórusos karácsonyon voltunk. Nagyon szépre sikeredett. Angyalos dobozt lefotóztam, de a tesóm gépével - mi mindig akkor hagyjuk ott másoknál a masinánkat, amikor szükségünk van rá.... ha elküldi, feltöltöm!

Kike, én meg lecsós csirkeragut tudok felajánlani neked, puliszkával.

Én 62-ről indultam, Itália után megijedtem, mert 64-et mutatott a mérleg, de aztán visszaállt 62-63-ra. Bár az ünnepektől én is tartok egy kicsit...
Ja, azt elfelejtettem, hogy nagyon finomakat esztek már most is, és aki az ünnepi menüjét leírta, attól is mind csorgott a nyálam.
Henka, köszi az isteni sütireceptet. Már tegnap meg akartam sütni, de egyik közeli kisboltban sem volt leveles tészta, szupermarketben meg nem akartam tolongani. Az ünnepekre biztosan megcsinálom! És jó, hogy itt vagy köztünk!

Orsi, még F-es ciciméret is van!

Ibm, örülök, hogy minden rendben, édes, hogy tettél fel képet! Lehet, h mégis elmegyek holnap dokinénihez, meglátom, hogy állok majd idővel.

Kike, nagyon szépek vagytok!

Mindenkinek szép napot, Wera, neked is a mamáddal!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Wera! Szép lett Apa,ilyenkor jó rövid a haja,de olyan gyorsan nő.
Este még visszaolvastalak titeket,de akkor nem sok minden volt itt!
Tényleg nem sokat aludtál!
Én jól aludtam,de sokáig fennt voltam,megnéztem a kórházas sorozataimat! Imádom!
Meghát be van dugulva az orrom, a párom kérdezte tegnap is mikor felhívott miért lihegek ennyire!
Mondom,nem kapok levegőt+eszem közbe+még beszélek is!
Én most szilvalekvárt tolok a barack helyett,de azt is küldött a volt kolleganőm,annyira finoman csinálja!

Kike!
IGEN!
Ezt akartad itt látni ugye?
Én bizony 64-ről indultam és 68-nál tartok!
Nem mondta a védőnő,hogy sok lenne!
Egyébként most nem eszem annyit mint az elején!
Sokszor eszem,de mindig keveset!
Eddig meg rengeteget ettem,nagyon sok csokit amit ugye most nem bírok!
Úgyhogy ne izgulj nem vagy egyedül!
Tényleg nagyon édesek a gyerkőcök,gratula hozzájuk!

Ma nekem is annyi dolgom lenne! Vagyis VAN!
De netudom hogy fogom kivitelezni!
Legalább 8 helyre kéne elmennem,csak beugrani,de akkor is és főznöm is kéne!
Gondoltam meglepem Apát krumplifőzivel +fasírttal,mert még soha nem csináltam és nagyon szereti!
De nemtudom mi lesz belőle!
14-től rendel a házidoki is kell mennem a táppénzes papírt lezáratni,mert este 7-kor céges buli és oda el kell vinnem!
Apa meg 1/2 3-kor jön haza,olyan furcsa,hogy ilyen korán jön,alig van időm valamire! :lol: De örülök neki!
És képzeljétek pénteken még megy,este záróbuli és utánna legközelebb JANUÁR 14-ÉN!
Ha minden jól megy!
Megyek megnézem mit kell mosni!

Kép

Kép
ibm

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek!

jó sokat írtatok ismét.
nálunk apa sajnos még hétfőn is dolgozik, 12-ig. :cry:

Mivel ő egy élelmiszerboltot vezet. mindíg ő szokott szenteste itthon lenni ,de azt mondja, most nem, most inkább a kolléganőit engedi el, inkább jövőre.
Igaza van, csak szomorú vagyok miatta.
Már a lányok nagyok nekik sajna már nem a Jézuska jön, úgyhogy mire hazaér feldíszítjük a fát, megfőzöm az ebédet, és jöhet a jézuska.

Meg még az anyukám jön hozzánk hétfőn délután, úgy néz ki, itt is alszik, hogy ne legyen egyedül. ( Nekem sajnos már két éve nincs apukám.)

A náthám sajnos tombol, nem akarom részletezni, mi történt velem ébredés után a mosdóban... :mrgreen:
Kb. ilyen színű a fejem...
Remélem, elmúlik hamar.
Ibm!

Nagyon jó a kép!

Nekem sajnos még nincs, pedig olyan jó volna nézegetni..
Talán majd jan. 7-én már kapok, akkor megyek ismét.
(kérek)
Már a lányok is látni szeretnék.

olyan édesek!
Tegnap este nagyon vacakul voltam, és ők mindíg ráéreznek, mikor esik jól egy kis segítség..
Örültem neki nagyon!
Nem is tudom, mi lenne velem nélkülük!
Vendég

Nekünk is készültek képek:

Kép
Kép
Vendég

Na, mit szóltok?

Hát, én néha úgy érzem, öregszem...
Vendég

Hahóóóó!!!

Ki merre?????

Kép
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom már megint mindenki karácsonyi lázban ég!
Sehol senki! :cry:

Maria! Nagyon helyesek a gyerkőcök! Gratula!
Mennyi idősek?
Ha 12-ig dolgozik Apa azt még ki lehet bírni,utánna együtt a család!
Nálunk Anyu mindhárom nap megy és addig is minden nap!
Úgy sajnálom szegényt,igaz,hogy karikor már 10-11-re itthon lesz,dehát akkor is!
Lemaradt egy ajija de még azt sem tudja mikor megvenni nővéremnek,úgyhogy ma elmegyek és megveszem!
Választhatott kari vagy szilveszter,újév!
Így döntött!
Szegény azt sem tudja mikor fog sütni,csomagolni,vásárolni!
Majd azért segítek amit tudok! :cry:

Amúgy a kilókról még annyit,hogy pont tegnap mondta nővérem,hogy ahhoz képest,hogy hány hetes vagyok rajtam nagyon látszik!
A hasamon is,de úgy mindenhol nagyon kikerekedtem!
De nem bánom,mert tudjátok előtte mikor pánikbeteg voltam 55 kg-ra lefogytam 64-ről,már nem mertem tükörbenézni!
Ép egyik nap szörnyűlködtünk a tavalyi kari képeken!
Az arcom iszonyat volt!
Aztán szép lassan visszajött 64-ig és most itt tartok és nem bánom! :lol:
Lassan lépek én is!
Egyébként már voltam egy helyen,rendetraktam,kimostam és még fel is mostam!
Talán nem úszom el úgy ahogy gondoltam!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Hali!

Valóban nagy a pangás ma itt...

Én is lépek, csinálok ebédet.

Az első képen van a kicsi, Laura 10 lesz februárban.

A másodikon Lilla, ő már 14 lesz márciusban.

Kicsit korán, a 20. született, de jó így.
Nem bántam meg soha egy percre sem!
Jó, hogy fiatal anyukájuk vagyok, a kicsinél sem leszek még túlkoros, hiszen csak 34 leszek én is márciusban!

Még diákszerelem a miénk apával.
furcsa, talán évről évre jobban belé vagyok zúgva... :oops:
Vendég

Mária:szép nagy lányaid vannak,és tök jó hogy most lessz nekik egy kis tesójuk.Nagyon fogják őt szeretni,és biztosan fognak neked segíteni a baba körüli teendőkben.Azért az negy segítség lesz neked.

Kike:A gyerkőceid nagyon hasonlítanak rád,bár a papájukat még nem láttam.De a lányod tiszta olyan mint te miniben.

Bondi:jó sütkérezést,Biztosan fincsire fog sikerülni,Én még szoktam csinálni Anyostortát is,az is egyszerü,:babapiskótát megforgatok tejben,hogy egy picit megpuhuljon,egy sort lerakok egy lapos tálba,majd főzök kétfajta pudingot,/csokist-puncsost vagy amilyet szeretsz./ráöntöm a piskótára az egyik fajtát,majd babánt karikázok rá aztán ismét piskóta,egy kis rumaromával meglocsolom,ismét banán,és végül a másik fajta puding kerül a tetejére.Hűtőbe teszem,kelyhekbe szedem,és tejszínhabot nyomok rá.Ez is nagyon fincsi és gyors!!

Próbáljátok ki.Megéri.

Wera:most szedek a vérnyomásomra 3x1 Dopegytet.De majd a belgyógyász dokival konzultálok 27.-én.Megmondom neki olyat állítson be ami nem fogja zavarni a terhességet.Semmi kedvem majd akkor megint átállni másfajta gyógyszerre.
A szomszédok attól még tüzijátékozhatnak,nálunk legalább is a körülöttünk lévő szomszédok mindíg nagyon szép tüzijátékot csinálnak.Sőt ha jó az idő még szlovákiába is átlátunk./mármint az ő tüzijátékukat/Úgyhogy nem mondtál butaságot,bár lehet nálatok ha panelban laksz nem csinálnak ilyesmit.

Én minden szilveszterkor éjfélkor kimegyek nézni a tüzijátékokat azt sem tudom hová fordítsam a fejem,az úton meg görög tüzeket csinálnak az is nagyon szép,na meg ami kimaradhatna a sok petárda,amitől a kutyák megbolondulnak!!!
Ja én meg a trombitát fújom ,ezzel köszöntöm az új évet.

Ki hol fog szilveszterezni?Adhatnátok valamilyen finom saláta receptet,mert már a franciasalátát únom!!! :? Köszi előre is.

KépKép
henka76

Sziasztok!

Lehet csatlakozni? Írogattam egy másik topicba, de aztán lemaradtam, mert elég kevés időm volt.
Ez nagyon szimpi, pörgős topic. :)
Igyekeztem visszaolvasgatni, hogy nagyjából képben legyek mindenkiről.

Szép napot mindenkinek!

Kép
sziszka82

sziasztok!!
t.maria-én is 34 leszek februárban,neked nem kell genetikushoz menni?
henka-nekem van egy majonézes sali receptem mi ezt nagyon szeretjük szoktam bele tenni dobozos kukoricát,trapista sajtot,és kemény fött tojást a tojást leszeletelem a sajtot kockára vágom és én keverem hozzá a majonézt-nálunk nagyon szeretik nem tudok belöle eleget csinálni.
ibm-ma voltam a védönéninél a kilokrol annyit hogy 2vel kevesebb vagyok mint amenyivel kezdtem.
bondi -azt a lecsos ragut én is megenném!
wera-te tegnap valami rakott kel emlegettél és most megetetnél kinaival?????
Ma végre én is vásároltam még egy kicsit ugy hogy holnap déleéött csomagolni fogok ha törik ha szakad.még nincs fenyöfánk se szalon cukor :twisted:
ugy fázom ti nem???
Egyébként ujabban este vagyok rosszul.......... :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

szia mindenki :D
tegnap megejtettük a bevásárlást, háááááááát soha többet!!!!!! :evil:
a jó hír ma voltam uh, 10 hetesek vagyunk és a crl 29mm :D , és dobogott a kicsi szívünk is :D

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi két nappal vagy idösebb és a mi crl-ünk csak 2,3mm

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix: én sem értem most az utolsó két hétben nagyot nőttünk, lehet legközelebbre kevesebbet :D két hete 13 mm volt, most 10 hetesre mondta. át is írtam :D

Kép
Kép
h. szilvi

majd vissza írom ha változna megint :D

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

szia Sziszka!

Hát persze, hogy csatlakozhatsz!
Örömmel fogadunk!!

Veled?
Hányadik baba?
Mit lehet tudni rólad?

Ronix!
Mi még nem beszéltünk a dokival ilyenekről.
Neked menned kell?
Mellesleg nekem is megfordult a fejemben, lehet, hogy magánúton akkor is elmegyek, ha a doki nem küld...
Az a baj, hogy szerintem alapból túlaggódom, biztos szeretnék lenni abban, hogy minden rendben van!
Te?

Én is fázom..
Bízom benne, hogy lázam nincs...
Ez a nátha alaposan kikészít...
Vendég

A mi Crl-ünk 8 hetesen és 6 naposan volt 21 mm.
Vendég

Ja, és azt mondta a doki, 9 hetesen 22mm.
Úgyhogy ne aggódj!!
minden rendben van odabenn..!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is megjöttem a vásárlásból és fő az ebédünk is!
Nem vittem túlzásba, a krumplifőzit fasírttal kilőttem,későn érten haza és Apa 14:30-kor jön és neki hamma kell!
Meghát nekünk is!
Csináltam egy zacsis húslevest,imádom a zacskós leveseket! :oops:
Bocsi Wera! Gondolom ezért kapok!
Főztem ki pennét és most sül hozzá a tejszínes,paprikás csirkemell!
Remélem fincsi lesz!
Már olyan éhes vagyok!
Ti mi jót ettetek?

Lányok! A méretek miatt ne aggódjatok,minden rendben!
Most fognak majd nekiindulni,a miénk most pontossan hetente 1 cm-t nő!
Szilvi! Gratula a dobogó szivecskéhez! :lol:
Apával minden rendben?
Karácsonyi készülődéssel hogy állsz?
Angol meddig van még?

Maria! Tényleg fiatalos Anyuka vagy és ez tök jó!
A szomszédunk 28 éves és van egy 10 éves és egy 6 éves lánya,és szuper,hogy mindenki ilyen fiatal!
Igaz,hogy elvált,de éli az életét és nagyon boldog! :lol:

Szia Sziszka! Üdv. a csapatban és gratula a babóhoz!

Szia Henka! Annyi jó recepted van,nincs valami ötleted karira,csirkéből és jó szaftos legyen!
Tudod,hogy jól csússzon!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Összeszedtem magam és elmentem a fogorvoshoz. Ott kiderült , hogy az orvosom szabin van, aki helyettesíti meg csak sürgős, gyulladt esetet lát el. Úgyhogy mehetek megint január első hetében.

Anno a 22mm Crl-re nekem 10 hetet mondott az orvos. Szóval nem lehet ezt pontosan követni. Biztos nagyobb intervallum van megadva.

Henka: mi lehet, hogy a Toyotánál fogunk Szilveszterezni, ha rendeznek bulit.Férjem ott autószerelő. De még nem lehet tudni, hogy lesz-e. Ha nem tartanak, nem megyünk sehova. Valahol nem is bánnám. Nem tudom fent tudnék-e maradni.

Én eddig két kilót híztam, de a védőnő szerint egyet, mert a csizmámra levont 2 kg-ot. Amúgy szerintem nincs két kiló.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?