Sziasztok!
Én is megvagyok, csak viharfelhők szállták meg a családi életemet, úgyhogy kicsit ki vagyok purcanva
Nem akarok sokat panaszkodni, a lényeg csak annyi, hogy a férjem teljesen kifordul magából, ha itt a fia, aki mellesleg egy elég furcsa kiskrapek. Én igyekszem roppant toleráns lenni, de néha kifejezetten idegesít a kölök
Ja és persze Zsebi tegnap óta lázas délutánokat produkál nulla alvással, és nem bírok rájönni, mi a baja, mert a lázon kívül nincs semmilyen tünete
Ha csak simán megfázott, az nem nagy gond, de attól reszketek, hogy a vesemedence tágulatával van összefüggésben a láz. Úgyhogy hétfőre pisit is facsarhatok a lyányból.
Kangi, te szegény félkarú
De látom, már javulóban a helyzet
Én a Tesco-zás után szoktam hadirokkant lenni, mert Zsebi kenguruban lóg rajtam, amit a derekam és a lábam szeret nagyon, Timi meg közben néha gyengéden áttolja a lábamon a kocsit
Viszont a férjem szerint csak így szabad velem vásárolni menni, mert nem tudok Zsebitől ruhát próbálni, ami erősen kíméli az ő pénztárcáját
Sofka, én csak a hajhullásban vagyok érintett, úgyhogy a törött boka témát kihagynám. Nekem az első terhességem alatt folyamatosan hullott a hajam, erre azzal vígasztaltak, hogy szülés után megáll a dolog....tévedtek. Kb még 6 hónapig hiába kentem bármit a fejemre, a gyerek rendszeresen a hajszálaimat szopogatta az ujjai között
Aztán elmúlt, de 2 hónap múlva már újra terhes voltam
Felkészültem a legrosszabbra, de most a terhesség alatt nem volt hajhullás, viszont nem is sűrűsödött a hajam. Most kezdett csak egy kicsit potyogni, bár Zsebi erősen besegít a hezitáló hajszálaknak
Anyukám azért vett nekem a fodrászától egy Par-O-Star nevű tubusos löttyöt, amit simán be kell maszírozni a fejbőrbe és allítólag nagyon hatékony erre a nyavalyára. Ha lesz egy kis időm, talán kipróbálom.
Norka, gratula a fogacskához! Timi is ilyen észrevétlenül cápásodott el
Leszter, nagyon tetszett a sztori, a képes illusztrációkkal meg egyszerűen szuper volt. Fogadjunk, hogy a suliban is mindíg tiéd volt a legszebb olvasónapló
Amikor mások történeteit olvasom, azért mindíg hálát rebegek, hogy én olyan gyorsan tudok szülni mindenféle rásegítés nélkül. Az oxitocin gerjesztette fájásokat nem szeretném kiprószálni
Teljesen más: mi lett végül Petra szagos fülcsijével, kicsit lemaradtam
Azért érdekel, mert Zsebinek is szaglik picit az egyik füle, és bár minden fürdés után igyekszem tuti szárazra és tisztára törölni kívül, de csak érzem azt a szagot
De semmi más gyanús jel nincs, csak én is szeretek mindennek a végére járni
Beu, a válasz:csak
Ha szerencséd van, ez egyszeri eset volt...ha nincs, majd elmúlik ez is
Miszike, de jó, hogy jelentkeztél
Anyósod nagyon bosszantó egy jószág
Az enyém már tudja, hogy a férjem mindenben mellém áll, úgyhogy nem próbálkozik
Márti, nem felejtettelek ám el én se, csak amilyen szétszórt vagyok így este, mindíg kimaradt a hiányolásod
Gyere, ha tudsz, már nagyon rég írtál a csemetékről
Anyakati, én még két lánnyal se nagyon merek nekivágni hosszabb túráknak, mert valami mindíg balul üt ki
Szerintem te is csak reálisan mérted fel a helyzetet
, de egyszer ezen is túlleszünk
De most én is nagyon sajnálom az elszalasztott talit, főleg,hogy az Árkádban még nem is jártam...brühühü.
Timici, a lila nyuszira gondolsz? Mert akkor a lényeget nem is láttad belőle, mivel Zsebi korára való tekintettel egyelőre belső szervei nélkül üzemel
Teljes valójában ugyanis ugrál és zenél a lelkem, csak az elemek delejezettségére kell ügyelni, mert fogyófélben az erős idegzetű dedek is sírva fakadnak a nyuszi dalától
Egyébként Clementoni játék és már kb 2 éve vettem a Mega Toysban 2600 pízér, de mostanában is láttam több helyen, csak az árát nem tudom.
Franyó, igen, már festetem a hajam, így fel vagyok készülve a Zsebi gyártotta ősz szálakra is
Kakukkfű, én is rohantam megnézni az Anyák Lapját, tényleg nagyon szépek vagytok
Mi újság az alvás fronton?
Zulu, Gombóc, ti aztán talpraesett mamik vagytok, le a kalappal
Én bizony még egy gyerekkel is gyáva lettem volna a szigetezéshez
A képek nagyon szupik.
Csucsuka, jó öregedést
Na, menek én is aludni, ki tudja mit tartogat kicsit lázas gyermekem
pussz
Momo