Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az információkat, tanácsokat és az eladó kendő-ötleteket is!
Sajna most még egy icipici-nagyonolcsót sem fogok venni, viszont kérek kölcsön egy nandut, mivel volt valakinek a családban szabaddá vált nanduja, mert azt mondtátok, hogy az jobban használható, mint a kismamás. Kipróbálom, aztán tavasszal, mikor kisebb a rezsi
majd meglátjuk.
(Mikor az enyémet vettem, eszembe se jutott, hogy van különbség köztük
)
Tinu, az első fiam egy évig nem is nagyon látott babakocsit, egyrészt mert a faluban, ahol akkor laktunk, babakocsit el sem lehetett volna tolni a járdán, a volánon, meg a bkv-n meg csak nyűg, valóban. De én bejártam hegyet-völgyet, falut és fővárost mindenfelé a kendővel, viszont soha nem mertem volna tömött járműveken a hátamon vinni
...nehezen védhatő talán úgy pl. tbc-s köhögésekkel, kezecske-taperolásokkal szemben...
szóval, néha a végén tényleg nehéz volt már elöl, de ilyenkor örültem, hogy nem ér hozzá senki, védhetem...
Most a második születése előtt vettünk egy babakocsit is.
Elég jó kocsi, de újan azt sem lett volna képem megvenni, még ha tellt is volna rá, de használtan az új 20%-áért sikerült.
Így olcsóbb volt, mint a didy újan. Nem szavaz meg a család most még egy beruházást, kár-kár.
Én mindkét lehetőséget kihasználom. A kocsit most, amikor a pár hetest kendőben kivinni egy nagyobb kicsi társaságában macerásnak érzek (biztos nem mindenkinek az, de nincs akkora kabátom, amekkora alá aláférne, az anorákokban meg még elveszik szegény, olyan kicsi) a testvérfellépő meg segít, ha a nagyobb makacskodik, és nem hajlandó menni... meg jo, mikor sokat kell cipelni+2 gyerek. Aztán ebben altathatok most jobb időben a teraszon, és így a nagymama is el tudja vinni sétálni...ja és pl. táncházban, ha alszik benn a ded, még táncolhatok is egyet
A kendőt most egyelőre bent használom a házban, tavasztól valószínűleg a baba lesz a kendőben, a nagy meg a kocsiban csücsül, nyártól meg mindenhová kendő, ahova csak az tűnik egyszerűbbnek, kényelmesebbnek...
Tényleg, a nanduhoz képest milyen a carolino?
beszólás: a gyerekeseknek mindenhol jut, akármit csinál az ember. ha nem csinál, akkor meg pont azért...